Personlig Træner
Michael Beck-Mouritsen

Træner profil

Michael Beck-Mouritsen – Certificeret Personlig Træner

I dag træner Michael kun 3 x 1 time om ugen, og det passer godt ind i familielivet, samtidig med at han bliver ved med at rykke sig og opnå resultater.

Han ved, at det sagtens kan lade sig gøre at holde en livsstil med sund kost og træning, uden at det går ud over familien eller kræver en overmenneskelig præstation, og han elsker at inspirere sine klienter og at se deres hverdag forvandles i takt med deres krop til et liv med mere overskud, energi og glæde.

Men det tog mange år med frustrationer og fejl, inden han nåede til den indsigt, der skulle gøre ham til en efterspurgt personlig træner.

Michael stødte første gang på styrketræning som 20-årig, hvor han startede på idrætshøjskole.

Han begyndte at træne med nogle af de andre gutter for at få større muskler, og de gik ud fra, at det kom automatisk, når nu de løftede vægte.

Men forskellen på Michaels krop før og efter var så lille, at han knap kunne se den, og han konkluderede, at det nok var fordi, der så skulle investeres flere timer.

Michael brugte nu et par timer i træningscentret 4 gange om ugen, men udbyttet stod fortsat ikke mål med den indsats, han lagde for dagen.

Sådan fortsatte det i alt for mange år, for han var glad for at styrketræne, men i takt med nederlagene blev Michael mere og mere frustreret.

Det var jo ikke, fordi han ønskede at blive kæmpestor. Han ville jo blot have en smule mere muskelmasse, så der var jo ikke tale om urealistiske ønsker eller uopnåelige mål.

Da han blev far, blev familien prioriteret i stedet, og i perioder trænede han slet ikke.

Dels var det svært at afsætte så mange timer, som Michael troede at det krævede, og dels syntes han ikke, at det var tiden værd, når nu resultatet ikke var prangende.

Men så fik Michaels kone, der er tandlæge, mulighed for at arbejde i Schweiz, og da de begge godt kunne tænke sig at prøve at bo i udlandet for en periode, forlod de den danske muld til fordel for de schweiziske alper.

Michael påtog sig rollen som hjemmegående og passede parrets to børn, da det alligevel var svært for ham som pædagog at få arbejde inden for sit fag, og det gav ham tid til at genoplive træningen, men selv med mere struktureret træning og lidt bedre resultater, syntes han stadig ikke at træningstimerne kastede nok af sig.

Så han begyndte at fordybe sig i træningen og kostens betydning.

Og for Michael det blev ikke bare startskuddet til, at han kunne begynde at rykke sig – det blev også fundamentet til det kommende karriereskift fra pædagog til personlig træner.

Fra alsidig pædagog til personlig træner

Da familien vendte hjem til Albertslund, var den primære drivkraft nu overskud, energi og velvære, og han fandt en helt ny glæde ved styrketræningen og blev stærkere og bedre til det.

Kosten ændrede han også, da han havde fundet ud af, hvor stor betydning den har for udbyttet af træningen.

Og muskelmassen kom faktisk af sig selv af sig selv, da fokus gik fra at handle om udseende til at handle om at have det godt og at få struktur i træningen.

Familien nød godt af Michaels nye målsætning og energi – og paradoksalt nok havde hans krop aldrig set bedre ud, selvom han nu var i slutningen af trediverne.

Han var rigtig godt tilfreds med den del af sit liv og blev nu opmærksom på at arbejdsglæden på jobbet var aftaget.

Han havde tidligere arbejdet med udsatte unge, og var nu skolepædagog, men arbejdet bestod efterhånden mere af dårlige normeringer, konfliktløsning, en stressende hverdag og brandslukning frem for egentlig pædagogisk arbejde.

Det var måske ikke lige det, han havde sat sig selv i udsigt, da han som ung tog uddannelsen, og Michael var et andet sted i livet nu – tæt på de 40 og med to små børn i skolealderen.

Og han havde en kæmpe lyst til at se andre lykkes og til at hjælpe dem med de udfordringer eller ønsker, de måtte stå med.

Det var en del, der havde holdt ham i den pædagogiske verden i tæt på 20 år, men jobbet bød ikke længere på den type opgaver i samme grad.

Som personlig træner kunne han til gengæld kombinere både drøm og interesse, så Michael valgte at kaste sig ud i en helt ny uddannelse og karriere.

Her kunne han gøre en forskel for andre og hjælpe dem i mål.

