Få garanti for resultat med en personlig træner fra Fortius Fitness

Det er langt fra alle, der kan blive personlig træner hos os, og kun få er dygtige nok til at slippe gennem nåleøjet. Alle vores trænere modtager specialuddannelse og skal opfylde en række krav, der sikrer dig som klient, så du kan være tryg.

personlige trænere sjælland jylland fyn

Alle trænere hos Fortius Fitness arbejder ud fra vores enkle filosofi: Fitness Simplified

  • Træning skal give synlige resultater og øge styrke og overskud, og må aldrig føre til smerter eller nedslidning.
  • 2-3 gange styrketræning om ugen er nok, når det gøres det rigtigt, så belastningen er progressiv og kroppen udfordres løbende. Og det gælder uanset hvor erfaren og i god form du er.
  • Kost skal ikke vejes eller måles, så den ender med at blive indviklet og spænde ben for dig, men skal derimod være fleksibel uden at gå på kompromis med resultaterne, så det bliver en vane, der indgår som en naturlig del af din hverdag.
  • Træning og kost må ikke styre dit liv og fylde så meget, at du ikke kan springe over, hvis du bliver forhindret eller tager på ferie. Du skal ikke have dårlig samvittighed eller få ødelagt formen, bare fordi du har et liv ved siden af. Træning og kost skal netop gøre dette muligt!
  • En stærk krop uden skader og et højt stofskifte fås bedst ved begrænset, korrekt og effektiv styrketræning samt en kost, der er tilpasset dit liv, så din krop arbejder med dig i stedet for imod dig.

Uanset hvilken af vores personlige trænere der står for din forvandling, får du altid den samme høje kvalitet.

Personlige trænere i Fortius Fitness er trænere på fuld tid, hvilket er din garanti for en dygtig og erfaren træner. Alle vores trænere har loft over det antal klienter, de må have i forløb af gangen. På den måde kan de være 100% fokuserede på at give dig de bedste resultater.

Team Fortius Fitness