Sådan bliver du din egen ekspert

Er du lidt rundtosset oven på alle oplysningerne de sidste par dage?

Det forstår vi godt.

Og vi lover dig, at du snart slipper for modeller og hardcore teori, men det er vigtigt, at vi lige får gjort modellen med den langsigtede mentalitet færdig, for med den i hånden er du nemlig godt på vej til at blive din egen ekspert.

Og der mangler ikke så meget… ?

Kan du huske, at vi i den allerførste mail du fik, bl.a. lovede dig hemmeligheden bag de 3 grundpiller, der gør Fortius Fitness principper så effektive?

Det løfte er vi nu så småt nået til at indfri, og du vil over de næste dage få indblik i, hvorfor tusindvis af klienter har nået deres mål med vores metode, selv hvis de har kæmpet forgæves i årevis.

Men lad os lige starte med at gense modellen, som vi præsenterede for dig og genopfriske det, du har lært indtil videre.

system til tilpasning

Vi har nu fået på plads at:

  • vaner og livsstilændringerne skal være i fokus, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at lykkes med dit projekt.
  • det skal handle om processen i stedet for det hurtige resultat, så du finder glæden i udviklingsprocessen som et mål, hvor udfordringer er en gevinst, du lærer af, og som får dig fremad.

For at gøre modellen færdig mangler vi kun det, som resten af Insider omhandler – alt det sjove – nemlig at finde de rigtige værktøjer og se på, hvad de overordnet består af.

Og det er i virkeligheden ret enkelt.

DE RIGTIGE VÆRKTØJER

De rigtige værktøjer er bygget op omkring vores 3 grundpiller med hver sit system:

tilpasning

  • Træning – her har du brug for et overskueligt og effektivt system
  • Kost – her har du brug for et fleksibelt system
  • Tilpasning – her har du brug for et simpelt system, der overvåger din træning og din kost, så du kan følge din fremgang og justere undervejs, og dermed sikre at din krop og livsstil løbende arbejder sammen om at give dig de ønskede resultater.

Denne del bliver ofte hurtigt en ekstra motivation, da det både er sjovt, let og lidt af en øjenåbner at følge de fremskridt og kropsforandringer der sker.

De 3 grundpiller udgør tilsammen en helhed, der er kernen i den overordnede metode, som vi bruger på såvel vores klienter som os selv for at opnå og vedligeholde den krop, som den enkelte ønsker.

Og uanset om du benytter dig af den krævende måde med selv at researche dig frem til, hvordan du får dine resultater i hus, eller om du vælger den smarte måde, er det sådan alle vellykkede kropstransformationer bliver skabt.

Og her er ingen spildtid i modsætning til quick fix, hvor du kører fast og må starte forfra, for her er kun justering og udvikling.

Det betyder, at du har mulighed for at arbejde dig rundt om og forbi enhver udfordring, og undgår problemer, der ender med at blive en stopklods.

Vi kommer i løbet af Insider til at gå dybere ned i, hvad effektiv træning og fleksibel kost mere præcist indebærer, men helt overordnet er selve modellen, som du kan se, ret enkel – især når du begynder at kigge på hver del som et system.

Og nu skal vi kigge på den grundpille, der hedder tilpasningssystemet.

TILPASNINGSSYSTEMET

Hvor træning og kost er en selvfølge for de fleste, er det de færreste, der har tænkt på tilpasningssystemet.

Og det er en skam.

For ethvert trænings- eller kosttiltag er værdiløst, hvis du ikke har mulighed for at justere din indsats undervejs i forhold til de ønskede resultater.

Hvis du ikke ved, hvilke tiltag der virker, kommer du til at famle i blinde, så du må vide, hvordan du tilpasser dem fra start.

Det er her, du lærer af udfordringerne og løser dem ud fra din situation og livsstil, så din kost, træning og tilpasning over tid bliver til en sammentømret enhed, der arbejder for dig.

Det er enkelt… og ikke mindst sjovt, for det handler om, at du kan se, at du rykker dig, bliver bedre, stærkere, slankere osv.

Hvordan det?

Sammenlign det med en GPS!

En GPS udstikker nogle fix-punkter, der sikrer dig, at du kommer den smarteste vej fra A til B. Den tilpasser din rute, så du så vidt muligt kommer uden om vejarbejde og andre forhindringer, der sænker din fart på vej mod målet.

Skulle du af en eller anden grund komme til at dreje af det forkerte sted, sender den dig prompte tilbage på rette kurs.

Se, det er smart.

Fix-punkter er fixpunkter, uanset om du selv tegner dem ind på et kort (den krævende måde) eller om du får dem via en GPS (den smarte), så skal du køre en tur til eksempelvis Rom, bringer de dig frem ad de bedste veje og giver færrest benspænd.

Men en ting er sikkert: Hvis du bare hopper ind i bilen og kører uden kort (quick fix-mentalitet) eller GPS (fix-punkter), bliver det en omkostningsfyldt tur i tid og brændstof, og det er slet ikke sikkert, at du overhovedet kommer frem til Rom – du ender måske lige der, hvor du startede.

For at gøre turen let for dig, får du som en bonus en del af vores version af GPS’en – vores tilpasningssystem – helt gratis, så du også kan finde vej.

Det får du i næste del, hvor vi går mere konkret til værks med tilpasningssystemet, og du vil kunne tage det i brug med det samme.

Når du begynder at tilpasse din livsstilsændring på denne måde, bliver alt meget mindre overvældende og kompliceret.

For så ved du altid, hvad du skal gøre for at komme tilbage på rette kurs ved at styre uden om, over, under eller igennem eventuelle udfordringer.

Intet er længere overladt til tilfældigheder, og du kommer aldrig til at gentage dine fejl.

Hver justering er et direkte skridt mod målet.

Pointen er, at du konstant bevæger dig frem og udvikler dit system.

Det hedder fremdrift.

Det er kraftfuldt!

At arbejde med et sådant system giver mulighed for løbende udvikling.

På den måde kan du nemlig vande og pleje det, der fungerer kontinuerligt, og hele tiden teste og justere de elementer i trænings- og/eller kostsystemet, der har behov for det, så du kan nå i mål.

Sådan vinder du … STORT … med langvarige resultater!

Og når du har et tilpasningssystem på plads, der følger dine resultater, behøver du ikke længere at bekymre dig over, hvem der har en “ekspert” mening.

DU BLIVER DIN EGEN EKSPERT!

  • Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt din situation er “anderledes” end alle andres.
  • Dine egne resultater vil lede dig – det er ligegyldigt, hvad andre gør.
  • De resultater, du får på denne måde, fører dig ALTID i den rigtige retning.
  • Der er nul gætværk. Alt er selvbekræftende, så du ved altid, hvad der virker, hvad der ikke gør og ikke mindst HVORFOR.

Det eneste du behøver at fokusere på er at trække i de rigtige snore for at bevæge dig fremad.

Vi har udviklet, testet og justeret denne model personligt i de sidste 25 år, og den har hjulpet tusinder og atter tusinder af mænd og kvinder gennem årene med at nå i mål – inklusiv os selv.

DEN ENDELIGE MODEL

Som du kan se, bliver de 3 grundpiller – de rigtige værktøjer – stammen, når den bliver tilføjet den overordnede model, som så kommer til at se sådan ud:

tilpasningssystemet

Ringen er sluttet, og når du forstår at følge og bruge denne proces, skal du nok få resultater, der holder i længden.

At få ændret mentaliteten er en længere proces, hvor der er mange aspekter, der spiller ind.

Det handler dels om at forstå, HVORFOR quick fixes ikke virker, og hvordan man spotter dem, når man støder på dem.

Og det handler dels om at lære, hvad der i stedet skal til, og ikke mindst, HVORFOR det hænger sådan sammen.

Jo længere du kommer ind i Insider, jo mere vil din mentalitet ændre sig, og du vil opdage, at du stille og roligt bliver immun over for marketingstricks og får fokus på processen i stedet.

Og så kan du koncentrere dig om at få indarbejdet dine nye vaner og få de vedvarende resultater i hus.

Så hold øje med din indbakke, for nu kan vi begynde at gå mere i dybden med, HVORDAN du sikrer dig, at din indsats fører til resultater.

De bedste hilsner

Kasper og Joan
Personlige trænere og grundlæggere af Fortius Fitness