VORES VISION – DINE RESULTATER

Fortius Fitness blev stiftet af os – Kasper og Joan – i 2010 på baggrund af vores store drøm om at skabe de absolut bedste betingelser for personlig træning.

om fortius fitness

Visionen var at videregive alle de erfaringer, som vi begge havde oplevet på egen krop. Ingen af os fik en sund og veltrænet krop forærende fra fødslen. Som mange andre har vi prøvet os frem, lavet fejl undervejs og lært af dem.

Joan trænede i mange år som en gal uden at smide de uønskede fedtdepoter og uden at forstå hvorfor.

Kasper drømte om øget muskelmasse og forsøgte at finde den optimale balance mellem kost og træning.

Vi fandt blandt andet ud af, at det ikke handler om at træne så meget som muligt. Det handler tværtimod om at træne lidt, men effektivt.

Med den taktik blev hele konceptet bag Fortius Fitness udviklet og optimeret, så det i dag er en veldokumenteret tilgang med over 15.000 tilfredse klienter. En tilgang, der er super nem at gå til og helt fri for rigide kostplaner og komplicerede træningsprogrammer.

Hele essensen af Fortius Fitness er, at det skal være så nemt som muligt at skabe og vedligeholde en sund, stærk og flot krop. Der er ingen grund til at gøre det svært, kedeligt og måske endda smertefuldt, når det kan være både nemt, rart og motiverende.

Personlig træning

Fortius Fitness er for dig, der vil se varige kropsforandringer. Vores enkle koncept giver enestående resultater på kortest mulig tid uanset køn, alder og træningserfaring. Du har mulighed for at træne, når det passer dig bedst – vi har nemlig åbent alle ugens dage fra 6 til 22.

Læs mere

UNIKKE TRÆNERE

Vores trænere er hverken heldige typer med gode gener eller kost og træningsfanatikere. De er helt almindelige mennesker, som alle har kæmpet med deres krop på den ene eller anden måde. Derfor ved de, hvad du taler om, og hvordan du bedst kan komme videre.

Læs mere

DIT EGET FITNESSCENTER

Få et fitnesscenter med lækkert udstyr næsten for dig selv! Hos Fortius Fitness er der maksimalt 1-2 andre tilstede, når du træner med din personlige træner, så ingen uvedkommende glor eller lytter med. De bedste resultater opnås i de bedste omgivelser, og dem får du her hos os.

Læs mere

FANTASTISKE RESULTATER

Vi garanterer resultater eller pengene retur, hvis bare du følger vores lette kostprincipper og simple træningsmetoder, som allerede har hjulpet tusindvis af mennesker som dig. Se, hvad vores seje klienter har opnået, uanset udgangspunkt og alder. Hvis de kan, så kan du også.

Læs mere

Vores historie

Da virksomheden blev grundlagt, var den bare en lille biks, der solgte online kurser, mens vi arbejdede som personlige trænere i traditionelle fitnesscentre. Men allerede efter et år blev kursusforretningen forvandlet til en decideret træningsvirksomhed, som lejede sig ind hos diverse kæder.

Nu var der lokaler, men faciliteterne var ikke forbeholdt klienter hos Fortius Fitness, og vi følte begge en stigende frustration over forstyrrelser, larm og manglende privatsfære. Vi drømte om at åbne vores helt eget center kun for personlig træning, hvor klienterne kunne træne uforstyrret i ro og mag.

Fortius træning

Efterspørgslen var stor og klienterne var så begejstrede, at drømmen blev til virkelighed i 2014, da vi åbnede vores helt eget Fortius Fitness center i Søborg.

I dag vælger flere at tage hele vejen fra Bornholm, Jylland og Fyn for at kunne træne sammen med os i København og vi har sidenhen lagt lokaler til over 100.000 timers effektiv personlig træning.

PASSIONEN LEVER STADIG

Målet var, og er stadig, at skære gennem junglen af misinformation og præsentere frustrerede klienter for en række simple strategier, der let kan tilpasses den enkeltes hverdag.

Mange af de mennesker der opsøger os, har været igennem alt fra slankekure til andre personlige trænere, men uden varigt resultat. Vi er super stolte af vores koncept, som giver hurtige og mærkbare resultater, der holder i længden. Ikke bare for klienterne, men også for os selv.

Vi gør det ikke med blod, sved og tårer – tværtimod. Vi ændrer dit liv og din krop via en række veldokumenterede og effektive værktøjer, som hjælper dig med at smide det overflødige fedt og opbygge muskelmasse på den mest behagelige måde.

Du får en sund, stærk og slank krop, som er perfekt rustet til at klare livets udfordringer. Du får mere energi til alt det sjove, og du får et mere positivt syn på dig selv og din krop.

Samtidig får du alle redskaberne til at fortsætte de gode vaner efter endt forløb.

Nogle trænere lærer dig, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre.

Vi lærer dig, hvordan du gør det bedst.

Træning

Vores dygtige trænere er alle håndplukkede – ikke bare ud fra deres evner, men også på baggrund af deres personlige erfaringer med livets op- og nedture, deres tro på vores mission og deres ønske om at hjælpe vores klienter på bedste vis.

Og ligesom os har de alle opnået store resultater med vores simple koncept. Nogle er gået hele vejen og deltaget i fitnesskonkurrencer, mens andre nøjes med at nyde en sund og stabil livsstil, der giver dem masser af glæde, energi og overskud.

Det kan du også få.

De bedste hilsner

Kasper og Joan
Grundlæggere af Fortius Fitness