Udtalelser – Alder: 40-49

Omkring 40 årsalderen er muskelmassen allerede på retur for mange, og en del oplever at de let tager på uanset, hvor meget tid de bruger på konditionstræning. Det bliver også sværere at tabe sig blot ved at justere lidt på kosten.

Familien fylder meget, og mange haster fra det ene sted til det andet, så det er svært at finde tid til træning og overskud til at leve så sundt som man gerne ville.

Det er heldigvis muligt at få maximalt udbytte ved en minimal indsats, så der fortsat bliver tid til det hele, og energikontoen får et plus i stedet for at blive drænet.

Henrik tabte 15,8 kg rent fedt

“Jeg er gået 3 tøjstørrelser ned, og pludseligt er damerne i Baresso begyndt at lave hjerter på toppen af min kaffe latte. Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let, kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis”*

 data-lazy-srcset=
“Da jeg kontaktede Fortius Fitness havde jeg selv tabt 26 kg via diæt og cardio.

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg hverken havde lyst til at dyrke mere cardio eller at skære yderligere ned på kalorier.

Oveni havde jeg et stort ønske om at tabe det usunde fedt, som min krop til overflod havde ophobet på min overkrop.

Min krop var nok det som i ejendomsverdenen ville beskrive som et håndværkertilbud i Udkantsdanmark.

Dellerne stak ud de mest overraskende steder, og huden var blevet mere og mere slap.

Jeg skrev til Fortius Fitness, som parrede mig med Simon, og jeg fik booket en samtale med ham.

Jeg var temmelig nervøs for at sætte mine ben i et fitnesscenter, da det bestemt ikke er mit naturlige habitat, og fordi tidligere forsøg på at styrketræne var endt i fiasko.

Jeg var jo lidt spændt på, om Simon ville være en af de muskelbøffer, der kan fordrive enhver person med en forhøjet fedtprocent ud af centrene.

Mine fordomme blev straks gjort til skamme. Simon var en helt normal person med en meget fit harmonisk krop, og jeg følte mig straks i trygge hænder.

Jeg besluttede mig for at parkere min forfængelighed ude sammen med cyklen og ærligt fortælle, hvordan jeg levede, hvad jeg spiste, mit livslange had til atletik og styrketræning, hvilke ting der var mine udfordringer, og hvad jeg håbede på at opnå.

Simon forstod straks, at for mig var det ikke udseendet, men sundheden som var i fokus.

Jeg blev introduceret for kostrådene, som var fuldt fornuftige og heldigvis alt andet end fanatiske.

Jeg var tryg og købte et 3 måneders forløb.

Simon kom på en opgave, da jeg ikke havde løftet noget, der var tungere end et glas hvidvin i 10 år, så mit udgangspunkt var lig nul.

Men jeg havde besluttet mig for at slippe kontrollen, gøre hvad der blev sagt og stole 100 procent på ham.

Med sikker hånd fik han lært mig teknikkerne, styrket min krop og bygget min selvtillid op.

Da vi nåede til første måling efter 14 dage, og delletangen skulle i brug, havde jeg smidt 8 cm om taljen, og jeg var i chok over, hvor nemt det var gået.

Det var ved min første måling, at det gik op for mig, at mit samarbejde med Simon ville ændre min opfattelse af træning og give mig nogle vilde resultater.

Ydermere havde jeg i den periode spist uafbrudt.

Træningen havde gjort mig sulten på en helt ny og aggressiv måde.

Tidligere har jeg aldrig haft problemer med at springe et måltid over, morgenmad var en by i Rusland, og nogle dage følte jeg ikke sult og spiste slet ikke. Nu var jeg konstant sulten og kastede mig glubsk over maden.

Jeg droppede at tælle kalorier og spiste mig mæt i grøntsager og kød.

Nu er mit forløb desværre slut, men hold da op hvor har jeg fået valuta for pengene.

Da jeg startede mit forløb vejede jeg 103,9 kg og havde en fedtprocent på knapt 28.

Efter 3 måneder vejer jeg 87,5 kg. Jeg har tabt 16,4 kg, heraf 15,8 kg rent fedt.

Min fedtprocent er nede på 15, og jeg ligger i den bedste kategori for min aldersklasse.

Min mave er strammet op, og jeg ligner ikke en, der lige har født trillinger.

Jeg er gået 3 tøjstørrelser ned, og pludseligt er damerne i Baresso begyndt at lave hjerter på toppen af min kaffe latte. Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let, kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre, end jeg har haft i årevis.

Fra altid at have følt mig malplaceret i træningscentre, eller som minimum som om at jeg var dukket op som uinviteret gæst til en andens fest, må jeg sige, at Fortius Fitness på Gothersgade føles enormt rummende og er et hyggeligt sted, hvor man føler sig virkelig velkommen.

De andre personlige trænere kender hinandens kunder og hilser og sludrer, når man er der. Det virker som en lille hyggelig landsby lige midt i det centrale København.

Simon (eller mirakelmageren, som mine venner kalder ham) er et pragtfuldt, humoristisk og hjertevarmt menneske.

Han er dygtig, kompetent og tager dine mål og ønsker alvorligt.

Jeg har glædet mig til hver en træning med ham.

Hvis jeg har haft en dårlig dag på jobbet og været gnaven, når jeg er kommet, er det aldrig sket, at jeg er gået fra træningen uden at være i bedre humør.

Han har lært mig at elske at træne og vist mig, at man kan nå utrolige resultater uden at træne sig selv halvt ihjel og sulte sig.

Når bare man gør det rigtige, er det egentligt overraskende lidt der skal til.

Det er lige præcis den indstilling og balance, som jeg ubevidst søgte, og som jeg tager med mig.

Nu er jeg begyndt at træne på egen hånd og synes slet ikke, at det er uoverkommeligt at stå op og træne kl. 05.30. Noget der ville have været utænkeligt for 4 måneder siden.

Stor tak til Simon for… ja, for alle de ting der har ændret sig i mit liv.”

Henrik Agerbo – 40 år, Frederiksberg

Josefine tabte 6,8 kg, 34 cm og øgede sin styrke væsentligt

“Jeg har nu 100% motivation til at fortsætte på egen hånd og er slet ikke nervøs for at falde tilbage i min gamle livsstil”*

“Mit navn er Josefine Bucan, 43 år og bor i Birkerød. Min hverdag tilbringer jeg siddende – på kontor.

Jeg har altid døjet med min vægt og jeg har – trods et meget aktivt ungdomsliv med masser af badminton – aldrig været rigtigt slank.

Jeg har kæmpet med de overflødige kilo hele livet, og de 30 kg jeg tog på under min anden graviditet, gjorde det ligesom ikke bedre. Jeg har prøvet MANGE forskellige slankekure, og nogle virker da også – men kun for en kort periode – og så kommer alle kiloene på igen (+ det løse)!

Jeg har prøvet at efterleve alle de mange velmenende kostråd (og der er jo rigtigt mange) – men det eneste jeg har fået ud af det, er at blive endnu mere forvirret og frustreret – da den ene siger ét og en anden siger noget andet … hele tiden støder man på modsigelser og til sidst ved man ikke hvad man skal tro på.

Jeg tænkte med mig selv, at jeg måtte søge hjælp hos en professionel, som kunne guide mig på rette spor igen, og da Fortius Fitness giver tilfredshedsgaranti – eller pengene retur, tænkte jeg OK så kan jeg jo ikke tabe noget… (andet end det overflødige fedt!) – og det virker!!!

Jeg skrev til Fortius Fitness og fik hurtigt svar retur fra Anna. Vi drøftede kort og aftalte et uforpligtende møde. Anna er sød, rolig, lyttende, imødekommende og dygtig! – så jeg takkede ja til et forløb hos hende. Det er nok det bedste valg jeg har truffet for mig selv i meget, meget lang tid.

Første gang var jeg lidt usikker og lidt genert, over at skulle træne med vægte, alene sammen med en jeg ikke kendte, men Anna var utroligt sød, forklarende og rolig – så det gik hurtigt over, og så kunne jeg fokusere på træningen.

Indtil nu, havde jeg kun spillet badminton, været motionsløber (med knæskade til følge) og været på diverse cardiohold i fitnesscenteret – uden dog at være blevet slank af det… så det der med vægttræning var helt nyt for mig.

Det gik overraskende nemt og hurtigt med at lære teknikerne, og med Annas tålmodige væsen, gode råd, vejledninger og instrukser, blev jeg hurtigt stærkere og kunne løfte flere kg end jeg havde troet muligt.

Så ud over at blive mindre i omkreds – så er min krop blevet væsentligt stærkere – og det er en rigtig rar fornemmelse, som gør én glad og stolt.

Endvidere er Anna supergod til at fokusere på ens dagsform – så man ikke får skader – og så er hun supergod til at tale med en om kosten! Fx hvis man (som jeg) panikker lidt over at have spist lidt for meget sødt – så er hun meget afslappet omkring det – og giver én ro på igen.

Jeg havde købt et forløb på 14 gange – og på de 2 måneder vi brugte, har jeg tabt 6,8 kg fedt – og 34 cm (hvoraf de 14 er om maven) – Jubii!!

Jeg er ikke i mål endnu – men efter et forløb hos Anna – har jeg nu fået den fornødne tro på, at jeg rent faktisk KAN nå mit mål – om at blive slank og få et pænt spejlbillede – og jeg har nu fundet en levemåde der virker! – og giver mig de synlige resultater jeg SÅ længe har ønsket mig!

Jeg har nu 100% motivation til at fortsætte på egen hånd og er slet ikke nervøs for at falde tilbage i min gamle livsstil. Det er virkeligt nemt at følge kostrådene – og skal man ud i weekenden el.lign. så er der også plads til det – det er fantastisk.

Hos Anna er man ikke i tvivl om at man er i gode hænder – fra start til slut.

Jeg har været superglad for mit forløb hos Anna, og kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker en sundere livsstil – både hvad angår kostråd og god træning!”

Josefine Bucan – 43 år, Kontorarbejdende, Birkerød

Marianne tabte 4% fedt på 1,5 måned og fik gejsten tilbage efter hårdt kræftforløb

“Forløbet sammen med Mia har været supersjovt, megahårdt og meget intenst på samme tid. Den gode kemi er alfaomega for, at det bliver rigtig godt og her synes jeg, at Fortius Fitness har ramt plet”*

Marianne Ekelund

“Jeg hedder Marianne Ekelund og er 44 år gammel og bor i Hellerup sammen med min mand og datter på 12 år. Jeg er projektleder hos IKEA og superglad for det.

