DIT SIND ER SOM EN FALDSKÆRM – DEN VIRKER KUN, NÅR DEN ER FOLDET UD

Overskriften her er et af vores yndlingsudtryk og illustrerer vigtigheden af, at du har en åben tankegang, når du bevæger dig videre gennem Insider.

For du skal nok komme frem til dit mål, uanset dit startpunkt og historik, hvis du følger vores råd til punkt og prikke.

Du er sikkert superspændt og brænder for at komme i gang, men er du en af de mange der gang på gang har forsøgt at få sat skik på din fysik med alle mulige midler, metoder, programmer eller kostplaner, sidder du formentligt tilbage med en hel del skepsis også.

Og det er helt i orden!

Vi ved, at det du vil lære i Insider, vil gå imod en stor del, måske endda al viden, du indtil nu har samlet sammen omkring kost og træning, men på den anden side – var det ikke, fordi alt det du allerede ved IKKE har resulteret i den krop og de fremskridt, du ønskede?

Fordi al den traditionelle information har fejlet?

”Hvorfor skulle det her fungere, når intet af det andet jeg har prøvet kunne holde, hvad det lovede, uanset at jeg brugte al min viljestyrke?”

Husk, at vi ikke er den type trænere, der er født med en supergenetik. Vi har selv været frustrerede og følt håbløsheden på egen krop.

Vi har mere end 25 års erfaring i at hjælpe andre med at nå deres mål, og det vi fortæller dig har virket på de langt over 16.000 klienter, der har været igennem Fortius Fitness i skrivende stund, ligesom de virkede på os selv.

FRA SKRAVLET TIL STÆRK PERSONLIG TRÆNER

Kasper startede tilværelsen ud med spaghettiarme og stankelben og kunne eksempelvis aldrig drømme om at iføre sig en ærmeløs t-shirt, fordi han var så flov over sin krop. Alle forsøg på at opbygge mere muskelmasse fejlede langt op i tyverne.

Ligesom du måske har gjort, prøvede han alle slags kostplaner, kosttilskud og træningsprogrammer og maskiner (godt nok var det for at tage på, men der er ligeså meget misinformation derude omkring det emne, som der er om vægttab), og selv om de lovede ham guld og grønne skove, skete der INTET. Kroppen så ud som den hele tiden havde gjort, og hans selvtillid styrtdykkede.

Han blev ved med at søge efter den magiske løsning, men jo mere viden han tilegnede sig, jo mere frustreret blev han over fitnessjunglens mængde af modstridende information, at han helt mistede modet og havde lyst til at opgive.

Det var inden, at han så at sige vaskede tavlen ren og begyndte at kigge på videnskaben bag de mange råd.

Det satte ham i gang med at udvikle det koncept, som Fortius Fitness benytter til alle sine klienter i dag, og som han, og de af hans klienter, der har ønsket at gå den vej, endda har opnået topplaceringer i konkurrencer på.

FRA SLIDGIGT OG FEDTDEPOTER TIL SMERTEFRI OG SUND

Joan måtte konstatere efter årevis som holdinstruktør i fitnessbranchen, at hendes krop var helt nedslidt, og hun levede med daglige smerter.

På trods sit job døjede hun med irriterende buler af fedt i trediverne, selv om hun gjorde alt det, de gængse kost- og træningsråd anbefalede.

Hun havde egentlig opgivet tanken om, at det kunne være anderledes, da hun startede hos Kasper. Det var sidste skud i bøssen.

At hun fik vendt op og ned på alt hvad hun vidste, skete ikke uden talrige diskussioner i starten.

Det var svært at acceptere, at hun som instruktør i årevis havde trænet og spist forkert og nu skulle omstille sig til en helt ny tankegang.

Men følelsen af at endelig kunne begynde at se resultater og at blive smertefri, fik hende til at åbne sit sind og tage imod.

Og det var afgørende, at konceptet også passede ind i en travl hverdag, for Joan var alenemor til to på det tidspunkt og tid var en mangelvare.

ff introduktion

Hun brugte i øvrigt også konceptet, da hun skulle i form efter sin tredje fødsel af deres fælles barn, hvilket betød, at hun tog mindre på under graviditeten og langt hurtigere var tilbage i sin vante form.

Det er som sagt vigtigt, at metoderne er enkle, overskuelige og selvfølgelig effektive.

Og det gælder, uanset om du ønsker en krop, der skal ud og konkurrere eller du bare vil i form.

Kost og træning skal passe ind i hverdagen, uanset dit mål, og der skal være plads til et stykke kage eller en fyraftensdrink i ny og næ, livets mange festlige lejligheder og ferie.

(Det er trods alt sjovere at bruge tiden på at slappe af sammen med familien eller vennerne end at slide i timevis i et fitnesscenter – det gælder også for os og vores familie.)

introduktion til insider

TRO, HÅB OG ÆRLIGHED

Joan fik som sagt vendt op og ned på sin viden. Trods skepsis i starten bevarede hun nemlig troen på, at det nok skulle lykkes hende at få den krop, hun ønskede. Og troen er altafgørende for, at du ikke kommer til at smide håndklædet i ringen, før du rigtig kommer i gang. Det kan alle Fortius Fitness trænere og klienter tale med om.

Det handler om at tro på, at du kan – også selv om dine tidligere forsøg er slået fejl.

Lad være med at bebrejde dig selv. Bebrejd de uholdbare ”løsninger”.

For det er ligegyldigt:

  • hvor længe du har siddet fast i før-billedet.
  • hvor mange slankekure, kostplaner og træningsprogrammer du har været igennem.
  • hvor mange timer, du har knoklet forgæves i fitnesscentret.
  • hvor gammel eller ung du er eller hvor overvægtig eller mager du er.
  • om hele din familie er tændstiktynde eller svært overvægtige.
  • hvad din familie altid har fortalt dig (at det ligger til familien at være overvægtig, eller at du er kraftigt bygget fra naturens side, at du ikke kommer tilbage til din gamle størrelse efter du har født, at det er meningen at du skal være stor/mager, så lev med det, at du er heldig, at du er så tynd.)

For de fleste mennesker er det en ensom affære at skulle gennemgå en kropstransformation, for omgivelserne forstår ikke, hvad du gennemgår, og nogle gange kan de endda finde på at modarbejde dig, så det kan være svært at bevare håbet.

Vores klienter har, ud over støtten fra deres træner, også en konstant opbakning fra folk, der befinder sig i den samme proces i vores forum for klienter Inner Circle, og det betyder alverden for dem.

Så hvis du ved af erfaring, at dine omgivelser gør det svært for dig, bør du opsøge et sted, hvor du kan skabe dig et helle.

Et univers, hvor du kan være ærlig, bliver mødt med ærlighed og kan sparre med andre, uanset hvor du er i din proces.

Og du skal nok klare det, når du ikke længere er belemret med myter, fejlinformation og vaner, der spænder ben for din drømmekrop!

Insider skal nok vise dig vejen.

Men inden vi går i kødet på myterne og alt det andet, er der noget helt overordnet vi skal have på plads først.

Ser du; før alt det overhovedet kommer i spil, er vi nødt til at starte med at kigge på den måde, vi mennesker typisk griber vores kropsforvandlingsprojekt an på fra start, for allerede her ligger nogle af de årsager til at vores anstrengelser ender i fiasko.

Derfor lægger vi ud med et overordnet overblik over, hvad der går galt, inden vi tager hul på selve kosten og træningen, og det er derfor vigtigt, at du læser alt i den rækkefølge, det kommer.

Vi skal de primære årsager til, at folk ikke lykkes til livs først, for når de er elimineret, er opskriften på at transformere kroppen i virkeligheden ret enkel.

Og det behøver slet ikke at være svært eller surt at blive et sundere menneske, (og som bonus få den krop du ønsker) uanset dit udgangspunkt.

