Få en FLOT, SUND OG STÆRK KROP fyldt med energi med en PERSONLIG TRÆNER I København – let koncept og GARANTI FOR RESULTATER!

SE HVORDAN FORTIUS FITNESS KAN ÆNDRE DIN FORM OG DIT LIV

Henrik tabte 16,5 kg på 3 måneder

“Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let. Kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis.”

Henrik Agerbo40 år

Signe tabte 22,9 kg

“Jeg har været oppe og nede i vægt mange gange i mit liv, men det her forløb er det første der for alvor både har virket og holdt mig stabil. Det er en ubeskrivelig fed fornemmelse.”

Signe Nielsen31 år

GÅ (HURTIGT) FRA FORMLØS TIL FIT – UDEN RIGIDE SLANKEKURE ELLER ENDELØS TRÆNING

Har du fået nok af overflødigt fedt, en slap og løs krop, tøj de ikke længere passer, manglende energi og overskud, helbredsproblemer og hverdagsgener som ondt i ryg og knæ?

Og har du oplevet at spilde tid, penge og energi på træning, programmer, udstyr, kostplaner og slankekure, der enten ikke virker eller kun giver resultater kortvarigt?

Måske er du slet ikke kommet i gang endnu, fordi du ikke ved hvor du skal starte eller slutte?

Det har mange af vores klienter også – inden de kom til os.

personlig træner kbh

TÆNK HVIS DU…

 • I stedet for at træne forgæves kunne du få stabile og holdbare resultater.
 • I stedet for rigide slankekure kunne din kost tilrettelægges så den passer til din hverdag og livsstil.
 • I stedet for at tage omvejen eller give op kunne du skyde genvej og gøre alt rigtigt fra start.
 • I stedet for at drømme om en kropsforvandling kunne du rent faktisk få en.
 • I stedet for at være ked af din krop kunne du være stolt af din fysik, og de mål du har opnået.
 • I stedet for at være utilfreds kunne din hverdag være fuld af glæde samt fysisk og mentalt overskud.

Tænk, hvis du kunne bruge den tid og energi, du bruger på at bekymre dig om din krop, kost og træning på noget andet!

Hvad ville du så fokusere på?

 • Nye, eller mere tid til dine hobbies?
 • Nyt job eller forfremmelse?
 • Hygge med familien?
 • Være mere aktiv sammen med børnene eller børnebørnene?
 • Rejsen til den lækre strand du måske har udskudt?
 • Selvforkælelse?

DU KAN FÅ DET HELE PÅ KORTERE TID, END DU TROR

Fortius Fitness har for længst slået sin position fast som førende inden for personlig træning, og der er en grund til at mange vælger at køre langt for at komme til os.

Succesen skyldes de små private centre, hvor hele eksistensgrundlaget KUN er personlig træning og hvor kerneydelsen er en ukompliceret tilgang til træning og enkle kostprincipper.

Konceptet er:

 • Let!
 • Overskueligt!
 • Og yderst effektivt!

Et forløb med en personlig træner hos Fortius Fitness er en miniuddannelse i hurtigt at lære at tage hånd om sin træning og kost, og hvordan de gøres til en fast del af selv den travleste hverdag på en naturlig måde.

Her arbejdes med ændring af vaner og handlingsmønstre med udgangspunkt i det hele menneske, så du får en livsstil, der er 100% tilpasset DIG.

Smerter, gener eller uønsket fedt er bare nogle af de ting vores klienter er sluppet af med, og gevinsten er en dagligdag med et større overskud til arbejde, fritid og familie samt glæden ved at kunne være stolt over sit spejlbillede.

TRYGHED MED SPECIALUDDANNEDE PERSONLIGE TRÆNERE

Bag Fortius Fitness står to af Danmarks absolut bedste og mest erfarne personlige trænere; Joan Lang og Kasper V. Christensen.

Tilsammen stiller de med mere end 30 års solid ekspertise og erfaring i at føre deres klienter i mål uanset startniveau.

Personlig træner København

Deres vision er ikke at lave store fitnesscentre, men derimod at få skabt de bedste rammer, og ud fra deres lange erfaring, får man bedst det i et lille center, hvor ro og privatliv giver en afslappet stemning og dermed de allerbedste forudsætninger for den personlige træning for såvel klient som træner.

Vores håndplukkede og specialuddannede trænere tager hånd om dine behov lige fra den allerførste uforpligtende samtale, til du er ”flyvefærdig” og klar til at forlade os igen.

