FÅ MERE OVERSKUD TIL DIN VIRKSOMHED MED DANMARKS BEDSTE PERSONLIGE TRÆNING

Slip for stress, træthed, skavanker og overflødigt fedt og få mere energi i hverdagen, som du kan bruge på din virksomhed eller familie med en personlig træner fra Fortius Fitness

Det er både sjovt og givende at stå ved roret, men det er ofte også et travlt liv med mange timers arbejde, og vi oplever ofte, at vores klienter kommer med ømme rygge, skuldre og knæ, drænede energireserver og et ønske om at mindske livvidden, der vokset grundet mange timer i kontorstolen eller fordi den sunde kost forsømmes i takt med at arbejdsmængden stiger.

Som selvstændig erhvervsdrivende er hverdagen sjældent en 37 timers arbejdsuge, aftenhygge med familien og fri hele weekenden. Det kender Kasper V. Christensen og Joan Lang som personlige trænere alt til, både som ejere af landets største kæde inden for personlig træning, og fra de mange klienter Fortius Fitness har blandt virksomhedsejere og iværksættere.

Som selvstændig erhvervsdrivende, virksomhedsejer eller iværksætter er tiden ikke til timevis af træning, indviklede træningsprogrammer eller stramme kostplaner.

Derimod er der brug for et effektivt træningsprogram, både hvad angår resultater og tid, samt en overskuelig kost.

Og det er netop det, der gør at mange af Fortius Fitness klienter kommer langvejs fra for at lære de enkle kostprincipper og overskuelige programmer, så de kan opnå en sund og stærk krop, der kan stå mål med hverdagens udfordringer.

Det er ikke et quickfix, men minimum af indsats for maximalt udbytte. Det er Fitness Simplified!

FOrtius Fitness Erhverv

Konceptet hviler på et fundament af Kasper og Joans tilsammen over 30 års erfaring og får klienter i mål uanset deres udgangspunkt, og derfor kan Fortius Fitness stille garanti for resultater.

TRÆN, NÅR DET PASSER DIG MED DIN EGEN PERSONLIGE TRÆNER OG FÅ GARANTI FOR RESULTATER!

Hos Fortius Fitness træner du i private omgivelser i vores små centre med din helt egen specialuddannede personlige træner på de tidspunkter, der passer dig, så du i ro og mag kan blive den stærkeste og sundeste version af dig selv.

Da der kun er en anden træner med deres klient til stede samtidig med dig, er du fri for forstyrrelser og en kødrand der står og glor, mens du prøver at koncentrere dig.

Som selvstændig erhvervsdrivende har du brug for fleksibilitet og derfor er vores centre åbne fra kl. 6.00 til kl. 22.00 alle ugens 7 dage, så du kan komme til at træne, når det passer dig.

Fortius Fitness har centre i over hele landet, der alle kun indeholder udstyr af høj kvalitet, og i modsætning til andre centre skal du ikke stå i kø og vente på, at det udstyr I skal bruge bliver ledigt.

Der har gennem tiden været klienter fra steder som Bornholm, Sverige, Esbjerg og Aalborg, så selv om det nærmeste center måske ikke ligger rundt om hjørnet fra dig, har vi løsninger der er tilpasset dig der har ekstra travlt eller kommer langvejs fra. Du kan se, hvilket center der er tættest på dig her:De enkle strategier, som du kommer til at lære hos Fortius Fitness, har hjulpet titusindvis af klienter fra ind- og udland med at tabe fedt, opbygge muskelmasse og ikke mindst træne sig fra gener som ondt i ryggen, overanstrengte skuldre og ømme knæ.

Kort sagt består det af 2-3 gange progressiv styrketræning i max. 1 time pr. uge og en række lette kostprincipper, der optimerer opbygning af muskelmassen og fedttab.

Den opskrift har gjort os til de førende inden for vores felt; Personlig træning, og er grunden til at vi kan love garanti for resultater eller pengene tilbage.

Hos Fortius Fitness får du en miniuddannelse i at varetage din træning hurtigt, så du ikke bliver ved med at være afhængig af at have en personlig træner ved din side, og derfor kan langt de fleste af vores klienter klare sig med et forløb på omkring en måned eller mindre. Enkelte har selvfølgelig behov for længere forløb, hvis der foreligger særlige omstændigheder, men i så fald sker det i samråd med træneren, for det vigtigste er, at du får det forløb, der er rigtigt for dig.

