BOOM! – Så er cardio-myten lagt i jorden!

Vi har nu aflivet en af de mest genstridige og vildledende myter, der forhindrer dig i at forbrænde fedt og få en flad mave!

Er du offer for myten om cardio?

Har du trænet dig i sænk, i den tro at masser af cardio var løsningen?

Så er du ikke alene.

Se bare alle dem knokler røven ud af bukserne i cardioområdet i dit fitnesscenter eller slider fortorve, skovstier og parkveje tynde.

Langt fra alle gør det for deres fornøjelses skyld, og mange af dem er der med det formål at få has på det overflødige fedt.

Iagttag dem!

Hvor mange ser ud til at nyde det?

Hvor mange har en tonet krop?

Har cardiotræning givet DIG, den krop du ønsker?

Med cardiomyten slået i gulvet, kan vi få dig tilbage på rette spor, så du kan komme af med de overflødige kilo en gang for alle.

Men inden da er der endnu en GIGANTISK myte, der står i vejen for din succes.

99% af alle der forsøger at komme fedtet til livs, render ind i denne motivationsdræber og i en ond cirkel, der er svær at bryde.

Men inden vi smider den næste bombe, vil vi lige præsentere dig for, hvem dine ”myteknusere” er.

Fitness hjælpereVi har brugt over 25 år på at mestre videnskaben bag kost og træning, og samle det i et enkelt koncept der fører til enestående resultater.

Igennem årene er vi stødt på alle myterne, udfordringerne og undskyldningerne og vi er stolte af de tusindvis af klienter, vi har haft mulighed for at hjælpe i Fortius Fitness med at komme ud på den anden side.

UANSET hvor travlt de havde, UANSET hvad de tidligere har prøvet og UANSET hvor meget de selv mente, at de havde tabt i spillet om de gode gener.

Og vi kan også hjælpe dig med at mestre kost og træning – det kan du se mere om her…

Og lad os så komme videre.

For som vi tidligere nævnte, er der endnu en GIGANTISK myte, der forhindrer dig i at opnå de resultater, du ønsker. En myte der er så udbredt accepteret, og umiddelbart synes så logisk, at det kan være svært at tro, at det faktisk er det, som det er… EN MYTE.