PERSONLIG TRÆNER KASTRUP – FÅ DRØMMEKROPPEN MED FORTIUS FITNESS OVERSKUELIGE KONCEPT OG GARANTI FOR RESULTATER!

Det er møgirriterende at skulle spilde tid og energi på tiltag, der kun giver resultater midlertidigt, og de fleste der ønsker at tabe sig, eller få mere muskelmasse på kroppen, har prøvet at spilde penge på træningsprogrammer- og udstyr og kostplaner eller slankekure, der efterfølgende fylder i garagen eller i bogreolen.

Det har rigtig mange af de mennesker der har været eller er klienter hos Fortius Fitness også prøvet – inden de fandt frem til os.

Der er en årsag til at mange fra bl.a.  Kastrup vælger at sætte kursen mod vores center.

Uanset hvilke oplevelser du tidligere har været gennem med træningsudstyr, slankekure, diætister og andre personlige trænere, får du hos os drømmekroppen og opskriften på, hvordan kost og træning let kan passes ind i en travl dagligdag.

Det garanterer vi ligefrem, hvis du altså har fulgt din træners vejledning til punkt og prikke, ellers får du pengene tilbage!

Uanset din alder og dit niveau er du velkommen i vores private og hyggelige center, der kun bruges til personlig træning.

Her er ro til at koncentrere dig om din træning, for her er kun 1 anden træner med sine klienter samtidig, så du kan træne i fred med din træner, og ofte vil du og træneren have centret for jer selv.

personlig traener kastrup

Kasper V. Christensen og hans hustru Joan Lang har tilsammen mere end 30 års erfaring med personlig træning.

SMÅ CENTRE – STOR KÆDE – MÆRKBAR FORSKEL

Fortius Fitness er et af landets bedste inden for personlig træning, og hos os får du ikke mindre end Danmarks bedste træning – hvis vi skal sige det selv.

Stifterne af Fortius Fitness Kasper V. Christensen og Joan Lang er blandt Danmarks førende trænere, og det det forpligter.

Kaspers og Joans vision har aldrig været at skabe store centre, men derimod masser af små for at skabe de forhold som efter deres årelange erfaring giver de bedste forudsætninger for personlig træning.

Det skal være hyggeligt at komme der, rart at opholde sig der og trygt at træne der.

personlig traening kastrup

Men omgivelserne er ligegyldige, hvis ikke der følger mærkbare resultater med.

Kasper V. Christensen har brugt adskillige år på at udvikle det overskuelige, lette og supereffektive koncept, der betyder at såvel din kost som din træning passer ind i din hverdag, uanset, hvor travlt, du har.

Fortius Fitness arbejder med kostprincipper, der ikke bare giver plads til et stykke kage eller et glas vin indimellem – det kan faktisk gavne også vægttab, hvis det bruges rigtigt – og du kan tilrettelægge kosten efter de ting, som DU kan lide.

Og så behøver du kun at træne 2-3 gange om ugen i max. 1 time for at få det maximale udbytte af din træning.

Alt i alt er det let at have hverdag, der tilgodeser både din familie, dit job, dine fritidsfornøjelser og din kost og træning.

FÅ EN PERSONLIG TRÆNER OG ET EFFEKTIVT TRÆNINGS- OG KOST KONCEPT

I vores centre finder du både intensive og fleksible forløb med en varighed fra to uger og frem.

Langt de fleste er inden for en måned klar til at træne fuldstændig på egen hånd, da et forløb hos Fortius Fitness er en miniuddannelse i at lære, hvordan man udfører og vedligeholder sin træning, kost og resultater.

Du kan for eksempel vælge at træne hos os en eller to gange om ugen eller hver 14. dag og så træne de resterende gange et andet sted for øget fleksibilitet.

Det kan endda være hjemme hos dig selv, hvis du har pladsen.

Har du plads til eksempelvis et løbebånd, vil du også have plads til dit træningsudstyr, for det fylder ikke mere og behøver ikke være dyrt, så det tjener sig hurtigt hjem i forhold til et medlemskab af et fitnesscenter.

Ellers må du et smut forbi et fitnesscenter i dit område.

Men du kan selvfølge også vælge at træne samtlige gange hos os.

Du kan have din træner helt for dig selv, eller du og en ven eller et familiemedlem kan deles om en træner.

Det sidste eksempel udløser i øvrigt en meget stor grupperabat.

Vi har i perioder en måneds ventetid, da vi sætter en ære i, at en træner kun har få klienter i forløb af gangen, så der er fuld fokus på dig i perioden, også når du har behov for råd uden for træningstiden.

Men grundigheden har den pris, at du bør kontakte os i så god tid som muligt, hvis der er et bestemt tidspunkt, du ønsker at starte i forløb på.

TRYGHED MED FORTIUS FITNESS

Vi håndplukker vores trænere, og de fleste af de trænere, der opsøger os, klarer sig ikke gennem nåleøjet.

De har ikke det, der skal til.

Til gengæld har vi så kunnet samle en stab af dygtige og specialuddannede trænere til at give dig den mest effektive træning overhovedet.

Ud over at være dygtige til deres fag, har Fortius Fitness trænerne erfaring med udfordringer omkring kroppen fra deres eget liv, så din træner forstår din situation.

Du er i trygge hænder og træner og klient får som regel et særligt forhold.

fortius fitness kastrup

Der er kun åbent efter aftale i vores centre, men der er mulighed for at træne alle dage inkl. weekend i tidsrummet kl. 6-22, så selv om du måske kører fra andre byer i Jylland, kan du finde de tidspunkter der passer dig, og det er ret let at komme til os.

Se, hvordan Fortius Fitness kan hjælpe dig i mål og få flere informationer om priser og typer herunder.