Om Fortius Fitness og vores træning

Fortius Fitness er skabt af Joan Lang og Kasper V. Christensen (billedet), der som to af Danmarks førende personlige trænere tilsammen har mere end 30 års erfaring i træning af andre mennesker.

Træning

Fortius Fitness klienter tæller alt fra nybegyndere til professionelle, og mange af de mennesker der opsøger os, har været igennem alt fra slankekure til andre personlige trænere, men uden varigt resultat.

Såvel klienter som trænere lever efter Fortius Fitness lette koncept, der handler om enkle og effektive strategier for kost og træning og betyder imponerende resultater i løbet af blot uger eller måneder og let og overskuelig vedligeholdelse efterfølgende.

Personlig træning

Fortius Fitness er for dig, der vil se varige kropsforandringer. Vores koncept og enkle strategier giver enestående resultater på kortest mulig tid uanset dit køn, din alder og din træningserfaring. Du har mulighed for at træne med din træner, når du har tid, alle ugens dage.

Læs mere

UNIKKE TRÆNERE

Vores trænere er hverken genetisk begavede, bor i træningscenteret eller styret af stramme diæter. Vi har en unik tilgang til træning og kost, fordi vi på et tidspunkt i vores liv har kæmpet med vores kroppe, så vi ved, hvad du taler om, og hvordan vi bedst hjælper.

Læs mere

DIT EGET FITNESSCENTER

Få et fitnesscenter med lækkert udstyr næsten for dig selv! Hos Fortius Fitness er der maksimalt en anden træner med klienter til stede, når du træner med din personlige træner, så ingen uvedkommende glor eller lytter med. De bedste resultater opnås i de bedste omgivelser.

Læs mere

FANTASTISKE RESULTATER

Vi kan garantere resultater eller pengene retur, hvis du følger vores retningslinjer takket være vores lette kostprincipper og simple træningsmetoder, der allerede har hjulpet titusindvis af klienter. Se, hvad vores seje klienter har opnået uanset udgangspunkt og alder. Hvis de kan, så kan du også.

Læs mere

Historien bag Fortius Fitness’ effektive træning

Både Kasper og Joan har i deres fortid været gennem forskellige kampe med og mod deres egen krop, hvilket har givet dem hver deres personlige indgang til træningens verden.

Men fælles for dem er at styrketræning 2-3 gange om ugen og en enkel kosttilgang var den eneste løsning, der gav de resultater, som de hver især ønskede.

Som ung var Kasper meget tynd og ranglet og det gik ud over selvtilliden.

Efter årevis af eksperimenter, fandt han endelig den rette formel for effektiv træning og kost og så gik det stærkt.

Han opnåede bl.a. at pryde coveret på et fitnessmagasin og få topplaceringer i 8 fitnesskonkurrencer.

Dette er vel at mærke uden brug af præstationsfremmende midler, for Fortius Fitness er stærkt imod den slags.

Han har siden trænet over 10.000 klienter i sine effektive strategier.

styrketræning

Læs hele Kaspers historie

Da Joan var yngre, var hun tæt på at slide sin krop op med kredsløbstræning i sit job som fitness- og holdinstruktør.

Det var til sidst så slemt, at hun som følge af smerter måtte kravle ud af sengen om morgenen og gå regelmæssigt til fysioterapeut.

Hun søgte hjælp hos Kasper og fik langt om længe den smertefri, stærke og sunde krop, som hun ønskede.

Det gav hende blod på tanden, og hun uddannede sig hos ham og høstede bl.a. flere præmier ved fitnesskonkurrencer i en moden alder og efter 3 fødsler.

I dag har hun tusindvis af klienter bag sig.

fitness træning

Læs hele Joans historie

FRA CYBERSPACE TIL EGNE CENTRE

Da Fortius Fitness startede i 2010 opererede virksomheden udelukkende på nettet med onlinekurser, mens Joan og Kasper arbejdede som personlige trænere i diverse fitnesskæder.

Målet var, og er stadig, at skære igennem junglen af (mis)information og præsentere enkle strategier, der ikke går på kompromis med resultaterne, og som er lette at tilpasse den enkeltes hverdag.

I 2011 overgik Fortius Fitness til at blive en decideret personlig træningsvirksomhed, og de to trænere lejede sig ind i traditionelle fitnesscentre.

Her trænede de Fortius Fitness klienter og drømte om at åbne deres helt eget center kun for personlig træning, så de kunne tilbyde deres klienter bedre forhold, end de der var tilstede i de traditionelle centre, hvor træningen ofte blev forstyrret af uvedkommende og klienterne følte sig overbegloet.

Efterspørgslen på Fortius Fitness kropsforvandlinger var så stor, at de i januar 2014 kunne byde deres klienter velkommen i det første FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER i Søborg.

Allerede i oktober samme år åbnede Fortius Fitness Personal Training Center ved Kgs. Nytorv, og i januar 2015 åbnede det første fitnesscenter for personlig træning i Jylland i Ry.

Der var simpelthen klienter, der valgte at tage hele vejen fra Bornholm, Fyn eller Jylland for at kunne træne i Fortius Fitness center i København.

Det lille center overgik dog allerede året efter til at blive et internt uddannelsescenter for et støt stigende antal trænere.

Der var så meget bud efter konceptet, at der måtte en større afdeling til, så i 2016 åbnede afdelingen i Århus.

Sidenhen fulgte Fredericia, og både Joan og Kasper måtte opgive at tage klienter ind selv – der var simpelthen for travlt med driften af virksomheden og uddannelsen af trænere.

I 2017 måtte de endnu engang vende blikket mod Sjælland, hvor der var så meget tryk på centrene, at der måtte udvides for at sikre at både klienter og trænere fortsat kunne arbejde under de fantastiske forhold, der sammen med konceptet udgør Fortius Fitness store succes.

En afdeling i Allerød kom til, men det var slet ikke nok til at lette presset på den københavnske afdeling ved Kgs. Nytorv.

Derfor kom der endnu en afdeling til på Amager i 2018.

Du kan læse mere om Fortius Fitness centre for personlig træning og hvilke byer du kan finde dem i her.

FRA NATIONALT TIL INTERNATIONALT

I sommeren 2018 åbnede Fortius Fitness sin første internationale afdeling. Konceptet er nu også at finde i Tyskland, hvor det første center er åbnet i Hamborg.