Og det har i den grad givet ham arbejdsglæden tilbage. Ikke mindst når hans klienter melder tilbage om alle de fantastiske forandringer, de har oplevet både fysisk og psykisk takket være hans vejledning.

Hvad siger klienterne

Renu tabte 3,8 kg og 14 cm og er nu smertefri

“Jeg har opnået en langt større styrke samt et større overskud i hverdagen.
Derudover har jeg også tabt mig. Jeg føler mig meget mere tryg og sikker i et træningscenter. Derudover kan jeg mærke på mit tøj, at jeg er blevet mindre, og vigtigst af alt har jeg opnået et langt større velvære, og jeg føler, at jeg har et kæmpe overskud i min hverdag. Jeg føler mig flyvende. Mine børn har kunnet mærke, at jeg er fuld af energi. Min mand har set, hvor meget gladere jeg er blevet. Det har været det bedste, jeg har gjort for mig selv”*

personlig træner frederiksberg

“Jeg synes, at Fortius Fitness har et enestående koncept, som passer perfekt til mig.

Jeg kan rigtig godt lide, at man kun kan være 4 personer tilstede i centeret. Du føler du har det hele for dig selv, og du kan give dig fuldt ud til din træning uden har tage højde for nogen andre.

Jeg havde brug for personlig træning, fordi jeg længe havde forsøgt på egen hånd, og hver gang ramte jeg muren.

Jeg har slidgigt i mine knæ, og gjorde alt det forkerte. Jeg troede, at jeg vidste bedre, men måtte til sidst erkende, at jeg havde brug for den rette vejledning.

Mit ønske samt mål var at få en stærk krop, herunder mere energi samt en smertefri hverdag, da jeg pga. mine knæ var i konstante smerter. Derudover var mit ønske også at gå ned i vægt.

Jeg har haft et meget inaktivt liv pga. mine smerter. Jeg kunne dårligt nok komme i gennem min arbejdsdag, og havde også meget svært ved at sige fra, og dette endte ud med 2 mdr. sygemelding.

Derudover var jeg heller ikke tilfreds med mit selvbillede. Det gik mere og mere den forkerte vej.

Jeg troede, at løb var det rigtige for mig på trods af, at dette ikke var muligt grundet mine knæ.

Styrketræning var det sidste jeg havde tænkt på i forbindelse med vægttab. Jeg har haft et forkert billede af, hvad der skulle til, og derfor ikke opnået nogle resultater. I og med at jeg ikke opnåede nogle resultater, var motivationen heller ikke til stede, og det endte i en ond spiral.

Rent kostmæssigt har jeg som vegetar haft store udfordringer med vægttab. Jeg har prøvet flere vægttabsdiæter, men dette har heller ikke virket. Jeg har haft tabt mig lidt, men det hele samt lidt mere er kommet på efterfølgende.

Jeg har tidligere haft et forløb hos Fortius Fitness, hvilket også var et supergodt forløb, men på daværende tidspunkt var jeg i min sygeperiode og havde derfor ikke samme overskud, som jeg har i dag.

Jeg opnåede dog stadigvæk en smertefri hverdag samt et højere energiniveau. Hvilket er årsag til at jeg ikke var i tvivl om at bruge Fortius Fitness igen.

Jeg har tidligere haft svært ved at komme op og træne på egen hånd, da jeg synes det virkede alt for besværligt, men dette forløb har ændret på dette.

Jeg har opnået en langt større styrke samt et større overskud i hverdagen.

Derudover har jeg også tabt mig. Jeg føler mig meget mere tryg og sikker i et træningscenter.

Derudover kan jeg mærke på mit tøj, at jeg er blevet mindre, og vigtigst af alt har jeg opnået et langt større velvære, og jeg føler, at jeg har et kæmpe overskud i min hverdag. Jeg føler mig flyvende.

Mine børn har kunnet mærke, at jeg er fuld af energi. Min mand har set, hvor meget gladere jeg er blevet. Det har været det bedste, jeg har gjort for mig selv.

I starten af mit forløb talte jeg med Michael om, hvilken type motion der var god for mig og overraskende nok sagde Michael, at den motion du laver, er den bedste motion. F.eks. at tage cyklen på arbejde i stedet for bilen, og generelt bare det at være aktiv i sin hverdag.

Inden jeg startede mit forløb, kørte jeg til arbejde hver dag, og nu tager jeg cyklen i stedet.

Forløbet med Michael har været helt igennem fantastisk.

Der har været en rigtig god kemi fra start, som er en vigtig forudsætning, for at det kan lykkes. Vores første samtale var så utrolig givende og motiverende.

