DIT BEHOV ER INDIVIDUELT – DERFOR ER DIN PRIS DET OGSÅ!

Ikke to mennesker er ens!

Jens tabte 4 kg fedt og smed 12 cm om maven

“Det er fedt at se, hvordan man fra træning til træning bare bliver stærkere og stærkere og bedre og bedre til øvelserne. Men vigtigst af alt har jeg kunne mærke, at det hjælper i det daglige arbejde”

Jens Kjær26 år, Murersvend, Silkeborg

Katrine tabte 5,1 kg fedt og 31 cm på 4 uger

“Det har været helt utroligt tilfredsstillende at se og mærke min krop ændre sig. Steder som ikke har været faste i årevis er det nu :)”

Katrine Herfort Bruun43 år, Økonomirådgiver, Haslev

Jasmin slap af med smerter og kan nu sove uden smertestillende piller

“Det bedste ved det hele er, at jeg har opbygget muskelmasse, tabt 4 kg uden at være på en bestemt kur og at mine smerter i nakken er væk! JA fuldstændig væk! Og det har sparet mig en masse tid, penge og kræfter, og det er det hele værd i sidste ende”

Jasmin Rabbany30 år, Studerende, København

Og derfor har vi ikke en række standardpriser liggende på hjemmesiden.

Vi bruger ikke faste forløb, der strækker sig over måneder, selv om det er almindelig praksis i vores branche, fordi der i virkeligheden sjældent er brug for det og alt, hvad vi gør er baseret på den enkeltes situation.

Det er bl.a. derfor vi kan stille garanti for resultater og har valgt at lave små private centre, hvor du og din træner kan arbejde i rolige og trygge omgivelser.

Se, hvordan personlig træning foregår hos os her.

Din pris afhænger af dit behov, og derfor er dialogen med træneren meget vigtig.

Vi har naturligvis nogle forløbspakker, som vi tager udgangspunkt i, men booking foregår kun efter vejledning, så du som klient får det forløb, der passer til dig – der er jo ingen grund til at smide penge efter et forløb på 3 måneder, hvis det slet ikke er nødvendigt.

Da der hos os er tale om en miniuddannelse i at varetage din egen træning hurtigt, er det for langt de fleste tilstrækkeligt med bare 10 træningsgange til at mestre teknikkerne – nogle vælger et kortere eller længere forløb, men så sker det i dialog med din træner og ud fra de mål, du ønsker at opnå.

Som du kan se ud fra udtalelserne på siden, kan vores forløb tilrettelægges – så alle kan være med – uanset hvor i livet du befinder dig.

Elisabeth tabte sig og fik træningsglæden tilbage

“De første 15 dage gjorde mig 3,6 kg lettere og 20,5 cm mindre i kropsmål. Derudover har jeg fået mere energi og et højere humørniveau”

Elisabeth Rehling73 år, Koncertsanger, Søborg

Søren tabte 18,5 cm

“Mit mål var at tabe 15 kg, og da jeg var 6 uger henne i forløbet, havde jeg tabt halvdelen”

Søren Lauridsen46 år, Afdelingsleder, Skanderborg

Tilde blev stærkere og slap af med skavanker

“Jeg har opnået igennem dette forløb, at der var fremgang i min træning, og det har været super fedt, at gå fra kun at stå i planken i 30 sek. uden vægt til 40 sek. med 20 kg”

Tilde Raben24 år, Butiksassistent, Vanløse

Casper tabte over 8 kg fedt på 5 uger

“Jeg har simpelthen været så glad for, at jeg valgte Fortius Fitness. Jeg har fået så meget mere energi og overskud i hverdagen. Før hen lagde jeg mig altid på sofaen, når jeg kom hjem fra arbejde og fik en eftermiddagslur, og det sker aldrig mere”

Casper Dam20 år, Tømrerlærling, Fredericia

Tove slap af med smerter og slidgigt

”Nu har jeg ikke ondt længere. Mærker intet til slidgigten, har meget mere energi”

Tove Frank Lindhardtsen70 år, Pensionist, Allerød

Du kan se udtalelserne i deres fulde længder under referencer.

Vi betragter det som vores fornemmeste opgave at guide dig som gennem fitnessjunglen og lede dig frem til den krop du drømmer om, hvad enten det betyder slank, fri for gener eller mere muskuløs, og vi er kun et klik væk, når du forlader os.

I vores Inner Circle univers kan du nemlig spare med såvel trænere som ligesindede både under og efter dit forløb.

Du er kun et enkelt klik fra din drømmekrop, så få tilsendt information om vores priser og forløb, og kom i gang med at transformere din krop nu: