Få drømmekroppen på 15 minutter og en god træningsplan til vægttab

Hvis du nogensinde ser luftige løfter om at få ønskekroppen på få minutter, så løb.

Løb alt hvad remmer og tøj kan holde!

Det er i hvert fald, hvad vi fortæller vores klienter her i Fortius Fitness, for det er som regel et eller andet fupnummer, som lyssky virksomheder forsøger at sælge.

Men mærkeligt nok kan der være noget om snakken, og vi foreslår det faktisk til alle vores klienter: træn KUN 15 minutter om ugen.

Forvirret?

Det forstår vi udmærket godt. Først fortæller vi dig, at du ikke skal stole på folk, der lover guld og grønne skove, for derefter at fortælle dig, at du sagtens med en træningsplan til vægttab kan få drømmekroppen på 15 minutter.

Men der er en mening med galskaben, så følg med.

Når vi advarer mod overdrevne resultater på ”kun” et eller andet antal minutter, så er det, fordi TV Shop reklamer stortrives ved at love vilde mirakler.

Ifølge dem skal der ikke mere til, end 15 minutters træning med en eller anden lille dims, de prøver at sælge. Du sætter det hele op ”på få sekunder”, og træner et stykke tid – mens du sidder i sofaen selvfølgelig – og når du bliver træt af deres dims og træningsplan til vægttab, pakker du den bare sammen og gemmer den væk under sengen.

Det er den typer løfter, du skal holde dig langt væk fra. For det passer på ingen måde!

Vi går ind for styrketræning som metode til at forøge stofskiftet og forme kroppen, fordi styrketræning er nøglen til at forbrænde fedt og få drømmekroppen, og dermed er dermed en holdbar træningsplan til vægttab.

Mindre betyder mere!

Faktisk så er den reelle træningstid mindre end 5 minutter pr. session, når du styrketræner.

Tyg lidt på den.

Alle fordelene ved styrketræning kræver kun 5 minutters indsats fra din side. Vi skal nok forklare, hvordan det hænger sammen længere nede.

Træningsplan til vægttab

Sammenlign det først og fremmest med cardiotræning, hvor du hiver efter vejret i 60 minutter (afbrudt af få pauser med en slurk vand), men kun opnår en brøkdel af de resultater, som styrketræning ville give dig. Du sveder, pruster, stønner og tramper afsted i et drænende tempo, hvad enten det foregår på et fitnesshold eller på en maskine af en eller anden art.

Hvis det er din nuværende træningsplan til vægttab, så skift den ud NU.

Hvis du tror, at vi er fuld af løgn, når vi siger, at du kun behøver 5 minutters styrketræning, så se med her.

træningsplan til vægttab

Gennemgang af et almindeligt styrketræningsprogram – en rigtig træningsplan til vægttab:

Lad os gennemgå et af vores yndlingsprogrammer for nybegyndere og øvede.

I det her tilfælde vil programmet tage omtrent 45 til 60 min. at gennemføre – men husk, at vi ikke taler om selve træningstiden, men i stedet blot den effektive træningstid – altså tiden hvor du er aktiv.

Programmet ser således ud:

Squats: 5 sæt á 5 gentagelser
Planken: 5 sæt á 30 sekunder
Chins: 5 sæt á 5 gentagelser
Bænkpres: 5 sæt á 5 gentagelser

Hvis vi regner lidt på det, så tager hver gentagelse omkring 2-3 sekunder. Der er i alt 75 gentagelser + 150 sekunders planke gennem hele programmet. Det bliver samlet set til 300 sekunder, der er lig med 5 minutter. Resten af træningen bruges på hvile mellem øvelserne.

5 minutter.

Tyg lidt på den.

5 minutters indsats 2-3 gange om ugen er alt, hvad der står i vejen for drømmekroppen.

Brug den rigtige træningsplan til vægttab

5 minutter er alt hvad du har brug for, hvis du vel at mærke bruger de rette redskaber. Bruger du de forkerte, hvad mange mennesker gør, laver du ikke andet end en masse hjulspind, spilder en masser tid og gør det meget hårdere end det egentligt er.

Det svarer lidt til at slå et søm i et bræt med en skruetrækker. Uanset hvor hårdt og længe du prøver, bliver det ikke til det store. Men tag en hammer, og skidtet er banket i bund med et par slag.

Det er muligvis hyle morsomt at bruge skruetrækkeren, vaterpasset eller tommestokken, men det bliver sømmet ikke banket i bund af, og det samme gælder alle de hyle morsomme hold i træningscenteret: det er sjovt at danse til musik, se TV på kondicyklen eller løbebåndet – men du kommer aldrig i mål, hvis du bliver ved med at træne på den måde, uanset hvor meget tid du bruger.

Så brug de rette redskaber i træningscenteret. På den måde kan du sagtens klare dig med meget mindre træning, så længe du har den rigtige træningsplan til vægttab.

Programmet, vi gennemgik ovenfor, ser måske ret tilforladeligt ud, men du skal bestemt ikke lade dig narre – det giver resultater som langt de fleste programmer ikke engang kommer i nærheden af.

Der er selvfølgelig flere detaljer forbundet med det (såsom vigtigheden af progressiv vægtforøgelse så du forvandler kroppen til en fedtforbrændingsmaskine og får en bedre fysik) og den rette udførelse af øvelserne.

Men prøv det i 60 dage, og du får resultater, som du ikke har oplevet før.

Gør du det rigtigt, så er 15 minutter træning om ugen mere end rigeligt, og som en lille bonus får du meget mere tid til livet udenfor træningscenteret med venner, hobbyer og familie. Alt imens du får langt bedre resultater. Det er da til at leve med.

Så husk: mindre er lig med mere effektivt!

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: