Få en flot, sund og stærk krop fyldt med energi med en personlig træner i Århus

HOS FORTIUS FITNESS ÅRHUS FÅR DU DE BEDSTE RAMMER FOR DE BEDSTE RESULTATER

OVERSKUELIGT KONCEPT

Vores mål er at gøre det så let som muligt for dig at få den krop, du drømmer om. Derfor arbejder vi ud fra et simpelt, fleksibelt og overskueligt koncept, som giver dig en slank, sund og stærk krop, uden at du skal slå knuder på dig selv undervejs.

EMPATISKE TRÆNERE

Vores definition af en dygtig træner handler ikke bare om teori. Det handler i høj grad om empati og forståelse, og derfor ansætter vi kun trænere, som selv har kæmpet med deres krop og kan sætte sig ind i dine udfordringer.

OPTIMALE OMGIVELSER

Al træning foregår i vores små, private centre, som vi har oprettet for at give dig den bedste forudsætning for succes. Her får du ro til at træne. Du kan tale uforstyrret med din træner, og du skal aldrig vente på at komme til. Det kalder vi for ægte personlig træning.

GARANTI FOR RESULTAT

Vi har efterhånden hjulpet så mange klienter, at vi godt tør garantere resultater. Følger du vores simple principper, så kan du ikke undgå at få succes. Derfor lover vi dig dette: Hos os får du garanti for resultat eller pengene tilbage.

Henrik tabte 16,5 kg på 3 måneder

“Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let. Kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis.”

Camilla tabte 37 kg og 104 cm

“Jeg er utroligt overrasket over, hvor let det er gået. Og nu er det bare blevet så meget sjovere at købe nyt tøj og dyrke motion.”

GÅ FRA FORMLØS TIL FIT – UDEN RIGIDE SLANKEKURE ELLER ENDELØS TRÆNING

Måske har du prøvet en masse forskellige programmer, slankekure og kostplaner, som hverken var din tid eller dine penge værd? Måske har du købt udstyr, som bare står og samler støv, eller måske er du en af dem med et aktivt fitnessabonnement, der sjældent bliver brugt.

Den slags erfaringer kommer mange af vores klienter med. De føler, at de har prøvet næsten alt – eller også er de aldrig kommet i gang, fordi de ikke aner hvor de skal starte eller slutte.

Det behøver heldigvis ikke være så svært. Det er faktisk muligt at slippe for uønsket fedt, manglende energi, slaphed og eventuelle gener eller smerter UDEN at flytte ind i et træningscenter og UDEN at give afkald på alle de ting, som du godt kan lide.

personlig træner århus

TÆNK HVIS DU KUNNE…

 • Opnå holdbare resultater nemt og hurtigt
 • Sige farvel til meningsløse slankekure og kedelige kostplaner
 • Undgå at spilde tid og penge på ting, der ikke virker
 • Få den krop du altid har drømt om
 • Være stolt af din krop og de resultater du har skabt
 • Få mere glæde og overskud i din hverdag

Dårlig samvittighed og negative tanker om mad, krop og træning kan dræne dig for energi. Tænk hvis du kunne slippe for alle de bekymringer og i stedet bruge din tid og energi på noget rart.

Hvad ville du bruge tiden på?

 • Mere kvalitetstid med din familie?
 • Bedre energi på dit arbejde?
 • Hygge og sjove aktiviteter med dine venner?
 • Selvforkælelse?
 • Få styr på alle de småting, som du plejer at udskyde?
 • Spise dejlige måltider uden moralske tømmermænd?

En forvandling fra slap og fyldig til slank, stærk og sund giver dig langt bedre energi og helt nye muligheder for at nyde dit liv. Hvorfor vente, når du kan gå i gang nu?

DU KAN FÅ DET HELE PÅ KORTERE TID, END DU TROR

Både hurtige og holdbare resultater – det lyder næsten for godt til at være sandt. Det er det nu ikke, men vi har også brugt mange år på at finde den helt rigtige formel. Faktisk har vi over 25 års erfaring med personlig træning, og derfor har vi efterhånden prøvet lidt af hvert.

Vi ved, at det ikke behøver at være så kompliceret, som mange gør det til. Derfor tilbyder vi en nem og enkel tilgang til træning kombineret med en række simple kostprincipper, som let kan integreres i din hverdag.

Et forløb her hos Fortius Fitness er ikke bare en række træningssessioner, men også en miniuddannelse med fokus på kost og træning. Det er vigtigt for os at lære dig de rette teknikker, så du kan fortsætte din nye livsstil på egen hånd. På den måde bliver du ikke afhængig af en fast sparringspartner, men lærer tværtimod at stå på egne ben.

Uanset hvor lidt du bryder dig om at træne, hvor meget du elsker chokolade eller hvor travlt du har, så lover vi at både sund kost og træning vil blive en naturlig del af din hverdag. Noget du ser frem til i stedet for at frygte.

Det kommer faktisk helt af sig selv, når du får et forløb, der er 100% tilpasset dig, dine ønsker og behov.

Vores koncept er simpelt, men særdeles effektivt.

Du kan slippe af med både uønsket fedt, slappe muskler og hverdagsgener som smerter i ryg og knæ, og det er jo dejligt. Men endnu bedre er faktisk den nye hverdag, som du vil opleve allerede efter få uger.

Du får nemlig langt større overskud til din familie, dine venner og dit arbejde, og så vil du opleve glæden ved at se på din krop med stolthed i blikket.

KOM TRYGT I MÅL MED SPECIALUDDANNEDE PERSONLIGE TRÆNERE

Fortius Fitness blev stiftet tilbage i 2010 af Joan Lang og Kasper V. Christensen, som er to af Danmarks absolut bedste personlige trænere. De har over 25 års erfaring med at hjælpe klienter, der ønsker at forvandle deres krop, og de kan også hjælpe dig.

personlig træner i århus

Både Kasper og Joan har arbejdet som personlige trænere i diverse store fitnesscentre, men begge drømte om at skabe deres eget sted, hvor klienterne kunne træne uforstyrret i rolige og private omgivelser. På den måde er der nemlig langt mere fokus på det der tæller; nemlig at skabe målbare resultater.

Fortius Fitness blev skabt med et mål om at facilitere de allerbedste betingelser for personlig træning og livsstilsændringer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor ser vi også kritisk på, hvem der er bedst til at tage sig af vores klienter.

Kun de allerdygtigste trænere slipper gennem nåleøjet og får lov til at blive uddannet i vores koncept. De arbejder alle fuld tid med personlig træning og er altså ikke bare deltidsansatte, der hjælper klienter i fritiden. Det giver masser af god og relevant erfaring, som du kan nyde godt af.

Er vores trænere så en slags overmennesker med usædvanlig stor lyst til træning og sund livsstil? Næ, det er de ikke. De er helt almindelige mennesker, som alle har været igennem enten fejlslagne træningsstrategier, skader eller blindgyder på deres vej.

Du møder derfor en træner med stor forståelse for dine udfordringer og kampe, uanset om du har problemer med overvægt, manglende muskelmasse, lavt energiniveau, smerter eller dårligt selvværd.

Hver træner har et begrænset antal klienter af gangen, og det giver tid til fordybelse og gode snakke om dig, dine ønsker og dine udfordringer. Du bliver ikke bare en i mængden, der skal passe ind i et prædefineret forløb, og det skaber grobund for et særligt forhold mellem dig og din træner.

Din træner tager hånd om dig helt fra den indledende samtale til det punkt, hvor du er 100% klar til at stå på egne ben og fortsætte de gode vaner uden hjælp.

Du får selvfølgelig lov til at møde din træner, inden du booker et forløb. Vi tilbyder nemlig en gratis og fuldkommen uforpligtende samtale med din potentielle træner i Århus, hvor du kan teste kemien samtidig med at du får en række personlige råd omkring kost og træning. Samtalen koster dig ikke så meget som en krone, og du binder dig ikke til noget.

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg har fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.”

Kim tabte 20 kg, 80 cm og fik en bedre nattesøvn

Jeg har mere end halveret min fedtprocent og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken. Jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.”

EKSKLUSIVE CENTRE GØR MÆRKBAR FORSKEL

Fortius Fitness adskiller sig fra de traditionelle fitnesskæder på flere områder, blandt andet ved at tilbyde små centre, der udelukkende bruges af vores personlige trænere samt deres klienter.

Her kan du træne i fred og ro uden larm fra løbemaskiner og zumbahold og helt uden nysgerrige blikke. Vi tillader nemlig kun 2-3  klienter af gangen for at skabe optimale betingelser for din træning.

personlig træning århus

Vores udstyr er lækkert og i god kvalitet, og du slipper for at bruge dyrebar tid på at vente, mens andre bliver færdige. Det er dig, dine mål og din krop, der er i fokus – intet andet.

Det synes vi er ÆGTE personlig træning.

Alt er skræddersyet til dig, og du kan træne stort set hvornår du vil. Vores centre har nemlig åbent efter aftale mellem 6 og 22 alle ugens dage.

Du har to overordnede muligheder:

 1. Træn alene
 2. Træn i selskab med op til tre bekendte med forløbet Team Fit

Vælger du Team Fit, får du og dine venner rabat. Samtidig får I god mulighed for at støtte hinanden undervejs og ikke mindst efter endt forløb.

