PERSONLIG TRÆNER HELLERUP – FÅ KROPPEN DU DRØMMER OM HOS FORTIUS FITNESS MED ET LET OG EFFEKTIVT KONCEPT SAMT GARANTI FOR RESULTATER!

Hos Fortius Fitness får du et let og effektivt koncept inden for personlig træning i helt private omgivelser, så du kan transformere din krop og dine vaner for livet i ro og mag og i fred for overvågende blikke og lange ører.

Et forløb hos os er langt mere end blot en stram og urealistisk kostplan og nogle tilfældige øvelser, hvilket også er hvorfor tusindvis af klienter gennem årene har fået et nyt liv med nye vaner og en ny krop til følge.

Vi ved, at det er altafgørende, at dine fremtidige vaner også passer ind i din nuværende livsstil, for vi arbejder med hele mennesker.

Vores omgivelser giver dig ro til at arbejde uforstyrret sammen med din træner, så du kan nøjes med at fokusere på at få de resultater, du ønsker i hus hurtigst muligt.

Effektiv og overskuelig træning og lette kostprincipper sørger for at du kan spare tid og besvær i dagligdagen, og at du hurtigt er rustet til at træne på egen hånd, hvis du ønsker, uanset din alder og dit niveau.

Fortius Fitness er skabt af nogle af de bedste og mest erfarne personlige trænere i landet.

Joan Lang og Kasper V. Christensen tør derfor også at sige: Garanti for resultater eller pengene tilbage.

Personlig træner Hellerup

Succesen skyldes at Fortius Fitness koncept på samme tid er let tilgængeligt og hamrende effektivt, samt at det hviler på et grundlag af Kasper og Joans årelange erfaring som personlige trænere.

Og de kan til sammen stille med intet mindre end hele 30 års hardcore ekspertise efter at have undervist tusinder i korrekt træning og kost.

I dag bruges deres ekspertviden til at uddanne deres team af professionelle personlige trænere landet over.

Personlig træning på et højere niveau

Hos Fortius Fitness finder du både personlige trænere og omgivelser af den højeste kvalitet.

En træner hos os er håndplukket og specialuddannet i Fortius Fitness koncept, og han eller hun har selv været i gennem en kamp i forhold til egen krop, så din personlige træner kan sætte sig ind i din situation og ved præcis, hvad du behøver, for at du lettest kan komme til resultaterne.

Vi gør alt, hvad vi kan for at matche klient og træner bedst muligt, men uanset hvem der bliver din træner er han eller hun erfaren og rustet til at hjælpe dig, uanset om din personlige kamp handler om fedttab, smerter, manglende energi eller opbygning af muskulaturen eller selvtilliden.

En personlig træner der giver tryghed såvel som resultater

Med en personlig træner fra Fortius Fitness, kan du vælge at træne individuelt, eller sammen med venner, kolleger eller familie, hvis du ønsker det.

At træne med nogen, du kender, giver jer mulighed for at tage del i hinandens sejre undervejs og at støtte hinanden både under og efter forløbet.

Vores tilgang til træning er ligetil og effektiv, og kombineres med superenkle kostprincipper, for din kost skal understøtte din træning.

Det er let at passe såvel kost som træningen ind i din travle dagligdag,

Kasper, Joan og Fortius Fitness team af professionelle personlige trænere har hjulpet tusinder af mennesker i gang med en ny livsstil, der har gjort drømmekroppen til virkelighed.

Vores succes er betinget af din succes og du kan se, hvad vores tidligere klienter har syntes om deres samarbejde med os under referencer på vores hjemmeside.

fortius fitness hellerup

Fortius Fitness er ikke et traditionelt fitnesscenter, men et lille center KUN for vores klienter mens de er i forløb hos os.

Det er sådan vi sikrer, at du altid har de rammer, du har brug for, så du kan få det maksimale ud af din træning.

Vælger du personlig træning hos os, slipper du for de irritationsmomenter, der er i andre centre:

  • Uvedkommende der glor, og gør dig utilpas.
  • Folk der lytter, når du og din træner taler om private forhold.
  • Ventetid på udstyr, så du må nøjes med at lave mindre effektive øvelser eller spilde tid på at stå i kø.
  • Fælles omklædning og fælles bad og mangel på privatliv.
  • Problemer med at tage din baby med.

Altså er her ingen, der glor, ingen der lytter med, ingen ventetid.

Personlig træning Hellerup

Til gengæld er der privat omklædning og bad samt mulighed for at medbringe både baby og barnevogn, hvis du har brug for det.

Læs mere om vores center i Søborg og personlig træning i København og hos Fortius Fitnss her: