Tema: Muskelmasse

Her har vi samlet et udpluk af vores klienter, der har haft gavn af en øget muskelmasse.

En øget muskelmasse handler ikke nødvendigvis om store muskler, men mere om fylde og form, så man kan opbygge den krop man ønsker – og forbrænde mere fedt, hvis der er behov for det.

Martins utrolige forvandling

“Jeg har fået mere overskud, jeg er blevet glad, jeg har fået energi og min opfattelse af mig selv, har også ændret mig meget”*

Mikkel øgede sin vægt med 6,4 kg (5,5 kg muskelmasse)

“Simon har nemlig givet mig uovertruffen vejledning, så jeg kunne nå mine mål, og få sat mig nogle nye at gå efter. Jeg føler mig derfor meget bedre rustet til at fortsætte på egen hånd. Forløbet hos Fortius Fitness er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg er blevet gladere og har fået mere overskud i min hverdag”*

privat træner københavn
“Jeg tog kontakt til Fortius Fitness, da jeg havde et stort ønske om at ændre min livstil. Jeg havde i lang tid gået med den tanke, at jeg ikke kunne tage på. En tanke, der hurtig blev skudt til jorden.

Simon har nemlig givet mig uovertruffen vejledning, så jeg kunne nå mine mål, og få sat mig nogle nye at gå efter. Jeg føler mig derfor meget bedre rustet til at fortsætte på egen hånd.

Forløbet hos Fortius Fitness er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv! Jeg er blevet gladere og har fået mere overskud i min hverdag. Min anbefaling til andre, som overvejer personlig træning, er meget simpel: gør det hos Simon og Fortius Fitness! I vil ikke fortryde det. :)

Jeg har virkelig været glad for, at Simon blev min træner. Han har været ekstremt engageret i mine fremskridt, og gjorde alt for, jeg følte mig tilpas og fik det maksimale ud af min træning.

Igennem hele forløbet har jeg følt, at det har lagt op til, jeg selv skulle ud og fortsætte træningen, når vores forløb afsluttes, hvilket er meget vigtigt for mig. Det har før været svært for mig at holde motivationen ved lige, men det er ikke noget problem længere.

Du skal have en stor tak, Simon. Endnu en gang! Jeg har virkelig sat pris på din hjælp. TAK!”

Mikkel B. – 21 år, Studerende, København

Lone fandt balancen i kosten og fik sat gang i udviklingen

“Dels var fokus på mig og min træning i top, da det er en til en. Har selv oplevet, at selvom man har personlig træner på i de store centre, er det meget svært for trænerne at holde fokus, da de selv bliver forstyrret af omgivelserne. Ydermere blev jeg så glad og positiv over, at jeg ikke skulle veje og måle min mad, men blot følge nogle ganske simple og lette kostråd”*

Lone
“Inden jeg startede hos Mia i Fortius Fitness, opstartede jeg et forløb hos en anden personlig træner, hvor både kost og træning var det vigtige punkt.

Mit mål var opstramning af hele kroppen, og en god solid grundstyrke. Det gik super godt med træningen, og mærkede hurtigt en mere energifyldt hverdag, samtidig med at jeg kunne mærke min krop reagerer positivt på træningen. Det var et supergodt program, der kom hele vej rundt om kroppen, men et meget langt program.

Mht kosten trak det tænder ud. Jeg fik en kostplan, hvor jeg skulle måle og veje alt.

Da jeg af natur er en slank person, og havde løbet en del op til opstarten af dette forløb, skulle jeg lære at spise mere proteinholdigt mad, som min træner sagde. Så jeg prøvede at holde kostplanen. Men efter nogle måneder, måtte jeg kapitulerer.

Dels var det trættende at veje alt, det tog lysten fra at tilberede maden, dels var det så store portioner og flere gange om dagen, at jeg droppede det. Havde taget en del på, naturligvis muskelmasse, men så sandelig også en del på maven, som absolut ikke var klædeligt.

Så da kontrakten udløb, valgt jeg at træne videre, men fik anbefalet en anden personlig træner, som lavede et andet kostprogram til mig. Det var så næsten i den anden grøft, men stadig hvor alt skulle vejes og måles. Her skulle jeg pludselig tabe 6 kg fedt, dvs nærmest ikke spise, og alt skulle vejes stadigvæk.

Så efter en måned på den plan, valgt jeg igen at stoppe kostplaner.

Der har uden tvivl ikke været noget i vejen med nogle af kostplanerne, men for mig fungerede det overhovedet ikke, at skulle tænke mad, madlavning og veje måle alt konstant.

Jeg var dog blevet meget glad for styrketræningen, og da jeg havde fået en skade i min ene fod efter mit sidste halvmaraton, og ikke kunne løbe, fortsatte jeg med styrketræningen.

Jeg var så heldig, at jeg kunne dele min begejstring for styrketræningen med mine brugere på mit job.

Jeg arbejder til dagligt som sygeplejerske på en specialinstitution for misbrugere. Dette bevirkede at efterspørgslen blandt mine brugere blev større og større, og derfor valgt min arbejdsplads at give mig fitnessinstruktør uddannelsen.

Det er skønt at kunne kombinere min passion for styrketræning med mit arbejde, og det giver så meget mening.

Men efter et års tid syntes jeg, at jeg var gået lidt i stå med min egen udvikling, og min krop var jo vænnet til styrketræningen 3 gange ugentligt. Det er svært at presse sig selv, synes jeg. Så jeg fandt ud af, at jeg måtte have fat i en personlig træner.

Valget faldt på Fortius Fitness, for da jeg søgte på nettet efter personlige trænere, syntes jeg absolut det tiltalte mig mest.

Dels var der fred og ro omkring træningen, da der ikke er mere end to, der træner samtidig. Det er et kæmpe plus, da træningscentrene tit er overfyldte.

Dels var fokus på mig og min træning i top, da det er en til en. Har selv oplevet, at selvom man har personlig træner på i de store centre, er det meget svært for trænerne at holde fokus, da de selv bliver forstyrret af omgivelserne.

Ydermere blev jeg så glad og positiv over, at jeg ikke skulle veje og måle min mad, men blot følge nogle ganske simple og lette kostråd.

Jeg søgte en moden træner, der matchede min egen alder, og gerne en kvinde, da jeg tænkte en kvinde bedre kunne forstå mine ønsker som kvinde. Jeg havde brug for en træner, der kunne skubbe og presse mig på en god, rolig og moden facon.

Jeg fik Mia, og det har virkelig været et utrolig godt forløb. Hun var stille, rolig og meget imødekommende. Lyttede til mine ønsker og mål, som var at blive strammet op. Jeg skulle ikke tabe mig, men have mere muskelmasse.

Mia har været i stand til at støtte og vejlede mig på en dejlig rolig og omsorgsfuld måde, og har presset mig i de forskellige øvelser, præcis som jeg ønskede.

Hun har formået at lave et program, der er let og enkelt og virkelig giver bonus.

Selve kostprogrammet er ganske enkelt og let at gå til, og alt i alt har jeg tabt mig nogle centimeter over det hele, og fået meget mere muskelmasse.

Jeg har trænet en gang om ugen med Mia i ca. 8 uger og har selv trænet 2 gange ugentligt.

Hun har været en virkelig god træner og sparringspartner for mig under hele forløbet, og jeg slipper hende heller ikke. Har bestemt tænkt mig, at tage en time med hende i ny og næ, så jeg kan fortsætte min udvikling.

Jeg kan varmt anbefale Mia og Fortius Fitness.”

Lone Søgaard – 54 år, Sygeplejerske, Hvidovre

Natascha fik lagt anoreksien bag sig og blev glad for sit spejlbillede

“Nu ser jeg ikke længere et barn i spejlet, men en slank, veltrænet kvinde, der ELSKER tilværelsen! Jeg ville ønske for alle, at de gav sig selv den gave, det er at gennemgå et forløb hos en personlig træner som Mia. Det er en investering i livet selv”*

Natascha

Natascha Fuglebjerg

“Som ung 13. årig udviklede jeg et forvrænget forhold til mad, træning og min krop. Jeg begyndte at spise mindre og mindre og fandt til min misforståede glæde ud af, at jeg kunne kontrollere min vægt gennem mad og træning. I en tid hvor alt virkede rodet i mit liv, fandt jeg ro i det, der hurtigt udviklede sig til anoreksi.

Men efter mange år i anoreksiens vold, lignede min 22-årlige krop ikke en ung kvindes, men et barns og jeg var led og ked af den. Når jeg så mig i spejlet mindede den mig konstant om den kamp, jeg har måttet kæmpe mod anoreksien.

Den atletiske krop, jeg havde som elitesvømmer, var væk, og uanset hvor mange løbeture jeg løb og øvelser jeg lavede på stuegulvet, forblev den tynd og mager at se på.

Jeg ønskede at opbygge muskler, tage på på den sunde måde og forme en smuk, muskuløs og stærk krop, men havde ikke selv de nødvendige kundskaber.

Derfor søgte jeg en personlig træner, til at give mig indsigt i styrketræningens verden. En verden, der, trods et liv fyldt med svømning, taekwondo, løb, dans og andet træning, var mig ukendt.

Efter lang tids søgen blandt al verdens trænere, der lovede at jeg kunne ”tabe mig X antal kg på få uger”, fandt jeg Fortius Fitness. Jeg læste tidligere klienters rosende ord og kontaktede dernæst Fortius Fitness.

Straks tilbød de mig et forløb hos Mia, som, ligesom jeg, ikke startede med at styrketræne for at tabe sig, men fordi hun ønskede at forme sin ellers slanke krop.

Jeg blevet taget super godt imod og Mia var øjeblikkeligt klar på opgaven – at give mig de nødvendige redskaber til at kunne styrketræne og spise korrekt, med det formål at bygge muskler.

Appetitten kom i takt med at træningen påbegyndte, og jeg mærkede hurtigt ændringer i form af større glæde, positivitet, bedre søvn og mere energi.

Jeg fik det 200x bedre og Mia var FANTASTISK til at motivere og lytte, hvis der var noget, jeg havde brug for at få talt om. Allerede efter få uger var mine overarme synligt større og styrken fulgte med. Fremskridtene var markante og sås efter få træningspas.

Ligeledes var det skønt, at der ikke blev set skævt til mig trods min forhistorie og mit magre udseende. Jeg blev accepteret og hjulpet med udgangspunkt i det sted, jeg nu engang var i mit liv.

Mit forløb hos Fortius Fitness med Mia har været skelsættende.

Jeg har fået mod på livet, lagt sygdommen bag mig og er blevet glad og positiv.

Nu ser jeg ikke længere et barn i spejlet, men en slank, veltrænet kvinde, der ELSKER tilværelsen!

Jeg ville ønske for alle, at de gav sig selv den gave, det er at gennemgå et forløb hos en personlig træner som Mia. Det er en investering i livet selv!”

Natascha Fuglebjerg – 22 år, Medicinstuderende, Søborg

Mathias tabte 8,7 cm i taljemål og øgede til muskelmasse væsentligt

“Min hverdag er blevet meget anderledes, end hvad den plejede at være. Jeg kan mange flere ting, min kondition er blevet meget bedre og jeg er generelt meget mere tryk ved min egen krop. Det har helt klart været en fantastisk investering i mig selv at få en personlig træner”*

“Da jeg første gang kontaktede Fortius Fitness, havde jeg allerede tabt mig en del, men jeg kunne simpelthen ikke komme videre i min træning, jeg kunne ikke tabe mig mere og jeg manglede noget mere viden og forståelse for styrketræning. Alt i alt var jeg blevet frustreret over, at jeg ikke kunne se nogle ændringer længere.

Jeg vidste også, at jeg havde et behov for en der kunne holde mig i ørene! Mit oprindelige mål var at tabe mig det sidste fedt og opbygge mere muskelmasse. Men ud over det, har jeg fået meget mere viden omkring kroppen og teknikken i træningen.

Min hverdag er blevet meget anderledes, end hvad den plejede at være. Jeg kan mange flere ting, min kondition er blevet meget bedre og jeg er generelt meget mere tryk ved min egen krop. Det har helt klart været en fantastisk investering i mig selv at få en personlig træner! Bare sådan noget som at tage trøjen af, når man er på stranden, er ikke længere noget, jeg føler mig ukomfortabel ved længere, faktisk er det noget, jeg er stolt over.

Selvfølgelig er det hårdt, og du kan ikke undgå at blive presset, men man får sig også en hyggelig omgangskreds, når man træner i Fortius Fitness. Jeg kan stærkt anbefale at anskaffe dig Mikkel som træner! Han er et fantastisk menneske og en afsindig god træner! Jeg er evigt taknemmelig.”

Mathias Villadsen – 21 år, Studerende, København

Morten øgede sin vægt med 5,4 kg (4,9 kg muskelmasse) + 15 cm på 5 uger

“Mine resultater gennem forløbet var langt bedre, end jeg havde forventet – synlige og hurtige resultater takket være en yderst kompetent træner, der forstod at motivere og presse mig tilstrækkeligt samtidig med at coache mig omkring, hvordan maden kan tilpasses min hverdag”*

“Jeg fik anbefalet Fortius Fitness af andre personlige trænere, da jeg ønskede at tage på i vægt.

Hos FF fik jeg mulighed for at få både kostoptimering og træning af en træner, der selv havde haft lignende udfordringer. Det gjorde en stor forskel for mig!

Mine resultater gennem forløbet var langt bedre, end jeg havde forventet – synlige og hurtige resultater takket være en yderst kompetent træner, der forstod at motivere og presse mig tilstrækkeligt samtidig med at coache mig omkring, hvordan maden kan tilpasses min hverdag.

En super positiv oplevelse, som jeg klart vil anbefale alle der ønsker at få det bedre med deres krop!”

Morten Teilmann Knudsen – 28 år, Kbh Ø

Yannick øgede sin muskelmasse og fik afhjulpet sine skader

“Jeg er gået fra 68.5 kg til 75.8 kg, hvilket var målet, at jeg gerne ville op og veje minimum 75kg”*

Personlig træner fitness og sundhed

Yannick Verge Jensen

“Efter nogle år med on and off træning valgte jeg Fortius Fitness, da jeg havde brug for at få noget kontinuerlig træning indført i min hverdag. Jeg havde fra jeg var helt lille og til teenagealderen dyrket meget fodbold, men det stoppede som 16-årig for alvor grundet ankel og lyskeskade.

Jeg havde, som en del andre, valgt at træne her og der i et fitness center, men havde aldrig kunne holde det vedlige, grundet manglende tracking af resultater, samt professionel vejledning omkring øvelser, teknik og kost. Jeg ledte længe efter det rette sted, og faldt over Fortius Fitness, som jeg havde læst gode anmeldelser om.

Og jeg blev ikke skuffet.

Et af mine mål var at tage på i vægt, da jeg altid har vejet lige en tand for lidt. Derudover var det også et mål at lære at kunne løfte rigtigt, bruge den rigtige teknik i øvelserne, og ikke overbelaste de skader, jeg i forvejen havde.

Som sælger fra kl.10-18 hver dag havde jeg levet usundt med nemme spisevaner som junkfood, manglende motion og sene sengetider. Så det var også noget, jeg ville have rodet bod på. Generelt havde jeg ikke været alt for flink ved min krop. Det var på tide at gøre noget ved de dovne vaner.

Jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg valgte Fortius Fitness som stedet, hvor jeg skulle få sparket mine dårlige vaner væk. Træneren har fra dag 1 af, været yderst behagelig at tale med, taget hensyn, hvis jeg har haft nogle små skavanker, samt været med til at motivere og skubbe mig hen mod der hvor jeg er nu, blot på rundt regnet en måned.

Jeg er gået fra 68.5 kg til 75.8 kg, hvilket var målet, at jeg gerne ville op og veje minimum 75kg.

Jeg føler mig stærkere, jeg føler mig mere tilpas, og jeg spiser mere af det grønne og mere af det rigtige. Jeg husker mine måltider, og jeg ville ikke have nået en så hurtig fremgang uden Martin ved min side.

Træningen tager hensyn til ens krop, og hvem man er, og man lægger stille og roligt på fra gang til gang. Resultaterne taler sit tydelige sprog.

Efter at par få gange kunne min omgangskreds tydeligt se, at jeg havde fået lidt større arme, og havde fået en sundere tilgang til tingene.

Man skal være indstillet på, at forløbet kræver man selv yder 100%. Dvs. at man så vidt så muligt overholder de råd, man får, og at man tager det der bliver sagt til en til sig. Gør man det, ja så kan man ikke undgå at opnå resultater.

Jeg har været rigtig glad for forløbet. Trænerens øvelser har på kort tid hjulpet mig til at blive mere muskuløs, tage på i vægt og få det endnu bedre med mig selv.

Han er en yderst sympatisk fyr, samt en superdygtig træner. Man får lyst til at presse sig selv ekstra, med ham som træner. Han tager hensyn til ens småskader og finder alternativer, hvis man har for ondt. Jeg har nydt rigtig godt af træningsøvelserne, og fået nogen fifs med omkring, hvad der ville hjælpe på min dårlige ankel og lyske.

Det har betydet, at jeg har benyttet en af trænerens øvelser til min ankel, og min ankel har fået det meget bedre siden det.

Træningen har medført jeg er blevet endnu gladere for min krop, fået endnu mere velvære og fået endnu mere mod på tingene. Han har med andre ord i den grad været en nøglefaktor til, at jeg har fået glæden tilbage ved træning, og opnået de resultater, jeg har opnået på så kort tid.

Derudover skal der også lyde en stor tak, til min dejlige kæreste for at have støttet mig igennem hele forløbet, som selv er en del af træningsmiljøet og stor fortaler for det. Det har været medvirkende til, jeg har taget skridtet videre. Alt i alt en super positiv indvirkning i mit liv.”

Yannick Verge Jessen – 24 år, Erhvervskonsulent for 2 M solutions, København 

Lasse fik øget sin muskelmasse med 5 kg og fik en mere robust krop

“Efter mit forløb hos Nina, føler jeg mig mere robust, glad og tilfreds med mig selv. Helt konkret har jeg tabt mig “de rigtige steder”og taget 5 kg på i muskelvægt – alt i alt er jeg supertilfreds”*

Lasse Søgaard

“Jeg havde læst en hel del gode ting om Fortius Fitness online, som egentlig var afgørende for at tage kontakt i første omgang. Jeg var faktisk meget i tvivl, da der var begrænset med cases om muskelopbygning og vægtøgning, som var det jeg ville. Den første samtale med min træner, Nina Bibic, var nok til, at jeg følte det kunne gøre en forskel.

Jeg har altid følt, at jeg burde gøre noget mere med min krop. Ikke nødvendigvis bodybuilding men egentlig bare gøre noget godt for mig selv. Jeg manglede bare redskaberne, og derfor søgte jeg kontakten.

Jeg har trænet nogle gange før i perioder og så ofte stoppet igen. Jeg følte jeg havde brug for at vide, hvordan man reelt træner. En ting er at gå ned i et fitnesscenter. En anden ting er reelt at vide hvad man foretager sig.

Efter mit forløb hos Nina, føler jeg mig mere robust, glad og tilfreds med mig selv. Helt konkret har jeg tabt mig “de rigtige steder”, taget 5 kg på i muskelvægt og hele taget kunne se små fysiske ændringer. Alt i alt er jeg supertilfreds.

Dette var ikke vægttab, som mange af Fortius Fitness’ anmeldelser, så derfor vil jeg gerne give min varmeste anbefaling til folk, som har brug for muskelopbygning. De ved virkelig, hvad de laver.

Jeg er blevet meget mere tilfreds med mig selv. Derudover føler jeg også bare et mentalt overskud, da den grå sky med “åh, jeg burde tage ned at træne, men…” er fuldstændig væk. Nu gør jeg det bare et par gange i ugen, spiser ordentligt og efter deres principper og så passer det perfekt ind i en travl hverdag.

Forløbet har været spændende, udfordrende og ikke mindst lærerigt. Jeg er virkelig blevet sat ind i det at træne på den rigtige måde og spise ordentligt. Dertil vil jeg gerne give Nina Bibic, fra centret i Fredericia, min varmeste anbefaling. Hun er skarp, altid glad og virkelig god til det, hun gør. Jeg har altid set frem til mine træninger med hende.”

Lasse Søgaard – 20 år, Studerende, Vejle

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.