Få en FLOT, SUND OG STÆRK KROP fyldt med energi med en PERSONLIG TRÆNER på Amager – let koncept og GARANTI FOR RESULTATER!

Se hvordan Fortius Fitness Amager kan ændre din form og dit liv

Der er en årsag til at så mange gerne venter en måned på at komme til og/eller vælger at køre i timevis for at nå frem til Fortius Fitness center – hos os får du nemlig intet mindre end landets allerbedste personlige træning.

Fortius Fitness specialuddannede personlige trænere har hjulpet tusindvis af klienter i alle aldre med at transformere deres krop, uanset om målet var vægttab, mere energi, muskelopbygning eller befrielse fra smerter og gener.

Resultatet er en sund og stærk krop.

Din forvandling finder sted i rolige omgivelser med kvalitetsudstyr i vores lille private center, hvor du er velkommen, uanset om du er 13 eller 80 år gammel, og uanset om du er nybegynder eller øvet.

Indehaverne Kasper V. Christensen og Joan Lang er blandt landets absolut bedste personlige trænere, så de er ikke blege for at stille garanti for resultater.

De ved konceptet virker for alle, uanset hvor mange gange du tidligere har prøvet at tabe dig eller at opbygge muskelmasse.

Tilsammen stiller de to med over 25 års erfaring i at sørge for at Fortius Fitness’ klienter når i mål, og den viden giver de videre til deres håndplukkede trænere, der står klar til at hjælpe dig, så du også kan lære, hvordan du træner mest effektivt og får din kost til at understøtte din træning og målsætning bedst muligt.

Personlig træner amager

Måske har du, som så mange andre, prøvet at spilde tiden og pengene på udstyr, programmer og kostplaner/slankekure, der ikke virker i længden.

Du har måske endda allerede været hos en anden personlig træner på Amager eller omegn uden at opnå, det du ville.

Både Joan og Kasper og deres team af personlige trænere ved, hvor dybt frustrerende og ikke mindst hamrende demotiverende det føles, når du pukler og knokler uden at kunne se de resultater, du så brændende ønsker.

Ingen af Fortius Fitness trænere fik overlegne gener med fra fødslen, eller deres ønskekrop, og de er heller ikke gået gennem deres liv uden fejlslagne forsøg og skader.

De har alle prøvet at eksperimentere, rende ind i blindgyder i form af forvirrende og misvisende informationer på internettet og i fitnesscentre, inden de fandt opskriften til den krop, de ønskede sig.

Og en del af dem er endda startet som helt almindelige klienter hos Fortius Fitness, der endte med at blive så begejstrede, at de sagde deres job op som bl.a. sygeplejersker, håndværkere og pædagoger m.fl. for at uddanne sig til personlig træner.

Og så søgte de ellers tilbage til Fortius Fitness – denne gang som trænere.

Din træners erfaringer kommer dig til gode, for så slipper du for at spilde tiden med at begå de samme fejl, og du kan i stedet bruge dine kræfter på at nå dit personlige mål.

EFFEKTIV TRÆNING OG KORREKT KOST MED EN FORTIUS FITNESS PERSONLIG TRÆNER VED DIN SIDE

Alle personlige trænere i Fortius Fitness arbejder efter det samme koncept med lette kostprincipper og en så effektiv træning, at du aldrig behøver at træne mere end 2-3 gange om ugen for at nå dit mål.

Træning skal nemlig være effektivt, for at det passer ind i din travle hverdag med bl.a. job, familie, venner og fritidsinteresser.

Og stadig levere de ønskede resultater.

Et forløb hos Fortius Fitness er en slags miniuddannelse i hurtigt at lære at tage hånd om sin træning og kost, og hvordan de gøres til en fast del af hverdagen på en naturlig måde.

Her arbejdes med ændring af vaner og handlingsmønstre med udgangspunkt i det hele menneske, og derfor gør en Fortius Fitness personlig træner alt, hvad han eller hun kan, så du hurtigt kan komme til at træne på egen hånd.

Kommer du langvejsfra har vi fleksible løsninger, der betyder at du kan nøjes med at møde op hos Fortius Fitness 1-2 gange om ugen i en kort periode.

De fleste kan klare sig selv allerede efter en måneds tid hos os.

Nogle har naturligvis behov for kortere eller længere forløb ved særlige omstændigheder, men beslutningen sker i samråd med din Fortius Fitness træner.

Det er vigtigt, at den forløbslængde du får, er rigtig for dig, så du er godt rustet til at træne alene.

En Fortius Fitness træner arbejder kun med et begrænset antal klienter ad gangen.

Hver klient fortjener, at der er tid til at gå i dybden med dem, og derfor er det ikke usædvanligt, at vi i perioder har ventetid på at kunne starte i forløb – ofte helt op til en måned.

Så det kan være en god idé at kontakte os i så god tid som muligt, hvis du ønsker at komme i gang med din kropsforvandling.

Fortius Fitness Amager

Adskillige tusinde er gået fra formløs til fit og ved, hvor stor en forskel et forløb hos Fortius Fitness gør, og at gevinsten er et større overskud i dagligdagen til familien, fritidsinteresserne og arbejdet.

Dertil kommer glæden ved at opleve, hvor meget du rent faktisk kan og et spejlbillede, der får stoltheden frem.

Du kan se vores tidligere klienters udtalelser om deres forløb og resultater med deres personlige trænere her.

FÅ TRYGHED MED GARANTIEN FRA FORTIUS FITNESS PERSONLIG TRÆNER ELLER PENGENE TILBAGE!

Vores Fortius Fitness personlig træner på Amager giver dig de bedste rammer for din træning, så du kan få det størst mulige udbytte.

Her ender du IKKE med at blive sendt hjem med komplicerede programmer og strikse kostplaner, der betyder at du går i stå, så snart du skal i gang med at træne på egen hånd.

Din miniuddannelse foregår i et hyggeligt lille center.

Her er lækre omgivelser og kun 1-2 andre klienter med deres træner samtidig.

Du har to overordnede muligheder.

  1. Træn alene med din egen personlige træner.
  2. Træn i selskab med 1-2 andre fra din omgangskreds med vores Team Fit.

Team Fit udløser en rabat, men vigtigst er den mulighed I har for at støtte hinanden under forløbet og ikke mindst efter.

Fortius Fitness har åbent efter aftale i tidsrummet kl. 6-22 alle ugens syv dage, så der er altid mulighed for at finde tidspunkter, der passer ind i dit liv – uanset om du kommer fra Amager, Køge eller Malmø.

Vi værner om dit privatliv, og i modsætning til de større centre kommer du IKKE til at opleve:

  • Uvedkommende der iagttager dig, så du bliver utilpas, når du prøver at koncentrere dig.
  • En kødrand der lytter med, når du og din træner har brug for drøfte dine private forhold.
  • Spildtid mens du står i kø og venter på det træningsudstyr, du har brug for.
  • Store fælles omklædningsrum og fælles bad. Hos os foregår omklædning og bad i lukkede kabiner, så du kan være alene.
  • At det er umuligt at have sit spædbarn med. Du har mulighed for at tage både baby og barnevogn med, hvis du/I er nybagte forældre.

personlig træning amager

Vælger du at kontakte os, bliver du tilbudt et gratis møde med den træner, der bedst matcher dig.

Denne samtale er 100 % uforpligtende og foregår i centret, medmindre du har særligt behov for at tage den telefonisk.

Ved samtalen kan du se vores center an, og tale med din personlige træner ansigt til ansigt om din situation og dine ønsker.

Vælger du at gå videre med Fortius Fitness, aftaler du og din træner tidspunkterne for dit træningsforløb.

Og så er du godt på vej til at få en tryg og god oplevelse med personlig træning.

Ønsker du yderligere information om, hvad vi kan tilbyde og vores priser eller har du spørgsmål, kan du kontakte os via formularen på vores hjemmeside, hvor du også kan læse mere om, hvad personlig træning kan gøre for dig.
Mød Fortius Fitness’ superengagerede personlige trænere på Amager

Her finder du Fortius Fitness center for personlig træning på Amager

Fortius Fitness Personal Training Center – Amager
Robert Jacobsens Vej 1A
DK-2300 København S