PERSONLIG TRÆNER ROSKILDE – FÅ DEN KROP DU DRØMMER OM MED FORTIUS FITNESS EFFEKTIVE KONCEPT OG RESULTATGARANTI!

Hvorfor spilde tiden og ikke mindst energien på tiltag, der kun leverer resultater midlertidigt?

Det er frustrerende og stort set alle der ønsker vægttab eller øget muskelmasse, har været gennem endeløse rækker af programmer og/eller udstyr til træning og/eller kostplaner eller kure, som efterfølgende samler støv på loftet eller i skuret.

Det kender vores klienter også til, for en stor del har været gennem netop dette scenarie – inden de til sidst fandt os.

Når så mange fra bl.a. Roskilde og omegn vælger at tage til et af Fortius Fitness center, er der en grund til det.

Uanset hvor mange kure, diætister, personlige trænere eller stykker udstyr, du har været igennem garanterer vi, at du får opskriften på en holdbar kropsforvandling hos os, som passer ind i din travle dagligdag.

Ellers får du pengene tilbage, såfremt du selvfølgelig følger din træners anvisninger!

Vores lille og private center bruges ikke som et almindeligt fitnesscenter, men kun til personlig træning, og du kan træne uanset alder og niveau.

Vores omgivelser giver dig fred til at kunne koncentrere dig.

Ofte er du alene med din træner, og ellers er der kun en anden personlig træner og dennes klient.

personlig traener roskilde

Kasper V. Christensen og Joan Lang danner par både privat og professionelt og har mere end 30 års erfaring.

LILLE CENTER – STOR KÆDE – MÆRKBAR FORSKEL

Når man som stifterne Kasper V. Christensen og Joan Lang er blandt de førende personlige trænere i landet, forpligter det også.

Deres vision er ikke at lave store fitnesscentre, men derimod at få skabt de bedste rammer, og ud fra deres lange erfaring, får man bedst det i et lille center, hvor ro og privatliv giver en afslappet stemning og dermed de allerbedste forudsætninger for den personlige træning for såvel klient som træner.

personlig traening roskilde

Men gode omgivelser er ikke nok.

Der skal også følge resultater, der kan mærkes.

Kasper V. Christensen har selv udviklet det effektive og overskuelige koncept, der har gjort det let at få træning og kost til at gå op med familie, arbejde og fritid.

Kostprincipperne giver plads lidt kage eller et lille glas indimellem – brugt rigtigt gavner det faktisk også dit vægttab, – og du behøver ikke at spise noget, som du ikke kan lide.

Træning foregår max. 2-3 gange om ugen i højst 1 time.

Mere behøver du altså ikke, for at høste det største udbytte.

FÅ EN FORTIUS FITNESS PERSONLIG TRÆNER NÆR ROSKILDE

I Fortius Fitness kan du få såvel intensive som fleksible forløb.

Varigheden er fra bare to uger og efter behov.

De fleste vil være klar til selv at varetage deres træning inden for en måneds tid, for forløbet er en uddannelse i at udføre og vedligeholde sin træning, kost og resultater.

Træn en eller to gange om ugen eksempelvis eller hver 14. dag i vores center og så de resterende hjemme eller i et fitnesscenter tæt på din bopæl for at øge fleksibiliteten under dit forløb.

Træner du hjemme hos dig selv, vil du have brug for lidt udstyr, men det fylder ikke mere end et løbebånd og er hurtigt tjent hjem i forhold til medlemskab i et fitnesscenter.

Og du kan også træne alle gange hos Fortius Fitness.

Vælg om du og din træner skal arbejde alene, eller om du ønsker at dele træner med en ven, veninde eller familiemedlemmer.

Når I er flere kan I støtte hinanden efter endt forløb og så udløser det i også grupperabat.

I perioder vil der være op til en måneds ventetid, for en Fortius Fitness træner har et loft over, hvor mange klientforløb, der må være i gang samtidig.

Der skal nemlig være fuldt fokus på dit forløb i perioden og plads til, at du kan nå din træner – også når du har brug for råd uden for træningslokalet.

Men en sådan grundighed har en pris, så har du en deadline eller vil starte på et bestemt tidspunkt, bør du tage kontakt til os i så god tid som overhovedet muligt.

TRYGHED MED FORTIUS FITNESS

Vores håndplukkede trænere modtager specialuddannelse hos os, og det er ikke alle, der kan blive trænere hos os.

De færreste klarer turen gennem nåleøjet.

Til gengæld stiller vi så med hamrende dygtige trænere der ved præcis, hvad der skal til, for at du når dit mål på kortest mulig tid, og de har erfaring omkring de udfordringer en krop kan byde på fra deres eget liv også, så de har fuld forståelse for din situation.

Det giver både tryghed og et ganske særligt bånd mellem træner og klient.

fortius fitness roskilde

Fortius Fitness holder kun åbnet efter aftale, men du har altid mulighed for at kunne træne samtlige dage – også weekend – mellem kl. 6-22, så du kan altid finde tidspunkter, der passer dig.

Se, hvordan Fortius Fitness kan hjælpe dig i mål, få informationer om priser og forløbstyper og find dit nærmeste Fortius Fitness center nær Roskilde herunder.