BOOM! – Så er cardio-myten lagt i jorden!

Vi har nu aflivet en af de mest genstridige og vildledende myter, der forhindrer dig i at forbrænde fedt og få en flad mave!

Er du offer for myten om cardio?

Har du trænet dig i sænk i den tro at masser af cardio var løsningen?

Så er du ikke alene – se bare alle dem knokler røven ud af bukserne i cardioområdet i dit fitnesscenter eller slider fortorve, skovstier og parkveje tynde.

Langt fra alle er der for deres fornøjelses skyld, og mange af dem er der med det formål at få smidt fedtet.

Iagttag dem!

Hvor mange ser ud som om de virkelig nyder det? Hvor mange har en tonet krop?

Har cardiotræning givet dig den krop du ønsker?

Med cardiomyten slået i gulvet, kan vi komme tilbage på det rette spor, så du kan komme af med de overflødige kilo en gang for alle.

Men inden da er der endnu en gigantisk myte, der står i vejen for din succes.

99 % af alle, der forsøger at ændre deres fysik, render ind i denne motivationsdræber og i en ond cirkel, der er svært at bryde.

Men inden vi smider den næste bombe, vil vi lige præsentere dig for, hvem dine ”myteknusere” er.

Fitness hjælpereVi har brugt over 25 år på at mestre videnskaben bag træning, der fører til resultater, så du IKKE behøver at gøre det.

I gennem årene er vi stødt på alle de myter, udfordringer og undskyldninger, der findes, og vi har trænet tusinder og atter tusinder af mennesker, ligesom dig, og lært dem, hvordan de klarer enhver forhindring, der holder dem fra at nå deres mål.

UANSET hvor travlt de havde, UANSET hvad de tidligere har prøvet og UANSET hvor meget de selv mente, at de havde tabt i spillet om de gode gener.

Og vi kan også hjælpe dig!

Så lad og gå videre.

For som jeg tidligere nævnte er der endnu en GIGANTISK myte, der forhindrer dig i at opnå de resultater, du ønsker. En myte der er så udbredt accepteret, og umiddelbart synes så logisk, at det kan være svært at tro, at det faktisk er det, som det er… EN MYTE.