Tema: Opstramning

Her har vi samlet et udpluk af vores klienter, der ønskede at blive strammet op.

De sværeste kilo er altid de sidste eller de få, men en opstramning behøver ikke at være en umulig eller uoverskuelig opgave, hvis man gør brug af de rigtige værktøjer.

Martins utrolige forvandling: Fra overvægt til vaskebræt

“Jeg har fået mere overskud, jeg er blevet glad, jeg har fået energi og min opfattelse af mig selv, har også ændret mig meget”*

Malene tabte 8,5 kg og 32 centimeter og fik en flad mave

“Ud over at jeg har tabt mig, gået ned i fedtprocent og blevet stærkere, så har jeg formået at holde mit vægttab fordi jeg har fået den rette forståelse af krop, kost og træning. Det er helt klar den bedste investering jeg nogensinde har lavet!”*

“Så længe jeg kan huske, har jeg ønsket at tabe mig og få en flad mave. Jeg har forsøgt med alt lige fra juicekur til slankepiller, men har aldrig kunne holde mig på sporet i mere end 14 dage ad gangen.

Derfor besluttede jeg at investere i en personlig træner, i håb om at jeg ville få de rette værktøjer til at kunne ændre livsstil og det spark bag i, som jeg havde brug for – Og det er præcis hvad jeg fik + mere til!

For ud over at jeg har tabt mig, gået ned i fedtprocent og blevet stærkere, så har jeg formået at holde mit vægttab fordi jeg har fået den rette forståelse af krop, kost og træning.

Mit forløb hos Thomas og Fortius Fitness har givet mig så mange brugbare værktøjer, som jeg nemt kan tage med mig på min videre rejse.

Inden jeg startede hos Thomas, trænede jeg ikke i fitnesscenter. Jeg kunne ikke overskue hvilke maskiner jeg burde bruge og hvilke øvelser der gav mest udbytte. Jeg følte mig svag og slasket og opgav hurtigt fordi jeg ikke kunne se resultater med det samme.

Men Thomas har lært mig de rigtige teknikker, så jeg nu kan bænkpresse sammen med de store stærke mænd i Fitnesscentrene, og så har jeg lært at være tålmodig og tænke langsigtet.

Gennem hele mit forløb har jeg fulgt Fortius Fitness’ kostpyramide, som til forskel fra mange madplaner jeg tidligere har prøvet, er super simpel og let at følge.

Det hele har foregået på mine præmisser, så der også har været plads til hygge og fødselsdage, hvilket jeg er sikker på, har været med til, at jeg denne gang har kunne holde det.

Jeg kan til hver en tid anbefale Fortius Fitness og især Thomas, der altid formår at få mig til at yde lidt ekstra og som uanset hvor hårdt det er, får mig til at gå glad og tilfreds fra træningslokalet.

Det er helt klar den bedste investering jeg nogensinde har lavet!”

Malene Flinck Christjansen – 27 år, Marketingansvarlig hos Nohrlund ApS, Vanløse

Tina tabte 27,5 cm og 7.9% fedt

“Jeg oplever og føler, at min krop nu er rigtig stærk, min holdning er blevet helt anderledes og ikke mindst, så har jeg fået overskud i min hverdag, en masse energi – og ikke mindst nyt tøj, da det gamle hang på min nye krop”*

sundhedscoah nana beknes

“Jeg har egentlig altid opfattet mig selv som værende forholdsvis fit.

Jeg har altid været meget fysisk aktiv og bl.a. løbet en hel del, men gennem de sidste par år har mit arbejde betydet, at jeg har haft 1-3 rejsedage hver uge.

I den periode har jeg haft svært ved at finde tid og overskud til samtidig at være fysisk aktiv.

Jeg oplevede derfor, at jeg stille og rolig tog nogle kilo på, og at min krop blev svagere og svagere og var i fordærv.

Jeg ville gerne i gang igen, men kendte jo egentlig kun til det at løbe, og her oplevede jeg gentagne gange at få skader, så det var bestemt ikke en motivationsfaktor.

Jeg havde over flere måneder kigget på Fortius Fitness, men var ikke sikker på, at det var det rigtige for mig.

Men med en mere og mere presset hverdag samt viden om, at jeg skulle på min livs skitur til

Japan om 5 måneder, hvor jeg skulle kunne følge med en meget ambitiøs familie, besluttede jeg, at nu skulle det være!

Og det har jeg aldrig fortrudt!

Jeg mødtes med Nana og havde min første træning den 4. oktober og afsluttede mit forløb den 17. december. Når jeg ser på mit før og efter billede, så tror jeg næsten at det er løgn. Jeg er super stolt over mit resultat!

Jeg er blevet 27,5 cm mindre og har mistet 7.9% fedt på min krop og samtidig tabt 2,7 kg.

Jeg oplever og føler, at min krop nu er rigtig stærk, min holdning er blevet helt anderledes og ikke mindst, så har jeg fået overskud i min hverdag, en masse energi – og ikke mindst nyt tøj, da det gamle hang på min nye krop.

Nana er en inspirerede, forstående og opmuntrende træner, der samtidig er rigtig dygtig til at få én til lige at yde det ekstra, der skal til for at nå éns mål. Det er fantastisk at have en træner, der engagerer sig så meget og hver gang lige giver dig det sidste skub.

Jeg kan bestemt anbefale Nana, som personlig træner!

Nu står jeg så på egne ben og er helt tryg ved dette. Jeg træner styrketræning ca. hver 3. dag og er absolut motiveret til at forsætte min nye livsstil. Og et ekstra plus er, at jeg nu også er klar til igen at begynde at løbe.”

Tina Buhl – 54 år, Senior Corporate Affairs Manager, Hørsholm

Kikki fik tonet kroppen og fik bugt med sine knæproblemer

“Tiden fløj afsted, og resultaterne lod ikke vente på sig. Efter de seks uger kunne jeg squatte med 55 kg og dødløfte 65 kg. En vildere fremgang end jeg i mine vildeste fantasi havde troet, at jeg kunne opnå. Og selvom vægttab ikke var mit mål, så smed jeg næsten 4kg og 21cm. Min krop har aldrig været flottere og er stadig ret imponeret over mine markerede overarme”*

Kikki Møller

“For 2 år siden blev jeg slemt skadet med mine knæ efter en lang årrække med ekstremt meget løb. Diagnosen tog ret hårdt på mig, og jeg gik fra at være en meget aktiv person, til ikke at vide, hvad jeg skulle gøre med mig selv.

Efter 2 år var knæene nogenlunde okay, men frygten for at skade dem igen var stor. Jeg begyndte at styrketræne med min kæreste, men turde ikke give mig fuldt ud af frygt for at blive skadet igen. Jeg har været medlem af stort set samtlige fitnesskæder i Danmark, men endte ofte med at lave de samme øvelser på maskine, uden speciel meget vægt og uden nogen fremgang. Så jeg var fuldstændigt på bar bund når det kom til træning.

Derfor henvendte jeg mig til Fortius Fitness, da jeg ønskede vejledning i, hvordan jeg skulle træne. Jeg ønskede at blive stærk igen, men uden at skade mine knæ. Jeg fik hurtigt kontakt til Eva, som selv havde haft knæproblemer og let kunne sætte sig ind i mine frustrationer og frygt.

Allerede fra den første træning var jeg solgt. Ikke nok med at jeg overhovedet ikke havde ondt, så havde jeg også en fest. Træningen var sjov, udfordrende og sjældent har jeg svedt så meget.

Jeg mærkede hurtigt, hvordan min krop tog positivt imod træningen, og mit humør steg. Kosten var meget lig med, hvordan jeg allerede spiste, men at få ekstra inspiration til at fortsætte, var bare en ekstra bonus.

Jeg havde et 6 ugers forløb med Eva, men det føltes som var det en uge. Tiden fløj afsted, og resultaterne lod ikke vente på sig. Efter de seks uger kunne jeg squatte med 55 kg og dødløfte 65 kg. En vildere fremgang end jeg i mine vildeste fantasi havde troet, at jeg kunne opnå.

Og selvom vægttab ikke var mit mål, så smed jeg næsten 4kg og 21cm. Min krop har aldrig været flottere og er stadig ret imponeret over mine markerede overarme.

Efter mit forløb med Eva har jeg holdt træningen vedlige, fulgt vores træningsprogram og er nu oppe og squatte med 65kg.

Vægten er stadig faldende og cm forsvinder. Med Evas hjælp og “mini uddannelse” i træning, er det nu muligt for mig at få styrket min krop, og holde den skadefri. Og det bedste er næsten, at jeg igen løber, og denne gang uden nogen som helst form for smerte.

Jeg kan ikke anbefale Eva nok. Hun har på så kort tid haft en stor indflydelse på mit liv, givet mig træningsglæde, og et godt forhold til min krop, som jeg ikke længere ser, som en forhindring.

Jeg vil helt klart savne vores træning, men hver gang jeg står i fitnesscenteret nu, hører jeg Evas stemme i baghovedet. Og det gør, at jeg fastholder den rette teknik, skåner mine knæ og vil forblive skadefri. Kort sagt: Eva er guld værd!”

Kikki Møller – 30 år, København K

Jasmin slap af med smerter i nakke og skuldre og kan nu sove uden smertestillende piller

“Det bedste ved det hele er, at jeg har opbygget muskelmasse, tabt 4 kg uden at være på en bestemt kur og at mine smerter i nakken er væk! JA fuldstændig væk! Og det har sparet mig en masse tid, penge og kræfter, og det er det hele værd i sidste ende”*

Jasmin Rabbany

“Min motivation til træning har været kroniske smerter i min nakke og skuldre som jeg har haft lige så længe, jeg kan huske. Mine smerter var udholdelige, og jeg måtte gå til massør en gang om ugen som minimum og kiropraktor flere gange for at kunne overleve.

Min læge havde altid sagt til mig at der ikke var andre udveje, og at jeg måtte tage mig sammen og komme i gang med at træne min nakke og skuldre, så det ikke ender med diskusprolaps i nakken. Så for at sige det lige ud har min motivation til træning været en “angst-motivation”.

Men hvor skulle jeg starte fra? Det var det evige spørgsmål.

Mit mål har altid været at tabe mig og få en flot og stærk krop, træne hen imod et liv uden smerter. Denne plan har altid fejlet, og når den gjorde det, betød det tit, at jeg gav op.

Jeg havde prøvet alt mulig fra at træne på egen hånd til holdtræning og alle mulige kure såsom Nupo-pulver, slankepiller og slankekur med opskrifter osv. Et træningsforløb på max en måned og ud af det igen. Alt dette endte med skuffelse og en svingende vægt hver gang.

Jeg har været tilknyttet et fitnesscenter efterhånden i mange år- hvor jeg meldte mig ind og ud hele tiden, og holdtræning er bare ikke mig.

Jeg prøvede mig frem gang på gang. Jeg så, hvad andre omkring mig gjorde og prøvede at kopiere, men gik hele tiden med spørgsmål om, hvor jeg skulle starte. Jeg så mest resultater i starten, og jeg havde svært ved at måle fremgang.

Jeg forstod aldrig, hvorfor jeg ikke kunne tabe mig, hvorfor min krop blev ikke stærkere, og hvorfor mine smerter i nakken ikke forsvandt, og hvorfor jeg efter træning havde smerter i kroppen. Det endte med at jeg begyndte med at blive frustreret og skuffet hver gang og begyndte med at kede mig mere og mere.

Jeg begyndte undervejs at læse lidt omkring træning og diskuterede det med forskellige personer i mit center, og fandt ud af hver gang, at der findes mange forskellige holdninger til tingene, og blev forvirret over alle de meninger.

Jeg vidste efterhånden ikke, hvad jeg måtte spise, hvordan jeg skulle træne osv.

Det gik op for mig, at jeg manglede en motivator, og derfor besluttede jeg mig for at henvende mig til Fortius Fitness, fordi de lovede at have de bedste personlige trænere, hvilket har vist sig til at være sandt, og dette valg er et af de bedste valg, jeg nogensinde har taget i mit liv.

I dag hvis nogen spørger mig, hvorfor jeg gør sådan og ikke sådan, kan jeg nemt svare: fordi min træner siger, at skal jeg sådan.

That is so simpel!

Jeg har fattet, at det værste jeg kan gøre er at gøre lidt af, hvad alle siger og mener, og skifte mening hver dag, for så får jeg ikke gode resultater. Det bedste ved det hele er, at jeg har opbygget en del muskelmasse, tabt 4 kg uden at være på en bestemt kur og mine smerter i nakken er væk!

JA fuldstændig væk!

Og det har sparet mig en masse tid, penge og kræfter, og det er det hele værd i sidste ende.

Jeg fået en meget slankere, fastere og stærkere krop og kan slet ikke forstå, at jeg kan løfte så mange kilo i dag. Mine smerter i nakken og skuldre er væk, og jeg får dejlig nattesøvn uden smerter og smertestillende piller.

Jeg er målrettet omkring mit træningsprogram, og er slet ikke færdig endnu, og som min træner sagde til mig, så har jeg med dette forløb fået et kørekort, som jeg vil fortsætte med resten af mit liv.

Styrketræning er blevet til en livsstil for mig – aldrig har jeg været så glad for min krop, som jeg er nu.”

Jasmin Rabbany – 30 år, studerende, København

Tine tabte 5,4 kg og 35 cm efter endt forløb og klar til at bestige Kilimanjaro til efteråret

“Efter kun to ugers træning, kunne jeg mærke det på min kondition. Pludselig var bakkerne nemme at gå op ad”*

Tine Busk

“Jeg besluttede i oktober sidste år at give mig selv en julegave, som skulle få mig i form og også gerne lette mig for nogle kilo.

Selv om jeg var blevet for stor, så var og er det for mig vigtigst, at blive stærk i kroppen igen.

Da jeg havde set mig omkring, var det logisk for mig at tage kontakt til Fortius. Jeg vidste, at jeg skulle give mig selv et seriøst los bagi, for at det skulle lykkes, og derfor måtte jeg også investere både tid og penge.

For ja, Fortius er lige når man ser det et dyrt valg, men det er på alle måder investeringen værd.

Jeg kom til samtale med Nina i Fredericia.

Nina ved hvad hun taler om, og hun er en dedikeret træner. Hun forventer, at man slider, hun presser en, på den helt gode måde, hun har humor og hun opmuntrer. Hun forventer, at man passer sin madplan og sin træning.

Efter kun to ugers træning, kunne jeg mærke det på min kondition. Pludselig var bakkerne nemme at gå op ad. Og her hvor det nærmer sig afslutningen er der røget 21 cm og knap 5 kg.

Det er ikke helt nok til at Nina er tilfreds, og det er så fint at hun lige presser på. Jeg skal nok nå de sidste kilo inden sommer tænker jeg.

Til gengæld er de kilo jeg løfter, presser eller trækker, steget betragteligt på de her otte uger.

Den fantastiske følelse af at være stærk, sammen med følelsen af at tøjet sidder meget bedre er helt fantastisk. Så meget på så kort tid, og meget mere end jeg havde troet.

Resten tager jeg selv.

Det tager helt sikkert længere tid, når jeg ikke har Nina til at skubbe på, lige bede om et løft mere, lige øge vægten på løftene osv. Men det skal såmænd nok gå, for den her form, den skal bevares

Så tag endelig forbi Nina i Fredericia og på sparket din form i gang igen.”

Tine Busk – 53 år, Arbejdstilsynet, Asperup

Katrine tabte 5,1 kg fedt og 31 cm på 4 uger

“Det har været helt utroligt tilfredsstillende at se og mærke min krop ændre sig. Steder som ikke har været faste i årevis er det nu :)”*

Katrine tabte sig

Katrine Herfort Bruun

“Efter fødslen af min nu 12-årige søn, har jeg haft det man populært kalder elevatorvægt.

Inden fødslen var jeg slank og behøvede aldrig tænke over kost eller motion.

Det var derfor uvant, at jeg skulle forholde mig til mit kalorieindtag. I perioder fyldte det meget at få vejet al mad, og noteret alle kalorier, jeg indtog, hvorefter jeg i perioder gav helt slip på at tælle – resultat: elevatorvægt.

Jeg eksperimenterede med forskellige former for slankekure som alle havde den fællesnævner, at kalorierne skulle tælles.

Jeg levede et aktivt liv, men havde aldrig forsøgt mig i et træningscenter. Havde nok den fordom, at folk der trænede var besatte af krop og småutålelige at omgås, samt at min tid ikke var til den slags :)

I endnu en jagt på en god slankekur (de findes ikke) stødte jeg tilfældigt på nogle anmeldelser af Fortius Fitness på nettet og kunne godt lide ideen om at have min helt egen personlige træner, der kunne vise mig hvordan, hvor meget og hvor længe i private omgivelser, uden en masse fremmede omkring mig.

Første gang jeg skulle møde Randi, var jeg super nervøs – ville hun være sådan en overgearet drill sergeant type, der råbte i stedet for at tale?

Ville hun synes, at jeg var helt håbløs og umulig, fordi jeg ikke havde plejet min krop på samme niveau?

Alle fordomme blev gjort til skamme!

Randi viste sig at være stille og rolig, super empatisk, imødekommende og god til at sætte sig ind i mine ønsker, formåen og væsen.

Hun ved en masse om ernæring såvel som træning og spottede med det samme, at jeg var en smule besat af at tælle kalorier. Hun udfordrede mig mentalt til at droppe tælleriet.

Ligeledes opfordrede hun mig til at stoppe med at veje – ikke kun min mad – men også mig selv. Det var super angstprovokerende til at begynde med, men har vist sig at gøre livet meget lettere, både helt bogstaveligt – jeg kan gå ud og spise uden at have en køkkenvægt i håndtasken og i overført betydning, ved at jeg taber mig i både kg og centimeter!

Det har været helt utroligt tilfredsstillende at se og mærke min krop ændre sig.

Steder som ikke har været faste i årevis er det nu.

En af de store fordele ved at træne med Randi er, at man hurtigt mærker fremgang og ser resultater.

Derudover har jeg oplevet at have meget mere energi og overskud i hverdagen.

Mit fokus har flyttet sig fra vægt til velvære og jeg ser på min krop med fornyet optimisme.

Jeg har ikke nået mit endelige vægtmål endnu, men har fået et ordentligt boost og en mere realistisk og effektiv tilgang til projektet, og hvad der er endnu bedre – en større kærlighed til min krop og lyst til at træne. Ikke kun fordi jeg ser bedre ud, men fordi jeg får det bedre.

Jeg kan varmt anbefale Randi til enhver der måtte være lidt tøvende i forhold til at komme i gang med at træne.”

Katrine Herfort Bruun – 43år, Økonomirådgiver, Haslev

Pia tabte over 6 kilo på kun 4 uger

“Det er underligt at vågne op hver morgen med en hel flad mave og kunne se sine mavemuskler. Det har jeg aldrig kunnet før – de er simpelthen blevet så fint markerede”*

Anne tabte 5 kg fedt og gik en størrelse ned i bukser

“Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne. Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…”*

personlig træner gentofte

Anne Nordhausen

“Startede helt fra scratch og blev samtidig røgfri. I forbindelse med et jobskifte og en fritstilling tænkte jeg så er det NU!!! Der må altså ske noget her…

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jo ældre man bliver, jo svære bliver det også, at tabe sig – og for mit vedkommende havde badevægten sneget sig op på den forkerte side af 70 kg.

Stille og roligt havde der sneget sig omkring et kilo på om året de sidste 5-6 år…

Jeg googlede, læste en del og fandt frem til Fortius Fitness og skyndte mig at skrive til dem, mens jeg var “varm” – jeg skulle bare i gang…

Allerede efter et par dage, havde jeg mit første møde med min personlige træner Magnus. Jeg fik, inden mødet, tilsendt et link, så jeg kunne se Magnus på video. Min først tanke var, at han er da meget ung (kun lidt ældre end min søn), men den tanke blev absolut gjort til skamme, da jeg et par dage efter, over en kop kaffe, holdt mit første møde med Magnus.

Vi faldt med det samme i hak og havde en masse, at tale om. Tiden fløj afsted, og inden jeg forlod Søborg den eftermiddag, havde vi sammen lagt mit program på 12 X træning ind i kalenderen med start allerede 3 dage senere. Det var midt i maj, og Magnus var meget fleksibel mht. at der jo er et par helligdage, og jeg skulle jo helst træne 3 X om ugen.

De seneste år har jeg ikke rigtig fået dyrket noget regelmæssig motion, så jeg startede faktisk helt fra scratch – jeg har ikke kunne finde noget, som fangede mig… men det skete så her.

Vi har virkelig haft nogle super sjove og hyggelige træningstimer.

Det har været en fornøjelse at have Magnus som min PT.

Magnus har været helt fantastisk til at motivere mig, holde mig til ilden… og ikke mindst til at rose mig.

Magnus er en rolig fyr. Venlig og altid rigtig god til liiige at få “vredet” et par ekstra repetitioner ud af mig hver X jeg troede, at der absolut ikke var mere tilbage i mig.

Og jeg blev virkelig overrasket, og stolt over, HVOR meget, jeg egentlig kunne – jeg havde slet ikke, i min vildeste fantasi, troet, at jeg f.eks. skulle komme til, at ligge i planken med 20 kg. på ryggen eller løfte 37,5 kg. i dødløft.

Når man starter, bliver man målt og vejet – og halvvejs gennem forløbet skulle jeg så måles og vejes igen. Det var efter 2 uger og 6 X træning.

Her havde jeg tabt 1,5 kg og var blevet henholdsvis 4 & 7 cm mindre i talje/hofte og 1,5 cm om låret og det samme om triceps.

Man kunne virkelig se, at der var sket noget.

Og det i sig selv var SUPER motiverende… Bl.a. var noget af mit “bugfedt” og min oppustede mave forsvundet, og jeg kunne klart mærke, at mine bevægelser var blev lettere, og at jeg havde fået meget mere energi.

Og stærkt inspireret af Magnus præsentations-video, holdt jeg også op med at ryge – tænkte, at det var et godt tidspunkt, nu jeg allerede var i gang.

Mht. kosten, så var det super nemt at overholde kostplanen – der skal ikke måles og vejes, man skal blot spise sig dejlig mæt, og det eneste jeg skulle sørge for var, at få nok protein til hvert måltid.

Og så var det et fantastisk tidspunkt, jeg havde valgt – mit forløb kørte over maj og juni, hvor det jo er tid for alle de nye danske grøntsager og bær.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har (havde) en “sød tand”, da jeg startede, og jeg var forbavset over, hvor hurtig man kan vænne sig af slik & søde sager. Jeg “slog simpelthen op” med sukker og havde det mægtig fint med det.

Det har virkelig givet mig blod på tanden, og nu er jeg klar til “at stå på egen ben” og har lyst til at fortsætte med at træne.

Og nu kan jeg trygt tage ned i mit lokale fitnesscenter. Jeg kan og kender øvelserne og kommer ikke til at føle mig som “en hund i et spil kegler”…

Jeg tror ikke, at jeg kunne ikke have gjort noget bedre for mig selv -det har virkelig været en god investering.

Og ikke mindst, kunne jeg ikke have gjort det uden Magnus’ store støtte, tålmodighed og gode humør.

Så et KÆMPE STORT TAK til dig, Magnus.”

Anne Nordhausen – 57 år, Hvidovre

Mette slap for løbeture, kom bedre form og fik øget velvære

“Indtil videre har jeg tabt 6,4 kilo og 33,5 cm, hvoraf 19 centimeter er tabt om taljen. Det lyder ikke af meget, men jeg kan næsten ikke kende mig selv, når jeg kigger mig i spejlet. Men næsten vigtigst af alt: Jeg kan nu løbe efter bussen uden at blive forpustet; jeg sover godt om natten, jeg undgår ikke spejlet, når jeg skal i bad, og jeg kan nu gå flere kilometer i høje hæle, uden at få ondt i benene. Alle sammen små ting i dagligdagen, som andre tager for givet at kunne”*

Mette Olesen tabte sig med personlig træner

Mette Olesen

“Jeg havde selv prøvet at tabe mig 25 kg, før jeg startede i FortiusFitness. Dengang talte jeg kalorier, og løb seks kilometer fire gange om ugen, men det var for mig en fuldstændig urealistisk måde at leve på.

Jeg er astmatiker, så løbeturen var en daglig tortur, og når jeg kigger tilbage, så ved jeg ærligt talt ikke, hvordan jeg formåede at slæbe mig selv afsted fire gange om ugen.

Da jeg ikke kunne holde til det mere, tog jeg næsten det hele på igen, og siden da har det stået stille, indtil jeg kom til Fortius Fitness.

Fortius stod ud blandt alle de andre personlige trænere på markedet, hvor Fortius—i stedet for at prædike cardio—havde fokus på styrketræning når det kom til vægttab.

Som astmatiker appellerede det rigtig meget til mig, og jeg begyndte på et forløb hos Eva, hvor jeg trænede en gang om ugen med hende og to gange selv i to måneder.

Før jeg startede, blev jeg forpustet af at løbe en kort strækning efter bussen. Jeg sov ikke specielt godt.

Jeg undgik spejlet, når jeg skulle i bad, og jeg fik næsten altid kramper i benene, når jeg gik
i høje hæle.

Alting var sværere, og bare det at gå op ad en stejl bakke var en enorm præstation for mig.

Alt det har ændret sig på to korte måneder med Eva.

Indtil videre har jeg tabt 6,4 kilo og 33,5 cm, hvoraf 19 centimeter er tabt om taljen. Det lyder ikke af meget, men jeg kan næsten ikke kende mig selv, når jeg kigger mig i spejlet.

Men næsten vigtigst af alt: Jeg kan nu løbe efter bussen uden at blive forpustet; jeg sover godt om natten, jeg undgår ikke spejlet, når jeg skal i bad, og jeg kan nu gå flere kilometer i høje hæle, uden at få ondt i benene.

Alle sammen små ting i dagligdagen, som andre tager for givet at kunne.

Derfor kan jeg også varmt anbefale både Fortius Fitness og Eva.

Hun har presset mig til mit yderste, og har været rigtig god til at motivere mig til at få kosten på plads, selvom det ikke gik specielt godt i starten.

Det har gjort, at jeg nu kan køre selv, og stadig holder fast i programmets kostprincipper, som gør, at jeg stille og roligt taber mig.

Fortius har givet mig et færdigstøbt program, som jeg kan bruge gennem resten af mit vægttab og endda efter, så jeg ikke behøver at have en fast træner for at kunne holde vægten, også selvom jeg skejer ud og spiser usundt engang imellem.

Eva har givet mig gejsten til at passe på mig selv og min krop, og så er hun bare en hammer
sød træner!

Så tak for hjælpen Fortius og Eva — mit forløb hos jer, har været starten på et nyt og sundere liv for mig.”

Mette Olesen – 23 år, Annonceskribent hos All2days, København

Sarah fik en flad mave på 4 uger

“Jeg vil helt klart anbefale stedet, hvis man har lyst til at gøre noget godt for sig selv”

Jeannet og Betina tabte tilsammen 62 cm

”Jeannet & jeg, har nu trænet hos Fortius Fitness i et forløb, hvor Pia var vores personlige “sergent”, og vil nu gerne gøre status. Det er SÅ fedt!”*


“En lille hilsen til Fortius Fitness & SPECIELT personlig træner Pia Odyja Pedersen, fra 2 MEGET tilfredse VENINDER!

Jeannet & jeg, har nu trænet hos Fortius Fitness i et forløb, hvor Pia var vores personlige “sergent”, og vil nu gerne gøre status.

Det er SÅ fedt!

Vi valgte Fortius Fitness/personlig træning, fordi vi begge trængte til at få styrket vores krop og opstramning af de typiske kvindelige problemområder. Samtidigt fik vi omlagt vores kost til den sundere, hvilket helt klart var en stor hjælp, via de opskrifter vi fik udleveret. Dette har helt klart givet os en BOOST både fysik & psykisk – hvilket vi tydeligt mærker, også i træningen.

Udover som bonus i forløbet at have fået så MEGET mere energi… energi af træningen samt kosten, er vi nærmest uovervindelig, hehe. :) !!!!!

Jeannet & jeg kan VARMT anbefale Fortius Fitness og BESTEMT PIA, som udover at give “gaver” ( i form af øget vægt :) altid er glad, smilende og til rådighed 24/7

Pia, du er fantastisk ! og TAK Fortius Fitness for at vise en enormt effektiv og ikke overvældende træningsform! ( 3×45 min ugentligt ) come on hvem kan ikke overkomme det, VI KUNNE & GJORDE DET !!!!!

Kæmpe knus til dig PIA du vil blive savnet, meeeeen i vores VIP gruppe slipper du “sgu” ikke for os.:-)!!!!!!”

Resultat af 3 mdr. hvoraf 8 x 45 min. var i selskab med Pia:

* Jeannet: 33 cm i alt – 5,9 kilo i alt – 4,1% fedtprocent i alt

* Betina: 29 cm i alt – 4,7 kilo i alt – 6,8% fedtprocent i alt

Kim fik 2,1 cm større arme, 8 cm mindre mave og et vægttab på 3,6 kg på under en måned

“Allerede efter 2 uger var der målbare resultater, og jeg kunne også mærke at der var mere energi sidst på dagen. Når man spiser efter den meget simple madpyramide, Fortius har lavet, kan man ikke andet end tabe sig – også uden det skal være kedeligt.”*

Kim Jessen

“Jeg har gennem tiden trænet i forskellige motionscentre on/off med små og store pauser, hvor resultaterne var svingende, og skader var en del af det. Ligesom mange andre har motivationen svigtet, når resultaterne er udeblevet af den ene eller anden årsag.

Derfor har det altid været et ønske at lære og træne ordentligt og rigtigt, så man fik trimmet de rigtige steder og kun med de mest nødvendige gentagelser/øvelser. Den hjælp man kan få rundt omkring i div. motionscentre, har jeg ikke den helt store tiltro til, og instruktørerne jeg har mødt her, har de fleste gange ikke været uddannet tilstrækkeligt til mit behov.

Det stod hurtigt klart for mig, at Fortius Fitness burde være en af de bedste til personlig træning efter at have læst og undersøgt div. forums.

Det har været en fornøjelse at træne sammen med Morten fra Fredericia afd., som er helt nede på jorden, og ved hvad han taler om, og er meget fokuseret på dine ønsker og motiverende/positiv.

Allerede efter 2 uger var der målbare resultater, og jeg kunne også mærke at der var mere energi sidst på dagen. Når man spiser efter den meget simple madpyramide, Fortius har lavet, kan man ikke andet end tabe sig – også uden det skal være kedeligt.

Alt i alt har jeg fået, hvad jeg er kommet efter på meget kort tid, er blevet mere trimmet og har også taget på i muskelmasse. Vigtigst af alt har jeg lært at gøre øvelserne rigtigt og det er en fed fornemmelse.

Jeg kan kun anbefale Fortius Fitness (Morten S. Mortensen), hvis I vil gøre noget godt for jer selv og vil investere i jeres egen krop.

Det har været det hele værd”

Kim Jessen – 41 år, Middelfart

Gurli tabte 6 kg, 17 cm og fik afhjulpet smerter

“Det er der man mærker forskellen mest i starten – super dejligt at livremmen kan spændes et par hul mere ind, ynglings blusen strammer pludselig ikke mere om maven. Alle de små fremskridt gør én megaglad og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg kom til at træne med Anna”*

Gurli Pelvang

“Jeg har trænet med personlig træner Anna Halvor i Fortius Fitness gennem de sidste par måneder, hvilket har været en stor fornøjelse.

Bagved hendes milde ydre, gemmer der sig en kompetent, inspirerende og krævende træner.

Hun er samtidig en rigtig sød pige, god til at forklare, lytte og tage hensyn til ens skavanker.

Hun formår helt klart også at få sat det nødvendige pres til, at man lige bliver tændt og tager ekstra fat så man rykker sig.

Ros er også en god ingrediens.

Jeg havde gennem længere tid vidst, at noget måtte der gøres for at få vægten ned samt almindeligt velvære tilbage. Jeg havde alt for længe ”sovet i timen”, for stillesiddende og travlt job, ingen motion og dårlig søvn.

En god veninde anbefalede mig at kontakte Fortius Fitness. Det passede fint med en mulighed i nærheden af min arbejdsplads.

Jeg har tidligere været ret aktiv med cykling på landevej, spinning, cirkeltræning i Fitness center har været en fast del af mit liv gennem en del år.

Styrketræning har jeg altid fundet kedeligt. Jeg syntes, at det har været svært de senere år at overvinde mig selv til at skulle ned i et Fitness center – altså er det ikke blevet til noget! Hører til dem der melder sig ind uden at få det brugt, for så at melde sig ud igen et år senere!

Dertil kom smerter i mit ene knæ som til sidst også gjorde det svært for mig at cykle.

Jeg fik det langt om længe undersøgt. Svær slidgigt var dommen, men at jeg jo gerne måtte bruge det i det omfang jeg kunne.

Ved langsomt at komme i gang med styrketræningen, har det også hjulpet på smerterne i mit knæ.

Dejligt at mærke at det godt kan lade sig gøre at træne det op og håber på sigt, at det bliver smertefrit at cykle i skoven på min MTB igen.

Det er for mig også blevet meget grænseoverskridende at skulle træne blandt andre grundet min størrelse, en følelse som mange nok kender.

Men Anna har givet mig troen på mig selv tilbage, og gjort mig tryg ved øvelserne, som jeg nu kan arbejde videre med alene i Fitness centret – tusind tak for det :)

Kostprincipperne er også en del af pakken. De er gode pga. de ikke er så restriktive. Ikke noget med at al maden skal vejes, men gode råd at støtte sig til og indarbejde i hverdagen. Samtidig giver de også mulighed for at man kan deltage i sociale arrangementer uden at få vildt dårlig samvittighed.

Gennem den korte tid jeg har trænet, har jeg opnået dels at tabe godt 6 kg, men vigtigst at tabe 17,5 cm.

Det er der man mærker forskellen mest i starten – super dejligt at livremmen kan spændes et par hul mere ind, ynglings blusen strammer pludselig ikke mere om maven. Alle de små fremskridt gør én megaglad og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg kom til at træne med Anna.

Tusind tak for et supergodt og motiverende forløb, som jeg tager med mig i min fremtidige træning.

Jeg vil gerne give Anna min varmeste anbefaling, og opfordre andre til at tage springet. Det er det værd.”

Gurli Pelvang – 57 år, Design Engineer, Kongens Lyngby

Vibeke tabte 10 kg og fik sin flade mave tilbage efter 3 fødsler

“Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor stort et fedt- og vægttab, man kan opnå med den rigtige styrketræning kombineret med en målrettet kostomlægning efter Fortius Fitness-principperne. Grundet kostomlægningen og den regelmæssige og målrettede træning har jeg fået et generelt større velvære og højere energiniveau. Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk”*

Vibeke Rehfeld

“Jeg valgte et personligt træningsforløb med Fortius Fitness efter at have researchet en del på forskellige muligheder for personlig træning, fordi det var det træningskoncept, der ’talte’ mest til mig med sin ’non nonsense’-tilgang til både træningsprogram og kost.

Jeg havde ikke prøvet personlig træning før, så jeg kunne godt lide tanken om de lidt mere stille og intime forhold under træningen, hvor der maksimum er to trænere og to klienter i lokalet på samme tid.

Mine mål var at få nogle langsigtede redskaber til en sundere livsstil med simpel træning og fornuftig kostomlægning.

Som mor til tre var mit mål at genoptræne min core og få en stærkere krop efter tre fødsler (bl.a. for at undgå rygsmerter), at tabe mig 10kg og opnå en mere tonet krop.

Jeg havde tidligere forsøgt mig med det velkendte nytårs-medlemskab i et almindeligt fitnesscenter samt forskellige slankekure (South Beach-kuren og LCHF), men aldrig samtidig og ikke med specielt gode erfaringer.

Træning på maskiner blev altid hurtigt kedeligt og monotont for mig, og kurene virkede nok i starten, men resultaterne holdt aldrig, formentlig pga. manglende træning ved siden af.

Jeg har dyrket yoga flere gange om ugen i mange år og fortsatte med det, da jeg startede hos Fortius Fitness, hvilket har været en god kombination for mig.

Jeg var nok lidt skeptisk i starten, særligt hvad angår genoptræning af mavemuskler og fedtforbrænding på maven – men det virkede!

For mig har den altafgørende motivation undervejs været at kunne se en stadig større fremgang i min træning og et stadigt større fedttab.

Det er også den erfaring, der nu gør det nemt for mig at prioritere at gå ned i et almindeligt træningscenter og selv køre programmet med de tre supersets igennem 2-3 gange om ugen.

Jeg har opnået mine mål med træningsforløbet – har tabt mig 10 kg og opnået en slankere og mere tonet krop (inkl. fladere mave. hvilket var et af mine store mål efter tre fødsler).

Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor stort et fedt- og vægttab, man kan opnå med den rigtige styrketræning kombineret med en målrettet kostomlægning efter Fortius Fitness-principperne.

Grundet kostomlægningen og den regelmæssige og målrettede træning har jeg fået et generelt større velvære og højere energiniveau.

Jeg er helt klart blevet gladere for min krop, og det er lækkert igen at kunne gå i det tøj, jeg har lyst til, fordi topmave og ridebukselår endelig er væk.

Jeg har oplevet forløbet hos Fortius Fitness som et meget professionelt, effektivt og ærligt forløb, hvor min personlige træner brugte den fornødne tid på at sætte sig ind i, hvem jeg var og hvad jeg kom med af ønsker og mål.

Man bliver ikke lovet nogen nemme genveje, men får klar besked om konceptet og om, hvad man vil kunne opnå med den indsats, man selv vælger at lægge i forløbet.

Derudover var min træner eminent til at motivere mig til altid lige at kæmpe for den ekstra gentagelse eller den ekstra vægtforøgelse for at opnå det bedst mulige resultat. Det har været hårdt på den sjove måde, og jeg kan ikke huske ene eneste træning, hvor vi ikke har fået os et godt grin undervejs.

Jeg ser mit halve år i Fortius Fitness som en fantastisk langtidsinvestering i mit helbred og min sundhed.

Jeg kan på det varmeste anbefale Fortius Fitness, både som koncept og som træningscenter, og ikke mindst personlig træner Magnus Leitet, som i den grad er nem og behagelig at arbejde sammen med og som formår at motivere og holde en i ørerne også med hensyn til efterlevelse af kostprincipperne uden for træningslokalet.”

Vibeke Rehfeld – 42 år, Phd, Brønshøj

Martin blev ”tonet” efter 9 års inaktivitet

“Mit forløb gik fra 24.04.17 til 31.05.17 og har seriøst aldrig været så “ripped” som ved afslutningen af forløbet”*

vægttab i silkeborg

“Hej Fortius Fitness,

Vil bare sige tak for et helt igennem fantastisk forløb hos i Silkeborg.

Efter 9 år med total inaktivitet, uden nogensinde at have vægttrænet før, og godt på vej imod de 40 år, var det med en smule skepsis, at jeg mødte op til mit første intro-møde.

Træneren fik på en god og tillidsvækkende måde hurtigt overbevist mig om, at dette var det helt rigtige for mig, samt at det nok skulle blive super fedt.

Hvor havde han ret i ovenstående!

For det første var træningen virkelig fed.

For det andet var det altid hyggeligt og med masser af humør på at komme til træningen.

Altid træning med høj intensitet og træneren forstod mine behov og ønsker.

Var en smule skeptisk mht. kosten, men det var intet problem med den grundlæggende informationer fra Fortius Fitness samt trænerens kyndige vejledning undervejs.

Mit forløb gik fra 24.04.17 til 31.05.17 og har seriøst aldrig været så “ripped” som ved afslutningen af forløbet.

Har nu selv-trænet i en god måned. Det går ok, men har planlagt et SuperFit-forløb i august måned, da jeg vil være sikker på ikke at “gå kold” i træningen.

Kan kun give Fortius Fitness i Silkeborg mine bedste og varmeste anbefalinger.”

Martin Jul – 39 år, Selvstændig, Silkeborg

Gitte tabte 17 cm og 2.5 i fedtprocent på 6 uger

“Jeg har fået meget mere energi og føler mig generelt bare bedre tilpas. Jeg er blevet stærk, jeg kan udholde mere, og jeg mærker det hver eneste dag”*


“Tidligere har jeg forsøgt mig med styrketræning på egen hånd, men har ikke formået at holde fast i det. Jeg synes det var svært at holde fast i træningen og syntes heller ikke jeg nåede nogle vegne med træningen.

Cross-fitness fik jeg også afprøvet over en periode, men fik desværre belastede mine knæ pga. forkert teknik og manglende kompetent vejledning fra instruktøren, hvilket resulterede i en lang pause.

Efter at mine knæ kom sig igen, var det svært for mig at gå i gang med at træne igen pga. frygten for tilbagevendende smerter. Samtidig begyndte jeg at få andre gener fra bl.a. skulderled og nakke som simpelthen skyldtes manglende styrke, og det blev klart for mig at min krop havde brug for træning.

Det var naturligt for mig at vælge personlig træning for netop at få den rette instruktion så skader kunne undgås, og på samme tid at have en kompetent træner med mig, som kunne hjælpe mig fremad, så jeg ikke gav op undervejs.

Min træner var dedikeret, opmuntrende og støttende hele vejen igennem. På en meget respektfuld og anderkendende måde har hun gennem hele processen formået at presse mig lige så stille – og jeg kan nu løfte mere end jeg nogensinde havde troet var mig muligt.

Takket være min træner, har jeg fundet ind til fighteren i mig selv, og jeg synes nu det er sjovt at presse mig selv og sætte nye mål. Mit træningsprogram er enkelt, det tager mig mindre en time at komme igennem det, og så er det effektivt.

Jeg har fået meget mere energi og føler mig generelt bare bedre tilpas. Jeg er blevet stærk, jeg kan udholde mere, og jeg mærker det hver eneste dag.

Jeg havde fra starten et ønske om at spise anderledes og komme af med et par kilo. Jeg har kunnet sparre med min træner om min kost på en meget fin måde, hun har kunnet vejlede mig og give mig gode tips undervejs.

Målet er nået, og jeg er meget tilfreds.

Jeg kan varmt anbefale andre at få en personlig træner – det er en gave til dig selv. Jeg har været meget glad for Mia Schwencke og hun får mine varmeste anbefalinger.”

Gitte Dons – 37 år, Administrativ medarbejder, Søborg

Søren tabte 9 cm om sin talje og 8 kg på 3 måneder

“Resultaterne er meget synlige og blevet positivt bemærket af min omgangskreds. Det var en stor dag da jeg opdaterede min garderobe med nye jakkesæt i størrelse 50 i stedet for 52″*

“Jeg kan ikke skrive nok positive ting om mit forløb med Nana som personlig træner.

Nana er professionel, motiverende og yderst kyndig.

Jeg sætter pris at træningen er fokuseret i et privat miljø, og at Nana udfordrer mig med ændrede sessioner, så det aldrig bliver ensformigt.

Nana hjælper med at holde mig motiveret og har fået mig til at træne regelmæssigt – hvilket jeg aldrig har været god til før.

Nana er resultatfokuseret, og sikrer løbende forbedring i mine sessioner, der køres i et hyggeligt, men alligevel ambitiøst miljø.

I løbet af de første 3 måneder blev der trænet 9cm af min talje, og 8kg af min vægt.

Det skete uden skader eller at jeg på noget tidspunkt var sulten takket været en god kostplan.

Resultater er meget synlige og blevet positivt bemærket af min omgangskreds.

Det var en stor dag da jeg opdaterede min garderobe med nye jakkesæt i størrelse 50 i stedet for 52.

Opskriften er simpel; gør hvad Nana siger.

Jeg anbefaler personlig træning med Nana. Hvis du læser dette og overvejer om du skal tilmelde dig undervisning – gør det bare! Du bliver glad for, at du gjorde det – det er jeg!”

Søren – 47 år, Marketing, Hellerup

Lene tabte 18,5 cm på 6 uger og genvandt motivation til vægttab og træning

Jeg har gjort helt vildt fremskridt, og er nu stærkere i min krop end jeg nogensinde havde troet, jeg kunne blive”*

Lene Knudsen

“Mit navn er Lene Knudsen, og jeg er 50 år og bor i Søborg. Jeg arbejder som regnskabsassistent.

Jeg har i lang tid haft et stort ønske om både at træne og ikke mindst tabe mig, da kiloene stille og roligt har sneget sig på med tiden. Jeg har lige som mange andre, været tilmeldt et fitness center i flere år, og det er mere en 1½ år siden jeg har været der sidst.

Jeg har startet i fitness centre til holdtræning flere gange, men er hoppet fra efter nogle mdr. da min motivation er røget, pga. manglende resultater.

Jeg fandt Fortius Fitness på nettet en af de mange gange jeg igen sad og kiggede på forskellige trænings -og vægttabs muligheder, men denne gang nøjedes jeg ikke med at kigge.

Jeg skrev en mail til Fortius Fitness og få dage efter havde jeg en aftale om at komme til samtale.

Hos Fortius Fitness fik jeg kostoptimering af min træner og startede et træningsforløb, der også tog hensyn til at jeg startede fra scratch –og var knap så motiveret. Jeg var meget spændt på, om jeg kunne holde det denne gang.

For mig har det været en meget stor hjælp, at min personlige træner Mia ventede på mig, og jeg følte at hun troede på, at jeg kunne gennemføre det, hvilket også gjorde at jeg turde tro på det. Hun har presset mig lidt hele tiden, men ikke mere end jeg har kunnet holde til.

Jeg har gjort helt vildt fremskridt, og er nu stærkere i min krop end jeg nogensinde havde troet, jeg kunne blive.

Jeg har nu efter at have trænet i 6 uger opnået et vægttab på 3,5 kilo og formindsket mit kropsmål med 18,5 cm. Jeg har fået meget mere energi, og føler mig bedre tilpas. Det er også rart at føle, at mit tøj sidder bedre. Jeg ved, at den forandring disse uger har gjort for mig er motivation til at blive ved med at træne og leve sundt, også uden at Mia venter på mig.

Jeg er bare så glad for det forløb, jeg har haft hos Mia, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.”

Lene Knudsen – 50 år, Regnskabsassistent, Søborg

Per reducerede sin fedtprocent fra 33 til 29

“Træningen hos Mia har gjort, at jeg nu – med glæde – styrketræner tre gange om ugen, samtidigt med, at jeg nu har fået mod på at supplere med løb og cykling”*

Per Geisler Hansen

“Jeg er en mand 61, som gennem de senere år blot oplevede vægten krybe lige så langsom op til et alt for højt niveau.

Min vægt gjorde, at jeg følte mig for tung til at løbetræne og det med at komme fitnesscentret skete bare ikke. Jeg trængte simpelthen til en, der kunne hjælpe mig med at få skabt en god rutine om vedholdende træning, og det var derfor jeg meldte mig hos Fortius Fitness og Mia.

Mia har været en rigtig god støtte for i forløbet – støttende og stadig udfordrende. Træningen hos Mia har gjort, at jeg nu – med glæde – styrketræner tre gange om ugen, samtidigt med, at jeg nu har fået mod på at supplere med løb og cykling.

I træningsforløbet hos Mia tabte jeg 4 kg og reducerede min fedtprocent fra 33 til 29, så jeg er på vej i den rigtige retning. Jeg har væsentlig mere energi og kan klart mærke, at kroppen er strammet mere op.

Jeg har været meget glad for at have Mia som træner, og kan varmt anbefale Mia. Hun er professionel og samtidig meget nem at tale med. Nu tager jeg en tørn alene, men kommer sikkert til at tage en time i ny og næ hos Mia.”

Per Geisler Hansen – 61 år, Direktør, Birkerød

Sarah fandt motivationen og fik endelig resultater

“Jeg har jo tabt mig på alle fronter; vægt, kropsmål og fedttab. Jeg er tilmed begyndt at gå i strammere tøj og tør vise mig i bikini til sommer endda”*

sarah o

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi det så professionelt ud og lød rigtig godt, da jeg læste om det – og det har jo kun vist sig at være sandt! ?

Før jeg startede hos dig, var jeg flov over min krop. F.eks. gik jeg i stort og løst tøj – gerne noget, som dækkede alle dele af kroppen.

Før opstarten hos dig havde jeg prøvet utallige gange at starte op i fitnesscentre på egen hånd, men altid kørt død i det i løbet af nogle få uger.

Kosten kørte jeg død i allerede i løbet af den første uge, da kreativiteten ang. sund mad ikke var den store, så den bestod altid af stegt kylling og kogte grøntsager – og det bliver hurtigt kedeligt! ?

Det jeg har opnået, synes jeg er helt fantastisk! Jeg er så glad for det!

Jeg har jo tabt mig på alle fronter; vægt, kropsmål og fedttab. Jeg er tilmed begyndt at gå i strammere tøj og tør vise mig i bikini til sommer endda.

Indstillingen til træning nu er en helt anden. Nu er træningen bare en del af hverdagen. Det er noget, der skal klares, og jeg ved, hvor godt jeg har det efter en træning.

Jeg vil helt sikkert anbefale dig til andre.

Du er en helt fantastisk træner. Du viser én, at man sagtens kan. Jeg kommer helt sikkert også igen, hvis jeg får problemer igen.”

Sarah Olsen – 26 år, Elektriker, Skovlunde

Sarah tabte 3 kilo og smed 18 centimeter

“Efter forløbet har jeg haft langt mere energi og motivation til træning. Jeg synes det har været super fedt, at jeg har et program at følge i træningscentret, så jeg har en klar plan for hvilke øvelser jeg skal lave – og jeg ved hvordan de teknisk skal laves. Det har været virkelig godt for motivationen og gjort, at jeg har holdt fast i træningen, og ikke længere synes, at det er så farligt at være i frivægtsområdet sammen med de pumpede fyre :)”*

Sarah Andreasen

“Jeg har trænet on/off i mange år i diverse fitness centre, men aldrig rigtig opnået de resultater jeg gerne ville have, og dermed har jeg haft svært at holde motivationen. Og kostmæssigt var jeg heller ikke on track. Derfor var vægten også røget et godt stykke i vejret, og jeg havde det ikke længere godt med min krop og var begyndt at gå i løst tøj for at skjule mine former.

Da jeg læste om Fortius Fitness, syntes jeg, at det for det første at lød som en god måde at træne på. Jeg har altid godt kunne lide at styrketræne, men har været usikker på hvilke øvelser, der var bedst at lave og hvordan træningssæt skulle sammensættes, så det tiltalte mig meget, at det er 6 ”simple” øvelser. Derudover kunne jeg rigtig godt lide, at principperne i kosten også var realistiske, så det også er til at leve med på sigt.

Mit ønske med forløbet var derfor selvfølgelig et vægttab, men også at få et forløb, der kunne give mig nogle gode vaner, principper og ikke mindst motivation jeg kunne leve efter – også efter forløbet er slut. Og det har jeg fået.

Inden jeg startede, har jeg trænet både styrke- og cardiotræning on/off de sidste mange år. I nogle perioder kunne jeg træne 3-4 gange om ugen, mens jeg i andre perioder slet ikke kunne slæbe mig af sted.

Kostmæssigt svingede det også rigtig meget. Jeg kender godt til sunde kostprincipper, da jeg for nogle år siden har gået hos en diætist – men selvom jeg har den kostplan liggende, så kunne jeg bare ikke finde motivationen til at spise efter den. Så jeg havde brug for et kærlig spark i røven, til at få startet de gode vaner.

Jeg har ikke haft et forløb med en personlig træner før, men diætisten fungerede godt, mens forløbet stod på. Det var dog svært at finde motivationen til at spise efter den plan, da jeg stod på egen ben. Dette var også én af grundene til at jeg valgte Fortius, nemlig at det var en kombination af både træning og kost.

På det forløb jeg har været igennem har jeg tabt ca. 3 kilo, nedsat min fedtprocent med 3 procent og smidt 18 centimeter fordelt på kroppen. Derudover har jeg i gennemsnit fordoblet vægten på alle øvelserne siden jeg startede.

Efter forløbet har jeg haft langt mere energi og motivation til træning. Jeg synes det har været super fedt, at jeg har et program at følge i træningscentret, så jeg har en klar plan for hvilke øvelser jeg skal lave – og jeg ved hvordan de teknisk skal laves. Det har været virkelig godt for motivationen og gjort, at jeg har holdt fast i træningen, og ikke længere synes, at det er så farligt at være i frivægtsområdet sammen med de pumpede fyre.

Hele forløbet har været rigtig godt – og helt sikkert noget jeg vil anbefale til alle. En god kombination af kost og træning, kompetent træner og med gode redskaber som opskrifter og facebookgruppe til at understøtte de gode vaner i hverdagen mellem træning.

Jeg vil helt sikkert anbefale Mia som personlig træner! Hun har på en virkelig god og tryg måde rykket mine grænser og fået mig til at lave øvelser og løftet vægte, jeg aldrig ville have troet jeg kunne. Hun har været rigtig god både som motivator og som sparringspartner, og hele forløbet har været super fedt. Og udover at hun har skabt resultater med mig, har jeg glædet mig til at komme til træning hver gang – hvilket 100% er Mias fortjeneste :)”

Sarah Andreasen – 30 år, In-store Manager, København

Eydrit tabte 13 cm om maven og blev glad for sin krop igen

“Det er som at få en helt ny garderobe. Alt tøj sidder løsere og pænere, og det påvirker mig meget positivt, da jeg har fået meget mere energi, og jeg er glad for min krop igen. I mange år har jeg gået i store bluser for at skjule maven, men nu kan jeg tage en enkelt t-shirt på, og det er ubeskrivelig dejligt”*

Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen

“Jeg så en annonce på Facebook om Fortius Fitness og blev lidt nysgerrig ift. de vægttab de reklamerede for.

Jeg tænkte, at hvis de kan hjælpe mig med min vægt og min mave, så er det alle pengene værd, fordi min mave var et kæmpe stort problem for mig hver eneste dag.

Jeg gik efter tøj der kunne skjule min mave bedst muligt, men den kunne ikke helt skjules. Jeg tog flere kilo på i forbindelse med et rygestop for 6 år siden. Jeg har spist meget sundt og løbet et par gange i ugen, men uden at der skete ret meget med krop og vægt.

Jeg fik en aftale med Morten Storgaard Mortensen og fortalte om mine problemer og mit mål.

Mit højeste ønske var at maven skulle væk. Han lovede mig, at han kunne hjælpe mig med at nå mit mål. Jeg var topmotiveret og meget spændt på forløbet, og spændt på at skulle i træningscenter og løfte vægte.

Det var en helt ny verden for mig. Og sikke en verden der har åbnet sig for mig.

Jeg er vild med vægttræning, takket været Morten, som har været en super god og professionel personlig træner for mig.

Det var sjovt, og jeg glædede mig til hver eneste træning og det gik også hurtig med at jeg kunne mærke at mit alt for stramme tøj blev løsere og løsere. Det var fantastisk.

Jeg har haft et helt fantastisk forløb.

Morten var god til at motivere og presse mig til at yde mere, end jeg troede, at jeg kunne. Jeg tabte 3 kg og 13 cm om maven, men træningen har strammet hele min krop op.

Jeg kan mærke mine ribben igen, fedtet på ryggen er også væk, og det er lige som om, at det hele bare er mere lækkert.

Det er som at få en helt ny garderobe. Alt tøj sidder løsere og pænere, og det påvirker mig meget positivt, da jeg har fået meget mere energi, og jeg er glad for min krop igen.

I mange år har jeg gået i store bluser for at skjule maven, men nu kan jeg tage en enkelt t-shirt på, og det er ubeskrivelig dejligt. Det giver mig en lethed.

Det er den bedste investering jeg længe har gjort. Kostprogrammet har også været rigtig godt for mig, også en øjenåbner ift. prioriteringer imellem de forskellige ingredienser i måltiderne, og hvor stor betydning det har for vægten.

Nu fortsætter jeg i et lokalt træningscenter, hvor min nye livsstil kan fortsætte.

Jeg kan kun anbefale Morten, som din personlige træner.”

Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen – 53 år, Vejle

Chris blev strammet op på kun 4 uger

“Har via en liberal holdning til kosten på intet tidspunkt haft kriser med syge cravings eller sukkertrang. Alligevel er resultaterne af forløbet over al forventning, og min motivation er på toppen i forhold til fremtiden. At kunne skabe resultater ved 2×1 times træning i ugen, og stadig have plads til at nyde livet med lækker mad og hygge. What’s not to like?”*

chris v

Chris Vejen

“-6,8 kg og -19 cm på overkroppen på godt 4 uger siger vel næsten det hele men….

Opfattede mig selv som fornuftigt vidende inden for kost og træning og har gennem de sidste år eksperimenteret med diverse kostretninger og træningsformer med både positive og knap så positive resultater.

Men efter et par operationer og en brækket hånd sad jeg fast i hverdagen og kunne ikke få træning og kost til at give de resultater, jeg ønskede = for mange kg, ingen motivation og dårlig form.

Faldt over Fortius på Facebook, og tænkte en samtale kunne vel ikke skade.

Mit første møde med Nina i Fredericia blev starten på en fantastisk proces og nogle uger som klart ændrede min forståelse for effektiv træning.

Har altid troet at det var masser af cardio der skulle til, og nok også derfor var jeg røget på grund.

Min indgangsvinkel/forventning til forløbet var mindre fedtprocent, opstramning og mere styrke.

Har gennem mit forløb passet min træning 100%, og har også fulgt retningslinjer for kosten, dog stadig med plads til et glas vin fredag og lidt cheat i ny og næ.

Har via en liberal holdning til kosten på intet tidspunkt haft kriser med syge cravings eller sukkertrang.

Alligevel er resultaterne af forløbet over al forventning, og min motivation er på toppen i forhold til fremtiden.

At kunne skabe resultater ved 2×1 times træning i ugen, og stadig have plads til at nyde livet med lækker mad og hygge. What’s not to like?

Stor tak til Nina for en fantastisk ”uddannelse” i effektiv træning og kostvejledning.
Hun er hård, men retfærdig, og en fantastisk motivator til at få mest muligt ud at træningen.

Der er ingen urealistiske mål, men stadig en forventning til progressivitet der gør at der er skabes resultat.

Hun er faglig dygtig, er god til at forklare og lære fra sig og går meget op i korrekt teknik og udførsel af øvelserne.

Så har kun rosende ord at give…

Er glad for at jeg valgte at investere i et forløb ved Nina/Fortius, da det har givet mig mere end alt andet jeg har prøvet.

Er nu på den anden side, hvor jeg selv skal til at være motivatoren, men skylder Nina at jeg holder ved.

Mangler stadig at få fedtprocenten lidt ned, men er tættere på målet end jeg har været længe.

Så konklusionen er: En gladere/sundere mand med mere energi, der føler sig godt klædt på til fremtiden.”

Chris Vejen – 44 år, Teletekniker, Fredericia

Dorte tabte 6,3 kg og 18 cm

“Jeg har fået meget mere energi. Og jeg er blevet helt ”høj” af det resultat, som jeg har opnået med træningsforløbet. Derudover har jeg opnået en meget sundere livsstil uden kulhydrater samt kommet ind i en rytme med træning 3 gange om ugen. Jeg har fået det meget bedre og er blevet mere glad”*

Dorte Jellested

“Efter nogle svære år rent personligt samt en hælspore i den ene fod, hvor jeg ikke havde haft mulighed for – og ej heller energien til at træne – besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget for at komme af med en del af de kilo, som der var kommet på kroppen igennem årerne.

Jeg havde tidligere prøvet at træne selv i det lokale fitnesscenter samt været på diverse kure – ingen med et blivende tilfredsstillende resultat.

Følelsen af ikke at være attraktiv, og det jeg så i spejlet, var jeg bestemt ikke tilfreds med.

Da jeg ligeledes heller ikke var helt sikker på, hvordan jeg på den bedste måde kunne starte træningen op igen uden at få hælsporen tilbage, måtte jeg erkende, at jeg behøvede hjælp.

Jeg havde forsøgt mig med forskellige vægttabskure samt diverse tabletter. Jeg trænede 1 gang om ugen (spinning) i det jeg var meget ophængt af mit arbejde.

Jeg ville gerne i gang igen med at træne, men tog ikke hensyn til mine egne behov, og jeg var ikke ”committed” til min træning.

Jeg tilsidesatte altid tiden til mig selv til fordel for mit arbejde.

En personlig træner kunne være løsningen på at komme i gang på den helt rigtige måde samt hjælp til kosten.

Jeg startede med at kontakte mit lokale fitnesscenter. Ingen respons.

Derefter søgte jeg på internettet og fandt hjemmesiden hos FF.

Jeg synes, at det lød spændende/professionelt, og desuden lød kosten ikke til at være kompliceret. Så jeg sendte en mail og der kom respons med det samme. Derefter blev der aftalt en introtime/information.

Særdeles positivt og meget professionelt. Jeg får løbende råd og vejledning både mht. kost og træning af min træner, der ved hver træning presser mig til det yderste, men stadig iht. aftale med mig.

Jeg tabte 6,3 kilo samt 18 cm. Det er kun en del af resultatet.

Jeg har fået meget mere energi. Og jeg er blevet helt ”høj” af det resultat, som jeg har opnået med træningsforløbet.

Derudover har jeg opnået en meget sundere livsstil uden kulhydrater samt kommet ind i en rytme med træning 3 gange om ugen. Jeg har fået det meget bedre og er blevet mere glad.

Jeg har i skrivende stund tilkøbt mig endnu et træningsforløb, således at jeg kan blive fastholdt i den gode træningsrytme, udvikling og hjælpen til at få sat tid af til træning.

Således at jeg hjælper mig selv i en fastholdelse af den livstilsændring, som jeg er påbegyndt. Jeg betragter hele forløbet som en gave til mig selv, en gave jeg er yderst glad for.”

Dorte Jellested – 52 år, KBH S

Christina tabte 30 cm og 5 kg og fik en stærkere krop og mere overskud på 3 måneder

“Jeg har ikke bare investeret i et antal træningstimer, men i resten af mit liv. Jeg har tabt 5 kilo og 30 cm – og det svarer nok til 7 kilo fedt smidt og 2 kilo muskler vundet – derfor kan det virkelig ses. Jeg er gået fra mor-krop til fitnesskrop på 3 måneder”*

Christina Chanee

“Efter jeg blev mor for anden gang, blev jeg aldrig rigtig tilfreds med min krop igen og selvom jeg prøvede forskellige motionsformer og kostråd, gav det bare ikke resultater – hver gang jeg tabte et kilo, tog jeg det på igen.

Jeg har aldrig været overvægtig, men når man er petit størrelse (159 cm), kan 5 kilo for meget sagtens ses – især på maven.

I min søgning efter (endnu) en løsning, faldt jeg over Fortius Fitness website og tilmeldte mig nyhedsbrevet. Det vakte min interesse: Enkle kostprincipper og 3 timers træning om ugen. I en travl hverdag med børn og job, lød det realistisk.

Jeg har aldrig før haft en personlig træner og syntes, det var mange penge. Nu hvor jeg står på den anden side af forløbet, er det de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud og det virker ikke spor dyrt i forhold til, at jeg faktisk har fået en uddannelse i at holde mig stærk, sund og slank.

Jeg har ikke bare investeret i et antal træningstimer, men i resten af mit liv. Jeg har tabt 5 kilo og 30 cm – og det svarer nok til 7 kilo fedt smidt og 2 kilo muskler vundet – derfor kan det virkelig ses. Jeg er gået fra mor-krop til fitnesskrop på 3 måneder.

Men det bedste jeg har fået, har faktisk intet med mit udseende at gøre: Jeg har nemlig fået meget mere overskud og energi. Så de 3 timer jeg brugte i træningscentret, vinder jeg mange gange igen i friske, vågne timer sammen med min familie. Jeg er også mere skarp på mit arbejde og er generelt blevet mere glad og positiv.

Har det været hårdt? Tja, slet ikke så hårdt som jeg havde forestillet mig og nu hvor jeg har fået indarbejdet nogle gode, sunde vaner, er det jo slet ikke hårdt mere.

Christina har været en kæmpe inspiration og vist mig, at man sagtens kan holde den slanke linje og stærke livsstil, selvom man er et helt almindeligt menneske af kød og blod. Hun er super professionel og har været rigtig sød til at “holde mig i hånden” på min rejse – især de par gange hvor motivationen ikke var helt i top.

Hun har hele tiden været positiv og fantastisk til at rose mig for fremskridt – og samtidig været meget ærlig omkring, hvor jeg kunne gøre det lidt bedre. Jeg vil til hver en tid anbefale Christina!”

Christina Chanee – 44 år, Sangerinde, Tårnby

Line tabte 3,7 kg og 17 cm trods jul og nytår

“Efter et stykke tids søgende på nettet, fandt jeg Fortius Fitness. Jeg valgte dem på grund af 2 ting. Man får ikke en kostplan, men redskaber til at spise rigtigt, og så at det kun var klienter i Fortius Fitness, jeg trænede ved siden af”*

coach århus

Line Laursen

“Jeg startede hos Fortius fitness efter mange forsøg på vægttab.

Da jeg kom hjem fra efterskole, tog jeg mange kilo på hurtigt og blev ked af min krop.

Jeg forsøgte med træningsprogram, uden held.

Så forsøgte jeg med kostplan. Men jeg er lidt kræsen, så jeg kunne alligevel ikke lide halvdelen, og jeg holdt den ikke særlig længe. Det var svært for mig at finde en holdbar løsning.

Efter et stykke tids søgende på nettet, fandt jeg Fortius Fitness. Jeg valgte dem på grund af 2 ting.

Man får ikke en kostplan, men redskaber til at spise rigtigt, og så at det kun var klienter i Fortius Fitness, jeg trænede ved siden af.

Jeg er den type som hader og være i et fitnesscenter, når der er andre.

Jeg plejer at tage derned kl. 21 om aftenen, for så var der ikke så mange.

Hos Fortius Fitness er der højest en anden træner med sin klient. Dette gør man kan presse sig selv og ikke skal tænke på om de andre kigger.

Jeg tog det forløb med 10 gange træning. Jeg valgte at træne 2 gange om ugen med træneren og når der ikke var tid 1 gang.

Jeg er blevet meget stærkere på bare 5 uger.

Træneren presser en til det yderste, men gør det på en sjov måde, sådan at man ikke kommer til at hade træning.

Jeg er i stedet komme til at holde af at træne.

Hun træner en, som hun selv vil trænes og det kan tydeligt mærkes.

Hun er også altid klar til at hjælpe, for eksempel når man ikke lige ved, om man må spise en bestemt ting.

Hun svarer hurtigt tilbage. Dette er en kæmpe hjælp i en travl hverdag.

Mit forløb sluttede efter jul, men jeg havde valgt, at jeg ikke ville holde mig tilbage juleaften, og når vi var til julefrokoster.

Alligevel har jeg tabt 3,7 kg og 17 cm med hjælp fra træneren.

I dette forløb hun lært mig at det ikke er en sur pligt at tabe sig. Men en livsstilsændring som tager tid, men man kan klare det!”

Line Laursen – 18 år, Økonomielev, Knebel

Christina og Charlotte sagde farvel til yoyovægt og fandt træningsglæden

“En personlig træner er den bedste gave, du kan give dig selv”

Marianne tabte 3,5 kg fedt og 10,5 cm øgede sin muskelmasse med 1 kg

“Jeg har lært at jeg kan mere end jeg troede, og er blevet ligeglad med hvad andre tænker, når jeg er i et fitnesscenter. Jeg ved, hvad jeg laver, og jeg kan se en fremgang hele tiden. Jeg gik f.eks. i dødløft fra 35 kg til 65 kg på 6 uger. Det havde jeg aldrig troet var muligt for mig”*

Marianne Andersen

“Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg havde taget en del på, efter en lang periode med en skade.

Hver gang jeg trænede lidt, sprang min skade op. Efter flere forsøg og en længere pause igen, ville jeg starte op med en, der kunne få mig i gang på den korrekte måde.

Jeg søgte ikke nogen kur eller stram træningsplan, men noget jeg kunne leve med. Jeg har prøvet utallige gange, at følge en kostplan f.eks. hvor man tæller kalorier og skal veje sin mad. Det kan jeg også sagtens, men det er ikke noget der har virket for mig, efter “kuren” var slut. Når perioden med madplanen var over, faldt jeg tilbage i de gamle vaner, både med mad og træning. Så for mig har det altid været enten eller. Den gyldne middelvej havde jeg ikke fundet.

Da Mette, min personlige træner ved Fortius Fitness, fik forklaret mig konceptet, vidste jeg at det var det rigtige for mig. Hun fik hurtigt vist mig, at jeg slet ikke har presset mig selv til træningen. På meget kort tid, kunne jeg se store fremskridt på træningen.

Både teknikken, styrken og min selvtillid voksede.

Jeg har lært at jeg kan mere end jeg troede, og er blevet ligeglad med hvad andre tænker, når jeg er i et fitnesscenter. Jeg ved, hvad jeg laver, og jeg kan se en fremgang hele tiden. Jeg gik f.eks. i dødløft fra 35 kg til 65 kg på 6 uger. Det havde jeg aldrig troet var muligt for mig.

Kosten kom som en naturlig del, da deres koncept passede perfekt ind i min hverdag.

Så alt i alt har dette forløb givet mig en sikkerhed i, at jeg udfører øvelserne korrekt, jeg har lært at presse mig selv, samt fået mere selvtillid. Det har gjort det meget mere sjovt for mig at træne nu, hvilket også gør at jeg kommer afsted.

Mette har altid stået klar med sit gode humør, som altid har smittet af. Hun har styr på tingene, og jeg er kommet igennem forløbet uden de store gener fra min skade.

Jeg kan helt klart anbefale Mette. Hun har rykket mig til et sted, jeg aldrig troede, jeg ville komme i min træning. Der er garanti for at komme i godt humør i hendes selskab.”

Marianne Andersen – 24 år, Studerende, Århus

Emil og Sophie tabte 20,4 cm tilsammen

“Og her efter forløbet bliver vi begge ved med at opnå endnu større resultater på egen hånd”*

Emil og Sophie

“Vi er et yngre kærestepar på 26 og 24 år fra København, som efter at være flyttet sammen var kommet til at hygge lidt for meget derhjemme, hvor træning og motion blev lagt lidt i baggrunden udover fælles gåture og cykling til og fra arbejde.

Vi valgte Fortius Fitness efter megen søgen frem og tilbage på nettet og syntes dette virkede som et oplagt sted for os, da de åbnede et center dejlig centralt i København, og siden det første møde med Stephanie har vi ikke fortrudt vores valg.

Stephanie er meget kompetent og overbevisende i hendes viden, og man er ikke et sekund i tvivl om, at hun kender sit stof og ikke blot argumenterer med noget hun har læst på nettet.

Hun formår på en imponerende pædagogisk måde at give én lysten og energien til at komme videre og udnytte ens egne ressourcer, når et træningsforløb er færdigt hos hende.

Hun evner uden ”løftede pegefingre” at give en den nødvendige forståelse mellem kost, motion og vægt, og samtidig ser hun ikke ned på en, hvis man har haft en enkelt dag eller to, hvor kosten ikke har været så sund og proteinrig, som den burde være.

Stephanie er et utroligt glad og optimistisk menneske, og selvom vores træningstimer lå kl. 7 om morgenen og Stephanie skulle rejse længere end de fleste ville have lyst til at gøre på det tidspunkt om morgenen, så var vi sikre på at blive mødt med det største smil man kan finde på denne jord, hvilket helt sikkert hjalp en til at blive sparket i gang til en ordentlig omgang træning om morgenen.

Stephanie er utrolig pålidelig og nærværende og er klar til at give en den støtte man har behov for. Dette gælder også efter endt træningsforløb, hvilket er en stor hjælp i kampen om at opnå det ønskede mål – hvad enten målet er stort eller lille.

Stephanie er en sand ”tryllekunstner” i et træningslokale, og hun har formået at afpasse vores træning, så den dækker begges vores behov og kapacitet, selvom vores trænings-niveau fra tidligere ikke var det samme.

Sophie døjer med en ski-skade i det ene knæ og har utallige gange før måtte opgive påbegyndt træning, da knæet blev overbelastet.

Hver gang vi har mødt modstand i forhold til knæet til træningen, så har Stephanie været klar med en simpel løsning, som vi senere har kunne overføre til vores eget træningscenter, når vi træner.

Udover træningen, har vi også taget de nye kostvaner til os, som vi lærte under vores forløb med Stephanie.

Vi er blevet super motiverede til at lave god og spændende og sund mad, og vi kan tydeligt mærke på vores kroppe samt ve og vel, at den forbedrede kost har haft en optimal effekt.

Alt i alt kan man kun blive inspireret til at yde sit bedste hver gang man træner med Stephanie. Man kan ikke være anonym og der er kun en vej frem – og det er fremad!

Vi er meget imponerede over vores egne fremskridt samt Stephanies kunnen og gøren, og vi vil stærkt anbefale hendes vejledning til andre, da vi fuldkomment stoler på den.

Igennem forløbet hos Stephanie har Sophie tabt i alt 9,5 cm rundt omkring på kroppen samt gået 2,3 kg. ned i vægt.

Også i øvelserne har hun oplevet flotte fremskridt.

Sophie er eksempelvis gået fra at ligge i planken i 30 sek. uden vægt, til at komme op og ligge med 12,5 kg på ryggen. I underhand pulldown er hun gået fra 19 kg. op til 35,5 kg., mens at hun steget fra 3 kg. op til 8 kg. i skulderpres.

Emil har samlet tabt 10,9 cm rundt omkring på kroppen og 1,5 kg. Han har øget sin styrke i squat fra 20 kg. og op til 50 kg. I dødløft er han gået fra 30 kg. til 62,5 kg. og i bænkpres har han øget sin styrke fra 25 kg. til 45 kg.

Og her efter forløbet bliver vi begge ved med at opnå endnu større resultater på egen hånd.”

Emil og Sophie – 26 og 24 år, Erhvervsrådgiver og MSc.Scient.Stud, København

Carsten og Mie trænede sammen og fik et kæmpe skub i den rigtige retning

“Det har været en fed oplevelse, og vi kunne sagtens finde på at vende tilbage for at blive holdt lidt i ørene og få ny inspiration”*

carsten havde vægttab med styrketræning
“Min kæreste Carsten og jeg startede vores træningsforløb hos Fortius Fitness i efteråret.

Vi startede med et uforpligtende møde med vores personlige træner Pia. Mødet gik godt og vi følte at Pia kunne sende os i den rigtige retning for at nå vores mål.

Vi var igennem et 3 måneders forløb, og selvom vores udgangspunkt var forskelligt og vi havde individuelle mål, har det været super fedt at træne sammen!!

Vi har været virkelig glade for Pia som træner, og hun har uden tvivl givet os et kæmpe skub i den rigtige retning både hvad angår mad og træning!

Vi anbefaler klart Fortius fitness. Det har været en fed oplevelse, og vi kunne sagtens finde på at vende tilbage for at blive holdt lidt i ørene og få ny inspiration, og så vi sikker på der venter ‘gaver’ fra Pia!”

Mie Ipsen – 32 år, Kbh
Carsten Petersen – 42 år, Kbh

Karina tabte 4,5 kg fedt og 10,5 cm

“Styrketræning og kostomlægning er ikke længere en sur pligt – det er FEDT!”*

Karina Bøje

“Jeg har de seneste 5 år forsøgt at smide 10 kg samt at blive strammet op efter to børn. Jeg har selv forsøgt med løb og træning hjemme samt diverse kure – alt fra 5-2 kuren, juicekuren og til at tælle kalorier.

Jeg har selv kunnet skabe små resultater, men efter en uge på lidt slap line, var jeg tilbage til, hvor jeg startede.

Jeg faldt på et tidspunkt over en artikel fra Fortius Fitness, som ramte mig. Den beskrev det, jeg ønskede og fortalte samtidig, at det var styrketræning, der skulle til. Jeg tilmeldte mig derfor et forløb, og det er det bedste jeg nogensinde har investeret i mig selv.

Jeg fik hurtige resultater, hvilket har givet mig masser af motivation til at fortsætte.

Jeg har fået en helt anden energi – både fysisk og mentalt. Jeg kan klare et større pres – også på job, og jeg har det generelt bare meget bedre, end da jeg startede.

Min krop har ændret sig hurtigt og jeg er langt mere tilfreds med mig selv, end jeg har været i flere år.

Styrketræning og kostomlægning er ikke længere en sur pligt – det er FEDT!

Jeg ser frem til hver træning og kostomlægningen er bare blevet en del af dagligdagen. Det er slet ikke svært med de hurtige resultater :)”

Karina Bøje – 37 år, Hornslet

Uli fik has på de sidste kilo og gik en tøjstørrelse ned

“Jeg har tabt godt 5 kilo, min fedtprocent faldet væsentligt, er blevet adskillige centimeter slankere og har fået opbygget mine muskler ved hjælp af styrketræningen. Disse resultater gør mig meget glad, og gør at jeg er blevet mere tilfreds med min krop – jeg er jo også gået mindst en tøjstørrelse ned”*

uli

Uli Heyden

“Jeg har haft den store fornøjelse at gennemføre et træningsforløb, med Nana som min personlige træner.

Jeg lever generelt sundt, er veltrænet og dyrker forskellige former for træning – både fysisk træning sammen med gode kolleger – to gange om ugen, 1 ½ times yoga og 1½ times pilates hver uge, så min tid med skemalagt træning af forskellig art ligger på 5 timer om ugen.

Dertil kommer så selvfølgelig den motion og bevægelse der kommer ind i dagligdagen.

Jeg har en tendens til at blive fyldig, trods træning, og har da også gennem de senere år smidt nogle overflødige kilo.

Alligevel syntes jeg, at jeg havde behov for et motiverede skub til at få bugt med de sidste 5-7 kilo, så jeg kom ned på min idealvægt.

Jeg kom til den konklusion at det bedst skete gennem et fokuseret forløb, hvor der er øget fokus på styrketræning og selve kosten.

Jeg undersøgte derfor forskellige muligheder på Internettet og kom frem til at den form der ville passe bedst til mig, er det der tilbydes i Fortius Fitness.

Her har jeg nemlig mulighed for at træne allerede fra kl. 6 om morgenen, hvilket er perfekt i forhold til mit arbejde – så nu kunne jeg både træne og samtidig nå at være på mit arbejde i rette tid.

Jeg kontaktede Fortius og aftalte hvilket forløb der passede bedst til min aktuelle situation – dvs. hvor vant jeg i forvejen er til at træne, hvor meget jeg gerne ville tabe mig osv.

Jeg blev tildelt Nana som min personlige træner – og allerede fra første gang jeg trådte ind i træningslokalet kunne jeg fornemme at det ville blive et godt forløb, for Nana er så sød og imødekommende – og så er hun også inspirerende med sine råd og super motiverende.

Jeg har fået en række opskrifter på mad der er god at anvende, når man gerne vil tabe sig. Dem har jeg ladet mig inspirere af, hvis jeg havde behov for at prøve noget nyt, i forhold til den ellers sunde mad jeg spiser.

Og så har jeg valgt at følge rådene om ikke at spise brød, pasta, ris og kartofler. Jeg har ikke været fanatisk og har da også spist lidt brød en gang om ugen og lidt chokolade i weekenden.

Efter to måneders forløb med træning sammen med Nana to gange om ugen og fokus på kosten har jeg nået mit mål – anstrengelserne har båre frugt.

Og dog kan man ikke sige at der har været tale om væsentlige anstrengelser, træningen har været perfekt til mit niveau, jeg har næsten spist som jeg plejer, blot udeladt nogle få ting og tilføjet noget andet, så jeg har aldrig været sulten – men tilpas mæt. Og så har jeg glædet mig til hver en træningstime med Nana.

Jeg har tabt godt 5 kilo, min fedtprocent faldet væsentligt, er blevet adskillige centimeter slankere og har fået opbygget mine muskler ved hjælp af styrketræningen. Disse resultater gør mig meget glad, og gør at jeg er blevet mere tilfreds med min krop – jeg er jo også gået mindst en tøjstørrelse ned.

Jeg kan absolut anbefale Nana som personlig træner – med hende får man et personligt forløb, der er tilpasset behovet og så er hun supermotiverende.”

Uli Heyden – 59 år, Hundested

Tanja tabte 7 kg fedt, og 17 cm samt fik 1 kg muskelmasse

“Hen i mod slutningen af forløbet, kunne jeg begynde at se forskel på min krop. Jeg skulle hele tiden gå og hive op i bukserne, og så syntes jeg også mine trøjer sad mere løse på maven”*

Tanja Nissen

“I løbet af min uddannelse, på 3,5 år, havde jeg aldrig følt at jeg havde haft tid til at træne, det blev i hvert fald ’kun’ til 2 timers gymnastik om ugen. Jeg er vokset op med traditionel dansk mad, så grøntsager var ikke noget jeg selv fik integreret i min hverdagskost, hvilket gav bagslag, da jeg det sidste halve år af uddannelsen tog 10 kilo på. Jeg prøvede 5:2 kuren, men oplevede kun en yoyo effekt af vægttab, hvor jeg også manglede energi de dage, hvor jeg ikke spiste.

Efter endt uddannelse fik jeg nok af, at jeg altid var utilfreds med min krop. Jeg tog derfor kontakt til Fortius Fitness, da jeg kunne relatere til det, der er beskrevet på deres hjemmeside.
Jeg kom i kontakt med Mette Christiansen, hvor vi snakkede om mine mål med forløbet. Jeg ville selvfølgelig gerne af med de ekstra kilo jeg havde tage på, men et eller andet sted var det egentlig vigtigere for mig, at jeg kunne se hurtige resultater.

Jeg havde aldrig styrketrænet før, så jeg var virkelig spændt på, hvordan resultaterne ville bliver. Det var forholdsvis nemt at ændre kost vanerne – der er ikke meget at tage fejl af. Allerede efter 2 uger skulle jeg vejes og måles første gang. Jeg havde tabt 1,5 cm rundt om brystet, 2 cm rundt om hofterne, 3 cm rundt om lårene og alle fedt målingerne var faldende. Men jeg havde ’kun’ tabt 0,5 kg på vægten, og kunne ikke selv se resultater endnu. Så jeg havde svært ved at være glad for at der var sket noget, da jeg ikke helt kunne relatere til det.

Til gengæld kunne jeg tydelig mærke positiv forskel i min mave, som ikke var ligeså oppustet, efter jeg havde ændre kosten.

Hen i mod slutningen af forløbet, kunne jeg begynde at se forskel på min krop. Jeg skulle hele tiden gå og hive op i bukserne, og så syntes jeg også mine trøjer sad mere løse på maven.

Men jeg turde ikke håbe på for meget, da jeg ved første måling, ikke synes der var sket så meget. Men jeg havde ret i at der var sket noget!

I løbet af de 4 uger jeg havde trænet sammen med Mette, havde jeg i alt tabt mig 2,5 cm rundt om brystet, 4 cm rundt om hofterne, 4 cm rundt om lårene og alle fedt målingerne var stadig faldende. Men igen synes jeg det var lidt svært at forholde mig til centimeterne, som jeg havde tabt. Så jeg tog et målebånd og satte det på den første måling, vi havde taget, og så var 4 centimeter pludselig meget! Derudover havde jeg i alt tabt mig 3,5 kg, hvilket jeg synes var ret vildt, når man jo bygger muskler!

Mette er sej!

Hendes gode energi og engagement i træningen smitter af. Jeg er blevet rigtig glad for styrketræning, og jeg har ikke ligeså ondt i nakken og ryggen, som før jeg begyndte, hvilket også resultere i en bedre nattesøvn.

Jeg har 3 gange i ugen været i Fortius Fitness sammen med Mette, og jeg glæder mig til at komme derud hver gang. Selv på mine dårlige dage, formår Mette at presse mig, således at jeg slår mine personlige rekorder, hvilket bliver belønnet med ekstra kilo gangen efter ;).

Jeg vil klart opfordre alle, der er usikre på om de vil investere i en personlig træner til at gøre det! Jeg har i hvert fald aldrig fortrudt at jeg har gjort det.”

Tanja Nissen – 23 år, Ingeniør, Århus

Kirsten føler sig igen tilpas i sin krop

“Fortius Fitness lærte mig nogle meget simple kostprincipper, hvor der også er plads til et glas vin eller at gå ud at spise med vennerne. Efter 14 dage havde jeg tabt 3 kg, og efter 6 uger havde jeg tabt 6 kg”*

Kirsten Bork

“Jeg valgte Fortius Fitness efter at have søgt på en lang række tilbud om personlig træning på internettet. Jeg er 40 år, og det er vigtigt for mig, at min personlige træner ikke er “smart-i-en-fart”, men en erfaren træner, som jeg kan respektere og stole på under min træning.

Mit valg faldt på Fortius Fitness, fordi centeret tilbyder uddannede erfarne personlige trænere og eksklusivitet forstået på den måde, at jeg ikke skal træne sammen med en masse andre.

Jeg har haft elevatorvægt i mange år og kan en masse teori bag træning og et hurtigt vægttab, men har ikke kunnet holde vægten. Da jeg begyndte hos Fortius Fitness var jeg led og ked af min krop. Jeg havde ikke trænet i en længere periode og min vægt blev bare ved med at stige.

Fortius Fitness lærte mig nogle meget simple kostprincipper, hvor der også er plads til et glas vin eller at gå ud at spise med vennerne. Efter 14 dage havde jeg tabt 3 kg, og efter 6 uger havde jeg tabt 6 kg.

Jeg har ikke på noget tidspunkt følt sult og der har samtidig været plads til runde fødselsdage i familien med hvad der nu hører til. Jeg har taget kostprincipperne til mig som en livsstil og nyder den frihed det giver, at jeg kan tabe mig uden at føle, at jeg er på slankekur.

Træningen har givet mig en meget bedre holdning, og jeg føler mig igen tilpas i min krop. Jeg har følt det som en virkelig god investering i min egen sundhed og velvære”

Kirsten Bork – 40 år, Advokat, København

Marie tabte 6,17 kg fedt tabt og kan igen passe sit gamle tøj

“Jeg blev motiveret af de hurtige resultater, og pludselig kunne jeg se muskler, som jeg ikke havde set før, og jeg kunne finde det tøj frem fra den inderste del af skabet, som jeg ikke har kunnet passe i flere år”*

marie t

Marie Terp Stridsland

“Efter utallige forsøg på at smide de ti kilo jeg havde taget på efter to graviditeter, besluttede jeg mig for at få en personlig træner, der kunne hjælpe mig med at komme på rette køl.

Jeg var utilfreds med, hvordan min krop så ud og havde ofte en følelse af, at tøjet ikke sad godt, eller at jeg skulle skjule min krop.

Jeg havde et stort ønske om at ændre min livsstil, en opgave jeg ikke magtede selv.

Jeg kontaktede Fortius Fitness og fik et møde sat op med Simon.

Jeg var spændt på, om styrketræning var noget for mig, for det var ikke noget, jeg havde prøvet før.

Simon fik mig til at slappe af med sin afslappede personlighed og humor, og jeg fandt hurtigt ud af, at styrketræning var lige mig.

Jeg blev motiveret af de hurtige resultater, og pludselig kunne jeg se muskler, som jeg ikke havde set før, og jeg kunne finde det tøj frem fra den inderste del af skabet, som jeg ikke har kunnet passe i flere år.

En sidegevinst var, at jeg helt automatisk forbedrede mit løb. Uden at løbetræne kunne jeg løbe hurtigere, end jeg havde kunnet før.

Jeg vil sige 1000 tak til Simon for et fantastisk forløb.

Han var utrolig dygtig til at få mig til at yde mit maksimale under træningen, samtidig med vi havde det sjovt.

Det har virkelig været alle pengene værd, en investering for livet.”

Marie Terp Stridsland – 32 år, København

Anne genvandt styrken og muskelmassen efter selv at have forsøgt i mange år

“Jeg er nu godt på vej tilbage i min gamle form. Selvom det ikke lyder af meget, at jeg har tabt 3,5 kg fedt, så er det helt fantastisk for mig, for jeg har kæmpet i flere år for at få has på de her kilo, og nu gik der 2 måneder og så var de væk – og jeg er SÅ glad for resultatet”*

vægttab med personlig træner

Anne Bindholt

“Jeg har tabt 3,5 kg fedt og 17 cm og nået alle de mål, jeg ikke troede var mulige at nå mere.

Jeg overgav mig til et forløb hos Fortius Fitness, Kgs. Nytorv og Pia, da jeg hørte om deres indsatspunkter. De ramte nemlig præcis alle mine ømme punkter, hvor jeg faktisk havde givet mere eller mindre op – og det handlede både om vægttab, opstramning, muskelmasse og styrke.

Jeg har trænet både løb og styrke siden jeg var ca. 20 år gammel. Samtidig har jeg også i sin tid taget en aerobic instruktøruddannelse, så jeg har altid ment, at jeg havde styr på det der. Men jeg har åbenbart alligevel ikke formået at forny min træning.

Jeg var begyndt at opleve, at jeg ikke kunne holde vægten og at mine muskler samtidig skrumpede ind. Min styrke var derfor også for nedadgående og huden bliver jo ikke mere elastisk med årene. Jeg tænkte, at det jo nok bare var noget, jeg måtte acceptere.

Men da jeg så læste om Fortius og deres resultater og deres strategi, så øjnede jeg alligevel en chance for at vende den synkende skude. Og det skete.

Jeg er nu godt på vej tilbage i min gamle form. Selvom det ikke lyder af meget, at jeg har tabt 3,5 kg fedt, så er det helt fantastisk for mig, for jeg har kæmpet i flere år for at få has på de her kilo, og nu gik der 2 måneder og så var de væk – og jeg er SÅ glad for resultatet.

Min krop er igen blevet muskuløs og jeg oplever, at jeg stadig kan forme den, så jeg ikke føler mig som en synkende skude, der må overgive sig.

Pia har gjort et super stykke arbejde og givet mig så meget inspiration, som jeg aldrig selv havde kunne mobilisere.

Samtidig foregår træningen i en tryg og rar atmosfære, som er med til at gøre det hele til en endnu mere positiv oplevelse.

Jeg har opdaget, at jeg ikke skal være bange for at sætte vægt bag øvelserne. Nu gælder det om at holde fast, men ellers så ved jeg, hvor jeg skal henvende mig.

Tusinde tak for et super forløb og jeg giver den allerhøjeste anbefaling.”

Anne Bindholt – 57 år, IT-konsulent, København

Maibritt tabte 3 kg og 14,9 cm på 5 uger

“Jeg kan se den krop, jeg ønsker meget tydeligere. Jeg har lyst og energi til at træne, og jeg ved, at jeg er rustet til selv at nå det sidste stykke på egen hånd”*

Maibritti

“Fortius Fitness fangede min opmærksomhed pga. deres overskuelige hjemmeside og deres enkle tilgang til træning/vægttab/livsstilsændring.

De ønsker/mål som jeg fortalte til min træner Christina, ved vores første møde, var meget enkle: Stramme op og blive stærkere.

At få den sunde og fastere krop som jeg kunne se omridset af i spejlet, men som jeg ikke selv kunne få frem, på trods af at jeg spiste og trænede forholdsvis fornuftigt.

Og Christina var lige, hvad jeg havde brug for.

Hun var motiverende, pressede mig til at yde det bedste jeg kunne og støttede mig ekstra de dage, hvor jeg var lidt ”ramt” – når motivationen og energien ikke lige helt var der, eller når livet ikke helt gik som planlagt.

11 dage inde i forløbet havde jeg tabt 2.5 kg og 8.1 cm. 5 uger og 10 træningstimer senere er jeg tættere på mit mål end nogensinde før.

Min træning er blevet mere skemalagt og effektiv, selv om den kun varer 1 time af gangen og kun består af 6 øvelser.

Jeg kan se den krop, jeg ønsker meget tydeligere. Jeg har lyst og energi til at træne, og jeg ved, at jeg er rustet til selv at nå det sidste stykke på egen hånd.

Det kan kun anbefales.

Det har været luksus at komme til træning et sted, hvor alt var klar, når man kom – både udstyr og træner.

Det gjorde det så meget nemmere at fokuserer og skabe mærkbare resultater.”

Maibritt – 38 år, Kok, Lyngby

Anders tabte 15,6 cm om livet

“Jeg er blevet en langt gladere person med et højere energiniveau. Jeg har opnået en selvstændighed som gør, at jeg træner på egen hånd nu, og føler mig helt tryg ved det”*

fitness og sundhed

“Jeg har de sidste 9 måneder trænet i Fortius Fitness, og det har udelukkende været en positiv oplevelse.

Jeg valgte Fortius Fitness af flere årsager.

Jeg havde i nogen tid gået med tanken om at starte på styrketræning igen. Efter flere “mislykkede” forsøg på egen hånd, besluttede jeg mig for at prøve personlig træning for bedre at kunne opnå resultater.

Efter en hurtig søgning på nettet, blev det klart, at Fortius Fitness havde fået bedst anmeldelser.

Mit hovedmål dengang var en kombination af vægttab og større fysisk styrke.

Jeg var på ingen måder tilfreds med min krop, og derfor blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville se nogle markante ændringer og resultater.

Mit første møde var en behagelig oplevelse.

Ved den uforpligtende samtale var træneren meget imødekommende og lyttede meget til, hvad jeg havde af tanker omkring forløbet.

Denne fremgangsmåde havde en betryggende virkning på mig, da han via mine forventninger bedre kunne danne sig et indtryk af, hvordan træningen skulle forløbe.

Også under træningen har træneren været behagelig at være sammen med.

Alle mine spørgsmål omkring træning, kost ect. har jeg fået besvaret meget grundigt, så der ikke er opstået nogen tvivl.

Dette har gjort, at jeg mellem træningerne har kunnet omlægge min kost til sundere alternativer.

Noget af det jeg har været særlig tilfreds med i mit forløb er, at han har udvist en god forståelse og har lyttet til det, jeg havde at sige.

Hvis der har været øvelser, der enten har været svære for mig at udføre, eller ikke har kunne lade sig gøre af fysiske årsager, har han været god til at komme med fornuftige alternativer.

Alt i alt synes jeg bestemt, at mit liv har forandret sig de sidste 9 måneder.

Jeg er blevet en langt gladere person med et højere energiniveau. Jeg har opnået en selvstændighed, som gør at jeg træner på egen hånd nu, og føler mig helt tryg ved det.

Jeg er gået fra, i starten af forløbet, at veje 78,1 kg til i dag at veje 69 kg. Ligesom min fedtprocent er faldet fra 28,6 % til 17,5 %. Rundt om livet har jeg tabt 15,6 cm i alt”

Anders Verdelin Jensen – 22 år, Studerende, Kongens Lyngby 

Alexandar tabte 6 kg fedt og 24 cm

“Forløbet har fra første dag været velstruktureret og der bliver lagt stor vægt på, at træningen er så effektiv som overhovedet muligt. Derudover så er det også nemt at følge det tilhørende kostprogram, som ikke forhindrer dig i, at leve et normalt liv”*

sundhedscoching

“Jeg har selv trænet i diverse fitnesscentre igennem flere år. Men resultaterne var ikke helt, som jeg ønskede. Og da tøjet blev strammere og strammere, tænkte jeg, at der måtte gøres noget.

Derfor begyndte jeg at søge efter en personlig træner og efter grundig overvejelse, faldt valget på Fortius Fitness og Nana.

Forløbet har fra første dag været velstruktureret og der bliver lagt stor vægt på, at træningen er så effektiv som overhovedet muligt. Derudover så er det også nemt at følge det tilhørende kostprogram, som ikke forhindrer dig i, at leve et normalt liv.

Helt konkret har den effektive træning, kombineret med den sunde kost, betydet at jeg på blot 8 uger, har smidt 6 kg fedt og tabt 24 cm. Et resultat, som jeg helt sikkert ikke ville have opnået på egen hånd!

Men vigtigst af alt, så har jeg fået den nødvendige viden og motivationen til, at fortsætte min nye livsstil, nu hvor træningsforløbet er slut.

Hvis du står i samme situation som jeg, og ønsker at lære nogle træningsteknikker, der giver synlige resultater og en sundere livsstil, så kan jeg helt klart anbefale et træningsforløb med Nana.”

Alexandar Højgård – 35 år, sikkerhedskonsulent, Roskilde

Michelle tabte 19,4 cm og flere graviditetskilo

“Min hverdag er blevet mere overskuelig, efter at jeg er begyndt at træne. Jeg er altid glad og tilfreds, når jeg tager fra centeret, og føler at jeg har overskud til meget mere. Jeg kan mærke, at jeg gør noget for mig selv. Det giver mig mere glæde i livet, og jeg får energi til at lave flere ting. I takt med at jeg har tabt mig, er jeg også begyndt at være mere social”*

michelle tabte sig med pt træner

Michelle Sørensen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi jeg læste om det på Facebook, og synes at det lød meget realistisk, og de billeder der er på deres hjemmeside viste at nogen var nået meget langt hos dem.

Så læste jeg et oplæg om en der havde været gravid, og havde smidt maven forholdsvis hurtigt efter sin fødsel, og det inspirerede mig, da det var det jeg også gik og kæmpede med.

Jeg synes også, at det var fedt, at man kunne besvare nogen spørgsmål og så ud fra mine svar valgte de en personlig træner, der ville passe lige til mig og mine mål. (Det virkede – jeg fik den bedste personlige træner og det gav resultater)

Mit ønske var, at komme til at se ud som jeg gjorde inden graviditeten.

Jeg ville gerne tabe 10 kilo, men jeg forventede ikke at tabe alle 10, mens jeg gik hos min personlige træner, men bare at få hjælp til hvordan jeg kunne komme af med dem.

Hvilke øvelser osv jeg skulle lave, også for at få lært det rigtigt, så jeg selv kan gå op i et center og træne.

Jeg havde aldrig lavet styrketræning, inden jeg startede hos Fortius Fitness. Jeg havde prøvet med noget løb og noget cardio-træning, men synes ikke rigtig jeg kom nogen steder.

Angående kosten spiste jeg ikke noget slik, eller anden form for sukker, men jeg spiste stadig almindelig aftensmad så som kartofler, ris, pasta osv., men igen jeg synes ikke rigtig der skete så meget.

Så derfor valgte jeg at tage et forløb hos en personlig træner, hvilket har hjulpet mig rigtig meget med at forstå, hvordan jeg faktisk skal spise og træne for at komme mit mål til livs.

Jeg har opnået at tabe mig 4 kilo på 5 uger, hvilket jeg selv er rigtig tilfreds med!

Jeg har lært at stå på egene ben i forhold til træning.

Jeg kan nu gå op i et træningscenter og træne, så jeg faktisk får noget ud af det og uden at føle mig som en tåbe, der ikke ved hvad jeg laver.

Jeg synes at mit liv ser meget mere lyst ud nu i forhold til før, og det er, fordi jeg føler mig bedre tilpas nu end før.

Min hverdag er blevet mere overskuelig, efter at jeg er begyndt at træne. Jeg er altid glad og tilfreds, når jeg tager fra centeret, og føler at jeg har overskud til meget mere.

Jeg kan mærke, at jeg gør noget for mig selv. Det giver mig mere glæde i livet, og jeg får energi til at lave flere ting. I takt med at jeg har tabt mig, er jeg også begyndt at være mere social.

Jeg har været så glad for mit forløb.

Det har været den bedste beslutning for mig, ellers var jeg aldrig kommet i gang, og jeg var bare blevet nede i det sorte hul, jeg var kommet ned i.

Jeg har været så glad for min personlige træner Christina, hun har virkelig formået at få træning til at være sjovt i stede for bare en sur pligt.

Jeg har glædet mig hver gang, jeg har skulle op til Christina og træne, da der altid er humør og et smil på læben.

Hun formår bare at få glæden frem i en, selv om det møghårdt, og man føler man bare ikke kan mere, men hun kan bare et eller andet, som gør, at man lige giver sig det ekstra.

For hun ved, at man kan, og hun ved lige, hvad hun skal sige for at få en til at give det allersidste, man har i sig.

Jeg kommer i den grad til at savne Christina ved min side og vil til hver en tid kontakte hende, hvis jeg går død i min træning eller på nogen måde for brug for hjælp.

Så jeg vil til hver en tid anbefale Christina som personlig træner til jer, der har det svært med jeres krop og gerne vil af med nogen kilo.

Christina er sindssygt dygtig til sit arbejde og sammen kan I opnå resultater man ikke troede var realistiske.”

Michelle Sørensen – 21 år, Pædagogisk assistent, Roskilde

Connie tabte 6,3 kg og 24,3 cm

“Jeg er blevet glad for mit resultat. Min krop er blevet stærkere, og man bliver mere glad og tilfreds”*

Connie Riis

“Jeg hedder Connie Riis bor og arbejder i København som sygehjælper og er 61 år.

Jeg skulle rejse 14 dage til Bali med min familie, så jeg ville gerne se lidt fit ud og stramme op – især min mave.

Jeg begyndte at søge på nettet og så fandt jer. Jeg læste jeres hjemmeside, og det var det jeg søgte.

Har trænet for mig selv i mange år, og tænkte at jeg manglede en personlig træner der kunne lære mig noget andet omkring træning og kost.

Thomas har været den helt rigtige for mig. Han har empati for mennesker, og han er positiv og meget dygtig og professionel.

Jeg er blevet glad for mit resultat. Min krop er blevet stærkere, og man bliver mere glad og tilfreds.

Angående kosten har jeg lært meget om, hvordan man skal træne og spise, så jeg vil forsætte i samme spor.

Jeg har aldrig haft en personlig træner før, så det kan jeg kun anbefale Thomas.”

Connie Riis – 61 år, Sygehjælper, København

Puk tabte 15 cm på 3 uger

“Heldigvis slipper jeg for at lære alverdens maskiner at kende, da jeg kun behøver at træne med frivægt. Det er jeg glad for, at jeg har fundet ud af. Hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg, at jeg spiste forholdsvis sundt og varieret før mit forløb. Det har vist sig, at jeg ikke gjorde. Efter jeg har fået vendt min kost næsten 180 grader, er jeg begyndt at kunne mærke og se resultater fra min træning!”*

Puk Thøgersen

“Jeg startede ved Fortius Fitness, fordi jeg ikke følte, at jeg fik nok ud af min træning.

Jeg havde et brændende ønske om at blive stærkere og at komme ned i fedtprocent.

Desuden var jeg heller ikke tilfreds med mit spejlbillede, men det har min træner, Tina, hjulpet mig på vej til at blive!

Derudover tiltalte Fortius Fitness mig også, da man ikke følger en kostplan og kun skal træne 2-3 gange om ugen. Simpelt og overskueligt!

Før jeg begyndte at træne med Tina, gik jeg til holdtræning ca. 1 time hver dag, nogle gange 2 timer.

Jeg brød mig ikke om at træne i centeret, da jeg ikke var 100 % tryg ved diverse øvelser og maskiner. Heldigvis slipper jeg for at lære alverdens maskiner at kende, da jeg kun behøver at træne med frivægt. Det er jeg glad for, at jeg har fundet ud af.

Hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg, at jeg spiste forholdsvis sundt og varieret før mit forløb. Det har vist sig, at jeg ikke gjorde.

Efter jeg har fået vendt min kost næsten 180 grader, er jeg begyndt at kunne mærke og se resultater fra min træning!

Samtidig har Tina også vist mig, at jeg er meget stærkere, end jeg troede. Så en blanding af for lidt vægt, pres fra mig selv, og forkert kost har været skyld i de manglende resultater.

Selvom kosten var noget af en omvæltning, har den haft en stor positiv effekt på min krop. Før døjede jeg meget med oppustethed og luft i maven. Det er væk!

Det er så dejligt, at jeg ikke længere sidder i sofaen, efter at have spist aftensmad, og ligner en, der er højgravid.

Samtidig har jeg også fået mere energi og overskud i min hverdag. Jeg kan klare meget mere nu, end jeg kunne før mit forløb.

Igennem hele forløbet har Tina været god til at rette mig i øvelser, så de blev lavet korrekt. Hun har presset mig mere, end jeg selv ville have gjort, og det har helt sikkert medført, at jeg har fået meget mere ud af min træning.

Så jeg vil til enhver tid anbefale et forløb ved Tina. Hun ved, hvad hun laver, og skulle jeg have et forløb en anden gang, ville jeg helt sikkert vælge hende igen.”

Puk Thøgersen – 25 år, Montagemedarbejder, Hørning

Jane og Kenneth tabte hhv. 6,2 og 6,6 kg på 3 måneder samt fik mere energi og en sundere krop

“Vores kroppe er helt klart forandret, man er meget gladere for at se sig selv i spejlet, når det hele bliver strammet op og tøjet bare sidder bedre. Vi har også mere energi, og især Kenneth kan mærke på sin krop at det har hjulpet at tabe sig i forhold til et alt for højt kolesteroltal”*

Jane & Kenneth

“Vi startede i januar hos Christina i Søborg, da vi synes, vi trængte til at smide nogle kilo, og Kenneth havde fået af vide af sin læge at han skulle tabe sig hurtigst muligt.

Vi snakkede om at prøve at finde en personlig træner og begyndte at google. Da vi faldt over Fortius Fitness og læste om deres visioner, var det lige noget for os.

Kenneth skulle tabe omkring 15 kilo og Jane omkring 10 kilo.

Før vi startede hos Fortius, var vi begyndt at gå nogle ture, men havde ikke trænet længe.

Vi har efter 3 måneder tabt os henholdsvis 6,6 og 6,2 kilo og 28 samt 34 centimeter.

Det er vi meget tilfredse med, da vi i perioden har været på 15 dages ferie og heller ikke holdt os fra fødselsdage mm., men ellers levet efter kostkonceptet, hvilket vi synes, er meget nemt, da der næsten er alternativer til alle retter.

Fortius Fitness´s koncept omkring kosten er nemt at følge og vi kan godt lide, at det ikke er gået for stærkt, da vi også gerne skulle kunne holde det fremover.

Træningsprogrammet er også lige at gå til, og dejligt det kan overstås på cirka en time, så man bedre kan finde tiden i en travl hverdag.

Vores kroppe er helt klart forandret, man er meget gladere for at se sig selv i spejlet, når det hele bliver strammet op og tøjet bare sidder bedre. Vi har også mere energi, og især Kenneth kan mærke på sin krop at det har hjulpet at tabe sig i forhold til et alt for højt kolesteroltal.

Christina har været en fantastisk god træner, som virkelig forstår at motivere en. Vi har glædet os hver gang, og er gået hjem trætte i musklerne, men alligevel fyldt med energi.

Christina er virkelig god til at få en til at kæmpe lidt mere, med sine altid rosende ord, når man virkelig har kæmpet.

Vi vil klart anbefale andre at træne hos Christina.

Hvis vi senere for brug for en peptalk eller lignende, vil vi helt klart købe nogle flere timer, men vi føler godt, at vi kan stå på egne ben nu, efter en fantastisk introduktion til både træning og kost.”

Jane Wittrog – 42 år, Regnskabsassistent, Ishøj
Kenneth Wittrog – 53 år, Vognmand, Ishøj

Nicole tabte 4 kg og 20 cm, fik styr på kosten og fik mere energi til at være mor og kæreste

“Mit liv nu i forhold til før, er langt mere energifyldt, jeg har meget mere overskud til at være den mor og kæreste jeg gerne vil være. Jeg er blevet stærkere og tabt mig nogle kilo, som planen var, og har derfor også megameget mod på at fortsætte, for der kan ses resultater på alle måder uge for uge”*

Nicole Bøgelund

“Grunden til, at jeg valgte personlig træning med Fortius Fitness, var, at det passede rigtig godt til mig. Det virkede meget jordnært og ikke for “smart i en fart”. Og så kunne jeg godt lide, at de havde forskellige pakker, så man kan vælge, hvad der passer bedst til lige dig.

Endnu et plus var, at man kunne dele regningen op, så man ikke skulle rydde budgettet for en hel måned ad gangen.

Mine mål var at tabe de ekstra kilo og blive strammet lidt op efter et par fødsler og mest af alt få overskud og energien tilbage.

Jeg har før trænet i fitnesscenter, som jeg så aldrig har fået det optimale ud af, faktisk spildt penge, fordi jeg har været for sløset ved maskinerne og ikke lavet træning, hvor jeg rigtig rykkede mig.

Så har jeg prøvet en boot camp for kvinder, der lige har født, hvor jeg kunne have min datter med. Det var jeg rigtig glad for, for der kunne jeg se, at jeg før i tiden havde spildt min træning i centeret.

Og derfor valgte jeg nu også personlig træning.

Min opfattelse til mad har aldrig været dårlig, jeg har for det meste levet sundt og spist varieret og hvis jeg ville tabe mig, har jeg gået på kur, som aldrig rigtig lykkes, men aldrig set det som en livsstil som jeg gør nu.

Det er 2 år siden jeg har trænet og har faktisk kun rigtig rørt mig, når jeg har været på arbejde eftersom jeg også fik bil for 2 år siden.

Mit liv nu i forhold til før, er langt mere energifyldt, jeg har meget mere overskud til at være den mor og kæreste jeg gerne vil være. Jeg er blevet stærkere og tabt mig nogle kilo, som planen var, og har derfor også megameget mod på at fortsætte, for der kan ses resultater på alle måder uge for uge.

Kostmæssigt går jeg aldrig sulten i seng, da proteiner og grøntsager giver en så god mæthedsfornemmelse, at jeg aldrig føler, jeg mangler noget. Og bonus i dagens Danmark i dag er, at i alle supermarkeder kan du få hakket, skåret, skyllet kål og grønt, så du ikke skal have 5 forskellige kål liggende og optage hele køkkenbordet og du skal heller ikke bruge tid på snitteværket.

Så det er helt klart en ny livsstil for mig.

Alt i alt har jeg været rigtig glad for forløbet og især for min personlige træner Christina, som passer rigtig godt til mit temperament.

Hun er en energibombe uden lige og altid i godt humør. Så hvis dagen var lidt øv, da du kom til træning, så vær sikker på du gik derfra med power i baglommen på vej ud. Hun lytter til dine ønsker og behov og er altid klar med at godt råd og alternativer til hverdagen.

Hun er helt klart anbefalelsesværdig.”

Nicole Bøgelund – 35 år, Sosuassistent på barsel, Taastrup

Sandra lost 4% body fat, got more energy and more able to concentrate

“In two months after practicing two times a week and following the recommended diet, which was really easy even though I have two children and a husband that did not follow it. I had lost 12 cm on my waist and 4 % body fat. I feel that I’ve got more energy, I am able to concentrate longer and as a person I am happier”*

“My name is Sandra I am 45 years old.

Since giving birth to my two kids 8 and 10 years old today, I have tried to get in shape. I have started several initiatives to get in shape but never been able to hold up the spirit and always felt as a failure when not being able to accomplish the change.

I have as many other women struggled with afterbirth challenges. I also have had shin splints as well as a knee starting to challenge me, due to that I started following a kick boxing app and following the high tempo even though I was not in shape for it.

I have looked at several opportunities for a PT in the many different work out places in the Copenhagen area. The PTs were often younger and very in shape. With my 45 year old belly and hips I felt a bit embarrassed to talk about my shortcomings.

I was recommended FF by a friend who had great result in short time. When I went into FF Webpage I was matched with Mia. I had a great introduction talk with Mia. Mia was in the same age group as I and had three kids and understood all my challenges.

Needless to say, I was not very happy with my a little bit chubby body. But had almost given up.

I had tried several initiatives to get back in shape as running following a fitness app, with yoga, webguidance to strengthen my core. All initiatives with the intention to change my life. But slowly my but, stomach and hips were becoming bigger and kilos on the scale adding on.

In two months after practicing two times a week and following the recommended diet, which was really easy even though I have two children and a husband that did not follow it. I had lost 12 cm on my waist and 4 % body fat. I feel that I’ve got more energy, I am able to concentrate longer and as a person I am happier.

I give Mia the best recommendations, she is inspiring, motivating and a life changer. She is also really good in helping me to start working out by myself and guiding me in exercises that I can do by myself. Since, I have been able to work out on my own and I actually enjoy it. Which has been a dream come through.

Thanks FF and Mia”

Sandra Perlman Aisen – 45 år, Self-employed, Gentofte

Rikke tabte 44,7 cm og 7,6 kg og fik humøret tilbage

“Jeg kan mærke min krop igen, og jeg har fået lyst til at træne på en anden måde end før – aldrig havde jeg troet, at jeg skulle vægttræne hver uge, men det gør jeg – og jeg elsker det!”*

Rikke Wolfsen

“Jeg valgte personlig træning med Fortius Fitness fordi jeg var træt af, at skamme mig over min krop – træt af aldrig at være glad.

Jeg har på egen hånd tabt 45 kg. for ca. 7 år siden, og ved derfor godt, hvad der var godt og skidt for min krop, men pga. flere forskellige forhold, længere arbejdstider, sammenflytning med kæresten og børn osv., har jeg ikke mulighed for at træne lige så meget som før, ligesom jeg gerne ville have plads til f.eks. at kunne drikke vin af og til uden at skulle tage flere kg på af den grund – jeg havde brug for vejledning og værktøjer til igen at få kontrollen over min krop og blive glad for mig selv.

Jeg tog beslutningen under den sommerferie, hvor billedet øverst til venstre stammer fra – juli 2017. Jeg gemte mig i tørklæder og kjoler, gik ikke i vandet med de andre, hadede mit eget spejlbillede. Jeg var træt af at være ked af det. Nu skulle det være – jeg ville investere i mig selv; gøre mig selv glad igen – så jeg skrev til Fortius og bad om hjælp.

Jeg løbetrænede, da jeg startede hos Carina, men ikke så meget som før, da jeg havde fået en knæskade og en skulderskade, der holdt mig lidt i skak. Jeg har også haft online-trænere tidligere, men uden den helt store effekt.

Jeg sluttede mit forløb hos Carina i december 2017, ca. 8 kg. lettere og mange, mange centermeter mindre. Især mine lår og mine overarme har tydeligt ændret udseende.

Det vigtigste er dog ikke hverken kg. eller cm – det er opfattelsen af min krop, som jeg kan mærke, har ændret sig; jeg er glad for, hvad jeg har opnået – ja, faktisk er jeg ligefrem stolt (og jeg kan godt afsløre, at det er sjældent, at jeg er stolt af min krop!).

Musklerne i min krop bliver brugt helt anderledes nu; jeg dødløfter og squatter 55 kg., og kan lave planken med 20 kg. på ryggen – jeg er sej!

Gennem Carina har jeg lært at udfordre og presse mig selv, tro på mig selv og samtidig tiden mærke efter – og give mig lov til at være stolt af mig selv.

Fysisk har jeg ikke længere de samme knæsmerter, så jeg kan løbe igen – det er så skønt! Og skuldersmerterne og lændesmerterne er væk – det er helt fantastisk, hvilket arbejde Carina har gjort med mine muskler på så kort tid!

Jeg kan mærke min krop igen, og jeg har fået lyst til at træne på en anden måde end før – aldrig havde jeg troet, at jeg skulle vægttræne hver uge, men det gør jeg – og jeg elsker det!

Forløbet med Carina er slut, men min træning fortsætter, for jeg har fået en masse værktøjer med mig, som jeg kan bruge resten af livet.

Det har været alle pengene – og tiden – værd, og jeg vil anbefale alle, der som jeg mangler hjælp og inspiration til at få styr på ikke bare sin krop, men sit selvværd, at gøre som jeg og starte hos Fortius.

Jeg valgte at prioritere mig – og det har jeg ikke fortrudt en eneste gang!

Kæmpe tak til Carina!”

Rikke Wolfsen – 42 år, Immigration Manager hos EY, Blovstrød

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.