Fortius Fitness garanterer resultater!

Hos Fortius Fitness er vi specialiserede i transformation af kroppen samt livsstilsændringer, og vi beskæftiger os kun med personlig træning.

Vi holder til i vores egne fitnesscentre, der KUN er for dig, der er klient hos os, og derfor kommer vores klienter både fra Sjælland, Jylland og Fyn til vores centre landet over, for at modtage kvalitetsrådgivning. (se alle vores centre i bunden af siden)

Hos os lærer du, hvordan du får kosten til at arbejde for dig samt en intelligent måde at træne på, der er designet til at få dig i form på kortest mulig tid og på en menneskelig måde, så du slipper for fejltagelser og frustrationer og får fantastiske resultater.

Vi tilbyder både individuel personlig træning samt træning for par og små grupper på op til 3 personer.

Alle Fortius Fitness træningscentre har samme høje standard inden for både personlige trænere, udstyr træning og omgivelser.

Bedste træningscenter i Aarhus

Da vi stiftede Fortius Fitness, fravalgte vi de traditionelle centre, da vi ikke fandt forholdene ideelle.

Som personlige trænere stødte vi, og vores klienter hele tiden ind i forhold, der besværliggjorde træningssessionen, og det passede ikke sammen med vores filosofi.

Vi mener, at personlig træning er en investering, som du foretager i dit helbred og for din fremtid, og som derfor skal foregå inden for rammer, der sikrer, at du får det optimale ud af din træning.

Det fandt vi ikke var tilfældet, når det udstyr, som vores klienter havde brug for, konstant var optaget, så vi brugte kostbar træningstid på at vente eller måtte droppe de bedste øvelser til fordel for mindre effektive, fordi det trods alt var bedre end at spilde tiden i en kø.

Ofte følte vores klienter sig utilpas over, at folk stod og stirrede på dem, mens de forsøgte at koncentrere sig, og træningssessionen blev ofte forstyrret af udefrakommende. Det var ikke bare irriterende – det var også rigtig synd for vores klienter.

Specielt var det svært for de klienter, der var meget overvægtige eller selvbevidste omkring deres krop, for nogle gange havde det krævet årevis af overvindelse at skulle sætte sine ben i et fitnesscenter.

Og klienter, der havde brug for efterfødselstræning, og havde behov for at have deres nyfødte med, følte sig ikke velkomne eller direkte i vejen.

Men det sker heldigvis ikke i et Fortius Fitness Personligt Træningscenter!

Hos os skaber vi de perfekte rammer for personlige træning – du og din træner har eget udstyr til rådighed. Der er ingen spildtid, uvedkommende eller fællesbad, og du kan have dit spædbarn med.

SPECIALUDDANNEDE PERSONLIGE TRÆNERE

Det er langt fra alle, der kan blive Fortius Fitness trænere og kun få er dygtige nok til at slippe gennem nåleøjet. Alle vores trænere modtager specialuddannelse og skal opfylde en række krav, der sikrer dig som klient, så du kan være tryg.

Alle vores trænere arbejder ud fra Fortius Fitness enkle filosofi: Fitness Simplified!

 • Træning skal give synlige resultater og øge styrke og overskud, og må aldrig føre til smerter eller nedslidning. 2-3 gange styrketræning om ugen er nok, når det gøres det rigtigt, så belastningen er progressiv og kroppen udfordres løbende. Og det gælder uanset hvor erfaren og i god form du er.
 • Kost skal ikke vejes eller måles, så den ender med at blive indviklet og spænde ben for dig, men skal derimod være fleksibel uden at gå på kompromis med resultaterne, så det bliver en vane, der indgår som en naturlig del af din hverdag.
 • Træning og kost må ikke styre dit liv og fylde så meget, at du ikke kan springe over, hvis du bliver forhindret eller tager på ferie. Du skal ikke have dårlig samvittighed eller få ødelagt formen, blot fordi du har et liv ved siden af. Træning og kost skal netop gøre dette muligt!
 • En stærk krop uden skader og et højt stofskifte fås bedst ved begrænset, korrekt og effektiv styrketræning samt en kost, der er tilpasset dit liv, så din krop arbejde med dig i stedet for imod dig.

Uanset hvilken personlig træner fra Sjælland, Jylland eller Fyn der står for din forvandling, får du altid den samme høje kvalitet.

Personlige trænere i Fortius Fitness er trænere på fuld tid og har loft over det antal klienter de må have i forløb af gangen, så de kan være 100% fokuserede på at give dig de bedste resultater.

Træningscenter i København

Og det er bare nogle af de fordele, du opnår ved at vælge Fortius Fitness Personal Training Center.

Vi værner om såvel kvaliteten som hygiejnen, og træneren spritter omhyggeligt udstyret af, når træningssessionen er slut, så du altid har rent udstyr at arbejde med, og kan føle dig tryg i forhold til de traditionelle centre, hvor det at gøre rent efter sig er op til den enkelte klient.

12 gode grunde til at FORTIUS FITNESS TRÆNINGSCENTER er det bedste valg

 • Du får garanti for resultater, hvis du følger vores retningslinjer, så du slipper for at knokle forgæves og for at spilde dine penge.
 • Du og din personlige træner slipper for ventetid, at stå i kø og at blive afbrudt.
 • Kun vores egne klienter har mulighed for at træne i FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER, så du og din træner vil ofte have centret næsten helt for jer selv.
 • Du får den absolut bedste træning og på de tidspunkter der passer dig bedst.
 • Vores certificerede personlige trænere lever og træner efter præcis det samme koncept, som de vil lære dig.
 • Du slipper for uvedkommende der glor eller lytter med og får dig til at føle dig utilpas, når du har behov for at tale om nødvendige og personlige ting med din træner og kan i stedet fokusere på din træning.
 • Ønsker du det, er der mulighed for at træne med din ven, veninde eller partner, så I kan hjælpe og støtte hinanden hele vejen.
 • Du har det bedste og mest effektive udstyr på markedet til din rådighed, så du undgår at blive forvirret af overflødigt træningsudstyr.
 • Et forløb hos os er en miniuddannelse i at varetage din egen træning, kost og livsstil – ikke bare et træningsprogram og en stram kostplan.
 • Omklædning og bad foregår privat i separate båse og ikke overfyldte fælles omklædningsrum.
 • Du kan tage din baby og barnevogn med.
 • Tog, bus og metro stopper i gåafstand og så er der parkering lige ved døren, hvis du er i bil.

Find dit nærmeste Fortius Fitness Personal Training Center her.


Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere på Sjælland

Team Søborg

Team Hellerup

Team Kgs. Nytorv

Team Allerød

Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere i Jylland

Team Århus

Team Silkeborg

Team Fredericia

Team Ry