PERSONLIG TRÆNER VIRUM – FÅ ØNSKEKROPPEN MED FORTIUS FITNESS LETTE OG OVERSKUELIGE KONCEPT OG GARANTI FOR RESULTATER!

Det er opslidende at spilde tid, energi og tusindvis af kroner på fitnessudstyr og træningsprogrammer, kostplaner eller kure, der kun leverer midlertidige resultater.

En stor del af vores klienter har været igennem en ond cirkel, hvor det ene tiltag afløser det andet i årevis, inden de lander hos os i Fortius Fitness og lærer at bryde cirklen én gang for alle.

Derfor vælger rigtig mange at tage turen fra Virum og omegn til et af vores centre for at få Danmarks allerbedste personlige træning, og få resultaterne i hus én gang for alle.

Fortius Fitness koncept giver dig nemlig resultater på en overskuelig og fleksibel måde, uanset om du er teenager, travlt familiemenneske eller har rundet pensionsalderen.

I vores private træningscenter tager vi udgangspunkt i dit niveau og lærer dig, hvordan du smider fedt, opbygger muskelmasse og får mere energi på en måde, der er til at have med at gøre i hverdagen.

Vores centre er specialindrettede og bruges kun til personlig træning, og det sikrer ro til at bevare fokus under træningen.

Ofte er du alene med din træner, men ellers er der max. en anden træner i gang med at undervise sin(e) klienter.

personlig traener virum

Indehaverne Kasper V. Christensen og Joan Lang er blandt landets bedste personlige trænere.

Fortius Fitness er centre dedikerede til personlig træning.

Vi er nogle af landets bedste inden for personlig træning, og det er der en helt speciel grund til.

Stifter Kasper V. Christensens kost-og træningskoncept er nemlig både let at lære, effektivt og nemt at få til at fungere i hverdagen, uanset hvor travlt du har.

Kostprincipper er lette at følge, og du kan sagtens spise sammen med din familie og deltage i livets fester.

Og alt hvad du behøver af træning er 2-3 gange styrketræning ugentligt i 1 time højst ved siden af.

Du opnår derfor hurtigt en god rutine, der også fungerer efter forløbet, også selv om der er travlt på jobbet, kul på i familielivet og venner og hobbies også skal passes.

Du kan også træne sammen med venner eller familie og så får I dels fordele af grupperabat, men endnu vigtigere så har I mulighed for at støtte hinanden fra starten og I kan træne videre sammen bagefter.

FÅ LANDETS BEDSTE TRÆNINGSKONCEPT OG EN DYGTIG PERSONLIG TRÆNER TÆT PÅ VIRUM

Vores klienter fra Virumområdet kører som regel til vores afdeling i Søborg, men det er også muligt at vælge en af vores andre afdelinger alt efter, hvad der passer bedst ind i din hverdag.

Vores forløb varer fra 14 dage og frem, og efter ganske kort tid kan stå på egne ben.

De fleste kan selv varetage deres træning inden for en måned.

Fortius Fitness giver ovenikøbet garanti for resultater eller penge retur, såfremt du har fulgt vores anvisninger.

Hvilket forløb der er det rigtige for dig eller jer, finder du og din træner ud af i fællesskab.

For øget fleksibilitet kan du træne i vores center 1 dag om ugen eller en gang hver 14. dag og samtidig træne selv de resterende gange på egen hånd, når du er kommet i gang.

personlig traening virum

Træner du hjemme har du brug for lidt udstyr, men det fylder ikke mere end, hvad et løbebånd gør, og det tjener sig hjem hurtigt i forhold til medlemskab af fitnesscentre.

Du kan også træne i dit lokale fitnesscenter eller træne samtlige gange hos os.

Vi har ofte lang ventetid, da den enkelte træner arbejder med et begrænset antal klienter af gangen, for du skal have fuld fokus under dit forløb hos os – også når du har brug for din træners råd mellem dine træningslektioner.

Tag kontakt i så god tid som muligt, hvis du ønsker at komme til på et bestemt tidspunkt eller har en deadline for din kropsforvandling.

TRYGHED MED FORTIUS FITNESS PERSONLIG TRÆNER

I vores centre bliver du mødt af vores specialuddannede trænere, der tager hånd om dig og dine behov fra den første samtale til du er klar til at træne alene.

Men kontakten behøver ikke at slutte her, for efterfølgende vil du kunne støde på din træner i vores lukkede gruppe kun for vores klienter.

Det er langt fra alle der kan blive træner i Fortius Fitness, for vi er meget kritiske i vores udvælgelsesproces, og kun de dygtigste slipper gennem nåleøjet.

Alle Fortius Fitness trænere har erfaring omkring kropslige udfordringer fra eget liv, hvilket betyder, at din træner har en særlig forståelse for den situation, du befinder dig.

Det resulterer ofte i et særligt bånd mellem træneren og klienten.

fortius fitness virum

For at gøre det bekvemt for dig har vores center åbent efter aftale alle dage inkl. weekend fra kl. 6-22, og du vil altid kunne finde tidspunkter, der kan passe ind i dit liv –uanset hvor i Jylland du kører fra.

Og det er let at finde frem til os, da der er let tilkørsel fra motorvejen.

Læs mere om centret, og om hvordan du kan komme i forløb ved at trykke på knappen nedenfor og find samtidig ud af, hvordan du får information vedrørende priser og forløb.