Personlig Træner
Nina Bibic

Træner profil

Nina Bibic – Certificeret Personlig Træner

Nina har kæmpet med overflødigt fedt på kroppen i store dele af sit liv.

Som barn var hun buttet, og gennem ungdommen, og store dele af voksenlivet, kæmpede hun med vægten.

Hun tabte sig, da hun som 8-årig startede til judo, men selvom kampsporten hjalp hende med at smide et par kilo, gav det også en del udfordringer på kostområdet.

For i judo kæmper man i vægtklasser, og Nina skulle holde vægten på grund af de stævner, som hun som teenager begyndte at deltage i.

Da hun kom i bruttotruppen for det danske landshold, deltog hun i stævner og træningslejre næsten hver weekend, men samtidig med at judo fyldte hele hendes liv, begyndte hun for alvor at blive meget opmærksom på sin krop og udseende, og ønskede en perfekt krop!

Sundhed og motion var afgørende faktorer for hende, men det var ikke let, for hun var glad for mad og havde svært ved at spise det rigtige, og i årevis sultede hun sig ofte op til stævnerne.

Da hun i slutningen af teenageårene kom på idrætshøjskole, og ikke længere havde mulighed for at fortsætte med judo, løb vægten løbsk.

Selvom hun jo dyrkede masser af sport, var hun ikke længere tvunget til at fokusere på sin kampvægt, og det kostede hurtigt kilo.

Gang på gang fortalte hun sig selv at et par kilo ikke kunne ses, men da hun til sidst havde taget 15 kilo på, blev det svært at bevare den forestilling.

Ikke mindst fordi hendes omgangskreds hjemme i Vejle begyndte at fortælle hende, at hun havde taget på, og det påvirkede hende i den grad.

Hun besluttede, at tiden var inde til at tage tyren ved hornene og blev mere fokuseret på sin kost.

Ved hjælp af bøger og internet gik hun fra ikke at vide noget som helst om mad til at kende kalorierne på alt.

Hun begyndte også til crossfit, løb og styrketræning i tilgift til sin judotræning og undervisning af seniorholdet, som hun varetog ved siden af sin uddannelse.

Men selvom kalorietælling og motion gav hende et vægttab på 15 kilo, var hun hverken glad eller tilfreds.

Hun følte konstant, at hun skulle være på vagt med, hvad hun indtog – også selvom det var sundt.

Mad var ikke længere en nydelse, og hun følte at kunne tage på bare af at spise et æble.

Hun var godt klar over at det intense fokus på at holde sig på så få kalorier som muligt nok ikke var sundt, men hun følte ikke, at hun havde en anden udvej.

Da hun fik job i en butik, betød det lange arbejdsdage og ingen fritid, og Nina manglede overskud til at passe store mængder sport og kalorietælling ind, så hun endte i den anden grøft, hvor hun begyndte at spise usundt og at undlade motion.

Det betød, at hun tog på igen!

Og hun skammede sig meget over det.

Det var deprimerende. Både fordi vægten steg, og fordi hun jo havde været igennem så mange anstrengelser for at smide de overflødige kilo.

Fra personligt nederlag til Personlig træner

Hun valgte at omlægge sit liv, for at genfinde glæden ved træning og sund livsstil, og ved hjælp af bl.a. styrketræning fik hun tabt alle kiloene.

Denne gang var der ingen kalorietælling, men blot sund mad og sund fornuft.

Det førte til en passion for styrketræning og ernæring, og det gav hende et stort ønske om at hjælpe andre, der måtte kæmpe med lignende problemer, så hun uddannede sig til personlig træner.

Hun har lige siden hjulpet mennesker i alle aldre med at blive en sundere og mere energisk udgave af dem selv, hvad enten de kommer med et ønske om at tabe sig eller ønsker at få mere styrke og fylde.

Hun bruger flittigt sin egen erfaring, for hun ved, hvor ødelæggende kampe omkring vægt kan være.

Og hun gør meget ud af at lære sine klienter, at det betaler sig at tænke langsigtet, så de kan vedligeholde deres resultater resten af livet, i stedet for at ty til de hurtige løsninger, som mange af dem tidligere har været ude i.

Uanset om klienten er studerende, karrieremenneske med små børn eller pensionist er hverdagen belagt med udfordringer, og derfor er det vigtigt, at såvel kost som træning er fleksibel og kan tilpasses.

