Lidt om os og vores veldokumenterede koncept

Fortius Fitness blev stiftet af Joan Lang og Kasper V. Christensen tilbage i 2010 på baggrund af en fælles drøm om at skabe de absolut bedste betingelser for personlig træning.

om fortius fitness

Visionen var at videregive alle de erfaringer, som både Kasper og Joan havde oplevet på egen krop. Ingen af dem fik en sund og veltrænet krop forærende fra fødslen. Som mange andre har de prøvet sig frem, lavet fejl undervejs og lært af dem.

Joan trænede i mange år som en gal uden at smide de uønskede fedtdepoter og uden at forstå hvorfor.

Kasper drømte om øget muskelmasse og forsøgte at finde den optimale balance mellem kost og træning.

De fandt blandt andet ud af, at det ikke handler om at træne så meget som muligt. Det handler tværtimod om at træne lidt, men effektivt.

Med den taktik blev hele konceptet bag Fortius Fitness udviklet og optimeret, så det i dag er en veldokumenteret tilgang med over 15.000 tilfredse klienter. En tilgang, der er super nem at gå til og helt fri for rigide kostplaner og komplicerede træningsprogrammer.

Hele essensen af Fortius Fitness er, at det skal være så nemt som muligt at skabe og vedligeholde en sund, stærk og flot krop. Der er ingen grund til at gøre det svært, kedeligt og måske endda smertefuldt, når det kan være både nemt, rart og motiverende.

Personlig træning

Fortius Fitness er for dig, der vil se varige kropsforandringer. Vores enkle koncept giver enestående resultater på kortest mulig tid uanset køn, alder og træningserfaring. Du har mulighed for at træne, når det passer dig bedst – vi har nemlig åbent alle ugens dage fra 6 til 22.

Læs mere

UNIKKE TRÆNERE

Vores trænere er hverken heldige typer med gode gener eller fanatikere, der elsker sund mad og træning. De er helt almindelige mennesker, som alle har kæmpet med deres krop på den ene eller anden måde. Derfor ved de, hvad du taler om, og hvordan du bedst kan komme videre.

Læs mere

DIT EGET FITNESSCENTER

Få et fitnesscenter med lækkert udstyr næsten for dig selv! Hos Fortius Fitness er der maksimalt 1-2 andre tilstede, når du træner med din personlige træner, så ingen uvedkommende glor eller lytter med. De bedste resultater opnås i de bedste omgivelser, og dem får du her hos os.

Læs mere

FANTASTISKE RESULTATER

Vi garanterer resultater eller pengene retur, hvis bare du følger vores lette kostprincipper og simple træningsmetoder, som allerede har hjulpet tusindvis af mennesker som dig. Se, hvad vores seje klienter har opnået, uanset udgangspunkt og alder. Hvis de kan, så kan du også.

Læs mere

Vores historie

Da virksomheden blev grundlagt, var den bare en lille biks, der solgte online kurser, mens Joan og Kasper arbejdede som personlige trænere i traditionelle fitnesscentre. Men allerede efter et år blev kursusforretningen forvandlet til en decideret træningsvirksomhed, som lejede sig ind hos diverse kæder.

Nu var der lokaler, men faciliteterne var ikke forbeholdt klienter hos Fortius Fitness, og både Kasper og Joan følte en stigende frustration over både forstyrrelser, larm og manglende privatsfære. De drømte om at åbne deres helt eget center kun for personlig træning, hvor klienterne kunne træne uforstyrret i ro og mag.

Fortius træning

I 2014 blev drømmen til virkelighed, da det allerførste Fortius Fitness center åbnede i Søborg. Efterspørgslen var stor, og klienterne var så begejstrede, at flere valgte at tage hele vejen fra Bornholm, Jylland og Fyn for at kunne træne sammen med Kasper og Joan i København.

Det gav basis for udvidelse, og i løbet af de kommende år voksede det lille center i Søborg sig til flere. I dag består Fortius Fitness af fem succesrige centre i Danmark, som tilsammen har lagt lokaler til over 100.000 timers effektiv træning.

I sommeren 2018 besluttede Kasper og Joan sig for at åbne den første internationale afdeling og bød tyske klienter velkommen i et nyoprettet center i Hamborg.

PASSIONEN LEVER STADIG

Målet var, og er stadig, at skære gennem junglen af misinformation og præsentere frustrerede klienter for en række simple strategier, der let kan tilpasses den enkeltes hverdag.

Mange af de mennesker der opsøger os, har været igennem alt fra slankekure til andre personlige trænere, men uden varigt resultat. Vi er super stolte af vores koncept, som giver hurtige og mærkbare resultater, der holder i længden. Ikke bare for klienterne, men også for os selv.

Træning

Både Kasper, Joan og alle trænerne her hos Fortius Fitness har opnået store resultater med vores simple koncept. Nogen er gået hele vejen og har vundet diverse fitnesskonkurrencer, mens andre blot nyder en sund og stabil livsstil, der giver dem masser af glæde, energi og overskud.