VI GARANTERER RESULTATER I LÆKRE PRIVATE OMGIVELSER!

Personlig træning er en investering, som du foretager i dit helbred og for din fremtid, og derfor skal det foregå inden for rammer, der sikrer, at du får mest ud af din træning.

Hos Fortius Fitness er vi specialiserede i transformation af kroppen samt livsstilsændringer, og vi beskæftiger os kun med personlig træning i vores egne private centre, der KUN er for dig, der er klient.

For alle vores trænere ved af erfaring, at træningssessionen kan være en udfordring i et traditionelt center, hvor det træningsudstyr, der er brug for ofte er optaget.

Det betyder, at klient og træner må stå i kø eller droppe de bedste øvelser til fordel for mindre effektive, fordi det trods alt er bedre end at spilde tiden i en kø.

Dertil kommer at træningssessionen ofte bliver forstyrret af udefrakommende, og at klienter føler sig generet af at andre stirrer på dem, mens de forsøger at koncentrere sig.

Specielt er det svært for de, der er selvbevidste omkring deres krop, for nogle kræver det årevis af overvindelse at møde op i et almindeligt fitnesscenter.

Og klienter, der har behov for at have deres nyfødte med til efterfødselstræning, kan opleve ikke at føle sig velkomne eller direkte i vejen.

Men det sker heldigvis ikke i et Fortius Fitness træningscenter!

Og derfor kommer vores klienter fra hele landet til vores centre for at modtage kvalitetsrådgivning. (Se vores centre i bunden af siden)

Hos os skaber vi de perfekte rammer for personlig træning – du og din træner har eget udstyr til rådighed.

Der er ingen spildtid, uvedkommende eller fællesbad, og du kan have dit spædbarn med.

Du lærer, hvordan du får kosten til at arbejde for dig samt en intelligent måde at træne på, der får dig i form på kortest mulig tid på en menneskelig måde, og sikrer at du let kan vedligeholde dine resultater i et lokalt fitnesscenter eller med det rette udstyr, der ikke fylder mere end et løbebånd, hjemme.

Vi tilbyder både individuel personlig træning samt træning for par og små grupper på op til 3 personer.

Alle Fortius Fitness træningscentre har samme høje standard inden for både personlige trænere, udstyr og omgivelser.

Bedste træningscenter i Aarhus

Vi værner om såvel kvaliteten som hygiejnen, og træneren spritter omhyggeligt udstyret af, når træningssessionen er slut, så du altid har rent udstyr at arbejde med, og kan føle dig tryg i forhold til de traditionelle centre, hvor det at gøre rent efter sig er op til den enkelte klient.

12 grunde til at FORTIUS FITNESS TRÆNINGSCENTER er det bedste valg

 • Du får garanti for resultater, hvis du følger vores retningslinjer, så du slipper for at knokle forgæves og for at spilde dine penge.
 • Du og din personlige træner slipper for ventetid, at stå i kø og at blive afbrudt.
 • Kun vores klienter har mulighed for at træne i FORTIUS FITNESS PERSONAL TRAINING CENTER – det er dig og din træner – det som i vores bog er ægte personlig træning.
 • Du får den absolut bedste træning og på de tidspunkter der passer dig bedst.
 • Vores certificerede personlige trænere lever og træner efter præcis det samme koncept, som de vil lære dig.
 • Du slipper for uvedkommende der glor eller lytter med og får dig til at føle dig utilpas, når du har behov for at tale om nødvendige og personlige ting med din træner og kan i stedet fokusere på din træning.
 • Ønsker du det, er der mulighed for at træne med din ven, veninde eller partner, så I kan hjælpe og støtte hinanden hele vejen.
 • Du har det bedste og mest effektive udstyr på markedet til din rådighed, så du undgår at blive forvirret af overflødigt træningsudstyr.
 • Et forløb hos os er en miniuddannelse i at varetage din egen træning, kost og livsstil – ikke bare et træningsprogram og en stram kostplan.
 • Omklædning og bad foregår privat og ikke i overfyldte omklædningsrum.
 • Du kan tage din baby og barnevogn med.
 • Tog, bus eller metro stopper i gåafstand og så er der parkering lige ved døren, hvis du er i bil.

FIND DIT NÆRMESTE FORTIUS FITNESS TRÆNINGSCENTER HER.