Der er plads til at nyde livet, når du vælger den rigtige strategi for kost og træning, og for madglade Nina er det vigtigt at hendes klienter, ligesom hun selv, både kan nyde frugterne af arbejdet i træningslokalet og et glas rødvin eller lidt chokolade ind imellem med god samvittighed.

Hvad siger klienterne

Julie tabte 15 cm, 3,7 kg og kom sine skavanker til livs

“Træningen har været meget målrettet og intensiv og det har givet resultater”*

julie r

Julie Rubow

“Det har virkelig givet mig meget at træne med Nina.

Jeg har altid trænet meget og været meget fysisk aktiv, med løb, fitness og aerobic.

De seneste år har jeg dog været ramt af en del skader grundet overtræning, hvilket har gjort at jeg har trænet mindre og mindre, men uden det er lykkes at komme mine skader til livs.

Jeg har nu med kun 1 måneds træning med Ninas kyndige vejledning og Fortius Fitness fået skabt en større muskelmasse, som har styrket min krop og generelt givet mig mere energi og overskud samtidig med at jeg er kommet mine skavanker til livs.

Træningen har været meget målrettet og intensiv og det har givet resultater.

Nina er omhyggelig og tålmodig, der bliver ikke gået på kompromis med øvelserne, og du bliver guidet hele tiden så øvelserne udføres optimalt, så du når dine mål.

Jeg vil til en hver tid anbefale Nina som træningscoach.”

Julie Rubow – 50 år, Selvstændig – Ejer / Indehaver af Nybjerg Mølle, Egtved

Mari tabte sig 53 cm og fik motivationen til at fortsætte

“Jeg havde aldrig troet, at jeg ville løfte vægte i et træningscenter, det er bare ikke mig. Men min mand mente, at det var et forsøg værd. Nu er jeg et nyt menneske”*

personlig træner middelfart

Mari Møller-Hansen

“Efter selv at have prøvet rigtig mange forskellige træningsforløb og slankekure uden et særlig godt eller vedvarende resultat, havde jeg givet op.

Jeg havde det dårlig med mig selv og havde ikke lyst til at gå uden for en dør.

Det var et tilfælde, at jeg faldt over Fortius Fitness.

Jeg har aldrig prøvet en personlig træner før. Det virkede dyrt, og jeg var usikker på, om det ville gøre en forskel for mig.

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville løfte vægte i et træningscenter, det er bare ikke mig. Men min mand mente, at det var et forsøg værd

Nu er jeg et nyt menneske.

Jeg kan kun sige, at det at ha’ en personlig træner er noget at det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Det er pissehårdt men, det har virkelig givet mig et boost, at kunne gennemføre alt det, som du beder mig om.

Det, at der står en ved siden af mig og kun har fokus på mig gør, at jeg kan presse mig selv mere, end hvis jeg træner selv.

Kemien mellem os har været rigtig god, og du har været super til at motivere mig på de rigtig tidspunkter.

Du er hård, men retfærdig og forstår at presse mig.

Du gav mig gode råd om træning og kost, og på en måned har jeg tabt 4 kg.

Jeg er blevet glad for min krop igen. Der er stadig lang vej, før jeg er der, hvor jeg gerne selv vil være, men nu har jeg lyst til at fortsætte, og jeg kan se lyset for enden.

Jeg har meget at takke dig for Nina.

Jeg er så glad for, at jeg valgte at bruge nogle penge på mig selv og få en personlig træner og at det blev dig.

Du har lært mig at træne rigtig og at have fokus på, at jeg kan mere end jeg selv tror.

Men vigtigst af alt har du givet mig lysten til at arbejde for det. Jeg er glad igen.”

Mari Møller-Hansen – 38 år, Projektleder, Brenderup

Chris blev strammet op på kun 4 uger

“Har via en liberal holdning til kosten på intet tidspunkt haft kriser med syge cravings eller sukkertrang. Alligevel er resultaterne af forløbet over al forventning, og min motivation er på toppen i forhold til fremtiden. At kunne skabe resultater ved 2×1 times træning i ugen, og stadig have plads til at nyde livet med lækker mad og hygge. What’s not to like?”*

chris v

Chris Vejen

“-6,8 kg og -19 cm på overkroppen på godt 4 uger siger vel næsten det hele men….

Opfattede mig selv som fornuftigt vidende inden for kost og træning og har gennem de sidste år eksperimenteret med diverse kostretninger og træningsformer med både positive og knap så positive resultater.

