PERSONLIG TRÆNER AMAGER – FÅ KROPPEN DU DRØMMER OM HOS FORTIUS FITNESS MED ET LET OG EFFEKTIVT KONCEPT SAMT GARANTI FOR RESULTATER!

Henrik tabte 16,5 kg på 3 måneder

“Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let. Kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis.”

Camilla tabte 37 kg og 104 cm

“Jeg er utroligt overrasket over, hvor let det er gået. Og nu er det bare blevet så meget sjovere at købe nyt tøj og dyrke motion.”

GÅ FRA FORMLØS TIL FIT – UDEN RIGIDE SLANKEKURE ELLER ENDELØS TRÆNING

At komme i form helt uden strenge kostplaner og store mængder træning – det lyder næsten som utopi. Og hvis du tænker sådan, er du ikke alene. Mange af vores klienter har nemlig prøvet en masse forskelligt i kampen for at få den krop, som de drømmer om.

Nogen har kastet sig ud i fastekure, suppekure eller andre diæter, nogen har spildt penge på et fitnessabonnement som ikke blev brugt, mens andre har trænet en hel masse uden resultat.

Og så er der dem, som slet ikke er kommet i gang med hverken motion eller kostændringer, fordi de ikke kan overskue det.

Det kan virke som en umulig opgave at tabe sig, opbygge muskelmasse eller ændre spisevaner, men det er det faktisk ikke. Det lover vi.

Vi garanterer simpelthen, at du kan sige farvel til alt fra uønsket fedt, manglende energi, slappe muskler og lav motivation samt de gener, der ofte bryder frem enten som følge af en inaktiv livsstil eller på grund af overtræning.

Det behøver ikke at være så svært. Vi har fundet en nem og fleksibel opskrift, der giver målbare resultater samtidig med at du nyder dit liv.

personlig træner Amager

TÆNK HVIS DU KUNNE…

 • Skabe målbare resultater, der varer ved
 • Vinke farvel til formålsløs træning og i stedet træne lidt, men effektivt
 • Ændre din livsstil, så du aldrig mere tvinges ud i strenge kure og kostplaner
 • Forandre din krop og se på den med stolthed
 • Få langt mere energi og glæde i dit liv

Hos Fortius Fitness vil du ikke bare opleve, at du kommer i form og får en flot og stærk krop, men også at du endelig kan give slip på alle de negative tanker, der stjæler din tid og nedbryder dit selvværd.

Måske får du dårlig samvittighed, når du tillader dig selv at spise slik, kage og chips? Måske står de negative tanker i kø, når du ser dig selv i spejlet? Og måske er du super irriteret på dig selv, fordi du ikke kan komme i mål med de ting, som du drømmer om.

Tænk hvis du kunne bruge din tid på noget dejligt i stedet for noget, der gør dig utilpas og ked af det. Hvad ville du så gøre?

 • Fordybe dig i din hobby?
 • Tage på den vandreferie, du altid har drømt om?
 • Lære at dykke?
 • Nyde fysisk aktivitet sammen med dine børn eller børnebørn?
 • Shoppe nyt tøj velvidende at det klædte dig?
 • Imponere chefen med ny energi?

Negative tanker om kroppen kan have stor indflydelse på dit mentale overskud og humør, men når du endelig skaber varige resultater, vil du blive en betydeligt mere livsglad og energifyldt version af dig selv.

DU KAN FÅ DET HELE PÅ KORTERE TID, END DU TROR

Det tager ikke lang tid at forandre din krop, og det gælder uanset hvilket udgangspunkt du kommer med. Det er faktisk muligt at skabe både målbare og stabile resultater på kort tid, helt uden brug af rigide slankekure eller besværlige træningsprogrammer.

Her hos Fortius Fitness har vi eksperimenteret med kost og træning i mange år. Vi har efterhånden hjulpet over 15.000 klienter med at få deres drømmekrop, og derfor ved vi præcis, hvad der skal til for at komme i mål.

Vores tilgang er baseret på ukompliceret, men effektiv træning samt en række simple kostprincipper, som er lette at indføre i din hverdag.

Du skal IKKE sætte hele dit liv på standby, mens du er i forløb hos os. Du får tværtimod en række simple redskaber, der på effektiv vis giver dig en både sund og dejlig livsstil, som efterlader plads til at nyde hverdagen.

Et forløb her hos os er altså ikke kun en række træningstimer, der hjælper dig med at opbygge muskelmasse og komme i form. Det er nærmere en miniuddannelse i alt fra kost til livstilsændringer og motion, som gør dig i stand til at fortsætte de gode vaner på egen hånd.

Miniuddannelsen bliver tilpasset præcis til dig, dine styrker og dine udfordringer. Du får altså ikke bare en generisk pakkeløsning presset ned over hovedet, og på den måde bliver det meget nemmere for dig at ændre dine vaner.

Med et forløb hos os får du fantastiske resultater uden at give afkald på alle de gode ting i livet.

Du vil opleve, at din motivation stiger helt af sig selv, og at sund kost og træning pludselig er ganske naturligt. Du vil også opleve, at din krop bliver stærkere samtidig med at det overflødige fedt forsvinder.

Døjer du med smerter eller gener som følge af enten inaktiv livsstil eller overtræning, så vil de også forsvinde, og som ekstra bonus vil du blive super stolt af dig selv, når du allerede efter kort tid kan se resultater.

KOM TRYGT I MÅL MED SPECIALUDDANNEDE PERSONLIGE TRÆNERE

Med over 25 års erfaring som personlige trænere har ægteparret Kasper V. Christensen og Joan Lang efterhånden prøvet kræfter med lidt af hvert.

De stiftede Fortius Fitness i 2010 med målet om at skabe de ultimativt bedste betingelser for personlig træning og livsstilændringer.

Og her var målet altså ikke at skabe store centre med holdtræning og masser af mennesker, men derimod at bygge en række små, private centre med plads til få mennesker af gangen. Små centre, hvor klienterne kunne træne uforstyrret i rolige omgivelser og få personlig vejledning fra en kompetent træner.

personlig træner på Amager

Optimale omgivelser er én ting, men en god træner er også nødvendig for at skabe resultater. Det ved vi, og derfor udvælger vi selvfølgelig alle vores trænere med omhu.

Kun de allerbedste får lov til at blive undervist i vores strategier. Det er din garanti for at få en dygtig træner med grundigt kendskab til både kost, motivation og effektiv træning.

Men hos Fortius Fitness møder du ikke bare en dygtig personlig træner. Du møder også en forstående person med stor empati og respekt for dine udfordringer.

En personlig træner er også bare et menneske, og alle vores trænere har haft deres egne kampe. Ingen af dem har fået en sund og stærk krop forærende fra fødslen. De er ikke en slags overmennesker, der tilfældigvis elsker spinat og hader chokolade, og de har alle begået fejl undervejs.

De kender alt til følelsen af at være utilfreds med egen krop og møder dig som det menneske du er. De har kun få klienter hver især, hvilket giver tid til fordybelse. Og de laver ikke andet i løbet af deres arbejdsdag.

Hos os kan du nemlig være sikker på at få en personlig træner, der bruger al sin arbejdstid på at hjælpe klienter som dig. Det kan være svært at se udefra, men mange personlige trænere arbejder faktisk kun deltid og får derfor ikke samme erfaring.

Hos Fortius Fitness får du altså en specialuddannet træner med stor forståelse og empati. Du får også en erfaren træner, der har tid til at fordybe sig i dig og din situation. En træner, der hjælper dig med at tilrettelægge et forløb, som sikrer at du kommer i mål én gang for alle.

Når du er blevet matchet med en træner, bliver du tilbudt en gratis og uforpligtende samtale. Her møder du din potentielle træner, som fortæller dig mere om vores koncept. Du fortæller selvfølgelig også lidt om dig selv, hvilket skaber basis for en række personlige anbefalinger, som du får med på dagen helt uden at hive dankortet frem. Du får dermed mulighed for at møde din træner og få personlige råd, inden du binder dig til noget.

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg har fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.”

Kim tabte 20 kg, 80 cm og fik en bedre nattesøvn

Jeg har mere end halveret min fedtprocent og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken. Jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.”

EKSKLUSIVE CENTRE GIVER BEDRE RESULTAT

Når du træner i et af vores centre, får du lov til at koncentrere dig i rolige omgivelser. Her er der hverken kø til maskinerne, lange ører eller nysgerrige blikke fra løbebåndet, og det giver en mærkbar forskel på dit resultat.

personlig træning Amager

Din træning foregår i et af vores private centre, som vi selvfølgelig har indrettet med professionelt udstyr i den bedste kvalitet. Der er kun 1-2 andre trænere tilstede sammen deres klienter, og din træner har udelukkende fokus på dig.

Det er personlig træning i ordets sande betydning, hvis du spørger os.

Mange af vores klienter har en travl hverdag, og derfor har vi gjort det så nemt og fleksibelt som muligt at finde tid til at træne. Alle centre holder åbent mellem 6 og 22, og det gælder både hverdag og weekend.

