få en sund, stærk og slank krop med overskuelig personlig træning hos Danmarks førende personlige trænere og få garanti for resultater

Vil du tabe vægt, opbygge muskler, komme i dit livs form til en speciel begivenhed eller bare komme i form og få et godt helbred?

Og er du træt af:

 • At træne forgæves og ikke opnår de resultater, som du gerne vil?
 • Slankekure der ikke virker?
 • Modstridende og forvirrende råd om træning og kost?

Ønsker du én gang for alle at få sandheden om kost og træning, så du kan blive den stærkeste, slankeste og ikke mindst sundeste udgave af dig selv uden at være nødsaget til at bo i et fitnesscenter, eller følge urealistiske og stramme kure og kostplaner?

Så er du kommet til det rigtige sted!

Vi er så sikre på, at vores strategier for træning og kost virker, at vi tør sige:

Garanti for resultater… eller pengene retur!

personlig træning hvordan

Forestil dig:

 • At du vågner op hver morgen, kigger i spejlet og ser den krop, du altid har ønsket.
 • At du har energi til at gøre alle de ting, du enten udskyder eller aldrig når.
 • At gå gennem livet med en slank, stærk og sund krop.

Du KAN faktisk få den krop du ønsker og på kortere tid end du selv tror er muligt!

Som et af de eneste træningscentre for personlig træning i Danmark GARANTERER Fortius Fitness resultater.

Med en personlig træner fra Fortius Fitness, kan du forvente enestående resultater, enkle og gennemtestede metoder og strategier, der er bevist gang på gang. Vores tilgang til fitness og træning er så anderledes, at vores metoder vil spare dig for frustrationer, forvirring og ikke mindst tid og penge.

 • Vi har ydet hjælp til mænd i alle aldersgrupper, så de fik skovlen under ”ølmave” og ”bildæk” og så de opnåede en markeret mave – også selvom de aldrig har set deres mavemuskler før.
 • Vi har ydet hjælp til kvinder i alle aldre, så de kunne få den tonede, slanke krop, som de ikke troede at de kunne opnå.
 • Vi har ydet hjælp til kvinder, der har født, så de fik en slankere, fastere og stærkere krop end de havde inden deres graviditeter.
 • Vi har ydet hjælp til kvinder såvel som mænd, så de har opbygget fysisk og mental styrke og fået deres kropsglæde og selvværd tilbage.
 • Vi har ydet hjælp til vores klienter, så de har fået en sundere hverdag med mere energi og overskud.

Og vi kan også hjælpe dig!

Uanset hvilken baggrund du kommer med, får du de resultater, du ønsker.

Nogle af vores klienter har aldrig trænet før, mens andre har trænet sig ned, fordi de trods stramme og absurde kostplaner, vanvittige diæter og tonsvis af engagement oplevede, at deres anstrengelser var forgæves.

Personlig træning

Fælles for dem er, at de ligesom de fleste andre mennesker, konstant bliver udsat for bombardementer bestående af modstridende informationer og fejlagtige ”løsninger”, når det gælder kost og træning. I medierne, på internettet – og endda i fitnesscentrene – vrimler det med ”gode råd”.

Men hvis der er så mange ting der virker, hvorfor er vi så ikke en nation af slanke og veltrænede kroppe?

Den evige jagt på de sande svar kan, hvis du foretager den helt alene, koste penge, tid og frustration, og måske finder du dem oven i købet aldrig!

I værste fald efterlader din søgen dig paralyseret og forvirret over de store mængder af informationer. Det forhindrer dig i overhovedet at komme i gang med de nødvendige tiltag.

Fortius Fitness er specialiseret i at guide dig sikkert i gennem fitnessjunglen af informationer. Hos os får du enkle værktøjer og strategier, så du når dine mål, uanset om det handler om at få en hjælpende hånd til at tabe kilo, opbygge muskler eller at få mere energi.

Træningen finder sted i rolige omgivelser i vores egne centre kun for personlig træning.

Et forløb med personlig træning vil lære dig hvorfor:

 • Kredsløbstræning som cykling (spinning), løb og aerobics (zumba, step etc.) faktisk modarbejder fedttab.
 • Styrketræning er det bedste og mest effektive værktøj, hvis du vil tabe dig og vedligeholde dit vægttab –uanset køn.
 • Træning 90 – 120 minutter om ugen giver bedre resultater, end du tror muligt.
 • Graden af ømhed, puls eller hvor meget du sveder intet siger om effektiviteten af din træning.
 • Diæter og slankekure er uholdbare og i bedste fald kun giver middelmådige resultater.
 • Du kan tabe dig hurtigt og spise dig mæt hver eneste dag.
 • Slik, is eller kage med jævne mellemrum kan arbejde for dig I STEDET for imod dig.
 • Stramme og urealistiske kostplaner, faste måltider, pointtælling, vejning af mad, og andre ”kostregler” altid vil give dig følelsen af at være fængslet, og hvordan en fleksibel kost kan passes ind i DIN hverdag og livsstil.

Din succes er vores succes!

En personlig træner er ikke en omkostning, men en investering, der på sigt bliver en besparelse. Med personlig træning får du nemlig et større afkast for din investering end noget andet i dette univers – det tilføjer flere år til dit liv og mere “liv til dine år”.

