Sådan kommer du af med fedtet på inderlårene – to fantastiske øvelser

Har du nogensinde siddet og stirret på inderlårene, og grublet over, om du nogensinde bliver strandklar – og undret dig over, hvordan du kommer af med fedtet, efter at have brugt oceaner af tid på maskiner i fitnesscentret? Du er bestemt ikke den eneste, og vi har hjulpet hundredvis af kvinder i samme situation. Kvinder, hvis inderlår er slaskede, eller måske bare for store.

af med fedtet på inderlårene

Du kan ikke fordrage dem, og efter at have klemt lårene sammen i diverse maskiner i en uendelighed, har du til din store irritation fundet ud af, at al den tid har været spildt. Og som om det ikke slemt nok, så har det heller ikke virket at ligge sidelæns på gulvet og løfte benene i vejret.

Effektive løsninger til at komme af med fedtet på inderlårene

  • Hold dig væk fra maskiner, hvor du skal samle lårene
  • Maskiner eller øvelser, der isolerer musklerne, løser ikke problemet
  • Lad dig ikke narre af illustrationerne på maskinerne, der viser ”ramte” områder på kroppen med rødt.
  • Gå væk fra idéen om isolationsøvelser og begynd med flerledsøvelser i stedet
  • Flerledsøvelser træner flere led og muskler på samme tid
  • Med disse øvelser maksimerer du antallet af kalorier, der forbrændes udenfor fitnesscentret

Hold dig langt væk fra maskiner, der træner lårene, og gulvøvelser; det er spild af tid. Men der er ingen grund til at hænge med hovedet, for det er ikke skæbnen der har bestemt, at lårene forbliver slaskede.

Det er simpelthen fordi, du ikke har lært at mestre de RETTE styrketræningsrutiner, der giver stramme inderlår.

Maskiner og øvelser, der isolerer musklerne, hjælper heller ikke på problemet.

Hvis en træner nogensinde har fortalt dig, at du kan komme af med fedtet på inderlårene ved at tage en tur på maskinerne, så tager vedkommende i den grad fejl, for det er blot en sejlivet myte. Lad dig heller ikke narre af illustrationen på maskinen.

Illustrationen viser typisk en persons lår, hvor områderne, som maskinen angiveligt ”rammer” er markeret med rødt. Det leder en til at tro, at isolationsmaskiner specifikt går ind og skræller fedtet af, og at resultatet bliver faste, ryste- og blævrefrie inderlår.

Men maskinerne er helt ubrugelige når det kommer til at fjerne fedtet fra inderlårene. Du bliver i det hele taget nødt til at lede tankerne væk fra isolationsøvelser, og i stedet stifte bekendtskab med såkaldte flerledsøvelser. I fitnessverdenen betyder en flerledsøvelse, at du træner flere led på én gang. De kaldes også ”compound øvelser”.

Når du udfører en øvelse, der træner flere led ad gangen, bliver mange muskelgrupper involveret samtidigt. Og jo flere muskler, du involverer i øvelsen, desto flere kalorier forbrænder du – ikke blot under træningen, men også efterfølgende, når du slapper af. Det er lige præcis den slags øvelser der skal til, så du får forbrændt så mange kalorier som muligt, når du ikke er i fitnesscentret.

Undgå at spilde tiden med isolationsøvelser i forsøget på at opnå den samme effekt. I stedet bør du holde dig til en god sammensætning af klassiske flerledsøvelser, der vil øge kroppens energibehov dramatisk – og al den energi vil blive hentet fra dine inderlår, hvor den er opmagasineret.

Vi har endnu ikke set kvinder, der udfører flerledsøvelser, og som samtidig har slaskede inderlår, for de ved nøjagtig, hvad der skal til for at komme af med dem; styrketræning og flerledsøvelser!

De bedste flerledsøvelser til at komme af med fedtet på inderlårene:

  • To af de absolut bedste flerledsøvelser er dødløft og squat
  • Disse øvelser former kroppen og gør den slank
  • Du vil se lårene blive både slankere og fastere inden for bare få uger

De to bedste øvelser, du overhovedet kan udføre i denne sammenhæng, er dødløft og squat. Ikke alene vil et træningsprogram med dødløft og squat igangsætte en masse fedtforbrænding i hele kroppen, det vil også forme kroppen og gøre den slank, skrælle fedtet væk og tone musklerne i benene, skuldre og arme. Disse fantastiske øvelser træner hele kroppen og tvinger den til at forbrænde det overflødige fedt. På bare få uger vil du se dine lår blive slankere og fastere.

Kombinerer du det med en solid koststrategi, vil du opnå slanke lår på ingen tid.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: