Tema: PCO / Andre sygdomme

Her har vi samlet et udpluk af vores klienter, der har PCO eller andre sygdomme.

Mange med PCO eller sygdomme der er relateret til stofskifte eller fordøjelsessystemet oplever, at de har let ved at tage på, men svært ved at tabe sig, men det er heldigvis ikke umuligt, og det behøver ikke at føles som en kamp.

Lærke tabte 23 cm på 6 uger trods PCO

“Efter kun en uge havde jeg tabt 6 cm. Om maven. Der gik heller ikke længe, før jeg havde slået alle mine personlige rekorder. Træningen bliver hurtigt noget man glæder sig til, når man bliver ved at forbedre sig!”*

Personlig træner fra København Ø

Lærke Lisberg Poulsen

“Jeg har altid tænkt meget over min kost, og trænet både styrketræning og fitness flere gange i ugen, i en del år, men på trods af at have brugt mange hundrede timer i fitness centeret, og prøvet diverse kure og diæter, har jeg altid slæbt rundt på 10+ kg for meget, kæmpet med yoyo vægt, og aldrig fået de resultater jeg ønskede.

Da jeg opsøgte Mia, ønskede jeg en gang for alle, at viske tavlen ren for diverse fitness råd og slankekure, og i stedet begynde på en helt ny livsstil, så jeg endelig kunne få et godt og afslappet forhold til min krop, og ikke mindst min kost.

Allerede efter kort tid i mit forløb, kunne jeg mærke betydelig forskel.

Efter kun en uge havde jeg tabt 6 cm. Om maven. Der gik heller ikke længe, før jeg havde slået alle mine personlige rekorder. Træningen bliver hurtigt noget man glæder sig til, når man bliver ved at forbedre sig!

Min vægt har været rimelig stabil igennem mit forløb, men det betyder noget, når man tydeligt ser forbedringer! Jeg har tabt en masse centimeter over hele kroppen, og jeg kan både se og mærke jeg er blevet strammet op, og blevet meget stærkere!

Jeg er nu et kæmpe skridt nærmere målet, og Mia har virkelig været en stor hjælp, og trofast støtte. Før var træningen bare noget som skulle overstås, nu hvor jeg virkelig ser fremgang og resultater, er det pludselig sjovt igen!

Da jeg startede, var jeg ret nervøs for at skulle ændre kosten, da jeg lider af PCO, og har svært ved at holde mit blodsukker stabilt. Men det har simpelthen været så nemt og ligetil med alle de lækre opskrifter, som jeg fik ved forløbets start. Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg aldrig slipper denne livsstil igen!

Jeg kan varmt anbefale Mia som personlig træner. Mia er meget nem at snakke med, er altid i godt humør og er virkelig god til at presse en det sidste stykke mod de gode resultater. Hun har givet mig de redskaber jeg skal bruge til for eftertiden at føle mig helt tryk ved at stå på egne ben, i min nye livsstil.

Dette forløb har givet mig så meget, og jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg gjorde det, kun at jeg ikke gjorde det noget før!”

Lærke Lisberg Poulsen – 23 år, Bygningsmaler, Rødovre

Mai gik ned i medicinering, tabte 23 cm og lærte at træne videre på egen hånd

“Hele mit mål, med at starte ved en personlig træner, var, at få hjælp til selvhjælp, så jeg fremadrettet selv ville have evnerne til at gennemføre et effektivt træningsprogram og ikke mindst turde presse mig selv. Maiken har givet mig en række redskaber til endelig at kunne gå ind i Fitness World, uden at føle mig som en fortabt turist, der bare holder sig til crosstraineren, fordi det er mere ligetil – det sætter jeg stor pris på!”*

Mai Hougaard Christensen

“Jeg har i lang tid gået med en følelse af, at der skulle ske en forandring, både ift. mit syn på min krop, men ikke mindst også af medicinske årsager. Jeg har igennem lang tid døjet med ekstrem astma, som har forhindret mig i at presse mig selv fysisk.

Derudover har jeg fået konstateret PCOS, som på mange måder besværliggør det at tabe sig yderligere. Jeg var begyndt at blive godt og grundigt træt af, at jeg ikke længere havde kontrollen over mine sygdomme, så jeg besluttede mig for at starte hos en personlig træner.

Jeg trænede egentlig relativt meget inden jeg startede, men på en anden måde. Jeg pressede ikke min krop nok på samme måde, som jeg gør nu, hvor jeg har fået ny kendskab til styrketræning.

Jeg valgte Fortius Fitness efter at have besøgt et par andre personlige træningssteder. Jeg gik derfra med den bedste mavefornemmelse – det virkede mere professionelt og samtidig med stort fokus på klienten.

Jeg havde en samtale med Maiken, fordi jeg havde læst på hjemmesiden, at hun var uddannet diætist, så hun havde styr på mine behov ift. PCOS, og har samtidig en forhistorie, som gjorde hende til en person, der forstår hvorfor, og hvordan man på et tidspunkt rammer et punkt, hvor kroppen har brug for en forandring.

Jeg var dæleme glad for, at det blev hende – hold nu op, hvor kan hendes smil og glæde i livet smitte! Jeg har været utrolig glad for Maiken, fordi hun formår at skabe et professionelt miljø, hvor hun konstant tilpasser øvelserne efter mine behov, og presser mig til at yde mit bedste, men samtidig også giver plads og tid til at fjolle lidt rundt – det er sjældent, man ser nogen trække på smilebåndet under dødløft, men det fik hun mig altså til!

Maiken har uden tvivl givet mig et andet syn på træning og det at presse min krop til det yderste. Hun har lært mig de generelle teknikker indenfor styrketræning, og det at opbygge viljestyrken til at fortsætte, selvom armene føles som spaghetti – men selvfølgelig med fokus på kvalitet hele vejen!

Jeg har på nuværende tidspunkt smidt størstedelen af min astmamedicin samt smidt 10,5 cm om navlen, 8 cm om hoften og 4,5 cm om lårene. Mit tøj sidder anderledes og jeg er langt mere tonet.

Hele mit mål, med at starte ved en personlig træner, var, at få hjælp til selvhjælp, så jeg fremadrettet selv ville have evnerne til at gennemføre et effektivt træningsprogram og ikke mindst turde presse mig selv. Maiken har givet mig en række redskaber til endelig at kunne gå ind i Fitness World, uden at føle mig som en fortabt turist, der bare holder sig til crosstraineren, fordi det er mere ligetil – det sætter jeg stor pris på!

Min motivation for træning er på alle måder forøget, så selvom jeg har tabt mig, og genvundet kontrollen over mine sygdomme, så stopper kampen bestemt ikke endnu.

Maiken har givet mig et indblik i en ny verden, hvor træning ikke bare bliver et redskab til at opnå yderligere vægttab, men hvor det bliver et pusterum fra dagligdagen, hvor hjernen kan lukkes ned og kroppen kan tæskes igennem – jeg føler, det giver en hel ny form for velvære og balance i kroppen, som jeg ikke har haft i lang tid.

Jeg kan kun anbefale Maiken på det varmeste, hvis man går og døjer med selvværdsproblemer eller bare trænger til en kropsforandring, og samtidig har brug for, at det at træne ikke skal være en sur tjans – hun skal nok få gjort din træning mere spændende og ikke mindst motiverende, ligesom hun gjorde for mig!”

Mai Hougaard Christensen – 21 år, Studerer folkesundhedsvidenskab på Aarhus Universitet, Aarhus

Louise tabte 15 cm trods PCO og fik selvtilliden igen

“Jeg har fået lyst til at spise sundt og så vidt muligt undgå, det som min krop ikke kan lide. Da jeg selv i spejlet kan se, at jeg er blevet mindre og sundere at se på, er min selvtillid blevet højere og kan faktisk lide det jeg ser i spejlet nu”*

Louise Storch

Louise Storch

“Mit navn er Louise Storch, og arbejder som pædagogmedhjælper i en vuggestue og læser HF enkeltfag ved siden af.

Jeg valgte for ca. 3 måneder siden, at starte et forløb hos Fortius Fitness. Jeg havde hørt om dem via bekendte og følte, at det skulle prøves, da jeg hele mit liv havde kæmpet med vægten, prøvet diverse kurer, andre trænere og diætister, men intet fungerede for mig, og da jeg kun havde hørt positivt om dem, tænkte jeg, at det skulle prøves.

Mit mål og mine ønsker var at tabe mig og få en god rutine i træningen. Og så ville jeg godt have nogen, der kunne hjælpe mig, så træning og kost blev PCO rigtig, da jeg for et par år siden fik konstateret PCO.

Da jeg jo som sagt, havde prøvet en masse kurer og fejlet, var det ikke troen på, at det kunne lade sig gøre der var størst, men da jeg af person aldrig giver op, måtte det prøves. Mit selvværd er i top, men selvtilliden manglede i den grad og var træt af altid at skulle have en trøje på, der hang løs ud over maven.

Da jeg selv er uddannet personlig træner og fitness instruktør, vidste jeg jo en del og har også altid trænet og har også hjulpet familie og venner, men når det kom til at få sparket mig selv i den rigtige retning, så lykkedes det aldrig rigtigt.

Jeg skrev til Kasper og der var hurtigt respons. Han anbefalede mig, at jeg skulle træne med Mia fra Søborg afdelingen. Og der gik kun en dag, inden hun havde taget kontakt til mig. Vi kom hurtigt igang og kunne bare mærke, at det her var helt anderledes.

Mine resultater er, at jeg i vægt har tabt 3 kg og smidt 15 cm på kroppen og min fedtprocent er gået ca. 1 procent ned.

Det er ikke de vilde resultater, men jeg er tilfreds og føler mig stærkere end nogensinde før! Og så har jeg jo fået andre mere positive og langsigtede resultater. Jeg har fået lyst til at spise sundt og så vidt muligt undgå, det som min krop ikke kan lide. Da jeg selv i spejlet kan se, at jeg er blevet mindre og sundere at se på, er min selvtillid blevet større og jeg kan faktisk lide det, jeg ser i spejlet nu. Træningen er blevet mere overskuelig og jeg bliver rent faktisk stærkere dag for dag.

Jeg kan kun snakke positivt om Fortius Fitness, de har gjort mit liv bedre, man føler sig velkommen, og der er ikke noget der er et problem.

Og så kan jeg kun anbefale Mia fra Søborg afd. som træner.

Hun er en af de mest positive mennesker jeg har mødt i mit liv. Hun har hjulpet mig i min kamp mod kiloene og givet min selvtillid et kæmpe boost. Hun skaber rammerne for, at jeg kan yde mit bedste og skubber en i en rigtig retning for at opnå de resultater, man ønsker.

Mia er bestemt en træner, jeg vil anbefale til alle. Det er ikke med min gode vilje jeg skal slippe hende, men hun har heldigvis givet mig alle de redskaber, som jeg skal bruge i at komme videre i mit forløb, så jeg kan finde min vej. Tak!!!!!”

Louise Storch – 30 år, Pædagogmedhjælper, Søborg

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.