Få en sund, stærk og flot krop fyldt med energi med en personlig træner i København

HOS FORTIUS FITNESS KØBENHAVN FÅR DU DE BEDSTE RAMMER FOR DE BEDSTE RESULTATER

Overskueligt koncept

Hele essensen af vores koncept er, at det skal være så nemt som muligt at skabe og vedligeholde en sund, stærk og flot krop. Der er ingen grund til at gøre det svært, kedeligt og frustrerende, når det kan være nemt, motiverende og samtidig vanvittig effektivt.

Empatiske trænere

Vores trænere er helt almindelige mennesker, som alle har kæmpet med deres krop på den ene eller anden måde. De ved, hvad du taler om, og de ved, hvordan du bedst kommer videre. Du kan derfor føle dig helt tryg i deres hænder.

Optimale omgivelser

Vores små, private centre giver dig de allerbedste betingelser for et godt resultat. Her er der ingen nysgerrige øjne, lange ører eller ventetid ved udstyret, og det giver dig ro til at fokusere 100% på det, du er der for – nemlig at skabe resultater. Det er ægte personlig træning i vores optik.

Garanti for resultat

Det kan føles som en stor beslutning at starte hos en personlig træner, og har du forbehold, så er du ikke den eneste. Men vi ved, at vores koncept virker, og derfor tør vi godt sige: Garanti for resultater eller pengene retur (hvis du altså følger vores enkle principper).

Henrik tabte 16,5 kg og fik selvtilliden tilbage

“Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let. Kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis.”

Camilla tabte 37 kg og kan nu shoppe sit yndlingstøj

“Jeg er utroligt overrasket over, hvor let det er gået. Og nu er det bare blevet så meget sjovere at købe nyt tøj og dyrke motion.”