Få en sund, stærk og flot krop fyldt med energi med en personlig træner i Allerød

HOS FORTIUS FITNESS ALLERØD FÅR DU ET LET OG OVERSKUELIGT KONCEPT MED GARANTI FOR RESULTATER

Henrik tabte 16,5 kg på 3 måneder

“Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let. Kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis.”

Camilla tabte 37 kg og 104 cm

“Jeg er utroligt overrasket over, hvor let det er gået. Og nu er det bare blevet så meget sjovere at købe nyt tøj og dyrke motion.”

FÅ DEN KROP DU DRØMMER OM – UDEN RIGIDE SLANKEKURE ELLER ENDELØS TRÆNING

Vores klienter kommer til os med forskellige mål og drømme.

Vores klienter kommer til os med forskellige mål og drømme. Nogle vil gerne tabe sig for at blive tilfredse med spejlbilledet. Andre vil gerne øge muskelmassen og få mere styrke til at klare hverdagens strabadser. Det kan også handle om at blive smertefri, løfte helbredet eller måske bare at få en hverdag med mere energi og overskud.

Mange har brugt utallige forsøg på at forvandle deres krop, mens andre aldrig er kommet i gang med hverken kostændringer eller træning. Fælles for alle er en gennemgående frustration over kroppen og de manglende resultater.

Det kan være svært at tro på succes, hvis du har fejlet før. Men med vores simple og effektive principper lover vi, at du endelig kan komme i mål, uanset hvilken version af drømmekroppen der står øverst på ønskelisten for dig.

personlig træner allerød

TÆNK HVIS DU KUNNE…

 • Skabe resultater og holde dem uden besvær
 • Slippe for slankekure og i stedet nyde din mad
 • Nøjes med at træne lidt, men godt
 • Kigge på dig selv i spejlet og få et sug i maven af glæde
 • Føle stolthed over din indsats og dit resultat
 • Forhøje dit energiniveau, så du fik mere overskud i hverdagen

Det er ærgerligt at spilde tid på negative tanker om krop, træning og manglende resultater. Tænk bare hvor mange andre dejlige ting, du kunne bruge den energi til. Hvis du nu pludselig fik mere tid og overskud i din hverdag, hvad ville du så kaste dig over?

 • Tage med vennerne på vandretur?
 • Overraske dine børn eller børnebørn med en skattejagt?
 • Nye, spændende opgaver på dit arbejde?
 • Genoptage den hobby du ikke har haft tid til?
 • Lave bolsjer og spise dem med god samvittighed?

Der er mange skønne aktiviteter, som du kunne fokusere på, hvis overskuddet var der. Og det overskud kan du nemt få. Det følger nemlig helt automatisk med, når du forvandler din krop fra slap til stærk. Hvorfor vente?

DU KAN FÅ DET HELE PÅ KORTERE TID, END DU TROR

Med vores enkle principper er det ikke svært at forvandle din krop og skabe nye, gode vaner. Og der går ikke længe, før du kan se resultater.

Vi har over 25 års erfaring med livstilsændringer, kost og personlig træning. Vi ved, hvad der skal til for at få succes, og den ekspertise giver vi gerne videre til dig. Et forløb her hos os indeholder nemlig ikke kun en række træningssessioner, men også en miniuddannelse hvor du lærer om vores fleksible koncept.

På den måde får du forståelse for kroppens mekanismer og lærer at varetage både træning og kost på egen hånd. For os handler succes nemlig ikke bare om at skabe resultater, men også om at sikre at du kan holde de nye, gode vaner uden hjælp.

Det med at fastholde de nye rutiner omkring kost og træning kommer faktisk helt af sig selv, fordi vi tager 100% udgangspunkt i dig. Jo bedre et forløb er tilpasset dig, din hverdag og dine udfordringer, jo bedre resultat får du – også i længden.

Med vores simple og effektive koncept får du et forløb, der er unikt tilrettelagt med optimale betingelser for din succes.

Du kan slippe af med både smerter, hverdagsgener, en dvask og løs krop samt overflødigt fedt. Og som ekstra gevinst kan du se frem til et liv fyldt med kropsglæde, stolthed over de opnåede resultater og ikke mindst større overskud og energi i hverdagen.

