Tema: Vægttab

Her har vi samlet et udpluk af vores klienter, der havde brug for lidt større vægttab end en opstramning.

Det er hårdt for både krop og psyke at slæbe rundt på en masse overflødigt fedt, men det behøver heldigvis ikke at være så svært at komme de uønskede kilo til livs som mange tror – man skal blot have de rigtige metoder til at gøre det effektivt.

Clara tabte 77 kilo på 9 måneder og nyder nu sin hverdag

“Jeg har nu lyst til at komme ud og se noget, gå ture, bevæge mig og opleve noget og mit arbejde er blevet meget nemmere. Jeg hviler i mig selv og nyder at se mig i spejlet og det at kunne købe tøj i almindelig størrelse og at der er så meget at vælge imellem. Min veninde fortalte mig overrasket at hun stort set aldrig havde set mig tage en selfie og nu der klikker jeg løs på knappen”*

Jeg var meget aktiv som barn. Jeg cyklede til og fra skole, svømmede på talenthold 3 gange om ugen, var til stævner i weekenden, gik ture med familien osv. Jeg spiste også sundt, og derfor var vægten ikke noget problem.

Men som 12-årig begyndte mit aktivitetsniveau at dale. Jeg dyrkede langt mindre motion end før, tog bussen i stedet for at cykle og spiste det, jeg havde lyst til.

Over de næste år begyndte kiloene langsomt at snige sig på uden at jeg lagde videre mærke til det. Men efterhånden kom det til at få stor betydning. Jeg fik dårligt selvværd og begyndte at lukke mig inde. Jeg frygtede at støde ind i gamle bekendte, som så kunne se hvor stor jeg var blevet.

Det meste af tiden bestod min hverdag af at spise, se tv og ses med veninder. Vi gik på cafe og hyggede hjemme med god mad og snacks. Der var ikke meget motion i min hverdag, og skulle jeg ud af døren havde jeg altid tøjkrise, så at blive hjemme var det letteste valg.

Jeg følte mig ikke tilpas i noget af mit tøj. Jeg havde et par bukser i størrelse 52, som jeg ikke kunne passe, og derfor gik jeg altid i gamacher. Det eneste jeg havde og kunne passe.

I store forsamlinger følte jeg mig heller ikke tilpas og ville allerhelst blive hjemme eller stå lidt i baggrunden. Jeg følte, at jeg hvilede i mig selv når jeg ikke kunne se mit spejlbillede eller tænkte over min vægt.

Jeg arbejder på et plejehjem, og der var det hårdt at flytte rundt på mennesker, og jeg begyndte ofte at svede, blev forpustet og skulle sidde ned bagefter.

Jeg har prøvet alt muligt for at tabe mig på egen hånd. En masse kure som fx Nupo og 5:2, jeg har svømmet op til 7 gange om ugen, jeg har gået 10.000 skridt om dagen og spist sundt, men hver gang jeg har gjort det, så er det kun lykkedes i en periode, og så er jeg faldet i.

En dag besluttede jeg mig for at få hjælp og begyndte at lede efter en personlig træner. Jeg faldt over Fortius Fitness og efter at have læst en masse udtalelser på hjemmesiden, bookede jeg hurtigt en samtale.

Jeg blev matchet med Frederik, vi snakkede i lang tid og jeg fik bare en fornemmelse af, at det her kunne lykkes.

Jeg havde ikke noget bestemt mål, jeg skulle bare ned i kilo og det kom jeg også.

Det gik super stærkt, og jeg endte med at smide 77 kilo på kun 9 måneder. Det er bare helt vildt, og jeg er simpelthen så glad for at det lykkedes!

Frederik har været der gennem det hele. Han har støttet op og fået mig til at give den en skalle under træningen, hvilket har givet gåpåmod til at fortsætte.

Det er en vild oplevelse pludselig at begynde at styrketræne på den måde. Lige pludselig så kan man bare løfte 130 kg på en vægtstang, det ville jeg aldrig kunne have gjort uden Frederik. Han har virkelig skubbet mig og gjort præcis det som jeg havde brug for.

I forhold til kosten så har det fungeret super. Jeg har fået en hel anden hverdag, hvor jeg kan spise hvad jeg vil indenfor rammerne. Hvis jeg skal noget, så kan jeg sagtens tillade mig det.

Det har betydet meget, at jeg ikke skal tænkte så meget over, hvad jeg spiser. Jeg skal hverken faste eller leve af Nupo shakes, og jeg har på intet tidspunkt været sulten eller savnet noget.

Jeg kan lave lækker mad, som smager virkelig godt, og som jeg bare har lyst til at spise hele tiden. Og jeg kan tage det stille og roligt og nyde livet uden at være bekymret for at tage det hele på igen.

Efter mit vægttab har jeg fået en helt anden hverdag, jeg har lyst til at komme ud og se noget, lyst til at gå ture, bevæge mig og opleve noget.

Jeg nyder at kunne købe tøj i almindelig størrelse og det at der er så meget at vælge imellem kan gøre det uoverskueligt, men på en god måde, fordi der er SÅ meget jeg kan vælge imellem nu.

Jeg hviler i mig selv og nyder at se mig i spejlet. Nu opsøger jeg mere at kigge mig i spejlet og se om det hele er som jeg vil have det og har kæmpet efter. Min veninde fortalte mig overrasket at hun stort set aldrig havde set mig tage en selfie og nu der klikker jeg løs på knappen.

Mit arbejde er også blevet meget nemmere. Jeg bliver sjældent forpustet eller svedig, og jeg behøver ikke at sætte mig ned for at få vejret igen.

Jeg kan helt klart anbefale Fortius Fitness og Frederik som træner. Det har været den bedste investering i mig selv, og jeg ville ikke have været det foruden. Jeg har ikke bare tabt mig og fået et bedre forhold til min krop, jeg har også fået en helt ny hverdag med alle de redskaber der skal til for at holde vægten.

Da jeg stoppede hos Fortius, manglede jeg at smide de sidste ti kilo, men med de værktøjer jeg havde fået med, havde jeg styr på det og kom i mål, og nu er jeg der hvor jeg gerne vil være.

Det har været hårdt, men det lykkedes, og det har været det hele værd. Jeg smed 77 kilo på under et år, og hvis jeg kan, så kan alle andre også.

Tusind tak for et fantastisk forløb. I har været med til at jeg nu har den krop jeg altid har ønsket mig.

Clara Visti Larsen – 24 år, København

Katrine gik fra træt og inaktiv til energifyldt Duracell-kanin

“Jeg har fået det overskud, jeg manglede plus mere energi, og så har jeg selvfølgelig også tabt mig en del. Det har været super, super fedt”

Claus tabte over 14 kg og 41 cm og kan nu passe sine skjorter

“Jeg bliver simpelthen så glad i låget, hver gang jeg tager en af de gamle skjorter på. som jeg så kan passe. Det giver mig virkelig en god start på dagen at tøjet ikke strammer”*

Camilla tabte 37 kilo på 7 måneder og kan nu shoppe sit yndlingstøj

“Jeg er blevet utroligt overrasket over hvor let og simpelt det er gået”*

Louise tabte sig og blev af med appelsinhuden

“Jeg blev stærkere og stærkere, centimeterne raslede af, mine bukser blev for store, bluserne begyndte at hænge lidt for meget, min appelsinhud forsvandt og folk begyndte at kommentere på min form”*

louise t

“Jeg hørte om Fortius Fitness fra en veninde, som havde været i gang i nogle uger og allerede opnået resultater.

Jeg fik ret hurtigt blod på tanden, da alle Fortius Fitness værdier passede godt på min søgen efter et sundere og stærkere liv, og det at gøre træning til en livsstil.

Jeg tog kontakt og fik en snak med træneren, som i sig selv er den mest fantastiske person, og jeg følte mig hjemme med det samme og ville egentlig bare i gang.

Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg var kommet til det rigtige sted.

Jeg havde et mål, jeg ville tabe mig, blive stærkere, mere toned og jeg ville “prøve” at blive ligeglad med tallene på vægten og koncentrere mig omkring centimeterne og før og efter billeder.

Jeg havde en masse løst maveskind fra to graviditeter og var faktisk bare ret slatten.

Jeg har en badminton karriere bag mig, en masse cardiotræning og forkert kost, som jeg troede var vejen frem dengang, men det har resulteret i hængenumse, appelsinhud og mormorarme.

Min krop havde brug for styrke og en anden kost.

Jeg kom godt i gang, og jeg elskede at komme til træning.

Træneren pressede mig og lærte godt fra sig. Han var super til at motivere, hjælpe, give kritik og masser af ros!

Jeg blev stærkere og stærkere, centimeterne raslede af, mine bukser blev for store, bluserne begyndte at hænge lidt for meget, min appelsinhud forsvandt og folk begyndte at kommentere på min form.

Det var den dejligste følelse af succes.

Fortius Fitness har lært mig, hvordan jeg skal holde mig sund og fit hele livet, ikke bare for en kort periode.

De har fået mig til at indse, at styrketræning er vejen frem, og at det med kosten faktisk ikke er så svært.

De har ændret mit liv, jeg fortsætter min rejse, jeg er slet ikke færdig…”

Louise Tvedt – 29 år, Ry

Dorte tabte sig 11,6 kg fedt på 4 måneder, og smed badevægten ud

“Jeg har siden 2009 døjet med en hofte, der har været slidt, og derfor har gjort ’mega’ ondt. Det er væk! Jeg er fri for at spise smertestillende, som jeg har gjort i mange år og endda temmelig meget på det sidste Jeg skulle have ny hofte her i foråret, det var den eneste måde lægerne kunne hjælpe mig. Det er nu udsat og jeg skal først til kontrol igen om 2 år. Jeg føler mig i meget bedre form og har smidt badevægten ud!”*

styrketræning

“Jeg valgte Fortius Fitness ved et tilfælde, da jeg så en reklame på Facebook som fangede mig!

Jeg havde i mange år brugt cardiotræning (jeg har løbet regelmæssigt siden 1996), og var lige præcis faldet i fælden med at træne og træne – og ikke “en skid” skete der. Det eneste jeg opnåede var en konstant større sult.

Jeg har i mange år været oppe på at træne en time hver dag alle hverdage. Jeg vekslede mellem en time på kondicyklen, en times løb ude i naturen og en time i centeret med LOOP styrketræning.

Men ikke engang den slags styrketræning kunne bringe mig et skridt videre mod målet, nemlig at komme af med nogle kilo. Jeg startede for en del år siden med at tænke, at det var ved at gå den forkerte vej, samtidig med, at jeg var på vej ind i overgangsalderen.

Jeg har stille og roligt taget 10-12 kilo på hen over de sidste 4-5 år, og har ikke kunnet komme af med dem igen via den træning, jeg har brugt.

Jeg har deltaget i to kostforløb, hvor jeg har fået vejledning i form af madplaner og madvarer, der var forbudte, osv. Det har heller ikke virket. Jeg har fået akupunktur for at tabe mig, og jeg har sågar fået hypnose. Intet har virket ud over den tid det stod på.

Så stod jeg 55 år gammel, og mindst 10 kg for tung, og så en reklame for Fortius Fitness en dag, og tænkte, at det var da et super godt tiltag – det ville jeg gerne.

Men indrømmet, jeg måtte sluge et par kameler (man er vel jyde), da jeg så priserne.

Jeg tænkte over det og kom frem til, at man jo som sådan investerer i sig selv på en fantastisk måde, og kan jeg holde dette vedlige, er det alle pengene værd at kunne være stærk og smidig, når man rammer den tredje alderdom. Velvære i form af den følelse, det er, at kunne tage et par bukser på, som var lagt væk for en del år siden, er fantastisk.

Så styrke og færre kilo er gevinsten her, og det er vel værd at kæmpe for! Jeg har igennem hele forløbet følt, at der var styr på ’min sag’.

Tina er en dygtig træner og hun er virkelig god til at forklare, hvorfor man skal gøre/lave de forskellige øvelser, hvilket jo er meget vigtigt, når man skal ud og træne på egen hånd en dag!

Vi har løbende talt os igennem mange af de madstrategier der er lagt i Fortius Fitness, og det giver rigtig meget mening, at man skal lave et vedvarende skift i de råvarer, man henter hjem for at spise.

Jeg var helt overbevist om, at jeg aldrig ville kunne slippe brød, men det er gået fint uden de store problemer, fordi der er mange alternativer. Alle de ’råd’, der er i Fortius Fitness madprogram, giver mening, når først man er i gang. Personligt troede jeg, at det ville blive rigtig svært for mig, men det har det på ingen måde været. Det handler også om at være en smule kreativ.

Jeg har siden 2009 døjet med en hofte, der har været slidt, og derfor har gjort ’mega’ ondt. Det er væk! Jeg er fri for at spise smertestillende, som jeg har gjort i mange år og endda temmelig meget på det sidste. Jeg skulle have ny hofte her i foråret, det var den eneste måde lægerne kunne hjælpe mig. Det er nu udsat og jeg skal først til kontrol igen om 2 år.

Jeg føler mig i meget bedre form og har smidt badevægten ud!

Jeg blev i 2009 opereret for en cyste i min hoftes ledlæbe. Det betød af jeg fra denne dag har haft smerter i min ene side af hoften. Fordi den var slidt og fordi at cysten havde fået lavet et “hul”!

Samtidig tog jeg en del kg på og intensiverede mit løb for at tabe mig.

Det sled endnu mere på min hofte og jeg var til sidst oppe på at spise 8 smertestillende piller om dagen, nogle dage flere, enkelte dage måtte jeg ty til morfin. I samme periode har jeg gået til kontrol på idrætsklinikken og fået frarådet at lave styrketræningsøvelser og løb som belastede min hofte. Jeg kunne svømme! Jeg hader at svømme.

Øvelserne og den træning Tina har givet mig, har givet mig så meget styrke i musklerne omkring min hofte, at jeg nu slet ikke tager noget medicin længere (jeg har ikke taget noget overhovedet de sidste 3 mdr., og jeg har trænet hos Tina i 4 mdr.).

Jeg har ikke ondt mere i samme grad som før.

Jeg tænker at grunden til at jeg føler mig virkelig godt tilpas nu er også fordi jeg ikke har noget medicin i kroppen længere. Ingen medicin mere og 11,6 kg lettere…Så bliver det ikke meget bedre!

Jeg er ganske vist holdt med at løbe langt, men jeg kan nu tage nogle små hyggeture på 5 km uden at få ondt.

Selve forløbet, set i et metaperspektiv, har været super godt og jeg har den største tillid til, at alle mennesker i alle aldre kan få noget ud af dette program. Tina er en dygtig og kompetent træner, som jeg meget gerne vil anbefale til andre, der er gået i stå, eller som jeg har famlet sig frem på gale veje.

Rigtig god fornøjelse!”

Dorte Mumm – 55 år, Hinnerup

Henrik tabte 15,8 kg rent fedt

“Jeg er gået 3 tøjstørrelser ned, og pludseligt er damerne i Baresso begyndt at lave hjerter på toppen af min kaffe latte. Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let, kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre end jeg har haft i årevis”*

 data-lazy-srcset=
“Da jeg kontaktede Fortius Fitness havde jeg selv tabt 26 kg via diæt og cardio.

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg hverken havde lyst til at dyrke mere cardio eller at skære yderligere ned på kalorier.

Oveni havde jeg et stort ønske om at tabe det usunde fedt, som min krop til overflod havde ophobet på min overkrop.

Min krop var nok det som i ejendomsverdenen ville beskrive som et håndværkertilbud i Udkantsdanmark.

Dellerne stak ud de mest overraskende steder, og huden var blevet mere og mere slap.

Jeg skrev til Fortius Fitness, som parrede mig med Simon, og jeg fik booket en samtale med ham.

Jeg var temmelig nervøs for at sætte mine ben i et fitnesscenter, da det bestemt ikke er mit naturlige habitat, og fordi tidligere forsøg på at styrketræne var endt i fiasko.

Jeg var jo lidt spændt på, om Simon ville være en af de muskelbøffer, der kan fordrive enhver person med en forhøjet fedtprocent ud af centrene.

Mine fordomme blev straks gjort til skamme. Simon var en helt normal person med en meget fit harmonisk krop, og jeg følte mig straks i trygge hænder.

Jeg besluttede mig for at parkere min forfængelighed ude sammen med cyklen og ærligt fortælle, hvordan jeg levede, hvad jeg spiste, mit livslange had til atletik og styrketræning, hvilke ting der var mine udfordringer, og hvad jeg håbede på at opnå.

Simon forstod straks, at for mig var det ikke udseendet, men sundheden som var i fokus.

Jeg blev introduceret for kostrådene, som var fuldt fornuftige og heldigvis alt andet end fanatiske.

Jeg var tryg og købte et 3 måneders forløb.

Simon kom på en opgave, da jeg ikke havde løftet noget, der var tungere end et glas hvidvin i 10 år, så mit udgangspunkt var lig nul.

Men jeg havde besluttet mig for at slippe kontrollen, gøre hvad der blev sagt og stole 100 procent på ham.

Med sikker hånd fik han lært mig teknikkerne, styrket min krop og bygget min selvtillid op.

Da vi nåede til første måling efter 14 dage, og delletangen skulle i brug, havde jeg smidt 8 cm om taljen, og jeg var i chok over, hvor nemt det var gået.

Det var ved min første måling, at det gik op for mig, at mit samarbejde med Simon ville ændre min opfattelse af træning og give mig nogle vilde resultater.

Ydermere havde jeg i den periode spist uafbrudt.

Træningen havde gjort mig sulten på en helt ny og aggressiv måde.

Tidligere har jeg aldrig haft problemer med at springe et måltid over, morgenmad var en by i Rusland, og nogle dage følte jeg ikke sult og spiste slet ikke. Nu var jeg konstant sulten og kastede mig glubsk over maden.

Jeg droppede at tælle kalorier og spiste mig mæt i grøntsager og kød.

Nu er mit forløb desværre slut, men hold da op hvor har jeg fået valuta for pengene.

Da jeg startede mit forløb vejede jeg 103,9 kg og havde en fedtprocent på knapt 28.

Efter 3 måneder vejer jeg 87,5 kg. Jeg har tabt 16,4 kg, heraf 15,8 kg rent fedt.

Min fedtprocent er nede på 15, og jeg ligger i den bedste kategori for min aldersklasse.

Min mave er strammet op, og jeg ligner ikke en, der lige har født trillinger.

Jeg er gået 3 tøjstørrelser ned, og pludseligt er damerne i Baresso begyndt at lave hjerter på toppen af min kaffe latte. Jeg har aldrig i mit liv tabt mig så let, kiloene er raslet af mig, og hvad vigtigere er: jeg føler mig sundere og har det bedre, end jeg har haft i årevis.

Fra altid at have følt mig malplaceret i træningscentre, eller som minimum som om at jeg var dukket op som uinviteret gæst til en andens fest, må jeg sige, at Fortius Fitness på Gothersgade føles enormt rummende og er et hyggeligt sted, hvor man føler sig virkelig velkommen.

De andre personlige trænere kender hinandens kunder og hilser og sludrer, når man er der. Det virker som en lille hyggelig landsby lige midt i det centrale København.

Simon (eller mirakelmageren, som mine venner kalder ham) er et pragtfuldt, humoristisk og hjertevarmt menneske.

Han er dygtig, kompetent og tager dine mål og ønsker alvorligt.

Jeg har glædet mig til hver en træning med ham.

Hvis jeg har haft en dårlig dag på jobbet og været gnaven, når jeg er kommet, er det aldrig sket, at jeg er gået fra træningen uden at være i bedre humør.

Han har lært mig at elske at træne og vist mig, at man kan nå utrolige resultater uden at træne sig selv halvt ihjel og sulte sig.

Når bare man gør det rigtige, er det egentligt overraskende lidt der skal til.

Det er lige præcis den indstilling og balance, som jeg ubevidst søgte, og som jeg tager med mig.

Nu er jeg begyndt at træne på egen hånd og synes slet ikke, at det er uoverkommeligt at stå op og træne kl. 05.30. Noget der ville have været utænkeligt for 4 måneder siden.

Stor tak til Simon for… ja, for alle de ting der har ændret sig i mit liv.”

Henrik Agerbo – 40 år, Frederiksberg

Rikke tabte sig 43 cm og opnåede en utrolig styrke

“Jeg kan skrive under på, at det har været alle pengene værd, og at det er et koncept som virker! Jeg kan se fremskridt for hver uge, både på vægten, centimeterne og ikke mindst styrkemæssigt”*

louise t

“Jeg startede mit forløb hos Fortius Fitness d. 31.07.17 til 27.11.17.

Jeg har altid været ked af at se mig selv i spejlet, at tage i svømmehal og har altid gået i løst tøj for at folk ikke skulle se hvor stor jeg var.

Jeg har kæmpet store dele af mit liv med overvægt og har prøvet samtlige ting så som Nupo, Aloe Vera til kure og forskellige diæter, men der skete bare ingenting, og det holdt kun i få uger.

En dag i sommeren 2017 søgte jeg på nettet efter en personlig træner og faldt over Fortius Fitness, hvor jeg kom til en uforpligtende samtale, for at høre om deres koncept og høre om det var noget for mig.

For mig var det mit sidste håb og chance for at få tabt de kilo, som jeg gerne ville af med.

Efter en behagelig samtale, tog jeg hjem med en følelse af, at jeg var kommet det rigtige sted hen.

Jeg har kunnet føle mig tryg, har kunnet grine og græde i hans selskab, han har kunnet sætte sig ind i min situation, fordi han selv har stået i den, og jeg er blevet presset til det yderste i mit træningsforløb.

Han har været den største støtte for mig på alle tænkelige måder.

Det har givet mig den gejst og glæde som skulle til, for at jeg som person kunne finde den indre tro og motivation til at give den en ekstra skalle med at tabe mig.

Samtidig har han altid haft tid til at snakke med mig om hverdagen der hjemme, og hvordan det er gået med kosten og træningen.

Det har været en tid, som jeg aldrig ville have været foruden, og jeg har glædet mig og været top motiveret gennem hele forløbet, og det har givet mig blod på tanden til at forsætte mod mit eget personlige mål.

Med Fortius Fitness kostprincipper får man det overskud, der er brug for.

Der er balance mellem forkælelse og det hårde arbejde, og dette har træneren også vægtet højt, når vi har snakket om kost.

Jeg har fået en kæmpe øjenåbner omkring kost og træning, og har fundet ud af at det godt kan lade sig gøre at tabe masser af kilo og centimeter ved at styrketræne og spise sundt samt forkæle sig selv i ny og næ.

Mit forløb har været det vildeste. Jeg har tabt knap 10 kilo og 43 cm i alt, fordelt over hele kroppen og slået mit personlige mål med længder, med 100 kilo i squat. Takket være min fantastiske træner.

Efter jeg afsluttede mit forløb, har jeg fået glæden, motivationen og ikke mindst troen på, at jeg kan tabe mig endnu mere, og ikke mindst nå mit eget personlig mål med simple træningsmetoder.

Førhen brugte jeg gerne 2, hvis ikke 3 timer, til fitness hver anden dag, men i dag bruger jeg simple træningsmetoder, hvor der er struktur på træningen, og dette giver en kæmpe glæde og overskud.

Styrketræning er blevet min bedste ven!

Hvis du går og drømmer om at tabe dig ligesom mig og har prøvet alt i verden lige fra Nupo til forskellige diæter, og ikke ved hvad du skal gøre, så kan jeg klart anbefale Fortius Fitness.

Jeg kan skrive under på, at det har været alle pengene værd, og at det er et koncept som virker! Jeg kan se fremskridt for hver uge, både på vægten, centimeterne og ikke mindst styrkemæssigt.”

Rikke Malene Huniche – 25 år, Herning

Camilla tabte 14,7 kg og 69 cm på 26 træninger

“Jeg sagde til min træner: ”Jeg tror ikke, at jeg kan tabe mig – jeg har i hvert fald rigtig svært ved det”. Det fik jeg så hurtigt modbevist. Det har faktisk været overraskende ”nemt” at smide de kilo der var mit mål. Nemmere end jeg nogensinde havde troet var muligt”*

Camilla tabte sig med kostvejledning i Silkeborg

“Jeg har haft et forløb fra 04.01.17 – 07.06.17.

Jeg havde inden prøvet alle mulige former for slankekure og træning, men desværre uden held.

Jeg troede, at jeg gjorde det rigtige. Jeg spiste mindre og sundere, var begyndt at løbe og træne i motionscenter. Der skete bare ingenting!

Da folk begyndte at spørge, om jeg var gravid (det var jeg ikke) og sige tillykke til mig, var det dråben der fik bægret til at flyde over!

Jeg havde det enormt skidt med mig selv og mit udseende, og jeg var rigtig frustreret over, at jeg ikke kunne tabe mig.

Så opsøgte jeg Fortius Fitness og var til en uforpligtende samtale for at høre, om det var noget jeg ville prøve kræfter med.

Jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk i starten, især fordi jeg havde prøvet så meget forskelligt i så lang tid uden held. Så jeg tænkte, hvorfor skulle det her virke.

Jeg sagde til træneren: ”Jeg tror ikke, at jeg kan tabe mig – jeg har i hvert fald rigtig svært ved det”.

Det fik jeg så hurtigt modbevist.

Da jeg gik derfra efter samtalen, var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg skulle. Jeg skulle da starte i et forløb. Jeg var rigtig motiveret, da jeg tog til mødet, men endnu mere da jeg gik derfra.

Min træner har hjulpet mig på alle tænkelige måder. Både fysisk, psykisk og mentalt. Det har været en ren fornøjelse at træne med hende, og jeg har glædet mig til at skulle afsted hver eneste gang.

Kosten har heller ikke været specielt svær at overholde eller hård på nogle måder.

Det har faktisk været overraskende ”nemt” at smide de kilo der var mit mål. Nemmere end jeg nogensinde havde troet var muligt.

Derudover bliver man bidt af at styrketræne.

Det er noget helt andet end cardio workout. For det første er cardio overhovedet ikke lige så ”sjovt”, som at styrketræne, og man får 10 x mere ud af det.

Det er jeg helt overbevist om nu, og er ved at lave mit eget ”hjemmecenter”, så jeg kan træne når jeg vil uden begrænsninger.

Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg nogensinde har taget at starte.

Jeg er blevet rigtig glad, har fået mere energi, selvtillid og overskud i hverdagen.

I mit forløb er det gået vildt hurtigt med mit vægttab, som jeg ikke troede var muligt. Jeg har tabt mig 14,7 kg og 69 cm i alt, og jeg har så småt nået mit mål.

Hvis du går og har en drøm om at tabe dig, men du ved ikke, hvad du skal gøre, eller der bare ikke sker noget, så kan jeg helt klart anbefale det.

Jeg kan skrive under på, at det er alle pengene værd! – Det var selvfølgelig mange penge og skulle af med, men i forhold til, hvad jeg har fået for dem, så er det ret billigt!

Jeg vil til enhver tid anbefale det til alle, der gerne vil tabe sig eller bare få det bedre med sig selv.”

Camilla Vinderslev Nielsen – 27 år, Silkeborg

Dan tabte 16 kg fedt, 70 cm og fik halveret sin fedtprocent

“Nogle havde nok ikke troet, at jeg ville være så standhaftig, og at jeg kunne lægge de knap så gode madvaner om og holde ved, men med Nanas hjælp, når det gjorde ondt i alle muskler – også dem jeg ikke vidste, jeg havde – og viden om at der var en vejning lige om hjørnet, er sundhed kommet ind i min hverdag”*

“Først vil jeg sige tak for et super godt og hårdt forløb, men nok de bedste 6 måneder jeg har trænet i mit 48 år lange liv.

Efter jeg ikke længere er så fysisk aktiv på mit arbejde, men det gennem årene er blevet til mere skrivebordsarbejde og ikke så meget tid til personlig pleje, er kiloene blevet til mange, og selvom jeg flere gange havde været inde og søge efter en personlig træner, blev det ikke rigtigt til noget.

Men inden en tur til Thailand, hvor jeg har fået taget nogle fotos, og det var tydeligt, at kiloene var blevet for mange, gik jeg på nettet og fandt Fortius Fitness som lå i Søborg, som er tæt på mit arbejde, og fik lavet en aftale med Nana mandagen efter, at jeg var kommet hjem fra ferie om en personlig samtale.

Jeg var med det samme sikker på, at det lige var den rigtig træner for mig fra det første møde med Nana.

Hun var så positiv og med gå på mod, hvor jeg tænkte, puha det bliver hårdt.

Det vidste Nana også hurtigt, at det blev, og hvad der skulle til med et smil for at få mig ned på mit ønskede mål.

Nana fik hurtigt lavet et træningsprogram og fortalt mig, hvad jeg skulle spise, og hvad jeg skulle lade være med og spise.

Styrketræning 3 gange om ugen de første 3 måneder og de næste 3 måneder 1-2 gang og ugen.

Nogle havde nok ikke troet, at jeg ville være så standhaftig, og at jeg kunne lægge de knap så gode madvaner om og holde ved, men med Nanas hjælp, når det gjorde ondt i alle muskler – også dem jeg ikke vidste, jeg havde – og viden om at der var en vejning lige om hjørnet, er sundhed kommet ind i min hverdag.

Og jeg synes, at det er sjovt, når folk anerkender mit nye udsende, og når nogen kommer og siger “Godt gået”

Jeg startede på en vægt 103 kg og en fedtprocent på 33 og er nu blevet over 70 cm mindre i kropsmål, vejer 87 kg og en fedtprocent på 16, og det er super, at man nu også kan se, at der findes muskler i min krop.

Jeg kan klart anbefale Nana Beknes som personlig træner hos Fortius Fitness.”

Dan Jeppesen – 48 år, Aut. VVS-installatør, Herlev

Helena tabte 51 cm og 9,7 kg og fik energi og kropsglæde tilbage

“Min opfattelse af min egen krop var, at jeg for stor i forhold til min højde og havde det bare elendigt med mig selv. Så jeg tog tyrene ved hornene og må sige. at det er den bedste beslutning jeg har taget for hold nu op, hvor er jeg glad og positiv overrasket over, hvor meget der egentlig kan ske på 1 måned (34 cm og 5,5 kg). Det har været alle pengene værd”*

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi jeg havde kigget lidt rundt på internettet, og synes at det så lovende ud.

Mit ønske var at få en sundere tilgang min mad, da jeg primært levede af pastaretter, og gammel dansk mad med masser af sovs. Vidste godt, at det var helt forkert mad i forhold til, at jeg ikke dyrekede noget som helst motion.

Jeg var altid træt og slet ikke motiveret til at komme i gang, men kunne ikke lide at se mig selv så tyk.

Jeg havde aldrig prøvet noget lignede med kostomlægning og intens træning, men vidste at det var en personlig træner der skulle til.

Min opfattelse af min egen krop var, at jeg for stor i forhold til min højde og havde det bare elendigt med mig selv. Så jeg tog tyrene ved hornene og må sige. at det er den bedste beslutning jeg har taget for hold nu op, hvor er jeg glad og positiv overrasket over, hvor meget der egentlig kan ske på 1 måned (34 cm og 5,5 kg.) Det har været alle pengene værd.

Mit mål er at komme ned mellem 65-70 kg, så der lige lidt tilbage der skal af, men jeg føler mig så stærkt klædt på, at jeg er sikker på at nok skal kunne holde den her livstilændring resten af livet.

Jeg er så stolt over at det kunne lykkes. Jeg er blevet mere glad og har fået mere energi og så er jeg blevet mere glad for min krop.

Forløbet har været så godt for mig, og jeg har haft den bedste træner, jeg kunne drømme om, som formået at presse mig på den helt rigtige måde.

Også med kosten har hun været en stor hjælp, da det primært var kosten jeg havde rigtig svært ved, da jeg er meget kræsen, men det er simpelthen gået så godt det hele.

Jeg kan helt klart anbefale Mia Schwencke hun er seriøst den bedste træner nogensinde, hun har virkelig været en god støtte og altid dejlig og glad.”

Helena Skourup Larsen – 25 år, Dyrepasser, Kastrup

Lis tabte 13,4 kg og 65,5 cm på 4 måneder og fik troen tilbage

“Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop. Jeg har på intet tidspunkt lidt afsavn i min kost, og jeg har fået en tro på, at mit mål om -20 kg sagtens kan nås. Også selvom jeg skal stå på egne ben”*

“Det har været som at vinde i Lotto.

Efter et kig i spejlet på en krop, der var mindst 20 kg for tung, tog jeg beslutningen: Der skulle ske noget nu.

Det har jeg sagt til mig selv mange gange, hvorefter jeg har kastet mig ud i forskellige kure, regelmæssig træning mv.

Men resultaterne udeblev!

Derfor var beslutningen om at finde en personlig træner og kostvejleder ikke særlig svær. Spørgsmålet var bare, hvor jeg kunne finde en, som kunne sætte sig ind i mine udfordringer og begrænsninger.

Med løfte om ”Træn uforstyrret i privat center hos specialuddannede trænere, når det passer dig” tænkte jeg:

DET ER HER, DET SKAL SKE!

Som gammel håndboldspiller har jeg nogle problemer med fysikken, hvor især et ødelagt knæ har været en barriere for at træne med vægte.

Men efter en samtale hos Christina Krogsgaard i Søborg var jeg overbevist – hun vidste, hvad jeg talte om, og hvordan træningen skulle sammensættes, så det passede til mig.

DET HAR TIL DATO VÆRET DEN BEDSTE BESLUTNING, JEG NOGENSINDE HAR TAGET.

I dag 4 måneder senere siger vægten -13,4 kg, omkredsen -65,5 cm og et BMI, der er faldet med 4,9.

Når jeg kigger i spejlet i dag, så kan jeg se, at der er sket en masse med min krop. Jeg har på intet tidspunkt lidt afsavn i min kost, og jeg har fået en tro på, at mit mål om -20 kg sagtens kan nås.

Også selvom jeg skal stå på egne ben.

Jeg ville for enhver pris ikke have undværet Christina, som har været ganske fantastisk igennem hele forløbet.

Og skulle jeg nogensinde have brug for hjælp til træning ude i fremtiden, så vil Christina være den første, jeg kontakter.”

Lis Altmann – 53 år, Rødovre, Selvstændig

Maria tabte 18 kg og gik fra en fedtprocent på 32 til 19,2%.

“Den største forskel for mig, har helt klart været, hvor meget bedre jeg har det med mig selv, fordi det føles som om, at det ydre er meget mere lig med den person, jeg føler mig som”*


“Jeg havde tænkt på at hyre en personlig træner over en længere årrække, men havde aldrig gjort noget ved det – mest pga prisen. Jeg har altid selv været meget aktiv, og har haft min vanlige gang i træningscentrene, så jeg havde en ide om, at jeg sagtens selv kunne gøre det, når jeg lige tog mig sammen, selvom den dag aldrig rigtig kom.

Efter nogle store omvæltninger i mit privatliv begyndte jeg at arbejde mere aktivt med mig selv, og nåede et punkt (og en størrelse), hvor jeg tænkte, at jeg var nødt til at gøre noget nyt for at få det ydre til at hænge bedre sammen med det indre.

Jeg valgte med vilje at træne i et personligt træningscenter, fordi jeg havde brug for at være egoistisk omkring træningen, og komme ud af de sædvanlige omgivelser, som måske ville distrahere mig i træningen. Derfor var det også vigtigt for mig at afklare mine forventninger med min træner inden vi begyndte. Jeg havde brug for at blive presset og udfordret og holdt ansvarlig for min egen proces of udvikling i forløbet.

Mit mål var selvfølgelig at tabe mig, men det var i højere grad at finde en følelse af velvære. Jeg har trænet i mange år, og har selv undervist i træning i omkring 20 år, så hele træningsdelen kom ret let til mig.

Jeg underviste flere gange om ugen, men havde på grund af forskellige omstændigheder, og et nyt mere stillesiddende job, mistet kontrollen over spisningen og tog som en konsekvens af det ganske meget på.

Jeg har aldrig haft problemer med at komme ned at træne, så jeg tror på mange måder, at jeg helt sikkert havde en fordel i forhold til mange andre på lige netop den front. Jeg havde mest af alt brug for en mere konstruktiv måde at træne på – og et klart program, som jeg kunne følge og se en progression ved.

Jeg kender mange personlige trænere, da det altid har været en del af arbejdsgangen i de centre jeg har været i, så jeg vidste godt, hvad jeg gik ind til.

Det, der virkelig overraskede mig positivt, var, hvor fleksibelt det var med hensyn til maden: altså at jeg ikke fik udleveret en færdig kostplan, som jeg skulle følge, og at jeg ikke skulle måle og veje maden. Men det var helt klart også det, der gjorde, at jeg har kunnet holde ved på den måde jeg har, da det har betydet, at jeg kunne koncentrere mig om at skabe en livsstilsændring fremfor at ’bare’ følge en diæt, som jeg på et tidspunkt skulle stoppe igen.

Jeg har i løbet af små fem måneder indtil videre tabt mig omkring 18 kg, er gået fra en fedtprocent på 32 til en på 19,2 %, og har indtil videre smidt ca. 61,5 cm. Jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds!

Jeg er selvfølgelig taknemmelig for, at det har været så let for mig at opnå fysiske resultater, men den største forskel for mig, har helt klart været, hvor meget bedre jeg har det med mig selv, fordi det føles som om, at det ydre er meget mere lig med den person, jeg føler mig som.

Jeg er blevet meget mere fysisk aktiv, har mere energi, og har meget mere glæde og selvtillid i min hverdag – og det har været alle pengene værd.

Selvfølgelig har det været hårdt arbejde i form af at skabe nye vaner, og at være vedholdende med træningen og med ikke at falde tilbage i de gamle vaner, men for at være helt ærlig synes jeg, at det var hårdest i den første måned, hvor jeg skulle skabe de nye vaner. Det hjalp dog, at jeg dér så nogle af de bedste resultater, hvilket selvfølgelig gjorde, at jeg havde mere lyst til at holde ved.

For mig var det meget vigtigt, at jeg havde en træner, som forstod mig: at jeg skulle presses og ikke tales efter munden. For mig har Magnus helt sikkert været det rette match: han forstår at presse mig, når jeg har behov for det, og er god til ikke at lade mig komme med dårlige undskyldninger, når jeg gerne vil springe over. Han udfordrer mit konkurrence-gen, og har gjort træningen sjov, hvilket er det vigtigste for mig for at kunne holde ved.

Jeg ville råde enhver til at tage den beslutning at arbejde med en personlig træner. Det er en investering man gør i sig selv og i sit eget velvære. De fleste bruger årevis på at være utilfreds med sig selv, samtidig med at de synes, at det er for dyrt at investere i sig selv for at gøre noget ved det.

Det vigtigste er, at man er meget ærlig omkring, hvad man ønsker, og hvad man har brug for fra sin træner. Jeg sagde fx fra starten, at jeg havde brug for at blive presset, da jeg på mange måder er et konkurrencemenneske, der godt kan lide at præstere.

Det tog Magnus, min træner, virkelig til sig, og har gennem hele forløbet presset mig på præstationen og udfordret mig, så jeg nu løfter tungere end jeg selv (og måske også Magnus), troede at jeg kunne, hvilket også gør sit til, at jeg har lyst til at holde ved.

Det vigtigste for mig, i træningen med Magnus, er, at jeg synes, at træningen er sjov og at der er en ’let’ stemning; vi griner og har det sjovt og selvom det er nogle hårde træningspas, føles det mest af alt som om jeg leger, hvilket jeg elsker.

Jeg vil helt klart anbefale investeringen i en personlig træner – og med mine egne erfaringer og resultater taget i betragtning, vil jeg selvfølgelig anbefale at lade den træner være Magnus.”

Maria Grosz – 36 år, København

Laila tabte 62 cm og hele 24,2 kg

“Jeg synes ikke, og har aldrig syntes, at det har været svært at følge kostprincipperne. Træningen var hård men, selv for mig som ikke er træningselsker, overskuelig”*

Laila Tordrup

“Fantastisk proces.

Jeg har været i et personligt forløb hos Pia hos Fortius Fitness.

Det har været er hårdt, men fantastisk forløb.

Startede på 112 kg og kom under 90 på ca. 4 måneder.

Min fantastiske træner Pia var med til at holde gejsten oppe og holde mig til ilden, selv når det var svært.

Havde det ikke været for hende, var jeg ikke kommet hele vejen.

Jeg har tabt 62 cm og 24,2 kg, og det er mega-motiverende at se, at det kan lade sig gøre.

Pia fantastiske humør og lige fremme tilgang gjorde, at man aldrig behøvede at have dårlig samvittighed, men at man kunne tale om det, man f.eks. havde spist som ikke lige var en del af kostprincipperne.

Jeg synes ikke, og har aldrig syntes, at det har været svært at følge kostprincipperne. Træningen var hård men, selv for mig som ikke er træningselsker, overskuelig.

Tak Pia for et fantastisk forløb og for din opbakning ALTID!”

Laila Tordrup – 37 år, Brøndby

Kim tabte 20 kg og 80 cm og fandt glæden ved træning

“Jeg er over 80 cm mindre i kropsmål, har mere end halveret min fedtprocent, og nu har jeg rundet et vægttab på 20 kg, og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken”*


“Jeg havde i flere år snart været godt træt af min vægt, kørte en del MTB og havde opnået et vægttab ved dette, men så kom vinteren, og så var det svært at holde vægten, og når det igen var tid at køre, var det forfra.

Efter at have prøvet dette nogle år, måtte der noget nyt til. Så jeg søgte på nettet og fandt Fortius Fitness og fik kontakt til Kasper, som så satte mig i kontakt til Randi Negendahl til en personlig samtale.

Randi fik lavet et træningsprogram og vejledt mig i, hvad jeg skulle spise. Der var en ugentlig fridag angående kosten og styrketræning 3 gange om ugen.

Mange havde spået, at det ville holde max en måned så var det slut, men takket være den altid glade Randi, dog med en løftet pegefinger (hvis der ikke var den store fremgang ved vejning og mål), har jeg i dag fået en ny livstil hvor sundhed er kommet naturligt ind i min hverdag, og jeg synes det er fedt, når nogen kommer og siger ”Godt gået” – selv nogle man ikke kender i det lokale fitness Center.

Så nu har jeg fået en meget bedre hverdag og meget mere overskud til hverdagens udfordringer.

Jeg er over 80 cm mindre i kropsmål, har mere end halveret min fedtprocent, og nu har jeg rundet et vægttab på 20 kg, og jeg sover meget bedre om natten og der er ingen snorken.

Og så er jeg også lige gået 2 størrelser ned i bukser og 1 størrelse i bluser, og det er bare super dejligt, at man nu også kan se, at der findes muskler i min krop.

Faktisk er jeg blevet så glad for min nye livsstil, at min næste ferie er en aktivferie.

Nu er jeg kommet så langt, at jeg har aftalt, at jeg 1 gang om måneden kikker forbi Randi, hvor vi lige går øvelser og vægt igennem.

Jeg kan klart anbefale Randi Negendahl som personlig træner hos Fortius Fitness.”

Kim Nielsen – 47 år, Aut. El-Installatør, Køge

Anders tabte 23 kg på 6 mdr og fik det godt med sig selv

“Jeg havde det ikke så godt med mig selv og min krop. Det gik udover min selvtillid og mit selvværd. Der skulle heller ikke meget til, før jeg blev forpustet. Jeg har tabt 23 kilo og er blevet en meget gladere person. At opnå det på et halvt år – det havde jeg ikke troet var muligt.”*

Birgitte tabte 20 kg over 3 måneder

“Hver gang jeg har været der og træne, har vi fået vendt alt, og man kommer ikke bare derfra med ro i kroppen men også med ro i sjælen”*

“Jeg har haft den kæmpe fornøjelse at havde Pia som træner under forskellige perioder de sidste år.

De perioder jeg har haft Pia er det lykkedes mig at tabe 20 kg over 3 måneder.

Pia er ikke kun en fantastisk træner som brænder for det hun laver men er også et varmt og empatisk menneske som involverer sig i sine kunders ve og vel og jeg har sparet mange penge på psykolog ved at gå hos Pia:-)

Hver gang jeg har været der og træne, har vi fået vendt alt, og man kommer ikke bare derfra med ro i kroppen men også med ro i sjælen.

Jeg vil helt sikkert anbefale Pia til alle der ønsker at investere i deres krops velvære og trivsel.

Træningen giver helt sikkert resultater og Pias viden og passion for faget har en stor del af æren for dette!!!!!

Jeg kommer gerne tilbage, når det er muligt for jeg vil savne ikke kun træningen men også Pia!!!”

Birgitte Surtees – 42 år, Leder, Gentofte

Jan tabte sig og fik motivationen tilbage

“Jeg har fået lysten til at træne tilbage og ikke mindst en stor opbakning til at holde kosten fra Randi, hvilket altså har båret frugt og jeg har tabt 20 kg og over 73 cm”*

Jan Schultz Petersen

“Jeg hedder Jan og er 47 år.

Jeg har for 5-6 år siden tabt 70 kg, og havde desværre taget 20 kg på igen.

Jeg har selv prøvet at spise sundt og tage i fitness center, men jeg var god til at springe over med kosten og blev hurtig træt af den evige kø af mennesker i fitnesscentre.

Jeg havde i et stykke tid tænkt på at tage en personlig træner, og en dag bestemte jeg mig for, at nu skulle det være, og jeg søgte på nettet.

Der var meget at vælge i mellem, men der var især en hjemmeside som fangede mig, og det var Fortius Fitness, og ISÆR det at man stort set kunne træne alene og ikke skulle stå i kø.

Jeg var til samtale hos Randi, og besluttede mig for at give det et forsøg. Nu har jeg gået hos Randi i 6 mdr., og har BESTEMT ikke fortrudt mit valg.

Når man kommer til træning, så bliver man altid mødt af Randi med et stort smil og godt humør.

Jeg har fået lysten til at træne tilbage og ikke mindst en stor opbakning til at holde kosten fra Randi, hvilket altså har båret frugt og jeg har tabt 20 kg og over 73 cm.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at træne hos Fortius Fitness og ikke mindst Personlig Træner Randi Negendahl.”

Jan Schultz Petersen – 47 år, Nedrivningsarbejder, Taastrup

Louise tabte 15 kilo og blev overrasket over, hvor hurtigt det gik

“Jeg havde ikke troet, at der kunne ske så store resultater på kort tid. Jeg har ikke noget negativt at sige om forløbet – det har været meget, meget positivt”

Nicole fik synlige og hurtige resultater*

“Mit vægttab er nu på ca. 20 kg. Jeg har tabt 67 cm fordelt 4 steder på kroppen samt er landet på en fedtprocent på 25 %. At starte på mit store vægttab og starte hos Fortius Fitness har været den bedste investering for mig”*

Nicole Viola Petz Abreu

“Efter mange år med overvægt havde jeg et stort ønske om et væsentligt vægttab. Jeg ønskede mere overskud i hverdagen – mere overskud til både mand og børn samt overskud til at gøre det, jeg havde lyst til og i det hele taget opnå et større velvære.

Jeg ønskede et vægttab for min egen skyld, men også for min mand og mine børn; for min familie. Jeg ønskede ligeledes at give mine børn en sund og naturlig tilgang til det at leve sundt. Jeg var ked af hvordan jeg så ud og følte mig.

Jeg har tidligere forsøgt at tabe mig via motion (svømning og løb) og slankekure. Jeg oplevede ofte, at disse slankeure var for strenge og for svære for mig at overholde i en travl hverdag med fuldtidsjob og børnefamilie.

Efter at have besluttet mig for at der nu skulle ske noget, søgte jeg på nettet og fandt Fortius Fitness i Søborg, hvor jeg efter en uforpligtende samtale kunne mærke, at det var stedet for mig og et skridt på vejen til mit vægttab.

Hun vidste hvad hun snakkede om.

Målet var og er et vægttab på omkring 30 kg, hvilket var en stor opgave, som kunne synes uopnåeligt uden den rette guidance og træning.

Mia Schwencke blev min personlige træner. Mia har været en enorm stor støtte, sparring og inspiration gennem hele forløbet.

Mia har kunnet presse mig, så jeg leverede mit ypperste, hvilket har resulteret i synlige og hurtige resultater hvad både cm og kilo angår. Træningen har aldrig været kedelig, og vi har jævnligt prøvet nye ting. Det har for mig været spændende og givende.

Mit vægttab er nu på ca. 20 kg. Jeg har tabt 67 cm fordelt 4 steder på kroppen samt er landet på en fedtprocent på 25 %.

At starte på mit store vægttab og starte hos Fortius Fitness har været den bedste investering for mig.

Jeg er ikke i mål endnu, men målet er inden for rækkevidde og dermed meget tættere på end det nogensinde har været.

Jeg er så stolt og glad over alt det, som mit vægttab har bidraget til for mig, min familie og starten på et nyt kapitel i mit liv.”

Nicole Viola Petz Abreu – 35 år, Kjoleskrædder, Bagsværd

Julian tabte 8 kg fedt og smed 17 cm – det meste på maven

“Da jeg trænede før, fik jeg det fysisk dårligt halvvejs gennem træningen. Nu, efter at jeg har været her, kan jeg klare et helt træningsset uden problemer”*

Hanne tabte sig og øgede sin styrke

“Mere energi fysisk som mentalt, – en stærkere og smukkere krop med langt færre fedtdepoter”*

Hanne Jørgensen

“Oktober 2014 kontaktede jeg Fortius Fitness via en mail. På det tidspunkt havde jeg behov for at få hjælp til at komme i gang med et vægttab, og jeg havde brug for at få mere energi og overskud i min hverdag med et krævende lederjob, et stort hus, som der altid er gøremål på, og behov for at være mere tilstede i mine 2 store døtres hverdag.

Fortius konceptet som det er beskrevet på nettet tiltrak mig, og jeg skrev i min mail…:”Jeg ønsker at tabe mig mindst 10 kg og få mere energi i min hverdag.”

Ved mit første møde fik jeg kontakt til Randi. Det var super godt. Hun forklarede mig konceptet og fortalte at det ikke, slet ikke er nødvendigt at træne 5 gange om ugen, men at det handler om, at øge muskelmassen ved træning 3 gange om ugen og spise rigtigt.

Det lød tiltalende.

Hun fortalte også, at jeg skulle huske at se på målene og mindre på vægten.

Jeg blive målt og vejet og kom i gang med træningen. Det har været et rigtigt godt forløb. Randi tilbød morgentræning som lige passende i min hverdag, og jeg gik i gang med den ændrede kost, som vi havde talt om. Med nogle opskrifter fra Randi kom jeg videre, så det ikke kun blev kedeligt mad, men anderledes mad.

Det har været en sejr, hver gang jeg har forladt træningen. Specielt fordi jeg har følt mig super stærk ! Nå ja super og super, men for mig har det været en sejr, og det har givet anledning til styrke både fysisk og mentalt.

Jeg ser også bedre ud !…Jeg har tabt fedt og fået flere muskler. Jeg har fået det, jeg havde brug for! ikke udelukkende det jeg troede, jeg havde brug for, men en stærkere og pænere krop.

Jeg har fået mange positive tilkendegivelser lignende: ”- Hvor har du tabt dig”. I virkeligheden har jeg ikke tabt SÅ meget, men jeg har flyttet mine fedtdepoter til muskelmasse i en rigtig god proces.

Træning med Randi har været en fornøjelse. Hun har hele tiden vist, hvornår der skulle flere kilo på vægtene, og hun har fuldstændig styr på hvordan øvelserne skal laves, så jeg ikke får skader. Hun har aldrig haft den løftede pegefinger i brug i forhold til maden, men opfordret mig til at komme videre og tilbage på sporet, når det gik galt i julen.

Derfor kære Randi, tak for: -Mere energi fysisk som mentalt, -en stærkere og smukkere krop med langt færre fedtdepoter, – en god kostplan for ændring af mine spisevaner og ikke mindst tusind tak for timerne, hvor du gav mig muligheden for at føle mig SEJ og STÆRK. Det bør enhver kvinde unde sig selv.”

Hanne Jørgensen – 48 år, Erhvervsleder, Søborg

Jesper tabte 12,3 kg og 33 cm fordelt på kroppen og fik udbedret smerter og gener

“Ret hurtigt kunne jeg mærke forbedringer i mit knæ. Jeg kunne sove en hel nat igennem uden at vågne op med smerter. Jeg kunne rejse mig fra en stol uden at mit knæ var låst og kunne gå uden at halte. Især det at gå op og ned ad trapper havde været en stor udfordring, men det var hurtigt væk i takt med, at jeg fik trænet squat og dødløft”*

Jesper Kildehøj

“Jeg var godt klar over at jeg var overvægtig. To operationer i mit højre knæ og et i mit venstre knæ, efter et fald ned af en trappe for knapt 7 år siden, havde medført at jeg ikke kunne dyrke motion som jeg plejede.

Jeg har fået indsat en titaniumskrue i mit højre ben og har en grad 3 bruskskade i mit venstre knæ.

Lægen som opererede mig, sagde til mig efter operationerne at jeg nok ikke skulle regne med at jeg kunne komme til at løbe 5 km igen.

For knapt et år siden kunne jeg knapt nok rejse mig fra en stol uden smerter i mine knæ, jeg vågnede op med smerter om natten og jeg var hæmmet i mine aktiviteter sammen med mine børn.

Jeg havde fået en henvisning til en fysioterapeut for at få behandlinger for mine smerter, og fysioterapeuten sendte mig videre til en kiropraktor uden at det hjalp synderligt. Noget måtte der gøres.

Jeg var godt klar over at jeg skulle tabe mig, det ville selvfølgelig hjælpe på mine smerter i knæet, men selvfølgelig også på min generelle sundhedsstatus.

Jeg havde selv prøvet med kostomlægning og at få dyrket lidt motion, men det blev altid kun noget halvt og ikke så struktureret.

Jeg fik tabt mig lidt, og lige så hurtigt jeg tabte nogle kilo, lige så hurtigt kom de tilbage og nogle gange med lidt flere ekstra kg.

På et tidspunkt havde jeg, via en henvisning på Facebook fra en mor til en af mine børns klassekammerater, set noget om Fortius Fitness.

Jeg kunne huske, at jeg var blevet lidt fascineret af den personlige del, at man ikke skulle stå i et stort motionscenter sammen med en masse andre og meget slankere personer og pruste som en hval når man lavede øvelserne.

I efteråret 2017 tog jeg en beslutning, som jeg siden hen skulle sande var det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg ville snart blive 49 år og tænkte at en af de vigtigste ting, som jeg kunne gøre for mig selv og mine to børn, var at jeg tabte mig, kom af med mine smerter i knæene og fik mere energi så jeg kunne gøre flere ting sammen med dem.

Derfor besluttede jeg mig for, at min 50 års fødselsdagsgave til mig selv skulle være et forløb med en personlig træner, og så ville jeg give mig et år til at tabe de ca. 40 kg, som jeg vejede for meget.

En af grundene til at jeg valgte Fortius Fitness var at de lå i Allerød, men også mange af de personlige beskrivelser som ligger inde på hjemmesiden, kunne jeg forholde mig til.

Mange i lignende situationer, og at en af instruktørerne selv havde erfaringer med knæskader.

Jeg tænkte at en uforpligtende samtale kunne være med til at afdække, om jeg kunne gennemføre et forløb pga. mine knæ, og om jeg ville synes om at have en personlig træner.

Jeg havde tidligere kun hørt om elitefolk eller semi-professionelle som brugte en personlig træner, så derfor var det også lidt grænseoverskridende for mig at selv skulle benytte mig af en.

Jeg var på ingen måde elitesportsmand, og derfor var jeg noget spændt på at se, om det var sådan en højt råbende militærtype, som ville se blod, sved og tåre, indtil man kastede op af udmattelse.

Mit Introbesøg hos Anna var rigtig positivt.

Jeg fik en grundig introduktion til konceptet og især kombinationen af fokus på træning og kost, var det som fik mig overbevist om, at jeg skulle gøre det her.

Især det at skulle finde datoer til træning allerede på samtaledagen, efter jeg havde sagt ja, var rigtig godt for mig, for så var vi i gang.

Ret hurtigt kunne jeg mærke forbedringer i mit knæ.

Jeg kunne sove en hel nat igennem uden at vågne op med smerter. Jeg kunne rejse mig fra en stol uden at mit knæ var låst og kunne gå uden at halte. Især det at gå op og ned ad trapper havde været en stor udfordring, men det var hurtigt væk i takt med, at jeg fik trænet squat og dødløft.

Jeg har også døjet i mange år med en svag ryg pga. Scheuermanns sygdom, en lidelse hvor der ses vækstforstyrrelse i ryghvirvlerne. Det betyder at ryggen efter nogen tid får en udtalt krumning og i mit tilfælde, hvor hvirvlerne i lænderyggen indgår i sygdommen, vil denne del af ryggen miste sit naturlige lændesvaj.

Det har gjort, at jeg tit fik ondt i ryggen, når jeg stod op længe, men efter jeg begyndte at træne, især dødløft, fik jeg også trænet ryggen, så smerterne ved at stå op er mindre udtalt nu.

Jeg kunne også begynde at mærke, at jeg fik mere energi, og i det hele taget begyndte jeg at få en bedre livskvalitet ret hurtigt, efter at jeg var startet.

Jeg kan huske, at jeg tænkte:

”hvorfor har jeg ikke gjort det her noget før?”

Jeg har nu gået 30 gange hos Anna, og jeg har nydt hver en eneste gang, jeg er kommet hos Fortius Fitness, hvor Anna har altid været god til at motivere mig.

Især i starten hvor vi gik meget langsom frem for at teste om mit knæ kunne holde til squat øvelserne. Jeg var i starten spændt på at se, hvordan jeg ville synes om at lave styrkeøvelser, men jeg må sige, at jeg er blevet positivt overrasket over, hvor effektivt det er, og hvor motiverende det har været for mig.

Selv da jeg fik en mindre skade i mit knæ, kunne jeg træne, og Anna var rigtig god til at få mig tilbage igen til fuld styrke ved at dosere træningen på en fornuftig måde.

Jeg skal nu have min sidste træning, og jeg er overbevist om, at jeg, med den grundige instruktion jeg har modtaget fra Anna, selv vil kunne fortsætte med at træne.

Det som jeg især også har været glad for at kunne bruge Anna til, er at spørge ind til kosten og få gode hverdagsråd, så det er blevet nemmere og mere overskueligt at følge en god og varieret kost.

Samtidig har hun også været god til at coache mig på træningen, så jeg føler mig tryg ved selv at skulle lave øvelserne selv uden at have en personlig træner til at rette mine fejl.

Det som er styrken ved at gå hos Fortius Fitness, er kombinationen mellem kostrådgivningen og træningen, og så at man har sin egen personlige træner som er 100% fokuseret på dig, mens du træner og ikke skal holde øje med andre.

Som et ekstra plus er faciliteterne i Fortius Fitness Allerød også bare lækre. Gode forhold til parkering, omklædning og badefaciliteter er gode og et supergodt træningslokale med de nødvendige faciliteter.

Jeg kan kun give Fortius Fitness mine bedste anbefalinger og anbefale andre at forkæle sig selv på denne måde.

Det er helt klart det bedste, man kan gøre for sig selv.”

Jesper Kildehøj – 49 år, Farmaceut, Allerød

Nina tabte 80 cm og fik færre smerter

“Jeg har tabt ca. 5 kg og alt i alt 80 cm under min livstilsændring. Efter jeg har fået styrket min muskulatur i benene, har jeg oplevet at få færre smerter i mine knæ, som ellers gjorde ondt efter at have gået op på 4. sal”*

“Jeg kiggede mig selv i spejlet en morgen og så en ung pige, der slet ikke var glad. Her gik det op for mig, at der skulle ske en forandring.

Jeg søgte længe rundt på nettet for at finde det bedste sted at få et spark i røven af en træner med de rette kvalifikationer.

Til at starte med kiggede jeg meget på Fitness World, men tanken om at alle kunne stå og kigge på mig mens jeg svedte, havde det hårdt og fik styr på øvelserne, drog mig hurtigt væk fra dem.

Jeg fandt så Fortius Fitness, og jeg blev straks tiltrukket af deres koncept, og at man kun måtte træne i centret med sin træner.

Her tog jeg kontakt til dem, og kom til samtale hos Mikkel.

Mit forløb blev desværre udskudt grundet et brækket håndled, men jeg var indstillet på at der skulle ske en ændring.

Jeg startede med min kostsamtale, mens jeg havde gips på armen, så jeg kunne komme i gang med mit vægttab og mine nye livsstil. Det var forholdsvis nemt for mig at indstille mit hoved på, at jeg skulle til at spise anderledes og snacke mindre om aftenen.

Jeg var rigtig glad for mit forløb med Mikkel. Han pressede mig på den rigtige måde, og jeg følte ikke han så ned på mig, når jeg syntes, at det var hårdt.

Jeg var rigtig glad for, at han troede på mig og prøvede hele tiden at få mig til at indse, at det ikke kun var fedt, men at der altså også var muskler der kunne løfte og presses.

Efter jeg stoppede mit forløb ved Fortius Fitness, har jeg holdt fast ved en del af kostrådene, eller jeg er nok mere begyndt at bruge min fornuft. Det var dog Fortius Fitness der fik mig til at åbne øjnene og se, hvad der ellers var af kostmuligheder ud over pasta, ris og kartofler.

Jeg har tabt ca. 5 kg og alt i alt 80 cm under min livstilsændring.

Efter jeg har fået styrket min muskulatur i benene, har jeg oplevet at få færre smerter i mine knæ, som ellers gjorde ondt efter at have gået op på 4. sal.

Det går stille og roligt fremad, men det er vigtigt for mig ikke at presse for hårdt. Der skal stadig være plads til hygge i sofaen.

Det bliver dog ikke med 1 kg bland selv slik og 1,5 L faxe kondi mere.

Mit mål er stadig at blive ved med at træne og vælge de fysiske alternativer.

Jeg vil hellere cykle eller gå end jeg vil tage offentlig transport, og jeg vil gerne udfordre mig selv ved at gå nye steder hen, når jeg f.eks. er ude og rejse.

Jeg har ikke et specifikt vægt-mål, jeg vil bare gerne føle mig tilpas i min krop, og være glad for at tage en stram kjole på.”

Nina Høyer – 21 år, København S

Helle tabte sig 12 kg og blev glad for sit spejlbillede

“Jeg har på 4 måneder tabt 12 kg og kan passe mit gamle tøj igen, og jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med mit spejlbillede allerede nu, selvom jeg mangler nogle kilo i at nå mit mål”*

Helle Smit

“Jeg er 54-årig kvinde og har gennem de sidste 3 år forsøgt at kontrollere min vægt gennem spinning 2-3 gange om ugen og kulhydratfattig kost.

Jeg tabte mig 10 kg for 10 år siden ved at bruge vægtkonsulenternes kur, og har til dels spist som de anbefalede siden.

De sidste 3 år er min vægt bare steget, og til sidst opgav jeg både træning og kost, og tænkte at det måske var overgangsalderen der gjorde, at jeg ikke kunne tabe mig.

Det endte med 20 kg overvægt i forhold til min ønskede vægt.

Jeg kunne ikke være i noget af mit sædvanlige tøj, gruede for skiferien og for ikke at kunne klare det fysisk, og jeg syntes ikke der var noget tøj, jeg så pæn ud i.

Min mand havde hørt om Fortius Fitness gennem en kollega, og han fik mig til at starte et forløb.

Jeg var skeptisk, fordi jeg efterhånden mente, at det var umuligt for mig at tabe mig, også selvom jeg skulle træne igen, og styrketræning har jeg egentlig aldrig haft lyst til.

Samtidig var jeg også meget opsat på at give det en sidste chance, da det var svært at holde spejlbilledet ud.

Så jeg startede hos træneren, og fik i første omgang en kostvejledning.

Kosten var måske ikke så anderledes, end det jeg var vant til, når jeg ville tabe mig. Men samtidig rummede den flere variationer og frihedsgrader, og ikke så megen religion, og det at kunne spise som jeg havde lyst til 2 gange om ugen har været en meget stor faktor for, at det har været muligt at gennemføre.

Styrketræningen har træneren virkeligt givet mig mod på.

Jeg har aldrig haft en personlig træner, men hun har været meget dygtig til at få mig til at yde, så jeg har fået noget ud af det, uden at det er blevet sur træning.

Øvelsernes sværhedsgrad, hårdhed og omfang er for mig til at overskue og gennemføre selvstændigt, og jeg har ikke svært ved at tage ned og træne.

Jeg har på 4 måneder tabt 12 kg og kan passe mit gamle tøj igen, og jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med mit spejlbillede allerede nu, selvom jeg mangler nogle kilo i at nå mit mål.

Mine kolleger og omgangskreds kommenterer nu på mit vægttab, og jeg har anbefalet forløbet hos Fortius Fitness.

Det forpligter at have en personlig træner, og det er en stor motivationsfaktor at have en engageret og dygtig træner som forstår at rådgive om både kost og øvelser, og jeg er meget tilfreds med mit resultat.

Jeg glæder mig meget til skiferien, og er både slankere og stærkere end jeg har været i mange år.

Jeg føler mig også godt klædt på til at fortsætte på egen hånd, og har stor tillid til at jeg når mit endelige mål.”

Helle Smit – 54 år, Lærer, Silkeborg

Per tabte 10 kg på 2 måneder

“Jeg har nu et bælte, hvor jeg bruger inderste hul og bukser, der ville falde uden dette bælte. Og jeg kan se en talje! Jeg har lovet min søn at citere ham: ”Din mave er blevet hårdere.” :-) I dag kan jeg kigge mig i spejlet med stolthed og glæde. Tingene sidder i langt højere grad, hvor de skal og selvom der stadig er lidt overflødigt, så flyder det ikke ud. Jeg er på rette kurs”*

“Jeg er midt i fyrrerne og er begyndt at mærke alderens forandringer i kroppen.

Det viser sig ved leg med min søn på 9 år og ved fysiske aktiviteter, der tidligere har været lettere at udholde.

Jeg har før trænet i det små med motionsløb og sporadiske besøg i fitnesscentre, men uden erklærede mål. På grund af omvæltninger i familie-/jobliv, har jeg de seneste år slet ikke været aktiv mere end med daglige cykelture til og fra arbejde.

En dag falder jeg over en annonce for Fortius Fitness på Facebook.

Normalt kigger jeg hurtigt videre, men jeg bliver fanget af beskrivelsen af de simple og håndterbare principper. Et personligt forløb, der tager højde for hverdagens rytme og muligheder, lyder næsten for godt til at være sandt.

Jeg har ikke et klart mål fra begyndelsen.

Det drejer sig om at få en lidt pænere figur og styrke en krop, der er udfordret af stillesiddende arbejde.

Jeg forestiller mig, at jeg får nogle styrketræningsøvelser og nogle gode råd om at spise lidt mindre og håber, at jeg har viljen til at følge dem.

Inden første indledende samtale er jeg skeptisk, da jeg tidligere har prøvet personlig træning som introduktionstilbud i fitnesscentre, der bar præg af at være et færdigt produkt.

Ved den første samtale med Mikkel taler vi om ambitionerne, og jeg mærker fra begyndelsen imødekommenhed og forståelse for, at jeg ikke har tænkt at lægge hele tilværelsen om.

Vi kommer ind på kosten, som jeg ellers ikke havde tænkt skulle være et omdrejningspunkt for forløbet. Efter lidt diskussion og en vejning der viser, at der er nogle flere kilo i overskud, end jeg havde forventet, er jeg væsentlig mere motiveret for at gøre noget ud af både træning og kost!

Efter samtalen med Mikkel får jeg tilsendt kostprincipper samt et sæt opskrifter, der viser, hvordan de anbefalede fødevaregrupper kan bruges til varierede og velsmagende retter.

Med disse går jeg straks i gang med en kostomlægning, der viser sig at være overraskende let at udføre.

Der er ikke tale om en ’sultekur’ eller minutiøs afvejning af hvert eneste måltid, men derimod en indstilling (en ’filosofi’), der i sin kerne er simpel og ikke påbyder at skulle tage sin egen mad med til diverse sociale sammenkomster!

Jeg får lært at sætte langt større pris på min urtekniv end min brødkniv.

Selve forløbet er svært at sætte ord på. Men resultaterne er ikke udeblevet!

På 2 måneder har jeg tabt 10 kg!

10 kg!

Jeg har stadig svært ved helt at forstå, at det kunne lade sig gøre med så smerte-/afsavnsfri en indsats.

Naturligvis presser træningen kroppen, så det kan mærkes, men efter de første par uger er det snarere glæden over at kunne føle musklerne blive udfordret end smerte der dominerer.

Jeg har nu et bælte, hvor jeg bruger inderste hul og bukser, der ville falde uden dette bælte. Og jeg kan se en talje! Jeg har lovet min søn at citere ham: ”Din mave er blevet hårdere.” :-)

I dag kan jeg kigge mig i spejlet med stolthed og glæde.

Tingene sidder i langt højere grad, hvor de skal og selvom der stadig er lidt overflødigt, så flyder det ikke ud. Jeg er på rette kurs.

Men ud over de konkrete mål har forløbet givet en ny energi og udholdenhed i hverdagen. Jeg føler mig lettere, stærkere og ’strammere’, og jeg tænker tit, at øvelsen ”planken” sammenfatter, den kombination af styrke og udholdenhed, både fysisk og mentalt, som forløbet har bidraget med.

Et særligt punkt skal dog nævnes. Hvis man, som jeg, har stillesiddende arbejde, hvor de fleste begivenheder markeres med kage og-/eller slik, kan man opleve at skulle takke nej, ofte.

Gennem dette forløb er jeg blevet klar over, hvor meget kage, slik og brød, der bliver budt i løbet af en arbejdsuge, og hvordan det kan blive omdrejningspunkt for samtaler og møder.

Det kan være svært at finde en grimasse, der kan passe, men jeg har klaret mig ved konsekvent at sige nej til disse fristelser.

Efter noget tid har jeg opdaget, at det netop langt mindre er en egentlig fristelse end en refleks at tage sin bid af kagen.

Jeg vil give en varm anbefaling af Mikkel som træner hos Fortius.

Han har brugt den helt rette balance mellem pres, opmuntring og vejledning for at forløbet skred fremad og gav resultater, uden at det blev hans projekt.

Når andre spørger mig om, hvad jeg ”må” spise, svarer jeg, at der ikke er nogle strenge regler, dommer eller en træner, der skal give mig lov til at vælge.

Det er netop den oplevelse, jeg har haft med Mikkel som træner: det er mine valg, der giver resultater.

PS: Og til de, der mener mænd ikke laver squats – jo, det gør de :-)”

Per Bøggild – 45 år, It-udvikler, København

Pernille tabte 7,3 kg på 7 uger og fik motivation til at træne videre på egen hånd

“Forløbet med Nina har været begyndelsen på en fantastisk proces, hvor jeg igennem Ninas kyndige vejledning har opnået et tilfredsstillende vægttab på 7,3 kg og tabt 37 cm i alt på omkring 7 uger. Jeg oplevede træningen som meget målrettet, seriøs og intensiv, hvilket har bidraget til gode resultater og motivation for at fortsætte processen på egen hånd. Jeg føler, at jeg igennem forløbet med Nina, er blevet klædt på til at kunne varetage min egen træning, samt udføre denne korrekt”*

“Efter at have været udfordret på min vægt i mange år, og været igennem flere forskellige træningsforløb og slankekure uden varigt resultat, besluttede jeg mig for at prøve Super Fit forløbet hos Fortius Fitness.

Det var ved et tilfælde, at jeg faldt over Fortius Fitness, da jeg søgte efter en personlig træner på nettet.

