personlig træner nordhavn – få drømmekroppen fyldt med energi hos fortius fitness – enkelt KONCEPT med resultatgaranti

Hos Fortius Fitness får du nemlig ikke mindre end Danmarks bedste personlige træning med specialuddannede personlige trænere.

Få hjælp til at blive sund og stærk og få din krop forvandlet i rolige og seriøse omgivelser, hvor du er velkommen uanset din alder og dit niveau.

De personlige træner Kasper V. Christensen og Joan Lang er blandt landets allerbedste personlige trænere og stiller tilsammen med mere end 30 års solid erfaring i at føre deres klienter i mål uanset startniveau.

personlig traener nordhavn

Mange har oplevet at spilde tid og penge på træningsudstyr, programmer og slankekure, der enten ikke virker eller kun giver resultater kortvarigt.

Både Kasper og Joan og alle trænerne ved af egen erfaring, hvor frustrerende og demotiverende det er at pukle uden at få de resultater, man drømmer om, eller har brug for.

Ingen af vores trænere er født med deres ønskekrop eller gået gennem livet uden skader, og selv om de har opnået den krop, de drømte om, har de prøvet at eksperimentere og fejle.

De er på vejen stødt på blindgyder, og oplevet at blive forvirrede over de misvisende informationer og forkerte råd der florerer på såvel internettet som i fitnesscentre.

Fordelen for dig er, at du slipper for at begå de samme fejl og spilde tid, så du i stedet kan bruge din energi på at komme i mål på en overskuelig måde.

Fortius Fitness metoder har gennem årene hjulpet titusindvis af mænd og kvinder i alle aldre med at opnå en flot, sund og stærk krop.

EN PERSONLIG TRÆNER er din garanti for RESULTATER ELLER PENGENE Tilbage!

Træning skal være effektivt, for det skal kunne passes ind i en travl hverdag med arbejde, familie og fritidsinteresser, og netop derfor er konceptet med kombinationen af enkle kostprincipper og ukomplicerede træningsprogrammer blevet populært hos såvel mænd som kvinder i alle aldre landet over.

Det er en miniuddannelse i at hurtigt kunne komme til at tage vare på sin egen træning og gøre den til en naturlig del af hverdagen, så du ikke bliver afhængig af en personlig træner eller ender med at give op, fordi træningsprogrammet er ineffektivt eller kompliceret.

Langt de fleste klienter er fuldt ud i stand til at klare sig på egen hånd efter bare en måned hos os.

Nogle har selvfølgelig behov for et kortere eller et længere forløb grundet særlige behov, men en sådan beslutning sker altid i samråd med Fortius Fitness, for det er vigtigt, at du får den rigtige forløbslængde, så du kan klare dig på egen hånd efterfølgende.

Hos Fortius Fitness har vores personlige trænere kun et begrænset antal klienter i gang inden for samme periode, fordi hver klient fortjener et særligt fokus, så derfor kan der i travle perioder forekomme ventetid på op til en måned på at komme i forløb.

fortius fitness nordhavn

Tusinder af mennesker landet over har allerede oplevet, hvor stor en forskel det gør i hverdagen, at få en kropstransformation hos en Fortius Fitness personlig træner.

Smerter, gener eller uønsket fedt er bare nogle af de ting vores klienter er sluppet af med, og gevinsten er en hverdag med et større overskud til arbejde og familie og glæden ved at kunne være stolt over sit spejlbillede.

Se, vores klienter fortælle om deres oplevelser og resultater hos deres personlige trænere her.

garanti og tryghed med Fortius fitness PERSONLIG TRÆNER

I Fortius Fitness er hele eksistensgrundlaget personlig træning, og derfor SKAL vi og vores trænere levere resultater.

Derfor har vi også kun specialuddannede personlige trænere på fuld tid og det giver den ekspertise, som du ikke kan finde andre steder.

Andre fitnesscentre i København har typisk først og fremmest abonnementer som indtægtskilde, og ofte er dét at være personlig træner et job på deltid.

Fortius Fitness giver dig de bedste betingelser for din personlige træning, og at du dermed får det største udbytte af din træning, og derfor kommer mange af vores klienter også langvejs fra.

Vores fleksible forløb og løsninger, er tilpasset både dig der bor tæt på vores centre og dig der har langt til din nærmeste afdeling af Fortius Fitness, så du hurtigt kan få træningen til at blive en naturlig del af din hverdag.

Hos os bliver du ikke sendt ud gennem døren med et kompliceret program og streng kostplan, så du ender med at gå i stå, når du skal i gang alene.

Et forløb hos Fortius Fitness er en miniuddannelse.

Her lærer du at varetage såvel din træning som kost hurtigt og på lang sigt.

Du kommer til at træne i et lille center, hvor der kun er 1-2 andre klienter i gang med deres træner i de lækre omgivelser, og med kvalitetsudstyr, og der er to måder at komme i gang på.

  1. Træn med din egen personlige træner, som du har helt for dig selv.
  2. Træn sammen med 1-3 andre med Team Fit.

Med Team Fit kan du træne med en person i din omgangskreds, så I har mulighed for at støtte hinanden og ikke mindst træne videre sammen efterfølgende.

Fortius Fitness har åbent i tidsrummet kl. 6-22 alle ugens syv dage efter aftale.

På den måde er det altid muligt at finde tidspunkter, der passer sammen med dit liv.

Fordelene ved personlig træning hos os er mange:

  • Ingen uvedkommende iagttager dig, når du prøver at koncentrere dig om din træning, så du ender med at føle dig utilpas.
  • Du kan tale frit med træneren om dine personlige forhold i din hverdag, uden at der står en kødrand og lytter med.
  • Her skal du ikke spilde tid på at stå i kø og vente på det træningsudstyr, du har behov for.
  • Du kan klæde om og bade i private omgivelser, så du undgår store fælles omklædningsrum og fælles bad.
  • Du har mulighed for at tage baby såvel som barnevogn med, hvis du/I er nybagte forældre.

Og det er ikke de eneste fordele, som du får, når du træner med en Fortius Fitness personlig træner, hvor du jo oveni får garanti for resultater.

personlig traening nordhavn

Vælger du at kontakte os og gå videre med os, vil du blive tilbudt et gratis møde med den træner, der bedst matcher dig.

Samtalen er uforpligtende, så du kan se vores center an, og møde din personlige træner ansigt til ansigt, så du i ro og mag kan gøre dig dine overvejelser om, hvilken forskel Fortius Fitness kan gøre for din situation.

Du og din træner finder så i fællesskab tidspunkter, der passer med dit liv, så dit træningsforløb tilpasses dine behov.

Uanset om du har brug for at træne i hverdagen eller i weekenden.

Hos os er du i centrum, så det ikke er dit liv, dit arbejde eller din familie, der skal passes ind i indviklede træningsprogrammer eller stramme irriterende kostplaner, der er svære at overholde.

Med en personlig træner fra Fortius Fitness får du en tryg og god oplevelse, og ønsker du yderligere information om, hvad vi kan tilbyde samt vores prisliste eller har du spørgsmål, så kontakt os eller læs mere om, hvad personlig træning kan gøre for dig.