Få en flot, sund og stærk krop fyldt med energi med en personlig træner i København

HOS FORTIUS FITNESS KØBENHAVN FÅR DU DE BEDSTE RAMMER FOR DE BEDSTE RESULTATER

Overskueligt koncept

Hele essensen af vores koncept er, at det skal være så nemt som muligt at skabe og vedligeholde en sund, stærk og flot krop. Der er ingen grund til at gøre det svært, kedeligt og frustrerende, når det kan være nemt, motiverende og samtidig vanvittig effektivt.

Empatiske trænere

Vores trænere er helt almindelige mennesker, som alle har kæmpet med deres krop på den ene eller anden måde. De ved, hvad du taler om, og de ved, hvordan du bedst kommer videre. Du kan derfor føle dig helt tryg i deres hænder.

Optimale omgivelser

Vores små, private centre giver dig de allerbedste betingelser for et godt resultat. Her er der ingen nysgerrige øjne, lange ører eller ventetid ved udstyret, og det giver dig ro til at fokusere 100% på det, du er der for – nemlig at skabe resultater. Det er ægte personlig træning i vores optik.

Garanti for resultat

Det kan føles som en stor beslutning at starte hos en personlig træner, og har du forbehold, så er du ikke den eneste. Men vi ved, at vores koncept virker, og derfor tør vi godt sige: Garanti for resultater eller pengene retur (hvis du altså følger vores enkle principper).

Henrik tabte 16,5 kg og fik selvtilliden tilbage

“Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let. Kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis.”

Camilla tabte 37 kg og kan nu shoppe sit yndlingstøj

“Jeg er utroligt overrasket over, hvor let det er gået. Og nu er det bare blevet så meget sjovere at købe nyt tøj og dyrke motion.”

GÅ FRA FORMLØS TIL FIT – UDEN RIGIDE SLANKEKURE ELLER ENDELØS TRÆNING

Har du fået nok af overflødigt fedt, manglende energi, en slap og løs krop samt hverdagsgener, som ondt i ryg og knæ?

Og har du oplevet at spilde tid, penge og energi på træning, programmer, udstyr, kostplaner og slankekure, der enten ikke virker eller kun giver kortvarige resultater?

Eller er du slet ikke kommet i gang, fordi du ikke ved, hvor du skal starte eller slutte?

Den slags tanker og erfaringer har mange af vores klienter haft – inden de kom til os.

personlig træner kbh

TÆNK HVIS DU KUNNE…

 • Få stabile og holdbare resultater i stedet for at træne forgæves
 • Vinke endegyldigt farvel til formålsløse slankekure og ensformige kostplaner
 • Skyde genvej og gøre alt rigtigt fra start i stedet for at tage en omvej
 • Få den kropsforvandling, som du drømmer om
 • Være stolt af din krop og de mål du har nået
 • Få en hverdag fyldt med glæde samt fysisk og mentalt overskud

Negative tanker om krop, kost og træning kan fylde meget. Tænk hvis du kunne bruge al den tid og energi, du bruger på dine bekymringer til noget helt andet.

Hvad ville du så fokusere på?

 • Mere tid til din hobby?
 • Nyt job eller måske en forfremmelse?
 • Dejlig hygge med familien?
 • Være mere aktiv sammen med børnene eller børnebørnene?
 • Rejse til en skøn solskinsø med flotte badestrande?
 • Selvforkælelse?

En sund og stærk krop fyldt med energi giver dig helt nye muligheder for at nyde livet. Hvorfor vente?

DU KAN FÅ DET HELE PÅ KORTERE TID, END DU TROR

Det behøver ikke at være svært at få den krop, du drømmer om. Og det behøver heller ikke at tage flere år, før du kommer i mål.

Hos Fortius Fitness har vi over 25 års erfaring med personlig træning, og al den viden står vi klar til at give videre til dig. Vi tilbyder en ukompliceret tilgang til træning samt enkle kostprincipper, der er nemme at implementere.

Et forløb hos os inkluderer en miniuddannelse, hvor du lærer at tage hånd om din træning og kost, så du kan fortsætte på egen hånd efter endt forløb. Vores mål er nemlig ikke at fastholde dig så længe som muligt, men derimod at lære dig de rette teknikker til at fortsætte din nye livsstil uden hjælp.

Både sund kost og træning vil blive en naturlig del af din hverdag, uanset hvor travlt du har, eller hvor lidt du bryder dig om at træne. Det kommer helt af sig selv, fordi vi tager udgangspunkt i lige præcis dig og ingen anden.

Vores forløb sikrer nemlig en livsstilsændring, der passer 100 % til dig, dine udfordringer og din hverdag.

Konceptet er let, overskueligt og vanvittig effektivt.

Smerter, gener eller uønsket fedt er bare nogle af de ting vores klienter er sluppet af med, og gevinsten er en dagligdag med langt større overskud til arbejde, fritid og familie samt glæden ved at se sig i spejlet med stolthed.

KOM TRYGT I MÅL MED SPECIALUDDANNEDE PERSONLIGE TRÆNERE

Bag Fortius Fitness står to af Danmarks absolut bedste og mest erfarne personlige trænere; Joan Lang og Kasper V. Christensen. De har over 25 års solid erfaring med at føre deres klienter i mål uanset startniveau.

Personlig træner København

Visionen har aldrig været at oprette store fitnesscentre med plads til masser af mennesker, men derimod at få skabt de allerbedste rammer for personlig træning og livsstilsændringer.

Og erfaringen viser, at de bedste betingelser kommer med træning i et lille center, hvor ro og privatliv giver en afslappet stemning.

Ikke alle egner sig til at blive personlig træner hos Fortius Fitness, og vi er kritiske omkring, hvem der bedst kan tage sig af vores klienter. Kun de allerdygtigste profiler slipper gennem nåleøjet og bliver uddannet i vores koncept.

Alle vores trænere arbejder i øvrigt fuld tid hos os. Din træner er altså ikke bare en, der hjælper klienter i sin fritid, men tværtimod en der arbejder med personlig træning mange timer om ugen. Det giver masser af god erfaring, som alt sammen kommer dig til gode.

Ingen af vores trænere fik overlegne gener med fra fødslen, og de er heller ikke gået gennem deres liv uden fejlslagne forsøg, skader eller blindgyder i form af forvirrende og misvisende informationer.

Du møder derfor en person med forståelse for dig og din situation, uanset om din kamp handler om fedttab, smerter, manglende energi, opbygning af muskler eller bedre selvværd.

Vores trænere har et begrænset antal klienter af gangen, hvilket gør at de har tid til at fordybe sig i netop din situation. Du bliver altså ikke bare én blandt mange, der skal igennem præcis samme mølle, og det skaber et særligt bånd mellem dig og din træner.

Vores trænere tager hånd om dine behov lige fra den allerførste uforpligtende samtale, til du er flyvefærdig og klar til at forlade os igen.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende samtale med din potentielle træner i København, hvor du får en række personlige anbefalinger til både kost og træning. Det koster dig ikke en krone, og der er ingen binding eller forpligtelser. Til gengæld er der garanti for resultater, hvis du vælger at starte i et forløb.

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg har fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.”

Kim tabte 20 kg og slap af med sin snorken

Jeg har mere end halveret min fedtprocent og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken. Jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.”

EKSKLUSIVE CENTRE GØR MÆRKBAR FORSKEL

Fortius Fitness er ikke et traditionelt fitnesscenter med løbebånd og maskiner på stribe og masser af mennesker, der summer rundt. Vores koncept bygger på en række små centre, der udelukkende bruges af klienter, som er i et aktivt forløb.

personlig træning kbh

Her kan du træne uforstyrret i lækre omgivelser. Vores udstyr er selvfølgelig af højeste kvalitet, men vigtigst af alt, så er der kun 1-2 andre klienter tilstede af gangen med hver deres træner.

På den måde sikrer vi de bedste rammer for personlig træning, så du får det maksimale ud af dit forløb. Du er der for at skabe resultater, og de kommer altså nemmere, når du ikke bliver forstyrret af uvedkommende.

Det er det, vi mener med ÆGTE personlig træning.

Vi har i øvrigt åbent efter aftale i tidsrummet 6-22 alle ugens syv dage. Derfor har du altid mulighed for at finde et tidspunkt, som passer ind i dit liv og din hverdag.

Du har to overordnede forløb at vælge imellem:

 1. Træn alene med din personlige træner
 2. Træn i selskab med 1-3 andre fra din omgangskreds med forløbet Team Fit

Team Fit udløser en rabat, men vigtigst er den mulighed I har for at støtte hinanden under forløbet og ikke mindst efter. Og så er det selvfølgelig også hyggeligt at gøre noget sammen.

PERSONLIG TRÆNER I KØBENHAVN MED GARANTI FOR RESULTATER

Når du starter et forløb med en personlig træner fra Fortius Fitness, går du i fodsporene på tusindvis af andre mennesker i alle aldre, størrelser og former, som har opnået en forvandling for livet med vores koncept.

personlig træning københavn

Vi ved, at det er en stor beslutning, og at der kan være mange forbehold. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at du kan føle dig helt og aldeles tryg, hvis du vælger at investere i et forløb.

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at lever forløbet ikke op til dine forventninger, så får du alle dine penge tilbage.

