personlig træner gentofte

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter tre fødsler

“Jeg har fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.”

Trine tabte 20 kg og fik en sundere krop

“Den nemmeste tilgang til en livsstilsændring, jeg har oplevet. Jeg har ikke følt, jeg har været på kur. Jeg har kun kunnet mærke, at min bevidsthed omkring kost har ændret sig.”

Læs min historie

Jeg har aldrig været overvægtig, men det betyder desværre ikke, at jeg altid har haft en sund krop. Som teenager både røg og drak jeg alt for meget. Samtidig havde jeg en utrolig inaktiv livsstil, og så levede jeg primært af tomme kalorier.

Jeg var undervægtig og i særdeles dårlig form, hvilket satte sine spor på min krop. Jeg var træt og energiforladt, og til sidst kunne jeg slet ikke holde det ud.

Jeg havde egentlig ikke de store ambitioner, hverken for mig selv, min krop eller min fremtid, men der var alligevel noget, som fik mig til at stoppe op og tænke lidt over tingene. Var det virkelig sådan, jeg ville leve mit liv?

Én ting er at tænke over livsstilsændringer og måske også føle sig motiveret, men noget helt andet er at føre det ud i livet. Jeg fandt i hvert fald hurtigt ud af, at det var lettere sagt end gjort. Jeg meldte mig ind i det lokale fitnesscenter, begyndte at træne og takkede nej til drinks og cigaretter med vennerne. Så langt så godt.

Men det var ikke alle, der forstod mit ønske om en ny hverdag. En stor del af mine venner så faktisk mine ændringer som et angreb på deres egen livsstil. De mødte mig pludselig med modstand, og det var ikke særligt sjovt.

Jeg ville jo gerne beholde mine venner, men samtidig var det utroligt hårdt med den manglende forståelse for mine valg.

Opbakning eller ej, så gik det faktisk ret godt med min nye livsstil. Jeg kunne godt lide den struktur, som min hverdag havde fået, og det varede ikke længe, før jeg kunne se en positiv effekt af både træning og sundere kost.

Jeg fik mere energi og øget styrke. Væk var den uendelige følelse af dvaskhed og mangel på retning i mit liv. Jeg udviklede en selvdisciplin, som jeg aldrig havde oplevet før, og det smittede virkelig af på mit liv og min livsglæde. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg var på rette vej.

Men midt i glæden over min forbedrede form begyndte jeg alligevel at undre mig over mine resultater. Jeg trænede nu i timevis op til fem gange om ugen, og så stærk var jeg alligevel heller ikke. Jeg supplerede med uendeligt lange bodybuilderprogrammer, men fik stadig ikke det ønskede resultat.

Jeg trænede så meget, at jeg var helt udmattet, og det begyndte at gå ud over både arbejde, uddannelse og mine sociale relationer. Det var virkelig frustrerende, og derfor besluttede jeg mig for at afprøve en mere videnskabelig tilgang.

Jeg ville lære alt om kost og træning, og det gav pote. Jeg fandt nemlig ud af, at mere træning slet ikke er lig med bedre træning. Når man træner så meget, som jeg gjorde, får kroppen ikke tid til at restituere, og det har den altså brug for.

MINDRE INDSATS – STØRRE UDBYTTE

Jeg ændrede min tilgang til træning og startede på en måde lidt forfra. Jeg skar en masse øvelser fra og havde nu kun fokus på dem, hvor hele kroppen er i brug. Jeg skar også kraftigt ned på antallet af træningstimer og trænede pludselig kun en lille times tid tre gange om ugen.

Og så skete der noget! Det lyder næsten for godt til at være sandt, men både min styrke og mit energiniveau steg mærkbart. Jeg gik fra at kunne dødløfte 100 kg til 170 kg nærmest på nul komma fem, og jeg var altid veludhvilet og frisk. Jeg sov bedre, spiste bedre og fik langt mere overskud i hverdagen. Yay!

Min nye viden og erfaring gav mig lyst til at hjælpe andre med at skabe sig et bedre liv. På det tidspunkt var jeg i fuld gang med at studere filosofi, og selvom jeg fandt studiet interessant, kunne jeg ikke rigtig se, at det ville gøre en forskel for nogen.

Jeg færdiggjorde min bachelor, og så gik jeg i gang med at uddanne mig til personlig træner. Jeg fik arbejde hos forskellige fitnesscentre, men jeg følte ikke rigtigt, at det var et match. Jeg ville gerne have mere fokus på den enkelte klient, og det har jeg heldigvis fundet her hos Fortius Fitness.

Her gælder det nemlig ikke om at fastholde folk i vores centre, men tværtimod om at hjælpe dem til at opnå deres mål og dernæst slippe dem fri. Alle mine klienter får en grundig uddannelse, som de kan bruge til efterfølgende at stå på egne ben, og det synes jeg, er rigtig værdifuldt.

Rådgivningen er blandt andet baseret på mine egne erfaringer. Hvordan fastholder man motivationen for livsstilsændringer, når man møder modstand fra sin omgangskreds? Og hvorfor knokle ti timer om ugen i et træningscenter, når man kan nøjes med tre?

Motivation og selvudvikling betyder meget for mig, men det er også vigtigt, at programmet er tilpasset den enkelte klients liv. Træningen skal kunne passe ind i hverdagen, og der skal være plads til et glas rødvin eller et stykke kage, hvis man holder af det.

Der skal også være plads til venner, familie og fritidsaktiviteter, og så skal det være sjovt at træne. Jeg elsker selv at hygge, og derfor skaber jeg plads til lidt tant og fjas under træningen. Det gør bare det hele lidt sjovere.

En af mine klienter har skrevet i sin udtalelse, at han ikke kan huske en eneste træning, hvor vi ikke har fået os et godt grin undervejs, og det synes jeg næsten er den største kompliment, jeg kan få. Derfor gør jeg altid mit ypperste for, at du kan forlade træningslokalet med et smil på læben.

Jeg glæder mig super meget til at høre om dine udfordringer, så vi sammen kan lægge en plan, der passer perfekt til dig og din situation.

Mange hilsner,

Magnus

SÅDAN SIGER MINE KLIENTER

Maria tabte 18 kg og gik fra en fedtprocent på 32 til 19,2%.

“Den største forskel for mig, har helt klart været, hvor meget bedre jeg har det med mig selv, fordi det føles som om, at det ydre er meget mere lig med den person, jeg føler mig som”*


“Jeg havde tænkt på at hyre en personlig træner over en længere årrække, men havde aldrig gjort noget ved det – mest pga prisen. Jeg har altid selv været meget aktiv, og har haft min vanlige gang i træningscentrene, så jeg havde en ide om, at jeg sagtens selv kunne gøre det, når jeg lige tog mig sammen, selvom den dag aldrig rigtig kom.

Efter nogle store omvæltninger i mit privatliv begyndte jeg at arbejde mere aktivt med mig selv, og nåede et punkt (og en størrelse), hvor jeg tænkte, at jeg var nødt til at gøre noget nyt for at få det ydre til at hænge bedre sammen med det indre.

Jeg valgte med vilje at træne i et personligt træningscenter, fordi jeg havde brug for at være egoistisk omkring træningen, og komme ud af de sædvanlige omgivelser, som måske ville distrahere mig i træningen. Derfor var det også vigtigt for mig at afklare mine forventninger med min træner inden vi begyndte. Jeg havde brug for at blive presset og udfordret og holdt ansvarlig for min egen proces of udvikling i forløbet.

Mit mål var selvfølgelig at tabe mig, men det var i højere grad at finde en følelse af velvære. Jeg har trænet i mange år, og har selv undervist i træning i omkring 20 år, så hele træningsdelen kom ret let til mig.

Jeg underviste flere gange om ugen, men havde på grund af forskellige omstændigheder, og et nyt mere stillesiddende job, mistet kontrollen over spisningen og tog som en konsekvens af det ganske meget på.

Jeg har aldrig haft problemer med at komme ned at træne, så jeg tror på mange måder, at jeg helt sikkert havde en fordel i forhold til mange andre på lige netop den front. Jeg havde mest af alt brug for en mere konstruktiv måde at træne på – og et klart program, som jeg kunne følge og se en progression ved.

Jeg kender mange personlige trænere, da det altid har været en del af arbejdsgangen i de centre jeg har været i, så jeg vidste godt, hvad jeg gik ind til.

Det, der virkelig overraskede mig positivt, var, hvor fleksibelt det var med hensyn til maden: altså at jeg ikke fik udleveret en færdig kostplan, som jeg skulle følge, og at jeg ikke skulle måle og veje maden. Men det var helt klart også det, der gjorde, at jeg har kunnet holde ved på den måde jeg har, da det har betydet, at jeg kunne koncentrere mig om at skabe en livsstilsændring fremfor at ’bare’ følge en diæt, som jeg på et tidspunkt skulle stoppe igen.

Jeg har i løbet af små fem måneder indtil videre tabt mig omkring 18 kg, er gået fra en fedtprocent på 32 til en på 19,2 %, og har indtil videre smidt ca. 61,5 cm. Jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds!

Jeg er selvfølgelig taknemmelig for, at det har været så let for mig at opnå fysiske resultater, men den største forskel for mig, har helt klart været, hvor meget bedre jeg har det med mig selv, fordi det føles som om, at det ydre er meget mere lig med den person, jeg føler mig som.

Jeg er blevet meget mere fysisk aktiv, har mere energi, og har meget mere glæde og selvtillid i min hverdag – og det har været alle pengene værd.

Selvfølgelig har det været hårdt arbejde i form af at skabe nye vaner, og at være vedholdende med træningen og med ikke at falde tilbage i de gamle vaner, men for at være helt ærlig synes jeg, at det var hårdest i den første måned, hvor jeg skulle skabe de nye vaner. Det hjalp dog, at jeg dér så nogle af de bedste resultater, hvilket selvfølgelig gjorde, at jeg havde mere lyst til at holde ved.

For mig var det meget vigtigt, at jeg havde en træner, som forstod mig: at jeg skulle presses og ikke tales efter munden. For mig har Magnus helt sikkert været det rette match: han forstår at presse mig, når jeg har behov for det, og er god til ikke at lade mig komme med dårlige undskyldninger, når jeg gerne vil springe over. Han udfordrer mit konkurrence-gen, og har gjort træningen sjov, hvilket er det vigtigste for mig for at kunne holde ved.

Jeg ville råde enhver til at tage den beslutning at arbejde med en personlig træner. Det er en investering man gør i sig selv og i sit eget velvære. De fleste bruger årevis på at være utilfreds med sig selv, samtidig med at de synes, at det er for dyrt at investere i sig selv for at gøre noget ved det.

Det vigtigste er, at man er meget ærlig omkring, hvad man ønsker, og hvad man har brug for fra sin træner. Jeg sagde fx fra starten, at jeg havde brug for at blive presset, da jeg på mange måder er et konkurrencemenneske, der godt kan lide at præstere.

Det tog Magnus, min træner, virkelig til sig, og har gennem hele forløbet presset mig på præstationen og udfordret mig, så jeg nu løfter tungere end jeg selv (og måske også Magnus), troede at jeg kunne, hvilket også gør sit til, at jeg har lyst til at holde ved.

Det vigtigste for mig, i træningen med Magnus, er, at jeg synes, at træningen er sjov og at der er en ’let’ stemning; vi griner og har det sjovt og selvom det er nogle hårde træningspas, føles det mest af alt som om jeg leger, hvilket jeg elsker.

Jeg vil helt klart anbefale investeringen i en personlig træner – og med mine egne erfaringer og resultater taget i betragtning, vil jeg selvfølgelig anbefale at lade den træner være Magnus.”

Maria Grosz – 36 år, København

Mary på 74 blev stærkere, fik mere energi og velvære i dagligdagen

“Jeg føler mig stærkere, jeg har fået mine muskler tilbage, jeg kender min krop igen og ved hvad den kan”*

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor stort et fedt- og vægttab, man kan opnå med den rigtige styrketræning kombineret med en målrettet kostomlægning efter Fortius Fitness-principperne. Grundet kostomlægningen og den regelmæssige og målrettede træning har jeg fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk”*

Vibeke Rehfeld

“Jeg valgte et personligt træningsforløb med Fortius Fitness efter at have researchet en del på forskellige muligheder for personlig træning, fordi det var det træningskoncept, der ’talte’ mest til mig med sin ’non nonsense’-tilgang til både træningsprogram og kost.

Jeg havde ikke prøvet personlig træning før, så jeg kunne godt lide tanken om de lidt mere stille og intime forhold under træningen, hvor der maksimum er to trænere og to klienter i lokalet på samme tid.

Mine mål var at få nogle langsigtede redskaber til en sundere livsstil med simpel træning og fornuftig kostomlægning.

Som mor til tre var mit mål at genoptræne min core og få en stærkere krop efter tre fødsler (bl.a. for at undgå rygsmerter), at tabe mig 10kg og opnå en mere tonet krop.

Jeg havde tidligere forsøgt mig med det velkendte nytårs-medlemskab i et almindeligt fitnesscenter samt forskellige slankekure (South Beach-kuren og LCHF), men aldrig samtidig og ikke med specielt gode erfaringer.

Træning på maskiner blev altid hurtigt kedeligt og monotont for mig, og kurene virkede nok i starten, men resultaterne holdt aldrig, formentlig pga. manglende træning ved siden af.

Jeg har dyrket yoga flere gange om ugen i mange år og fortsatte med det, da jeg startede hos Fortius Fitness, hvilket har været en god kombination for mig.

Jeg var nok lidt skeptisk i starten, særligt hvad angår genoptræning af mavemuskler og fedtforbrænding på maven – men det virkede!

For mig har den altafgørende motivation undervejs været at kunne se en stadig større fremgang i min træning og et stadigt større fedttab.

Det er også den erfaring, der nu gør det nemt for mig at prioritere at gå ned i et almindeligt træningscenter og selv køre programmet med de tre supersets igennem 2-3 gange om ugen.

Jeg har opnået mine mål med træningsforløbet – har tabt mig 10 kg og opnået en slankere og mere tonet krop (inkl. fladere mave. hvilket var et af mine store mål efter tre fødsler).

Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor stort et fedt- og vægttab, man kan opnå med den rigtige styrketræning kombineret med en målrettet kostomlægning efter Fortius Fitness-principperne.

Grundet kostomlægningen og den regelmæssige og målrettede træning har jeg fået et generelt større velvære og højere energiniveau.

Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.

Jeg har oplevet forløbet hos Fortius Fitness som et meget professionelt, effektivt og ærligt forløb, hvor min personlige træner brugte den fornødne tid på at sætte sig ind i, hvem jeg var og hvad jeg kom med af ønsker og mål.

Man bliver ikke lovet nogen nemme genveje, men får klar besked om konceptet og om, hvad man vil kunne opnå med den indsats, man selv vælger at lægge i forløbet.

Derudover var min træner eminent til at motivere mig til altid lige at kæmpe for den ekstra gentagelse eller den ekstra vægtforøgelse for at opnå det bedst mulige resultat. Det har været hårdt på den sjove måde, og jeg kan ikke huske ene eneste træning, hvor vi ikke har fået os et godt grin undervejs.

Jeg ser mit halve år i Fortius Fitness som en fantastisk langtidsinvestering i mit helbred og min sundhed.

Jeg kan på det varmeste anbefale Fortius Fitness, både som koncept og som træningscenter, og ikke mindst personlig træner Magnus Leitet, som i den grad er nem og behagelig at arbejde sammen med og som formår at motivere og holde en i ørerne også med hensyn til efterlevelse af kostprincipperne uden for træningslokalet.”

Vibeke Rehfeld – 42 år, Phd, Brønshøj

Trine fik et spark i rumpetten til at ændre sine dårlige vaner

“Jeg fik præcis det ud af forløbet som jeg kom efter. Jeg fandt ud af hvor fantastisk det føles at træne og spise rigtigt uden på nogen måde at være fanatisk eller blive religiøs omkring det”

Trine tabte 20 kg, fik bedre humør og mere selvtillid og kom helt i mål med sit personlige mål

“Jeg tabte i løbet af mit træningsforløb 20 kg. Og har i dag en meget sundere krop, bedre humør og ikke mindst bedre selvtillid. Alle de mål, jeg gerne ville opnå inden start, er opnået, og jeg har fået blod på tanden til selvstændigt at fortsætte min træning og forbedre mine personlige mål”*

Trine Mikkelsen

“Jeg valgte at kontakte Fortius Fitness i sommer 2018, da jeg i en længere periode havde oplevet vægtforøgelse, ingen motivation til træning, dårlig selvtillid og generel dårlig kropsholdning.

Jeg oplevede rygsmerter efter lange arbejdsdage og var tit træt og energiforladt.

Jeg nåede til et punkt, hvor jeg måtte indrømme, at jeg ikke selv kunne komme fri af alle mine dårlige vaner.

Jeg havde brug for struktur, kostvejledning, motivation, samt følelsen af at skulle stå til ansvar overfor mig selv.

Fra begyndelsen har mit mål ikke bare været at tabe mig. Det var et delmål, men det overordnede mål var en generel livsstilsændring, og en sundere Trine.

Jeg begyndte at træne hos Magnus – og til dags dato, er det, det bedste valgt jeg har foretaget mig!

Udover at få en træner, der strukturerede min træning, fik jeg også en glad og positiv træningsmentor, der var med til at motivere mig, til lige at give det lidt ekstra for at nå mine mål.

Det har altid været en smilende og yderst hjertevarm Magnus, der har budt mig velkommen til dagens træning – selv på den allermest regnende eller mørke vinterdag.

Det humør, den livsglæde og den professionelle tilgang til træning, har været noget af det mest inspirerende, jeg har oplevet.

Jeg tabte i løbet af mit træningsforløb 20 kg. Og har i dag en meget sundere krop, bedre humør og ikke mindst bedre selvtillid. Alle de mål, jeg gerne ville opnå inden start, er opnået, og jeg har fået blod på tanden til selvstændigt at fortsætte min træning og forbedre mine personlige mål.

Samtidig ved jeg, hvem jeg skal kontakte, hvis jeg på et tidspunkt har brug for fornyet motivation eller vejledning i forhold til min træning.

Som jeg har fortalt til alle der gad høre på det – er træningsforløbet hos Magnus, det bedste jeg har gjort for mig selv i lange tider! Træningsglæden er tilbage!

Sidst men ikke mindst, skal det ligeledes nævnes, at de kostprincipper Fortius Fitness benytter, har været den nemmeste tilgang til en livsstilsændring jeg har oplevet. Jeg har ikke behøvet at tælle kalorier, eller leve afskåret fra eksempelvis restaurantbesøg.

Principperne har givet mig en sund forståelse for, hvad jeg skal tænke over ved valg af mad på tallerkenen og i maven. Jeg har ikke følt jeg har været på kur, jeg har kun kunnet mærke, at min bevidsthed omkring kost har ændret sig.

Og at Magnus, som jeg, forstår kærligheden til sort kaffe, har bare været endnu et plus på kontoen!

Jeg kan ikke andet end varmt at anbefale et forløb hos Fortius Fitness, og selvfølgelig hos den altid smilende Magnus!”

Trine Mikkelsen – 32 år, Frederiksberg

Anne tabte 5 kg fedt og gik en størrelse ned i bukser

“Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne. Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…”*

personlig træner gentofte

Anne Nordhausen

“Startede helt fra scratch og blev samtidig røgfri. I forbindelse med et jobskifte og en fritstilling tænkte jeg så er det NU!!! Der må altså ske noget her…

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jo ældre man bliver, jo svære bliver det også, at tabe sig – og for mit vedkommende havde badevægten sneget sig op på den forkerte side af 70 kg.

Stille og roligt havde der sneget sig omkring et kilo på om året de sidste 5-6 år…

Jeg googlede, læste en del og fandt frem til Fortius Fitness og skyndte mig at skrive til dem, mens jeg var “varm” – jeg skulle bare i gang…

Allerede efter et par dage, havde jeg mit første møde med min personlige træner Magnus. Jeg fik, inden mødet, tilsendt et link, så jeg kunne se Magnus på video. Min først tanke var, at han er da meget ung (kun lidt ældre end min søn), men den tanke blev absolut gjort til skamme, da jeg et par dage efter, over en kop kaffe, holdt mit første møde med Magnus.

Vi faldt med det samme i hak og havde en masse, at tale om. Tiden fløj afsted, og inden jeg forlod Søborg den eftermiddag, havde vi sammen lagt mit program på 12 X træning ind i kalenderen med start allerede 3 dage senere. Det var midt i maj, og Magnus var meget fleksibel mht. at der jo er et par helligdage, og jeg skulle jo helst træne 3 X om ugen.

De seneste år har jeg ikke rigtig fået dyrket noget regelmæssig motion, så jeg startede faktisk helt fra scratch – jeg har ikke kunne finde noget, som fangede mig… men det skete så her.

Vi har virkelig haft nogle super sjove og hyggelige træningstimer.

Det har været en fornøjelse at have Magnus som min PT.

Magnus har været helt fantastisk til at motivere mig, holde mig til ilden… og ikke mindst til at rose mig.

Magnus er en rolig fyr. Venlig og altid rigtig god til liiige at få “vredet” et par ekstra repetitioner ud af mig hver X jeg troede, at der absolut ikke var mere tilbage i mig.

Og jeg blev virkelig overrasket, og stolt over, HVOR meget, jeg egentlig kunne – jeg havde slet ikke, i min vildeste fantasi, troet, at jeg f.eks. skulle komme til, at ligge i planken med 20 kg. på ryggen eller løfte 37,5 kg. i dødløft.

Når man starter, bliver man målt og vejet – og halvvejs gennem forløbet skulle jeg så måles og vejes igen. Det var efter 2 uger og 6 X træning.

Her havde jeg tabt 1,5 kg og var blevet henholdsvis 4 & 7 cm mindre i talje/hofte og 1,5 cm om låret og det samme om triceps.

Man kunne virkelig se, at der var sket noget.

Og det i sig selv var SUPER motiverende… Bl.a. var noget af mit “bugfedt” og min oppustede mave forsvundet, og jeg kunne klart mærke, at mine bevægelser var blev lettere, og at jeg havde fået meget mere energi.

Og stærkt inspireret af Magnus præsentations-video, holdt jeg også op med at ryge – tænkte, at det var et godt tidspunkt, nu jeg allerede var i gang.

Mht. kosten, så var det super nemt at overholde kostplanen – der skal ikke måles og vejes, man skal blot spise sig dejlig mæt, og det eneste jeg skulle sørge for var, at få nok protein til hvert måltid.

Og så var det et fantastisk tidspunkt, jeg havde valgt – mit forløb kørte over maj og juni, hvor det jo er tid for alle de nye danske grøntsager og bær.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har (havde) en “sød tand”, da jeg startede, og jeg var forbavset over, hvor hurtig man kan vænne sig af slik & søde sager. Jeg “slog simpelthen op” med sukker og havde det mægtig fint med det.

Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne.

Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…

Jeg tror ikke, at jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv -det har virkelig været en god investering.

Og ikke mindst, kunne jeg ikke have gjort det uden Magnus’ store støtte, tålmodighed og gode humør.

Så et KÆMPE STORT TAK til dig, Magnus.”

Anne Nordhausen – 57 år, Hvidovre

Jacob fik endelig de resultater, han savnede

“Men resultaterne har også indfundet sig: på 7 uger har jeg tabt 10,2 kg, og det er vel at bemærke 10,2 kg rent fedt! Alt i alt penge godt investeret i min fremtidige livsglæde”*

Jacob Jørgensen

Jacob Jørgensen

“Igennem længere tid har jeg søgt efter den rette personlige træner for mig, og b.la. andet prøvet i de store fitnesskæder uden tilfredsstillende resultater.

Valget faldt herefter på Fortius Fitness, da deres koncept med enkle kostprincipper samt fokuseret og effektiv træning i private omgivelser tiltalte mig.

Dernæst valgte jeg Magnus som, på trods af at han var yngre end mig, har vist sig som en utrolig omsorgsfuld, vidende og engageret træner, der har forstået mit behov for mental sparring kombineret med støtte og opmuntring.

Det har gjort træning mere til en leg, som jeg nyder, både at se frem til og være til.

Jeg har også fået mere energi, samt fornyet lyst til at træne og passe bedst muligt på mig selv.

Magnus er alt det, jeg ledte efter i en træner og mere til: Sød, venlig, støttende, opmærksom – og engageret i at jeg får træningslyst og resultater med hjem, som jeg kan bygge videre på.

Men resultaterne har også indfundet sig: på 7 uger har jeg tabt 10,2 kg, og det er vel at bemærke 10,2 kg rent fedt!

Alt i alt penge godt investeret i min fremtidige livsglæde.

Et stort TAK herfra Magnus.”

Jacob Jørgensen – 44 år, Tømrermester, Virum

Marianne tabte 5 kg og fik mere energi

“Efter 6 uger har jeg tabt 5 kg., hvilket kan mærkes”*

Marianne Bille

Marianne Bille

“Det er første gang, at jeg har prøvet at få træning af en personlig træner.

Jeg henvendte mig, fordi jeg gerne ville blive tonet og tabe mig 5-7 kg. samtidig.

Jeg må sige, at det er meget inspirerende og nemmere m.h.t. at spise disciplineret, når man ved, at man bliver vejet ca. hver 14. dag.

Træningen med Magnus har været super god og effektiv.

Efter 6 uger har jeg tabt 5 kg., hvilket kan mærkes.

Synes også, at jeg har fået mere energi.

Jeg kan varmt anbefale andre at træne hos Magnus.”

Marianne Bille – 52 år, Tandlæge, Hørsholm

Jasmin opnåede sit mål om at blive stærkere og ser i dag træning som noget positivt

“Det er længe siden jeg har haft det så godt med mig selv – 5 store stjerner herfra”*

“Jeg har netop afsluttet et forløb hos Fortius Fitness sammen med Magnus. Hver gang jeg før i tiden har forsøgt træning på egen hånd, har jeg mistet interessen efter de første 10 minutter, da træning altid har virket som noget totalt uoverskueligt for mig, og jeg følte mig drænet ved tanken om processen.

Denne gang købte jeg den store udvidede pakke, og jeg kan kort og godt sige, at jeg ikke kunne være mere tilfreds med både forløbet og Magnus som træner.

Magnus har en bred viden og forståelse for kroppen. Hans træningsmetode er differentieret så den har gjort mig stærkere, men har også været tilpasset mit niveau.

Han er en super god træner, og motiverer en gennem hans egen passion for sit fag. Han brænder for det han laver, og det oser ud af ham, gennem hans opmuntrende ord, og især information og det motiverer en til at gøre en ekstra indsats.

Hans evigt gode humør gør timerne sjove, selvom det er hårdt. Magnus har været dedikeret til at hjælpe mig med at ændre livsstil, opnå mine mål om at blive stærkere, og få implementeret sunde spisevaner.

I dag ser jeg træning som noget positivt og noget, der er til at overskue, og har langt bedre styr på mine madvaner. Jeg er slet ikke i tvivl om, at uden ham havde jeg sikkert givet op (igen).

Det er længe siden jeg har haft det så godt med mig selv – 5 store stjerner herfra, og jeg kan kun varmt anbefale ham!”

Jasmin

Jane tabte 6 kg og 20 cm

“Jeg har ikke trænet vægte før, så det var helt nyt for mig, og jeg købte et forløb på 12 gange træning og har fortsat træningen som planlagt, efter at jeg stoppede hos Magnus. Jeg træner to gange om ugen. I det hele taget var det at komme i gang rigtig godt – at få det sat i system, ikke at skulle “tænke” selv, men vide at Magnus havde teten og lagde planerne”*

Jane Tang

“Jeg startede hos Magnus i Fortius Fitness.

