Tema: Motivation

Her har vi samlet et udpluk af vores klienter, der havde brug for motivation, og fik det.

Motivation er altafgørende for at nå sit mål, men det sker at den forsvinder, og så handler det om at få den igen hurtigt muligt.

Mai-Britt Vingsøe fik løsere bukser og de arme, hun drømte om

“Man får en form for afhængighed, man får lyst til at gøre det og man kommer ind i en rutine”*

Astrid tabte 6,6 kg og 51 cm, kom af med rygsmerterne og blev motiveret til at træne

“Jeg har ikke længere daglige rygsmerter og jeg har fået lyst til at træne. Jeg har tabt mig hvilket jeg faktisk aldrig havde troet ville ske og jeg føler mig bedre tilpas end jeg har gjort i årevis”*


“Jeg har siden, jeg var barn, haft rygproblemer med daglige smerter og har ikke været god nok til at få trænet og heller aldrig syntes, det var sjovt.

Derudover har jeg de sidste fire år arbejdet det meste af tiden udenfor Danmark i lande, hvor adgang til motion og ordentlig mad var meget begrænset og når jeg var hjemme ind imellem udsendelserne, synes jeg træning og sund kost var besværligt.

Da jeg kom hjem til Danmark igen, var jeg træt af det og mig selv og besluttede derfor at forsøge med personlig træning. Jeg ville have stærkere ryg og få lyst til at træne. Vægttab var egentlig sekundært; havde forsøgt før og havde aldrig opnået den store forskel, men det ville da være rart med et par kilo, hvis det kunne lade sig gøre.

Jeg var nok noget skeptisk i starten, da Simon fortalte, at han var sikker på, at han kunne hjælpe mig med at nå alle mine mål. Især da han sagde, at målet var, at jeg ville kunne ligge i planken med 20 kg i 45 sekunder. Jeg startede med ingen kg i 30 sekunder med rystende krop.

Det har været fantastisk at have Simon som personlig træner. Han er super engageret, motiverende og altid i godt humør og vi har haft mange sjove samtaler, mens jeg lå i planken og svedte eller måske mere imellem øvelserne, når jeg igen kunne tale.

Han er fagligt velfunderet og har forståelse for, at jeg er/var bange i forhold til mine rygsmerter, men har også skubbet til mine grænser og vist mig, at jeg kan mere end jeg tror, bare jeg gør det korrekt.

Jeg havde egentlig troet, at det med kostændringerne ville være svært og havde i starten mange spørgsmål til dette og Simon havde altid mange gode idéer til forskellige retter og hvordan jeg kunne bytte rundt på kalorierne og få plads til både cappucino og iskaffe, som jeg virkelig ikke kunne undvære.

Da jeg begyndte at træne på egen hånd ind imellem vores træningsaftaler, heppede han med på sms og han har i det hele taget været ligeså glad for mine resultater gennem forløbet, som jeg selv er og skubbet mig til at sætte nye mål og fortsætte fremad.

At træne med Simon, har været det bedste jeg længe har gjort for mig selv og det kan næsten ikke beskrives med ord, hvor meget det har ændret for mig. Jeg er blevet gladere og har fået mere overskud og at spise sundt er blevet en vane for mig, fordi han har lært mig ikke at tænke på mængder og veje og ståhej, men at finde en almindelig måde at spise sundt på og føle efter.

Jeg har ikke længere daglige rygsmerter og jeg har fået lyst til at træne. Jeg kan stå i planken med 25 kg i 40 sekunder og jeg er vild med planken endda. Sidst men bestemt ikke mindst, har jeg tabt mig 6,6 kg og 51 centimeter fordelt på kroppen, hvilket jeg faktisk aldrig havde troet ville ske og jeg føler mig bedre tilpas end jeg har gjort i årevis.

Så han havde ret! Nu må jeg videre på egen hånd, men jeg har lovet mig selv, at jeg med mellemrum vil give mig selv den gave, at have et træningsforløb med Simon. Bedre gave findes ikke.”

Astrid Opstrup – 37 år, Nurse Activity Manager hos MSF, København

Susanne fandt motivationen og blev glad for sit spejlbillede

“Meget hurtigt kunne jeg både se og mærke en forskel og da venner og familie også begyndte at konstatere, at der var sket en forandring med mig, ja så, var det svært at få armene ned”*

Susanne Frederiksen

“Jeg havde længe ønsket mig at komme i bedre form og havde igennem årene prøvet adskillige gange selv at melde mig ind i alverdens fitnesscentre, hvor jeg efter at ha’ betalt masser af penge i kontingent, bare måtte konstatere at jeg aldrig rigtig kom i gang.

Masser af forskellige slankekure har jeg også prøvet – smed måske et par kilo eller tre, men tog dem ligeså hurtigt på igen…..

Tænkte flere gange på at få mig en personlig træner, men tiden gik, og jeg fik aldrig rigtig gjort noget ved det. Pludselig stod jeg der – i en alder af 48 år – og var rigtig træt af de 8-9 ekstra kilo jeg gik rundt med. Og det jeg så i spejlet, var jeg bestemt heller ikke tilfreds med!

Googlede personlig træning og er i dag super glad for at jeg fandt frem til Fortius Fitness.

Begyndte mit forløb d.5/7 og små 6 uger senere havde jeg smidt næsten seks kilo og adskillige centimeter rundt omkring på kroppen!

Ja, det har været hårdt, men faktisk har det ligeså meget været sjovt og total optur. Meget hurtigt kunne jeg både se og mærke en forskel og da venner og familie også begyndte at konstatere, at der var sket en forandring med mig, ja så, var det svært at få armene ned!

Kosten er også blevet lagt om og det var nok det, jeg i begyndelsen var mest skeptisk over om jeg ville kunne overskue. Jeg har altid elsket alt det forbudte – brød, kager, pasta, alkohol og søde sager – men efter vejledning i kosten – fandt jeg ud af, at det slet ikke var forbudt, men godt kunne nydes i begrænset mængder.

Pludselig står jeg nu her – to måneder inde i min livsstilsændring og spiser sundt og varieret med masser af kød, fisk og grønt de fleste dage om ugen og synes det er fedt!

Og de par gange om ugen jeg så spiser noget af det ‘forbudte’, så nyder jeg det i stor stil, for nu er det ikke længere forbudt!

Jeg træner stadig tre gange om ugen og følger kostomlægningen, og er lige pludselig glad når jeg ser mig i spejlet!!”

Susanne Frederiksen – 48 år, Passenger Service Coordinator, Kbh V

Joo Hanne tabte 6,6 kg og 28 cm og fik en masse redskaber til både træning og kost

”Men hold op, hvor var jeg ”slap” i starten! Men med den rigtige vejledning og diverse opmuntrende ord, begyndte jeg langsomt at opbygge en styrke i kroppen, samtidig med at resultaterne begyndte at vise sig. Vægten gik ned og fedtprocenten blev mindre, men den bedste følelse var, at jeg pludselig blev glad for at ”være i min egen krop””*


“Shit, mine bukser strammer!

Nu skulle det være – ikke flere overspringshandlinger, og uinspireret, kedelig træning og dårlige madvaner. Jeg ville i gang med at træne – ikke bare konditionstræning, men ”rigtig” træning med vægte. Men hvordan og hvor…?

Tidligere på året i 2017 oplevede jeg, at vægten langsomt steg i takt med ”dårlige” madvaner og inaktivitet. Jeg manglede motivation og hjælp til at komme i gang med træningen. Jeg faldt over et FF-opslag på FB, og jeg kontaktede Kasper angående et træningsforløb. Han matchede mig hurtigt med Pia – et match, der viste sig at være ”lige i skabet”.

Mit forløb hos Pia

Jeg startede et forløb i FF-Gothersgade i august 2017, lige efter jeg var kommet hjem fra Skanderborg festival (ja, det var hårdt). Jeg valgte et forløb med personlig træning 2x om ugen. Det passede perfekt til mig, da jeg derfor ikke behøvede at supplere med selvtræning nede i det lokale fitnesscenter. Det var nemlig aldrig sket!

Derudover er det fantastisk at træne i et privat center, hvor man ikke skal stå i kø til de forskellige maskiner. Ud over et andet ”træningspar”, undgik jeg også at skulle træne ”foran” andre, hvilket tidligere har fungeret som en personlig barriere i forhold til vægttræning.

Men hold op, hvor var jeg ”slap” i starten! Men med den rigtige vejledning og diverse opmuntrende ord, begyndte jeg langsomt at opbygge en styrke i kroppen, samtidig med at resultaterne begyndte at vise sig. Vægten gik ned og fedtprocenten blev mindre, men den bedste følelse var, at jeg pludselig blev glad for at ”være i min egen krop”.

Kostændringer – til dagligt og i weekenden

Jeg har altid været modstander af diverse ”kostkure”. Derfor var det dejligt befriende, at FF fokuserer på kostændringer – hvilket viste sig at være nemmere at forholde sig til end først antaget. Jeg har ikke stringent og konsekvent holdt mig fra søde sager (og alkohol), men jeg ændrede min kost i hverdagene, og i weekenderne var der derfor plads til en pizza og en bytur. Jeg benytter mig meget af FF’s og alle medlemmernes opskrifter i det private rum på FB – så tak for det!

”En Lene”

Jeg var så heldig at træne ved siden af en anden FF’er, Lene. Vi klikkede med det samme og fandt hurtigt ind i en rytme, hvor vi trænede hvert vores program samtidig med, at der var plads til opmuntrende ord, fælles vandpauser og gode samtaler om alt andet end træning. Jeg glædede mig hver gang til at komme til træning, hvilket var en ny og ukendt følelse.

Jeg håber, at I hver især har mødt ”en Lene” – en form for træningsmakker, som går igennem den samme omstilling, ”smerte” og forløb som dig selv, men som altid er klar med opmuntrende og motiverende ord, som lige gør træningen en smule nemmere. Jeg opfordrer i hvert fald alle til at give sine medtrænere et ”hep” med på vejen – vi er her jo med samme formål.

Hvad så nu?

Jeg afsluttede mit forløb hos Pia og FF i februar 2018. Første alenetræning ude ”i den virkelige verden” var lidt skræmmende, men jeg har efterhånden fået indarbejdet faste træningsrutiner i det lokale fitnesscenter. Jeg har både gode og dårlige perioder med svingende motivation. Dog har jeg fået så mange træningsredskaber og et større kostkendskab, at jeg på egen hånd formår at ”træne mig op” igen.

Jeg kan varmt anbefale et træningsforløb hos FF, og jeg håber, at alle FF’er får samme positive oplevelse som mig. Hos FF er der plads til alle – uanset ”størrelse” og alder.”

Joo Hanne Poulsen – 34 år, Studerende, København

Maria tabte 18 kg og gik fra en fedtprocent på 32 til 19,2%.

“Den største forskel for mig, har helt klart været, hvor meget bedre jeg har det med mig selv, fordi det føles som om, at det ydre er meget mere lig med den person, jeg føler mig som”*


“Jeg havde tænkt på at hyre en personlig træner over en længere årrække, men havde aldrig gjort noget ved det – mest pga prisen. Jeg har altid selv været meget aktiv, og har haft min vanlige gang i træningscentrene, så jeg havde en ide om, at jeg sagtens selv kunne gøre det, når jeg lige tog mig sammen, selvom den dag aldrig rigtig kom.

Efter nogle store omvæltninger i mit privatliv begyndte jeg at arbejde mere aktivt med mig selv, og nåede et punkt (og en størrelse), hvor jeg tænkte, at jeg var nødt til at gøre noget nyt for at få det ydre til at hænge bedre sammen med det indre.

Jeg valgte med vilje at træne i et personligt træningscenter, fordi jeg havde brug for at være egoistisk omkring træningen, og komme ud af de sædvanlige omgivelser, som måske ville distrahere mig i træningen. Derfor var det også vigtigt for mig at afklare mine forventninger med min træner inden vi begyndte. Jeg havde brug for at blive presset og udfordret og holdt ansvarlig for min egen proces of udvikling i forløbet.

Mit mål var selvfølgelig at tabe mig, men det var i højere grad at finde en følelse af velvære. Jeg har trænet i mange år, og har selv undervist i træning i omkring 20 år, så hele træningsdelen kom ret let til mig.

Jeg underviste flere gange om ugen, men havde på grund af forskellige omstændigheder, og et nyt mere stillesiddende job, mistet kontrollen over spisningen og tog som en konsekvens af det ganske meget på.

Jeg har aldrig haft problemer med at komme ned at træne, så jeg tror på mange måder, at jeg helt sikkert havde en fordel i forhold til mange andre på lige netop den front. Jeg havde mest af alt brug for en mere konstruktiv måde at træne på – og et klart program, som jeg kunne følge og se en progression ved.

Jeg kender mange personlige trænere, da det altid har været en del af arbejdsgangen i de centre jeg har været i, så jeg vidste godt, hvad jeg gik ind til.

Det, der virkelig overraskede mig positivt, var, hvor fleksibelt det var med hensyn til maden: altså at jeg ikke fik udleveret en færdig kostplan, som jeg skulle følge, og at jeg ikke skulle måle og veje maden. Men det var helt klart også det, der gjorde, at jeg har kunnet holde ved på den måde jeg har, da det har betydet, at jeg kunne koncentrere mig om at skabe en livsstilsændring fremfor at ’bare’ følge en diæt, som jeg på et tidspunkt skulle stoppe igen.

Jeg har i løbet af små fem måneder indtil videre tabt mig omkring 18 kg, er gået fra en fedtprocent på 32 til en på 19,2 %, og har indtil videre smidt ca. 61,5 cm. Jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds!

Jeg er selvfølgelig taknemmelig for, at det har været så let for mig at opnå fysiske resultater, men den største forskel for mig, har helt klart været, hvor meget bedre jeg har det med mig selv, fordi det føles som om, at det ydre er meget mere lig med den person, jeg føler mig som.

Jeg er blevet meget mere fysisk aktiv, har mere energi, og har meget mere glæde og selvtillid i min hverdag – og det har været alle pengene værd.

Selvfølgelig har det været hårdt arbejde i form af at skabe nye vaner, og at være vedholdende med træningen og med ikke at falde tilbage i de gamle vaner, men for at være helt ærlig synes jeg, at det var hårdest i den første måned, hvor jeg skulle skabe de nye vaner. Det hjalp dog, at jeg dér så nogle af de bedste resultater, hvilket selvfølgelig gjorde, at jeg havde mere lyst til at holde ved.

For mig var det meget vigtigt, at jeg havde en træner, som forstod mig: at jeg skulle presses og ikke tales efter munden. For mig har Magnus helt sikkert været det rette match: han forstår at presse mig, når jeg har behov for det, og er god til ikke at lade mig komme med dårlige undskyldninger, når jeg gerne vil springe over. Han udfordrer mit konkurrence-gen, og har gjort træningen sjov, hvilket er det vigtigste for mig for at kunne holde ved.

Jeg ville råde enhver til at tage den beslutning at arbejde med en personlig træner. Det er en investering man gør i sig selv og i sit eget velvære. De fleste bruger årevis på at være utilfreds med sig selv, samtidig med at de synes, at det er for dyrt at investere i sig selv for at gøre noget ved det.

Det vigtigste er, at man er meget ærlig omkring, hvad man ønsker, og hvad man har brug for fra sin træner. Jeg sagde fx fra starten, at jeg havde brug for at blive presset, da jeg på mange måder er et konkurrencemenneske, der godt kan lide at præstere.

Det tog Magnus, min træner, virkelig til sig, og har gennem hele forløbet presset mig på præstationen og udfordret mig, så jeg nu løfter tungere end jeg selv (og måske også Magnus), troede at jeg kunne, hvilket også gør sit til, at jeg har lyst til at holde ved.

Det vigtigste for mig, i træningen med Magnus, er, at jeg synes, at træningen er sjov og at der er en ’let’ stemning; vi griner og har det sjovt og selvom det er nogle hårde træningspas, føles det mest af alt som om jeg leger, hvilket jeg elsker.

Jeg vil helt klart anbefale investeringen i en personlig træner – og med mine egne erfaringer og resultater taget i betragtning, vil jeg selvfølgelig anbefale at lade den træner være Magnus.”

Maria Grosz – 36 år, København

Trine fik et spark i rumpetten til at ændre sine dårlige vaner

“Jeg fik præcis det ud af forløbet som jeg kom efter. Jeg fandt ud af hvor fantastisk det føles at træne og spise rigtigt uden på nogen måde at være fanatisk eller blive religiøs omkring det”

Mette smed 3,3 kg og hele 34,5 cm trods medicin

Jeg er fortsat kun på halv dosis af min medicin, men har det så godt, at jeg er sikker på, at det ikke længere er nødvendigt for mig”*

Mette Andersen

“Jeg valgte et forløb hos Fortius fitness, da det tiltalte mig, at man max træner 2 af gangen. Det gør det til et mere privat rum, hvor der også lystigt er blevet snakket om alt mellem himmel og jord.

Da jeg tilmeldte mig, var mit ønske at ændre min livsstil, og få inspiration til dette.

Jeg havde været på antidepressiv medicin i knap 2 år, og igennem en (stresset) periode, havde jeg glemt at tage min medicin, og ramte ”bunden”. Det var netop på ”bunden”, at jeg besluttede mig for at ændre min livsstil, og se om jeg igennem træning og kosten, kunne få livsglæden igen.

Mit syn på mig selv var ikke godt!

Jeg hadede at se mit eget spejlbillede, med alt for meget på sidebenene og ingen glød i ansigtet. Mit mål var derfor at gøre træning til min medicin, og samtidig få et spejlbillede, der for mig, var til at holde ud og kigge på.

Jeg er netop ved at afslutte min 10. gang hos Mia, som har varet over små 2 måneder.

Jeg er fortsat kun på halv dosis af min medicin, men har det så godt, at jeg er sikker på, at det ikke længere er nødvendigt for mig.

Mit resultat indtil videre er et vægttab på 3,3 kg. Jeg er godt tilfreds med det, da jeg godt ved at muskler vejer mere end fedt.

Det der er sjovere at måle på, er centimeterne man taber. Der har jeg smidt 34,5 cm. fordelt på kroppen – og det kan ses og mærkes på bukserne :).

På grund af min medicin, er det ikke helt let for mig at tabe mig, men jeg har opnået et tilfredsstillende resultat, og det er fantastisk at se centimeterne forsvinde fra gang til gang.

Mit spejlbillede har ændret sig markant. Min glød i øjnene og min hud er blevet så meget bedre, og energien er så meget bedre.

Jeg har igennem årene prøvet rigtig meget forskelligt for at opnå et vægttab, men med det resultat at jeg har lagt al for hårdt ud med at nægte mig selv bestemte fødevarer.

Eller prøvet at skære gevaldigt ned for kalorierne i løbet af dagen, og så om eftermiddagen ikke at kunne holde det længere, og gå fuldstændig amok i køleskabet, når jeg kom hjem. Det er mislykkedes for mig rigtig mange gange.

Ca. halvvejs inde i forløbet hos Mia, meldte jeg mig ind i det lokale fitness og styrketræner på egen hånd to gange om ugen, og har været hos Mia ca. 1 gang om ugen. Det har for mig været rigtig godt at kombinere det, så jeg har kunne stille spørgsmål til Mia, når man står på egen hånd.

Jeg føler allerede, at træningen er blevet så stor en del af mig, at jeg ikke er bange for at fortsætte på egen hånd.

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Mia, som din personlige træner.

Jeg har været rigtig glad for at gå hos hende, og vi kan snakke om alt. Hun er fantastisk til at vejlede og give gode råd og sender dig også gerne et lille klap på skulderen via sms. ”

Mette Andersen – 32 år, Skolesekretær, Lundby

Laura tabte 10 kg og blev motiveret til at leve et sundere liv

“jeg har fået mere lyst til at lave noget efter arbejde, og ikke bare ligge på sofaen”*

“Jeg fandt Fortius Fitness på nettet efter at have søgt efter en personlig træner i nogle måneder.

Jeg valgte at skulle begynde på dette program, fordi jeg manglede noget motivation og hjælp til at opnå det vægttab, jeg ønskede.

Førhen var jeg ikke tilfreds med min krop, for jeg tog en hel masse vægt på, da jeg blev udlært smed og dem ønskede jeg at tabe igen.

Jeg syntes bare, at det var svært at gøre alene.

Jeg prøvede at spise lidt sundere, men kunne aldrig selv holde det og endte altid med at min ”kur” måske varede en måned eller to.

Jeg har aldrig prøvet at træne selv, for jeg havde slet ingen interesse i det, fordi jeg følte, at eg ikke komme nogen steder og at jeg ikke kunne se en ændring på min krop.

Med hjælp fra Nina, har jeg kunnet tabe mig de ønskede 10 kg, og så var det endda ikke særlig svært.

Hun fik mig interesseret i at spise sundt og træne ordenligt.

Hun fik mig virkelig i gang og jeg fik endelig det skub, jeg havde brug for, for at kunne se ud som jeg gerne ville.

