Personlig Træner
Joan Lang

Træner profil

Personlig træner Ry

Joan Lang

Stifter af Fortius fitness og Certificeret Personlig Træner

Joan har over 20 års erfaring med at træne andre og har på egen krop oplevet, hvor galt det kan gå, når man træner forkert og for meget. I sine yngre dage var Joan afhængig af cardiotræning, men oplevede at ligegyldigt hvor meget hun trænede, så fik hun ikke den krop, hun ønskede.

Hun troede, at løsningen var at træne mere, men det endte med en nedslidt krop og store smerter i flere år.

I en alder af bare 32 år havde hun smerter i både lænd, knæ, ankler og skuldre. Snart stod det også klart, at det ikke længere var let at holde på formerne trods den intensive træning og jobbet som fitnesstræner.

I 4 år ignorerede hun smerterne, selv om hun var tvunget til at kravle ud af sengen, og måtte igennem det ene forløb efter det andet hos både kiropraktor, massør og fysioterapeut, men det slog hende, at forkert træning og teknik kunne være årsagen.

Fra slasket med slidgigt til fit personlig træner

Heldigvis kom styrketræningen hende til undsætning i forbindelse med, at hun mødte sin mand Kasper V. Christensen og i dag er hun smertefri og har den sunde og stærke krop, som hun i sin tid sigtede efter.

Joan har oveni præsteret at vinde DM i Athletic Fitness som 36-årig i en klasse, hvor hun var den ældste og som 40-årig fejede hun igen flere af de yngre konkurrenter af banen, da hun tog 2. pladsen i to kategorier ved BodyFitness. Det hele på trods af at hun havde to barnefødsler på bagen på daværende tidspunkt.

Personlig træning med Joan lang

I starten af fyrrene blev Joan gravid igen og graviditeten med barn nummer tre forløb betydeligt lettere end de to foregående, der havde været præget af kvalme, halsbrand, åreknuder, smerter i skuldre, arme og ryg og ikke mindst træthed og op mod 20 kg ekstra vægt.

Det til trods for at hun trænede cardiotræning tre gange om ugen, indtil kort før fødslerne.

Efter fødslerne tog det hende halvandet års knokleri at komme tilbage i form.

Men efter at have omlagt sin træning til kun at bestå af styrketræning, kom hun næsten problemfrit gennem den tredje graviditet.

Hun var smertefri i arme, skuldre og ryg og tog kun 13 kg på, selvom hun spiste, hvad kroppen havde lyst til. Eneste problem var benene som hun slås med samtlige gange, da åreknuder hverken kan ordnes med træning eller noget som helst andet, men kun mindskes en smule ved motion.

Efter fødslen var hun til gengæld tilbage i topform efter bare 6 måneder mod de tidligere halvandet år takket være styrketræning tre gange om ugen og de enkle kostprincipper.

Hjælp til vægttab i Ry

Joan finder du tilknyttet Fortius Fitness center for personlig træning i Ry.

NB: Vær opmærksom på, at Joan kan have flere måneders ventetid.

Hvad siger klienterne

“Joan er oprigtig og brænder for og tror på det hun laver,
det smitter af på mig og motiverer mig i den grad”*

Eran dd fik hjælp fra træner i Ry

Erann DD

“Joan er oprigtig og brænder for og tror på det hun laver, det smitter af på mig og motiverer mig i den grad.

Man kan mærke at Joan ved hvad hun snakker om og at hun har stor erfaring.

Jeg lærte overraskende ting om, hvad der er effektivt og ineffektivt i træning.

Da dette handler om noget så vigtigt som kroppen, er det vigtigt for mig at min personlige træner er lyttende og forstående omkring min krops signaler og kan finde ud af at modificere, hvor der er brug for det. Det er Joan rigtig god til, og jeg har fået opbygget stor tillid til Joan, og følt mig tryg med hende som træner.

Jeg har trænet med Joan tre gange om ugen, men kontakten til hende stod åben døgnet rundt, hvis jeg havde brug for støtte, opbakning , eller råd omkring min kost. Også når jeg skulle beroliges over min krops respondance på hendes meget effektive træningsmetoder.”

Erann DD, Sanger, Hellerup

“Mine resultater var hurtigt så markante, at omgivelserne kommenterede det efter 4-5 uger, jeg går stadigt og griner da jeg er vant til at træne meget mere med ustyrlige yo-yo resultater.”*

”Efter rygestop samt travl karriere var vægten steget. Mainstream fitnesskæder matcher ikke min ambition om resultater, og jeg ville gerne træne med frie vægte.

Høj motivation og uvidenhed skader ofte mænd og behøvede derfor samme 100% fokuserede træner engagement, som man finder eks. hos en privat skilærer. Med andre ord behøvede jeg en erfaren personlig konsulent, med fokus på klient og resultat.

Læste Joans forhistorie og kunne se en rød tråd i det hun skrev, og traf en god beslutning om at møde hende, og hun lavede et program der passede ind med en dag om ugen til min arbejdsplads motionsrum, og 2 dage hos hende.

Hos Joan er der fuldt engagement på hendes egen afdæmpede professionelle empatiske facon, kosten skal være så det fungerer i hverdagen, og øvelserne starter lavt så bevægelser er indarbejdet når vægten progressivt kommer på.

På trods af at kostændringen og træningen faktisk ikke gav mig sult i hverdagen eller ømhed, er vægten raslet meget hurtigere af end forventet, samt tydelig øgning i styrke, fremtoning og holdning.

Det i sig selv er meget motivations og energi forøgende.

Mine resultater var hurtigt så markante, at omgivelserne kommenterede det efter 4-5 uger, jeg går stadigt og griner da jeg er vant til at træne meget mere med ustyrlige yo-yo resultater.

Efter 6 uger smed jeg det første tøj ud og måtte klippe af og flytte spænderne på bælter. Og det på trods af at der har været plads til lidt kage og slik.

Er meget overrasket over hvor faktuelt lidt fokuseret træning og hvile der skal til med den rette kost. Jeg kan nu konkludere, at jeg har opnået mere allerede på 6 ugers fokuseret træning end på 7 måneders motions forløb, med normal kost i kalorieunderskud indeholdende kulhydrater. Så jeg kender vejen fremad herfra, og opfylder målet med engagementet.

Hvis du en gang for alle vil have afsluttet og lukke tvivl om din kost, vægt og kropsbygning, så lav et engagement med Joan. Så kommer du hurtigt i overskuelig egenkontrol på et niveau du aldrig har været før, og du vil have det rigtigt sjovt samtidigt. Hav en god træning.”

Thomas Olsen – 44 År, København

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.