Personlig Træner
Kasper Valsted Christensen

Træner profil

Personlig træner Skanderborg

Kasper Valsted Christensen

Stifter af Fortius Fitness og Certificeret Personlig Træner

Kasper har mere end 25 års erfaring som personlig træner. Han har haft over 10.000 klienter gennem hænderne, er kendt som “forvandlings-specialist” og forfatter til flere bøger om træning.

Kasper er en af de førende personlige trænere i Danmark, og hans ambition er at hjælpe så mange som muligt med at nå deres mål og undgå at blive offer for de myter og dårlige råd, som vi bliver bombarderet med over alt, hvor vi færdes.

Han ved om nogen, hvad det vil sige at have det dårligt med sin krop, for hans interesse for træning kom af, at han som ung var meget tynd og skravlet og det gav et hak i selvværdet.

Men så introducerede en af hans venner ham for styrketræning…

Fra slap og skravlet til personlig træner

Det tog årevis af eksperimenter at finde den rette formel, men nu er det 25 kg muskler siden at nogen har kunnet kalde ham ved det gamle kælenavn ”Skinny Kasper” og i dag kan han skrive professionel fitnesstræner og tidligere magasinmodel på sit CV og han har gennem tiden opnået top-placeringer i otte fitness konkurrencer helt uden brug af præstationsfremmende stoffer.

NB: Kasper træner ikke længere klienter i dag, men har i stedet fokus på uddannelsen af trænerne.

Personlig træning og vægttab med Kasper

Hvad siger klienterne

Martins utrolige forvandling

“Jeg har fået mere overskud, jeg er blevet glad, jeg har fået energi og min opfattelse af mig selv, har også ændret mig meget”*

Vægttab på 6,3 kg fedt på kun 4 uger med styrketræning hos personlig træner

“Det er underligt at vågne op hver morgen med en hel flad mave og kunne se sine mavemuskler. Det har jeg aldrig kunnet før – de er simpelthen blevet så fint markerede”*

Anders fik hjælp til vægttab – 30 kg fedt tabt, 7 kg muskelmasse på 6 mdr

“Min indstilling til træning har ændret sig fuldstændig – nu er man nærmest blevet afhængig af at træne”*

“Kasper er en rigtig god peptalker og enormt inspirerende –
En fantastisk træner! :)”*

træner i skanderborg

Lene Møller Christensen

“Jeg har haft Kasper som træner på mail og over telefon, da jeg bor i Jylland.

På trods af afstanden og ingen personlige møder har jeg virkelig fået meget ud af de råd til både kost og træning, som Kasper har givet.

Jeg har fået en langt bedre teknik, og har hurtigt kunne se fremgang i min træning. Jeg har været super glad og tilfreds med mit forløb hos Kasper og kan klart anbefale andre Kasper som deres personlige træner.

Kasper har altid tid til en snak og er en rigtig god peptalker og enormt inspirerende at lytte til.! En fantastisk træner! :)”

Lene Møller Christensen – 25 År, Randers

NB – Fortius Fitness har desværre ikke længere kapacitet til at hjælpe med hele forløb pr. email eller telefon, da vi har meget travlt i vores centre.

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.