Personlig Træner
Nina Bibic

Træner profil

Nina Bibic – Certificeret Personlig Træner

Nina var som barn buttet og gennem hele sin ungdom og store dele af voksenlivet kæmpede hun med vægten.

Som 8-årig startede Nina til judo i Vejle Judo Klub, dels fordi hun gerne ville træne kampsport, men også for at tabe sig.

Kampsporten hjalp hende med at smide et par kilo, og hun blev så god til judo, at hun som barn/teenager begyndte at deltage til stævner og kom i bruttotruppen for det danske landshold.

I hele gymnasietiden deltog hun i stævner samt træningslejre – næsten hver weekend, og judo blev hele hendes liv.

Hun begyndte for alvor at blive meget opmærksom på sin krop og udseende, og ønskede en perfekt krop!

Ikke mindst fordi, man i judo kæmper i vægtklasser, og Nina skulle holde vægten næsten hele tiden på grund af stævnerne – så sundhed og motion var afgørende faktorer for hende.

Men det var ikke let, for hun var glad for mad og havde svært ved at spise det rigtige, så hun sultede sig ofte op til stævnerne i årevis, fordi det var det letteste for hende.

Efter gymnasiet startede hun på idrætshøjskole i Århus. Da hun ikke havde mulighed for at fortsætte med judo, fortsatte hun med andre typer sport, men da hun ikke længere skulle fokusere på sin kampvægt løb vægten løbsk.

Gang på gang fortalte hun sig selv at et par kilo ikke kunne ses, men da hun til sidst havde taget 15 kilo på, blev det svært at bevare den forestilling.

Ikke mindst fordi hun efter idrætshøjskolen tog tilbage til Vejle, hvor folk som hun ikke havde set i længere periode, begyndte at fortælle hende, at hun havde taget på, og det påvirkede hende i den grad.

Hun vidste det jo godt!

Hun var begyndt at studere og trænede i sin fritid seniorholdet i judo ved siden af sin egen træning, så hun besluttede at tiden var inde til at tage tyren ved hornene.

Hun blev mere fokuseret på sin kost, og begyndte til crossfit samt løb og styrketræning, og det blev begyndelsen til en passion for sundhed og ernæring.

Nina lærte selv – ved hjælp af bøger og internet – alt om kost, og gik fra ikke at vide noget som helst om mad til at kunne kalorier på alt. Kalorietælling og motion gav hende et vægttab på 15 kilo, men hun var stadig ikke glad og tilfreds.

Hun følte konstant, at hun skulle være på vagt med, hvad hun indtog, selvom det var “sundt”.

Mad var ikke længere en nydelse, og hun følte at kunne tage på bare af at spise et æble.

Hun var godt klar over, at det intense fokus på at holde sig på så få kalorier som muligt ikke var sundt, men hun følte ikke, at hun havde en anden udvej.

Da hun fik job som salgsassistent i en tøjbutik, betød det lange arbejdstider samt ingen fritid, og Nina røg tilbage i de gamle vaner og begyndte atter at spise usundt og at undlade at motionere, fordi hun manglede overskud.

Hun tog på igen!

Og hun skammede sig meget over det.

Det var deprimerende. Ikke kun, fordi vægten steg, men også fordi hun jo allerede havde været igennem alle anstrengelserne for at smide de overflødige kilo tidligere.

Fra personligt nederlag til Personlig træner

Den dårlige livsstil jobbet medførte blev for meget, og derfor valgte hun at omlægge sit liv og fokusere intenst på motion og kost.

Hun stoppede i butikken og gik målrettet i gang med at skabe en levevej for sig selv, efter at have genfundet glæden ved træning og sund livsstil og tabt 10 ved hjælp af bl.a. styrketræning, som hun blev meget passioneret omkring.

Hun lagde opskrifter ud på sin instagram-profil for at inspirere andre og vise, at sund mad ikke behøver at være kedelig eller kræve kalorietælling.

