Personlig Træner
Magnus Leitet

Træner profil

Magnus Leitet – EHFA Certificeret Fitness Instruktør og Personlig Træner

Det er ikke så tit, at man møder en erfaren personlig træner, der har en bachelor i filosofi, men Magnus er også i en klasse for sig selv.

Der var ellers intet der tydede på, at det var sådan hans fremtid skulle komme til at se ud i slutningen af teenageårene.

Han var undervægtig og i dårlig form og levede primært af tomme kalorier og cigaretter og festede en del, så der røg også masser af alkohol indenbords.

Det satte sine spor, og han bevægede sig træt og energiforladt gennem årene. Selv om han ikke havde de store ambitioner, hverken for sig selv, sin krop eller sin fremtid, fik han alligevel nok af at have det sådan – han skulle jo gerne holde i mange år – så han besluttede, at der skulle laves om på det.

Men det var lettere sagt end gjort, og ikke alle i hans omgivelser forstod at han takkede nej til drinks, lagde cigaretterne på hylden og meldte sig ind i et lokalt fitnesscenter.

Det var hårdt i starten, men han kunne godt lide den struktur træningen og en sundere kost gav ham i hverdagen, og snart afløste mere energi, øget styrke og lysten til at uddanne sig den dårlige søvn, dvaskhed og manglen på retning.

Nogle mødte ham med modstand, fordi de så den livsstil, som Magnus var i færd med at tilegne sig, som et indirekte angreb på den livsstil de selv førte, og den erfaring har han senere fået god brug for i arbejdet med sine klienter, når de står over for situationer, hvor de møder manglende forståelse fra omgivelserne.

Det nye liv og træningen hjalp ham til at udvikle en selvdisciplin, som han ikke havde kendt til før, og det smittede af på alle andre aspekter af hans liv, såvel uddannelse, job, kost og levemåde.

Han var ikke i tvivl om, at det var det rigtige for ham, men midt i al glæden over at være kommet i form, og at kunne teknikken i sine øvelser, begyndte han at undre sig over, at han ikke var blevet større og stærkere på trods af, at han løbende havde øget sin træning og nu trænede i timevis op til 5 gange om ugen.

Det eneste resultat var, at han vandrede rundt som en energiløs zombie, så han forsøgte at supplere med uendelig lange bodybuilderprogrammer, men intet virkede, og det begyndte at gå ud over arbejde, uddannelse og hans forhold

Han bestemte sig derfor for at gå videnskabelig til værks, og lære alt om kost og træning fra bunden, og det gav pote. Han fandt ud af at ”mere” ikke er ensbetydende ”bedre”, og at de store mængder træning forhindrede ham i at restituere, så han ændrede sin tilgang og lagde træningen helt om.

Og så skete der pludselig noget!

Mindre indsats, større udbytte og en karriere som personlig træner

Da træningen blev skåret ind til benet, så fokus kun var på de øvelser, hvor hele kroppen var i brug, og antallet af sessioner og træningstiden pr. gang blev skåret kraftigt ned til under en time 3 gange om ugen, steg hans styrke mærkbart.

Han gik eksempelvis fra at kunne dødløfte 100 kg til 170 kg på ingen tid, og var nu altid restitueret og frisk, og han kunne begynde at tage på og nå sin drømmefysik.

Han sov bedre, spiste bedre og følte i det hele taget, at han havde et bedre velvære.

Oveni fik han et langt større overskud i hverdagen til gavn for alt og alle omkring ham.

Alt den nye information og erfaring i omkring kost og træning, gav ham lyst til at give sine erfaringer videre, så han kunne gøre en forskel for andre mennesker, og selv om han var glad for sit studie, kunne han ikke se, hvordan det kunne hjælpe andre til at få et bedre liv.

Så efter at have færdiggjort sin bachelor kastede han sig over uddannelsen til personlig træner, så han kunne hjælpe andre med at få den krop, de drømte om, hvad enten de havde brug for at tabe sig, fylde mere muskelmasse på kroppen eller sad fast i nytteløse programmer og kalorietælling, som han selv havde prøvet.

Efterfølgende arbejdede han som personlig træner i flere fitnesscentre, men han følte ikke, at de traditionelle centre havde nok fokus på den enkelte klients målsætning, så han gik på jagt efter et sted, der delte hans syn på, hvad personlig træning handler om.

Hans ambition var, at enhver klient skulle have det, som han eller hun havde brug for, så de kunne gå ud ad døren med gode resultater og en øget motivation, i stedet for at de skulle fastholdes.