Jeg har i hvert fald for meget mere energi, og jeg har fået mere lyst til at lave noget efter arbejde, og ikke bare ligge på sofaen.

Jeg er også meget mere interesseret i at spise sundere og leve et sundere liv.

Jeg vil helt klart anbefale Nina til andre, hun er virkelig en dygtig træner og ved præcis, hvordan man skubber en i gang.

Man ser også meget hurtigt resultater, når man arbejder med hende.

Jeg er virkelig glad for at kunne sige, at jeg har arbejdet sammen med Nina, og jeg er SUPER glad for, at jeg valgte at starte dette program med hende.

Det kunne ikke have gået bedre.”

Laura Olesen – 21 år, Studerende, Fredericia

Ulrik fandt motivationen og slap af med hovedpinen

“Over 10 gange med Fortius Fitness lykkedes det mig at træne regelmæssigt, spise med omtanke, at eliminere hyppig hovedpine, konvertere lidt fedt til muskler og smile mere til mig selv og mine omgivelser”*

Ulrik Trenckner

“Jeg har af flere omgange forsøgt på egen hånd at ændre min livsstil uden held og er hver gang endt som betalende passivt medlem i et træningscenter.

Jeg valgte derfor personlig træning hos Fortius Fitness, fordi jeg havde brug for den rette start og en målrettet indsats for at holde mig på sporet.

Mit primære mål med forløbet var at få mere fysisk og mentalt overskud gennem træning og at ændre af mine kostvaner.

Over 10 gange med Fortius Fitness lykkedes det mig at træne regelmæssigt, spise med omtanke, at eliminere hyppig hovedpine, konvertere lidt fedt til muskler og smile mere til mig selv og mine omgivelser.

Mere kunne jeg ikke forlange.

Anna har været en kæmpe hjælp, og selv om det er mig der har svedt, så er det hendes fortjeneste, at jeg på blot to måneder har fået et utrolig godt afsæt til at fortsætte med de positive ændringer i min livsstil.

Jeg kan på der varmeste anbefale Anna og Fortius Fitness.”

Ulrik Trenckner – 43 år, E-commerce manager, Hillerød

Lore tabte 7 kg og 39 cm og fik masser af mod på at fortsætte livsstilen selv

“Det givet mig en masse energi til at fortsætte med en god livsstil”*

“Jeg havde en fantastisk oplevelse og træningsforløb med Michael! Jeg er super stolt af resultatet, som jeg længe havde forsøgt at opnå på egen hånd uden held. Michael viste mig, hvordan jeg kunne opnå store fremskridt med styrketræning. En vægtstang ville før have skræmt mig, men nu føler jeg mig bare stærk.

Undervejs fik jeg masser af støtte, råd og kostvejledning (der var selvfølgelig stadig plads til cheat-meals). Jeg fik en interesse for superfoods og blev meget mere kreativ med, hvordan jeg kunne erstatte det nemme tilbehør med sundere varianter.

Jeg har tabt mig 7 kg og 39 cm på bare 5 måneder med Fortius fitness; noget som jeg ikke har kunnet opnå alene. Det viste sig at være overraskende nemt at hive mig selv op om morgenen, når jeg skulle træne med Michael.

Og så har det givet mig en masse energi til at fortsætte med en god livsstil. Derudover får man en masse værktøjer og gode tips til at stå på egne ben i almindelige fitnesscentre, så det ikke længere er en jungle at finde rundt i øvelser og maskiner.

Jeg vil helt klart anbefale Michael, og Fortius Fitness til helt almindelige personer, som ligesom jeg, bare vil komme i mål. Og så er det jo bare superlækkert at kunne se muskeldefinition, når man kigger i spejlet.”

Lore – 29 år, Product planner hos Tupperware, Søborg

Mette tabte sig og kan se en ende på sine skavanker

“Jeg føler mig tryg og tilpas i et træningscenter, jeg bliver stærkere (og slankere) for hver dag og min selvtillid vokser stille og roligt. I mit forløb hos dig nåede jeg også at smide 5,5 kg og næsten 40 cm på mine 4 uger – ret vildt synes jeg faktisk”*

“Først fremmest TAK!

Tak for et fantastisk og hårdt forløb, det har virkelig været en øjenåbner på mange punkter.

Jeg har siden jeg var 6 år altid redet heste, lige fra rideskolehold til mit eget opdræt af dressurheste med i alt 16 heste. Så jeg har i mange år altid være fysisk aktiv og sådan set også i en nogenlunde form.

Jeg har haft en nogenlunde stabil vægt, som svingede mellem de 70-80 kg.

Efterfølgende har jeg kæmpet lidt med knæproblemer, løse knæskaller og dårlig ryg.

For nogle år siden stoppede jeg med at ride, hvilket var min eneste motionsform, så jeg tog på i vægt. Meget – ca. 40 kg.

Jeg havde rigtig svært ved at finde motivationen til at gå i et træningscenter alene og var usikker på maskinerne og hvilke øvelser min lettere defekte krop måtte og kunne klare.

Derfor foreslog min kæreste mig, at jeg tog et forløb hos en personlig træner – både for vejledning og motivationen.

Jeg blev tildelt dig, Nana og sikke et held! Du var den helt rigtige træner til mig.

Du er sød og smilende, men også hård når det kræves. Du vidste hvad min krop kunne klare og pressede igennem alle mine dårlige undskyldninger og lave tro på min egen krops kunnen.

Den første gang til træning var jeg en meget usikker pige, som ikke rigtig havde prøvet styrketræning før og kæmpede lidt med eftervirkningerne fra sidste gang mit knæ var gået af led.

Så jeg følte jo at der var en masse øvelser, jeg ikke kunne med mit knæ. Du støttede og pressede mig lige tilpas til at jeg turde at prøve at stole på mit knæ (og krop for den sags skyld).

Jeg synes selv, at jeg har rykket mig helt vildt!

Jeg føler mig tryg og tilpas i et træningscenter, jeg bliver stærkere (og slankere) for hver dag og min selvtillid vokser stille og roligt. I mit forløb hos dig nåede jeg også at smide 5,5 kg og næsten 40 cm på mine 4 uger – ret vildt synes jeg faktisk.

Jeg er så taknemmelig for mit forløb hos dig, Nana, og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg ville aldrig have klaret det uden din hjælp og støtte – så tak! Tusind tak.

For første gang i meget lang tid, kan jeg nu forestille mig at komme i mål med mit vægttab og forestille mig en stærkere krop uden alle mine skavanker.

Fremtiden ser sund og stærk ud :)”

Mette Thomsen – 31 år, Albertslund

Line fik motivationen og selvtilliden tilbage

“Det er ikke kun på min krop, jeg kan mærke og se forskel på. Mit humør og overskud er også blevet større. Jeg har også fået mindre stivhed i min led, og jeg føler helt generelt mere velvære”*

Line Marie Elkjær Johansen

“Jeg valgte Fortius Fitness, da jeg havde brug for en fastere krop.

Efter en fødsel havde min krop forandret sig, som den selvfølgelig gør, men jeg havde svært ved at være i forandringerne. Jeg har altid være meget slank og aktiv, og lige pludselig ændredes dette billede.

