Få en sund, stærk og flot krop fyldt med energi med en personlig træner i Århus

HOS FORTIUS FITNESS ÅRHUS FÅR DU DE BEDSTE RAMMER FOR DE BEDSTE RESULTATER

OVERSKUELIGT KONCEPT

Vores mål er at gøre det så let som muligt for dig at få den krop, du drømmer om. Derfor arbejder vi ud fra et simpelt, fleksibelt og overskueligt koncept, som giver dig en slank, sund og stærk krop, uden at du skal slå knuder på dig selv undervejs.

EMPATISKE TRÆNERE

Vores definition af en dygtig træner handler ikke bare om teori. Det handler i høj grad om empati og forståelse, og derfor ansætter vi kun trænere, som selv har kæmpet med deres krop og kan sætte sig ind i dine udfordringer.

OPTIMALE OMGIVELSER

Al træning foregår i vores små, private centre, som vi har oprettet for at give dig den bedste forudsætning for succes. Her får du ro til at træne. Du kan tale uforstyrret med din træner, og du skal aldrig vente på at komme til. Det kalder vi for ægte personlig træning.

GARANTI FOR RESULTAT

Vi har efterhånden hjulpet så mange klienter, at vi godt tør garantere resultater. Følger du vores simple principper, så kan du ikke undgå at få succes. Derfor lover vi dig dette: Hos os får du garanti for resultat eller pengene tilbage.

Henrik tabte 16,5 kg på 3 måneder

“Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let. Kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis.”

Camilla tabte 37 kg og 104 cm

“Jeg er utroligt overrasket over, hvor let det er gået. Og nu er det bare blevet så meget sjovere at købe nyt tøj og dyrke motion.”