Du kan starte i forløb alene eller sammen med 1-3 andre fra din omgangskreds. Vælger I at træne sammen som en gruppe, bliver prisen pr. person lavere, og som bonus får du god støtte fra kendte ansigter både før, under og efter dit forløb.

PERSONLIG TRÆNER PÅ AMAGER MED GARANTI FOR RESULTATER

Vi har haft rigtig mange klienter gennem et forløb som det, du overvejer lige nu. Faktisk mange tusind, og vi har hjulpet dem alle uanset alder, vægtklasse, motivation og vaner.

personlig træning på Amager

Derfor tør vi godt at stille dig en tilfredshedsgaranti:

Du får alle dine penge retur, hvis dit forløb ikke skaber målbare resultater.

Det er din garanti for 100% tilfredshed. Følger du vores simple principper, kan du altså være sikker på, at dine penge ikke er spildt.

Vores tilfredshedsgaranti gælder for alle. Både gamle og unge. Dig, der aldrig har trænet før, og dig der har prøvet alverdens slankekure, kostplaner og motionsformer uden varigt resultat.

Vi kan give dig en god oplevelse, og vi kan give dig den krop og den livsstil, som du drømmer om.

PERSONLIG TRÆNING SOM DU ALDRIG HAR OPLEVET DET FØR

Her hos Fortius Fitness handler personlig træning ikke kun om motion og træningsprogrammer. Vores forløb er nemlig én stor samlet pakke, hvor du både bliver klogere på effektiv træning, vanebrud samt sund og lækker kost.

Pakken indeholder:

 • Unikke råd og anbefalinger baseret på dig, dine udfordringer og behov
 • Undervisning i kost og træning, så du nemt kan opretholde de gode vaner efter endt forløb
 • En række ukomplicerede træningsteknikker,der tillader dig at træne lidt, men godt
 • Fleksible kostprincipper, som nemt kan integreres i din hverdag
 • Masser af nemme opskrifter på sund og lækker mad til hele familien
 • En specialuddannet træner, som både har god erfaring, empati og forståelse
 • Personlig træning og vejledning under optimale forhold
 • Jævnlig evaluering af dit forløb for at sikre det bedste resultat
 • Medlemskab af vores lukkede forum, hvor du kan sparre med trænere og andre klienter
 • Målbare resultater eller pengene tilbage. Fortius Fitness giver 100% tilfredshedsgaranti.

Fortius Fitness Amager

VIL DU MÆRKE RESULTATER SOM DISSE PÅ EGEN KROP?

Tænk hvis du en dag så dig selv i spejlet og blev mega glad. Tænk hvis du gik på stranden med stolthed over din krop, og tænk hvis du endelig kunne vinke farvel til negative tanker om slappe muskler og deller på maven.

Du kan få det hele, hvis du tør. Det første skridt handler om en uforpligtende samtale, hvor du møder din potentielle træner og hører mere om vores koncept.

Du får indblik i vores fleksible principper og hører hvordan de nemt kan tilpasses dig og din hverdag. Du får også en række personlige anbefalinger, som du kan tage med dig kvit og frit.

Under den gratis samtale lærer du eksempelvis:

 • Hvor nemt det er at få mere overskud i hverdagen
 • Hvordan du ødelægger det for dig selv, når du vejer eller måler din mad
 • Hvorfor du skal tillade dig selv at spise slik og andre usunde sager
 • Hvorfor det er langt nemmere at indføre vaner, hvis de er tilpasset dig og din hverdag
 • Hvorfor du skal holde dig fra mad, som du ikke kan fordrage
 • Hvordan du let får hele familien med på de nye kostprincipper
 • Hvordan du kan træne mindre, men bedre
 • Hvilke myter og faldgruber, der står i vejen for dine resultater. Din manglende succes hidtil handler ofte om misinformation – og aldrig om manglende viljestyrke eller dårlige gener.

Vi deler simpelthen ud af alt det vi ved, allerede inden du har takket ja til et eventuelt forløb. Det gør vi, fordi vi gerne vil give alle vores klienter en tryg start på deres forvandling.

Med et forløb hos os får du ikke bare adgang til en personlig træner. Du får adgang til et dokumenteret koncept, der har hjulpet over 15.000 mennesker som dig med at nå deres mål.

Du får ikke bare en flottere, stærkere og sundere krop – du får også en ny og bedre hverdag fyldt med energi og livsglæde. Hvor længe vil du vente?

Signe tabte 22,9 kg og holdt vægten

“Jeg har været oppe og nede i vægt mange gange i mit liv, men det her forløb er det første der for alvor både har virket og holdt mig stabil. Det er en ubeskrivelig fed fornemmelse.”

Jens Christian tabte 12,8 kg og 58 cm

“Der er sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”