Vi går grundigt i dybden, både med din baggrund og de mål du har sat dig, og finder den rigtige løsning, der fungerer i din dagligdag nu og her og på sigt. Du vil komme til at lære de trænings- og koststrategier, der har vist sig at virke selv i en hårdt presset hverdag, og som er udviklet af personlig træner Kasper Valsted Christensen, der har mere end 20 års erfaring i at træne andre.

Alle Fortius Fitness’ trænere er uddannet fitnessinstruktører og personlige trænere og bruger disse metoder på egen krop. Vi træner også KUN to-tre gange om ugen og spiser naturligvis efter de samme simple principper. For i vores øjne er det vigtigt, at vi som personlige trænere praktiserer det, vi prædiker.

Vores metoder betyder, at du ikke behøver at bandlyse alkohol, kulhydrat og søde sager eller at du er tvunget til at nedprioritere dine børn, partner, venner eller fritidsinteresser. Kort sagt – dit liv.

Hjælp til personlig træning

Vi har utallige succeshistorier bag os, og kan derfor garantere, at vi kan hjælpe dig frem til de resultater, som du måske knap tør drømme om på nuværende tidspunkt.

For at sikre os at du kun får rådgivning af allerhøjeste kvalitet, har vi kun plads til et begrænset antal klienter af gangen i vores centre for personlig træning. Vi har som regel kun et par åbne pladser, og ventelister kan forekomme.

Når der er rift om pladserne er det fordi, vi tilbyder nogle helt unikke forhold:

 • Garanti for resultater eller pengene tilbage, når du følger vores retningslinjer, så ingen knoklen forgæves eller spild af penge.
 • Lette kostprincipper der fungerer i hverdagen i modsætning til stramme kostplaner, der får det til at føles som en slankekur.
 • Simple træningsmetoder, der gør det let at fortsætte på egen hånd, så du slipper for træning i timevis og indviklede træningsprogrammer.
 • Lækkert udstyr og ingen ventetid på det, så du slipper for at stå i en kø og spilde dyrebar træningstid.
 • Et lille center med din egen træner, så du slipper for uvedkommende der smuglytter, når du og din træner taler om dine personlige forhold.
 • Ingen store menneskemængder, der overvåger dig, mens du træner, så du føler dig utilpas.
 • Træn med din træner, når det passer DIG, uanset om det er hverdag eller weekend. Vi har åbent alle ugens 7 dage i tidsrummet kl. 6 – 22.
 • Slip for fælles omklædning og bad, og bevar dit privatliv i separate båse.
 • Træn alene eller sammen med en eller flere i din omgangskreds (max. 3), så I kan støtte hinanden.
 • Er du selvstændig erhvervsdrivende vil du i nogle tilfælde kunne trække forløbet fra.

Som klient hos Fortius Fitness er netop din succes vores eneste prioritet, og en stor del af vores klienter vælger at krydse store dele af landet for at kunne komme til at træne med netop en af vores personlige trænere.

Det er der en grund til!

Vi forventer derfor også 100 % engagement fra dig, mens du er hos os.

Prisen afhænger af dine mål og dine behov, og derfor opfordrer vi dig til at skrive lidt om dig selv og din situation til os under kontakt, hvis du ønsker at høre nærmere.

3 gode grunde til hvorfor personlig træning med Fortius Fitness er den bedste beslutning, du kan tage for din krop og sundhed:

#1: Professionel ekspertise

Vores ypperste mål som personlige trænere er at give dig en løsning, som er tilpasset dig og din hverdag, så du når dit mål hurtigt og effektivt. Vi er så seriøse omkring vores fag, at kun det bedste er godt nok til vores klienter og derfor foregår træningen i FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER, der er vores helt egne træningscentre KUN for Fortius Fitness’ klienter. Læs mere under Fortius Fitness Træningscentre.

#2: Vi har været i dine sko

Fortius Fitness er, hvor vi er i dag, fordi alle vores personlige trænere ved, hvordan det føles ikke at være tilfreds med sin krop, så vi ved, hvordan du har det! Vi er ikke en flok genetisk begavede personer, og netop derfor står vi i dag med en formel, der garanterer resultater for alle uanset baggrund.

#3: Resultater, resultater, resultater

Fortius Fitness’ personlige trænere har hjulpet utallige mennesker af begge køn lige fra studerende til pensionister med at nå deres mål. Se bare det lille udpluk af vores klienter under referencer, hvor vores klienter fortæller om, hvordan vægttab, muskelmasse, progressiv styrketræning og kostvejledning har ændret deres liv. Endda helt uden urealistiske og ekstreme trænings- og kostplaner.
Personlig træning center

Dit spejlbillede om en måned er resultatet af, hvad du beslutter i dag!

Ser du et spejlbillede, der mere eller mindre ligner det, du ser i dag med de samme følelser og frustrationer?

Eller…

Står du ansigt til ansigt med en sundere og mere veltrænet udgave af dig selv, mens du føler glæden og stoltheden over, hvor meget du har forandret dig på kun 30 dage?

Valget er dit!