KOM TRYGT I MÅL MED SPECIALUDDANNEDE PERSONLIGE TRÆNERE

Fortius Fitness blev stiftet af Joan Lang og Kasper V. Christensen, som er to af Danmarks dygtigste og mest erfarne personlige trænere. De har solid erfaring med både kost, træning og vanebrud og ved, hvad der skal til for at skabe resultater.

personlig træner i Allerød

Både Kasper og Joan har arbejdet som personlig træner for de klassiske fitnesskæder, men ingen af dem fandt rammerne optimale. Derfor besluttede de at starte op på egen hånd med et helt andet koncept. Et koncept, der tilbyder kunderne de ultimativt bedste betingelser for succes.

Af den grund finder du ikke store centre med holdtræning og løbebånd på stribe her hos os. Du finder tværtimod en række små, private centre med ro til fordybelse og koncentration. Det er nemlig den bedste basis for et godt resultat.

Der skal selvfølgelig også en god træner til. Kasper og Joan udvælger stadig personligt hver eneste træner, der får lov til blive udlært i konceptet. Og alle arbejder fuld tid med jobbet som personlig træner.

Det kan være svært at vide, men rigtig mange personlige træner arbejder faktisk kun deltid og får derfor ikke samme erfaring som dem, der bruger hele deres arbejdsliv på det. Hos Fortius Fitness kan du altså være sikker på at få en nøje udvalgt, dygtig og erfaren personlig træner.

Du får også en træner med stor forståelse for dine udfordringer. Vores trænere har alle kæmpet med deres krop på den ene eller anden måde. Ingen blev født med fantastiske gener, som gav dem den krop, de ønskede helt af sig selv.

Når du møder op til træning, så er du ikke bare en i mængden. Din træner har nemlig kun et begrænset antal klienter af gangen, og det giver god plads til fordybelse i den enkelte.

Din træners fornemste opgave er at lære dig at kende, så du kan det forløb, der passer perfekt til dig. Og du bliver holdt i hånden lige fra den allerførste snak til slutningen på dit forløb, hvor du har lært alt, hvad der skal til for at fortsætte på egen hånd.

Du får selvfølgelig lov til at møde din potentielle træner i Allerød, inden du starter i forløb. Vi tilbyder nemlig en gratis og uforpligtende samtale, hvor du hører mere om vores simple koncept og får et par personlige råd med kvit og frit. Du binder dig altså ikke til noget, men får bare gratis viden. På den måde er du 100% velinformeret, inden du eventuelt starter op. Det giver en tryg begyndelse på vores samarbejde.

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg har fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.”

Kim tabte 20 kg, 80 cm og fik en bedre nattesøvn

Jeg har mere end halveret min fedtprocent og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken. Jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.”

EKSKLUSIVE CENTRE GIVER MÆRKBAR FORSKEL

Rammerne for din træning er ikke uden betydning. I et traditionelt fitnesscenter er der både larm, forstyrrelser og kø, men alt det har vi barberet væk.

Hos Fortius Fitness er der få mennesker tilstede af gangen, og vores centre er ikke åbne for alle. Du møder altså højst et par klienter og deres træner på din vej, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på din træning uden nysgerrige øjne eller lange ører.

personlig træning Allerød

Vores centre er selvfølgelig lækkert indrettet med professionelt udstyr og gode badeforhold, men det vigtigste for din succes er roen. Erfaringen viser nemlig, at vi kan skabe langt bedre resultater i et lille lokale, hvor du ikke bliver forstyrret eller afbrudt i din træning.

Det er ÆGTE personlig træning – i hvert fald i vores optik.

For at gøre det så nemt som muligt for dig at finde tid til træning, har vi ekstra lange åbningstider. Du kan træne alle ugens syv dage mellem 6 og 22, hvis bare du har en aftale.

Overordnet set kan du vælge mellem to forløb:

 1. Træn på egen hånd
 2. Find 1-3 venner som du kan træne med

Vælger du at træne sammen med andre, bliver I tilbudt forløbet Team Fit. Her får I en billigere pris pr. person, og som bonus har du ekstra god støtte fra dit bagland både før, under og efter forløbet.