PERSONLIG TRÆNER I ÅRHUS MED GARANTI FOR RESULTATER

Som klient hos Fortius Fitness bliver du ikke den første til at teste vores koncept. Vi har nemlig allerede hjulpet over 15.000 mennesker i alle aldre og med forskellige udfordringer. Fælles for dem er, at de alle har opnået en forvandling for livet med hjælp fra os.

personlig træning i Aarhus

Det kan være svært at træffe en beslutning, og vi ved, at der kan være mange forbehold. Derfor gør vi vores allerbedste for at give dig tryghed og sikkerhed, inden du starter i et forløb.

Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at du får hver en krone tilbage, såfremt dit forløb ikke lever op til dine forventninger. Vi garanterer simpelthen at skabe resultater, og det eneste vi kræver af dig, er at du følger vores simple og effektive koncept.

Vi har gang på gang bevist, at vores strategier virker, og derfor tør vi godt stille en tilfredshedsgaranti.

Måske har du dårlig erfaring med personlig træning eller andre fitnessprogrammer? I så fald er du ikke alene, for mange af vores klienter har prøvet det samme, før de kontaktede os.

Men hos Fortius Fitness er du 100% sikker på at få fuld værdi for dine penge. Du har altså intet at miste – udover de ekstra kilo selvfølgelig.

PERSONLIG TRÆNING SOM DU ALDRIG HAR OPLEVET DET FØR

Vi tilbyder en samlet alt-i-én pakke, som tager udgangspunkt i dig og ingen anden. På den måde kan du være sikker på at nå dine mål én gang for alle.

Pakken indeholder:

 • Et nemt og simpelt koncept med udgangspunkt i dig og din hverdag
 • Uforstyrret træning i et lille center fri for nysgerrige øjne og lange ører
 • En specialuddannet træner med stor forståelse for dine kampe og udfordringer
 • En række super effektive teknikker som skaber målbare resultater på kort tid
 • Grundig oplæring i alle øvelser så du kan træne korrekt på egen hånd
 • Ukomplicerede kostprincipper der passer til din hverdag og tillader dig at nyde maden
 • Lækre, hurtige og familievenlige opskrifter som ikke kræver ingredienser fra helsebutikken
 • Adgang til et privat forum for trænere og klienter hvor du kan få sparring og finde inspiration både før, under og efter dit forløb
 • Løbende tilretning og optimering hvis vi opdager, at noget ikke virker eller føles forkert
 • 100% tilfredsgaranti hvor du trygt kan investere i et forløb med vished om, at du får dine penge retur, hvis vi ikke skaber resultater

fortius fitness aarhus

VIL DU OGSÅ FORANDRE DIN KROP?

Du behøver ikke at tage en endelig beslutning nu. Første skridt på rejsen byder på en gratis samtale med en af vores trænere.

Samtalen er ganske uforpligtende, omend potentielt livsændrende. Her løfter vi nemlig sløret for vores enkle, tidsbesparende og ikke mindst veldokumenterede koncept, som kan hjælpe dig med at transformere din krop og gøre dig til en ny og bedre udgave af dig selv.

Til samtalen lærer du blandt andet:

 • Hvordan du kan få mere energi og overskud i dit liv
 • Hvorfor du bør undgå kostplaner, hvor du skal tælle, måle eller veje din mad
 • Hvordan simple kostprincipper med udgangspunkt i dig og din hverdag kan gøre en forskel
 • Hvilke opskrifter der nemt og hurtigt giver sunde og lækre måltider til hele familien
 • Hvorfor der ingen grund er til at tvinge mad ned, som du ikke kan lide
 • Hvordan du kan forandre din krop uden at vinke farvel til kage og andre søde sager
 • Hvordan du træner nemt og effektivt med en håndfuld overskuelige øvelser
 • Hvor lidt du behøver at træne for at skabe resultater
 • Hvilke myter, fælder og dårlige metoder der kan spænde ben for dine mål. Det handler ofte om misinformation – og aldrig om dårlig genetik eller manglende viljekraft

Du får altså grundigt indblik i vores effektive koncept allerede inden du har takket ja til et eventuelt forløb. Vi holder nemlig ikke vores guldkorn tilbage, men deler gerne ud af vores enkle metoder som kan give dig den flotte og stærke krop, du drømmer om.

Hos Fortius Fitness sælger vi ikke bare træningssessioner – vi sælger resultater og livsglæde. Hvor meget er et nyt og bedre liv fyldt med energi og livsglæde værd for dig? Og hvornår skal du i gang med at leve det?

Signe tabte 22,9 kg og holdt vægten

“Jeg har været oppe og nede i vægt mange gange i mit liv, men det her forløb er det første der for alvor både har virket og holdt mig stabil. Det er en ubeskrivelig fed fornemmelse.”

Jens Christian tabte 12,8 kg og 58 cm

“Der er sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”

Mød vores dygtige personlige trænere i Århus

Her finder du vores center for personlig træning i Århus

Fortius Fitness Personal Training Center – Århus
Sommervej 19
8210 Århus V