Mit mål var to ting:

1) at tabe mig
2) at komme i bedre form med vægttræning, idet jeg synes jeg var blevet så svag og trængte til styrke i min krop.

Begge dele har jeg opnået.

Jeg har ikke trænet vægte før, så det var helt nyt for mig, og jeg købte et forløb på 12 gange træning og har fortsat træningen som planlagt, efter at jeg stoppede hos Magnus. Jeg træner to gange om ugen.

I det hele taget var det at komme i gang rigtig godt – at få det sat i system, ikke at skulle “tænke” selv, men vide at Magnus havde teten og lagde planerne.

Jeg er glad for træningen, og de ting Magnus har lært mig. Jeg er også glad for at få sat træningen i system.

Det var rigtig godt, at vi bookede alle tiderne ind ved første møde. Det viste mig, at det også var muligt at træne for mig tidligt om morgenen inden job.

Det var jeg nok ikke startet med, hvis ikke jeg havde haft aftaler med Magnus – nu virker det naturligt at lægge minimum den ene, hvis ikke begge træninger om morgenen. Det fungerer for mig.

Jeg har været noget utålmodig undervejs, og det er jeg stadig, jeg er ikke helt i mål mht. vægttab, men næsten …. og det har jeg skullet arbejde med, er at det er det lange seje træk, og at jeg synes det gik for langsomt undervejs.

Jeg har været lidt udfordret på at få tilrettelagt kosten, mest at finde alternativer, her er gruppen Inner Circle et udmærket sted at finde inspiration.

Jeg vil rigtig gerne anbefale Magnus, han er en rigtig god træner.”

Jane Tang – 53 år, Virum

Hayel tabte 9kg, fik et sundere helbred, et roligere sind og en attraktiv fysik efter endte graviditeter

“Jeg har følt mig tryg under den kyndige vejledning og været i de bedste hænder hele vejen igennem. Jeg har opnået målet om at få en stærk kerne, stigning i muskelstørrelse overalt på kroppen, fået en bedre balance og bedst af alt øget min styrke og udholdenhed”*

Hayel Celik-Graversen

“Jeg er glad for at kunne dele min ovenud positive erfaring og mine stolte fremskridt i denne anbefaling til landets bedste personlige træner Magnus Leitet fra Fortius Fitness. Magnus har de sidste 4 måneder ca. én gang ugentligt, hvor vi mødtes enten på Amager eller i indre by, løbende hjulpet mig med at finde vejen tilbage til et stadie i mit liv, hvor jeg ikke længere synes, at det er en kamp at opnå et sundere helbred, roligere sind og en attraktiv fysik!

Er indtil videre blevet 9 kg lettere og er klar til at nå helt i mål på egen hånd, selvom det var svært at sige farvel til vores undervejs gode, filosofiske samtaler og grin sammen. Når jeg tænker tilbage, var det faktisk en ægte katharsis-oplevelse jeg fik af at træne med Magnus – hver eneste gang. Det er aldrig sket før, og jeg har efter begge mine graviditeter ellers før haft forløb med andre personlige trænere, der end ikke når Magnus til sokkeholderne!

Jeg har fundet lykken ved styrketræning og progressionsmåling og har følt mig tryg under den kyndige vejledning og været i de bedste hænder hele vejen igennem. Jeg har opnået målet om at få en stærk kerne, stigning i muskelstørrelse overalt på kroppen, fået en bedre balance og bedst af alt øget min styrke og udholdenhed!

Kombinationen af Magnus´ generelle visdom om menneskers psykologi og viden omkring styrketræning og sund kost gjorde, at jeg aldrig følte mig presset til at løfte hårdere, end hvad jeg reelt burde, men blev i stedet opmuntret med en rolig og venlig tone fremfor provokerede voksenskældud, som var man i militærtræning.

Allerede under min første indledende samtale var jeg positivt overrasket over den nærværende og professionelle Magnus, der var ekstrem lydhør overfor mine ønsker om at gennemføre min længe ventede livsstilsændring. Jeg ønskede ved et personligt træningsforløb at spore bare et glimt af ”den jeg engang var” både i forhold til udseendet, men også for at kunne genkalde følelsen af, at jeg selv kontrollerede mine handlinger på trods af udefrakommende hindringer og kunne via mine gentagne succesoplevelser i træningen vende min til tider usikre og ukontrollerbare adfærd til noget positivt.

Jeg skulle starte indefra med at afstemme mine personlige værdier, og vi lagde en plan sammen for, hvordan og under hvilke forudsætninger processen skulle gennemføres, så mit liv og ansvar for andre mennesker, der er dybt afhængige af mig, ikke kolliderede med livsstilsændringen.