Det, som tiltalte mig ved Fortius Fitness, var først og fremmest muligheden for at træne alene og i trygge omgivelser, samt at trænerne selv tidligere har kæmpet med deres egen krop og derved har en større forståelse for deres klienter og kan sætte sig i deres sted.

Igennem Fortius Fitness blev jeg tilknyttet Nina, som blev min personlige træner gennem hele forløbet. Forløbet med Nina har været begyndelsen på en fantastisk proces, hvor jeg igennem Ninas kyndige vejledning har opnået et tilfredsstillende vægttab på 7,3 kg og tabt 37 cm i alt på omkring 7 uger.

Jeg oplevede træningen som meget målrettet, seriøs og intensiv, hvilket har bidraget til gode resultater og motivation for at fortsætte processen på egen hånd. Jeg føler, at jeg igennem forløbet med Nina, er blevet klædt på til at kunne varetage min egen træning, samt udføre denne korrekt.

Jeg oplevede Nina som en træner, der er meget motiveret på sin klients vegne, hvilket havde en smittende effekt. Nina er omhyggelig og udviser en stor tålmodighed under hendes træningssessioner, hvor du bliver vejledt igennem træningen/øvelserne med henblik på at disse udføres korrekt og optimalt for at forbygge eventuelle skader, samt opnå resultater.

Det har uden tvivl været hårdt, men et utrolig motiverende og inspirerende forløb – det at have en, som står på sidelinjen, der har fuldt fokus på dig under træningen og tror på dig, gør blot, at du lige giver en ekstra skalle ifht., hvis du havde trænet på egen hånd.

Jeg oplevede, at Nina var utrolig dygtig til at finde en balance mellem at give konstruktiv kritik, ros og presse en til sit yderste, så du når dine mål.

Jeg har igennem Fortius Fitness og Nina lært, at man ikke nødvendigvis skal bruge massevis af tid på træning, men at man ved hjælp af simple øvelser i form af styrketræning kan opnå gode resultater ved blot at træne af ca. 1 times varighed 2 gange om ugen.

Derudover er jeg i forløbet blevet introduceret til Fortius Fitness kostpyramide, som består af meget simple kostråd. Kostpyramiden tiltalte mig, idet den ikke fokuserer på kalorier, idet jeg tidligere har været meget optaget af netop kalorier, hvilket jeg oplevede bidrog til et meget usundt forhold til mad, hvor man konstant var plaget af dårlig samvittighed.

Nina har været god til at støtte mig i ikke at have fokus på kalorier, samt at der også skal være plads til et ”cheat meal”, som man kan spise med god samvittighed.

Jeg har igennem forløbet med Nina udover vægttab, opnået at få en mere tonet krop, samt mere energi og overskud i hverdagen.

Jeg vil med udgangspunkt i ovennævnte medgive Fortius Fitness og Nina i særdeleshed mine allerbedste anbefalinger, særligt fordi man med Nina får en kompetent og særdeles dygtig træner.”

Pernille Lousdal – 30 år, Socialpædagog, Fredericia

Berit tabte 11 kg og 44,5 cm, blev stærkere og fik styr på kosten

“Super motiverende. Jeg har det så godt, og jeg har ikke i mange år haft kjoler på uden ærmer, men nu er det en helt anden sag”*

Berit Jochimsen

“Jeg hedder Berit og er 53 år, mor til 3 og gift på 25 år.

I sommer var jeg i USA på en dejlig ferie med min familie. Og der blev selvfølgelig taget en del billeder, men dem undgik jeg at være på, og dem hvor jeg var på, var jeg aldeles utilfreds med.

Omkring min fødselsdag i november, var jeg nået til, at det eneste jeg ønskede mig var en personlig træner, for jeg har aldrig været i et fitnesscenter, og kunne heller aldrig drømme om det.

Jeg har danset i mine unge dage og løbet, men det har ikke skabt de resultater, som jeg gerne ville have. Jeg har sølvbryllup til nytår, og jeg ville så gerne kunne holde ud at se mig selv til mit sølvbryllup.

Jeg fandt Fortius Fitness ved at google personlig træner, og det var nemt at udfylde, og de var meget hurtige til at respondere. Michael kontaktede mig og inviterede mig til en samtale.

Jeg var ret spændt, men han var meget nem at snakke med og respektfuld omkring de udfordringer som jeg havde, og tog fuldstændig udgangspunkt i mig og mine behov.

Mit mål var at kunne passe en bestemt kjole til mit sølvbryllup, og at kunne finde mine mavemuskler, som jeg absolut ikke kunne finde. Og det havde vi et år til, så Michael var meget opmuntrende, det skal vi nok nå.

Jeg er gået fra nærmest ingenting at kunne løfte til at kunne løfte rigtig meget og jeg er blevet rigtig bidt af det. Det har været så dejligt at blive mødt på en måde, så jeg har kunnet følge med.

I starten var det lidt svært at følge kostrådene, men nu er de helt under huden, og det virker bare.

Michael er let at snakke med, god til at lytte, og meget opmuntrende. Og det, der også virker, er, at der er en, der venter på en og holder øje med vægten og hvor meget man smider i cm de forskellige steder.

Super motiverende.

Jeg har det så godt, og jeg har ikke i mange år haft kjoler på uden ærmer, men nu er det en helt anden sag.

Jeg har tabt 11 kilo på 7 måneder og 44.5 cm rundt omkring på kroppen. Og jeg kan passe kjolen.

Noget af det bedste er snakken om, at det handler om at være stærk i sin krop, ikke bare tynd men stærk, så man kan have et godt og sundt liv.

Udover det har jeg virkelig nydt hver en time, vi har trænet, det har været min tid uden stress til at kunne fokusere på at blive stærkere og få en sundere krop.

Jeg kan varmt anbefale Michael, han har virkelig givet mig det skub jeg trængte til og hjulpet mig derhen hvor jeg selv kan tage ansvar for min videre træning.”

Berit Jochimsen – 53 år, Familieterapeut, Brønshøj

Josefine tabte 6,8 kg, 34 cm og øgede sin styrke væsentligt

“Jeg har nu 100% motivation til at fortsætte på egen hånd og er slet ikke nervøs for at falde tilbage i min gamle livsstil”*

“Mit navn er Josefine Bucan, 43 år og bor i Birkerød. Min hverdag tilbringer jeg siddende – på kontor.

Jeg har altid døjet med min vægt og jeg har – trods et meget aktivt ungdomsliv med masser af badminton – aldrig været rigtigt slank.

Jeg har kæmpet med de overflødige kilo hele livet, og de 30 kg jeg tog på under min anden graviditet, gjorde det ligesom ikke bedre. Jeg har prøvet MANGE forskellige slankekure, og nogle virker da også – men kun for en kort periode – og så kommer alle kiloene på igen (+ det løse)!

Jeg har prøvet at efterleve alle de mange velmenende kostråd (og der er jo rigtigt mange) – men det eneste jeg har fået ud af det, er at blive endnu mere forvirret og frustreret – da den ene siger ét og en anden siger noget andet … hele tiden støder man på modsigelser og til sidst ved man ikke hvad man skal tro på.

Jeg tænkte med mig selv, at jeg måtte søge hjælp hos en professionel, som kunne guide mig på rette spor igen, og da Fortius Fitness giver tilfredshedsgaranti – eller pengene retur, tænkte jeg OK så kan jeg jo ikke tabe noget… (andet end det overflødige fedt!) – og det virker!!!

Jeg skrev til Fortius Fitness og fik hurtigt svar retur fra Anna. Vi drøftede kort og aftalte et uforpligtende møde. Anna er sød, rolig, lyttende, imødekommende og dygtig! – så jeg takkede ja til et forløb hos hende. Det er nok det bedste valg jeg har truffet for mig selv i meget, meget lang tid.

Første gang var jeg lidt usikker og lidt genert, over at skulle træne med vægte, alene sammen med en jeg ikke kendte, men Anna var utroligt sød, forklarende og rolig – så det gik hurtigt over, og så kunne jeg fokusere på træningen.

Indtil nu, havde jeg kun spillet badminton, været motionsløber (med knæskade til følge) og været på diverse cardiohold i fitnesscenteret – uden dog at være blevet slank af det… så det der med vægttræning var helt nyt for mig.

Det gik overraskende nemt og hurtigt med at lære teknikerne, og med Annas tålmodige væsen, gode råd, vejledninger og instrukser, blev jeg hurtigt stærkere og kunne løfte flere kg end jeg havde troet muligt.

Så ud over at blive mindre i omkreds – så er min krop blevet væsentligt stærkere – og det er en rigtig rar fornemmelse, som gør én glad og stolt.

Endvidere er Anna supergod til at fokusere på ens dagsform – så man ikke får skader – og så er hun supergod til at tale med en om kosten! Fx hvis man (som jeg) panikker lidt over at have spist lidt for meget sødt – så er hun meget afslappet omkring det – og giver én ro på igen.

Jeg havde købt et forløb på 14 gange – og på de 2 måneder vi brugte, har jeg tabt 6,8 kg fedt – og 34 cm (hvoraf de 14 er om maven) – Jubii!!

Jeg er ikke i mål endnu – men efter et forløb hos Anna – har jeg nu fået den fornødne tro på, at jeg rent faktisk KAN nå mit mål – om at blive slank og få et pænt spejlbillede – og jeg har nu fundet en levemåde der virker! – og giver mig de synlige resultater jeg SÅ længe har ønsket mig!

Jeg har nu 100% motivation til at fortsætte på egen hånd og er slet ikke nervøs for at falde tilbage i min gamle livsstil. Det er virkeligt nemt at følge kostrådene – og skal man ud i weekenden el.lign. så er der også plads til det – det er fantastisk.

Hos Anna er man ikke i tvivl om at man er i gode hænder – fra start til slut.

Jeg har været superglad for mit forløb hos Anna, og kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker en sundere livsstil – både hvad angår kostråd og god træning!”

Josefine Bucan – 43 år, Kontorarbejdende, Birkerød

Nadja tabte 22,1 cm og øgede sin styrke markant

“Jeg kan mærke en stor forskel fysisk i hverdagen. Jeg kan klare en del mere, end jeg plejede især i mit arbejde, hvor jeg løfter og er aktiv. Det er blevet meget lettere og ikke så hårdt som før”*

Nadja Lund

“Jeg valgte Fortius Fitness, da jeg havde søgt nettet igennem for personlig træning. Efter at have læst hjemmesider, anmeldelser og hørt mig frem og tilbage mellem folk, synes jeg, at det var Fortius Fitness, der lød bedst og mest troværdigt.

Inden jeg startede i Fortius Fitness, var jeg ikke særlig glad for min krop.

Det meste af mit liv har jeg været ligeglad med min krop, så fik jeg noget medicin i nogle år der gjorde, at jeg tabte mig og havde svært ved at tage på, så jeg havde en kostplan, der gik ud på at holde min vægt oppe.

Da jeg så stoppede med min medicin fortsatte mine spisevaner, og kort efter stoppede jeg med at ryge smøger og spiste derfor endnu mere.

Jeg har haft skader på benene, der har gjort det svært at dyrke motion, og efter jeg fik ordnet mine ben, var det også svært at starte, så jeg sad fast i at spise for meget og lave for lidt samtidig med, at jeg havde fået et fysisk krævende job.

Så jeg tænkte at lidt hjælp fra en personlig træner med at komme i gang og nogen til at starte en fremtidig vane var en god idé.

Og det var helt klart det rigtige valg.

Jeg kan mærke på min krop, at den er blevet sundere, og jeg har fundet ud af, at bare det at man gør noget og føler sig sund, gør at man har det meget bedre med sig selv, også inden man har nået de mål, man har sat sig for.

Jeg kan mærke en stor forskel fysisk i hverdagen. Jeg kan klare en del mere, end jeg plejede, især i mit arbejde, hvor jeg løfter og er aktiv. Det er blevet meget lettere og ikke så hårdt som før.

Jeg kan helt klart anbefale Fortius Fitness til andre, der har brug for et skub til at komme i gang, og også til folk der ikke ved, hvad de skal gå i gang med. Det er en god måde at lære teknikken ordentligt og være sikker på, at man træner rigtigt.”

Nadja Lund – 22 år, Lagermedarbejder, Sorø

Hans tabte 6,2 kg og 12,5 cm på 10 træninger

“Jeg har nu gennemført de aftalte 10 træninger á 1 time, og har fulgt Fortius Fitness kostprincipper i en måned, med fremragende resultater, uden at jeg på nogen måde har følt, at jeg er på ”slankekur”*

Hans Nielsen

“Jeg er 62 år, og nærmer mig med hastige skridt slutningen af mit aktive arbejdsliv, og i den forbindelse har jeg gjort mig nogle tanker om, hvordan jeg bedst muligt kan træde ind i den 3. alder med overskud og energi til at deltage i alle de kulturelle tilbud, jeg endelig får tid til at dyrke – igen.

Jeg har for længst opdaget, at for mig er det ikke nok bare at abonnere på fx Slankekassen fra Årstiderne og at melde mig ind i en tilfældig fitness klub. Der skal mere håndfaste regler til.

Målet er at tabe ca. 10-15 kg i løbet af et år og reducere taljemålet med nogle centimeter.

Konklusionen på ovenstående var: En personlig træner, kostvejledning samt nøje fastlagte træningstider.

Valget faldt på Fortius Fitness som træningspartner, og Christina Krogsgaard som personlig træner.

Jeg har nu gennemført de aftalte 10 træninger á 1 time, og har fulgt Fortius Fitness kostprincipper i en måned, med fremragende resultater, uden at jeg på nogen måde har følt, at jeg er på ”slankekur”.

Det mest fantastiske er, at jeg stadig kan deltage i alle vores sociale arrangementer på arbejdspladsen, uden at det på nogen måde bryder med Fortius Fitness kostprincipper.

Christina Krogsgaard har givet mig nogle værktøjer, som jeg kan arbejde videre med alene, og jeg kan varmt anbefale andre at tilslutte sig Fortius Fitness familien, og gerne med Christina Krogsgaard som personlig træner. ”

Hans Nielsen – 62 år, Arkitekt m.a.a, Søborg

Christian tabte 19 kg og 55 cm på 3 måneder

“Jeg kan nu nyde at tage lange gåture og gå op og ned af trapper uden at blive forpustet og er selvsikker nok til at kunne fortsætte træningen på egen hånd. Det er en del penge at skulle lægge ud, men for mig har det været de bedste penge jeg har brugt på mig selv”*

“Jeg var overvægtig og havde problemer med at løbe grundet vægten og problemer med mine ben, så jeg søgte en personlig træner, både for at kunne komme rigtig i gang med min træning, men også som motivation til at fortsætte, når det blev hårdt.

Mit mål var at komme ned på en normal vægt inden sommeren begyndte hvilket betød at jeg skulle tabe mig 25 kilo på 8 måneder.

Jeg fik glæden af at have Thomas som min træner.

Jeg havde sessioner med Thomas ca. 3 gange om ugen i 3 måneder, 30 sessioner i alt. Thomas var utrolig god til at motivere, instruere, og vide hvor meget jeg kunne presse min krop.

Han var også klar på at svare på alle de spørgsmål jeg havde omkring kostplanen og jeg så resultater med det samme.

Jeg nåede mit mål på de 3 måneder jeg havde med Thomas.

Det var hårdt, men sjovt og har helt sikkert ikke ville kunne klare det uden Thomas’ støtte.

Jeg kan nu nyde at tage lange gåture og gå op og ned af trapper uden at blive forpustet og er selvsikker nok til at kunne fortsætte træningen på egen hånd.

Det er en del penge at skulle lægge ud, men for mig har det været de bedste penge jeg har brugt på mig selv.

Jeg vil 100% kunne anbefale Fortius Fitness og Thomas Rafn.”

Christian Simson – 30 år, IT Consultant, Hellerup

Sascha tabte 8.5 kilo og 55,5 cm og blev smertefri

“Det bedste ved at starte træning hos Randi var ikke centimeterne der røg af eller kiloerne der langsomt gik ned, men at jeg blev stærkere i min krop”*

Sascha Pilemann-Lyberg

“Jeg startede hos Randi i Fortius fitness, fordi jeg gerne ville tabe mig efter 3 børn.

Jeg havde tidligere været overvægtig og tabt mig 30 kg på kostomlægninger, men nu taget 20 kg i min sidste graviditet.

Jeg havde svært ved at finde motivationen for vægttab på de måder jeg havde forsøgt før og var desperate efter noget som kunne motivere mig. Jeg fandt Fortius fitness på nettet og bad om en uforpligtende samtale.

Jeg mødte Randi og følte at det var det rigtige at komme i gang med, da jeg aldrig selv havde formået at komme afsted i fitnesscenter og ikke havde den fjerneste anelse om, hvordan man styrketræner.

Det bedste ved at starte træning hos Randi var ikke centimeterne der røg af eller kiloerne der langsomt gik ned, men at jeg blev stærkere i min krop.

Under min sidste graviditet havde jeg følelsen af at min krop var slidt. Den havde taget skade af min sidste graviditet og kom ikke til hægterne, som den havde gjort før.

Jeg var på grænsen til bækkenløsning og havde ondt hvis jeg gik en tur på mere end 100 m.

Hvis jeg lavede øvelser på stuegulvet, var det som om jeg var en løs sæk knogler der ikke sad sammen.

Ret hurtigt efter få gange træning blev min krop mere stabil, jeg kunne rejse mig fra sofaen uden smerter og uden at kravle op af mig selv og humpe to meter før jeg kunne rette mig ud.

Jeg blev hurtig stærkere så jeg kunne bære mine to store børn, hvilket jeg ikke havde kunne siden jeg blev gravid med mit 3. barn.

Jeg har tidligere forsøgt cardio træning, men holdt hurtigt op fordi det gjorde mig utroligt sulten lige efter træning og i det hele taget.

Efter styrketræning har jeg ikke oplevet at blive sulten eller have ekstra behov for mad, hvilket er en lettelse når man er madglad som mig.

Efter 5 mdr. med regelmæssig styrketræning og kost omlægninger har jeg tabt 8.5 kilo og 55,5 cm.

Jeg er glad for træningen og selv efter en periode med sygdom, hvor der er svært at komme i gang igen, er jeg stadig i gang.
Det passer utrolig godt til mit temperament og har endda fået min mand i gang med styrketræning.

Jeg har været utrolig glad for Randi og træning hos Fortius Fitness og kan varmt anbefale det til andre der har brug for hjælp til at komme i gang.”

Sascha Pilemann-Lyberg – 36 år, Læge, Søborg

Merete tabte 10,7 kg og 62 cm på 14 træninger over 2 måneder

“Jeg er på de 2 måneder, jeg har gået til træning, gået 2 buksestørrelser ned. Jeg har meget mere energi til, at lege med min søn. Det overraskede mig, hvor nemt det pludselig var, at komme ned på gulvet og sidde. Og ikke mindst op igen”*

Merete V

Merete Viskum Greve

“Jeg har haft en af de mest opbyggende oplevelser i mit liv igennem mit forløb.

Hele mit liv har jeg kæmpet med elevatorvægt.

Jeg har prøvet utallige diæter og slankekure. Jeg har brugt mange penge på medlemskab af fitnesscentre, som jeg ikke fik besøgt.

Hver uge sagde jeg til mig selv, ”på mandag starter du igen!” Men det blev aldrig rigtig til noget.

Da jeg blev mor til min første søn begyndte min vægt at gå mig endnu mere på, fordi det gik op for mig, at jeg mishandlede min krop med de ekstra kilo, jeg slæbte rundt på.

Jeg vil gerne være en sund og rask mor, mange år endnu.

En dag sagde min kæreste til mig, at jeg skulle finde mig en personlig træner.

En der kunne lægge en plan der var skræddersyet til mig. Og som kunne holde mig i ørerne, så jeg kunne opnå nogle resultater og få en positiv oplevelse ud af det.

Jeg fandt Fortius Fitness på internettet og læste andres anmeldelser. Jeg var lidt skeptisk i starten, da man ser så mange reklamer for diverse vægttabs-muligheder.

Jeg, og nok især min kæreste, syntes også at det var mange penge. Men jeg besluttede mig for at prøve det af.

Det valg har jeg bestemt ikke fortrudt.

Mødet med træneren, har udelukkende været en positiv oplevelse.

Det, at hun kan fortælle, at hun selv har stået samme situation er meget betryggende. Hun er dermed et levende bevis på, at det kan lade sig gøre.

Hos Fortius Fitness er der plads til individuelle behov. F.eks. havde jeg mulighed for at have min lille søn med til træningen, hvilket gjorde det meget mere overskueligt at få planlagt træningstiderne.

Jeg er på de 2 måneder, jeg har gået til træning, gået 2 buksestørrelser ned. Jeg har meget mere energi til, at lege med min søn. Det overraskede mig, hvor nemt det pludselig var, at komme ned på gulvet og sidde. Og ikke mindst op igen.

Jeg er ikke helt i mål endnu, men jeg har fået mod på at fortsætte min træning på egen hånd. Jeg har så at sige fået et ”kørekort” til at styre min vægt.”

Merete Viskum Greve – 29 år, sygeplejerske, Lemming

Elisabeth tabte sig og fik træningsglæden tilbage

“De første 15 dage gjorde mig 3,6 kg lettere og 20,5 cm mindre i kropsmål. Derudover har jeg fået mere energi og et højere humørniveau”*

Elisabeth tabte sig

Elisabeth Rehling

“Jeg er 73 år, jeg vejer 10-15 kg for meget.

I 2015 var jeg igennem et brystkræftforløb med operation, kemoterapi og Herceptin, noget der sætter sit præg på kroppen, så jeg var meget betænkelig ved at skulle vove mig ind i et center, hvor jeg ville blive kigget på af både andre motionister og min personlige træner, og hvor jeg ville blive konfronteret med min krops forfald.

Men Randi har, med sin empati og entusiasme, formået at få mig til at føle mig rigtig godt tilpas.

Jeg er blevet grebet af hendes begejstring, og jeg er sikker på, at den vil holde i lang tid.

De første 15 dage gjorde mig 3,6 kg lettere og 20,5 cm mindre i kropsmål.

Derudover har jeg fået mere energi og et højere humørniveau.

At leve efter kostprincipperne er ikke svært, fordi jeg som pensionist har god tid til at planlægge.

Når min vægt er kommet lidt længere ned, vil jeg forsøge at komme ud at løbe, som jeg har gjort det for 20-30 år siden.

Jeg fortsætter.”

Elisabeth Rehling – 73 år, Koncertsanger, Søborg

Søren tabte 18,5 cm

“Mit mål var at tabe 15 kg, og da jeg var 6 uger henne i forløbet havde jeg tabt halvdelen”*


“Valget faldt på Fortius Fitness efter søgen på nettet, hvor jeg faldt for kombinationen med personlig træner og kostoptimering. Der gjorde udslaget. Mit mål var at tabe 15 kg, og da jeg var 6 uger henne i forløbet havde jeg tabt halvdelen.

Jeg har aldrig troet at fitnesstræning var noget for mig, men jeg er blevet ret bidt af det, da man jo også der kan sætte sig nogle mål, ligesom med spinning og løb. Det har været rigtig godt for mig, at man kun er sig selv og sin træner til træningen, hvor man er blevet sat godt ind brugen af redskaber.

Det med kostomlægningen har ikke været så svært, som jeg troede det vil være, da jeg jo må spise til jeg bliver mæt.

Mit mål har ændret sig, da jeg nu gerne vil tabe mig endnu mere, eftersom det hele ikke er svært som jeg gik og forestillede mig!!

Kan på det varmeste anbefale Mette som træner, da hun er supermotiverende og positiv og rigtig god til at komme med gode indspark.”

Søren Lauridsen – 46 år, Afdelingsleder, Skanderborg

Karen tabte 11 kilo fedt og fik større bevægelighed

“Min form er blevet meget bedre, jeg bliver ikke så hurtigt træt og jeg kan meget mere, og min bevægelighed er langt større end den har været før”*

Signe tabte 22,9 kg

“Jeg har været oppe og nede i vægt mange gange i mit liv, men det her forløb er det første der for alvor både har virket og holdt mig stabil”*


“Vægt ved træningsforløbets start: 107,8 Vægt nu: 84,9 Målsætning: 75.

Jeg skulle lede længe, før jeg fandt et billede der bare tilnærmelsesvist kunne dokumentere den overvægt jeg i så mange år bar rundt på, og det viste sig endda, at jeg simpelthen ikke ejer et eneste foto fra den tid, hvor jeg var størst – som er ca. 20 kg. mere end jeg gør på det viste ”førbillede”.

Billedet viser til gengæld ca. hvor jeg var, da jeg startede med at træne.

På daværende tidspunkt havde jeg ved kostomlægning tabt de omtalte 20 kg, men herfra gik jeg pludselig i stå, og i næsten 5 måneder rykkede min vægt sig ikke nævneværdigt.

Motivationen var til stede i hovedet, men det var som om min krop ikke rigtigt gad mere. Resultaterne kom ikke lige så stærkt som i starten, og det gjorde mig doven.

Der måtte ske noget, for jeg ville ikke risikere at smide det hele på gulvet igen, og derfor bookede jeg et møde hos Fortius Fitness.

Jeg har mødt mange militante træningstyper, og intet ondt om det – det virker bare ikke for mig, kan jeg se nu. Dét overhovedet at komme i et træningscenter er en rigelig stor overvindelse, når spejlbilledet er skræmmende, så en ”toptunet, råbende træner” får mig kun til at føle mig lille.. på den ufede måde.

Min træner har bakket mig op når det var hårdt, og fået mig til at bære og løfte vægtklasser, jeg aldrig troede jeg skulle komme i nærheden af, da jeg startede.

Fortius Fitness’s program er ikke nogen mirakelkur, men almindelig sund fornuft blandet med hårdt arbejde i dit eget tempo.

Det er enkle principper med store resultater, og har med træningen vist mig hvor lidt der faktisk skal til for at nå langt med min egen kropsstyrke.

Det er en ubeskrivelig fed fornemmelse pludselig at mærke sin egen styrke, efter år med overvægt og en hårdt prøvet krop, som mest af alt havde lyst til at lægge sig ned og se lidt mere fjernsyn..

Jeg har været oppe og nede i vægt mange gange i mit liv, men det her forløb er det første der for alvor både har virket og holdt mig stabil. I processen er det selvfølgelig gået både op og ned, og jeg er heller ikke helt i mål endnu, men jeg ved helt ind i knoglerne at jeg kommer det – for jeg har ikke knoklet røven ud af flere buksestørrelser, bare for at se den komme på igen!”

Signe Nielsen – 31 år

Trine tabte 20 kg, fik bedre humør og mere selvtillid og kom helt i mål med sit personlige mål

“Jeg tabte i løbet af mit træningsforløb 20 kg. Og har i dag en meget sundere krop, bedre humør og ikke mindst bedre selvtillid. Alle de mål, jeg gerne ville opnå inden start, er opnået, og jeg har fået blod på tanden til selvstændigt at fortsætte min træning og forbedre mine personlige mål”*

Trine Mikkelsen

“Jeg valgte at kontakte Fortius Fitness i sommer 2018, da jeg i en længere periode havde oplevet vægtforøgelse, ingen motivation til træning, dårlig selvtillid og generel dårlig kropsholdning.

Jeg oplevede rygsmerter efter lange arbejdsdage og var tit træt og energiforladt.

Jeg nåede til et punkt, hvor jeg måtte indrømme, at jeg ikke selv kunne komme fri af alle mine dårlige vaner.

Jeg havde brug for struktur, kostvejledning, motivation, samt følelsen af at skulle stå til ansvar overfor mig selv.

Fra begyndelsen har mit mål ikke bare været at tabe mig. Det var et delmål, men det overordnede mål var en generel livsstilsændring, og en sundere Trine.

Jeg begyndte at træne hos Magnus – og til dags dato, er det, det bedste valgt jeg har foretaget mig!

Udover at få en træner, der strukturerede min træning, fik jeg også en glad og positiv træningsmentor, der var med til at motivere mig, til lige at give det lidt ekstra for at nå mine mål.

Det har altid været en smilende og yderst hjertevarm Magnus, der har budt mig velkommen til dagens træning – selv på den allermest regnende eller mørke vinterdag.

Det humør, den livsglæde og den professionelle tilgang til træning, har været noget af det mest inspirerende, jeg har oplevet.

Jeg tabte i løbet af mit træningsforløb 20 kg. Og har i dag en meget sundere krop, bedre humør og ikke mindst bedre selvtillid. Alle de mål, jeg gerne ville opnå inden start, er opnået, og jeg har fået blod på tanden til selvstændigt at fortsætte min træning og forbedre mine personlige mål.

Samtidig ved jeg, hvem jeg skal kontakte, hvis jeg på et tidspunkt har brug for fornyet motivation eller vejledning i forhold til min træning.

Som jeg har fortalt til alle der gad høre på det – er træningsforløbet hos Magnus, det bedste jeg har gjort for mig selv i lange tider! Træningsglæden er tilbage!

Sidst men ikke mindst, skal det ligeledes nævnes, at de kostprincipper Fortius Fitness benytter, har været den nemmeste tilgang til en livsstilsændring jeg har oplevet. Jeg har ikke behøvet at tælle kalorier, eller leve afskåret fra eksempelvis restaurantbesøg.

Principperne har givet mig en sund forståelse for, hvad jeg skal tænke over ved valg af mad på tallerkenen og i maven. Jeg har ikke følt jeg har været på kur, jeg har kun kunnet mærke, at min bevidsthed omkring kost har ændret sig.

Og at Magnus, som jeg, forstår kærligheden til sort kaffe, har bare været endnu et plus på kontoen!

Jeg kan ikke andet end varmt at anbefale et forløb hos Fortius Fitness, og selvfølgelig hos den altid smilende Magnus!”

Trine Mikkelsen – 32 år, Frederiksberg

Tommy tabte 7 kg fedt og 20 cm og blev operationsklar

“Efter 6½ uge var jeg til ny undersøgelse på hospitalet. Fedtprocenten var dykket til 26,9. På magisk vis var 7 kg fedt forsvundet, 2 kg. nye muskler installeret og vægten nede på 92″*

Tommy Nyegaard Andersen

“Jeg var i den situation, at jeg gerne skulle tabe mig inden planlagt operation.

Kosten var lagt om, og jeg var nået et pænt stykke, men på et tidspunkt skete der ikke så meget. En undersøgelse på hospitalet viste 97 kg på vægten og en fedtprocent på 32,6.

Jeg måtte speede processen op og begynde at træne.

Det var ikke just tiltalende at gå i et fitnesscenter med store udstillingsvinduer, når man har rundet de 60.

Jeg fandt frem til Fortius Fitness, hvor jeg kunne træne med privat træner uden at være til offentlig skue.

Resultatet er ikke udeblevet.

Efter 6½ uge var jeg til ny undersøgelse på hospitalet.

Fedtprocenten var dykket til 26,9. På magisk vis var 7 kg fedt forsvundet, 2 kg. nye muskler installeret og vægten nede på 92.

Målebåndet viser også minus 20 centimeter fordelt på 3 mål på overkroppen, så tøjet er begyndt at vokse i stedet for at krympe som det plejer.

At jeg fik Christina som træner har været et stort plus for mig.

Der har været plads til både alvor og smil, hun har været god til at motivere, når det blev rigtig hårdt.

Kan kun give hende min bedste anbefaling.”

Tommy Nyegaard Andersen – 61 år, havnearbejder, Frederiksberg

Katrine tabte 17,8 kg og kan i dag sige, at hun er stolt og tilfreds med sin krop

“Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb med Nina, da hun er den bedste personlige træner, jeg nogensinde har mødt. Hun er skyld i at jeg for første gang i mange år kan sige jeg er tilfreds og stolt af min krop”*

“Jeg valgte at starte et forløb hos Nina i januar måned, da jeg havde kliche, som det lyder, et nytårsforsæt der lød på, at jeg skulle blive sund og tilfreds med min krop i 2019. Dette har Nina været den bedste støtte og hjælp til at opnå.

Valget af Fortius Fitness var egentlig et tilfælde, men jeg kunne godt lide ideen om, at jeg ikke skulle stå i et træningslokale med en masse andre mennesker. Det har jeg prøvet før, og man får bare ikke den samme fortrolighed med sin personlige træner på den måde, og efter det personlige opstartsmøde med Nina, vidste jeg bare at et forløb med hende ville blive en succes.

Jeg er blevet udfordret til vær enkelt træning og har elsket det hele vejen. Nina har lyttet rigtig meget til mig og min krop så hvis knæet eller ryggen drillede har hun været god til at finde på alternativer og nogle gange måske faktisk lyttet mere end jeg selv har til min krop og derfor har jeg ikke oplevet trælse overanstrengelser og smerter.

Kostprincipperne har været nemme at forstå og følge i en travl hverdag. Selvfølgelig har det ikke altid været nemt at holde sig 100% til dem, men jeg er aldrig blevet slået oven i hovedet med, at jeg ikke har gjort det godt nok, da lidt er bedre end ingen ting.

Så det har altid været trygt at skulle på vægten, og hvis den ikke sagde noget godt, har Nina været god til at snakke med mig om hvorfor og hjulpet mig til at finde motivationen til at spise sundt igen. Der har også altid været en forståelse for, at man også skal leve livet engang i mellem, så jeg har aldrig følt, at jeg skulle sige nej til et arrangement pga. mit forløb.

Selvfølgelig er det sket et par gange, hvor jeg virkelig ikke har gidet til træning, men jeg er kommet afsted og ALTID gået derfra med et kæmpe smil. Både fordi det altid er hyggeligt at være sammen med Nina, men også fordi man har den bedste følelse i kroppen efterfølgende.

Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb med Nina, da hun er den bedste personlige træner, jeg nogensinde har mødt. Hun tager sit arbejde seriøst og man kan virkelig mærke at hun kun vil sine klienter det bedste. Hun er skyld i at jeg for første gang i mange år kan sige jeg er tilfreds og stolt af min krop.”

Katrine Kirk Kristiansen – 29 år, Projektleder, Fredericia

Mikkel tabte sig og slap af med rygproblemer

“Mit tøj er pludseligt blevet for stort, og det er rigtig dejligt. Jeg har tidligere lidt under en svag ryg og ofte hold i lænden. Det er fuldstændigt forsvundet nu. Jeg er mere frisk om morgenen. Jeg glæder mig til træning og mine madvaner har ændret sig”*

“Jeg valgte personlig træning, fordi jeg brug for et struktureret forløb for at komme i gang med motion igen. Mit primære mål var at tabe mig og se godt ud i spejlet.

Jeg har tidligere prøvet crossfit og spinning. Crossfit var lidt for hårdt for en utrænet krop og for mange svære tekniske øvelser. Spinning var jeg egentlig glad for, men spinning havde kun fokus på cardio og ikke styrke.

Tidligere trænede jeg ikke et fast antal gange og ugen, og det hændte ikke ofte, at det blev alt for lidt træning og resultaterne udeblev.

Jeg har aldrig prøvet personlig træning før. Jeg har fået lagt et træningsprogram i et fitnesscenter, men det fik jeg ikke fulgt. Personlig træning er ikke billigt, men virker rigtig godt. Det er lige dele ”forkælelse” for kroppen og giver samtidig en utrolig motivation til at gøre noget.

Kombinationen af styrketræning og kostoptimering hos Mia har virket ret godt for mig. Jeg tabte mig i det første forløb omkring 8 kilo på 6 uger og jeg har ikke tal på hvor mange centimeter rundt på kroppen jeg er blevet mindre, men det er ikke få centimeter.

Jeg træner med min hustru, som har tabt 3 kg og 40 cm, og vi har besluttet at tage et forløb til, hvor vi denne gang træner færre gange hos Mia og øger træning på egen hånd. Naturligvis også fordi 6 uger har været en god start, men vi er ikke i mål.

Mit tøj er pludseligt blevet for stort, og det er rigtig dejligt. Jeg har tidligere lidt under en svag ryg og ofte hold i lænden. Det er fuldstændigt forsvundet nu. Jeg er mere frisk om morgenen. Jeg glæder mig til træning og mine madvaner har ændret sig.

