Få en FLOT, SUND OG STÆRK KROP fyldt med energi med en PERSONLIG TRÆNER I København – let koncept og GARANTI FOR RESULTATER!

Se hvordan Fortius Fitness København kan ændre din form og dit liv

Fortius Fitness København har for længst slået sin position fast som førende inden for personlig træning, og vi tilbyder personlig træning i private omgivelser med gode faciliteter for omklædning og bad.

Bag Fortius Fitness står to af Danmarks bedste personlige trænere Joan Lang og Kasper V. Christensen.

Personlig træner København

Med kombinationen af en ukompliceret tilgang til træning og en række enkle kostprincipper, der let kan tilpasses selv den travleste dagligdag med job og familie, har tusindvis af klienter allerede erfaret, hvor stor betydning det har, at du allierer sig med den rette personlige træner, så du får en livsstil, der er til at have med at gøre i hverdagen.

Personlig træning som du aldrig har oplevet det før

Fortius Fitness København har en høj standard inden for såvel omgivelser, trænere, træning og udstyr og træner du hos en Fortius Fitness personlig træner, garanterer vi resultater eller pengene tilbage!

Din succes er vores succes, og du har mulighed for at vælge mellem individuel personlig træning og træning for par.

Har du en veninde, en ven, familiemedlem eller din partner, som du gerne vil træne sammen med, kan I hjælpe og støtte hinanden undervejs og dele jeres glæder og fremskridt.

Uanset hvad du vælger, vil du altid få en personlig træner, der er dybt engageret i at sikre, at du får de resultater, som du ønsker.

Fortius Fitness Personal Training Center København er KUN for vores klienter og ikke for alle mulige udefrakommende, der har brug for et sted at træne.

På den måde sikrer vi de mest optimale rammer for personlig træning, så du får det maksimale ud af dit forløb.

Når du får personlig træning i Fortius Fitness København er der:

  • Ingen der står og glor, så du føler dig utilpas, mens du træner og ingen lytter med, når du har brug for at tale om dit private liv med din træner.
  • Ingen ventetid på udstyr, så du undgår at spilde dyrebar træningstid på at stå i kø.
  • Omklædning og bad i separate båse, så du slipper for andre der kigger med.
  • Mulighed for at medbringe såvel baby som barnevogn og træne uden stress.

Og det er ikke de eneste fordele, du får, når du vælger en Fortius Fitness personlig træner i København.

En personlig træner giver tryghed og resultater

Når du booker et forløb med en Fortius Fitness personlig træner, går du i fodsporene på titusindvis af andre mennesker i alle aldre, størrelser og former, der har opnået en forvandling for livet med vores koncept.

fortius fitness københavn

Så selv hvis du tidligere har været udsat for en dårlig oplevelse med personlig træning eller andre fitnessprogrammer eller bøger, og det er der desværre en del af vores klienter der har, så ved vi med sikkerhed, at vi er i stand til at hjælpe dig.

Mens andre fitnesscentre lever af deres abonnementer, så er Fortius Fitness København blandt de eneste træningscentre i København og omegn, der har personlig træning som vores absolutte kerneydelse.

Vi SKAL altså levere resultater for at kunne bestå.

Vi gør derfor også meget ud af at tage hånd om dig fra start til slut – endda helt ned i de mindste detaljer, som du måske slet ikke tænker over.

Personlig træning Kbh

For eksempel sørger en Fortius Fitness personlig træner for at spritte udstyret omhyggeligt af mellem klienterne, så alt er rent og klart til brug.

I de traditionelle centre er det op til den enkelte bruger at spritte af efter brug.

Personlig træning hos os skal være en god og tryg oplevelse hele vejen for alle.

Ønsker du yderligere information og priser eller har du spørgsmål, så kontakt os eller læs mere om, hvad personlig træning kan gøre for dig.
Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere i København

Her finder du Fortius Fitness center for personlig træning i København

Fortius Fitness Personal Training Center – København / Kgs. Nytorv
Gothersgade 101 C – Kælderen
DK-1123 København K