I efteråret 2017 fik jeg konstateret brystkræft og har nu lige afsluttet et langt behandlingsforløb. Først 5 mdr. med kemoterapi, derefter 2 operationer og til sidst 30 dage med stråler. Nu er det hele slut og jeg er rask igen :)

I mange år har jeg været løber og løb mellem 100-150 km om mdr. Under mit behandlingsforløb var det begrænset, hvad jeg kunne præstere på den konto – specielt efter operationerne og under strålebehandlingen måtte/kunne jeg ikke løbe.

Det gjorde, at jeg tog på i vægt og min krop på mange måder ændrede sig og jeg blev ked af mit spejlbillede. Jeg havde også under forløbet fået hang til at trøstespise – til tider syntes jeg, det var rigtig synd for mig og jeg måtte da fortjene et stykke chokolade!

Jeg søgte lidt rundt på nettet og faldt så over Fortius Fitness og skrev derfor til dem for at høre nærmere. Jeg blev anbefalet Mia og glædede mig over et tilsyneladende godt match. Mia virkede som en god træner, vores alder matchede og vores kemi var fra starten supergod.

Jeg havde sat mig for at jeg skulle tabe de 6-8 kg, der var kommet på min krop, inden jeg skulle på ferie i slutningen af juli. Min første time hos Mia var midt i maj. Så der skulle kampgejst og vilje til – men alt det havde jeg – sådan en omgang kræft skulle ikke slå mig ud!

Så fra midt maj og til min sidste time i slutningen af juni havde jeg kæmpet med hård træning og omlægning af kost – jeg gjorde store fremskridt, fordi Mia pressede mig og hele tiden lagde ekstra vægt på. Selv om man tror, man ikke kan – så kan man meget mere, end man tror. Jeg er også en ”smule” konkurrencemenneske og det udnyttede Mia også til fulde :)

Forløbet sammen med Mia har været supersjovt, megahårdt og meget intenst på samme tid. Den gode kemi er alfaomega for, at det bliver rigtig godt og her synes jeg, at Fortius Fitness har ramt plet.

Jeg vil til enhver tid anbefale både Mia og Fortius Fitness til andre – det har virkelig kickstartet mit vægttab, opbygning af en krop, som havde ligget stille samt givet mig nogle gode og sunde kostvaner jeg kan leve med resten af livet.

Og kampen fortsætter 3 gange om ugen med styrketræning. Løbet må vente lidt endnu, da jeg stadig har eftervirkninger efter behandlingen. Men det skal nok komme igen. Nu har jeg i hvert fald gode muskler på min krop igen og jeg er meget mere tilfreds med mit spejlbillede.

Sidder nu her 2 uger før min ferie og mangler at tabe 1,5 kg og det skulle jo nok være muligt :)”

Marianne Ekelund – 44 år, Projektleder, Hellerup

Heidi tabte 32cm og fik en realistisk livsstilsændring

“Noget af dét der tiltaler mig allermest ved træningsforløbet hos Fortius Fitness er, at det er nemt! Øvelserne er ikke komplicerede – det er kostanvisningerne heller ikke – og så tager det kun 1 time fra jeg kommer, til jeg går”*

Heidi Bredberg Petersen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi jeg over en periode på et halvt år var gået fuldstændig i stå med min løbetræning pga. en skade og derfor var kommet til den erkendelse, at NU blev jeg nødt til at finde på et alternativ, for ellers ville jeg ikke kunne holde vægten nede.

Jeg brugte en formiddag til at finkæmme internettet for inspiration og faldt ad denne vej over FF. Til at begynde med var jeg noget skeptisk, da jeg aldrig rigtigt har følt at et træningscenter var noget for mig, men der var noget ved Fortius Fitness´ hjemmeside der fængede, så jeg udfyldte formularen og sendte den afsted.

Egentlig havde jeg den opfattelse, at dét med en personlig træner nok var lidt for smart til en ”nede på jorden-type” som mig.

Men den tvivl blev manet i jorden, da jeg modtog et imødekommende og nærværende svar på min henvendelse fra teamet bag Fortius Fitness, som desuden kom med et forslag til, hvilken personlig træner der kunne være et godt match til mig på baggrund af min personlige beskrivelse.

Den ”modtagelse” gjorde udslaget, og jeg bestilte tid til en samtale hos Mia Schwencke, der efterfølgende blev min personlige træner.

Noget af dét der tiltaler mig allermest ved træningsforløbet hos Fortius Fitness er, at det er nemt!

Øvelserne er ikke komplicerede – det er kostanvisningerne heller ikke – og så tager det kun 1 time fra jeg kommer, til jeg går.

Og selv om det føles nemt, så giver øvelserne virkelig sved på panden og følelsen af, at jeg har brugt min krop effektivt, når jeg er færdig med træningen.

I skrivende stund har jeg netop afsluttet grundforløbet.

Med Mia som personlig træner har jeg hele vejen igennem følt mig i professionelle hænder. Desuden har jeg sideløbende med træningen nydt godt af hendes mange gode fif på nemme og velsmagende opskrifter til brug i hverdagen.

Så alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale dig et træningsforløb hos Mia.

Jeg har tabt 32 cm og føler, at jeg er blevet guidet godt på vej til en motions- og livsstilsændring der virker realistisk – også i det lange løb.”

Heidi Bredberg Petersen – 41 år, Dyrlægestuderende, Brønshøj

Per tabte 10 kg på 2 måneder

“Jeg har nu et bælte, hvor jeg bruger inderste hul og bukser, der ville falde uden dette bælte. Og jeg kan se en talje! Jeg har lovet min søn at citere ham: ”Din mave er blevet hårdere.” :-) I dag kan jeg kigge mig i spejlet med stolthed og glæde. Tingene sidder i langt højere grad, hvor de skal og selvom der stadig er lidt overflødigt, så flyder det ikke ud. Jeg er på rette kurs”*

“Jeg er midt i fyrrerne og er begyndt at mærke alderens forandringer i kroppen.

Det viser sig ved leg med min søn på 9 år og ved fysiske aktiviteter, der tidligere har været lettere at udholde.

Jeg har før trænet i det små med motionsløb og sporadiske besøg i fitnesscentre, men uden erklærede mål. På grund af omvæltninger i familie-/jobliv, har jeg de seneste år slet ikke været aktiv mere end med daglige cykelture til og fra arbejde.

En dag falder jeg over en annonce for Fortius Fitness på Facebook.

Normalt kigger jeg hurtigt videre, men jeg bliver fanget af beskrivelsen af de simple og håndterbare principper. Et personligt forløb, der tager højde for hverdagens rytme og muligheder, lyder næsten for godt til at være sandt.

Jeg har ikke et klart mål fra begyndelsen.

Det drejer sig om at få en lidt pænere figur og styrke en krop, der er udfordret af stillesiddende arbejde.

Jeg forestiller mig, at jeg får nogle styrketræningsøvelser og nogle gode råd om at spise lidt mindre og håber, at jeg har viljen til at følge dem.

Inden første indledende samtale er jeg skeptisk, da jeg tidligere har prøvet personlig træning som introduktionstilbud i fitnesscentre, der bar præg af at være et færdigt produkt.

Ved den første samtale med Mikkel taler vi om ambitionerne, og jeg mærker fra begyndelsen imødekommenhed og forståelse for, at jeg ikke har tænkt at lægge hele tilværelsen om.

Vi kommer ind på kosten, som jeg ellers ikke havde tænkt skulle være et omdrejningspunkt for forløbet. Efter lidt diskussion og en vejning der viser, at der er nogle flere kilo i overskud, end jeg havde forventet, er jeg væsentlig mere motiveret for at gøre noget ud af både træning og kost!

Efter samtalen med Mikkel får jeg tilsendt kostprincipper samt et sæt opskrifter, der viser, hvordan de anbefalede fødevaregrupper kan bruges til varierede og velsmagende retter.

Med disse går jeg straks i gang med en kostomlægning, der viser sig at være overraskende let at udføre.

Der er ikke tale om en ’sultekur’ eller minutiøs afvejning af hvert eneste måltid, men derimod en indstilling (en ’filosofi’), der i sin kerne er simpel og ikke påbyder at skulle tage sin egen mad med til diverse sociale sammenkomster!

Jeg får lært at sætte langt større pris på min urtekniv end min brødkniv.

Selve forløbet er svært at sætte ord på. Men resultaterne er ikke udeblevet!

På 2 måneder har jeg tabt 10 kg!

10 kg!

Jeg har stadig svært ved helt at forstå, at det kunne lade sig gøre med så smerte-/afsavnsfri en indsats.

Naturligvis presser træningen kroppen, så det kan mærkes, men efter de første par uger er det snarere glæden over at kunne føle musklerne blive udfordret end smerte der dominerer.

Jeg har nu et bælte, hvor jeg bruger inderste hul og bukser, der ville falde uden dette bælte. Og jeg kan se en talje! Jeg har lovet min søn at citere ham: ”Din mave er blevet hårdere.” :-)

I dag kan jeg kigge mig i spejlet med stolthed og glæde.

Tingene sidder i langt højere grad, hvor de skal og selvom der stadig er lidt overflødigt, så flyder det ikke ud. Jeg er på rette kurs.

Men ud over de konkrete mål har forløbet givet en ny energi og udholdenhed i hverdagen. Jeg føler mig lettere, stærkere og ’strammere’, og jeg tænker tit, at øvelsen ”planken” sammenfatter, den kombination af styrke og udholdenhed, både fysisk og mentalt, som forløbet har bidraget med.

Et særligt punkt skal dog nævnes. Hvis man, som jeg, har stillesiddende arbejde, hvor de fleste begivenheder markeres med kage og-/eller slik, kan man opleve at skulle takke nej, ofte.

Gennem dette forløb er jeg blevet klar over, hvor meget kage, slik og brød, der bliver budt i løbet af en arbejdsuge, og hvordan det kan blive omdrejningspunkt for samtaler og møder.

Det kan være svært at finde en grimasse, der kan passe, men jeg har klaret mig ved konsekvent at sige nej til disse fristelser.

Efter noget tid har jeg opdaget, at det netop langt mindre er en egentlig fristelse end en refleks at tage sin bid af kagen.

Jeg vil give en varm anbefaling af Mikkel som træner hos Fortius.

Han har brugt den helt rette balance mellem pres, opmuntring og vejledning for at forløbet skred fremad og gav resultater, uden at det blev hans projekt.

Når andre spørger mig om, hvad jeg ”må” spise, svarer jeg, at der ikke er nogle strenge regler, dommer eller en træner, der skal give mig lov til at vælge.

Det er netop den oplevelse, jeg har haft med Mikkel som træner: det er mine valg, der giver resultater.

PS: Og til de, der mener mænd ikke laver squats – jo, det gør de :-)”

Per Bøggild – 45 år, It-udvikler, København

Katrine tabte 5,1 kg fedt og 31 cm på 4 uger

“Det har været helt utroligt tilfredsstillende at se og mærke min krop ændre sig. Steder som ikke har været faste i årevis er det nu :)”*

Katrine tabte sig

Katrine Herfort Bruun

“Efter fødslen af min nu 12-årige søn, har jeg haft det man populært kalder elevatorvægt.

Inden fødslen var jeg slank og behøvede aldrig tænke over kost eller motion.

Det var derfor uvant, at jeg skulle forholde mig til mit kalorieindtag. I perioder fyldte det meget at få vejet al mad, og noteret alle kalorier, jeg indtog, hvorefter jeg i perioder gav helt slip på at tælle – resultat: elevatorvægt.

Jeg eksperimenterede med forskellige former for slankekure som alle havde den fællesnævner, at kalorierne skulle tælles.

Jeg levede et aktivt liv, men havde aldrig forsøgt mig i et træningscenter. Havde nok den fordom, at folk der trænede var besatte af krop og småutålelige at omgås, samt at min tid ikke var til den slags :)

I endnu en jagt på en god slankekur (de findes ikke) stødte jeg tilfældigt på nogle anmeldelser af Fortius Fitness på nettet og kunne godt lide ideen om at have min helt egen personlige træner, der kunne vise mig hvordan, hvor meget og hvor længe i private omgivelser, uden en masse fremmede omkring mig.

Første gang jeg skulle møde Randi, var jeg super nervøs – ville hun være sådan en overgearet drill sergeant type, der råbte i stedet for at tale?

Ville hun synes, at jeg var helt håbløs og umulig, fordi jeg ikke havde plejet min krop på samme niveau?

Alle fordomme blev gjort til skamme!

Randi viste sig at være stille og rolig, super empatisk, imødekommende og god til at sætte sig ind i mine ønsker, formåen og væsen.

Hun ved en masse om ernæring såvel som træning og spottede med det samme, at jeg var en smule besat af at tælle kalorier. Hun udfordrede mig mentalt til at droppe tælleriet.

Ligeledes opfordrede hun mig til at stoppe med at veje – ikke kun min mad – men også mig selv. Det var super angstprovokerende til at begynde med, men har vist sig at gøre livet meget lettere, både helt bogstaveligt – jeg kan gå ud og spise uden at have en køkkenvægt i håndtasken og i overført betydning, ved at jeg taber mig i både kg og centimeter!

Det har været helt utroligt tilfredsstillende at se og mærke min krop ændre sig.

Steder som ikke har været faste i årevis er det nu.

En af de store fordele ved at træne med Randi er, at man hurtigt mærker fremgang og ser resultater.

Derudover har jeg oplevet at have meget mere energi og overskud i hverdagen.

Mit fokus har flyttet sig fra vægt til velvære og jeg ser på min krop med fornyet optimisme.

Jeg har ikke nået mit endelige vægtmål endnu, men har fået et ordentligt boost og en mere realistisk og effektiv tilgang til projektet, og hvad der er endnu bedre – en større kærlighed til min krop og lyst til at træne. Ikke kun fordi jeg ser bedre ud, men fordi jeg får det bedre.

Jeg kan varmt anbefale Randi til enhver der måtte være lidt tøvende i forhold til at komme i gang med at træne.”

Katrine Herfort Bruun – 43år, Økonomirådgiver, Haslev

Troels tabte sig, slap for rygsmerter og fik pænere hud

“På 3 måneder er jeg gået fra en størrelse XL til M i tøj og tabt næsten 9,5 kg. Ud over mit vægttab, er jeg blevet meget stærkere i min krop, og jeg har ikke længere problemer med min ryg”*

styrketraening Tina

Troels Thomsen

“Jeg startede hos Fortius Fitness, fordi jeg havde et ønske om at tabe mig. Samtidigt har jeg tidligere haft problemer med min ryg, som ofte har givet mig smerter.

Hos Fortius Fitness startede jeg et forløb med Tina, som gav mig grundig vejledning omkring både træning, kost og søvn.

Træningen har kastet mange gode ting af sig.

På 3 måneder er jeg gået fra en størrelse XL til M i tøj og tabt næsten 9,5 kg. Ud over mit vægttab, er jeg blevet meget stærkere i min krop, og jeg har ikke længere problemer med min ryg.

Tina er en fantastisk træner og motivator. Jeg har glædet mig til at komme til træning hver gang selv og jeg har vist at det ville blive hårdt.

Tina ved hvad der skal til for at få den rigtige træning og opnå de mål, som jeg selv har sat. Hun er altid i godt humør og det smitter af, hvilket gør træninger nemmere at komme igennem. Efter træningerne har jeg haft større mentalt overskud.

Jeg har fået markant mere velvære af at gennemføre et forløb hos Tina og hun har hjulpet mig med at kickstarte en ny og bedre livsstil.

Et ekstra plus ved forløbet, som jeg ikke havde forventet var, at kosten har vist sig at have en god virkning på min hud. Jeg har haft problemer med eksem, men omlægningen af min kost har gjort min hud pænere.

I foråret 2017 fik jeg en skade i mit ene ben og søgte derfor tilbage til Fortius Fitness for at få hjælp til genoptræningen.

Og heldigvis kunne jeg aftale et forløb hos Tina.

Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger.”

Troels Thomsen – 40 år, Restauratør, Ebeltoft

Neriman fik en fastere krop og en sundere tilværelse

“Efter at have haft første forløb med Mia, kunne jeg godt både se og mærke forandringerne på såvel krop, som humør og overskud”*

Neriman

Neriman Sulcevski

“Jeg valgte Fortius Fitness, da det var den træningsform og struktur, jeg havde brug for.

Efter 2 børn og 10 års pause fra motion, med kun lidt løb ind i mellem, besluttede jeg mig for at skulle i gang med at styrke min krop og mit velvære.

Når man som jeg sidder på kontor og ikke dyrker regelmæssig motion, så er der ikke mange muskler i kroppen at gøre godt med, og det kunne jeg både se og mærke. Mit mål var at få en fastere krop og ikke så meget vægttab, da min vægt lå på 52 kg.

Jeg har løbet lidt ind i mellem og trænet med vægte hjemme, men da jeg ikke gjorde det kontinuerligt, og jeg ikke havde de korrekte tekniker, så følte jeg ikke, at min krop fik så meget ud af det.

Jeg har ikke tidligere gjort brug af personlig træning, men efter at have læst om Fortius Fitness og deres principper og træningsmetoder, var jeg ikke længere i tvivl om, at det var dem som skulle hjælpe mig på vej til en mere fast krop og et sundere liv.

Efter at have haft første forløb med Mia, kunne jeg godt både se og mærke forandringerne på såvel krop, som humør og overskud. Det gav mig blod på tanden til at fortsætte fra det ene forløb til det næste, som jeg er stadig er i gang med.

Jeg lever en sundere tilværelse, og det smitter af på familien, men stadig med plads til, at der en gang imellem kan være en “gulerod” i kosten.

Det vigtigste i forløbet har været, at hos Fortius Fitness føler jeg, at jeg kommer i centrum, når jeg er til træning hos Mia. Jeg har ikke skulle følge et hold eller stå med en masse andre som også træner samtidigt. Det er intensiv træning, og du har din træners fulde opmærksomhed.

Den anden vigtige ting er trænerens kemi med mig. Jeg er SÅ glad for at have Mia som træner.

Hun er først og fremmest professionel og har givet mig rigtig god sparring undervejs i forløbet. Mia er også en varm og meget behagelig træner, som lytter til ens behov.

Jeg har været super glad for at have Mia som træner og kan varmt anbefale hende til andre som gerne vil have et forløb hos Fortius Fitness.”

Neriman Sulcevski – 41 år, Søborg

Dan tabte 16 kg fedt, 70 cm og fik halveret sin fedtprocent

“Nogle havde nok ikke troet, at jeg ville være så standhaftig, og at jeg kunne lægge de knap så gode madvaner om og holde ved, men med Nanas hjælp, når det gjorde ondt i alle muskler – også dem jeg ikke vidste, jeg havde – og viden om at der var en vejning lige om hjørnet, er sundhed kommet ind i min hverdag”*

“Først vil jeg sige tak for et super godt og hårdt forløb, men nok de bedste 6 måneder jeg har trænet i mit 48 år lange liv.

Efter jeg ikke længere er så fysisk aktiv på mit arbejde, men det gennem årene er blevet til mere skrivebordsarbejde og ikke så meget tid til personlig pleje, er kiloene blevet til mange, og selvom jeg flere gange havde været inde og søge efter en personlig træner, blev det ikke rigtigt til noget.

Men inden en tur til Thailand, hvor jeg har fået taget nogle fotos, og det var tydeligt, at kiloene var blevet for mange, gik jeg på nettet og fandt Fortius Fitness som lå i Søborg, som er tæt på mit arbejde, og fik lavet en aftale med Nana mandagen efter, at jeg var kommet hjem fra ferie om en personlig samtale.

Jeg var med det samme sikker på, at det lige var den rigtig træner for mig fra det første møde med Nana.

Hun var så positiv og med gå på mod, hvor jeg tænkte, puha det bliver hårdt.

Det vidste Nana også hurtigt, at det blev, og hvad der skulle til med et smil for at få mig ned på mit ønskede mål.

Nana fik hurtigt lavet et træningsprogram og fortalt mig, hvad jeg skulle spise, og hvad jeg skulle lade være med og spise.

Styrketræning 3 gange om ugen de første 3 måneder og de næste 3 måneder 1-2 gang og ugen.

Nogle havde nok ikke troet, at jeg ville være så standhaftig, og at jeg kunne lægge de knap så gode madvaner om og holde ved, men med Nanas hjælp, når det gjorde ondt i alle muskler – også dem jeg ikke vidste, jeg havde – og viden om at der var en vejning lige om hjørnet, er sundhed kommet ind i min hverdag.

Og jeg synes, at det er sjovt, når folk anerkender mit nye udsende, og når nogen kommer og siger “Godt gået”

Jeg startede på en vægt 103 kg og en fedtprocent på 33 og er nu blevet over 70 cm mindre i kropsmål, vejer 87 kg og en fedtprocent på 16, og det er super, at man nu også kan se, at der findes muskler i min krop.

Jeg kan klart anbefale Nana Beknes som personlig træner hos Fortius Fitness.”

Dan Jeppesen – 48 år, Aut. VVS-installatør, Herlev

Stine tabte sig og kan nu følge med på familiens vandre- og cykelture

“Nu ser jeg faktisk en mulighed for, at jeg for første gang i mit liv har en chance for at komme tæt på min normalvægt med hjælp fra Fortius Fitness”*

kostvejleder silkeborg

Stine Homann

“En gang overvægtig – altid overvægtig…

Sådan troede jeg det skulle være. Men nu ser jeg faktisk en mulighed
for, at jeg for første gang i mit liv har en chance for at komme tæt på min normalvægt med hjælp fra Fortius Fitness.

Fortius Fitness’ koncept er egentligt enkelt – træningen er overkommelig og ikke svær, når først man har lært øvelserne. Og med meget positiv og kompetent vejledning sker der hurtigt mærkbare fremskridt.

Jeg har i mange år lidt af dårlig ryg, og den har også drillet undervejs. Tidligere ville jeg nok være endt tilbage på sofaen af angst for at gøre mere skade. Men træneren har med kompetent vejledning tilpasset træningen, så jeg har kunnet fortsætte med at træne.

Kostprincipperne er overkommelige – men hold op jeg spiser meget kål ;-).

Jeg laver stort set den samme mad, som jeg altid har gjort, men har firdoblet på mængden af grøntsager, og spiser ikke den pasta og de kartofler som børn og mand spiser. Jeg spiser mig altid mæt – og oplever, at hvis jeg sørger for at fylde op med proteiner og grovegrøntsager, holder det længe.

Selvfølgelig lurer sukkertrang og udfordringer i forbindelse med sociale arrangementer. Men støtten fra træneren har været uvurderlig.

Jeg har fået gode strategier i forbindelse med ferie, jul og fester. Og refeedmåltiderne har været “åndehuller” jeg har set frem til og nydt uden dårlig samvittighed. Det har gjort det muligt at deltage i familiearrangementer og andre sociale begivenheder uden at være “sær”.

Jeg er næsten halvvejs mod mit mål at få en stærkere og slankere krop, der kan følge med, når familien skal på vandre- og cykeltur.

Det er den bedste investering, jeg har gjort i mit liv.”

Stine Homann – 47 år, HR-konsulent, Engesvang

Ulrik fandt motivationen og slap af med hovedpinen

“Over 10 gange med Fortius Fitness lykkedes det mig at træne regelmæssigt, spise med omtanke, at eliminere hyppig hovedpine, konvertere lidt fedt til muskler og smile mere til mig selv og mine omgivelser”*

Ulrik Trenckner

“Jeg har af flere omgange forsøgt på egen hånd at ændre min livsstil uden held og er hver gang endt som betalende passivt medlem i et træningscenter.

Jeg valgte derfor personlig træning hos Fortius Fitness, fordi jeg havde brug for den rette start og en målrettet indsats for at holde mig på sporet.

Mit primære mål med forløbet var at få mere fysisk og mentalt overskud gennem træning og at ændre af mine kostvaner.

Over 10 gange med Fortius Fitness lykkedes det mig at træne regelmæssigt, spise med omtanke, at eliminere hyppig hovedpine, konvertere lidt fedt til muskler og smile mere til mig selv og mine omgivelser.

Mere kunne jeg ikke forlange.

Anna har været en kæmpe hjælp, og selv om det er mig der har svedt, så er det hendes fortjeneste, at jeg på blot to måneder har fået et utrolig godt afsæt til at fortsætte med de positive ændringer i min livsstil.

Jeg kan på der varmeste anbefale Anna og Fortius Fitness.”

Ulrik Trenckner – 43 år, E-commerce manager, Hillerød

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor stort et fedt- og vægttab, man kan opnå med den rigtige styrketræning kombineret med en målrettet kostomlægning efter Fortius Fitness-principperne. Grundet kostomlægningen og den regelmæssige og målrettede træning har jeg fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk”*

Vibeke Rehfeld

“Jeg valgte et personligt træningsforløb med Fortius Fitness efter at have researchet en del på forskellige muligheder for personlig træning, fordi det var det træningskoncept, der ’talte’ mest til mig med sin ’non nonsense’-tilgang til både træningsprogram og kost.

Jeg havde ikke prøvet personlig træning før, så jeg kunne godt lide tanken om de lidt mere stille og intime forhold under træningen, hvor der maksimum er to trænere og to klienter i lokalet på samme tid.

Mine mål var at få nogle langsigtede redskaber til en sundere livsstil med simpel træning og fornuftig kostomlægning.

Som mor til tre var mit mål at genoptræne min core og få en stærkere krop efter tre fødsler (bl.a. for at undgå rygsmerter), at tabe mig 10kg og opnå en mere tonet krop.

Jeg havde tidligere forsøgt mig med det velkendte nytårs-medlemskab i et almindeligt fitnesscenter samt forskellige slankekure (South Beach-kuren og LCHF), men aldrig samtidig og ikke med specielt gode erfaringer.

Træning på maskiner blev altid hurtigt kedeligt og monotont for mig, og kurene virkede nok i starten, men resultaterne holdt aldrig, formentlig pga. manglende træning ved siden af.

Jeg har dyrket yoga flere gange om ugen i mange år og fortsatte med det, da jeg startede hos Fortius Fitness, hvilket har været en god kombination for mig.

Jeg var nok lidt skeptisk i starten, særligt hvad angår genoptræning af mavemuskler og fedtforbrænding på maven – men det virkede!

For mig har den altafgørende motivation undervejs været at kunne se en stadig større fremgang i min træning og et stadigt større fedttab.

Det er også den erfaring, der nu gør det nemt for mig at prioritere at gå ned i et almindeligt træningscenter og selv køre programmet med de tre supersets igennem 2-3 gange om ugen.

Jeg har opnået mine mål med træningsforløbet – har tabt mig 10 kg og opnået en slankere og mere tonet krop (inkl. fladere mave. hvilket var et af mine store mål efter tre fødsler).

Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor stort et fedt- og vægttab, man kan opnå med den rigtige styrketræning kombineret med en målrettet kostomlægning efter Fortius Fitness-principperne.

Grundet kostomlægningen og den regelmæssige og målrettede træning har jeg fået et generelt større velvære og højere energiniveau.

Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.

Jeg har oplevet forløbet hos Fortius Fitness som et meget professionelt, effektivt og ærligt forløb, hvor min personlige træner brugte den fornødne tid på at sætte sig ind i, hvem jeg var og hvad jeg kom med af ønsker og mål.

Man bliver ikke lovet nogen nemme genveje, men får klar besked om konceptet og om, hvad man vil kunne opnå med den indsats, man selv vælger at lægge i forløbet.

Derudover var min træner eminent til at motivere mig til altid lige at kæmpe for den ekstra gentagelse eller den ekstra vægtforøgelse for at opnå det bedst mulige resultat. Det har været hårdt på den sjove måde, og jeg kan ikke huske ene eneste træning, hvor vi ikke har fået os et godt grin undervejs.

Jeg ser mit halve år i Fortius Fitness som en fantastisk langtidsinvestering i mit helbred og min sundhed.

Jeg kan på det varmeste anbefale Fortius Fitness, både som koncept og som træningscenter, og ikke mindst personlig træner Magnus Leitet, som i den grad er nem og behagelig at arbejde sammen med og som formår at motivere og holde en i ørerne også med hensyn til efterlevelse af kostprincipperne uden for træningslokalet.”

Vibeke Rehfeld – 42 år, Phd, Brønshøj

Brian tabte 10 kg og kom i form

“Min krop er blevet stærkere, så jeg fx ikke længere har ondt i lænden, når jeg sidder, eller i knæene, når jeg går op ad trapper. Det er en fornøjelse at komme til træning, fordi jeg ved, at jeg får kyndig vejledning i såvel øvelser som kost”*

Brian Andreasen

Brian Andreasen

“Da jeg valgte at begynde træning hos Fortius Fitness, ledte jeg efter et sted, hvor jeg kunne få motivation til at komme i gang med at træne efter adskillige års pause pga. skader.

Mit mål var bedre form og vægttab.

Begge dele har jeg opnået gennem min træning med Mikkel som coach, idet jeg nu er 10 kg. lettere og har fået meget mere velvære i min dagligdag.

Min krop er blevet stærkere, så jeg fx ikke længere har ondt i lænden, når jeg sidder, eller i knæene, når jeg går op ad trapper.

Det er en fornøjelse at komme til træning, fordi jeg ved, at jeg får kyndig vejledning i såvel øvelser som kost.

Mikkel er virkelig god til at variere træningen – både af sig selv, og hvis jeg efterspørger nye øvelser.

Derudover er han en god støtte i forhold til, at jeg selv skal kunne træne på egen hånd, fordi han er så omhyggelig med at forklare øvelserne.

Dertil kommer, at atmosfæren omkring Mikkel altid er behagelig og tryg, selvom han også forstår at udfordre mine grænser.

Derved har jeg lært, at min krop kan mere, end jeg troede, og jeg har fået selvtillid i forhold til at træne.

Jeg vil til hver en tid anbefale Mikkel som personlig træner – han bærer den største del af fortjenesten for, at jeg er kommet til at holde af at træne.”

Brian Andreasen – 42 år, KBH

Trine fik et spark i rumpetten til at ændre sine dårlige vaner

“Jeg fik præcis det ud af forløbet som jeg kom efter. Jeg fandt ud af hvor fantastisk det føles at træne og spise rigtigt uden på nogen måde at være fanatisk eller blive religiøs omkring det”

Christina opnåede et langtidsholdbart resultat og blev klogere på sine udfordringer omkring kosten

“Christina indprentede mig igen og igen, at 2cm er godt, selvom 4cm er mere. Mit resultat var 3 kg og 25cm på 2,5 måned. Hvilket ikke er 10kg, men til gengæld et langtidsholdbart resultat og virkelig mange erfaringer og erkendelser rigere”*

Christina Alaani

“Da, jeg besluttede at bruge så mange penge på et personligt træningsforløb, tænkte jeg: ”Nu er det nu, nu kommer jeg til at tabe de 10kg”.

Det må Christina og Fortius Finess være garant for, og jeg var fuld af kraft og gåpåmod.

Til det første møde kiggede jeg sammen med Christina på deres kostpyramide, og det gik op for mig, at der faktisk lå et stort arbejde forude for mig.

Jeg fik ikke en kostplan og et træningsprogram, som jeg blindt skulle følge. Jeg forklarede Christina, at jeg ikke har så stor tålmodighed, og at jeg gerne ville have hurtige resultater.

Christina konstaterede ret køligt men kærligt, at der kun er en vej for mig, og det er at lægge den sort/hvide tilgang bag mig.

Ingen kostplaner, ingen tvang, ingen forbud, ingen kalorietælling, ingen hurtige resultater.

Eneste vej er den bevidste og kærlige spisning, hvor jeg spiser for at nære mig selv og ikke for at straffe mig selv.

Til det andet møde havde Christina gennemskuet min anden barriere. Jeg skælder mig selv ud, hvs jeg ikke gør det godt nok, og jeg har kun perfektionistiske krav til mig selv.

Christina indprentede mig igen og igen, at 2cm er godt, selvom 4cm er mere. Mit resultat var 3 kg og 25cm på 2,5 måned. Hvilket ikke er 10kg, men til gengæld et langtidsholdbart resultat og virkelig mange erfaringer og erkendelser rigere.

Jeg anbefaler Christina, hun er total på og jo mere ærlig om mine tilbagefald og udfordringer, jeg var, jo bedre kunne hun hjælpe mig, og jo mere kunne hun give.”

Christina Alaani – 46 år, Antropolog, Amager

Lonnie blev stærkere og tabte sig

“Jeg har tabt mig flere centimeter mange steder og flere kilo også. Det er meget simpelt at følge kostprincipperne og endnu federe, at det så rent faktisk virker :-). Det har været meget motiverende at kunne se fremskridt, selvom jeg kun har trænet 1-2 gange pr uge, har drukket vin, spist slik mv”*

Lonni Ruth Winsløw Henriksen

“Jeg valgte Fortius Fitness af flere årsager. En af årsagerne var fx, at det var dem med flest positive historier fra tidligere kunder. Det lød nærmest for godt til at være sandt.

Derudover lå det tæt på mit hjem, men vigtigst af alt viste det sig, at det var muligt at få tilpasset øvelser og træning til det genoptræningsstadie jeg var på.

Jeg havde brug for hjælp til at opnå en stærkere fysik, og hjælp til at sikre at jeg lavede øvelser korrekt. Det var måske endnu vigtigere, fordi jeg aldrig havde prøvet styrketræning før.

Mit overordnede mål var at blive fysisk stærkere, så jeg bedre kunne lege med mine børn på 3 og 4 år.

Det var fedt at blive instrueret af træneren, bl.a. fordi han kunne svare på spørgsmål både dem som vedrørte de tekniske i selve styrketræningen, men også det der vedrørte det fysiske fx i forhold til min diskusprolaps.

Qua han også har læst Idræt på KU, er han enorm troværdig i forhold alle de idrætsrelaterede spørgsmål og emner, vi har drøftet.

Jeg styrketræner selv hjemme en-to gange pr. uge nu.

Jeg har tidligere haft personlig træner til at opnå andre mål fx i forhold til at kunne løbe en vis distance hurtigt. Men det var noget helt andet, og jeg havde ikke på samme måde behov for at tage hensyn til min ryg, som jeg har haft i denne omgang.

Jeg har tabt mig flere centimeter mange steder og flere kilo også. Det er meget simpelt at følge kostprincipperne og endnu federe, at det så rent faktisk virker:-). Det har været meget motiverende at kunne se fremskridt, selvom jeg kun har trænet 1-2 gange pr uge, har drukket vin, spist slik mv.

Det har været en rigtig god oplevelse hos træneren, som virkelig er sød, forstående og professionel fx i arbejdet med at finde mit rette niveau og stadig være i stand til at presse mig til at opnå større styrke.

Jeg vil anbefale andre at overveje et sådant forløb, også selvom man måske ikke er hel intakt fysisk :-).”

Lonni Ruth Winsløw Henriksen – 40 år, Proceskonsulent, København

Jesper tabte 12,3 kg og 33 cm fordelt på kroppen og fik udbedret smerter og gener

“Ret hurtigt kunne jeg mærke forbedringer i mit knæ. Jeg kunne sove en hel nat igennem uden at vågne op med smerter. Jeg kunne rejse mig fra en stol uden at mit knæ var låst og kunne gå uden at halte. Især det at gå op og ned ad trapper havde været en stor udfordring, men det var hurtigt væk i takt med, at jeg fik trænet squat og dødløft”*

Jesper Kildehøj

“Jeg var godt klar over at jeg var overvægtig. To operationer i mit højre knæ og et i mit venstre knæ, efter et fald ned af en trappe for knapt 7 år siden, havde medført at jeg ikke kunne dyrke motion som jeg plejede.

Jeg har fået indsat en titaniumskrue i mit højre ben og har en grad 3 bruskskade i mit venstre knæ.

Lægen som opererede mig, sagde til mig efter operationerne at jeg nok ikke skulle regne med at jeg kunne komme til at løbe 5 km igen.

For knapt et år siden kunne jeg knapt nok rejse mig fra en stol uden smerter i mine knæ, jeg vågnede op med smerter om natten og jeg var hæmmet i mine aktiviteter sammen med mine børn.

Jeg havde fået en henvisning til en fysioterapeut for at få behandlinger for mine smerter, og fysioterapeuten sendte mig videre til en kiropraktor uden at det hjalp synderligt. Noget måtte der gøres.

Jeg var godt klar over at jeg skulle tabe mig, det ville selvfølgelig hjælpe på mine smerter i knæet, men selvfølgelig også på min generelle sundhedsstatus.

Jeg havde selv prøvet med kostomlægning og at få dyrket lidt motion, men det blev altid kun noget halvt og ikke så struktureret.

Jeg fik tabt mig lidt, og lige så hurtigt jeg tabte nogle kilo, lige så hurtigt kom de tilbage og nogle gange med lidt flere ekstra kg.

På et tidspunkt havde jeg, via en henvisning på Facebook fra en mor til en af mine børns klassekammerater, set noget om Fortius Fitness.

Jeg kunne huske, at jeg var blevet lidt fascineret af den personlige del, at man ikke skulle stå i et stort motionscenter sammen med en masse andre og meget slankere personer og pruste som en hval når man lavede øvelserne.

I efteråret 2017 tog jeg en beslutning, som jeg siden hen skulle sande var det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg ville snart blive 49 år og tænkte at en af de vigtigste ting, som jeg kunne gøre for mig selv og mine to børn, var at jeg tabte mig, kom af med mine smerter i knæene og fik mere energi så jeg kunne gøre flere ting sammen med dem.

Derfor besluttede jeg mig for, at min 50 års fødselsdagsgave til mig selv skulle være et forløb med en personlig træner, og så ville jeg give mig et år til at tabe de ca. 40 kg, som jeg vejede for meget.

En af grundene til at jeg valgte Fortius Fitness var at de lå i Allerød, men også mange af de personlige beskrivelser som ligger inde på hjemmesiden, kunne jeg forholde mig til.

Mange i lignende situationer, og at en af instruktørerne selv havde erfaringer med knæskader.

Jeg tænkte at en uforpligtende samtale kunne være med til at afdække, om jeg kunne gennemføre et forløb pga. mine knæ, og om jeg ville synes om at have en personlig træner.

Jeg havde tidligere kun hørt om elitefolk eller semi-professionelle som brugte en personlig træner, så derfor var det også lidt grænseoverskridende for mig at selv skulle benytte mig af en.

Jeg var på ingen måde elitesportsmand, og derfor var jeg noget spændt på at se, om det var sådan en højt råbende militærtype, som ville se blod, sved og tåre, indtil man kastede op af udmattelse.

Mit Introbesøg hos Anna var rigtig positivt.

Jeg fik en grundig introduktion til konceptet og især kombinationen af fokus på træning og kost, var det som fik mig overbevist om, at jeg skulle gøre det her.

Især det at skulle finde datoer til træning allerede på samtaledagen, efter jeg havde sagt ja, var rigtig godt for mig, for så var vi i gang.

Ret hurtigt kunne jeg mærke forbedringer i mit knæ.

Jeg kunne sove en hel nat igennem uden at vågne op med smerter. Jeg kunne rejse mig fra en stol uden at mit knæ var låst og kunne gå uden at halte. Især det at gå op og ned ad trapper havde været en stor udfordring, men det var hurtigt væk i takt med, at jeg fik trænet squat og dødløft.

Jeg har også døjet i mange år med en svag ryg pga. Scheuermanns sygdom, en lidelse hvor der ses vækstforstyrrelse i ryghvirvlerne. Det betyder at ryggen efter nogen tid får en udtalt krumning og i mit tilfælde, hvor hvirvlerne i lænderyggen indgår i sygdommen, vil denne del af ryggen miste sit naturlige lændesvaj.

Det har gjort, at jeg tit fik ondt i ryggen, når jeg stod op længe, men efter jeg begyndte at træne, især dødløft, fik jeg også trænet ryggen, så smerterne ved at stå op er mindre udtalt nu.

Jeg kunne også begynde at mærke, at jeg fik mere energi, og i det hele taget begyndte jeg at få en bedre livskvalitet ret hurtigt, efter at jeg var startet.

Jeg kan huske, at jeg tænkte:

”hvorfor har jeg ikke gjort det her noget før?”

Jeg har nu gået 30 gange hos Anna, og jeg har nydt hver en eneste gang, jeg er kommet hos Fortius Fitness, hvor Anna har altid været god til at motivere mig.

Især i starten hvor vi gik meget langsom frem for at teste om mit knæ kunne holde til squat øvelserne. Jeg var i starten spændt på at se, hvordan jeg ville synes om at lave styrkeøvelser, men jeg må sige, at jeg er blevet positivt overrasket over, hvor effektivt det er, og hvor motiverende det har været for mig.

Selv da jeg fik en mindre skade i mit knæ, kunne jeg træne, og Anna var rigtig god til at få mig tilbage igen til fuld styrke ved at dosere træningen på en fornuftig måde.

Jeg skal nu have min sidste træning, og jeg er overbevist om, at jeg, med den grundige instruktion jeg har modtaget fra Anna, selv vil kunne fortsætte med at træne.

Det som jeg især også har været glad for at kunne bruge Anna til, er at spørge ind til kosten og få gode hverdagsråd, så det er blevet nemmere og mere overskueligt at følge en god og varieret kost.

Samtidig har hun også været god til at coache mig på træningen, så jeg føler mig tryg ved selv at skulle lave øvelserne selv uden at have en personlig træner til at rette mine fejl.

Det som er styrken ved at gå hos Fortius Fitness, er kombinationen mellem kostrådgivningen og træningen, og så at man har sin egen personlige træner som er 100% fokuseret på dig, mens du træner og ikke skal holde øje med andre.

Som et ekstra plus er faciliteterne i Fortius Fitness Allerød også bare lækre. Gode forhold til parkering, omklædning og badefaciliteter er gode og et supergodt træningslokale med de nødvendige faciliteter.

Jeg kan kun give Fortius Fitness mine bedste anbefalinger og anbefale andre at forkæle sig selv på denne måde.

Det er helt klart det bedste, man kan gøre for sig selv.”

Jesper Kildehøj – 49 år, Farmaceut, Allerød

Lise tabte 24 cm på kroppen og fik vægt og fedtprocenten ned

“Selv for en som mig, som har et stort energiniveau, kan jeg mærke en kæmpe forskel. Ting bliver meget nemmere”*

Kim tabte 20 kg og 80 cm og fandt glæden ved træning

“Jeg er over 80 cm mindre i kropsmål, har mere end halveret min fedtprocent, og nu har jeg rundet et vægttab på 20 kg, og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken”*


“Jeg havde i flere år snart været godt træt af min vægt, kørte en del MTB og havde opnået et vægttab ved dette, men så kom vinteren, og så var det svært at holde vægten, og når det igen var tid at køre, var det forfra.

Efter at have prøvet dette nogle år, måtte der noget nyt til. Så jeg søgte på nettet og fandt Fortius Fitness og fik kontakt til Kasper, som så satte mig i kontakt til Randi Negendahl til en personlig samtale.

Randi fik lavet et træningsprogram og vejledt mig i, hvad jeg skulle spise. Der var en ugentlig fridag angående kosten og styrketræning 3 gange om ugen.

Mange havde spået, at det ville holde max en måned så var det slut, men takket være den altid glade Randi, dog med en løftet pegefinger (hvis der ikke var den store fremgang ved vejning og mål), har jeg i dag fået en ny livsstil hvor sundhed er kommet naturligt ind i min hverdag, og jeg synes det er fedt, når nogen kommer og siger ”Godt gået” – selv nogle man ikke kender i det lokale fitness Center.

Så nu har jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.

Jeg er over 80 cm mindre i kropsmål, har mere end halveret min fedtprocent, og nu har jeg rundet et vægttab på 20 kg, og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken.

Og så er jeg også lige gået 2 størrelser ned i bukser og 1 størrelse i bluser, og det er bare super dejligt, at man nu også kan se, at der findes muskler i min krop.

Faktisk er jeg blevet så glad for min nye livsstil, at min næste ferie er en aktivferie.

Nu er jeg kommet så langt, at jeg har aftalt, at jeg 1 gang om måneden kikker forbi Randi, hvor vi lige går øvelser og vægt igennem.

Jeg kan klart anbefale Randi Negendahl som personlig træner hos Fortius Fitness.”

Kim Nielsen – 47 år, Aut. El-Installatør, Køge

Ægtepar fik hurtigt vægttab og tabte 9 kg fedt og 12 cm i taljen på 4 uger

“Efter forløbet besluttede Pia sig for at uddanne sig til personlig træner. Hun søgte senere tilbage til Fortius Fitness, hvor hun videreuddannede sig hos Kasper, og i dag er personlig træner”*

Jacob fik endelig de resultater, han savnede

“Men resultaterne har også indfundet sig: på 7 uger har jeg tabt 10,2 kg, og det er vel at bemærke 10,2 kg rent fedt! Alt i alt penge godt investeret i min fremtidige livsglæde”*

Jacob Jørgensen

Jacob Jørgensen

“Igennem længere tid har jeg søgt efter den rette personlige træner for mig, og b.la. andet prøvet i de store fitnesskæder uden tilfredsstillende resultater.

Valget faldt herefter på Fortius Fitness, da deres koncept med enkle kostprincipper samt fokuseret og effektiv træning i private omgivelser tiltalte mig.

Dernæst valgte jeg Magnus som, på trods af at han var yngre end mig, har vist sig som en utrolig omsorgsfuld, vidende og engageret træner, der har forstået mit behov for mental sparring kombineret med støtte og opmuntring.

Det har gjort træning mere til en leg, som jeg nyder, både at se frem til og være til.

Jeg har også fået mere energi, samt fornyet lyst til at træne og passe bedst muligt på mig selv.

Magnus er alt det, jeg ledte efter i en træner og mere til: Sød, venlig, støttende, opmærksom – og engageret i at jeg får træningslyst og resultater med hjem, som jeg kan bygge videre på.

Men resultaterne har også indfundet sig: på 7 uger har jeg tabt 10,2 kg, og det er vel at bemærke 10,2 kg rent fedt!

Alt i alt penge godt investeret i min fremtidige livsglæde.

Et stort TAK herfra Magnus.”

Jacob Jørgensen – 44 år, Tømrermester, Virum

Jane slap for badevægtens tyranni og tabte sig

“Jeg har aldrig i mit liv lavet en eneste rigtig armbøjning, det kan jeg i dag. Jeg er ikke længere styret af min badevægt, men passer min træning og kost, så godt det er mig muligt. Jeg mangler lige det sidste, men det skal jeg nok klare”*

Jane Hallgren

Jane Hallgren

“Jeg hedder Jane Hallgren, er en kvinde på 49 år, der altid har været lidt for glad for mad og kager.
Det ses desværre også … 10-15 kg for meget på sidebenene.

Jeg har igennem mange år været styret af min badevægt og de lidt for mange kg. Jeg har altid dyrket sport, især løb, men det har ikke været nok.

Jeg valgte i foråret at starte hos Fortius Fitness for at blive skubbet lidt i den rigtige retning og for at få rådgivning omkring træning og kost.

Min personlige træner blev Eva Bagger, og hun har været en kæmpe inspiration og støtte gennem mit forløb på ca. 6 måneder.

Jeg har aldrig gået til fitness/vægttræning, men det skulle jeg til nu … jeg fik 6 forskellige øvelser, jeg skulle træne 3 gange om ugen, bl.a. planken som vi tit har øvet på herhjemme.

Men hos Fortius Fitness skulle jeg have vægt på ryggen (2,5kg), jeg mente umiddelbart Eva måtte være skør, men i dag ligger jeg med 30kg på ryggen.

Jeg har aldrig i mit liv lavet en eneste rigtig armbøjning, det kan jeg i dag.

Jeg er ikke længere styret af min badevægt, men passer min træning og kost, så godt det er mig muligt. Jeg mangler lige det sidste, men det skal jeg nok klare.

Eva er stadig i mit baghoved og hjælper, når jeg synes, det bliver svært.

Jeg sender mine bedste tanker til min personlige træner, som jeg kan takke for den nye start med Fitness og hjælpen til at knække kostkurven.

Står du og mangler hjælp til vægttab, kan jeg på det varmeste anbefale Fortius Fitness og Eva Bagger.”

Jane Hallgren – 49 år, arbejdsmiljøkoordinator, Næstved

Martin tabte 10 kg og 35 cm trods rygproblemer

“Jeg har helt sikkert fået mere energi, og tror på at jeg kan stå på egne ben. Er blevet glad for at træne og at det ikke bare er en pligt. Kan helt sikker godt anbefale Fortius Fitness til andre, da det for mig har været den helt rigtige måde, det er blevet gjort på”*

Martin Fischer

“Jeg valgte en personlig træner,for at få et los i røven til at komme i gang med at træne.

Har de sidste mange år prøvet at melde mig ind i forskellige fitnesscentre, for at komme i gang med at træne og tabe mig, og det er hver gang løbet ud i sandet, plus diverse slankekure, som er gået i stå hver gang.

Da jeg startede hos Fortius Fitness (Christina i Søborg), var jeg lidt skeptisk omkring det, men det blev hurtigt gjort til skamme.

Jeg har virkelig været super glad for mit forløb, og den måde der bliver trænet på.

Min kost er selvfølgelig også ændret væsentligt. Ingen kartofler og sovs, men kød og salat og det synes jeg bare kører derud af.

Og så hjælper det selvfølgelig meget, at der også har været resultater.

Har tabt 10 kg og 35 cm samlet på kroppen.

Det havde nok været mere, hvis jeg ikke havde fået problemer med ryggen. Men der var Christina hurtig, og vi fandt nogle andre øvelser, jeg kunne lave. Helt perfekt, så man ikke gik helt i stå.

Jeg har helt sikkert fået mere energi, og tror på at jeg kan stå på egne ben. Er blevet glad for at træne og at det ikke bare er en pligt.

Kan helt sikker godt anbefale Fortius Fitness til andre, da det for mig har været den helt rigtige måde, det er blevet gjort på.

Min træner Christina har for mig været en kæmpe inspiration, både som træner og kostvejleder og hendes gode humør smitter altid af.

Udover det bliver jeg presset til det yderste, hver gang jeg er der, og det er der ikke mange der kan få mig til.

Derfor kan jeg kun anbefale Christina til andre, da mit forløb har været over alt forventning.”

Martin Fischer – 42 år, Fodplejer, Skovlunde

Tina mindskede livvidden med 18 cm

“Jeg er også begyndt at få kommentarer fra mine omgivelser på mit vægttab. Det øger klart motivationen til at fortsætte samt velværet, man får i sin krop ved at der rent faktisk sker noget”*

Tina Danner

“Jeg har i mange år kæmpet med vægten, og det gik helt galt efter, at jeg stoppede med at ryge, da jeg var 39. Kiloene er støt steget gennem årene.

Jeg har været på adskillige kure igennem i årenes løb. Tit tabte jeg mig også lidt for efterfølgende at tage det hele på igen og mere til.

Jeg er nu kommet i overgangsalderen og har følt, at det har været ekstra svært at tabe sig. Det har også været svært at finde motivationen til hele tiden at være på kur.

Jeg har i flere år gået til især Zumba i mit lokale fitnesscenter. Jeg synes det er sjovt og også hårdt at gå til Zumba, men der skete ikke rigtig noget mht. vægttab.

Jeg var efterhånden så træt af at være så stor og begyndte derfor at søge på nettet efter muligheder for en personlig træner, det var vist det eneste jeg ikke havde prøvet endnu.

Her faldt jeg så over Fortius Fitness hjemmeside, og syntes det lød ret interessent.

Jeg kontaktede derfor Fortius for en samtale, og her mødte jeg så min personlige træner.

Jeg startede med at lægge kosten om 14 dage før, jeg startede på selve træningen for at få det på plads inden selve træningsforløbet. Det synes jeg fungerede godt for mig.

Forløbet har været rigtig godt. Jeg har tabt omkring 1 kg om ugen og har bestemt ikke følt, at det har været svært at følge kostrådene. Det hjælper med at holde motivationen, at jeg to gange om ugen har kunnet spise det, som jeg har lyst til.

Det er en virkelig dygtig og motiverende træner, og selvom jeg bestemt ikke synes styrketræning er min foretrukne træningsform, så kan jeg jo se det giver resultater, alene omkring maven har jeg tabt 18 cm på de 10 gange.

Jeg er også begyndt at få kommentarer fra mine omgivelser på mit vægttab. Det øger klart motivationen til at fortsætte samt velværet, man får i sin krop ved at der rent faktisk sker noget.

Nu skal jeg så selv fortsætte min træning, da jeg skal tabe mig mere, det føler jeg mig helt tryg ved efter afslutningen.

Jeg har fået en masse gode råd til min fortsatte træning.

Jeg kan kun anbefale et forløb med Fortius Fitness, og selvom det er dyrt, så giver det resultater :)”

Tina Danner – 48 år, Silkeborg

Kim blev strammet op og fik øget sin styrke

“En af mine målsætninger var at nå dertil, hvor det jeg var mere motiveret til at træne selv. Det er jeg meget tættere på her efter forløbet, end da jeg startede. Jeg skal muligvis have et par opfølgende timer om et stykke tid, men jeg er meget bedre klædt på til at træne selv nu”*

personlig træner kastrup

Kim Andreasen

“Jeg besluttede at prøve en personlig træner, fordi jeg havde trænet af mange omgange, men altid lidt ufokuseret og uden nogen særlig effekt.

Jeg havde ikke så stor fokus på kostomlægning, men ville gerne opleve effekten af en træning, hvor jeg blev holdt til ilden hele tiden.

Mine målsætninger var at blive strammet en smule op. Jeg havde egentlig ikke behov for at tabe mig, men mere på at få mere kropsstyrke.

Jeg har haft fornøjelsen af Thomas Rafn som træner.

Det har været hårdt, lærerigt, spændende, sjovt og utrolig givende.

Jeg kan klart mærke en forskel fra starten til slutningen af forløbet.

Thomas er kontant og dygtig. Der er ingen kære mor til træningen, men sådan skal det være.

Thomas er motiverende og støttende og træningen er afvekslende og han var god til at tilpasse den til mine mange småskavanker.

Og så har vi haft det supersjovt!

En af mine målsætninger var at nå dertil, hvor det jeg var mere motiveret til at træne selv.

Det er jeg meget tættere på her efter forløbet, end da jeg startede. Jeg skal muligvis have et par opfølgende timer om et stykke tid, men jeg er meget bedre klædt på til at træne selv nu.

Det er jo lidt en investering at booke et forløb på 10 træninger, men jeg vil klart anbefale det.

For mig har det været alle pengene værd.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Fortius Fitness og til Thomas Rafn.”

Kim Andreasen – 44 år, Digital direktør, Kbh Ø

Lotte tabte sig, blev meget stærkere og tryg ved at træne videre på egen hånd

“Jeg har det helt fantastisk i min krop nu. Jeg er blevet langt stærkere og min svage lænd driller mig ikke længere. Samtidig har jeg opnået et vægttab på 8 kg på bare 3 mdr”*

Lotte Albjerg

“Jeg har tidligere redet, løbetrænet og lavet hjemmetræning. Men efter en knæskade og dårlig lænd var jeg gået i stå med al form for motion. 1,5 år efter og et par kilo for meget tænkte jeg, at der måtte ske noget.

Jeg havde behov for at komme i gang igen og blive stærkere, men med hjælp, så jeg fik de rigtige resultater ud af det, uden at skade min krop.

Jeg har ikke tidligere prøvet personlig træning, og det var vigtigt for mig, at det ikke var et sted fyldt med andre mennesker, som jeg følte, jeg skulle leve op til, og valgte bl.a. derfor Fortius Fitness.

Jeg fik en aftale med Christina, som forklarede, hvad forløbet gik ud på og den kostplan man skal følge for at opnå de bedste resultater. Kostplanen er virkelig simpel og nem at følge, uden at skulle lave om på særlig meget.

Gennem forløbet, har jeg har fået en virkelig god guidning i alle de forskellige øvelser, vi har lavet og Christina har motiveret på en rigtig god måde. Vi har gradvist øget vægt og jeg har aldrig følt at min krop ikke kunne følge med.

Har der været tvivl om noget med øvelser eller kost, så er der altid et godt og brugbart svar fra Christina.

Jeg har det helt fantastisk i min krop nu. Jeg er blevet langt stærkere og min svage lænd driller mig ikke længere.

Samtidig har jeg opnået et vægttab på 8 kg på bare 3 mdr.

Inden jeg startede mit forløb hos FF, ville jeg aldrig være taget ud i et almindeligt træningscenter og træne på egen hånd.

Jeg synes også, det var grænseoverskridende første gang jeg gjorde det, men fandt ud af med det samme, at jeg var blevet rustet til at klare øvelserne fint selv, takket være min seje træner, Christina.

Jeg kan helt klart anbefale træning med Christina!”

Lotte Albjerg – 42 år, Kontor, Ballerup

Søren tabte 9 cm om sin talje og 8 kg på 3 måneder

“Resultaterne er meget synlige og blevet positivt bemærket af min omgangskreds. Det var en stor dag da jeg opdaterede min garderobe med nye jakkesæt i størrelse 50 i stedet for 52″*

“Jeg kan ikke skrive nok positive ting om mit forløb med Nana som personlig træner.

Nana er professionel, motiverende og yderst kyndig.

Jeg sætter pris at træningen er fokuseret i et privat miljø, og at Nana udfordrer mig med ændrede sessioner, så det aldrig bliver ensformigt.

Nana hjælper med at holde mig motiveret og har fået mig til at træne regelmæssigt – hvilket jeg aldrig har været god til før.

Nana er resultatfokuseret, og sikrer løbende forbedring i mine sessioner, der køres i et hyggeligt, men alligevel ambitiøst miljø.

I løbet af de første 3 måneder blev der trænet 9cm af min talje, og 8kg af min vægt.

Det skete uden skader eller at jeg på noget tidspunkt var sulten takket været en god kostplan.

Resultater er meget synlige og blevet positivt bemærket af min omgangskreds.

Det var en stor dag da jeg opdaterede min garderobe med nye jakkesæt i størrelse 50 i stedet for 52.

Opskriften er simpel; gør hvad Nana siger.

Jeg anbefaler personlig træning med Nana. Hvis du læser dette og overvejer om du skal tilmelde dig undervisning – gør det bare! Du bliver glad for, at du gjorde det – det er jeg!”

Søren – 47 år, Marketing, Hellerup

Christina tabte 30 cm og 5 kg og fik en stærkere krop og mere overskud på 3 måneder

“Jeg har ikke bare investeret i et antal træningstimer, men i resten af mit liv. Jeg har tabt 5 kilo og 30 cm – og det svarer nok til 7 kilo fedt smidt og 2 kilo muskler vundet – derfor kan det virkelig ses. Jeg er gået fra mor-krop til fitnesskrop på 3 måneder”*

Christina Chanee

“Efter jeg blev mor for anden gang, blev jeg aldrig rigtig tilfreds med min krop igen og selvom jeg prøvede forskellige motionsformer og kostråd, gav det bare ikke resultater – hver gang jeg tabte et kilo, tog jeg det på igen.

Jeg har aldrig været overvægtig, men når man er petit størrelse (159 cm), kan 5 kilo for meget sagtens ses – især på maven.

I min søgning efter (endnu) en løsning, faldt jeg over Fortius Fitness website og tilmeldte mig nyhedsbrevet. Det vakte min interesse: Enkle kostprincipper og 3 timers træning om ugen. I en travl hverdag med børn og job, lød det realistisk.

Jeg har aldrig før haft en personlig træner og syntes, det var mange penge. Nu hvor jeg står på den anden side af forløbet, er det de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud og det virker ikke spor dyrt i forhold til, at jeg faktisk har fået en uddannelse i at holde mig stærk, sund og slank.

Jeg har ikke bare investeret i et antal træningstimer, men i resten af mit liv. Jeg har tabt 5 kilo og 30 cm – og det svarer nok til 7 kilo fedt smidt og 2 kilo muskler vundet – derfor kan det virkelig ses. Jeg er gået fra mor-krop til fitnesskrop på 3 måneder.

Men det bedste jeg har fået, har faktisk intet med mit udseende at gøre: Jeg har nemlig fået meget mere overskud og energi. Så de 3 timer jeg brugte i træningscentret, vinder jeg mange gange igen i friske, vågne timer sammen med min familie. Jeg er også mere skarp på mit arbejde og er generelt blevet mere glad og positiv.

Har det været hårdt? Tja, slet ikke så hårdt som jeg havde forestillet mig og nu hvor jeg har fået indarbejdet nogle gode, sunde vaner, er det jo slet ikke hårdt mere.

