Om Fortius Fitness og vores træning

Fortius Fitness er skabt af Joan Lang og Kasper V. Christensen, der som to af Danmarks førende personlige trænere tilsammen har mere end 30 års erfaring i træning af andre mennesker.

Træning

Fortius Fitness klienter tæller alt fra nybegyndere til professionelle, og mange af de mennesker der opsøger os, har været igennem alt fra slankekure til andre personlige trænere, men uden varigt resultat. Såvel klienter som trænere lever efter Fortius Fitness lette koncept, der handler om enkle og effektive strategier for kost og træning og betyder, at imponerende resultater i løbet af blot uger eller måneder og let og overskuelig vedligeholdelse efterfølgende.

Historien bag Fortius Fitness’ effektive træning

Vi har begge i fortiden været gennem forskellige kampe med og mod vores kroppe og har hver vores personlige indgang til styrketræningens verden, men fælles for os er at progressiv styrketræning og en enkel kosttilgang var den eneste løsning der gav de resultater, som vi hver især ønskede.

Og det samme gælder alle vores personlige trænere. Alle har haft deres personlige kampe med deres kroppe, og de ved derfor, at en sund og stærk krop er noget, som man træner sig til, og hvor mange blindgyder man støder ind i på sin vej, når man forsøger at finde vej gennem fitnessjunglen alene.

Som ung var Kasper meget tynd og ranglet og det gik ud over selvtilliden. Efter årevis af eksperimenter, fandt han endelig den rette formel for effektiv træning og kost og så gik det stærkt. Han opnåede bl.a. at pryde coveret på et fitnessmagasin og få topplaceringer i 8 fitnesskonkurrencer. Dette er vel at mærke uden brug af præstationsfremmende midler, for Fortius Fitness er stærkt imod den slags. Han har siden trænet over 10.000 klienter i sine effektive strategier.

styrketræning

Læs hele Kaspers historie

Da Joan var yngre, var hun tæt på at slide sin krop op med kredsløbstræning i sit job som fitness- og holdinstruktør. Det var til sidst så slemt, at hun som følge af smerter måtte kravle ud af sengen om morgenen og gå regelmæssigt til fysioterapeut. Hun søgte hjælp hos Kasper og fik langt om længe den smertefri, stærke og sunde krop, som hun ønskede. Det gav hende blod på tanden, og hun uddannede sig hos ham og høstede bl.a. flere præmier ved fitnesskonkurrencer i en moden alder og efter flere fødsler. I dag har hun tusindvis af klienter bag sig.

fitness træning

Læs hele Joans historie

Men styrketræningen har betydet langt mere end vejen til drømmekrop og vores ønskejob som personlig trænere, for vi fandt også hinanden på det personlige plan og har boet i Søborg med vores tre børn, indtil vi i 2015 flyttede tilbage til Kaspers gamle hjemegn Ry i mellem Århus og Silkeborg.

Vi oplevede nemlig en stigende efterspørgsel på vores træning og vejledning fra alle dele af landet, og vi havde klienter, der valgte at tage hele vejen fra Bornholm, Fyn eller Jylland for at kunne træne i vores center i København, så derfor var tiden moden til at udvide til resten af landet og til bl.a. Jylland skulle have sine egne Fortius Fitness centre.

Fortius Fitness startede i 2010 og opererede i starten udelukkende på nettet med onlinekurser, mens vi begge arbejdede som personlige trænere i diverse fitnesskæder. Målet var, og er stadig, at skære igennem junglen af (mis)information og præsentere enkle strategier, der ikke går på kompromis med resultaterne, og som er lette at tilpasse den enkeltes hverdag.

I 2011 grundlagde vi Fortius Fitness som en selvstændig virksomhed med personlig træning og vi lejede os ind i traditionelle fitnesscentre, hvor vi trænede vores klienter, mens vi drømte om at åbne det ultimative center for personlig træning. Efterspørgslen på Fortius Fitness kropsforvandlinger var så stor, at vi allerede i 2014 kunne byde vores klienter velkommen i FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER.

Det første center slog dørene op i Søborg i januar, og allerede i oktober samme år åbnede Fortius Fitness Personal Training Center ved Kgs. Nytorv.

I januar 2015 kunne vi så åbne vores første fitnesscenter for personlig træning i Jylland i Ry ved Skanderborg, og der var så meget bud efter vores koncept, at vi i 2016 erstattede afdelingen i Ry med en ny og større afdeling for personlig træning i Århus. Sidenhen er Silkeborg og Fredericia kommet til og flere er på vej.

Du kan læse mere om vores centre for personlig træning, og i hvilke byer du kan finde dem her.

FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER
skal motivere og inspirere til at mål opnås og sættes højere.