Den genfundne interesse for sundhed og styrketræning fik hende til at tage en uddannelse som personlig træner, for hun havde et stort ønske om at hjælpe andre, der måtte kæmpe med lignende problemer.

Hendes historie og erfaring betyder, at hun brænder for at hjælpe andre som gerne vil være en sundere udgave af dem selv.

Hun VED hvor ødelæggende kampe omkring vægt kan være. Derfor ved hun at det betaler sig at tænke langsigtet, så man får en sund livsstil, der er til at vedligeholde resten af livet og ikke blot en hurtig løsning.

Hvad siger klienterne

Julie tabte 15 cm, 3,7 kg og kom sine skavanker til livs

“Træningen har været meget målrettet og intensiv og det har givet resultater”*

julie r

Julie Rubow

“Det har virkelig givet mig meget at træne med Nina.

Jeg har altid trænet meget og været meget fysisk aktiv, med løb, fitness og aerobic.

De seneste år har jeg dog været ramt af en del skader grundet overtræning, hvilket har gjort at jeg har trænet mindre og mindre, men uden det er lykkes at komme mine skader til livs.

Jeg har nu med kun 1 måneds træning med Ninas kyndige vejledning og Fortius Fitness fået skabt en større muskelmasse, som har styrket min krop og generelt givet mig mere energi og overskud samtidig med at jeg er kommet mine skavanker til livs.

Træningen har været meget målrettet og intensiv og det har givet resultater.

Nina er omhyggelig og tålmodig, der bliver ikke gået på kompromis med øvelserne, og du bliver guidet hele tiden så øvelserne udføres optimalt, så du når dine mål.

Jeg vil til en hver tid anbefale Nina som træningscoach.”

Julie Rubow – 50 år, Selvstændig – Ejer / Indehaver af Nybjerg Mølle, Egtved

Mari tabte sig 53 cm og fik motivationen til at fortsætte

“Jeg havde aldrig troet, at jeg ville løfte vægte i et træningscenter, det er bare ikke mig. Men min mand mente, at det var et forsøg værd. Nu er jeg et nyt menneske”*

personlig træner middelfart

Mari Møller-Hansen

“Efter selv at have prøvet rigtig mange forskellige træningsforløb og slankekure uden et særlig godt eller vedvarende resultat, havde jeg givet op.

Jeg havde det dårlig med mig selv og havde ikke lyst til at gå uden for en dør.

Det var et tilfælde, at jeg faldt over Fortius Fitness.

Jeg har aldrig prøvet en personlig træner før. Det virkede dyrt, og jeg var usikker på, om det ville gøre en forskel for mig.

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville løfte vægte i et træningscenter, det er bare ikke mig. Men min mand mente, at det var et forsøg værd

Nu er jeg et nyt menneske.

Jeg kan kun sige, at det at ha’ en personlig træner er noget at det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Det er pissehårdt men, det har virkelig givet mig et boost, at kunne gennemføre alt det, som du beder mig om.

Det, at der står en ved siden af mig og kun har fokus på mig gør, at jeg kan presse mig selv mere, end hvis jeg træner selv.

Kemien mellem os har været rigtig god, og du har været super til at motivere mig på de rigtig tidspunkter.

Du er hård, men retfærdig og forstår at presse mig.

Du gav mig gode råd om træning og kost, og på en måned har jeg tabt 4 kg.

Jeg er blevet glad for min krop igen. Der er stadig lang vej, før jeg er der, hvor jeg gerne selv vil være, men nu har jeg lyst til at fortsætte, og jeg kan se lyset for enden.

Jeg har meget at takke dig for Nina.

Jeg er så glad for, at jeg valgte at bruge nogle penge på mig selv og få en personlig træner og at det blev dig.

Du har lært mig at træne rigtig og at have fokus på, at jeg kan mere end jeg selv tror.

Men vigtigst af alt har du givet mig lysten til at arbejde for det. Jeg er glad igen.”

Mari Møller-Hansen – 38 år, Projektleder, Brenderup

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.