Personlig Træner
Magnus Leitet

Træner profil

Magnus Leitet – EHFA Certificeret Fitness Instruktør og Personlig Træner

Magnus var en undervægtig teenager, der var i dårlig form og levede af en kost primært bestående af tomme kalorier.

Han drak, røg og havde til at starte med ikke de store ambitioner, hverken for sin krop eller sin fremtid.

En dag som 19-årig syntes han ikke, at han kunne holde det liv, han førte ud mere, så han besluttede sig for at gøre noget ved det.

Han kvittede alkoholen, lagde cigaretterne på hylden og meldte sig til en Crossfittime i det lokale Crossfitcenter i Valby.

Træningen transformerede i første omgang hans hverdag.

Han begyndte at udvikle en selvdisciplin inden for træning, som han kunne overføre til alle andre aspekter af sit liv, og han lærte at mestre alle de store basisløft: squat, bænkpres og dødløft og herefter de olympiske løft.

Han kom i bedre form, og han vidste, at han aldrig ville vende tilbage den tilværelse, som han tidligere havde ført.

Men selv om han kunne teknikken i mange funktionelle løft og øvelser, var han ikke blevet større og stærkere til trods for, at han trænede i timevis op til 5 gange om ugen.

Det eneste resultat var, at han vandrede rundt som en energiløs zombie i både fritiden og på studiet, så han supplerede med uendelig lange bodybuilderprogrammer, men intet virkede.

Han kunne ikke restituere, og det begyndte at gå ud over arbejde, studiet og hans forhold, så derfor begyndte han et selvstudie i, hvordan han kunne effektivisere og økonomisere sin træning.

Og så skete der noget!

Mindre indsats, større udbytte og en karriere som personlig træner

Træningen blev skåret ind til benet, så fokus var på de store løft, hvor hele kroppen var i brug. Træningstiden pr. session blev skåret kraftigt ned, så den varede under en time i stedet for som tidligere – i timevis – og pludselig kunne han løfte mere.

Han gik eksempelvis fra at kunne dødløfte 100 kg til 170 kg på ingen tid, og var nu altid restitueret og frisk.

Hans stofskifte faldt på plads og alle stresshormonerne fra Crossfit forsvandt, så han kunne begynde at tage på i muskelmasse og nå sin drømmefysik.

Oveni fik han mere tid til alt muligt andet, så med alt den nye information og erfaring i bagagen, satte han sig for, at han ville være personlig træner, så han kunne hjælpe folk, der eksempelvis ligesom han selv havde prøvet, sad fast i nytteløse programmer og kalorietælling og havde brug for at effektivisere deres træning for at nå deres målsætning.

Så han tilmeldte sig uddannelsen som personlig træner og sugede alt den viden til sig, han kunne. Han prøvede alt af og eksperimenterede med alle eksisterende programmer.

Efter endt uddannelse arbejdede han i Fitness World og Sporting Health Club, men fandt ikke deres koncept eller platform brugbar. I Fitness World var fokus ikke på målsætningen, men oplevelsen, og han brød sig ikke om, at han og de andre trænere fik besked på at ”køre personen helt ud”, så klienten kunne have en følelse af at have ydet noget, uafhængigt om klienten reelt fik nået det mål, som han/hun havde betalt for i dyre domme.

Magnus sover, spiser, lever bedre i dag end han nogensinde har gjort, og drømmer om at kunne at give andre samme effektive transformation, som han selv har været igennem.

Hans træningsfilosofi er i dag derfor: hvorfor knokle hårdere og længere for mindre, når man kan træne mindre og mere effektivt og dermed få mere ud af sin indsats.

Hvad siger klienterne

Anne tabte 5 kg fedt og gik en størrelse ned i bukser

“Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne. Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…”*

personlig træner gentofte

Anne Nordhausen

“Startede helt fra scratch og blev samtidig røgfri. I forbindelse med et jobskifte og en fritstilling tænkte jeg så er det NU!!! Der må altså ske noget her…

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jo ældre man bliver, jo svære bliver det også, at tabe sig – og for mit vedkommende havde badevægten sneget sig op på den forkerte side af 70 kg.

