Få en FLOT, SUND OG STÆRK KROP fyldt med energi med en PERSONLIG TRÆNER I Allerød – let koncept og GARANTI FOR RESULTATER!

Se hvordan Fortius Fitness Allerød kan ændre din form og dit liv

Hos Fortius Fitness Allerød hjælper vi dig med indarbejde de vaner, der giver dig en ny stærk og sund krop for livet.

Hos os er det ikke bare et spørgsmål om kost og træning.

Vi arbejder med det hele menneske, og vi ved, hvor vigtigt det er, at dine nye vaner kan passes ind i din livsstil, og at du har ro og fokus til at lære, når du er hos os.

Derfor foregår personlig træning i private omgivelser hos Fortius Fitness Allerød, så du og din træner kan arbejde uforstyrret.

Centret i Allerød er Fortius Fitness første center i Nordsjælland, og dermed slipper de mange klienter fra området for at køre helt til Søborg eller København, som det ellers hidtil har været tilfældet.

Fortius Fitness er Danmarks største kæde inden for personlig træning og grundlagt af Kasper V. Christensen og Joan Lang, der er blandt landets absolut bedste og mest erfarne inden for deres felt: Personlig træning.

Personlig træner Allerød

Fortius Fitness succes skyldes ikke mindst, at konceptet er let tilgængeligt uanset din alder og udgangspunkt og uhyre effektivt på samme tid.

De superenkle principper for kost og træning, der passer ind i selv den travleste hverdag, har gennem årene givet tusindvis af klienter fra hele landet et nyt liv med nye vaner og en ny krop til følge.

Konceptet bygger på Kasper og Joans mange års erfaring i at træne andre.

Til sammen kan de mønstre over 30 års ekspertise, som de i dag bruger til at uddanne deres landsdækkende team af professionelle personlige trænere, der ligesom dem selv, skiller sig ud i forhold til mange i branchen.

PERSONLIG TRÆNING SOM DET BURDE VÆRE ALLE STEDER

I vores center for personlig træning i Allerød finder du såvel trænere som omgivelser af højeste kvalitet og oveni er der garanti for resultater eller pengene retur!

En personlig træner fra Fortius Fitness er, ud over at være specialuddannet i Fortius Fitness koncept, også en person der på en eller anden måde har gennemgået en kamp med sin egen krop, og vi gør vores yderste for at sætte dig med sammen den træner, der er det bedste match for dig.

Din træner kan sætte sig i dit sted og ved, hvad der skal til, for at du kan komme lettest til resultaterne, uanset om din kamp gælder fedttab, smerter, manglende energi eller opbygning af muskulaturen.

En personlig træner der leverer tryghed såvel som resultater

Hos vores personlige træner i Allerød kan du vælge mellem individuel personlig træning, partræning eller træning på mikrohold med op til 3 personer, så du kan træne sammen med dine venner, familie eller kollegaer, hvis du ønsker det.

Vælger du at træne sammen med nogen, du kender, får I mulighed for at dele sejre såvel som fremskridt undervejs.

Vælger du at træne alene, får du og din træner et meget tæt forhold.

Fortius Fitness Allerød

Fortius Fitness Allerød er ikke et almindeligt fitnesscenter.

Det er KUN for de klienter, der er i forløb, hvilket sikrer dig de bedste rammer for din træning og ikke mindst, at du altid får det maksimale udbytte af dit forløb.

Vælger du personlig træning i vores afdeling i Allerød er der:

  • Ingen uvedkommende glor på dig, så du ender med at føle dig utilpas.
  • Ingen står og lytter med, når du og din træner taler om dine private udfordringer.
  • Ingen ventetid på det udstyr, du har brug for, så du slipper for at stå i kø og spilde tiden.
  • Ingen fælles omklædnings- og baderum. Du kan være dig selv og der værnes om dit privatliv.
  • Mulighed for at medbringe såvel din baby som barnevognen.

Og der er flere fordele med vores trænere i Allerød.

Personlig træning Allerød

Når personlig træning er en god, lærerig og tryg oplevelse fra start til slut, kan du nøjes med udelukkende at fokusere på de resultater, du ønsker dig.

Du kan få yderligere information omkring Fortius Fitness Allerøds forløb og priser ved

Ønsker du yderligere information og priser eller har du spørgsmål, så kontakt os eller læs mere om, hvordan personlig træning kan hjælpe dig med dine mål, og se hvordan tidligere klienter har oplevet deres forløb.
Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere i Allerød

Her finder du Fortius Fitness center for personlig træning i Allerød

Fortius Fitness Personal Training Center – Allerød
Læhegnet 7
DK-3450 Allerød