Jeg ville ikke som sådan tabe mig, for jeg var stadig slank, nu bare med former. Men jeg havde brug for at få motivationen og selvtilliden tilbage. Selvtilliden fyldte meget, da jeg ikke kunne få mig selv til at gå ned i et fitnesscenter.

Jeg havde også i den grad brug for hjælp til at ændre nogle kostvaner, hvis jeg skulle kunne løbe maraton igen, hvilket var min plan.

Jeg skrev til Fortius Fitness efter at have læst en masse gode ting. Jeg kom hurtigt i kontakt med Tina Boye, som jeg i den grad kan anbefale.

Tina fik mig på rette kurs igen, så jeg kunne få selvtillid til at træne videre i eget center.

Det er ikke kun på min krop, jeg kan mærke og se forskel på. Mit humør og overskud er også blevet større. Jeg har også fået mindre stivhed i min led, og jeg føler helt generelt mere velvære.

Jeg har fået en meget stor bevidsthed omkring min krop og måden den skal behandles og trænes på.

Forløbet har virkelig levet op til mine forventninger.”

Line Marie Elkjær Johansen – 23 år, Studerende, Århus

Rikke fik hjælp til at komme tilbage i form efter to graviditeter

“Jeg gik ind til træningen med et fokus på at få styrken tilbage i koppen, men kom ud med både vægttab og en helt ny tilgang til kost”*

Rikke Anker Haugaard

“Mit mål med at komme til Fortius Fitness var at kick-starte min træning igen. Efter to fødsler, en svækket core og manglende motivation til at prioritere træning, så havde jeg brug for hjælp til at komme godt i gang. Den sidste graviditet havde slidt en del på kroppen og jeg var der, hvor jeg ikke en gang kunne støvsuge eller gå en tur uden smerter i både lænd og bækken bagefter.

Jeg gik ind til træningen med et fokus på at få styrken tilbage i koppen, men kom ud med både vægttab og en helt ny tilgang til kost. Jeg har tidligere været i kontakt med andre personlige trænere, men jeg har haft svært ved at finde en træner som kunne ’møde mig’ i mit udgangspunkt.

Mia har været fantastisk god til netop det – at tage udgangspunkt i min hverdag, uden en masse trænings- og kostprædikater. Mia har formået at motivere, ikke kun til træning, men også en øget kost-bevidsthed. Ikke en eneste gang hvor jeg har haft en træningstime om morgenen, har jeg tænkt: ”jeg orker ikke træning i dag”. Det har været ekstremt lærerigt, sjovt og fyldt med resultater på både styrke, vægt, energi og motivation til selv at fortsætte de gode vaner.

Jeg kan varmt anbefale et træningsforløb med Fortius Fitness og Mia!”

Rikke Anker Haugaard – 37 år, Proceskonsulent, Kongens Lyngby

Sandra tabte 16,5 cm og 4,7 kg og fik udbedret sit dårlige knæ

“Nu har jeg de rette elementer, råd, viden, tips og tricks i hånden, så jeg kan fortsætte den gode rytme og beholde glæden ved at være blevet en slankere, sundere og stærkere version af mig selv. Tak for de bedste 6 uger i min livsstilsændring!”*

Sandra Højrup

“Mit forløb hos Fortius Fitness blev til i alt 6 uger med 10 træningsmoduler, hvoraf jeg halvvejs i forløbet begyndte at træne selv for at prøve mine øvelser af i centeret, mens jeg stadig var i forløb med min personlige træner, som har været en kæmpe hjælp for mig.

Dette var en god måde både at komme i gang på, men også at videreføre det. Forløbet har fuldstændigt – og mere til – levet op til mine forventninger, og jeg har glædet mig til hver træning sammen med træneren, som hver gang har formået at gøre det til en god træning med sin positive fremgangsmåde og en high-five, når jeg klarede mig godt.

Inden mit forløb var mit ”problem”, at jeg manglede motivation til at træne og få noget ud af det samt en nemmere tilgang til at ændre i min kost uden for store omlægninger.

Fortius Fitness gør det meget enkelt, og som de skriver, behøver man ikke lave hele sin hverdag om med store ændringer. Det med at skulle veje sin mad eller leve efter et antal gram om dagen, er noget af det, der førhen har været med til at få mig til at give op på en kost-omlægning.

Men i mit forløb i Fortius Fitness fandt jeg lynhurtigt rytmen med kosten i dagligdagen, netop fordi deres råd og vejledning er meget simpel og nemt at tilgå.

Træneren har været supergod til at styrke hele min krop, hvilket også er deres måde at træne på, men stadig i et tempo hvor jeg kunne følge med og samtidig stige i styrke, og selvom jeg har et dårligt knæ, er det nu også blevet styrket og kan mere, end jeg troede var muligt.

Træneren har hele tiden stået til rådighed med råd og hjælp, hvis jeg har haft spørgsmål til kost eller træning, hvilket er en virkelig god støtte, når man pludselig står selv i et træningscenter og skal udføre sit program.

Udover at det har været et fantastisk forløb rent træningsmæssigt, har det også været et plus for mig, at der er så gode faciliteter omkring én, som der er.

Det giver en god koncentration og et meget større udbytte i sidste ende, at man kun er sig selv og max 1 anden, der træner samtidig i træningslokalet, det har haft stor betydning, og også det at man kan gå lige til maskinerne og ikke har unødig ventetid.

Alt i alt kan jeg kun give min bedste anbefaling til andre om at prøve Fortius Fitness, hvis man ønsker en personlig træner og man har brug for en ekstra hånd til at komme ind i et godt træningsforløb, få motivation og ændre sine kostvaner på en overskuelig måde.

Det er alle pengene værd! Og samtidig slipper man for at skulle være omringet af mennesker i et stort fitnesscenter, hvor folk kigger, og man måske ikke giver sig fuldt ud af den grund.

Min motivation er klart styrket både på grund af de træningsøvelser jeg nu har samt de resultater, som jeg har opnået, alt sammen noget jeg ikke selv har kunnet gøre på egen hånd førhen.

Nu har jeg de rette elementer, råd, viden, tips og tricks i hånden, så jeg kan fortsætte den gode rytme og beholde glæden ved at være blevet en slankere, sundere og stærkere version af mig selv.

Tak for de bedste 6 uger i min livsstilsændring!

De bedste hilsner fra en meget tilfreds klient.”

Sandra Højrup – 30 år, Lægesekretær, Åbyhøj

Pernille tabte 7,3 kg på 7 uger og fik motivation til at træne videre på egen hånd

“Forløbet med Nina har været begyndelsen på en fantastisk proces, hvor jeg igennem Ninas kyndige vejledning har opnået et tilfredsstillende vægttab på 7,3 kg og tabt 37 cm i alt på omkring 7 uger. Jeg oplevede træningen som meget målrettet, seriøs og intensiv, hvilket har bidraget til gode resultater og motivation for at fortsætte processen på egen hånd. Jeg føler, at jeg igennem forløbet med Nina, er blevet klædt på til at kunne varetage min egen træning, samt udføre denne korrekt”*

“Efter at have været udfordret på min vægt i mange år, og været igennem flere forskellige træningsforløb og slankekure uden varigt resultat, besluttede jeg mig for at prøve Super Fit forløbet hos Fortius Fitness.

