Få en FLOT, SUND OG STÆRK KROP fyldt med energi med en PERSONLIG TRÆNER I Århus – let koncept og GARANTI FOR RESULTATER!

Se hvordan Fortius Fitness Århus kan ændre din form og dit liv

Fortius Fitness center for personlig træning i Århus tilbyder personlig træning ikke bare til århusianerne, men også til resten af Jylland.

Fortius Fitness koncept er skabt af to af Danmarks bedste personlige trænere Kasper V. Christensen og Joan Lang, der tilsammen har mere end 30 års erfaring i at træne andre.

Personlig træner århus

Det betyder, at du slipper for at spilde tid og penge på gadgets, programmer og kure, der ikke virker.

Intet er så demotiverende som at knokle uden at opnå resultater.

Det ved alle de personlige trænere, der er tilknyttet Fortius Fitness, for ingen af trænerne – heller ikke Kasper og Joan – har opnået den krop de har i dag uden at rende ind i en frygtelig masse blindgyder, forkerte informationer og råd eller formålsløse øvelser og kosttilskud på vejen til den.

Det gode er så, at du slipper for at begå alle de samme fejl, og dermed kan du fokusere på at komme i mål på den overskuelige måde, der viste sig at være vejen til drømmekroppen for alle de personlige trænere i Fortius Fitness.

Med en Fortius Fitness personlig træner i Århus får du garanti for resultater eller pengene tilbage!

Vores koncept med en kombination af enkle kostprincipper og en tidsbesparende og ukompliceret tilgang til træning er let at have med at gøre i en travl hverdag, og Fortius Fitness Århus har en høj standard inden for både personlige trænere, træning, udstyr og omgivelser.

Fortius Fitness Aarhus

Tusindvis af klienter har allerede gennemgået en kropsforvandling hos Fortius Fitness, og du kan høre nogle af vores klienter fortælle om deres oplevelser med vores personlige trænere her.

En personlig træner giver tryghed og resultater

Fortius Fitness er det eneste fitnesscenter i Århus og omegn, der har personlig træning som kerneydelse, og det forpligter, når nogle af vores klienter kommer helt fra eksempelvis Randers, Skanderborg eller Horsens – så SKAL vi levere resultater.

Andre fitnesscentre har selvfølgelig personlige trænere ansat, men deres hovedindtægtskilde er fitnessabonnementer.

Fortius Fitness Århus er KUN for vores klienter, så vi sikrer de perfekte rammer for personlig træning, og du dermed får maksimalt udbytte af din træning.

Du kan vælge mellem individuel personlig træning og træning for par, hvis du har en ven, veninde, forældre, din partner eller dit barn, som du ønsker at træne med.

Derfor kommer folk også gerne langvejs fra for at træne i vores center, og vi tilbyder fleksible løsninger, der sikrer dig maksimalt udbytte, hvis der er langt til dit nærmeste Fortius Fitness træningscenter.

Fordelene ved at vælge personlig træning i vores center er:

  • Ingen uvedkommende står og glor eller smuglytter og får dig til at føle dig utilpas, når du taler om private ting med din træner.
  • Ingen ventetid på udstyr, så du slipper for at stå i kø og spilde din træningstid.
  • Omklædning og bad foregår separat, så ingen kigger med, når du klæder om.
  • Du kan tage din baby og barnevogn med.

Og det er bare nogle af de goder, du opnår ved at vælge en Fortius Fitness personlig træner i Århus.

Når du kontakter os, bliver du tilbudt en gratis og uforpligtende samtale med en personlig træner, så du i ro og mag kan se, hvad personlig træning hos Fortius Fitness kan gøre for dig.

Personlig træning i Århus

Beslutter du dig for at starte i forløb med en af vores personlige trænere i Århus, sørger vi for, sammen med dig, at finde de træningstidspunkter, der passer bedst ind i din uge, hvad enten det er hverdag eller weekend, og vi tilrettelægger dit personlige træningsforløb ud fra dine ønsker og behov.

Her er det nemlig ikke dig der skal passe ind i programmer, kasser eller diæter.

Personlig træning i Fortius Fitness skal være en tryg oplevelse for alle hele vejen igennem.

Blandt andet prioriterer vi hygiejnen højt.

Derfor spritter træneren omhyggeligt udstyret af når en træningssession er slut, så det er rent og klart til brug for den næste klient.

På den måde kan alle føle sig trygge i forhold til mange af de almindelige fitnesscentre, hvor det er op til den enkelte klient at gøre rent efter sig.

Ønsker du yderligere information og priser eller har du spørgsmål, så kontakt os eller læs mere om, hvad personlig træning kan gøre for dig.
Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere i Århus

Her finder du Fortius Fitness center for personlig træning i Århus

Fortius Fitness Personal Training Center – Århus
Sommervej 19
DK-8210 Århus V