Ikke alle egner sig til at blive personlig træner hos Fortius Fitness, og vi er kritiske omkring, hvem der bedst kan tage sig af vores klienter. 

Kun de skarpeste og de med den rette profil kan slippe gennem nåleøjet i udvælgelsesprocessen og bliver uddannet i vores koncept.

Eksempelvis SKAL Fortius Fitness personlige trænere have erfaringer omkring udfordringer i forbindelse med kroppen fra eget liv.

Ingen af vores trænere fik overlegne gener med fra fødslen, og de er heller ikke gået gennem deres liv uden fejlslagne forsøg og skader eller blindgyder i form af forvirrende og misvisende informationer.

Det giver et særligt bånd mellem dig og din træner, der dermed har en helt særlig forståelse over for dig og den situation, som du befinder dig i, uanset om din personlige kamp handler om fedttab, smerter, manglende energi eller opbygning af muskulaturen eller selvtilliden.

For at sikre den høje kvalitet er alle vores personlige trænere på fuld tid og har kun et begrænset antal klienter ad gangen, og derfor er det ikke usædvanligt, at vi i perioder har ventetid på at kunne starte i forløb – ofte helt op til en måned.

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg har fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.”

Vibeke Rehfeld42 år

Kim tabte 20 kg, 80 cm og fik en bedre nattesøvn

Jeg har mere end halveret min fedtprocent og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken. Jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.”

Kim Nielsen47 år

EKSKLUSIVE CENTRE KUN TIL PERSONLIG TRÆNING = MÆRKBAR FORSKEL

Fortius Fitness er ikke et traditionelt fitnesscenter, men små centre KUN for vores klienter mens de er i forløb hos os og ikke for alle mulige udefrakommende, der har brug for et sted at træne.

På den måde sikrer vi de mest optimale rammer for personlig træning, så du får det maksimale ud af dit forløb.

Personlig træning Kbh

Her er lækre omgivelser, med kvalitetsudstyr og kun 1-2 andre klienter med deres træner samtidig.

Det er træneren og klienten – og INGEN andre, så du kan koncentrere dig om, det du er der for…
…at få resultater.

Det er det, vi mener er den ÆGTE personlig træning.

Du har to overordnede muligheder for personlig træning.

 1. Træn alene med din personlige træner.
 2. Træn i selskab med 1-3 andre fra din omgangskreds med vores Team Fit.

Team Fit udløser en rabat, men vigtigst er den mulighed i har for at støtte hinanden under forløbet og ikke mindst efter.

Fortius Fitness har åbent efter aftale i tidsrummet kl. 6-22 alle ugens syv dage, så der er altid mulighed for at finde tidspunkter, der passer ind i dit liv.

FÅ GARANTI FOR RESULTATER MED EN FORTIUS FITNESS PERSONLIG TRÆNER I KØBENHAVN

Når du starter et forløb med en Fortius Fitness personlig træner, går du i fodsporene på titusindvis af andre mennesker i alle aldre, størrelser og former, der har opnået en forvandling for livet med vores koncept.

personlig træning københavn

Men vi ved også at det er en stor beslutning, og at der kan være mange forbehold.

Vi ønsker at du skal være helt og aldeles tryg, hvis du vælger at investere i et forløb efter din gratis samtale med en af vores personlige trænere.

Derfor kvitterer vi med en 100% tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at lever forløbet ikke op til dine forventninger, så får du alle dine penge tilbage.

Ja, du læste rigtigt:

Som et af de eneste træningscentre i Danmark, GARANTERER Fortius Fitness resultater eller pengene retur – hvis du følger de lette kostprincipper og enkle træningsmetoder, der allerede har hjulpet mere end 15.000 klienter.

Det tør vi godt love dig, fordi vi har bevist gang på gang på gang, at vores strategier for træning og kost virker.

Så selv hvis du tidligere har været udsat for en dårlig oplevelse med personlig træning eller andre fitnessprogrammer eller bøger, og det er der desværre en del af vores klienter der har, så er du 100% dækket ind, og har intet at miste.

Udover de overflødige kilo selvfølgelig.

