få dit drømmejob som fuldtids personlig træner – Vi skaffer klienterne – du leverer resultaterne

BRANCHENS BEDSTE BETINGELSER MED EXCEPTIONELLE HONORARER OG UNIKKE UDVIKLINGSMULIGHEDER

Kan du heller ikke overskue…

 • at styrte rundt i fitnesscentret og gøre dig til over for kunderne?
 • at gøre knuder på dig selv i håbet om at skille dig ud fra mængden på de sociale medier?
 • at skrive indlæg efter indlæg til din blog der aldrig bliver læst?
 • at konstant bekymre dig om hvor den næste kunde skal komme fra?

Det er et tidskrævende arbejde at finde potentielle kunder, og det tager overskud fra det sjove, og det som virkelig gælder.

Hos Fortius Fitness skal du udelukkende tænke på at være den bedste træner for dine klienter, og ikke på at skaffe dem.

Det klarer vi for dig.

Vi står for alt markedsføring, så du kan fokusere på at træne dine klienter til succes.

Personlig træner job på fuld tid

Er du samtidig frustreret over, at det er svært at komme til udstyret for de andre medlemmer og trænere i fitnesscentret og uvedkommende der lytter med eller der står og glor, når du træner dine klienter?

FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER er et af de eneste centre i Danmark, der KUN udbyder personlig træning, og det betyder, at både du og klienterne slipper for lang ventetid på udstyret, at I kan snakke frit og undgå nysgerrige blikke fra tilskuere.

Det er dig og klienten – og ingen andre.

Det mener vi er den ÆGTE personlige træning.

Er vi det rigtige match for hinanden?

Er du vild med squat, dødløft og bænkpres, og er du klar på at bekæmpe mormorarme, bodegamuskler og hængerøve, og på at hjælpe vores klienter med at ændre livsstil og vaner, så de kan få en sund og stærk krop på en effektiv og overskuelig måde.

Så vil du elske vores koncept!

Din alder er underordnet – men faktisk er en vis modenhed en force hos os – og du skal have ambition om at gøre personlig træning til dit levebrød på fuld tid og et ønske om at fokusere 100 % på dine klienter.

Fortius Fitness tilbyder branchens bedste muligheder, et stærkt koncept og unikke træningsfaciliteter, hvor du og din klient kan træne uforstyrret.

Vores fokus er kropstransformationer og livsstilsændringer og vores klientel er helt almindelige mennesker, der har brug for hjælp og støtte til at transformere deres krop.

Vi er meget ambitiøse både på egne og vores klienters vegne, og vores koncept er udviklet og finpudset til at give hurtige og vedvarende resultater for klienterne.

Vi søger uddannede personlige trænere, bachelorer eller kandidater fra Idræt, humanfysiologi, ernæring og sundhed eller fysioterapeuter, der ikke er bange for at garantere resultater og har lyst til at undervise både enkeltpersoner og par i vores koncept, der gang på gang har hjulpet vores klienter med at nå deres mål.

Vi har flere afdelinger rundt om i landet og i udlandet. Her kan du se hvor.

Hver afdeling består af små teams på max. 4-5 trænere, og du bliver kun tilknyttet én afdeling.

Se, hvad nogle af vores trænere synes om at være hos os

“For mig var det et stort skridt fra mit sygeplejerskejob med fast månedsløn og til at tage springet og kaste mig ud i at blive personlig træner. Jeg havde aldrig turde tage springet, hvis det ikke havde været for den mulighed, jeg fik igennem Fortius Fitness.

Det at jeg havde Kasper og Joan som bagland og deres koncept, som jeg i forvejen havde godt inde under huden og som jeg af egen erfaring vidste virkede, gav en stor tryghed.

En kæmpe fordel var også, at jeg som andre nyopstartede ikke selv skulle ud og markedsføre mig samt bruge tid på at skaffe kunder, hvilket var en kæmpe hjælp.

I og med at jeg ikke skal bruge tid og penge på markedsføring, kan jeg bruge min energi på at komme hele vejen omkring mine klienter og fokusere 100 % på dem, så de går herfra med de bedste redskaber til træning og kost og fuldt tilfredse med forløbet.

Jeg oplever, at vi har et rigtig godt samarbejde trænerne imellem, hvor vi hjælper hinanden også i forhold til klienter. For eksempel det at vi kan tilbyde en klient mulighed for og komme hurtigere i gang hos en af de andre trænere, hvis man selv har ventetid, uden at man føler, at man ”mister” en kunde til en konkurrent.

Samtidig er vi gode til at bruge hinanden indbyrdes til at vende forskellige ting. Det kan være noget som er svært eller problematisk , men også alle de gode eller sjove ting som sker i daglig dagen.

Når man som træner arbejder i Fortius Fitness, lærer man hinanden rigtig godt at kende, da vi går tæt op ad hinanden og er et lille team.

Det betyder også at det sociale vægtes højt.

Selve konceptet som vi bruger i Fortius Fitness er simpelt og enkelt med fokus på de gode basisøvelser og med tanke på, at træning ikke behøver og være så kompliceret eller med 20 forskellige øvelser for og være effektivt.

Det gør det er nemt at overskue, både for ’en selv som træner, og for kunderne. Jeg oplever rigtig mange kunder som bliver overraskede over, at de får så gode resultater uden at skulle bruge 5-7 timer om ugen i træningscenteret.”

Randi Negendahl

“Personlig træning bliver mere og mere populært, men samtidig bliver der også uddannet langt flere trænere, og der bliver mere kamp om klienterne.

Det kan derfor være både svært og hårdt at få det hele til at hænge sammen på egen hånd som personlig træner.

En af fordelene ved at være træner i Fortius Fitness er at dét ikke er et problem – klienterne er der allerede, så man ikke skal ud og lede, og man behøver ikke at fylde en masse ledig tid med at stå i en skranke eller lignende for at få det hele til at løbe rundt.

Desuden har Fortius Fitness sine egne lokaler, hvilket også betyder, at der ikke er andre i centeret end få trænere ad gangen, så der er altid plads, og ingen ventetid ved udstyret.

Centeret står til rådighed 24/7, så man bestemmer helt selv, hvordan man vil planlægge sin hverdag, så længe det fungerer for den enkelte klient, selvfølgelig.

Alt i alt giver disse forhold utrolig meget frihed samtidig med en større jobsikkerhed.

Det er svært at finde andre steder.”

Martin Lundgren Jensen

Du får:

 • dine klienter serveret på et sølvfad. Fortius Fitness står for al markedsføring, og henviser klienter til dig, så du kun skal fokusere på klienternes behov.
 • grundig oplæring og sparring i vores specialudviklede og gennemtestede trænings- og koststrategier, der skal benyttes for at opretholde vores høje kvalitet og allerede har hjulpet tusindvis af mennesker.
 • et privat center med topprofessionalt udstyr kun til personlig træning – her er det dig og klienten og ingen andre til at forstyrre.
 • mulighed for at arbejde med din passion på fuldtid, hvor du selv planlægger din dag.
 • adgang til vores specialudviklede system til at holde styr på dine klienter og dine aftaler.
 • professionelle og meget hjælpsomme kolleger samt et godt arbejdsmiljø både fysisk og psykisk.
 • unikke udviklingsmuligheder heriblandt en international karriere, da vi ekspanderer kraftigt i udlandet.
 • branchens bedste betingelser med exceptionelle honorarer sammenlignet med andre aktører på markedet.
 • fordelen af Fortius Fitness brand og gode renommé.

Du er:

 • uddannet personlig træner, fysioterapeut, har en bachelor/kandidat i idræt eller indenfor ernæring og sundhed.
 • verdensmester i styrketræning og især med frie vægte (squat, dødløft og bænkpres).
 • empatisk og kan sætte dig ind i klienternes hverdag og udfordringer.
 • tålmodig og medfølende og kan klare de udfordrende samtaler, der kan flytte klienten ud af deres comfort zone og fjerne de begrænsninger, der gør at de når deres mål.
 • ambitiøs og passioneret for dit fag og ønsker at gøre personlig træning til dit levebrød – og ikke bare et fritidsjob.
 • åben og lærevillig og har lyst til at arbejde med et fastlagt men stadig fleksibelt koncept baseret på videnskabelig evidens.

Og så skal du naturligvis praktisere, det du prædiker og have et postitivt, venligt, omgængeligt, engageret og hjælpsomt væsen, der understøtter vores brand – der står for pålidelighed og garanterede resultater – og ikke mindst vores gode ry, som nogle af de bedste i branchen.

Du vil blive tilknyttet som konsulent, hvilket betyder at du skal have eget CVR nummer.

Dette er ikke er ikke svært og noget vi er behjælpelig med.

Læs mere om Fortius Fitness her.

Passer denne beskrivelse på dig og har du lyst til at blive en del af Fortius Fitness succesfulde trænerteam, bedes du sende en motiveret ansøgning per mail til:

kasper@fortiusfitness.dk.

Husk, at skrive ”Ansøgning personlig træner” i emnefeltet på mailen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Joan Lang og Kasper V. Christensen
Fortius Fitness stiftere og grundlæggere