FORTIUS FITNESS TRÆNINGSCENTER

Vi har vores helt egne træningscentre her i Fortius Fitness. Vores Personal Training Center, er KUN for dig der er klient i Fortius Fitness, hvor vi er specialiserede i transformationer af kroppen samt livsstilsændringer.

Og så er vi et af de få fitnesscentre, der har personlig træning som vores kerneydelse, og vi tilbyder både individuel personlig træning samt træning for par og små grupper på op til 4 personer.

Alle Fortius Fitness træningscentre har samme høje standard inden for både personlige trænere, udstyr træning og omgivelser -og du finder os i flere byer bl.a. i Københavns- og Århus-området. (se alle vores centre i bunden af siden)

Bedste træningscenter i Aarhus

De fleste personlige trænere holder til i de almindelige fitnesscentre, men hos Fortius Fitness har vi fravalgt de traditionelle centre.

Da vi i sin tid valgte, at vores klienter skulle have deres helt egne centre var det, fordi vi ikke fandt forholdene for personlig træning ideelle i de traditionelle fitnesscentre..

Som personlige trænere stødte vi, og vores klienter hele tiden ind i forhold, der besværliggjorde træningssessionen. Det passede ikke sammen med vores filosofi. Vi mener, at personlig træning er en investering, som du foretager i dit helbred og for din fremtid, og som derfor skal foregå inden for rammer, der sikrer, at du får det optimale ud af din træning.

Blandt problemerne, vi stødte på, var at det udstyr, som vores klienter havde brug for, konstant var optaget – specielt i ”myldretiden”, og så var vi nødt til at bruge kostbar træningstid på at vente eller ligefrem at droppe de mest optimale øvelser til fordel for mindre effektive, fordi det trods alt var bedre end at spilde tiden på at stå i kø.

Ofte følte vores klienter sig utilpas over, at folk stod og stirrede på dem, mens de forsøgte at koncentrere sig, og træningssessionen blev ofte forstyrret af udefrakommende. Det var ikke bare irriterende – det var også rigtig synd for vores klienter.

Specielt var det svært for de klienter, der var meget overvægtige eller meget selvbevidste omkring deres krop og form, fordi det nogle gange havde krævet årevis af overvindelse at skulle sætte sine ben i et fitnesscenter.

Og klienter, der havde brug for efterfødselstræning, og som derfor havde behov for at have deres nyfødte barn med, følte sig ofte ikke velkomne eller direkte i vejen.

Men det sker heldigvis ikke i et Fortius Fitness træningscenter!

Et Fortius Fitness træningscenter er KUN for vores klienter, for kun på den måde skaber vi de perfekte rammer for personlige træning – her har du og din træner eget udstyr til rådighed, så I slipper for at spilde tiden og for at blive forstyrret.

 • Ingen uvedkommende kan stå og glo eller lytte med og dermed får dig til at føle dig utilpas, når du har behov for at tale om nødvendige og personlige ting med din træner.
 • Omklædning og bad foregår privat i separate båse og ikke overfyldte fælles omklædningsrum.
 • Du kan tage din baby og barnevogn med

Træningscenter i København

Og det er bare nogle af de fordele, du opnår ved at vælge Fortius Fitness Personal Training Center.

Vi værner om kvaliteten, både når det gælder udstyr, omgivelser, træning og hygiejnen.

Når en træningssession er slut, spritter træneren omhyggeligt udstyret af, så det er rent og klart til brug for den næste klient. På den måde kan alle føle sig trygge i forhold til mange af de traditionelle centre, hvor det at gøre rent efter sig er op til den enkelte klient.

At træne i Fortius Fitness træningscenter skal være en tryg oplevelse for alle hele vejen igennem.

10 gode grunde til at FORTIUS FITNESS TRÆNINGSCENTER er det bedste valg

 • Du får garanti for resultater, hvis du følger vores retningslinjer, så du slipper for at knokle forgæves og for at spilde dine penge.
 • Du og din personlige træner slipper for ventetid, at stå i kø og at blive afbrudt.
 • Kun vores egne klienter har mulighed for at træne i FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER, så du og din træner vil ofte have centret næsten helt for jer selv.
 • Du får den absolut bedste træning og på de tidspunkter der passer dig bedst.
 • Vores certificerede personlige trænere lever og træner efter præcis det samme koncept, som de vil lære dig.
 • Du slipper for at blive distraheret af andre folk der observerer og stirrer, så du kan nøjes med at fokusere på din træning.
 • Ønsker du det, er der mulighed for at træne med din ven, veninde eller partner, så I kan hjælpe og støtte hinanden hele vejen.
 • Du har det bedste og mest effektive udstyr på markedet til din rådighed, så du undgår at blive forvirret af overflødigt træningsudstyr.
 • Et forløb hos os er en miniuddannelse i at varetage din egen træning, kost og livsstil – ikke bare et træningsprogram og en stram kostplan.
 • Tog, bus og metro stopper i gåafstand og så er der parkering lige ved døren, hvis du er i bil.

Find dit nærmeste Fortius Fitness Personal Training Center her.