Jeg følte mig tryg nok til at åbne op omkring mine tidligere manglende resultater, og hvilken følelse dette har givet mig. Jeg synes jo det var pinligt, at jeg havde taget på igen.

Her var Michael meget god til at fortælle, at jeg nok ikke var det eneste menneske på denne klode, som har taget på igen. Derudover har der været plads til snak og grin, hvilket også har stor betydning for et succesfyldt forløb, da dette har medvirket til, at jeg har set frem til mine træninger.

Michael har været god til at holde mig i snor, når jeg er blevet for ivrig f.eks. i forbindelse med styrketræning, så der ikke skulle opstå skader.

Hver en time med Michael i træningscenteret har været en gave. Det er den bedste investering, jeg har givet mig selv.

Vi har været på bølgelængde fra Day One. Han har virkelig lyttet til min udfordringer mht. til kosten, som vegetar, og han har undersøgt, hvilke andre alternativer jeg så havde.

Michael er utrolig motiverende, hvilket har været en kæmpe hjælp for mig til at opnå mine mål. I takt med at man bliver ældre, går man nok mere op i sit velvære end i hvad vægtskalaen siger. Og det vil jeg give Michael ret i.

Jeg kan varmt anbefale Michael, som personlig træner. Han er alle pengene værd. :)”

Renu Sharma – 39 år, Customer service officer, København

Camilla blev stærkere og fandt motivationen

“Det har været det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Jeg er blevet stærkere, sundere, mere motiveret og bevidst omkring mine gode og mindre gode spisevaner. Tøjet sidder også bedre, og jeg føler mig meget mere glad nu”*

Camilla Hammer Zawadzki

“Jeg har egentlig altid godt kunne lide at træne, dyrke motion og spise sundt, så hvorfor valgte jeg at få en personlig træner hos Fortius Fitness?

Jeg vil gerne indrømme, at jeg er vild med mad og kan tit godt lide at slappe af, så selvom jeg gerne ville træne og spise sundt, fik jeg det ikke altid gjort. Jeg følte mig heller ikke altid godt tilpas med mig selv. Ikke at jeg var overvægtig, men jeg havde det ikke godt med at vise mig selv i kjole eller stramtsiddende tøj.

Jeg vidste godt, at jeg skulle passe bedre på mig selv, spise mere sundt og være mere aktiv, men jeg fik som sagt ikke altid gjort det, så jeg prøvede forskellige kure, brugte forskellige apps, der skulle hjælpe, men det holdt bare ikke i længden, for langsomt kom jeg tilbage i mine gamle vaner igen.

Det virkede ikke rigtigt for mig, selvom jeg prøvede. Jeg blev klar over, at jeg ikke kunne blive ved med at sidde derhjemme og prøve at ændre på mine vaner, for jeg vidste, at det ikke ville ske, medmindre jeg prøvede noget helt andet. Derfor søgte jeg på nettet efter “personlig træner Storkøbenhavn” og kiggede rundt på de forskellige hjemmesider. Jeg tøvede lidt, for jeg kunne godt se, at priserne var ret høje, men jeg ville gerne undersøge det.

Fortius Fitness var den, der virkede mest interessant, og de havde en gratis og uforpligtende samtale, så selvom jeg var lidt skeptisk, var det en hjælp, at jeg lige kunne se stedet og snakke med dem først.

Jeg fik endelig taget mig sammen og valgte at investere i, ja rent faktisk mig selv. Jeg ville blive stærkere, leve sundere og have det godt med mig selv, så på trods af beløbet, var jeg klar over, at det var nu, jeg skulle gøre det, og det kunne kun, gøre mig godt.

Jeg startede og kan kun sige, at jeg ikke har fortrudt det på noget tidspunkt. Det har været det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Jeg er blevet stærkere, sundere, mere motiveret og bevidst omkring mine gode og mindre gode spisevaner. Tøjet sidder også bedre, og jeg føler mig meget mere glad nu.

Udover det kan jeg også kun sige, at jeg fik den bedste personlige træner, jeg kunne have ønsket mig, Michael Beck-Mouritsen. Han har lyttet, troet på mig og motiveret mig fra gang til gang, og det er helt vemodigt, at mit forløb med ham efter tre måneder, nu er sluttet. Jeg vil komme til at savne at træne sammen med ham, men heldigvis kan jeg stadig komme tilbage og booke en tid for at holde mit nye og bedre jeg ved lige.”

Camilla Hammer Zawadzki – 28 år, Lærer, Søborg

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.