Rabat på personlig træning

Som direktør for et firma er tid et meget kritisk element. Paradoksalt nok har den tid der bruges på træning faktisk givet mig mere tid gennem øget effektivitet på arbejdet. Jeg opnår mere på kortere tid” Mike Osgood – 66 år, Direktør IC International, Stenløse

Jeg har opnået utrolige mål i fedt/vægttab, og ikke mindst i cm, på bare 12 lektioner. Jeg har trænet 3 gange om ugen og fået nogle gode værktøjer til øvelser og i høj grad til kost og oplevet, hvor let dette kan være, og hvor meget det betyder, hvad man spiser.” Benjamin Ziegler – 41 år, Ejer af ZieglerGulve, Stenløse

Træningen hos Fortius Fitness har åbnet mine øjne for, at godt nok var jeg i fin form, men der var og er stadig masser af potentiale til at blive meget stærkere. Allerede nogle få måneder inde i træningen, kunne jeg direkte mærke og måle fremgangPeter Jakobsen – 52 år, Selvstændig (ejer af WastePartner Management), Birkerød

Se og hør vores klienters fortællinger om deres forløb og resultater med en af vores personlige trænere her.

Fortius Fitness personlige trænere er nøje udvalgt, og de er ligesom du selvstændige erhvervsdrivende, og ikke bare ansatte hel eller deltid, så de kan sætte sig ind i de udfordringer du står med til hverdag med skæve arbejdstider og at få familie og privatliv til at gå op i en højere enhed.

EN PERSONLIG TRÆNER DER FORSTÅR DIG

De ved også, hvor frustrerende det er at knokle uden at få de ønskede resultater, hvad enten det drejer sig om øget styrke eller at blive fri for overflødigt fedt eller gener, der forhindrer dig i at yde det maksimale i din virksomhed.

Alle har nemlig en historie, hvor de har måttet eksperimentere, prøvet at fejle eller været forvirrede over al den misvisende information, som de er stødt på undervejs. I bedste fald har der været blindgyder, og i værste fald er det endt i skader eller det har kostet dem de resultater som de søgte.

Kasper og Joan er ingen undtagelse, og ligesom mange af de personlige trænere, startede deres rejse med henholdsvis at være utilfreds med spejlbilledet og at være plaget af smerter og have brug for at blive strammet op.

Derfor kan din træner sætte sig ind din situation uanset, hvad du har været igennem, og da du ikke er omgivet af en horde af fremmede mennesker, kan du og din træner tale uforstyrret sammen.

En Fortius Fitness træner er personlig træner på fuld tid, så din træner har kun fokus på dig og dine behov og et begrænset antal klienter i forløb ad gangen.

Firmaaftale og rabatKasper V. Christensen og Joan Lang (billedet) er grundlæggere af Fortius Fitness og har tilsammen over 30 års erfaring i at hjælpe deres klienter med at nå deres mål. Kasper var som ung kendt som ”Skinny Kasper” og Joan har intet mindre end 3 fødsler på bagen. Læs mere om Kasper og Joan her og om hvordan Fortius Fitness kan gøre en forskel for dig.

Fordelene ved at vælge personlig træning i vores center er:

  • Garanti for resultater, når du følger vores retningslinjer, eller pengene tilbage, så du ikke ender med at knokle forgæves eller spilde pengene.
  • Ingen stramme kostplaner, der får det til at føles som en slankekur, men lette kostprincipper der passer ind i din hverdag.
  • Ingen træning i timevis eller indviklede træningsprogrammer, så du ender med at give op, når du skal ud på egen hånd, men simple træningsmetoder, der er lette at gøre til en del af din nye livsstil.
  • Du slipper for at spilde tid på at stå i en kø og vente på det udstyr, du skal bruge under din træning.
  • Ingen uvedkommende står og lytter med, når du og din træner taler om de personlige forhold i din tilværelse.
  • Ingen menneskemængder, der glor på dig, mens du træner, så du føler dig utilpas.
  • Du har mulighed for at træne med din træner, når det passer dig, da der er åbent alle ugens 7 dage i tidsrummet kl. 6 – 22.
  • Du slipper for fælles omklædning og bad, så du har dit privatliv og slipper for nysgerrige blikke.
  • Som selvstændig erhvervsdrivende kan du i nogle tilfælde trække forløbet fra.

Vælger du at kontakte os, vil du blive tilbudt en uforpligtende og gratis samtale med den personlige træner, der matcher dig bedst, så du i ro og mag kan finde ud af, hvilken forskel styrketræning hos Fortius Fitness kan gøre i dit liv.

Personlig træning i Århus

Ønsker du at gå videre og i forløb, aftaler du og din træner i fællesskab de tidspunkter, der passer ind i dit liv, så dit personlige forløb kan tilrettelægges ud fra dine behov og ønsker.

Hos os er det ikke dig, familien eller dit arbejde der skal tilpasse sig indviklede programmer eller stramme kostplaner, men din træning og din kost der skal passe ind hos dig, så du let kan fortsætte på egen hånd og vedligeholde dine resultater resten af livet.

Kontakt os for yderligere information og priser, eller læs mere om, hvad vi kan gøre for dig.