Magnus introducerede mig til en træningsform og progressionsmetode, der har virket for min kropstype. De kostprincipper, som Fortius Fitness introducerer, er utrolig simple at overholde, for jeg har blot udskiftet visse ingredienser i madlavningen, så de passer til mit vægttab og kropstoning og har tilmed øget mit energiniveau, hvilket har ført til drastiske forbedringer i mit daglige liv og i karrieren.

Som teenager startede jeg med at dyrke fitness og løb og har siden brugt træningen ”som et anker” i de perioder, hvor udefrakommende udfordringer ville true mig med at vælte mit sikre ståsted, som er en behagelig følelse, hvor jeg føler mig i balance med mig selv og min omverden, og hvor jeg får glæden, som jeg selv giver til mine omgivelser, tifold tilbage.

Indtil – kumulationen af forskellige hårde perioder igennem mit liv, særligt som en ambitiøs, karriereminded kvinde en mor til to, der ofrede sin krop og netværk pludselig ramte mig og fik mig langsomt gennem en lang årrække til at bygge mure op omkring mig selv, og jeg så intet andet end forhindringer og så intet særligt formål i noget af det, som jeg før havde investeret i at opbygge, pleje og nære omsorg for.

Jeg valgte at investere et personligt træningsforløb, fordi jeg efter en sommerferie med familien indså, hvor meget jeg egentlig havde givet slip på mit medfødte drive og passion for at leve livet til det fulde for min egen skyld. For kun dér, er man rigtig på vej til at mærke lykken indeni og opdage nye farver omkring sig.

Magnus udviste en oprigtig forståelse for, hvorfor man, selv som et menneske, der ellers elsker at træne, kan komme ud af kurs og leve sit liv langt væk fra ens ellers livsvigtige prioriteringer såsom at passe på sig selv, før man kan være noget for andre. Som den menneskekender han er, forstod han, at uanset, hvad livet havde budt mig af modstand, ville det lykkes mig at gennemføre forløbet med den rette kombination af åbenhed, ærlighed og til tider sårbarhed til netop langsomt at bryde mine mure ned.

Jeg bruger ikke spejlet i dag for at se forandringen, men mærker tydeligt, at jeg udstråler varme og stålfasthed og vil opleve mest muligt af livet hver dag. Processen har også givet mig gaver såsom mindre træthed, eliminering af psoriasis og madallergier, og forbedrede søvnmønstre og evne til at håndtere daglig stress.

Magnus sagde til mig: ”Du vil begynde at mærke, at det er en ret fantastisk rejse at være på – du må bare love mig, at du vil stole blindt på, at det nok skal lykkedes. Så længe du har dit værdihierarki i vinkel”. Og hvor fik han ret. Jeg er i dag fortsat på denne rejse, jeg har det godt.

Jeg vil til enhver tid og fremover ære min respektable ”sensei” Magnus, hver gang jeg løfter vægte og kan kun give ham de varmeste anbefalinger herfra til enhver, der sætter pris på styrke og empati, som Magnus byder ind med som din personlige træner.”

Hayel Celik-Graversen – 37 år, Advokatfuldmægtig, Amager

Gitte tabte 16 kg på kun 3 måneder og fik troen på sig selv tilbage

“For mig er det ikke hvor mange kg. jeg taber mig, men den følelse jeg føler i min krop. Jeg kan mange flere ting nu, jeg føler mig stærk og sund og det betyder meget mere end et tal på en vægt “*

Gitte Møller

“Jeg valgte en personlig træner da jeg havde brug for at få hjælp og motivation til at komme i gang med at træne, og det fik jeg.

Jeg havde taget alt for meget på og havde ingen kondi, følte mig træt og havde ikke noget overskud.

Jeg havde tidligere prøvet at begynde med at træne med veninderne, men jeg kom ligesom aldrig i gang.

Sammen med min træner Magnus kom jeg i gang. Magnus har givet mig motivation og lyst til at træne, selv når jeg ikke er nede i Fortius Fitness. Jeg er begyndt at løbe og træne hjemme. Jeg syntes det er fedt at træne og spise sundt, hvilket er en følelse jeg aldrig troede jeg skulle få!

Jeg har i mit forløb ind til videre tabt 16 kg på kun 3 måneder! For mig er det ikke hvor mange kg. jeg taber mig, men den følelse jeg føler i min krop. Jeg kan mange flere ting nu, jeg føler mig stærk og sund og det betyder meget mere end et tal på en vægt.

Mit forløb med Magnus har ændret mit liv fuldstændig, han har givet mig troen på mig selv tilbage og givet mig lyst til at være god ved mig selv igennem træne og kost.

Jeg kan kun anbefale at man begynder at træne med en personlig træner. Gør det hvis du har lyst men ikke kan finde motivationen og hvis du har brug for at nogen holder dig i hånden og giver dig et venligt skub.”

Gitte Møller – 40 år, Pædagog, København

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis variere fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasse ved programstart.