Danny Svarre Jensen

CERTIFICERET PERSONLIG TRÆNER

Læs min historie

”Jeg kan jo ikke ha’ den her på.”

Sådan tog jeg mig selv i at tænke en dag, jeg stod foran spejlet i en helt almindelig t-shirt. Jeg var hverken buttet eller overvægtig, men jeg var så utilfreds med mit udseende, at jeg straks skiftede til en løs, langærmet trøje.

Hvordan endte jeg der? Og hvordan fandt jeg kropsglæden igen? Det får du historien om her:

Jeg er vokset op i et vaskeægte fitnesshjem. Min mor og far gik meget op i kost og træning og – nå ja, så stiftede de Fortius Fitness, da jeg var 14 år gammel.

Jeg fik gode vaner med i rygsækken helt fra barnsben. Vores mad var sund, lækker og mættende, men der var også plads til hygge med slik, is og kage. Styrketræning var en naturlig del af hverdagen, og jo ældre jeg blev, jo mere steg min nysgerrighed.

Da jeg var 15, kom jeg endelig med i centeret. Mine forældre tog mig og en kammerat under vingerne, viste os rundt og lærte os at træne efter Fortius Fitness principperne.

Jeg blev bidt af det og kunne hurtigt se resultater. Snart begyndte venner og bekendte at spørge ind til min træning, og jeg blev en slags mentor, der videregav min erfaring og alle de gode råd, jeg fik med hjemmefra.

I træningscenteret var jeg vild med både at lære og lære fra mig, men i skolen kedede jeg mig. Jeg har aldrig været god til at sidde stille, og da jeg blev færdig med 9. klasse, var jeg helt sikker på, at jeg ikke skulle i gymnasiet.

AT VÆRE NOGET FOR ANDRE

Jeg endte med at uddanne mig som VVS’er, bare for at gøre et eller andet. Jeg blev en haj til at installere røranlæg, men jeg blev aldrig glad for faget.

VVS-karrieren blev sat på hold, da jeg skulle aftjene min værnepligt, og jeg har ikke haft lyst til at vende tilbage siden. Til gengæld fandt jeg ud af, at jeg gerne ville arbejde med mennesker. Jeg ville gøre en forskel for samfundet, jeg ville ind hos politiet.

Det kom jeg så, og det var fedt. Endelig følte jeg, at mit arbejde gav mening. Jeg gik fra at være håndværker til at løse komplicerede konflikter for mennesker med store udfordringer.

En politibetjent skal kunne mægle og snakke med alle slags mennesker. Han skal også kunne træde i karakter, når det gælder, og den del af min person fik jeg testet ved mere end én lejlighed. Jeg voksede med jobbet, udviklede mig og følte, at jeg gjorde en forskel.

Men træning er og bliver bare essentielt for mig, uanset hvilket job jeg har. Det opdagede jeg for alvor, da det langsomt forsvandt fra min hverdag.

FLAD SOM EN PANDEKAGE

Med fuldtidsjob og en fyldt kalender begyndte jeg at nedprioritere min træning. Jeg følte ikke, at jeg kunne finde tid til det og affandt mig med savnet.

Pludselig en dag holdt jeg op med at gå i t-shirt. Mine velvoksne arme var svundet ind, og mit bryst var fladt som en pandekage.

Det lyder måske ikke som noget særligt, men det at være veltrænet var en stor del af min identitet, og for første gang i mit liv var jeg ikke glad for min krop. Jeg følte mig forkert og nød ikke længere at se mig selv i spejlet.

Jeg tog min hverdag op til revision og besluttede, at jeg måtte tilbage i min gamle rytme. Træning giver mig ikke bare en krop, jeg kan være stolt af – det gør mig også til en gladere person.

Snart begyndte min krop at forandre sig, og jeg blev mere tilfreds med mig selv. Samtidig fandt jeg frem til den helt rigtige karriere, nemlig personlig træning.

På en måde har det nok altid ligget i kortene. Jeg er vokset op med forældre, der har viet hele deres arbejdsliv til at hjælpe andre med at udvikle sig selv og finde vej gennem slankejunglen. Jeg kender konceptet ud og ind, jeg elsker selv at træne, og jeg elsker at hjælpe andre.

Som personlig træner kommer jeg langt tættere på det enkelte menneske. Det handler ikke længere om at stoppe slåskampe og opklare, hvem der gjorde hvad. Det handler om at stoppe dårlige vaner og negative tanker. Om at udvikle mennesker, se dem vokse og få tillid til egen krop og egne evner.

Jeg kombinerer nu min passion for træning og livsstilsændringer med alt det, jeg lærte hos politiet. Det er drømmejobbet for mig, og jeg er vanvittig glad for at arbejde som personlig træner. Ikke bare i et tilfældigt fitnesscenter, men her hos Fortius Fitness, hvor omgivelserne er optimale, kostprincipperne fleksible og træningen effektiv.

Giv lyd hvis du vil med i klubben. Det er en god klub, det lover jeg.

Mange hilsner,

Danny