FORTIUS FITNESS CLIENT ZONE

Tak fordi du har valgt at investere i et personligt træningsforløb hos Fortius Fitness.

Din beslutning betyder, at du kommer til at lære, hvordan du forvandler din krop på en effektiv og overskuelig måde. Du kommer til at følge en strategi, der hviler på et fundament af mere end 25 års erfaring og over 15.000 klienter, som allerede har taget Fortius Fitness forvandlingsrejse. Du er dermed i rigtigt godt selskab.

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til en succesfuld forvandling – både før, under og efter dit forløb.

Men først anbefaler vi dig at læse vores velkomstbrev, som giver et hurtigt overblik og fortæller dig, hvordan du kommer bedst fra start. 

LÆS DET HER >>

INNER CIRCLE

Inner Circle er vores private forum kun for Fortius Fitness klienter, hvor du kan få sparring, finde motivation og inspiration og møde såvel trænere som ligesindede under – og ikke mindst efter – dit forløb.

Inner Circle er dit helle. Et univers, hvor du kan være ærlig og blive mødt med ærlighed. Et sted, hvor Fortius Fitness klienter og trænere kan stille spørgsmål, hjælpe hinanden og dele de sejre, vi sådan glæder os til at se jer opnå.

Bank på og svar på tre enkle spørgsmål. Vi får rigtig mange ansøgninger fra folk, der ikke er i forløb (de bliver ikke lukket ind).

KOSTPYRAMIDE

Hent den overskuelige pyramide med vores lette og realistiske kostprincipper samt den dertilhørende introduktion, som giver dig det overordnede overblik. Din unikke implementering af kostprincipperne gennemgår du med din træner.

OPSKRIFTER

For at gøre det så let som muligt at ændre dine kostvaner har vi udviklet en række velsmagende opskrifter, som både er billige, familievenlige og nemme at tilberede. De er alle tilpasset vores fleksible kostprincipper og kan let varieres, så du aldrig løber tør for nye smagsoplevelser.

TRÆNING

Hent vores efterspurgte tips til ferietræning samt vores udførlige guide til dit helt eget homegym. Din implementering og dit skræddersyede træningsprogram gennemgår du med din træner.

INSIDER

Fortius Fitness Insider giver dig den nødvendige baggrundsviden, så du får mest muligt ud af dit forløb både under og efter. Du vil forstå, hvorfor du tidligere har fejlet, og du vil lære den (enkle) røde tråd, der giver en succesfuld livsstilsændring og kropstransformation.

FORTIUS FITNESS SHOP

Vi bliver ofte spurgt, hvilke produkter vi foretrækker. Herunder finder du anbefalinger på kosttilskud og tilbehør samt vores helt egen shop med Fortius Fitness merchandise.

Søger du anbefalinger til træningsudstyr, så hent homegym-guiden ovenfor.