Det var ved et tilfælde, at jeg faldt over Fortius Fitness, da jeg søgte efter en personlig træner på nettet.

Det, som tiltalte mig ved Fortius Fitness, var først og fremmest muligheden for at træne alene og i trygge omgivelser, samt at trænerne selv tidligere har kæmpet med deres egen krop og derved har en større forståelse for deres klienter og kan sætte sig i deres sted.

Igennem Fortius Fitness blev jeg tilknyttet Nina, som blev min personlige træner gennem hele forløbet. Forløbet med Nina har været begyndelsen på en fantastisk proces, hvor jeg igennem Ninas kyndige vejledning har opnået et tilfredsstillende vægttab på 7,3 kg og tabt 37 cm i alt på omkring 7 uger.

Jeg oplevede træningen som meget målrettet, seriøs og intensiv, hvilket har bidraget til gode resultater og motivation for at fortsætte processen på egen hånd. Jeg føler, at jeg igennem forløbet med Nina, er blevet klædt på til at kunne varetage min egen træning, samt udføre denne korrekt.

Jeg oplevede Nina som en træner, der er meget motiveret på sin klients vegne, hvilket havde en smittende effekt. Nina er omhyggelig og udviser en stor tålmodighed under hendes træningssessioner, hvor du bliver vejledt igennem træningen/øvelserne med henblik på at disse udføres korrekt og optimalt for at forbygge eventuelle skader, samt opnå resultater.

Det har uden tvivl været hårdt, men et utrolig motiverende og inspirerende forløb – det at have en, som står på sidelinjen, der har fuldt fokus på dig under træningen og tror på dig, gør blot, at du lige giver en ekstra skalle ifht., hvis du havde trænet på egen hånd.

Jeg oplevede, at Nina var utrolig dygtig til at finde en balance mellem at give konstruktiv kritik, ros og presse en til sit yderste, så du når dine mål.

Jeg har igennem Fortius Fitness og Nina lært, at man ikke nødvendigvis skal bruge massevis af tid på træning, men at man ved hjælp af simple øvelser i form af styrketræning kan opnå gode resultater ved blot at træne af ca. 1 times varighed 2 gange om ugen.

Derudover er jeg i forløbet blevet introduceret til Fortius Fitness kostpyramide, som består af meget simple kostråd. Kostpyramiden tiltalte mig, idet den ikke fokuserer på kalorier, idet jeg tidligere har været meget optaget af netop kalorier, hvilket jeg oplevede bidrog til et meget usundt forhold til mad, hvor man konstant var plaget af dårlig samvittighed.

Nina har været god til at støtte mig i ikke at have fokus på kalorier, samt at der også skal være plads til et ”cheat meal”, som man kan spise med god samvittighed.

Jeg har igennem forløbet med Nina udover vægttab, opnået at få en mere tonet krop, samt mere energi og overskud i hverdagen.

Jeg vil med udgangspunkt i ovennævnte medgive Fortius Fitness og Nina i særdeleshed mine allerbedste anbefalinger, særligt fordi man med Nina får en kompetent og særdeles dygtig træner.”

Pernille Lousdal – 30 år, Socialpædagog, Fredericia

Henriette tabte 47,5cm og 8kg på 8 uger og fik løsninger, der passede til familien

“Jeg synes, det har været et super motiverende forløb med gode råd og vejledning fra Tina. Jeg havde frygtet maden ift., da jeg har tre børn, der ikke skal tabe sig og jeg ikke mente, at der skulle laves specialmad kun til mig, da ungerne så nok heller ikke ville have det, der blev serveret. Men Tina kom med løsninger og opskrifter og det var simpelthen så godt”*

Henriette Krebs

“Inden jeg begyndte på træning hos Fortius Fitness, havde jeg kæmpet med at tabe mig noget mere efter sidste graviditet ud af tre uden de store resultater.

Jeg prøvede, hvad jeg mente, var sund mad og købte et løbebånd, der blev brugt hver tredje dag. Jeg tabte mig meget, meget stille og roligt, det blev til 6kg på 7 måneder. Mit problem var, at jeg blev ved med at finde på undskyldninger for at spise noget usundt og undskyldninger for ikke at løbe.

Så da min mor kom og spurgte mig, om jeg ville være hendes makker hos en personlig træner, tænkte jeg, at det var nok det spark i rumpen og den motivation, jeg skulle bruge.

Så det gjorde vi! Jeg satte mig et, synes jeg selv, realistisk mål med, at jeg VILLE under 80 kg (start vægt 84kg). Vi trænede to gange om ugen én time ad gangen. Jeg syntes, det var den mest frygtelige time hver gang, og det var kun motiveringen med træner og makker, der gjorde, at jeg tog afsted og ville kæmpe mig igennem.

Men efter hver time havde jeg det godt med mig selv og syntes egentlig, det var lidt fedt alligevel.
Da det så begyndte ret hurtigt at give resultat, blev jeg motiveret, men jeg prøvede at kæmpe noget mere, ift. kost og motion hjemme også, nu hvor resultaterne viste sig.

Jeg har nu tabt mig 8 kg og en masse cm på de 8 uger, og jeg har fået ændret min kost. Nu får jeg det nærmest helt skidt, hvis jeg ikke får trænet.

Jeg synes, det har været et super motiverende forløb med gode råd og vejledning fra Tina. Jeg havde frygtet maden ift., da jeg har tre børn, der ikke skal tabe sig og jeg ikke mente, at der skulle laves specialmad kun til mig, da ungerne så nok heller ikke ville have det, der blev serveret. Men Tina kom med løsninger og opskrifter og det var simpelthen så godt.

Alt i alt et rigtig godt forløb, som stærkt kan anbefales!”

Henriette Krebs – 24 år, Randers, Dagplejer

Laura lærte at holde af træningen, fik indarbejdet teknikkerne og fortsætter nu på egen hånd

“Jeg har genfundet glæden ved træning, og jeg kan i dag ikke undvære de 3-4 træninger om ugen. Det er blevet en naturlig del af min hverdag, som giver mig et frirum fra hverdagens stress”*

“Inden jeg startede mit forløb, havde jeg svært ved at komme ordentlig i gang med en god rutine i form af både træning og kost – for mig hænger de to ting sammen.

I perioder, hvor jeg ikke får trænet, er min kost også usundere.

Derfor vidste jeg, at for at jeg kunne ændre min kost måtte jeg også starte med træningen.

Inden jeg startede min personlige træning, var jeg bestemt ikke tilfreds med min krop.

Både hvordan den så ud, men også fordi jeg udmærket vidste, at den ikke var sund.

Mit mål med personlig træning var derfor at få en sundere og mere trænet krop, samt jeg håbede på at få en anden opfattelse af min krop.

Jeg har flere gange været på forskellige former for kure og træningsforløb, men havde endnu ikke fundet noget som både gjorde mig glad og samtidig gav resultater.

Et halvt år inden mit forløb trænede jeg faktisk slet ikke grundet manglende motivation.