Hos Fortius Fitness fandt han det, han søgte, og han har gennem årene her brugt sin store erfaring til at hjælpe mennesker i alle aldre med at opnå den krop, de ønsker uanset deres udgangspunkt.

For Magnus er det altafgørende, at hans klienter får en grundig uddannelse, så de kan stå på egne ben.

Han interesserer sig meget for personlig motivation og selvudvikling og følger med i alt, hvad der er inden for området, og han bruger det flittigt i sit daglige arbejde.

Det er vigtigt for ham, at de forandringer han hjælper dem med at indføre i deres liv, passer ind i den enkeltes hverdag, så sund kost og træning bliver en naturlig del af den, og at der skal være plads til et godt glas rødvin eller et stykke kage i ny og næ.

Hans træningsfilosofi er udledt af hans egne oplevelser gennem årene: hvorfor knokle hårdere og længere for mindre, når man kan træne mindre og mere effektivt og dermed få mere ud af sin indsats.

For tid er værdifuldt, og uanset, hvor meget man elsker træning, så er det sjovere at bruge den sammen med familie og venner og på fritidsinteresser frem for i et fitnesscenter.

For Magnus vedkommende indbefatter en del af fritiden bøger. Han er vild med at læse og tygger sig gennem mindst én bog om ugen. Resten bruges på samvær med familie og venner, for Magnus elsker at hygge, og det smitter også af på arbejdet, for her er altid tid til en hyggelig snak under træningen.

Som en af hans mange klienter skriver i sin udtalelse:

”Det har været hårdt på den sjove måde, og jeg kan ikke huske ene eneste træning, hvor vi ikke har fået os et godt grin undervejs.”

Og det er nok meget sigende, for hos Magnus går du altid fra træningen med en god energi i kroppen og et smil på læben, uanset om du er tyve eller firs.

Hvad siger klienterne

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor stort et fedt- og vægttab, man kan opnå med den rigtige styrketræning kombineret med en målrettet kostomlægning efter Fortius Fitness-principperne. Grundet kostomlægningen og den regelmæssige og målrettede træning har jeg fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk”*

Vibeke Rehfeld

“Jeg valgte et personligt træningsforløb med Fortius Fitness efter at have researchet en del på forskellige muligheder for personlig træning, fordi det var det træningskoncept, der ’talte’ mest til mig med sin ’non nonsense’-tilgang til både træningsprogram og kost.

Jeg havde ikke prøvet personlig træning før, så jeg kunne godt lide tanken om de lidt mere stille og intime forhold under træningen, hvor der maksimum er to trænere og to klienter i lokalet på samme tid.

Mine mål var at få nogle langsigtede redskaber til en sundere livsstil med simpel træning og fornuftig kostomlægning.

Som mor til tre var mit mål at genoptræne min core og få en stærkere krop efter tre fødsler (bl.a. for at undgå rygsmerter), at tabe mig 10kg og opnå en mere tonet krop.

Jeg havde tidligere forsøgt mig med det velkendte nytårs-medlemskab i et almindeligt fitnesscenter samt forskellige slankekure (South Beach-kuren og LCHF), men aldrig samtidig og ikke med specielt gode erfaringer.

Træning på maskiner blev altid hurtigt kedeligt og monotont for mig, og kurene virkede nok i starten, men resultaterne holdt aldrig, formentlig pga. manglende træning ved siden af.

Jeg har dyrket yoga flere gange om ugen i mange år og fortsatte med det, da jeg startede hos Fortius Fitness, hvilket har været en god kombination for mig.

Jeg var nok lidt skeptisk i starten, særligt hvad angår genoptræning af mavemuskler og fedtforbrænding på maven – men det virkede!

For mig har den altafgørende motivation undervejs været at kunne se en stadig større fremgang i min træning og et stadigt større fedttab.

Det er også den erfaring, der nu gør det nemt for mig at prioritere at gå ned i et almindeligt træningscenter og selv køre programmet med de tre supersets igennem 2-3 gange om ugen.

Jeg har opnået mine mål med træningsforløbet – har tabt mig 10 kg og opnået en slankere og mere tonet krop (inkl. fladere mave. hvilket var et af mine store mål efter tre fødsler).

Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor stort et fedt- og vægttab, man kan opnå med den rigtige styrketræning kombineret med en målrettet kostomlægning efter Fortius Fitness-principperne.

Grundet kostomlægningen og den regelmæssige og målrettede træning har jeg fået et generelt større velvære og højere energiniveau.

Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.

