Personlig Træner
Nina Bibic

Træner profil

Nina Bibic – Certificeret Personlig Træner

Nina var som barn buttet og gennem hele sin ungdom og store dele af voksenlivet kæmpede hun med vægten.

Som 8-årig startede Nina til judo i Vejle Judo Klub, dels fordi hun gerne ville træne kampsport, men også for at tabe sig.

Kampsporten hjalp hende med at smide et par kilo, og hun blev så god til judo, at hun som barn/teenager begyndte at deltage til stævner og kom i bruttotruppen for det danske landshold.

I hele gymnasietiden deltog hun i stævner samt træningslejre – næsten hver weekend, og judo blev hele hendes liv.

Hun begyndte for alvor at blive meget opmærksom på sin krop og udseende, og ønskede en perfekt krop!

Ikke mindst fordi, man i judo kæmper i vægtklasser, og Nina skulle holde vægten næsten hele tiden på grund af stævnerne – så sundhed og motion var afgørende faktorer for hende.

Men det var ikke let, for hun var glad for mad og havde svært ved at spise det rigtige, så hun sultede sig ofte op til stævnerne i årevis, fordi det var det letteste for hende.

Efter gymnasiet startede hun på idrætshøjskole i Århus. Da hun ikke havde mulighed for at fortsætte med judo, fortsatte hun med andre typer sport, men da hun ikke længere skulle fokusere på sin kampvægt løb vægten løbsk.

Gang på gang fortalte hun sig selv at et par kilo ikke kunne ses, men da hun til sidst havde taget 15 kilo på, blev det svært at bevare den forestilling.

Ikke mindst fordi hun efter idrætshøjskolen tog tilbage til Vejle, hvor folk som hun ikke havde set i længere periode, begyndte at fortælle hende, at hun havde taget på, og det påvirkede hende i den grad.

Hun vidste det jo godt!

Hun var begyndt at studere og trænede i sin fritid seniorholdet i judo ved siden af sin egen træning, så hun besluttede at tiden var inde til at tage tyren ved hornene.

Hun blev mere fokuseret på sin kost, og begyndte til crossfit samt løb og styrketræning, og det blev begyndelsen til en passion for sundhed og ernæring.

Nina lærte selv – ved hjælp af bøger og internet – alt om kost, og gik fra ikke at vide noget som helst om mad til at kunne kalorier på alt. Kalorietælling og motion gav hende et vægttab på 15 kilo, men hun var stadig ikke glad og tilfreds.

Hun følte konstant, at hun skulle være på vagt med, hvad hun indtog, selvom det var “sundt”.

Mad var ikke længere en nydelse, og hun følte at kunne tage på bare af at spise et æble.

Hun var godt klar over, at det intense fokus på at holde sig på så få kalorier som muligt ikke var sundt, men hun følte ikke, at hun havde en anden udvej.

Da hun fik job som salgsassistent i en tøjbutik, betød det lange arbejdstider samt ingen fritid, og Nina røg tilbage i de gamle vaner og begyndte atter at spise usundt og at undlade at motionere, fordi hun manglede overskud.

Hun tog på igen!

Og hun skammede sig meget over det.

Det var deprimerende. Ikke kun, fordi vægten steg, men også fordi hun jo allerede havde været igennem alle anstrengelserne for at smide de overflødige kilo tidligere.

Fra personligt nederlag til Personlig træner

Den dårlige livsstil jobbet medførte blev for meget, og derfor valgte hun at omlægge sit liv og fokusere intenst på motion og kost.

Hun stoppede i butikken og gik målrettet i gang med at skabe en levevej for sig selv, efter at have genfundet glæden ved træning og sund livsstil og tabt 10 ved hjælp af bl.a. styrketræning, som hun blev meget passioneret omkring.

Hun lagde opskrifter ud på sin instagram-profil for at inspirere andre og vise, at sund mad ikke behøver at være kedelig eller kræve kalorietælling.

Den genfundne interesse for sundhed og styrketræning fik hende til at tage en uddannelse som personlig træner, for hun havde et stort ønske om at hjælpe andre, der måtte kæmpe med lignende problemer.

Hendes historie og erfaring betyder, at hun brænder for at hjælpe andre som gerne vil være en sundere udgave af dem selv.

Hun VED hvor ødelæggende kampe omkring vægt kan være. Derfor ved hun at det betaler sig at tænke langsigtet, så man får en sund livsstil, der er til at vedligeholde resten af livet og ikke blot en hurtig løsning.