FORTIUS FITNESS CLIENT ZONE

DIN (GEN)VEJ TIL EN KROP DER FØLES BEDRE, YDER BEDRE OG SER BEDRE UD END NOGENSINDE FØR

Tak, fordi du har valgt at investere i et personligt træningsforløb hos Fortius Fitness.

Din beslutning betyder, at du kommer til at lære, hvordan du forvandler din krop på en overskuelig måde, og som hviler på et fundament af mere end 25 års erfaring og over 15.000 klienter har allerede taget Fortius Fitness forvandlingsrejse forud for dig.

Du er dermed i rigtigt godt selskab.

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge til et succesfuldt forløb hos Fortius Fitness – både før, under og efter dit forløb er færdigt.

INSIDER

Fortius Fitness Insider manualen giver dig den nødvendige baggrundsviden og det store HVORFOR, så du får mest muligt ud af dit forløb både under og efter. Du vil forstå hvorfor du tidligere har fejlet og lære den (enkle) røde tråd, der giver en succesfuld livsstilsændring og kropstransformation.

OPSKRIFTER

I bestræbelserne på at gøre dit forløb og implementeringen af dine nye vaner og mønstre så gnidningsfrit som muligt, har vi udviklet velsmagende opskrifter der er billige, lette at tilberede og som din familie vil elske. De er alle tilpasset det fleksible kostoplæg og kan let varieres, så du aldrig løber tør for nye smagsoplevelser.

KOST PYRAMIDEN

Hent den overskuelige pyramide med Fortius lette og realistiske kostprincipper samt den dertil hørende introduktion, der giver dig det overordnede overblik. Din unikke implementering af kostprincipperne gennemgår du med din træner.

ANBEFALEDE PRODUKTER

Vi bliver ofte spurgt hvilke produkter vi anbefaler. Derfor har vi samlet det bedste på en enkelt side, hvor du hurtigt kan finde lige det, du har brug. Du vil finde anbefalinger på kosttilskud, træningsudstyr og tilbehør, samt vores helt egen shop med Fortius Fitness merchandise.

APP

Kommer snart.

INNER CIRCLE

Inner Circle er vores private forum kun for Fortius Fitness klienter, hvor du kan få sparring, finde motivation og inspiration, og møde såvel trænere som ligesindede under – og ikke mindst efter – dit forløb.

Inner Circle er dit helle. Et univers, hvor du kan være ærlig, bliver mødt med ærlighed og hvor i kan spørge hinanden til råds, hjælpe hinanden og dele de sejre, vi sådan glæder os til at se, jer opnå.

Bank på og svar på 3 enkle spørgsmål. Vi får rigtig mange ansøgninger fra folk, der ikke er i forløb, og gruppen er kun for jer, der har.