Fortius Fitness garanterer resultater!

Fortius Fitness beskæftiger sig med personlig træning, og vi holder til i vores egne fitnesscentre, der KUN er for vores klienter, der kommer fra både Sjælland, Jylland og Fyn.

Hos os får du kvalitetsrådgivning om, hvordan du får kosten til at arbejde for dig samt en intelligent måde at træne på, der er designet til at få dig i form på kortest mulig tid og på en menneskelig måde, så du slipper for fejltagelser og frustrationer og får fantastiske resultater.

Alle trænere arbejder ud fra Fortius Fitness enkle Filosofi: Fitness simplified!

  • Træning skal give synlige resultater og øge styrke og overskud.
  • Træning må aldrig medføre smerter eller nedslidning.
  • Træning må ikke styre dit liv og fylde så meget, at du ikke kan springe over, hvis du bliver forhindret eller tager på ferie. Du skal ikke have dårlig samvittighed eller få ødelagt formen, blot fordi du har et liv ved siden af. Træning skal netop gøre dette muligt.
  • Belastningen skal være progressiv, så kroppen udfordres løbende. 2-3 gange styrketræning ugentligt er nok, såfremt du gør det korrekt, uanset hvor erfaren og i god form du er.
  • Den letteste og hurtigste vej til den slanke linje, en stærk krop uden skader og et højt stofskifte sker igennem begrænset, korrekt og effektiv styrketræning samt de rigtige og enkle koststrategier, der er tilpasset dit liv.

Uanset om det er en personlig træner fra Sjælland, Jylland eller Fyn der står for din forvandling, får du altid den samme høje kvalitet.

Personlige trænere i Fortius Fitness er trænere på fuld tid og har et begrænset antal klienter i forløb ad gangen, så de kan være 100% fokuserede på at give dig de bedste resultater.

Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere på Sjælland

Team Søborg

Team Hellerup

Team Kgs. Nytorv

Team Allerød

Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere i Jylland

Team Århus

Team Silkeborg

Team Fredericia

Team Ry