PERSONLIG TRÆNER I ALLERØD MED GARANTI FOR RESULTATER

Som klient hos Fortius Fitness er du ikke prøvekanin i et nyt koncept. Du bliver del af en rejse, som over 15.000 andre har taget før dig. 15.000 mennesker med forskellige mål, kroppe og udfordringer, som alle har ændret deres liv ved hjælp af vores simple koncept.

personlig træning i Allerød

Fordi vi efterhånden har hjulpet så mange, tør vi godt lægge hovedet på blokken og love, at vi også kan hjælpe dig. Og det er ikke bare et tomt løfte. Vi tilbyder nemlig 100% tilfredshedsgaranti.

Skaber vi ikke målbare resultater, får du dine penge igen.

Det er din garanti for et forløb, som ikke er spild af hverken tid eller penge. Så længe du følger vores råd, står du i en tryg position, hvor du intet har at tabe, udover de kilo, smerter eller slappe muskler, som du gerne vil af med.

PERSONLIG TRÆNING SOM DU ALDRIG HAR OPLEVET DET FØR

Vi tilbyder ikke bare en række træningssessioner, men derimod en samlet pakke, der giver optimale betingelser for din forvandling.

Du får:

 • Et unikt forløb med udgangspunkt i dig og ingen anden
 • Effektiv træning i rolige omgivelser
 • Din helt egen træner som kender dig og dine udfordringer
 • Viden om hvilke træningsteknikker der giver bedst resultat
 • Indsigt i vores enkle kostprincipper, som er lette at implementere selv i en travl hverdag
 • Råd og oplæring der gør dig i stand til at fortsætte på egen hånd efter endt forløb
 • En række opskrifter på nem, lækker og familievenlig mad
 • Mulighed for værdifuld sparring med både trænere og andre klienter i vores lukkede forum
 • Kontinuerlig vurdering af dine resultater, så vi kan optimere undervejs
 • Fuld tilfredshed eller pengene retur

Fortius Fitness Allerød

VIL DU MÆRKE RESULTATER SOM DISSE PÅ EGEN KROP?

Du kan få en hverdag med langt større overskud og energi, og du kan blive en af dem, der stråler af stolthed, når de ser sig selv i spejlet. Det kræver bare, at du tør tage det første skridt.

Start din rejse med en gratis samtale, hvor du møder din potentielle træner. Samtalen er fuldstændig uforpligtende og koster dig ikke en krone. Her får du indblik i vores vanvittigt effektive koncept, der kan hjælpe dig med at forvandle din krop til en stærk, sund og slank udgave af dig selv.

Til samtalen bliver du klogere på:

 • Hvorfor det er en dårlig idé at veje eller måle alle måltider
 • Hvorfor du bør nyde din mad i stedet for at spise med dårlig samvittighed
 • Hvor nemt det faktisk er at spise sundt, varieret og familievenligt
 • Hvorfor du aldrig bør spise mad, som du ikke bryder dig om
 • Hvorfor et unikt tilrettelagt forløb giver bedre basis for succes
 • Hvordan du taber dig uden at vinkel farvel til alt det gode i livet
 • Hvordan du får mest muligt ud af din træning
 • Hvordan du kan skabe stabile resultater på kort tid
 • Hvordan du kan få mere energi og overskud i din hverdag
 • Hvilke fælder og myter der findes omkring kost og træning. Din manglende succes indtil videre handler sandsynligvis om misinformation.

Du får altså indblik i selve de grundsten, der kan hjælpe dig på vej – helt gratis. Du får også en række personlige anbefalinger, som du kan tage med kvit og frit.

Husk: Vi sælger ikke bare personlig træning – vi sælger kropsforvandlinger, livsstilændringer og stabile resultater. Hvor længe vil du vente på den krop, du drømmer om?

Signe tabte 22,9 kg og holdt vægten

“Jeg har været oppe og nede i vægt mange gange i mit liv, men det her forløb er det første der for alvor både har virket og holdt mig stabil. Det er en ubeskrivelig fed fornemmelse.”

Jens Christian tabte 12,8 kg og 58 cm

“Der er sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”

Mød vores dygtige personlige trænere i Allerød

Her finder du vores center for personlig træning i Allerød

Fortius Fitness Personal Training Center – Allerød
Læhegnet 7
3450 Allerød

(NB: Vi har også centre på Kgs. Nytorv og i Søborg)