DIT BEHOV ER INDIVIDUELT – DERFOR ER DIT FORLØB OG DIN PRIS DET OGSÅ

Hos Fortius Fitness bruger vi ikke fastlagte forløb, der skal gennemføres inden for en prædefineret tidsramme, eller som fastholder folk i unødvendige lange forløb.

Det er ellers almindelig praksis i branchen, men vi synes ikke det giver mening.

For at kunne tilrettelægge et optimalt forløb, kræver det indsigt og forståelse for dine udfordringer og ønsker.

Uden at kende disse kritiske oplysninger øges chancen markant, for at du ender med et forløb, der ikke passer til dig.

Hvorfor smide penge efter et forløb på flere måneder, hvis det slet ikke er nødvendigt?

Derfor har vi valgt en anden tilgangsvinkel.

KOM I MÅL MED MINDST MULIGT BESVÆR

Hele essensen af vores koncept er, at det skal være så nemt som muligt at skabe og vedligeholde en sund, stærk og slank krop.

Der er ingen grund til at gøre det svært, kedeligt og frustrerende, når det kan være nemt, motiverende og samtidig vanvittig effektivt.

Vores vigtigste mål er at gøre dig selvstændig og lære dig at varetage din nye livsstil på egen hånd. Derfor fokuserer vi på at uddanne dig fremfor at fastholde dig i et unødvendigt langt samarbejde.

Hos Fortius Fitness får du ikke bare et forløb med en personlig træner, du får en miniuddannelse i kost, træning og vanebrud.

For at sikre et stabilt resultat følger alle vores forløb disse trin (Klik på billedet, så åbner det i en større udgave):

DE BEDSTE RAMMER GIVER DE BEDSTE RESULTATER

En god træner og en god strategi er essentiel for din succes, men vi stopper ikke der. Vi har nemlig skabt de allerbedste rammer for et godt resultat.

TRÆN I PRIVATE TRYGGE OMGIVELSER

Hos Fortius Fitness træner alle klienter i små, private centre. Her er der ingen adgang for offentligheden og derfor heller ingen nysgerrige øjne, lange ører eller ventetid ved udstyret. Det giver dig ro til at fokusere 100 procent på det, du er der for – nemlig at skabe resultater.

Det er dig, træneren og ingen andre.

Og du kan træne præcis, når det passer dig. Vi har nemlig åbent alle ugens dage i tidsrummet 6 til 22.

Det er ægte personlig træning, og det er nemt og fleksibelt.

GARANTI FOR RESULTAT ELLER PENGENE TILBAGE

Når du starter et forløb med en personlig træner fra Fortius Fitness, går du i fodsporene på tusindvis af klienter i alle aldre, størrelser og former, som har opnået en fantastisk forvandling med vores koncept.

Vi ved, at det er en stor beslutning, og at der kan være mange forbehold.

Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at du kan føle dig tryg, hvis du vælger at investere i et forløb.

Og derfor giver vi 100 procent garanti for resultat.

Ja, du læste rigtigt.

Som en af de eneste virksomheder i Danmark der tilbyder personlig træning, garanterer Fortius Fitness resultater eller pengene retur. Det eneste vi kræver af dig, er at du følger de enkle kostprincipper og træningsmetoder, som allerede har hjulpet mere end 15.000 klienter.

Selv hvis du tidligere har været udsat for en dårlig oplevelse med personlig træning eller andre fitnessprogrammer (og det er der desværre en del af vores klienter der har), så er du 100 procent dækket ind og har intet at miste her hos os.

Enten får du resultater, eller også får du dine penge retur.

Vores koncept er blevet finpudset og optimeret gennem mange år, hvilket betyder, at du får det bedst mulige resultat på den kortest mulige tid – uden at sætte dit liv på pause undervejs.

Det fås ikke bedre, og det siger vi med stolthed i stemmen.

DET FØRSTE SKRIDT

Vi starter ALTID med en gratis og uforpligtende strategisamtale, hvor du sammen med din potentielle træner, går i dybden med din unikke situation og sporer dig ind på, hvilket forløb der er optimalt for dig.

I kommer omkring tre ting til samtalen:

  • Hvor er du nu?
  • Hvor vil du gerne hen?
  • Hvilke udfordringer forhindrer dig i at komme dertil?

Derefter lægger I sammen en konkret plan for, hvordan du overkommer dine udfordringer og får de resultater du ønsker.

Anbefaling til forløb sker KUN efter denne indledende samtale, som sikrer at du får præcist det forløb, du har brug for og til den rigtige pris.

Vi ønsker at alle skal have muligheden for at få en personlig træner og derfor tilbyder vi en opdeling af investeringen i helt op til 6 rater – uden ekstra omkostninger eller gebyrer.

Eftersom der hos os er tale om en miniuddannelse i at varetage din træning og kost på egen hånd, er det for langt de fleste tilstrækkeligt med bare 8-14 træningsgange til at mestre teknikkerne og strategierne.

Uanset hvor du befinder dig i livet, dit behov og økonomi, kan vi tilrettelægge et forløb, der passer perfekt til dig og hos kan alle være med – uanset alder, køn, vægt, fysisk form og træningserfaring.

Vi betragter det som vores fornemste opgave at guide dig gennem fitnessjunglen og lede dig frem til den krop du drømmer om – hvad enten det betyder slank, mere muskuløs eller du bare ønsker en stærk krop fri for gener og smerter og med masser af energi, overskud og velvære.

Klik på knappen herunder, fortæl lidt om dig selv og dine ønsker og få tilsendt information om priser og forløb der passer til dig med det samme.


Er det pengene værd? Virker det mon på mig? Går det ud over familien?

Du er ikke alene, hvis du har bekymringer og forbehold. Det samme havde mange af vores tidligere klienter, før de startede, men så snart de kom i gang, forsvandt alle negative tanker og blev erstattet med både glæde og stolthed.

Sådan siger vores klienter >>>