Samtidig har den personlige træning medført, at jeg også dyrker motion ved side af træningen.

Det har været helt fantastisk med personlig træning, og Mia er helt fantastisk motiverende. Hun forstår, at støtte og presse på sammen tid. Der er super god stemning i lokalerne.

Det er bare at komme i gang med træningen sammen med Mia. Man bliver forbavset over hvor store forandringer det kan give på relativt kort tid.”

Mikkel Oxfeldt – 43 år, Charlottenlund

Kasper Tabte 14,5 kg og 40 cm og fandt træningsglæden

“Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har siddet ved sidste øvelse, badet i sved med et smil på læben og slet ikke opfattet, at der er gået en time, og at der kommet ekstra vægt på alle øvelserne”*


“For 3 måneder siden kontaktede jeg Fortius Fitness, da jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor vægten sagde 100 kg, take aways var blevet en daglig rutine og jeg stille og roligt var begyndt at socialt isolere mig.

Jeg tog i Fitness World en gang i mellem, men manglede motivation og gav hurtigt op, når øvelserne blev svære.

Jeg blev matched med Simon, og allerede fra første samtale formåede han at give mig troen på, at mine mål og drømme absolut var indenfor rækkevidde.

Jeg begyndte lynhurtigt at glæde mig til mine træninger med Simon og blev ligeså hurtigt inspireret til at spise sundere.

Simon er professionel ud til fingerspidserne og har et helt særligt talent til at motivere og give dig den selvtillid, der skal til for at få resultater ved hver træning.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har siddet ved sidste øvelse, badet i sved med et smil på læben og slet ikke opfattet, at der er gået en time, og at der kommet ekstra vægt på alle øvelserne.

At Simon er professionel ses også ved, at han lynhurtigt har alternativer både til kost og træning, hvis man en dag f.eks. har lidt ondt i knæet eller en albue der driller etc.

En kæmpe bonus ved at træne sammen med Simon er også, at han er helt igennem flink, og at man lynhurtigt kommer til at holde rigtig meget af ham.

Han er 100 % ved din side under hele forløbet og er lige så stolt og glad over ens resultater, som man selv er.

Jeg havde i mange år accepteret, at det var i orden at skuffe mig selv, når det kom til kost og træning, men der var ikke en chance i helvede for at jeg ville skuffe Simon.

Vi var to om det her, og det for mig var den bedste motivation.

Efter 3 måneder havde jeg tabt 14,5 kg og 80,7 cm fordelt på kroppen, og har i den grad fundet glæden og lysten til at træne.

Simon er bogstavelig talt DIN personlige træner, og jeg kan ikke give store nok anbefalinger. Bedste 3 måneder i mange år ?”

Kasper Kongslev – 39 år, Frederiksberg

Heidi tabte 5 kg og 25 cm på 4 uger og fik mere overskud og færre smerter

“Faktisk er jeg blevet helt grebet af at løfte jern, det havde jeg aldrig troet var noget for mig, men det er overskueligt for mig, og det føles så fedt at tage ned i mit nærliggende center nu og vide præcis, hvad jeg skal der, jeg går ikke rundt og kigger på maskinerne og prøver mig lidt frem her og der, men ved præcis hvilke øvelser jeg skal lave, hvilke vægte der skal på. Det er fedt og jeg tør også selvom de store pumpede muskelmænd træner lige ved siden af mig- det er helt ok, det har min Fortius Fitness træner lært mig”*

vægttab i silkeborg med martin christensen

“Stress, yoyo vægt, og en forestående rejse til Australien, hvor jeg gerne ville se præsentabel ud i sommertøj fik mig til at starte i mit hidtil fedeste træningsforløb hos personlig træner.

Jeg tilmeldte mig forløbet hos Fortius Fitness i Silkeborg efter mange overvejelser, for det ville blive tidskrævende og også første gang, at jeg skulle bruge så stort et beløb på mig selv.

Jeg er dyrlæge med min egen hestepraksis og i min fritid aktiv dressurrytter. Mit job er udfordrende og med mange udforende arbejdsstillinger. I min fritid træner jeg mine heste og har ofte problemer med at sidde i balance uden at spænde op i min ryg og lænd, samt underben.

Jeg ønsker at holde mig i form, primært for at ha det godt, føle mig godt tilpas i det tøj jeg kan lide og kunne holde i mange år både som dyrlæge og rytter uden smerter. Jeg har let til overvægt og især i stressede perioder, har jeg altid haft svært ved at vælge det sunde frem for den lette og usunde mad, jeg ofte finder på tankstationer, når jeg kører rundt i landet.

Jeg har prøvet mange kure igennem årene og købt flere årskort til fitnesscentret, men ofte kun gjort brug af det nogle få gange. En enkelt gang hyrede jeg en personlig træner i 3mdr. Det var hyggeligt, men desværre havde træneren ikke meget uddannelse og erfaring bag sig, så det blev hyggeligt forløb, men ikke givende progressiv træning, som jeg kunne mærke effekt af.

De seneste 2 år har jeg løbetrænet og i år gennemført 2 halvmaraton, og jeg har været stolt af det, men faktisk taget på i vægt.

En veninde fortalte mig om hendes forløb hos Fortius Fitness, og jeg var især begejstret over at høre, hvor stor fokus der var på kropsholdning i øvelserne, og det at træne korrekt uden at slide på kroppen.

Jeg tog kontakt til Fortius og fik hurtigt svar, og da jeg altid er hurtig til at tage en beslutning, når noget føles rigtigt, startede jeg min første træning samme dag som den indledende samtale, som i øvrigt var meget positiv. Jeg fik fra dag 1 en oplevelse af, at jeg var landet et sted hvor trænernes uddannelse var god, og de vidste, hvad de havde med at gøre både træningsmæssigt, kostmæssigt og samtidig havde træneren en fantastisk evne til at møde mig med en venlighed og forståelse for min situation, så jeg følte mig tryg og havde mod på at træne der, trods jeg er så flov over at kæmpe med vægten.

Jeg var på den første træning igennem alle øvelserne, og træneren fik mig topmotiveret med opmuntrende snak og gav mig en tro på, at jeg kunne det her, og at det virker. Jeg havde meget svært ved squat, selv uden vægt, men vi trænede det igen og igen, og i dag kan jeg lave en perfekt squat- fedt er det i sig selv, da jeg altid har sagt, at det kan min krop bare ikke BUM.

Allerede efter 2 uger havde jeg smidt de første 2,7 kg og rigtig mange cm mindre i omfang, det gav mig virkelig blod på tanden til at fortsætte og gi endnu mere gas både på kost og træning.

Efter 4 uger havde jeg i alt tabt mig 5,1kg og 25 cm skrællet af hele vejen rundt. Det føles så godt, og jeg har ikke været sulten, jeg har spist gode mættende måltider hver dag. Nævn mig i øvrigt en kur jeg ikke har prøvet- juice, retro, NUPO osv osv. Altid med stort vægttab, men ikke uden sultfølelse og træthed til følge.

I forløbet hos Fortius Fitness spiser jeg helt almindelig mad, og så meget jeg har lyst, og kiloene rasler af. Det ikke nemt, der har været masser af sved og ømme muskler, men på den fede måde og jeg føler mig meget stærkere og med meget mere energi og tro på, at det her er vejen for mig.

Faktisk er jeg blevet helt grebet af at løfte jern, det havde jeg aldrig troet var noget for mig, men det er overskueligt for mig, og det føles så fedt at tage ned i mit nærliggende center nu og vide præcis, hvad jeg skal der, jeg går ikke rundt og kigger på maskinerne og prøver mig lidt frem her og der, men ved præcis hvilke øvelser jeg skal lave, hvilke vægte der skal på. Det er fedt og jeg tør også selvom de store pumpede muskelmænd træner lige ved siden af mig- det er helt ok, det har min Fortius Fitness træner lært mig.

Alt i alt har Fortius Fitness gjort mig stærk både fysisk og mentalt. Fysisk føler jeg mig stærkere. Kommer lettere ud af sengen om morgenen, hvor jeg ellers er noget stiv i kroppen efter de lange løbeture og skæve arbejdsstillinger. Mine arbejdsdage føles bedre og ikke så tunge. Rideturene på mine heste er meget skønnere, jeg har opnået en bedre balance i min krop, og det hele føles bare lettere.

Mentalt har jeg fået mere overskud, og så bliver jeg jo glad når jeg hopper i tøjet, og det tydeligt sidder bedre. Bedst af alt er, at jeg nu faktisk er ok med at skulle i badetøjet på min forestående rejse til Australien.”

Heidi Nielsen – 38 år, Dyrlæge, Skive

Jacob fik endelig de resultater, han savnede

“Men resultaterne har også indfundet sig: på 7 uger har jeg tabt 10,2 kg, og det er vel at bemærke 10,2 kg rent fedt! Alt i alt penge godt investeret i min fremtidige livsglæde”*

Jacob Jørgensen

Jacob Jørgensen

“Igennem længere tid har jeg søgt efter den rette personlige træner for mig, og b.la. andet prøvet i de store fitnesskæder uden tilfredsstillende resultater.

Valget faldt herefter på Fortius Fitness, da deres koncept med enkle kostprincipper samt fokuseret og effektiv træning i private omgivelser tiltalte mig.

Dernæst valgte jeg Magnus som, på trods af at han var yngre end mig, har vist sig som en utrolig omsorgsfuld, vidende og engageret træner, der har forstået mit behov for mental sparring kombineret med støtte og opmuntring.

Det har gjort træning mere til en leg, som jeg nyder, både at se frem til og være til.

Jeg har også fået mere energi, samt fornyet lyst til at træne og passe bedst muligt på mig selv.

Magnus er alt det, jeg ledte efter i en træner og mere til: Sød, venlig, støttende, opmærksom – og engageret i at jeg får træningslyst og resultater med hjem, som jeg kan bygge videre på.

Men resultaterne har også indfundet sig: på 7 uger har jeg tabt 10,2 kg, og det er vel at bemærke 10,2 kg rent fedt!

Alt i alt penge godt investeret i min fremtidige livsglæde.

Et stort TAK herfra Magnus.”

Jacob Jørgensen – 44 år, Tømrermester, Virum

Jane slap for badevægtens tyranni og tabte sig

“Jeg har aldrig i mit liv lavet en eneste rigtig armbøjning, det kan jeg i dag. Jeg er ikke længere styret af min badevægt, men passer min træning og kost, så godt det er mig muligt. Jeg mangler lige det sidste, men det skal jeg nok klare”*

Jane Hallgren

Jane Hallgren

“Jeg hedder Jane Hallgren, er en kvinde på 49 år, der altid har været lidt for glad for mad og kager.

Det ses desværre også … 10-15 kg for meget på sidebenene.

Jeg har igennem mange år været styret af min badevægt og de lidt for mange kg. Jeg har altid dyrket sport, især løb, men det har ikke været nok.

Jeg valgte i foråret at starte hos Fortius Fitness for at blive skubbet lidt i den rigtige retning og for at få rådgivning omkring træning og kost.

Min personlige træner blev Eva Bagger, og hun har været en kæmpe inspiration og støtte gennem mit forløb på ca. 6 måneder.

Jeg har aldrig gået til fitness/vægttræning, men det skulle jeg til nu … jeg fik 6 forskellige øvelser, jeg skulle træne 3 gange om ugen, bl.a. planken som vi tit har øvet på herhjemme.

Men hos Fortius Fitness skulle jeg have vægt på ryggen (2,5kg), jeg mente umiddelbart Eva måtte være skør, men i dag ligger jeg med 30kg på ryggen.

Jeg har aldrig i mit liv lavet en eneste rigtig armbøjning, det kan jeg i dag.

Jeg er ikke længere styret af min badevægt, men passer min træning og kost, så godt det er mig muligt. Jeg mangler lige det sidste, men det skal jeg nok klare.

Eva er stadig i mit baghoved og hjælper, når jeg synes, det bliver svært.

Jeg sender mine bedste tanker til min personlige træner, som jeg kan takke for den nye start med Fitness og hjælpen til at knække kostkurven.

Står du og mangler hjælp til vægttab, kan jeg på det varmeste anbefale Fortius Fitness og Eva Bagger.”

Jane Hallgren – 49 år, arbejdsmiljøkoordinator, Næstved

Jens Christian tabte 12,8 kg og 58 cm

“Efter endt forløb er der sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form, hvilket er vigtigt for mig. Jeg har mere energi i hverdagen og glæder mig til at skulle træne hver gang nu. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!”*

Jens Christian Laursen

“Jeg valgte personlig træning, da jeg havde brug for at lære alle grundprincipper i “korrekt” træning, og følte, at jeg havde brug for hjælp til at vedligeholde og udvikle min træning.

Inden jeg startede ved Fortius, var mit håb, at når jeg kom ud på den anden side, var jeg så godt rustet, at jeg ville kunne træne og udvikle på min egen træning uden brug for “ekstern” hjælp.

Dette har vist sig at være tilfældet, og man må sige, at forløbet hos Fortius har være en uddannelse i sig selv for mig.

Dette var min første oplevelse med personlig træning, og jeg synes, at hele forløbet har været rigtig godt.

Fra start bliver der sat fornuftige mål som bliver fulgt gennem forløbet.

Personligt var mit mål vægttab og øget muskelmasse, og derfor havde Tina og jeg løbende dialoger om, hvordan dette bedst blev opnået.

Den løbende opfølgning og tilretning har været en supergod hjælp for mig og har sikret, jeg er kommet længere, end jeg havde turde håbe på.

Efter endt forløb er der sket radikale ændringer i mit liv både i forhold til min opfattelse af mig selv og i forhold til min fysiske form, hvilket er vigtigt for mig.

Jeg har mere energi i hverdagen og glæder mig til at skulle træne hver gang nu. Det er ikke længere en byrde at træne – det er blevet et højdepunkt!

Jeg kan klart anbefale at bruge Tina som personlig træner.

Der er altid godt humør, man bliver holdt op på sine aftale, der er fleksibilitet i forhold til mødetidspunkter og sidst, men ikke mindst, er Tina supergod til at motivere en til at yde 110% til hver træning (og mellem træninger).”

Jens Christian Laursen – 34 år, Scientific Program Manager, Brabrand

Farrah kom tilbage efter graviditet og fødsel og tabte 15kg

“Jeg er tilfreds og glad. Har former, spiser og drikker uden af tælle kalorier og styrketræner 3 gange om ugen”*

“Jeg har haft flere forløb hos personlige trænere. Fået lagt kost og træningsplaner. Virkeligt brugt tid i motionscenteret 6-7 gange om ugen. Haft “cheat day” og talt kalorier. Altid har jeg haft en to to vægt.

Jeg har vejet helt op til 110 kg og været nede på 58 kg. Selv da jeg vejede 58 kg var jeg energiforladt, så usund ud og følte mig utilstrækkelig. Jeg var ikke tilfreds. Vægten steg igen og igen.

Min veninde fortalt mig om Fortius Fitness. Jeg tog kontakt og har aldrig før haft det så godt med mig selv. Jeg har haft et forløb for ca. 3 år siden hos Fortius Fitness hos Pia, hvilket jeg var så glad for. Jeg bruger max 1 time i træningscenteret 3 gange om ugen og er blevet fuldstændig tosset med at løfte tungt.

Første billede vejede jeg 58 kg. Ingen former overhovedet og masser af løs hud. Talte kalorier og trænede 6-7 gange om ugen. Andet billede har jeg taget på og vejer 80 kg. Er ked af vægt og måden jeg ser ud. Kan ikke håndtere min måde at spise på. Billede 3 er fra mit første afsluttende forløb hos Fortius Fitness.

Jeg er tilfreds og glad. Har former, spiser og drikker uden af tælle kalorier og styrketræner 3 gange om ugen.

Jeg blev mor for første gang i oktober 2018. Har nu er forløb igen hos Pia, hvilket har hjulpet mig enormt. Jeg har tabt 15 kg indtil videre og flere cm. Jeg kan helt klart anbefale Fortius Fitness og især Pia, som virkelig har støttet og guidet mig.

P.S. jeg har til mine træninger haft min datter med, som Pia har taget sig af samtidig med at træne mig. Hvad mere kan man ønske dig.”

Farrah – 34 år, København

Lisbeth tabte 9 kg og 23 cm på 6 uger

“Min første reaktion var nej, syntes det var grænseoverskridende og en anelse for dyrt. Men som min mand sagde, “selvfølgelig skal du prøve det, man må godt investere penge og tid i sig selv”. Jeg har ALDRIG fortrudt.”*

Lisbeth Apel

“I mine unge år var jeg en slank person, men i takt med at jeg fik 3 børn, blev tiden til mig selv ikke prioriteret så højt. Jeg brugte alle mine timer på børn / familie og arbejde.

Derfor sneg de mange kilo sig på.

Igennem flere år / flere omgange har jeg prøvet diverse former for slankemetoder, men modet, motivationen og tiden modarbejdede mig, og jeg tabte hurtigt fokus.

Diverse træningsformer, fitnesscentre er også afprøvet, holdtræning m.m. Syntes ikke jeg fik resultater, og så mistede jeg modet.

For et års tid siden hørte min datter fra en veninde om Fortius Fitness.

Min første reaktion var nej, syntes det var grænseoverskridende og en anelse for dyrt.

Men som min mand sagde, “selvfølgelig skal du prøve det, man må godt investere penge og tid i sig selv”.

Jeg har ALDRIG fortrudt.

Min træner Morten Storgaard Mortensen er helt suveræn.

Aldrig før nu har jeg lært, hvordan man får det optimale ud af styrketræning.

Morten har givet mig så meget info omkring træning og øvelser, jeg kan tage med mig i mit videre forløb. Motivationen er helt i top, og nu ved jeg jo hvordan.

Jeg har følt mig rigtig godt tilpas i træningslokalet, og Morten har givet mig ro på, så min selvsikkerhed i træningen er i top.

Min anden udfordring var maden.

Jeg er vegetar og mange slankeretter er med kød.

Vi har snakket mad/kostplaner, ideer og meget mere. Morten har givet mig inspiration til kost, vegetar retter m.m.