Ja, du læste rigtigt:

Som et af de eneste træningscentre i Danmark, garanterer Fortius Fitness resultater eller pengene retur. Det eneste vi kræver af dig, er at du følger de enkle kostprincipper og træningsmetoder, som allerede har hjulpet mere end 15.000 klienter.

Det tør vi love dig, fordi vi gang på gang har bevist, at vores strategier virker.

Så selv hvis du tidligere har været udsat for en dårlig oplevelse med personlig træning eller andre fitnessprogrammer (og det er der desværre en del af vores klienter der har), så er du 100% dækket ind og har intet at miste her hos os.

Udover de overflødige kilo selvfølgelig.

PERSONLIG TRÆNING SOM DU ALDRIG HAR OPLEVET DET FØR

Med personlig træning hos Fortius Fitness, får du en alt-i-én pakke, der tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer, så du én gang for alle når dine mål.

Pakken indeholder:

 • Træning i et lille privat center fri for nysgerrige blikke og lange ører
 • En specialuddannet træner der ved, hvordan det føles at være utilfreds med sin krop
 • De mest effektive værktøjer og teknikker, der hjælper dig i mål med synlige og holdbare resultater
 • Et enkelt og fleksibelt koncept, der tager udgangspunkt i dig og din hverdag
 • Grundig oplæring i alle øvelser, så du bliver rustet til at udføre dem korrekt på egen hånd
 • Lette og realistiske kostprincipper tilpasset netop din hverdag og livsstil, så du endelig kan slappe af med den mad, du spiser
 • Nemme, lækre og familievenlige opskrifter – lavet på ingredienser, du nemt kan finde i et almindeligt supermarked
 • Adgang til vores lukkede forum kun for Fortius Fitness klienter, hvor du kan få sparring, finde motivation og inspiration, og møde såvel trænere som ligesindede under – og ikke mindst efter – dit forløb
 • Løbende optimering og justering, hvis vi opdager, at noget ikke virker eller ikke føles rigtigt
 • 100% tilfredshedsgaranti. Du skal være tryg omkring din investering, og derfor får du alle dine penge retur, hvis dit forløb ikke lever op til forventningerne

fortius fitness københavn

VIL DU MÆRKE RESULTATER SOM DISSE PÅ EGEN KROP?

Vi inviterer dig til en gratis og fuldkommen risikofri (omend potentielt livsændrende) samtale med en af vores specialuddannede personlige trænere.

Til samtalen løfter vi sløret for en enkel, effektiv, tidsbesparende og ikke mindst dokumenteret tilgang til, hvordan du kan transformere din krop og blive en sundere og stærkere udgave af dig selv.

Lær…

 • Hvordan du får mere energi og tid til de ting, du elsker at lave
 • Hvorfor det at spise sundt ikke handler om at veje eller måle alt
 • Hvorfor det er vigtigt med simple kostprincipper tilpasset dit liv og din hverdag
 • Hvordan du nemt og hurtigt kan lave lækker mad til hele familien
 • Hvorfor din kost ikke bør indeholde fødevarer, som du ikke kan udstå
 • Hvordan du kan tabe dig uden at sige farvel til fredagsslik, familiefester eller popcorn i biffen
 • Hvordan du træner på en overskuelig måde med en håndfuld supereffektive og nemme øvelser
 • Hvordan mindre træning kan give dig bedre og hurtigere resultater, end du kan forestille dig
 • Hvordan du undgår de fælder, der spænder ben for dine resultater. Det er myter, forkerte valg og dårlige metoder, der holder dig fra at nå dine mål – IKKE dårlig genetik eller manglende viljestyrke

Til samtalen får du indblik i den ultra simple metode, der ligger og venter for fødderne af dig. En metode, som kan give dig den flotte, energifyldte og stærke krop, du fortjener.

Husk: Vi sælger ikke bare træningstimer – vi sælger resultater og livskvalitet. Hvor meget er et nyt og bedre liv mon værd for dig? Og hvornår skal du i gang med at leve det?

Signe tabte 22,9 kg og fik endelig et stabilt vægttab

“Jeg har været oppe og nede i vægt mange gange i mit liv, men det her forløb er det første der for alvor både har virket og holdt mig stabil. Det er en ubeskrivelig fed fornemmelse.”

Jens Christian tabte 12,8 kg og fik et helt nyt syn på sig selv

“Der er sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”

Mød vores dygtige personlige trænere i København

Her finder du vores centre for personlig træning i København

Fortius Fitness Personal Training Center – København / Kgs. Nytorv
Gothersgade 101 C – Kælderen
1123 København K

Fortius Fitness Personal Training Center – Søborg
Erik Bøghs Allé 9 – Baghuset
2860 Søborg