Klientudtalelser

Antallet og sammensætningen af dine udtalelser er afgørende for, hvor overbevist klienten er om din ekspertise, INDEN I overhovedet har talt sammen og vil gøre salget langt lettere at lukke til jeres indledende samtale.

Klienten kommer til samtalen med en helt anden indstilling og færre forbehold, om at DU er den den rette træner, da du allerede har bevist dine kvaliteter igennem andres ord.

Derfor…

 • Få så mange og forskellige udtalelser (køn, alder og problemer) som overhovedet muligt.
 • Sørg for at få kvalitetsudtalelser – både skriftlige og video, og at de følger skabelonen til den perfekte udtalelse – se nedenfor.
 • Det bedste resultat fås igennem et mix af udtalelser med før-og efterbilleder, ansigtsbilleder og evt. træningsbilleder. Se vores reference side på hjemmesiden for inspiration.

Hvilke typer udtalelser kan du bede om

Nedenfor er en liste af former for udtalelser, du kan bede dine klienter om. De er listet efter værdi og hvor meget det kræver af klienten og dig som træner:

 1. Video udtalelse
 2. Skriftlig udtalelse med før og efter billeder
 3. Skriftlig udtalelse med ansigts-billede
 4. Skriftlig udtalelse
 5. Trustpilot anmeldelse
  https://dk.trustpilot.com/review/fortiusfitness.dk
 6. Facebook anmeldelse
  https://www.facebook.com/FortiusFitnessDK/
 7. Google anmeldelse
  (skriv i søgefeltet i Google: ”fortius fitness CENTER”, f. eks ”fortius fitness københavn”)

Har du ikke mindst 10 udtalelser på din profil, skal du udelukkende fokusere de 4 første.

Trustpilot, Facebook og Google er til gengæld lettere at få i hus og kræver ikke arbejde i samme omfang da der blot at tildeles nogle stjerner og en kort kommentar.

Men de har til gengæld heller ikke samme værdi som de 4 første.

Sådan får du udtalelserne i hus

De fleste klienter vil meget gerne give en udtalelse uden at få noget til gengæld – og især hvis de bare skal gå ind og tildele nogle stjerner.

Husk at i allerede har givet dem det, de kom efter – resultater – de fleste vil meget gerne give noget tilbage til jer.

Men det kræver at du spørger.

 • Spørg dem personligt, når de har fået nogle resultater, cirka halvvejs i forløbet og stadig har en del gange tilbage hos dig, og har noget at stå til ansvar og regnskab for, så de ikke bare ”stikker af” fra udtalelsen. Giv dem eventuelt vores brochure omkring udtalelser som du finder her.
 • Spørg dem helt konkret om de vil give en udtalelse omkring deres forløb, da det vil hjælpe både dig som træner, men ikke mindst alle andre, der har stået i samme situation som din klient og skal tage en stor beslutning, der kan ændre deres liv.
 • Du kan tilbyde dem 1 gratis time for en skriftlig udtalelse eller 2 gratis timer for en video, hvis du har behov for det, til at få en udtalelse i hus. De gratis timer givet rigtig godt ud for I får pengene mange gange igen, når fremtidige klienter spørger specifikt efter jer, fordi de er stødt på en udtalelse fra en person, som de kan identificere sig med.
 • En udtalelse med fuldt navn samt før og efter billeder er klart at foretrække, men ansigtsbilleder og fornavn kan sagtens gå an. Jo flere oplysninger de vil opgive, jo mere troværdig er udtalelsen. Se vores reference side på hjemmesiden for inspiration.

Sådan laver du den perfekte skriftlige udtalelse

Send nedenstående spørgsmål til klienten, som en hjælp til at skrive den bedste udtalelse:

 • Hvorfor valgte du personlig træning med Fortius Fitness, hvad var dine ønsker og mål og hvordan var dit liv og din opfattelse af din krop?
 • Hvad havde du selv prøvet mht. træning og kost for at ændre din livsstil og hvordan og hvor meget/lidt trænede du, inden du startede på forløbet hos mig?
 • Har du haft andre oplevelser med personlig træning før dette forløb?
 • Hvilke konkrete resultater har du opnået? (vægttab, fedttab og kropsmål, såvel som velvære, forandringer i hverdagen, indstilling til træning, fremgang i træning etc.)
 • Hvordan ser dit liv nu sammenlignet med inden du påbegyndt dit forløb?
  (har du f.eks. fået mere energi, er du blevet gladere for din krop o.lign.?)
 • Hvordan har du oplevet forløbet?
 • Afsluttende kommentarer (vil du f.eks. kunne anbefale personlig træning med mig?)

Download spørgsmålene sammen med en mail du kan sende til klienten her.

Desuden skal udtalelsen indeholde:

 • Et af følgende billeder i prioriteret rækkefølge – før og efterbilleder (helst med ansigt, men kan også gå uden hvis de gerne vil være anonyme), ansigtsbillede
 • Mindst fornavn, alder, stilling og by
 • Konkrete resultater

Værdien af en skriftlig udtalelse uden foto er lig nul, og der skal helst stå det fulde navn og ikke bare fornavn, beskæftigelse samt by og alder. Jo flere detaljer – jo mere ægte virker den på mennesker, der sidder derude og er potentielle kunder, der skal tage en beslutning.

Sørg også for at få taget før og efter fotos af alle klienterne. Det er vigtigt, at man kan se ansigtet på klienten på både før og efter billedet og at der både er et forfra, fra siden og bagfra. Dette er selvfølgelig med samtykke fra klienten.

Når du har alt informationen, sender du det hele til support.

Sådan laver du den perfekte video udtalelse

 • Optag udtalelsen med din telefon eller din tablet (i bedste opløsning) og test at lyden er ok
 • Find et sted, hvor klienten kan sidde – det får dem til at slappe mest muligt af.
 • Baggrunden må gerne være vores logo, eller med udstyr i baggrunden – undgå en hvid væg.
 • Stabiliser kameraet – det opfanger selv den mindste rystelse, så sørg for at stille det på et underlag af en art. Brug bænke, borde og hvad der ellers er til at tilpasse højden.
 • Første optagelse er hvor klienten præsenterer sig selv med navn og eventuelt alder.
 • Stil derefter de samme spørgsmål som ved den skriftlige – et ad gangen og lav en pause i optagelsen imellem hvert spørgsmål. Husk der bliver klippet efterfølgende, så det skal ikke være perfekt. Bare få klienten til at snakke så meget som muligt.
 • Optag efterfølgende 3-4 klip a ca. 20 sek. hvor klienten træner diverse øvelser – optimalt placerer du kameraet så du selv kan være med som træner på klippene. Lyden er ligegyldig på disse klip.
 • Få de samme oplysninger om klienten som ved den skriftlige; navn, alder, stilling, by og resultater.

Upload klippene til en fildelingsservice og send det hele til support.

Har du spørgsmål, så kontakt ligeledes support der står klar til at hjælpe.