Stille og roligt havde der sneget sig omkring et kilo på om året de sidste 5-6 år…
Jeg googlede, læste en del og fandt frem til Fortius Fitness og skyndte mig at skrive til dem, mens jeg var “varm” – jeg skulle bare i gang…

Allerede efter et par dage, havde jeg mit første møde med min personlige træner Magnus. Jeg fik, inden mødet, tilsendt et link, så jeg kunne se Magnus på video. Min først tanke var, at han er da meget ung (kun lidt ældre end min søn), men den tanke blev absolut gjort til skamme, da jeg et par dage efter, over en kop kaffe, holdt mit første møde med Magnus.

Vi faldt med det samme i hak og havde en masse, at tale om. Tiden fløj afsted, og inden jeg forlod Søborg den eftermiddag, havde vi sammen lagt mit program på 12 X træning ind i kalenderen med start allerede 3 dage senere. Det var midt i maj, og Magnus var meget fleksibel mht. at der jo er et par helligdage, og jeg skulle jo helst træne 3 X om ugen.

De seneste år har jeg ikke rigtig fået dyrket noget regelmæssig motion, så jeg startede faktisk helt fra scratch – jeg har ikke kunne finde noget, som fangede mig… men det skete så her.

Vi har virkelig haft nogle super sjove og hyggelige træningstimer.

Det har været en fornøjelse at have Magnus som min PT.

Magnus har været helt fantastisk til at motivere mig, holde mig til ilden… og ikke mindst til at rose mig.

Magnus er en rolig fyr. Venlig og altid rigtig god til liiige at få “vredet” et par ekstra repetitioner ud af mig hver X jeg troede, at der absolut ikke var mere tilbage i mig.

Og jeg blev virkelig overrasket, og stolt over, HVOR meget, jeg egentlig kunne – jeg havde slet ikke, i min vildeste fantasi, troet, at jeg f.eks. skulle komme til, at ligge i planken med 20 kg. på ryggen eller løfte 37,5 kg. i dødløft.

Når man starter, bliver man målt og vejet – og halvvejs gennem forløbet skulle jeg så måles og vejes igen. Det var efter 2 uger og 6 X træning.

Her havde jeg tabt 1,5 kg og var blevet henholdsvis 4 & 7 cm mindre i talje/hofte og 1,5 cm om låret og det samme om triceps.

Man kunne virkelig se, at der var sket noget.

Og det i sig selv var SUPER motiverende… Bl.a. var noget af mit “bugfedt” og min oppustede mave forsvundet, og jeg kunne klart mærke, at mine bevægelser var blev lettere, og at jeg havde fået meget mere energi.

Og stærkt inspireret af Magnus præsentations-video, holdt jeg også op med at ryge – tænkte, at det var et godt tidspunkt, nu jeg allerede var i gang.

Mht. kosten, så var det super nemt at overholde kostplanen – der skal ikke måles og vejes, man skal blot spise sig dejlig mæt, og det eneste jeg skulle sørge for var, at få nok protein til hvert måltid.

Og så var det et fantastisk tidspunkt, jeg havde valgt – mit forløb kørte over maj og juni, hvor det jo er tid for alle de nye danske grøntsager og bær.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har (havde) en “sød tand”, da jeg startede, og jeg var forbavset over, hvor hurtig man kan vænne sig af slik & søde sager. Jeg “slog simpelthen op” med sukker og havde det mægtig fint med det.

Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne.

Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…

Jeg tror ikke, at jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv -det har virkelig været en god investering.

Og ikke mindst, kunne jeg ikke have gjort det uden Magnus’ store støtte, tålmodighed og gode humør.

Så et KÆMPE STORT TAK til dig, Magnus.”

Anne Nordhausen – 57 år, Hvidovre

Marianne tabte 5 kg og fik mere energi

“Efter 6 uger har jeg tabt 5 kg., hvilket kan mærkes”*

Marianne Bille

Marianne Bille

“Det er første gang, at jeg har prøvet at få træning af en personlig træner.

Jeg henvendte mig, fordi jeg gerne ville blive tonet og tabe mig 5-7 kg. samtidig.

Jeg må sige, at det er meget inspirerende og nemmere m.h.t. at spise disciplineret, når man ved, at man bliver vejet ca. hver 14. dag.

Træningen med Magnus har været super god og effektiv.

Efter 6 uger har jeg tabt 5 kg., hvilket kan mærkes.

Synes også, at jeg har fået mere energi.

Jeg kan varmt anbefale andre at træne hos Magnus.”

Marianne Bille – 52 år, Tandlæge, Hørsholm

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.