Personlig træner Silkeborg – Få en FLOT, SUND OG STÆRK KROP fyldt med energi hos Fortius Fitness – let koncept og GARANTI FOR RESULTATER!

Hos Fortius Fitness finder du personlige trænere af en høj kvalitet, så du kan forvandle din krop, og blive den stærkeste og sundeste version af dig selv.

Fortius Fitness er skabt af to af landets bedste personlige trænere Kasper V. Christensen og hans kone Joan Lang.

Tilsammen stiller de med mere end 30 års erfaring i at føre deres klienter frem til deres mål uanset udgangspunkt.

personlig træner silkeborg

Kasper er født i Illerup og voksede op i Lindevænget ved Søholt i Alderslyst, så både teenageårene og de unge år udspillede sig i Silkeborg.

Det var også i Silkeborg, at han i sin tid uddannede sig til personlig træner efter at have fået smag for styrketræning i en ung alder, fordi han var træt af at være så tynd.

Det stod hurtigt klart for Kasper, at styrketræning var en passion, og at træning skulle være hans levevej, og Kasper har bl.a. været med til at starte City Motion op dengang det lå i Torvecentret.

Det var også i Silkeborg, han begyndte at udvikle det koncept, som i dag bruges i alle Fortius Fitness’ centre for personlig træning, men det var imidlertid ikke så let at leve af at være personlig træner i Silkeborg på det tidspunkt, så Kasper besluttede at rykke teltpælene op og flytte til København i 2005, hvor han mødte Joan, som han stiftede såvel Fortius Fitness som familie med.

Efter den store succes med deres enkle metoder på Sjælland, besluttede parret at flytte tilbage til Jylland, og de bosatte sig i Ry i 2015.

Dels for at komme tættere på Kaspers familie, men også fordi de i forvejen havde klienter, der gladelig kørte hele vejen fra bl.a. Århus til København for at komme til at træne hos Fortius Fitness.

Så tiden var inde til, at Jylland fik sine egne centre, for der kom også henvendelser fra byer som Århus, Silkeborg, Herning, Viborg og Skive om, hvorvidt det var muligt at fjerntræne med en personlig træner.

Alt for mange spilder tid og penge på programmer og slankekure, der ikke virker eller kun giver kortvarige resultater, og både Kasper og Joan ved af erfaring, at intet er så frustrerende som at knokle uden at opnå resultater.

Faktisk ved alle personlige trænere, der er tilknyttet Fortius Fitness det også, for ingen af vores trænere har opnået den krop, de har i dag uden at have måttet eksperimentere og fejle og være stødt på en masse blindgyder i form af misvisende informationer og forkerte råd på vejen.

Og det er kun en fordel for dig, for det betyder, at du slipper uden om de fejl, og så kan du lægge fokus på at komme i mål på en overskuelig måde, som allerede har hjulpet titusindvis med at nå deres mål og drømmekrop ved hjælp af Fortius Fitness metoder.

Med en Fortius Fitness personlig træner får du garanti for resultater eller pengene tilbage!

Konceptet har med sin kombination af superenkle kostprincipper og en ukompliceret tilgang til træning en bred appel, fordi der er tale om en miniuddannelse i at varetage sin egen træning hurtigt, og det er nemt at benytte i en travl hverdag.

Du kommer altså ikke til at hænge fast hos en personlig træner i månedsvis, fordi du er endt med et kompliceret program, og du vil typisk kunne klare dig med et forløb på en måned.

Nogen har dog behov for et kortere eller længere forløb, men så sker det i samråd med os, for det vigtigste er, at du får det forløb der passer til dig.

Hos Fortius Fitness har din træner fokus på dig og dine behov, og derfor har vores personlige trænere et begrænset antal klienter i gang ad gangen, og du kommer til at træne i lækre omgivelser med kvalitetsudstyr.

personlig træning silkeborg

Tusinder af danskere fra hele landet har allerede fået forandret deres liv efter at have været igennem en kropstransformation hos Fortius Fitness, så de er blevet befriet for smerter, gener eller uønsket fedt.

Se hvad vores klienter fortæller om deres resultater og hvordan de har oplevet deres forløb med en af vores personlige trænere her.

Få tryghed og garanti med en personlig træner

Fortius Fitness er det eneste fitnesscenter, hvor personlig træning er kerneydelsen, og derfor SKAL vi naturligvis levere resultater.

Du kan selvfølgelig godt finde andre personlige trænere i området, men ikke centre, der udelukkende beskæftiger sig med personlig træning.

Andre fitnesscentre har typisk abonnementer som deres primære indtægtskilde.

Fortius Fitness sikrer, at du får de bedste rammer og forhold for personlig træning, og du får dermed det maksimale udbytte af træningen.

Du bliver ikke bare sendt ud med et program og stram kostplan under armen på egen hånd.

Du får en miniuddannelse i at varetage din træning og kost på sigt.

Du kan endvidere vælge mellem at have din personlige træner for dig selv eller at træne sammen med en eller flere fra din omgangskreds med vores Team Fit løsning.

Du kan eksempelvis vælge at træne sammen med et familiemedlem eller en ven eller veninde, så I kan støtte hinanden gennem forløbet og træne videre sammen bagefter.

Derfor kommer mange også langvejs fra for at få træning hos en af vores personlige trænere, og vi har fleksible forløb og løsninger, for dig der har langt til din nærmeste afdeling af Fortius Fitness center.

Der er mange fordele ved at vælge personlig træning hos Fortius Fitness:

  • Du slipper for uvedkommende der står og glor og lytter med, mens du forsøger at fokusere på din træning, og at tale med din træner om de personlige og nødvendige ting i dit liv. Her skal du aldrig føle dig utilpas.
  • Du slipper for at spilde dyrebar træningstid på at vente på udstyret som, du skal bruge.
  • Du slipper for fælles omklædning og bad, så du kan bade og klæde om i fred.
  • Du har mulighed for at medbringe din baby og barnevogn, hvis du har brug for det.

Og det er blot nogle af de fordele, du får ved at træne hos en Fortius Fitness personlig træner, hvor du jo også får garanti for resultater.

Vælger du at kontakte os, vil du blive tilbudt en fuldstændig uforpligtende og gratis samtale med den personlige træner, der matcher dig bedst, så du kan se centret, og din personlige træner an og finde ud af, hvilken forskel vi kan gøre i dit liv.

Fortius Fitness Silkeborg center

Vælger du at gå videre og i forløb med en Fortius Fitness personlig træner, finder du og din træner i fællesskab de tidspunkter, der passer ind i din hverdag, uanset om du foretrækker hverdag eller weekend, morgen eller aften, og dit personlige træningsforløb tilrettelægges ud fra dine behov og ønsker.

Hos os er det ikke dig og din familie og dit arbejde der skal tilpasse dig indviklede programmer eller stramme kostplaner.

Her er du i centrum.

Med en personlig træner hos Fortius Fitness får du altid en tryg oplevelse.