Jeg har oplevet forløbet hos Fortius Fitness som et meget professionelt, effektivt og ærligt forløb, hvor min personlige træner brugte den fornødne tid på at sætte sig ind i, hvem jeg var og hvad jeg kom med af ønsker og mål.

Man bliver ikke lovet nogen nemme genveje, men får klar besked om konceptet og om, hvad man vil kunne opnå med den indsats, man selv vælger at lægge i forløbet.

Derudover var min træner eminent til at motivere mig til altid lige at kæmpe for den ekstra gentagelse eller den ekstra vægtforøgelse for at opnå det bedst mulige resultat. Det har været hårdt på den sjove måde, og jeg kan ikke huske ene eneste træning, hvor vi ikke har fået os et godt grin undervejs.

Jeg ser mit halve år i Fortius Fitness som en fantastisk langtidsinvestering i mit helbred og min sundhed.

Jeg kan på det varmeste anbefale Fortius Fitness, både som koncept og som træningscenter, og ikke mindst personlig træner Magnus Leitet, som i den grad er nem og behagelig at arbejde sammen med og som formår at motivere og holde en i ørerne også med hensyn til efterlevelse af kostprincipperne uden for træningslokalet.”

Vibeke Rehfeld – 42 år, Phd, Brønshøj

Trine tabte 20 kg, fik bedre humør og mere selvtillid og kom helt i mål med sit personlige mål

“Jeg tabte i løbet af mit træningsforløb 20 kg. Og har i dag en meget sundere krop, bedre humør og ikke mindst bedre selvtillid. Alle de mål, jeg gerne ville opnå inden start, er opnået, og jeg har fået blod på tanden til selvstændigt at fortsætte min træning og forbedre mine personlige mål”*

Trine Mikkelsen

“Jeg valgte at kontakte Fortius Fitness i sommer 2018, da jeg i en længere periode havde oplevet vægtforøgelse, ingen motivation til træning, dårlig selvtillid og generel dårlig kropsholdning.

Jeg oplevede rygsmerter efter lange arbejdsdage og var tit træt og energiforladt.

Jeg nåede til et punkt, hvor jeg måtte indrømme, at jeg ikke selv kunne komme fri af alle mine dårlige vaner.

Jeg havde brug for struktur, kostvejledning, motivation, samt følelsen af at skulle stå til ansvar overfor mig selv.

Fra begyndelsen har mit mål ikke bare været at tabe mig. Det var et delmål, men det overordnede mål var en generel livsstilsændring, og en sundere Trine.

Jeg begyndte at træne hos Magnus – og til dags dato, er det, det bedste valgt jeg har foretaget mig!

Udover at få en træner, der strukturerede min træning, fik jeg også en glad og positiv træningsmentor, der var med til at motivere mig, til lige at give det lidt ekstra for at nå mine mål.

Det har altid været en smilende og yderst hjertevarm Magnus, der har budt mig velkommen til dagens træning – selv på den allermest regnende eller mørke vinterdag.

Det humør, den livsglæde og den professionelle tilgang til træning, har været noget af det mest inspirerende, jeg har oplevet.

Jeg tabte i løbet af mit træningsforløb 20 kg. Og har i dag en meget sundere krop, bedre humør og ikke mindst bedre selvtillid. Alle de mål, jeg gerne ville opnå inden start, er opnået, og jeg har fået blod på tanden til selvstændigt at fortsætte min træning og forbedre mine personlige mål.

Samtidig ved jeg, hvem jeg skal kontakte, hvis jeg på et tidspunkt har brug for fornyet motivation eller vejledning i forhold til min træning.

Som jeg har fortalt til alle der gad høre på det – er træningsforløbet hos Magnus, det bedste jeg har gjort for mig selv i lange tider! Træningsglæden er tilbage!

Sidst men ikke mindst, skal det ligeledes nævnes, at de kostprincipper Fortius Fitness benytter, har været den nemmeste tilgang til en livsstilsændring jeg har oplevet. Jeg har ikke behøvet at tælle kalorier, eller leve afskåret fra eksempelvis restaurantbesøg.

Principperne har givet mig en sund forståelse for, hvad jeg skal tænke over ved valg af mad på tallerkenen og i maven. Jeg har ikke følt jeg har været på kur, jeg har kun kunnet mærke, at min bevidsthed omkring kost har ændret sig.

Og at Magnus, som jeg, forstår kærligheden til sort kaffe, har bare været endnu et plus på kontoen!

