PERSONLIG TRÆNER VALBY – FÅ KROPPEN DU DRØMMER OM HOS FORTIUS FITNESS MED ET LET OG EFFEKTIVT KONCEPT SAMT GARANTI FOR RESULTATER!

Livet er for kort til midlertidige løsninger.

Hvor mange gange har du købt træningsudstyr – og fitnessprogrammer eller spildt tiden med kostplaner og mirakelkure, der ikke giver vedvarende resultater?

Vores klienter har ofte været gennem den mølle indtil flere gange eller knoklet forgæves i fitnesscentret i årevis – inden de endelig fik brudt den onde cirkel én gang for alle hos os.

Af den grund vælger mange at tage turen fra Valby og omegn til vores center i Søborg – de ønsker en varig løsning og seriøs personlige træning, og det er netop det, vi tilbyder.

Her kan du nemlig få din drømmekrop på en måde, der er såvel overskuelig som fleksibel. Og det gælder uanset om dit ønske er at blive slank, stærk, muskuløs eller fri for gener.

Uanset er du velkommen i vores private træningscenter, hvor vi naturligvis altid tager udgangspunkt i dig og dit niveau.

Vores specialindrettede center bruges kun til personlig træning, og de rolige omgivelser sikrer, at du kan holde fokus, mens du træner.

Der er aldrig mere end 1 anden træner, der underviser sin(e)) klienter samtidig og du vil faktisk tit opleve, at du og din træner har stedet helt for jer selv.

personlig træner valby

Indehaverne Kasper V. Christensen og Joan Lang – nogle af landets bedste personlige trænere har med deres små centre placeret sig solidt på Danmarks kortet.

Fortius Fitness er førende inden for personlig træning, og det er ikke tilfældigt, at det er gået sådan.

Det skyldes at Kasper V. Christensens koncept, der hviler på mere end 30 års erfaring, er både let at arbejde med og effektivt på samme tid – også når du har travlt, for der spises efter principper og trænes kun 2-3 gange træning om ugen i højst 1 time.

Det er med andre ord overkommeligt, og det er let at bevare dine nye vaner efter forløbet, uanset hvor travlt der er på jobbet, i familielivet eller med fritidsinteresserne.

Du kan endda vælge at træne sammen med venner eller familie, hvis du ønsker.

Få en dygtig personlig træner tæt på Valby

Vores forløb varer fra 14 dage og frem, og fordi der faktisk er en uddannelse i at tage hånd om din træning, hvilket betyder, at du efter kort tid kan træne selv og stå på egne ben.

Og så er der ovenikøbet garanti for resultater eller pengene tilbage, såfremt du har fulgt din træners vejledning.

Træn sammen med en ven eller et familiemedlem og støt hinanden under og efter forløbet, og opnå en stor rabat.

Du og din træner finder ud af i fællesskab, hvilket forløb, der passer bedst til dig og booking af foregår kun efter vejledning.

Alt for mange tror, at de skal have et forløb på mindst 3 måneder som hos så mange andre trænere, men det er altså sjældent nødvendigt her.

Forløbet er fleksibelt og du kan vælge at nøjes med at træne i vores center en dag ugentligt eller en gang hver 14. dag og samtidig træne selv de andre gange, når du er kommet godt i gang med kost og træning.

personlig traening valby

Træner du i dit eget hjem må der en lille smule udstyr til, men det fylder ikke mere end eksempelvis et løbebånd, og det behøver heller ikke at være dyrt, så det tjener sig hjem hurtigt i forhold medlemskabet i fitnesscentret.

Du kan også vælge at træne i et fitnesscenter nær dig, og så er du naturligvis også meget velkommen til at træne hos os samtlige gange.

Du skal bare gøre det, der er lettest for dig.

Da fordelene ved at træne hos os er så mange, er der ofte ventetid på helt op til en måned.

Den enkelte træner arbejder nemlig med et ret begrænset antal klienter af gangen, for at du er sikret det fulde fokus under dit forløb hos os – også når du ikke er i centret, men har brug for at spørge din træner til råds.

Vent derfor ikke med at tage kontakt til sidste øjeblik, men gør det i stedet i så god tid som muligt.

Især hvis du ønsker at komme til på et bestemt tidspunkt og ikke har lyst til at vente.

TRYGHED MED FORTIUS FITNESS PERSONLIG TRÆNER

I Søborg centret bliver du mødt af både professionalisme og smil.

Vores trænere er specialuddannede og tager sig af dig og dine behov fra den første samtale til du forlader os igen, og efterfølgende vil du kunne møde dem i vores webforum for vores klienter.

Ikke alle kan blive træner i Fortius Fitness, for her er tale om et nåleøjejob, som der er kamp om, men langt de fleste trænere derude, lever ikke op til vores standarder, så kun de dygtigste slipper gennem vores udvælgelsesproces.

Dertil kommer at alle vores trænere har erfaring omkring kropslige udfordringer fra eget liv, så din træner kan relatere til dig og din situation og udfordringer.

Du er i trygge hænder og der bliver ofte et stærkt bånd mellem træner og klient i forbindelse med det tætte samarbejde.

fortius fitness valby

Vores center i Søborg har åbent efter aftale alle dage også i weekenden fra kl. 6-22, så uanset, hvorfra i København du kører fra, er det let at finde tidspunkter der passer, og adgangen der til er let, da vi ligger tæt på motorvejen.

Se, hvordan du får din kropsforvandling, læs mere om centret, og find ud af, hvordan du får mere information omkring forløb og priser ved at klikke på knappen herunder.