Christina har været en kæmpe inspiration og vist mig, at man sagtens kan holde den slanke linje og stærke livsstil, selvom man er et helt almindeligt menneske af kød og blod. Hun er super professionel og har været rigtig sød til at “holde mig i hånden” på min rejse – især de par gange hvor motivationen ikke var helt i top.

Hun har hele tiden været positiv og fantastisk til at rose mig for fremskridt – og samtidig været meget ærlig omkring, hvor jeg kunne gøre det lidt bedre. Jeg vil til hver en tid anbefale Christina!”

Christina Chanee – 44 år, Sangerinde, Tårnby

Iben øgede sin muskelmasse med ca. 1,5 kg på 6 uger og blev klar til at fortsætte på egen hånd

“Mht. resultater, så føler jeg mig stærkere og lettere/mere ”affjedret”. Og mine lår er blevet pænere”*

Iben

“Jeg kan godt lide at træne og er vant til at bruge min krop. Jeg har født tre børn og har et aktivt liv, der gør mig glad, men jeg ville gerne tilbage i topform efter barn nummer tre.

Jeg var godt i gang med vægttræning, men turde ikke at udfordre mig selv med (endnu) tungere vægte, fordi jeg ikke ville risikere skader, da jeg så måske skulle undvære at træne. For mig er det vigtigt at vide, at min teknik er i orden, så jeg ikke skader min krop, men kun gør den godt og får det fulde udbytte ud af øvelserne.

Så jeg havde brug for et par dygtige øjne, som kunne guide mig. Og det fik jeg i Mia. Jeg har taget et 6-ugers forløb med 1 træning om ugen med Mia (og 2 gange ugentligt alene).

Jeg kan godt lide at skifte mellem træningsformer, så det bliver ved med at være sjovt, og så er det en naturlig følge, at jeg skal have eksperthjælp i ny og næ. Jeg har ikke brug for motivationen fra en træner, fordi jeg elsker at bruge min krop, så det var egentlig overraskende, hvor rart det var at have Mia ”med” til træning.

Hun er utroligt sød og hyggelig – og så har hun gode idéer til kost/velvære. Hun har været rigtig god til at vise mig, hvor meget jeg egentlig kan løfte og hvordan jeg skal sørge for progression i min træning uden at få skader – samtidig med, at hun har forstået, at jeg ikke vil se alt for stærk ud 

Mht. resultater, så føler jeg mig stærkere og lettere/mere ”affjedret”, selvom jeg ikke har tabt specielt meget i kilo. Jeg er svundet lidt ind, men det vigtigste, som også var mit udgangspunkt, er, at jeg føler mig totalt klar til at løfte videre alene. Og så er mine lår blevet pænere  På 6 uger har jeg forøget min muskelmasse med ca. 1,5 kilo og har tabt ca. 14 cm i omkreds fordelt over hele kroppen.

Det har været et rigtig fint forløb, og jeg kan varmt anbefale Fortius Fitness og Mia – både fordi hun er dygtig, men også fordi hun er helt vildt rar at være sammen med.”

Iben – 42 år, København

Rikke tabte 44,7 cm og 7,6 kg og fik humøret tilbage

“Jeg kan mærke min krop igen, og jeg har fået lyst til at træne på en anden måde end før – aldrig havde jeg troet, at jeg skulle vægttræne hver uge, men det gør jeg – og jeg elsker det!”*

Rikke Wolfsen

“Jeg valgte personlig træning med Fortius Fitness fordi jeg var træt af, at skamme mig over min krop – træt af aldrig at være glad.

Jeg har på egen hånd tabt 45 kg. for ca. 7 år siden, og ved derfor godt, hvad der var godt og skidt for min krop, men pga. flere forskellige forhold, længere arbejdstider, sammenflytning med kæresten og børn osv., har jeg ikke mulighed for at træne lige så meget som før, ligesom jeg gerne ville have plads til f.eks. at kunne drikke vin af og til uden at skulle tage flere kg på af den grund – jeg havde brug for vejledning og værktøjer til igen at få kontrollen over min krop og blive glad for mig selv.

Jeg tog beslutningen under den sommerferie, hvor billedet øverst til venstre stammer fra – juli 2017. Jeg gemte mig i tørklæder og kjoler, gik ikke i vandet med de andre, hadede mit eget spejlbillede. Jeg var træt af at være ked af det. Nu skulle det være – jeg ville investere i mig selv; gøre mig selv glad igen – så jeg skrev til Fortius og bad om hjælp.

Jeg løbetrænede, da jeg startede hos Carina, men ikke så meget som før, da jeg havde fået en knæskade og en skulderskade, der holdt mig lidt i skak. Jeg har også haft online-trænere tidligere, men uden den helt store effekt.

Jeg sluttede mit forløb hos Carina i december 2017, ca. 8 kg. lettere og mange, mange centermeter mindre. Især mine lår og mine overarme har tydeligt ændret udseende.

Det vigtigste er dog ikke hverken kg. eller cm – det er opfattelsen af min krop, som jeg kan mærke, har ændret sig; jeg er glad for, hvad jeg har opnået – ja, faktisk er jeg ligefrem stolt (og jeg kan godt afsløre, at det er sjældent, at jeg er stolt af min krop!).

Musklerne i min krop bliver brugt helt anderledes nu; jeg dødløfter og squatter 55 kg., og kan lave planken med 20 kg. på ryggen – jeg er sej!

Gennem Carina har jeg lært at udfordre og presse mig selv, tro på mig selv og samtidig tiden mærke efter – og give mig lov til at være stolt af mig selv.

Fysisk har jeg ikke længere de samme knæsmerter, så jeg kan løbe igen – det er så skønt! Og skuldersmerterne og lændesmerterne er væk – det er helt fantastisk, hvilket arbejde Carina har gjort med mine muskler på så kort tid!

Jeg kan mærke min krop igen, og jeg har fået lyst til at træne på en anden måde end før – aldrig havde jeg troet, at jeg skulle vægttræne hver uge, men det gør jeg – og jeg elsker det!

Forløbet med Carina er slut, men min træning fortsætter, for jeg har fået en masse værktøjer med mig, som jeg kan bruge resten af livet.

Det har været alle pengene – og tiden – værd, og jeg vil anbefale alle, der som jeg mangler hjælp og inspiration til at få styr på ikke bare sin krop, men sit selvværd, at gøre som jeg og starte hos Fortius.

Jeg valgte at prioritere mig – og det har jeg ikke fortrudt en eneste gang!

Kæmpe tak til Carina!”

Rikke Wolfsen – 42 år, Immigration Manager hos EY, Blovstrød

Sandra lost 4% body fat, got more energy and more able to concentrate

“In two months after practicing two times a week and following the recommended diet, which was really easy even though I have two children and a husband that did not follow it. I had lost 12 cm on my waist and 4 % body fat. I feel that I’ve got more energy, I am able to concentrate longer and as a person I am happier”*

“My name is Sandra I am 45 years old.

Since giving birth to my two kids 8 and 10 years old today, I have tried to get in shape. I have started several initiatives to get in shape but never been able to hold up the spirit and always felt as a failure when not being able to accomplish the change.

I have as many other women struggled with afterbirth challenges. I also have had shin splints as well as a knee starting to challenge me, due to that I started following a kick boxing app and following the high tempo even though I was not in shape for it.

I have looked at several opportunities for a PT in the many different work out places in the Copenhagen area. The PTs were often younger and very in shape. With my 45 year old belly and hips I felt a bit embarrassed to talk about my shortcomings.

I was recommended FF by a friend who had great result in short time. When I went into FF Webpage I was matched with Mia. I had a great introduction talk with Mia. Mia was in the same age group as I and had three kids and understood all my challenges.

Needless to say, I was not very happy with my a little bit chubby body. But had almost given up.

I had tried several initiatives to get back in shape as running following a fitness app, with yoga, webguidance to strengthen my core. All initiatives with the intention to change my life. But slowly my but, stomach and hips were becoming bigger and kilos on the scale adding on.

In two months after practicing two times a week and following the recommended diet, which was really easy even though I have two children and a husband that did not follow it. I had lost 12 cm on my waist and 4 % body fat. I feel that I’ve got more energy, I am able to concentrate longer and as a person I am happier.

I give Mia the best recommendations, she is inspiring, motivating and a life changer. She is also really good in helping me to start working out by myself and guiding me in exercises that I can do by myself. Since, I have been able to work out on my own and I actually enjoy it. Which has been a dream come through.

Thanks FF and Mia”

Sandra Perlman Aisen – 45 år, Self-employed, Gentofte

Gitte tabte 16 kg på kun 3 måneder og fik troen på sig selv tilbage

“For mig er det ikke hvor mange kg. jeg taber mig, men den følelse jeg føler i min krop. Jeg kan mange flere ting nu, jeg føler mig stærk og sund og det betyder meget mere end et tal på en vægt “*

Gitte Møller

“Jeg valgte en personlig træner da jeg havde brug for at få hjælp og motivation til at komme i gang med at træne, og det fik jeg.

Jeg havde taget alt for meget på og havde ingen kondi, følte mig træt og havde ikke noget overskud.

Jeg havde tidligere prøvet at begynde med at træne med veninderne, men jeg kom ligesom aldrig i gang.

Sammen med min træner Magnus kom jeg i gang. Magnus har givet mig motivation og lyst til at træne, selv når jeg ikke er nede i Fortius Fitness. Jeg er begyndt at løbe og træne hjemme. Jeg syntes det er fedt at træne og spise sundt, hvilket er en følelse jeg aldrig troede jeg skulle få!

Jeg har i mit forløb ind til videre tabt 16 kg på kun 3 måneder! For mig er det ikke hvor mange kg. jeg taber mig, men den følelse jeg føler i min krop. Jeg kan mange flere ting nu, jeg føler mig stærk og sund og det betyder meget mere end et tal på en vægt.

Mit forløb med Magnus har ændret mit liv fuldstændig, han har givet mig troen på mig selv tilbage og givet mig lyst til at være god ved mig selv igennem træne og kost.

Jeg kan kun anbefale at man begynder at træne med en personlig træner. Gør det hvis du har lyst men ikke kan finde motivationen og hvis du har brug for at nogen holder dig i hånden og giver dig et venligt skub.”

Gitte Møller – 40 år, Pædagog, København

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.