Jeg kan ikke andet end varmt at anbefale et forløb hos Fortius Fitness, og selvfølgelig hos den altid smilende Magnus!”

Trine Mikkelsen – 32 år, Frederiksberg

Anne tabte 5 kg fedt og gik en størrelse ned i bukser

“Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne. Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…”*

personlig træner gentofte

Anne Nordhausen

“Startede helt fra scratch og blev samtidig røgfri. I forbindelse med et jobskifte og en fritstilling tænkte jeg så er det NU!!! Der må altså ske noget her…

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jo ældre man bliver, jo svære bliver det også, at tabe sig – og for mit vedkommende havde badevægten sneget sig op på den forkerte side af 70 kg.

Stille og roligt havde der sneget sig omkring et kilo på om året de sidste 5-6 år…

Jeg googlede, læste en del og fandt frem til Fortius Fitness og skyndte mig at skrive til dem, mens jeg var “varm” – jeg skulle bare i gang…

Allerede efter et par dage, havde jeg mit første møde med min personlige træner Magnus. Jeg fik, inden mødet, tilsendt et link, så jeg kunne se Magnus på video. Min først tanke var, at han er da meget ung (kun lidt ældre end min søn), men den tanke blev absolut gjort til skamme, da jeg et par dage efter, over en kop kaffe, holdt mit første møde med Magnus.

Vi faldt med det samme i hak og havde en masse, at tale om. Tiden fløj afsted, og inden jeg forlod Søborg den eftermiddag, havde vi sammen lagt mit program på 12 X træning ind i kalenderen med start allerede 3 dage senere. Det var midt i maj, og Magnus var meget fleksibel mht. at der jo er et par helligdage, og jeg skulle jo helst træne 3 X om ugen.

De seneste år har jeg ikke rigtig fået dyrket noget regelmæssig motion, så jeg startede faktisk helt fra scratch – jeg har ikke kunne finde noget, som fangede mig… men det skete så her.

Vi har virkelig haft nogle super sjove og hyggelige træningstimer.

Det har været en fornøjelse at have Magnus som min PT.

Magnus har været helt fantastisk til at motivere mig, holde mig til ilden… og ikke mindst til at rose mig.

Magnus er en rolig fyr. Venlig og altid rigtig god til liiige at få “vredet” et par ekstra repetitioner ud af mig hver X jeg troede, at der absolut ikke var mere tilbage i mig.

Og jeg blev virkelig overrasket, og stolt over, HVOR meget, jeg egentlig kunne – jeg havde slet ikke, i min vildeste fantasi, troet, at jeg f.eks. skulle komme til, at ligge i planken med 20 kg. på ryggen eller løfte 37,5 kg. i dødløft.

Når man starter, bliver man målt og vejet – og halvvejs gennem forløbet skulle jeg så måles og vejes igen. Det var efter 2 uger og 6 X træning.

Her havde jeg tabt 1,5 kg og var blevet henholdsvis 4 & 7 cm mindre i talje/hofte og 1,5 cm om låret og det samme om triceps.

Man kunne virkelig se, at der var sket noget.

Og det i sig selv var SUPER motiverende… Bl.a. var noget af mit “bugfedt” og min oppustede mave forsvundet, og jeg kunne klart mærke, at mine bevægelser var blev lettere, og at jeg havde fået meget mere energi.

Og stærkt inspireret af Magnus præsentations-video, holdt jeg også op med at ryge – tænkte, at det var et godt tidspunkt, nu jeg allerede var i gang.

Mht. kosten, så var det super nemt at overholde kostplanen – der skal ikke måles og vejes, man skal blot spise sig dejlig mæt, og det eneste jeg skulle sørge for var, at få nok protein til hvert måltid.

Og så var det et fantastisk tidspunkt, jeg havde valgt – mit forløb kørte over maj og juni, hvor det jo er tid for alle de nye danske grøntsager og bær.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har (havde) en “sød tand”, da jeg startede, og jeg var forbavset over, hvor hurtig man kan vænne sig af slik & søde sager. Jeg “slog simpelthen op” med sukker og havde det mægtig fint med det.

Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne.

Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…

Jeg tror ikke, at jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv -det har virkelig været en god investering.

Og ikke mindst, kunne jeg ikke have gjort det uden Magnus’ store støtte, tålmodighed og gode humør.

Så et KÆMPE STORT TAK til dig, Magnus.”