PERSONLIG TRÆNING SOM DU ALDRIG HAR OPLEVET DET FØR

Med personlig træning hos Fortius Fitness, får du en ”ALT I EN” pakke optimeret og tilrettelagt omkring DIG, så du EN GANG FOR ALLE når dine mål:

 • Træning i et lille privat center fri for nysgerrige blikke og lange ører, med en specialuddannet fuldtidstræner der ved, hvordan det føles ikke at være tilpas i sin egen krop og hvor udfordringerne er både før, under og efter dit forløb.
 • De mest effektive og tilpassede værktøjer og teknikker, der hjælper dig i mål med synlige og holdbare resultater – alt sammen i et enkelt og fleksibelt koncept.
 • En tidsbesparende og overskuelige træningsstrategi med dybdegående instruktion, så du kan tage vare på din træning på egen hånd, uanset om du er ny eller erfaren.
 • Lette og realistiske kostprincipper tilpasset til din unikke hverdag og livsstil, så du endelig kan slappe af med den mad, du spiser.
 • Enkle og lækre opskrifter lavet på madvarer du ikke behøver i en helsekostforretning for at finde, og som familien også vil elske.
 • Adgang til vores lukkede forum kun for Fortius Fitness klienter; Inner Circle, hvor du kan få sparring, finde motivation og inspiration med såvel trænere som ligesindede under – og ikke mindst efter – dit forløb.
 • 100% tilfredshedsgaranti. Du skal være tryg omkring din investering og derfor får du alle dine penge retur, hvis dit forløb ikke lever op til forventningerne.

fortius fitness københavn

ER DU BLEVET INSPIRERET TIL AT MÆRKE RESULTATER SOM DISSE PÅ EGEN KROP?

Vi inviterer dig til en GRATIS og 100% risikofri (men potentielt livsændrende) samtale med en af vores specialuddannede personlige trænere.

Til samtalen løfter vi sløret for en enkel, effektiv, tidsbesparende og ikke mindst BEVIST tilgang til, hvordan du kan transformere din krop og blive den mest slanke, veltrænede og sunde udgave af dig selv.

Hør…

 • Hvordan din træning ikke behøver at tage tid fra din familie og venner, men som derimod vil give dig MERE energi, overskud og kvalitetstid til det du ønsker mest i livet.
 • Hvorfor du ALDRIG mere skal på rigide slankekure eller følge ensformige kostplaner, og i stedet kan nøjes med en enkel koststrategi, der passer til DIT liv, og som også giver plads til dine livretter.
 • Hvordan du træner på en overskuelig måde, med kun en håndfuld supereffektive øvelser alle kan lære, så du undgår at bruge din kostbare tid forgæves.
 • Hvordan det at spise sundt ikke handler om at veje eller måle alt, du kommer i munden og mad som du måske slet ikke kan udstå – det er lettere og mere lækkert, end du tror og din familie vil også elske det.
 • Hvorfor mindre træning kan give dig BEDRE og hurtigere resultater, end du kan forestille dig – manglende tid vil ikke længere vil være en undskyldning.
 • Hvorfor at komme i form IKKE betyder, at du skal opgive at gå ud og spise, tage til fest, fredagsslik med ungerne eller at tage til familiesammenkomster – det er ikke bare ok… vi anbefaler det ligefrem.
 • Hvordan du undgår de fejl og fælder, der kan spænde ben for dine resultater – det er myter, forkerte valg og dårlige metoder, der holder dig fra at nå dine mål – IKKE dårlig genetik eller manglende viljestyrke.

Altså vil vi fortælle dig om den ULTRA simple ”genvej” som ligger lige for fødderne af dig, til at du kan få den flotte, energifyldte og stærke krop, som du fortjener.


Da vores dag er booket op med at hjælpe vores klienter i mål, har vi kun et begrænset antal pladser til disse samtaler.

Tanya tabte 11,7 kg og 52,7 cm på under 3 måneder

“Min krop er blevet stærkere, og strammere og er endda blevet en bedre udgave end inden jeg fik børn, men vigtigere at nævne er, at jeg er blevet en gladere kvinde, med meget mere selvværd, energi og overskud. Og det er fedt!”

Tanya Nielsen32 år

Jens Christian tabte 12,8 kg og 58 cm

“Der er sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form. Jeg har mere energi i hverdagen og glæder mig til at skulle træne hver gang nu. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”

Jens Christian Laursen34 år

Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere i København

Her finder du Fortius Fitness center for personlig træning i København

Fortius Fitness Personal Training Center – København / Kgs. Nytorv
Gothersgade 101 C – Kælderen
DK-1123 København K

(NB: Vi har også centre i Søborg og på Amager)