Dog har jeg i mange år spillet håndbold og løbetrænet og ved hvad det giver mig af energi at træne.

Derfor havde jeg også et stort ønske om at komme i gang med træningen, og så derfor denne mulighed som en god start.

Jeg har aldrig prøvet personlig træning før og havde faktisk heller ikke tænkt, at det var noget for mig.

Jeg har altid været aktiv, både i form af håndbold og løbetræning, men har aldrig følt det er blevet en naturlig del af min hverdag.

Derfor har det her forløb været en kæmpe øjenåbner for mig, og jeg er virkelig blevet bidt af træning grundet mit forløb med Mikkel.

Gennem mit forløb er den største ændring uden tvivl min fedtprocent.

Generelt bare forståelsen af, at ens vægt ikke fortæller hvordan ens krop er sammensat.

Undervejs i mit forløb begyndte jeg at tage på, men kunne også se at min fedtprocent blev lavere.

Jeg har altid tænkt, at man skulle spise mindre for at tabe sig.

Men under dette forløb har jeg faktisk tabt mig, samtidig med at jeg aldrig har spist så mange måltider i løbet af en dag.

I stedet for er jeg begyndt at tænke over, hvad jeg indtager og ikke mængden.

Det var faktisk noget af det første Mikkel sagde, “Hvis man er sulten, så skal man spise. Du skal bare overveje hvad du indtager.”

Jeg tror også det er en af de ting, som har gjort, at jeg selv efter en lang arbejdsdag har overskud og energi til at træne.

Mikkel har virkelig været dygtig til at sætte fokus på lige præcis mine behov, både overordnet men også under hver enkelt træning.

Jeg har genfundet glæden ved træning, og jeg kan i dag ikke undvære de 3-4 træninger om ugen.

Det er blevet en naturlig del af min hverdag, som giver mig et frirum fra hverdagens stress.

Det mest skelsættende er min opfattelse af mig selv.

Jeg har ikke tabt mig vanvittigt meget, som jeg ellers havde troet jeg ville, men jeg har lært at holde af den krop jeg nu er udstyret med.

De perioder, hvor jeg både får trænet og spiser varieret og sundt, er også der, hvor jeg slapper mest af min egen krop.

Derudover er træningen blevet en del af min hverdag, og jeg kan virkelig mærke at det giver mere energi i hverdagen.

Jeg er blevet mere selvsikker i min træning da jeg nu kender mere til teknikkerne bag de enkelte øvelser.

Jeg føler, at dette forløb har gjort, at jeg nu kan “stå på egne ben” med min træning fremadrettet.

Jeg har fået en grundforståelse af, hvordan jeg skal træne min krop, samt har jeg nu teknikkerne bag de forskellige styrketræningsøvelser, hvilket har øget min selvsikkerhed omkring min træning.

Derudover føler jeg, at Mikkel har lyttet til mine behov og ønsker.

Dermed har han formået at sammensætte et forløb, hvor jeg hver gang har givet mig maksimalt, og trods ømhed har jeg hver gang haft lyst til at komme igen.

Jeg vil uden tvivl anbefale personlig træning med Fortius Fitness til andre.

Hvis man er et sted i sit liv, hvor man gerne vil blive sundere, både i form af kost og træning, men ikke ved hvor man skal starte – så er det uden tvivl en god måde at komme i gang.

Det fede ved denne form for forløb er, at den bliver tilpasset til lige præcis dine ønsker, behov og dagligdag.”

Laura Madsen – 21 år, Kontorassistent, Valby

Camilla blev stærkere og fandt motivationen

“Det har været det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Jeg er blevet stærkere, sundere, mere motiveret og bevidst omkring mine gode og mindre gode spisevaner. Tøjet sidder også bedre, og jeg føler mig meget mere glad nu”*

Camilla Hammer Zawadzki

“Jeg har egentlig altid godt kunne lide at træne, dyrke motion og spise sundt, så hvorfor valgte jeg at få en personlig træner hos Fortius Fitness?

Jeg vil gerne indrømme, at jeg er vild med mad og kan tit godt lide at slappe af, så selvom jeg gerne ville træne og spise sundt, fik jeg det ikke altid gjort. Jeg følte mig heller ikke altid godt tilpas med mig selv. Ikke at jeg var overvægtig, men jeg havde det ikke godt med at vise mig selv i kjole eller stramtsiddende tøj.

Jeg vidste godt, at jeg skulle passe bedre på mig selv, spise mere sundt og være mere aktiv, men jeg fik som sagt ikke altid gjort det, så jeg prøvede forskellige kure, brugte forskellige apps, der skulle hjælpe, men det holdt bare ikke i længden, for langsomt kom jeg tilbage i mine gamle vaner igen.

Det virkede ikke rigtigt for mig, selvom jeg prøvede. Jeg blev klar over, at jeg ikke kunne blive ved med at sidde derhjemme og prøve at ændre på mine vaner, for jeg vidste, at det ikke ville ske, medmindre jeg prøvede noget helt andet. Derfor søgte jeg på nettet efter “personlig træner Storkøbenhavn” og kiggede rundt på de forskellige hjemmesider. Jeg tøvede lidt, for jeg kunne godt se, at priserne var ret høje, men jeg ville gerne undersøge det.

Fortius Fitness var den, der virkede mest interessant, og de havde en gratis og uforpligtende samtale, så selvom jeg var lidt skeptisk, var det en hjælp, at jeg lige kunne se stedet og snakke med dem først.

Jeg fik endelig taget mig sammen og valgte at investere i, ja rent faktisk mig selv. Jeg ville blive stærkere, leve sundere og have det godt med mig selv, så på trods af beløbet, var jeg klar over, at det var nu, jeg skulle gøre det, og det kunne kun, gøre mig godt.

Jeg startede og kan kun sige, at jeg ikke har fortrudt det på noget tidspunkt. Det har været det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Jeg er blevet stærkere, sundere, mere motiveret og bevidst omkring mine gode og mindre gode spisevaner. Tøjet sidder også bedre, og jeg føler mig meget mere glad nu.

Udover det kan jeg også kun sige, at jeg fik den bedste personlige træner, jeg kunne have ønsket mig, Michael Beck-Mouritsen. Han har lyttet, troet på mig og motiveret mig fra gang til gang, og det er helt vemodigt, at mit forløb med ham efter tre måneder, nu er sluttet. Jeg vil komme til at savne at træne sammen med ham, men heldigvis kan jeg stadig komme tilbage og booke en tid for at holde mit nye og bedre jeg ved lige.”

Camilla Hammer Zawadzki – 28 år, Lærer, Søborg

Sarah fandt motivationen og fik endelig resultater

“Jeg har jo tabt mig på alle fronter; vægt, kropsmål og fedttab. Jeg er tilmed begyndt at gå i strammere tøj og tør vise mig i bikini til sommer endda”*

sarah o

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi det så professionelt ud og lød rigtig godt, da jeg læste om det – og det har jo kun vist sig at være sandt! ?

Før jeg startede hos dig, var jeg flov over min krop. F.eks. gik jeg i stort og løst tøj – gerne noget, som dækkede alle dele af kroppen.

Før opstarten hos dig havde jeg prøvet utallige gange at starte op i fitnesscentre på egen hånd, men altid kørt død i det i løbet af nogle få uger.

Kosten kørte jeg død i allerede i løbet af den første uge, da kreativiteten ang. sund mad ikke var den store, så den bestod altid af stegt kylling og kogte grøntsager – og det bliver hurtigt kedeligt! ?

Det jeg har opnået, synes jeg er helt fantastisk! Jeg er så glad for det!

Jeg har jo tabt mig på alle fronter; vægt, kropsmål og fedttab. Jeg er tilmed begyndt at gå i strammere tøj og tør vise mig i bikini til sommer endda.

Indstillingen til træning nu er en helt anden. Nu er træningen bare en del af hverdagen. Det er noget, der skal klares, og jeg ved, hvor godt jeg har det efter en træning.

Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre.

Du er en helt fantastisk træner. Du viser én, at man sagtens kan. Jeg kommer helt sikkert også igen, hvis jeg får problemer igen.”

Sarah Olsen – 26 år, Elektriker, Skovlunde

Hayel tabte 9kg, fik et sundere helbred, et roligere sind og en attraktiv fysik efter endte graviditeter

“Jeg har følt mig tryg under den kyndige vejledning og været i de bedste hænder hele vejen igennem. Jeg har opnået målet om at få en stærk kerne, stigning i muskelstørrelse overalt på kroppen, fået en bedre balance og bedst af alt øget min styrke og udholdenhed”*

Hayel Celik-Graversen

“Jeg er glad for at kunne dele min ovenud positive erfaring og mine stolte fremskridt i denne anbefaling til landets bedste personlige træner Magnus Leitet fra Fortius Fitness. Magnus har de sidste 4 måneder ca. én gang ugentligt, hvor vi mødtes enten på Amager eller i indre by, løbende hjulpet mig med at finde vejen tilbage til et stadie i mit liv, hvor jeg ikke længere synes, at det er en kamp at opnå et sundere helbred, roligere sind og en attraktiv fysik!

Er indtil videre blevet 9 kg lettere og er klar til at nå helt i mål på egen hånd, selvom det var svært at sige farvel til vores undervejs gode, filosofiske samtaler og grin sammen. Når jeg tænker tilbage, var det faktisk en ægte katharsis-oplevelse jeg fik af at træne med Magnus – hver eneste gang. Det er aldrig sket før, og jeg har efter begge mine graviditeter ellers før haft forløb med andre personlige trænere, der end ikke når Magnus til sokkeholderne!

Jeg har fundet lykken ved styrketræning og progressionsmåling og har følt mig tryg under den kyndige vejledning og været i de bedste hænder hele vejen igennem. Jeg har opnået målet om at få en stærk kerne, stigning i muskelstørrelse overalt på kroppen, fået en bedre balance og bedst af alt øget min styrke og udholdenhed!

Kombinationen af Magnus´ generelle visdom om menneskers psykologi og viden omkring styrketræning og sund kost gjorde, at jeg aldrig følte mig presset til at løfte hårdere, end hvad jeg reelt burde, men blev i stedet opmuntret med en rolig og venlig tone fremfor provokerede voksenskældud, som var man i militærtræning.

Allerede under min første indledende samtale var jeg positivt overrasket over den nærværende og professionelle Magnus, der var ekstrem lydhør overfor mine ønsker om at gennemføre min længe ventede livsstilsændring. Jeg ønskede ved et personligt træningsforløb at spore bare et glimt af ”den jeg engang var” både i forhold til udseendet, men også for at kunne genkalde følelsen af, at jeg selv kontrollerede mine handlinger på trods af udefrakommende hindringer og kunne via mine gentagne succesoplevelser i træningen vende min til tider usikre og ukontrollerbare adfærd til noget positivt.

Jeg skulle starte indefra med at afstemme mine personlige værdier, og vi lagde en plan sammen for, hvordan og under hvilke forudsætninger processen skulle gennemføres, så mit liv og ansvar for andre mennesker, der er dybt afhængige af mig, ikke kolliderede med livsstilsændringen.

Magnus introducerede mig til en træningsform og progressionsmetode, der har virket for min kropstype. De kostprincipper, som Fortius Fitness introducerer, er utrolig simple at overholde, for jeg har blot udskiftet visse ingredienser i madlavningen, så de passer til mit vægttab og kropstoning og har tilmed øget mit energiniveau, hvilket har ført til drastiske forbedringer i mit daglige liv og i karrieren.

Som teenager startede jeg med at dyrke fitness og løb og har siden brugt træningen ”som et anker” i de perioder, hvor udefrakommende udfordringer ville true mig med at vælte mit sikre ståsted, som er en behagelig følelse, hvor jeg føler mig i balance med mig selv og min omverden, og hvor jeg får glæden, som jeg selv giver til mine omgivelser, tifold tilbage.

Indtil – kumulationen af forskellige hårde perioder igennem mit liv, særligt som en ambitiøs, karriereminded kvinde en mor til to, der ofrede sin krop og netværk pludselig ramte mig og fik mig langsomt gennem en lang årrække til at bygge mure op omkring mig selv, og jeg så intet andet end forhindringer og så intet særligt formål i noget af det, som jeg før havde investeret i at opbygge, pleje og nære omsorg for.

Jeg valgte at investere et personligt træningsforløb, fordi jeg efter en sommerferie med familien indså, hvor meget jeg egentlig havde givet slip på mit medfødte drive og passion for at leve livet til det fulde for min egen skyld. For kun dér, er man rigtig på vej til at mærke lykken indeni og opdage nye farver omkring sig.

Magnus udviste en oprigtig forståelse for, hvorfor man, selv som et menneske, der ellers elsker at træne, kan komme ud af kurs og leve sit liv langt væk fra ens ellers livsvigtige prioriteringer såsom at passe på sig selv, før man kan være noget for andre. Som den menneskekender han er, forstod han, at uanset, hvad livet havde budt mig af modstand, ville det lykkes mig at gennemføre forløbet med den rette kombination af åbenhed, ærlighed og til tider sårbarhed til netop langsomt at bryde mine mure ned.

Jeg bruger ikke spejlet i dag for at se forandringen, men mærker tydeligt, at jeg udstråler varme og stålfasthed og vil opleve mest muligt af livet hver dag. Processen har også givet mig gaver såsom mindre træthed, eliminering af psoriasis og madallergier, og forbedrede søvnmønstre og evne til at håndtere daglig stress.

Magnus sagde til mig: ”Du vil begynde at mærke, at det er en ret fantastisk rejse at være på – du må bare love mig, at du vil stole blindt på, at det nok skal lykkedes. Så længe du har dit værdihierarki i vinkel”. Og hvor fik han ret. Jeg er i dag fortsat på denne rejse, jeg har det godt.

Jeg vil til enhver tid og fremover ære min respektable ”sensei” Magnus, hver gang jeg løfter vægte og kan kun give ham de varmeste anbefalinger herfra til enhver, der sætter pris på styrke og empati, som Magnus byder ind med som din personlige træner.”

Hayel Celik-Graversen – 37 år, Advokatfuldmægtig, Amager

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.