Men efter et par operationer og en brækket hånd sad jeg fast i hverdagen og kunne ikke få træning og kost til at give de resultater, jeg ønskede = for mange kg, ingen motivation og dårlig form.

Faldt over Fortius på Facebook, og tænkte en samtale kunne vel ikke skade.

Mit første møde med Nina i Fredericia blev starten på en fantastisk proces og nogle uger som klart ændrede min forståelse for effektiv træning.

Har altid troet at det var masser af cardio der skulle til, og nok også derfor var jeg røget på grund.

Min indgangsvinkel/forventning til forløbet var mindre fedtprocent, opstramning og mere styrke.

Har gennem mit forløb passet min træning 100%, og har også fulgt retningslinjer for kosten, dog stadig med plads til et glas vin fredag og lidt cheat i ny og næ.

Har via en liberal holdning til kosten på intet tidspunkt haft kriser med syge cravings eller sukkertrang.
Alligevel er resultaterne af forløbet over al forventning, og min motivation er på toppen i forhold til fremtiden.

At kunne skabe resultater ved 2×1 times træning i ugen, og stadig have plads til at nyde livet med lækker mad og hygge. What’s not to like?

Stor tak til Nina for en fantastisk ”uddannelse” i effektiv træning og kostvejledning.
Hun er hård, men retfærdig, og en fantastisk motivator til at få mest muligt ud at træningen.

Der er ingen urealistiske mål, men stadig en forventning til progressivitet der gør at der er skabes resultat.
Hun er faglig dygtig, er god til at forklare og lære fra sig og går meget op i korrekt teknik og udførsel af øvelserne.

Så har kun rosende ord at give…

Er glad for at jeg valgte at investere i et forløb ved Nina/Fortius, da det har givet mig mere end alt andet jeg har prøvet.

Er nu på den anden side, hvor jeg selv skal til at være motivatoren, men skylder Nina at jeg holder ved.
Mangler stadig at få fedtprocenten lidt ned, men er tættere på målet end jeg har været længe.

Så konklusionen er: En gladere/sundere mand med mere energi, der føler sig godt klædt på til fremtiden.”

Chris Vejen – 44 år, Teletekniker, Fredericia

Tine tabte 5,4 kg og 35 cm efter endt forløb og klar til at bestige Kilimanjaro til efteråret

“Efter kun to ugers træning, kunne jeg mærke det på min kondition. Pludselig var bakkerne nemme at gå op ad”*

Tine Busk

“Jeg besluttede i oktober sidste år at give mig selv en julegave, som skulle få mig i form og også gerne lette mig for nogle kilo.

Selv om jeg var blevet for stor, så var og er det for mig vigtigst, at blive stærk i kroppen igen.

Da jeg havde set mig omkring, var det logisk for mig at tage kontakt til Fortius. Jeg vidste, at jeg skulle give mig selv et seriøst los bagi, for at det skulle lykkes, og derfor måtte jeg også investere både tid og penge.

For ja, Fortius er lige når man ser det et dyrt valg, men det er på alle måder investeringen værd.

Jeg kom til samtale med Nina i Fredericia.

Nina ved hvad hun taler om, og hun er en dedikeret træner. Hun forventer, at man slider, hun presser en, på den helt gode måde, hun har humor og hun opmuntrer. Hun forventer, at man passer sin madplan og sin træning.

Efter kun to ugers træning, kunne jeg mærke det på min kondition. Pludselig var bakkerne nemme at gå op ad. Og her hvor det nærmer sig afslutningen er der røget 21 cm og knap 5 kg.

Det er ikke helt nok til at Nina er tilfreds, og det er så fint at hun lige presser på. Jeg skal nok nå de sidste kilo inden sommer tænker jeg.

Til gengæld er de kilo jeg løfter, presser eller trækker, steget betragteligt på de her otte uger.

Den fantastiske følelse af at være stærk, sammen med følelsen af at tøjet sidder meget bedre er helt fantastisk. Så meget på så kort tid, og meget mere end jeg havde troet.

Resten tager jeg selv.

Det tager helt sikkert længere tid, når jeg ikke har Nina til at skubbe på, lige bede om et løft mere, lige øge vægten på løftene osv. Men det skal såmænd nok gå, for den her form, den skal bevares

Så tag endelig forbi Nina i Fredericia og på sparket din form i gang igen.”

Tine Busk – 53 år, Arbejdstilsynet, Asperup

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.