Få en FLOT, SUND OG STÆRK KROP fyldt med energi med en PERSONLIG TRÆNER I Søborg – let koncept og GARANTI FOR RESULTATER!

Se hvordan Fortius Fitness Søborg kan ændre din form og dit liv

Fortius Fitness Søborg tilbyder personlig træning i private omgivelser.

Bag Fortius Fitness er 2 af Danmarks absolut bedste og mest erfarne personlige trænere Kasper V. Christensen og Joan Lang.

Personlig træner Søborg

Med et let tilgængeligt koncept, der består af en tilgang til træning, der er ligetil og effektiv, og superenkle kostprincipper, der nemt kan passes ind i en travl hverdag, har de givet tusinder af mennesker fra hele landet et nyt liv og en ny krop.

Kasper V. Christensen og Joan Lang har tilsammen over 30 års erfaring i at træne andre, og Fortius Fitness Søborg var det første Fortius Fitness center for personlig træning.

Siden er der kommet flere fitness centre til i flere byer i Danmark, og vores team af superengagerede og professionelle personlige trænere skiller sig ud fra mængden.

Personlig træning som du aldrig har oplevet det før

Vores center i Søborg byder på en usædvanlig høj standard inden for både trænere, træning, udstyr og omgivelser, og med en personlig træner fra Fortius Fitness, får du altid garanti for resultater eller pengene retur!

Alle Fortius Fitness personlige trænere har på et tidspunkt haft en kamp med deres krop, så de ved, hvordan du har det, og hvordan du kommer lettest til resultaterne, hvad enten du ønsker flad mave eller markerede arme.

En personlig træner fra Fortius Fitness har simpelthen prøvet at være i dine sko på den ene eller den anden måde, og vi gør meget ud af at matche den rigtige træner med den enkelte klient.

En personlig træner giver tryghed og resultater

Vores succes er betinget af din succes, og uanset om du vælger individuel personlig træning eller træning for par, så vil du få resultater.

Spørgsmålet er så bare, om det er en rejse, du ønsker at foretage alene med din træner eller sammen med en kollega, ven/veninde, et familiemedlem eller din partner, så I kan dele jeres sejre og fremskridt undervejs.

Uanset om du vælger at træne alene eller sammen med nogen, får du hos os en personlig træner, der giver dig de resultater, du ønsker i trygge rammer.

fortius fitness søborg

Fortius Fitness Søborg er KUN for klienter, der er i et af vores forløb med personlig træning.

Sådan sikrer vi os, at du har de perfekte rammer for personlig træning, og dermed får maksimalt udbytte af træningen.

Vælger du personlig træning i vores afdeling i Søborg er der:

  • Ingen uvedkommende der glor, så du føler dig utilpas.
  • Ingen er med på en lytter, når du deler dine personlige ting med din træner.
  • Ingen ventetid på udstyr, så du slipper for spildtid.
  • Slip for fælles omklædning og fælles bad. Her værnes der om dit privatliv.
  • Mulighed for at tage din baby med.

Og der er flere fordele med vores trænere i Søborg.

Personlig træning Søborg

Vores personlige trænere sørger for at afspritte træningsudstyret, så det er hygiejnisk og klart til brug.

Så kan du føle dig tryg i forhold til de almindelige fitness centre, hvor det er op til den enkelte at rengøre efter sig selv.

Vi mener, at personlig træning skal være en god og tryg oplevelse, så du kan nøjes med at fokusere på dine resultater.

Ønsker du yderligere information og priser eller har du spørgsmål, så kontakt os eller læs mere om, hvad personlig træning kan gøre for dig.
Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere i Søborg

Her finder du Fortius Fitness center for personlig træning i Søborg

Fortius Fitness Personal Training Center – Søborg
Erik Bøghs Allé 9 – Baghuset
DK-2860 Søborg