Og derfor skal du nu hilse på Anders og Pia, der var nogle af Kaspers klienter, der havde mistet håbet efter at have grebet deres udfordringer forkert an.

De manglede en plan og havde begået nogle af de fejl, som du kommer til at lære mere om i de næste artikler, men fik troen på sig selv tilbage, kom tilbage på rette spor og kom i mål.

Når du skal møde dem, er det selvfølgelig for at fortælle dig, at uanset, hvad der er dit udgangspunkt, så skal det nok lykkes – også for dig.

ANDERS HISTORIE

Anders havde i årevis kæmpet alene mod sin overvægt, og han var træt af at tabe den efterhånden lange og hårde kamp.

Vægten havde sneget sig op på 123 kg, og det eneste han havde tabt var selvtilliden og selvværdet.

Han følte, han havde prøvet alt. Svømning, cykling og stramme slankekure, så han var rigtig skeptisk, da han opsøgte Kasper.

Faktisk var han så skeptisk, at han efter den indledende og uforpligtende samtale brugte en hel måned på at overveje, om han skulle gå videre med Fortius Fitness, inden han besluttede at takke ja.

Til gengæld kastede han sig ud i projektet uden forbehold. Anders Tabte 30 kilo fedt og opbyggede 7 kilo muskelmasse på bare 5 måneder.

Vigtigst for Anders var dog, at han var blevet gladere og mere selvsikker og havde fået mere energi i hverdagen.

Han havde i løbet af sit forløb opnået at gøre ting, han ikke troede, at han kunne og havde nu et værktøj, der kunne give ham vedvarende resultater for livet.

Pia havde ikke så meget at tabe som Anders, men Pia havde også prøvet alt for at tabe de sidste kilo på sin tyndfede krop.

PIAS HISTORIE

Pia kontaktede Kasper for at komme i form til sin 30 års fødselsdag efter at gennem 6 måneder have knoklet på med træning helt op til 6 gange om ugen.

Pia var tyndfed, som det hedder, når ellers slanke mennesker har alt for meget fedt mellem organerne, og hun var frustreret.

Der var kun omkring en måned til den store dag, da hun startede hos Kasper, og hun var villig til at klø på.

Det viste sig, at Pia både havde spist og trænet forkert i forhold til sine mål.

Pia slap endelig af med det sidste fedt og øgede sin styrke og muskelmasse betydeligt på bare 4 uger, så hun fik den tonede krop, hun så at sige havde ønsket sig til sin fødselsdag.

Og det på trods af, at hun var noget skeptisk, da Kasper vendte op og ned på hendes træningsrutine, men de 6.3 kg fedt hun tabte, og de 1.3 kg muskelmasse hun fik, reducerede hendes talje og hoftemål med i alt 16 cm.

Oveni steg hendes styrke med 100 % i samtlige øvelser på trods af, at hun havde skåret træningstiden kraftigt ned.

POINTEN MED DET HELE

Og hvad er så pointen med at fortælle dig alt dette og præsentere dig for tidligere klienters historie?

Den er, at hvis tingene ikke lykkes for dig er det blot fordi, at du tidligere har stået med de forkerte værktøjer, og Insider vil gøre dig i stand til skelne mellem, hvad der er skidt og hvad der er kanel.

Du har allerede under denne introduktion lært at:

  • ingen er forudbestemt til at leve med kropsmål, som de ikke er tilfreds med.
  • vores koncept, og det vi vil lære dig, fungerer i praksis på normale mennesker med normale liv – ligesom dig.
  • man sagtens kan genfinde håbet, selv om man har tabt det.

Nu er du klar til at gå videre og gå i dybden med, hvad du så skal gøre for at forvandle din krop.

Vi starter i morgen – God fornøjelse!

Kasper og Joan

PS: Du får lige et link til vores referenceside, så du kan se Anders og Pias videoer under vægttab og lade dig inspirere af, hvad vores tidligere klienter har opnået i deres forløb, og hvad du kan glæde dig til, såfremt du tager imod de råd, vi giver dig her i Insider.