Anne Nordhausen – 57 år, Hvidovre

Jacob fik endelig de resultater, han savnede

“Men resultaterne har også indfundet sig: på 7 uger har jeg tabt 10,2 kg, og det er vel at bemærke 10,2 kg rent fedt! Alt i alt penge godt investeret i min fremtidige livsglæde”*

Jacob Jørgensen

Jacob Jørgensen

“Igennem længere tid har jeg søgt efter den rette personlige træner for mig, og b.la. andet prøvet i de store fitnesskæder uden tilfredsstillende resultater.

Valget faldt herefter på Fortius Fitness, da deres koncept med enkle kostprincipper samt fokuseret og effektiv træning i private omgivelser tiltalte mig.

Dernæst valgte jeg Magnus som, på trods af at han var yngre end mig, har vist sig som en utrolig omsorgsfuld, vidende og engageret træner, der har forstået mit behov for mental sparring kombineret med støtte og opmuntring.

Det har gjort træning mere til en leg, som jeg nyder, både at se frem til og være til.

Jeg har også fået mere energi, samt fornyet lyst til at træne og passe bedst muligt på mig selv.

Magnus er alt det, jeg ledte efter i en træner og mere til: Sød, venlig, støttende, opmærksom – og engageret i at jeg får træningslyst og resultater med hjem, som jeg kan bygge videre på.

Men resultaterne har også indfundet sig: på 7 uger har jeg tabt 10,2 kg, og det er vel at bemærke 10,2 kg rent fedt!

Alt i alt penge godt investeret i min fremtidige livsglæde.

Et stort TAK herfra Magnus.”

Jacob Jørgensen – 44 år, Tømrermester, Virum

Marianne tabte 5 kg og fik mere energi

“Efter 6 uger har jeg tabt 5 kg., hvilket kan mærkes”*

Marianne Bille

Marianne Bille

“Det er første gang, at jeg har prøvet at få træning af en personlig træner.

Jeg henvendte mig, fordi jeg gerne ville blive tonet og tabe mig 5-7 kg. samtidig.

Jeg må sige, at det er meget inspirerende og nemmere m.h.t. at spise disciplineret, når man ved, at man bliver vejet ca. hver 14. dag.

Træningen med Magnus har været super god og effektiv.

Efter 6 uger har jeg tabt 5 kg., hvilket kan mærkes.

Synes også, at jeg har fået mere energi.

Jeg kan varmt anbefale andre at træne hos Magnus.”

Marianne Bille – 52 år, Tandlæge, Hørsholm

Jane tabte 6 kg og 20 cm

“Jeg har ikke trænet vægte før, så det var helt nyt for mig, og jeg købte et forløb på 12 gange træning og har fortsat træningen som planlagt, efter at jeg stoppede hos Magnus. Jeg træner to gange om ugen. I det hele taget var det at komme i gang rigtig godt – at få det sat i system, ikke at skulle “tænke” selv, men vide at Magnus havde teten og lagde planerne”*

Jane Tang

“Jeg startede hos Magnus i Fortius Fitness.

Mit mål var to ting:

1) at tabe mig
2) at komme i bedre form med vægttræning, idet jeg synes jeg var blevet så svag og trængte til styrke i min krop.

Begge dele har jeg opnået.

Jeg har ikke trænet vægte før, så det var helt nyt for mig, og jeg købte et forløb på 12 gange træning og har fortsat træningen som planlagt, efter at jeg stoppede hos Magnus. Jeg træner to gange om ugen.

I det hele taget var det at komme i gang rigtig godt – at få det sat i system, ikke at skulle “tænke” selv, men vide at Magnus havde teten og lagde planerne.

Jeg er glad for træningen, og de ting Magnus har lært mig. Jeg er også glad for at få sat træningen i system.

Det var rigtig godt, at vi bookede alle tiderne ind ved første møde. Det viste mig, at det også var muligt at træne for mig tidligt om morgenen inden job.

Det var jeg nok ikke startet med, hvis ikke jeg havde haft aftaler med Magnus – nu virker det naturligt at lægge minimum den ene, hvis ikke begge træninger om morgenen. Det fungerer for mig.

Jeg har været noget utålmodig undervejs, og det er jeg stadig, jeg er ikke helt i mål mht. vægttab, men næsten …. og det har jeg skullet arbejde med, er at det er det lange seje træk, og at jeg synes det gik for langsomt undervejs.

Jeg har været lidt udfordret på at få tilrettelagt kosten, mest at finde alternativer, her er gruppen Inner Circle et udmærket sted at finde inspiration.

Jeg vil rigtig gerne anbefale Magnus, han er en rigtig god træner.”

Jane Tang – 53 år, Virum

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.