Jeg har fået afprøvet opskrifter, jeg ikke anede eksisterede. De smager vidunderligt og er utrolig mættende.

Nu hvor jeg er færdig med mit forløb, efter 6 uger, har jeg tabt mig 9 kg og 23 cm.

Jeg har nogle kilo endnu, men jeg har en kæmpegejst og troen på det nok skal lykkes.

Det kan jeg udelukkende takke Morten for. Han har været en kæmpe inspiration og lærermester som jeg sætter stor pris på.

Vil man tabe sig og få det ypperste med sig videre fra sit trænings forløb, kan jeg varmt anbefale Morten.”

Lisbeth Apel – 53 år, Tranbjerg

Camilla 7,5 kg og 49 cm på 2 måneder og 6 dage

“Jeg har fået mere selvværd og kan bedre lide at kigge mig i spejlet nu. Jeg er meget tilfreds med mit resultat. Jeg kan mærke i min hverdag, at jeg har meget mere energi og er gladere, og bruger ikke min energi på at være negativ over mig selv, og ser i stedet for det positive”*

Camilla Samira Munk

“Jeg valgte at starte ved Fortius Fitness, fordi det var det sted, der passede bedst til mine ønsker og mål.

Mine ønsker og mål var at lave livsstilsændring med nogle redskaber, der virkede for mig, så det ikke var en kur man skulle på, eller en madplan man skulle følge, fordi det havde jeg prøvet og det var ikke holdbart for mig.

Jeg ønskede at få et godt kendskab til sunde madvaner, ideer og inspiration til madlavning i den daglige hverdag og når man er ude. Jeg ønskede også at lære at træne korrekt, så jeg kunne få en stærk krop og mit mål var også at tabe mig.

Mit liv inden jeg startede ved Fortius Fitness, var fyldt med hurtige løsninger ift. mad, og ikke rigtig noget kendskab til sunde madvaner eller korrekt træning ved løse vægte.

Jeg brugte meget energi i min dagligdag på at hade min krop og mig selv, og kunne ikke lide at kigge mig i spejlet.

Jeg har gået i et træningscenter, hvor jeg fik en træningsplan, der kun var ved maskiner, men det var svært at følge, når man var selv uden træneren.

I for hold til kosten, har jeg prøvet nogle forskellige kurer, der egentlig ikke har virket og slet ikke har været holdbare for mig, fordi jeg ikke fik kendskab til maden ved at være på dem i 14 dage.

Jeg trænede ca. 1 gang hver 14. dag inden jeg startede ved Fortius Fitness.
Jeg har været ved Fortius Fitness i 2 måneder og 6 dage og jeg har tabt 7,5 kg og 49 cm i alt.

Jeg har fået mere selvværd og kan bedre lide at kigge mig i spejlet nu.

Jeg er meget tilfreds med mit resultat.

Jeg kan mærke i min hverdag, at jeg har meget mere energi og er gladere, og bruger ikke min energi på at være negativ over mig selv, og ser i stedet for det positive.

Jeg har fået et meget godt forhold til sunde madvaner og har virkelig gåpåmod til at fortsætte, fordi det ikke bare er en kur, men en livsstilændring jeg har lavet.

Jeg er meget glad for pyramidens kostprincipper, og den virker for mig, fordi den er så ”åben” og man føler sig ikke begrænset, som hvis det var en madplan.

Jeg har fået et godt forhold til træning, og har lært at træne og gøre det korrekt og det giver mig lyst til at fortsætte med det selv.

Jeg har fået meget mere energi i dagligdagen og har gåpåmod til at leve i den her livsstilændring, fordi det har ændret mit liv til noget mere positivt. Jeg er blevet meget gladere for min krop, og jeg har det bedre med at kigge mig selv i spejlet og tage ud og købe nyt tøj.

Jeg har oplevet forløbet som hårdt men rigtig godt og effektivt. Jeg var mentalt indstillet på at lave en livsstilsændring, og det var vigtigt for mig at være mentalt klar til det.

Jeg er blevet taget så godt i hånden og har lært rigtig meget om kosten og træning.

Jeg har fået alle mine mål og ønsker opfyldt ved at være ved Fortius Fitness og det har gjort mig gladere og min hverdag bedre.

Tak Nina, for din kæmpe hjælp.

Du har hjulpet mig med at ændre mit syn på mig selv og jeg er kun blevet gladere, mere positiv og klog og det er jeg simpelthen så glad for.

Jeg vil varmt anbefale dig til ALLE der har brug for rigtig god og professionel hjælp.”

Camilla Samira Munk – 26 år, Studerende, Børkop

Martin tabte 10 kg og 35 cm trods rygproblemer

“Jeg har helt sikkert fået mere energi, og tror på at jeg kan stå på egne ben. Er blevet glad for at træne og at det ikke bare er en pligt. Kan helt sikker godt anbefale Fortius Fitness til andre, da det for mig har været den helt rigtige måde, det er blevet gjort på”*

Martin Fischer

“Jeg valgte en personlig træner,for at få et los i røven til at komme i gang med at træne.

Har de sidste mange år prøvet at melde mig ind i forskellige fitnesscentre, for at komme i gang med at træne og tabe mig, og det er hver gang løbet ud i sandet, plus diverse slankekure, som er gået i stå hver gang.

Da jeg startede hos Fortius Fitness (Christina i Søborg), var jeg lidt skeptisk omkring det, men det blev hurtigt gjort til skamme.

Jeg har virkelig været super glad for mit forløb, og den måde der bliver trænet på.

Min kost er selvfølgelig også ændret væsentligt. Ingen kartofler og sovs, men kød og salat og det synes jeg bare kører derud af.

Og så hjælper det selvfølgelig meget, at der også har været resultater.

Har tabt 10 kg og 35 cm samlet på kroppen.

Det havde nok været mere, hvis jeg ikke havde fået problemer med ryggen. Men der var Christina hurtig, og vi fandt nogle andre øvelser, jeg kunne lave. Helt perfekt, så man ikke gik helt i stå.

Jeg har helt sikkert fået mere energi, og tror på at jeg kan stå på egne ben. Er blevet glad for at træne og at det ikke bare er en pligt.

Kan helt sikker godt anbefale Fortius Fitness til andre, da det for mig har været den helt rigtige måde, det er blevet gjort på.

Min træner Christina har for mig været en kæmpe inspiration, både som træner og kostvejleder og hendes gode humør smitter altid af.

Udover det bliver jeg presset til det yderste, hver gang jeg er der, og det er der ikke mange der kan få mig til.

Derfor kan jeg kun anbefale Christina til andre, da mit forløb har været over alt forventning.”

Martin Fischer – 42 år, Fodplejer, Skovlunde

Betina tabte sig endelig og fik mere energi

“Det er så skønt endelig at have fundet en måde at træne på, som jeg synes er fantastisk fed, og ikke mindst – så virker det virkelig på min krop. Muskelmassen sørger for at holde forbrændingen i gang hele tiden. Og det har jeg manglet førhen. Derudover har jeg fået meget mere energi i hverdagen”*

betina d

Betina Stoltz Duhn

“Jeg har haft den store fornøjelse at træne med personlig træner Christina Krogsgaard hos Fortius Fitness.

Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg var klar til at få hjælp til at arbejde med min livsstil og krop.

Jeg valgte derfor at kontakte Fortius Fitness, og efter at have læst om deres koncept og forløb, bestilte jeg straks et møde med Christina.

Det er nok noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i rigtig mange år.

Jeg er en kvinde på 37 år, der til dagligt arbejder med regnskab.

Det var vigtigt for mig, at blive mødt af en, jeg havde en god kemi med. Det er alligevel meget grænseoverskridende at komme og fortælle, at man ønsker hjælp til (i mit tilfælde) at tabe sig, og arbejde med en krop der, efter en bilulykke, var blevet smadret godt og grundigt.

Jeg var ikke klar over, hvordan jeg skulle træne for at kroppen kunne klare det, og stadigvæk opnå vægttab, og vigtigst af alt for mig, at få mere energi i hverdagen. Men det kunne Christina i den grad hjælpe mig med.

Hver træning starter med et kæmpe smil, og jeg er i den grad blevet guidet igennem med højt humør og tilkendegivelser om, at jeg gør det rigtig godt.

Christina har hjulpet mig med at gøre min krop stærkere, og jeg har tabt mig et par kilo og holder fast i vægttabet på trods af ferie med god mad (og træning), og julemåneden.

Jeg har altid været vant til en elevatorvægt, der i sidste ende kun gik opad.

Men efter jeg er startet hos Christina, har jeg tabt mig ca. 500 g hver uge, og vægten holder ved. Den går ikke op ad mere, og jeg taber mig gradvist.

Det er så skønt endelig at have fundet en måde at træne på, som jeg synes er fantastisk fed, og ikke mindst – så virker det virkelig på min krop.

Muskelmassen sørger for at holde forbrændingen i gang hele tiden. Og det har jeg manglet førhen. Derudover har jeg fået meget mere energi i hverdagen.

Da jeg var på ferie i udlandet, ville jeg gerne holde min træning ved lige. Desværre var der ikke så mange træningsmuligheder, men efter en lille besked til Christina, kom der straks en par gode beskeder retur med forslag til, hvordan jeg kunne træne. Det var bare guld værd, og SÅ fedt !!!

Jeg vil til enhver tid anbefale Christina til dem som overvejer en personlig træner.

Hun har hjulpet mig utrolig meget, og er bare en helt fantastisk pige med skønt humør, og giver en kæmpe opbakning. Jeg har dig med i træningslokalet og husker alle dine råd, og motiverende ”tilråb” :)

Tak for et fantastisk godt og spændende træningsforløb.”

Betina Stoltz Duhn – 37 år, Regnskabsassistent, Allerød

Camilla tabte 8,5 kg fedt og blev operationsklar

“Og så med styrketræning som jeg aldrig troede, at jeg ville kunne finde ud af eller blive glad for, for oppe i mit hoved var styrketræning kun noget for fyre, der trænede for at få store muskler. Sådan hænger det bestemt ikke sammen. Det er uden tvivl også for piger/kvinder, og jeg må blankt indrømme, at jeg er blevet overbevist på egen krop”*

“Efter at have fået to diskusprolapser i nakken i sommeren 2016 var min vægt gået fra de 52-54 kg til at være oppe på, det højeste jeg har været, 73,5 kg, og en barm der var vokset betydeligt.

Efter en snak med både min fysioterapeut og manuelle terapeut kom vi frem til, at det ville være en fordel helbredsmæssigt at få undersøgt, om jeg kunne få opereret min barm mindre, da den fra naturens side altid har været stor og til rigtig stor gene for både ryg og nakke.

Min læge var ikke et sekund i tvivl om, at det sagtens kunne lade sig gøre, der var bare et men, jeg skulle nok regne med at tabe mig mindst 5 kilo og gerne mere, for at ryge ned i gruppen for normalvægtige.

Min tid på sygehuset var to måneder efter, så jeg forsøgte mig med den træning, jeg havde fra et tidligere forløb med en fysioterapeut og ved at tænke over, hvad jeg spiste.

Men selvom jeg gjorde de to ting, skete der intet på vægten, og jeg fik en ny deadline fra sygehuset. Jeg skulle på 3 måneder tabe mig mindst 5 kilo, men også gerne mere for at kunne blive godkendt til en operation.

I den forbindelse undersøgte jeg, hvad der var af tilbud med en personlig træner, og her faldt jeg op til flere gange over en reklame, der kom frem på Facebook for Fortius Fitness, så jeg var jeg inde og kigge på, hvad de kunne tilbyde.

Det, der fangede mig, var de rigtig gode historier og erfaringer fra andre, og ikke mindst at her trænede man alene med sin personlige træner, samt at det er et sted, hvor det kun er en selv og evt. få andre med deres egen træner og ikke i et stort center med en masse andre, hvor man mere eller mindre var overladt til sig selv.

Mit klare mål, da jeg havde en uforpligtende samtale, var at jeg skulle tabe mig for at få operationen, og ikke mindst få en stærk krop, der kunne følge mig resten af mit liv, for den kan man ikke bare skifte ud, når den ikke virker.

Jeg ønskede også at blive glad for min krop igen og at få en træning der fungerede, et program jeg kunne forholde mig til og hjælp til at bygge videre på træningen med progression samt at vide, hvordan jeg skulle gøre det.

Og så ønskede jeg ikke mindst hjælp til den kost, der skulle få mig på rette vej og få hjælp til at smide de kilo, jeg havde sat mig for. For hvem vil ikke gerne tabe mindst 5 kilo, og gerne mere?

Jeg startede mit forløb op med kosten i december måned, efter vi havde haft vores samtale, og jeg fulgte Fortius Fitness kostpyramide.

Allerede dér satte det skub i tingene, og selvom at man i julen spiser rigtig meget, og en masse usundt, så havde jeg 110% fokus på, at jeg skulle tabe mig, og brugte kun de frie måltider jeg havde at gøre godt med.

Da jeg startede min træning i januar, havde jeg allerede smidt de første par kilo, så der fik jeg endnu mere blod på tanden for at smide mere og få det drive der skulle til for, i samarbejde med træneren, at nå det mål, jeg var på vej henimod.

Da mit liv halvdelen af tiden er på vandet, hvor jeg arbejder 14 dage, og derefter har 14 dage fri, ville jeg halvdelen af tiden stå meget på egne ben fra start af.

Men med en rigtig god vejledning, og opfordring fra træneren om at jeg altid kunne kontakte hende, hvis jeg havde spørgsmål til træning eller bare for at spare med hende, kunne jeg gøre det.

Og nu hvor jeg har været i mit forløb siden januar, og har haft de træninger med hende jeg skulle, har jeg indtil videre smidt 8,5 kg.

Og så med styrketræning som jeg aldrig troede, at jeg ville kunne finde ud af eller blive glad for, for oppe i mit hoved var styrketræning kun noget for fyre, der trænede for at få store muskler.

Sådan hænger det bestemt ikke sammen. Det er uden tvivl også for piger/kvinder, og jeg må blankt indrømme, at jeg er blevet overbevist på egen krop.

Jeg er desuden blevet fuldstændig sikker i min træning, har fokus det rette sted og ikke mindst en motivation, der har fået mine kollegaer på arbejdet i gang ved hjælp af de ting jeg har gjort.

Det er en fantastisk fed følelse at se tilbage på det bedste forløb, jeg overhovedet kunne tænke mig, og ikke mindst at jeg har fået selvtilliden helt op.

Jeg er slet ikke er ked af at se min krop i spejlet eller at bede om en ny uniform på mit job i en str. 34 og tænke tilbage til november/december, hvor jeg var i en str. 38, det er uden tvivl en kæmpe sejr.

Jeg er desuden blevet mere frisk og er blevet så begejstret for at træne, at jeg nu er ligeglad med, hvor jeg træner henne, bare jeg kan få lov at lave mit program.

Jeg skammer mig slet ikke over min krop, og det jeg laver, men gør det med oprejst pande og siger til mig selv:

”Jeg kan det her”.

Jeg kan takke mig selv, og ikke mindst træneren, for at være kommet så langt.

Jeg har drivekraften til at blive ved med at træne, og det ved jeg at jeg skal resten af mit liv, for at holde kroppen stærk og for at have det godt med mig selv.

Jeg ved, at jeg sagtens kan træne, selvom jeg har haft to diskusprolapser, hvoraf den ene plagede mig med smerter i min højre side og gjorde, at jeg mistede grebet om ting og tabte dem uden videre og kan træne for fuld styrke uden at være plaget af de smerter.

Det er en fed følelse af lettelse at sidde tilbage med.

Jeg vil på ingen måde have været foruden dette forløb, det er den bedste investering i min egen krop, jeg nogensinde har foretaget, og jeg skal uden tvivl i trænerens kyndige hænder igen, når jeg er blevet opereret og fået grønt lys til at kunne træne igen.

Hun er uden tvivl den bedste støtte og styrke, man kan få, og er så faglig dygtig til det hun laver.

Jeg kan kun anbefale, at man investerer i sig selv og giver sig selv et forløb hos Fortius Fitness.”

Camilla Niemann – 30 år, butiksansat, Silkeborg

Frederik tabte 11,4 kg og 68,3 cm

“Jeg er blevet fysisk stærkere, hvilket jeg løbende har kunnet se, ved at gå op i vægtskiver, og hvilket jeg har kunne mærke på min krop i dagligdagen”*

Søren vægttab med privat træner
“Jeg valgte at starte personlig træning hos Fortius Fitness, for at omlægge mine kost-og træningsvaner, og derved opnå vægttab og en stærkere krop.

Inden Fortius Fitness spillede jeg basket på ´´hygge niveau´´ og vidste pga. tidligere forløb med kostvejledere godt, hvad der var det rigtige at spise, men den længere varende motivation til et større vægttab manglede, og det det gik kun den forkerte vej.

Det Fortius Fitness lykkedes med i forhold til mit forløb var først og fremmest de hårde og intense træninger. Jeg er blevet fysisk stærkere, hvilket jeg løbende har kunnet se, ved at gå op i vægtskiver, og hvilket jeg har kunne mærke på min krop i dagligdagen.

Det der har givet mig mest i forløbet er den motivation hver eneste træning gav ved samtaler, sparring og den løbende fremgang. Derudover er jeg studerende, hvilket vil sige, at det er en del penge som man investerer i projektet, hvilket for mig var med til at motivere endnu mere. Træningerne motiverede også til at holde de nye kostvaner, og til at tage cyklen og trapperne oftere.

Jeg vil give Simon V Tingsgård mine allerbedste anbefalinger. Han var virkelig god til få mig til at yde alt hvad jeg havde i mig til hver eneste træning. Han var god til at svare på spørgsmål angående muskelømhed, kost m.m. Simon var frisk og veloplagt til ALLE træningerne også dem søndag morgen kl 8.00, hvor jeg glædede mig til at komme ned og yde MAX, til god musik og godt selskab.

I forløbet tabte jeg 11,4 kg. Og 68,3 cm, samtidigt har jeg fået redskaberne til at komme videre med mit vægttab. Det har derfor været alle pengene, og det hårde arbejde værd mange gange.”

Frederik Aabo – 22 år, Studerende, Frederiksberg

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.