Er du klogere end dine venner?

Tja, hvis du har fået læst alt fra start til slut i INSIDER indtil videre, så er du med stor sandsynlighed allerede klogere på kost og træning end dine venner er, men der er mere endnu, så vi må hellere lige få samlet op på den nye viden, du har fået.

Vi kan godt forstå, hvis du lige trænger til at få pusten, inden vi går mere i detaljer, men vi lover dig, at det tungeste er overstået, nu hvor du ligger inde med al den baggrundsviden, du har brug for til, at vi kan gå i detaljer.

Og de kommende lektioner bliver derfor væsentlig kortere.

Fik du ikke læst det hele, så er det tid til at samle op på det nu, inden vi går i dybden med det hele.

Og du har i øvrigt en unik mulighed for at få indflydelse på sammensætningen af INSIDER.

Det gør du ved at svare tilbage på denne mail og fortælle, hvad du mener om alt fra længde til indhold.

 • Hvad har overrasket dig mest?
 • Hvad kan vi gøre for at gøre kurset lettere for dig?
 • Var der noget, du synes var svært?
 • Var der noget, du ikke forstod?

Vi ved godt, at det er en ordentlig mundfuld og derfor giver vi dig nedenfor overblikket over det, vi har været igennem indtil nu.

Det du gerne skulle have med fra den første del af Insider er:

 • At du forstår, hvad der sker, når vi mennesker fejler i vores forsøg på at ændre vores krop. At en forkert tilgang kan spænde ben for dine anstrengelser allerede inden du gået i gang. Det kan du læse mere om i:
  Ville du sætte køkken op med en banan?
 • At du ved, at quick fix ikke er en smutvej til andet end en ond cirkel, fordi det er en kortsigtet tankegang, du her præges af, og at quick-fix i mange tilfælde slet ikke designet til, at du skal lykkes med dem mange, for man kan jo ikke sælge den næste kur eller træningsredskab til dig, hvis du allerede har løsningen. Det kan du læse mere om i:
  Er du offer for denne forbandelse?
 • At du har lært, at varige resultater kræver en langsigtet tankegang, der tager højde for din hverdag. Det skal handle om processen i stedet for hurtige resultatet for at få glæde af den udvikling det er at lære af de udfordringer du som er uundgåelige at støde på undervejs. Det kan du læse mere om i:
  Fra vanvid til varige resultater
 • At du ved, at den strategi, du benytter, skal bestå af effektive, overskuelige, fleksible og simple systemer, der sikrer dig, at du hele tiden kan tilpasse din strategi. Det kan du læse mere om i:
  Sådan bliver du din egen ekspert
 • At du lært, hvilke værktøjer du skal benytte for at kunne følge din reelle fremgang og spore dine resultater, i stedet for blot, som mange er, bliver slave af badevægten. Det kan du læse mere om i:
  Kom i mål med dette uvurderlige tip
 • At du forstår, at det skal handle om, hvordan din krop arbejder for dig, når du ikke er i træningslokalet, og at den eneste træningstype du behøver at benytte dig af, når du vil af med fedtet, er styrketræning, fordi det er den eneste form for træning, der både sikrer progression og en større muskelmasse, og dermed en øget fedtforbrænding døgnet rundt. Det kan du læse mere om i:
  Laver du denne ærgerlige fejl?
 • At du kan gennemskue, hvorfor kure og kostplaner er uholdbare, når du ønsker et varigt vægttab og hvorfor du i stedet skal benytte dig af en koststrategi, der giver dig fleksibilitet i modsætning til slankekurene strikse regler og det er tankevækkende, hvor mange bøger den samme forfatter eller et enkelt forlag kan udgive om det samme emne. Det kan du læse mere om i:
  Trækker din kost dig rundt i en ond cirkel?

Er du skeptisk over for det vi siger?

Helt i orden!

Skepsis er kun sundt.

Og derfor skal du også have mulighed for at gå os efter i sømmene.

Derfor kan du via linket her læse om en lang række videnskabelige og uafhængige undersøgelser om kost og træning, så du kan se, at vi har fuldt belæg for det, vi fortæller dig.

Vi skal nu i gang med at uddybe adskillige emner inden for kost og træning og ikke mindst den mentale del af kropsforvandlinger – alt sammen med det formål, at du kan stå på egne ben.

Men når det så er sagt, så får du altså ikke træningsteknikker, et specifikt træningsprogram eller en koststrategi.

Det kan vi naturligvis ikke give, da det jo er individuelt, hvad folk og dermed du, har brug for.

Ønsker du det, skal du en tur forbi en af Fortius Fitness trænere, der til gengæld kan give dig det hele og meget mere.

Men ellers får du alle værktøjerne til, at du kan gå i gang selv og føre det du har lært/ kommer til at lære ud i livet, og der er meget mere i godteposen.

De bedste hilsner

Kasper og Joan
Personlige trænere og grundlæggere af Fortius Fitness