PERSONLIG TRÆNER RINGSTED – FÅ DIN ØNSKEKROP MED ET LET OG OVERSKUELIGT KONCEPT, DER GARANTER RESULTATER!

Endeløs knoklen eller evig sult?

Det er ikke sjovt, at spilde tiden, energien og de dyrt opsparede kroner på træningsudstyr – og programmer eller kostplaner og mirakelkure, der ikke holder i længden og giver midlertidige resultater.

Mange af vores klienter har desværre haft den kedelige oplevelse flere gange – inden de landede hos Fortius Fitness og fik brudt den onde cirkel én gang for alle.

Af den grund tager mange gladeligt turen fra Ringsted og omegn til vores center i Søborg – de er trætte af at kæmpe den samme kamp igen og igen og ønsker den absolut bedste personlige træning.

Her får du nemlig drømmekroppen på en overskuelig og fleksibel måde.

Og det er uanset om det for dig betyder slank, stærk, muskuløs eller fri for de gener dit arbejde eller en stillesiddende dagligdag kan forårsage.

Du kan deltage, uanset om du er i teenageårene, travl småbørnsforældre, iværksætter eller har rundet pensionsalderen.

Vi tager altid udgangspunkt i sit niveau og dit liv uanset, hvor du befinder dig og der er altid plads til dine behov i vores specialindrettede center.

Centret er privat og bruges kun til personlig træning, så du sikrer, at du har rolige omgivelser og kan holde fokus, mens du træner.

Der er aldrig mere end 1 anden træner, der underviser sin klient samtidig og ofte vil du opleve at have centret for dig selv, hvis du kan træne uden for de mest travle perioder.

personlig traener ringsted

Joan Lang og Kasper V. Christensen er nogle af landets bedste trænere og stiftere af Fortius Fitness.

Kasper V. Christensens koncept er både let at lære og effektivt samtidig med, at det er nemt at implementere i hverdagen.

Kost som træning kan passes ind i din dagligdag, uanset hvor travlt du har, for her arbejdes efter principper -IKKE strikse kostplaner – og alt hvad du behøver er 2-3 gange træning ugentligt i max. 1 time afhængig af dit niveau.

Derfor kan du snildt komme ind i en god rutine, der er let at bevare efter forløbet – også når du har travlt på jobbet, i familielivet eller med fritidsinteresserne og vennerne.

Du kan sågar vælge at træne sammen med venner eller familie – dog max. 2 stk, da der træneren skal kunne have ordentligt fokus på jer alle.

FÅ EN DYGTIG PERSONLIG TRÆNER NÆR RINGSTED

I vores center i Søborg indgår forløb, der varer fra 14 dage og frem.

Fordi det faktisk er en uddannelse i at tage hånd om sin egen kost og træning, og ikke bare en kostplan og et træningsprogram, er du efter ganske kort tid i stand til at klare dig selv.

Træner du sammen med en ven eller et familiemedlem, kan I støtte hinanden under og efter forløbet, og der er stor rabat at hente ved at vælge den løsning.

Og så er der ovenikøbet garanti for resultater eller pengene tilbage, såfremt du har fulgt din træners vejledning.

Har du brug for fleksibilitet, kan du vælge kun at komme i vores center en dag om ugen eller hver 14. dag og så ellers træne på egen hånd de sidste gange, når du er blevet introduceret til dit træningsprogram.

personlig traening ringsted

Træner du i dit eget hjem kræver det en smule udstyr, men det optager heldigvis ikke mere plads end, et løbebånd ville gøre.

Det behøver heller ikke at være dyrt, så det er tjent hurtigt hjem i forhold til et almindeligt medlemskab af et fitnesscenter.

Du kan også vælge at fortsætte træningen sideløbende i dit lokale træningscenter.

Men du er naturligvis også velkommen til at træne alle gangene hos os.

Der er ofte perioder i løbet af året med lang ventetid på op til en måned.

Dels er her travlt og dels arbejder hver træner med loft over antallet af klienter, så du er sikret fuld fokus, hvad enten det er i selve centret, eller fordi du har behov for trænerens råd under forløbet i situationer uden for centret.

Tag derfor kontakt til os i så god tid som overhovedet muligt.

Særligt hvis du har ønske om at komme til i et specifik tidsrum eller til på et konkret tidspunkt.

TRYGHED MED EN FORTIUS FITNESS PERSONLIG TRÆNER NÆR RINGSTED

Vores håndplukkede og specialuddannede trænere tager hånd om dine behov lige fra den allerførste uforpligtende samtale og til du er ”flyvefærdig” og klar til at forlade os igen.

Ikke alle egner sig til at blive personlig træner hos Fortius Fitness, og vi er kritiske omkring, hvem der bedst kan tage sig af vores klienter.

Kun de skarpeste og de med den rette profil kan slippe gennem nåleøjet i udvælgelsesprocessen og bliver uddannet i vores koncept.

Eksempelvis har Fortius Fitness personlige trænere erfaringer omkring udfordringer i forbindelse med kroppen fra eget liv.

Det giver et særligt bånd mellem dig og din træner, der dermed har en helt særlig forståelse over for dig og den situation, som du er i.

fortius fitness ringsted

Der er åbnet i centret i Søborg alle dage – også i weekenden fra kl. 6-22 efter aftale.

Det er ovenikøbet altid nemt at komme frem til os, for der er let kørsel til og fra motorvejene.

Læs om centret, og hvordan du får den krop, du ønsker: