Tema: Styrke

Her har vi samlet et udpluk af vores klienter, der havde brug for og gavn af mere styrke.

Styrke forebygger skader og hjælper mod hverdagens skavanker.

Desværre aftager vores styrke mærkbart med alderen, men det er ikke det samme som at den skal gå tabt for altid.

Den er heldigvis let at opbygge igen.

Tilde blev stærkere og slap af med skavanker

“Jeg har opnået igennem dette forløb, at der var fremgang i min træning, og det har været super fedt, at gå fra kun at stå i en planken i 30 sek. uden vægt til 40 sek. med 20 kg”*

jeg vil tabe mig nu

“Jeg valgte personlig træning med Fortius Fitness, fordi jeg gik ind for deres koncept og måde at gøre tingene på. Mit ønske var som helhed at få en stærkere krop, da jeg dyrker håndbold, da det kan være fysisk hårdt.

Jeg har igennem mit liv i mange år været aktiv, og min kropsopfattelse er god og jeg har altid været glad for min krop, jeg har bare manglet lidt flere muskler.

Men hensyn til træning før dette forløb, har jeg selv styrketrænet og løbet og spillet håndbold, hvor der også har været en masse øvelser, der skulle gøre en i bedre fysisk form.
Jeg trænede ca. 2 gange om ugen. Kosten har jeg ikke før som sådan tænkt over, da jeg synes jeg har spist ok sundt til en vis grad.

Det var helt nyt da jeg gik ind i det med personlig træner, og jeg havde længe overvejet det, og så jeg chance til at prøve det, og nu har jeg været igennem et helt forløb, og det har været fedt.

Jeg har opnået igennem dette forløb, at der var fremgang i min træning, og det har været super fedt, at gå fra kun at stå i en planken i 30 sek. uden vægt til 40 sek. med 20 kg.

Kan tydelig mærke på min krop, at den bliver stærkere og stærkere. Rigtig fedt.

Jeg har oplevet forløbet rigtig godt.

Det har været rart at få lært hvert øvelse ordentlig, så man er sikker på man gør det rigtigt, og det har været rart og få mere indsigt i de forskellige ting som kost og træning og i, hvad for nogle ting der kan hjælpe med de mål man søger inden for træning.

Jeg vil gerne anbefale Mikkel til andre, da han har været god til at lære fra sig. Og træning har været hård på den gode måde. Jeg har kunnet mærke min krop og mærket nogle muskler, som jeg ikke har mærket længe.

Tak for det Mikkel det har været fedt at havde dig som træner.”

Tilde Raben – 24 år, Butiksaasistent, Vanløse

Jens tabte 4 kg fedt og smed 12 cm om maven

“Det er fedt at se, hvordan man fra træning til træning bare bliver stærkere og stærkere og bedre og bedre til øvelserne. Men vigtigst af alt har jeg kunne mærke, at det hjælper i det daglige arbejde”*

vægttab silkeborg

Jens Kjær

“Jeg holder af mit arbejde og vil gerne kunne arbejde mange år endnu.

Jeg har arbejdet som murersvend i 4,5 år, og det kører på skinner, der er masser at laver, og det kører bare derud ad.

Men det er et meget fysisk hårdt arbejde, og overbelastninger og arbejdsskader kan forekomme, så man kan risikere at blive tvunget til at skulle foretage karriereændringer mod sin vilje.

Derfor valgte jeg at tage kontakt til Fortius Fitness i Silkeborg for at komme i gang med nogle øvelser, der kunne mindske chancen for skader og som samtidig kunne forbygge.

Lige fra dag 1, blev man modtaget med et kæmpe overskud, et ”hvad så der ” ” får du spist ordentligt” ” har man det godt” – alt sammen god energi, hvilket gør, at man bliver endnu mere motiveret til den træning der skal til at i gang.

Og resultaterne er krystalklare.

Det er fedt at se, hvordan man fra træning til træning bare bliver stærkere og stærkere og bedre og bedre til øvelserne.

Jeg har engang prøvet 5:2 kuren, men endte med at kører træt i det. Og ellers har jeg aldrig tænkt så meget over, hvad der blev spist. Jeg har nok slæbt rundt på en 5-10 kg for meget.

Målet var som sådan ikke, at jeg ville tabe mig, men jeg tænkte der nok røg et kilo eller to. Men efter informationsmødet steg interessen for at se, hvad det afsluttende resultat kunne blive.

Og efter at har sagt nej tak til pizza kl. 03 om natten, efter man har været på musikjob, er som om man kan flyve til næste træning.

Endte med at tabe 4 kg ren fedt og samtidig tabe mig 12 cm rundt om maven.

Men vigtigst af alt har jeg kunne mærke, at det hjælper i det daglige arbejde.

Jeg har været vildt godt tilfreds med forløbet, både med øvelserne, faciliteterne og træneren. Der har bare været styr på det hele, lige fra at man kommer ind af døren første gang, til man forlader den igen.

Der er kun ros tilovers her fra og til Fortius Fitness.”

Jens Kjær, 26 år, Murersvend, Silkeborg

Liselotte tabte 6,8 kg og 26 cm og øgede sin styrke væsentligt

“Jeg kom hurtigt til at elske de to gange om ugen, hvor Pia kompetent indviede mig i styrketræningens principper. Det var meget trygt, husker jeg, at være ”overvåget” af en ekspert som hende, så jeg fik de rette vaner fra starten”*

Liselotte

“Jeg mindes med smil min første time i Fortius Fitness. Som gammel triatlet og stadig meget aktiv på løbe- og cykelfronten, havde indendørs træning og motionscentre slet ikke min interesse. Men nysgerrig som jeg er, og frisk på at prøve en ny sportsgren, stod jeg der i centret for første gang, med det planlagte forløb foran mig.

Jeg var dog afklaret med, hvad jeg ville have ud af det, nemlig træning af de store muskelgrupper og en endnu bedre fysisk form, så jeg kan beholde min stærke krop længe endnu. Altså ingen konkurrencer og store muskler: ”Gad vide, om træneren vil forstå det,” tænkte jeg.

Det gjorde Pia selvfølgelig.

Nu tilbage til starten. Jeg smilede mig igennem alle øvelserne første gang, da jeg slet ikke kunne kende mig selv med vægtstænger i hænderne.

Hvad lavede jeg dér?

Og det sjove var, at da vægtbelastningen jo i starten var lille, mens jeg lærte teknikken i øvelserne, så kom jeg ud med ømme muskler i nakken. Det var et udpræget begynderfænomen, en slags anspændthed i den nye verden af jern og vægte, som heldigvis hurtigt forsvandt, da vægten langsomt forøgedes, og træningen gav mere og mere mening.

Jeg kom hurtigt til at elske de to gange om ugen, hvor Pia kompetent indviede mig i styrketræningens principper. Det var meget trygt, husker jeg, at være ”overvåget” af en ekspert som hende, så jeg fik de rette vaner fra starten.

Og stor var glæden hver gang, jeg oplevede, at vægtebelastningen blev mindre under øvelsen. Det skete nemlig, når jeg fangede den helt rigtige måde at lave den på.

Så lagde Pia ”gaver” på (mere vægt), så jeg hele tiden blev udfordret. Hverken for meget eller for lidt, og jeg oplevede, at jeg blev stærkere og stærkere.

Det kunne jeg især konstatere, da jeg hjemme greb fat i min ellers tunge hækkeklipper for at give hækken en omgang. Maskinen havde sørme tabt sig siden sidst, så det blev en leg at klippe hæk.

Nu, et halvt år efter jeg startede hos Pia, træner jeg selv to gange ugentligt i et center. Blot 45 minutter pr. gang behøver jeg for at styrke de store muskelgrupper.

Så kan jeg jo løbe og cykle alt det jeg vil ved siden af, men jeg er vild med at vide, at jeg får den grundige muskeltræning hver uge.

Og udover at belastningen jævnligt øges, så arbejder jeg på mere bevidsthed i øvelserne, altså at være tilstede og nyde dem, selv om kroppen presses og sveden hagler af.

Sidst men ikke mindst er der jo den fantastiske oplevelse at vitalitet, som følger efter hver træning og tanken om, at jeg har gjort noget godt for at beholde min sunde og stærke krop længe endnu.”

Liselotte – 51 år, Kontor, København

Liselotte blev stærkere og fik en bonus

“Og så har jeg måtte sande, at styrketræning er den bedste træning for kvinder i den modne alder, hvis muskelmassen skal beholdes. En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med”*

Vesterbro træner

Liselotte Jensen

“Jeg valgte Fortius Fitness, fordi min træner selv har mærket præcis de udfordringer, jeg selv kæmper med på egen krop, og pga. lokaliteterne, som er et mindre og superhyggeligt center nær Kgs. Nytorv.

Der er ingen ventetid ved maskinerne, ingen høj musik, ingen rod, ingen mobil snak, ingen trængsel – dejligt!

Der er ingen forvirrende snak om træning og kost, om hvornår du skal spise, og hvornår du ikke skal.

Jeg har fået godt styr på kosten ved at følge de lette kostprincipper og Fortius Fitness kostpyramide.

Mit største mål var at blive stærkere, og det må absolut siges at være nået.

Jeg er f.eks. gået fra blot 5 kg i skulderpres – til 12 kg i dag!

Det samme gør sig gældende i Pulldown, hvor jeg startede på 25 kg, og synes det var voldsomt tungt, og alligevel er jeg på 48 kg i dag.

Jeg har fulgt de enkelte træningsmetoder jeg har fået, og trænet 3 gange om ugen – og er, med hjælp fra min træner, på rette vej mod de resultater jeg ønsker med min træning.

Og så har jeg måtte sande, at styrketræning er den bedste træning for kvinder i den modne alder, hvis muskelmassen skal beholdes.

En hel fantastisk bonus ved at blive stærkere og få mere muskelmasse, er det vægttab der følger med.

Jeg er stadig i et forløb, og selvom man ikke kommer sovende til resultaterne og selv skal huske at være 100% engageret – så er min træner altid motiverende og støtter mig – og hjælper mig op på hesten igen, når jeg er falder af.

Stor tak til Eva, det har været utrolig lærerigt og hårdt på den fede måde at have dig som træner.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig.

Du har så meget erfaring, energi og smittende humør, at alle burde træne sammen med dig.”

Liselotte Jensen – 53 år, Advokatsekretær, Frederiksberg

Gerd fik styrket sin krop og fik fedtprocenten 5 % ned

“Min dagligdag har ændret sig. Større velvære, bedre nattesøvn og jeg begynder at se forandringerne på min krop. Jeg træner 3 gange om ugen med stor fornøjelse. Mit højre knæ fungerer uden smerter, og min venstre skulder bliver stærkere allerede nu og arbejder sammen med højre side. Hele mit skulder/nakkeparti styrkes og min holdning er allerede forbedret markant”*

“Jeg startede forløb i Fortius Fitness februar 2018 hos Finn Erik – det er det bedste jeg har gjort for mig selv i årevis og hver træningsseance giver glæde og fastholder målet.

En overbelastningsskade i højre knæ stoppede min indendørs cykeltræning (som optakt til foråret udendørs) og efter jul stod jeg med en krop som bulede forkert og intet kunne.

Jeg har altid motioneret mange timer om ugen, men de seneste 5 år har arbejdet fået mere plads og styrketræning er aldeles forsvundet, og en venstre skulder nåede kun lige tilbage i form efter en operation, da cykelpas blev den eneste træning.

Rastløs, uden at kunne kanalisere energien over på cyklen, med et knæ der ikke kunne gå på trapper og en tydelig fornemmelse af manglende styrke, og en venstre skulder som var efterladt uden muskler – og en vægt på vej i en forkert retning – måtte jeg konstatere, at det kunne jeg ikke tale mig fra.

Jeg ved, hvor vigtigt det er for kroppen (bliver 60 i år) at fastholde styrke og funktion, og motivationen var nu i top for at forandre min virkelighed. Dog ville jeg ikke kunne starte uden sparring og personlig træner, hvilket jeg ikke har prøvet før.

Jeg valgte personlig træning via Fortius Fitness. Hjemmesiden guidede fint i forhold til mål med min træning og match med træner, som ramte lige i plet. Hurtig respons og opstart.

Målene for min træning var styrke, muskler og et lille vægttab.

Efter en måned fik jeg øjnene op for ekstra gevinster – hvordan min træning også understøttes af Finn Erik med øje for smidighed, funktionalitet af kroppen, fokus på hele kroppens samfunktion og styrke ud fra mit niveau.

Hver eneste gang.

Mine øjne er for alvor åbnet i forhold til genopdagelse af muskler, funktion, træning mm.

Det er en glæde, og jeg traf en beslutning om at forlænge mit 3-måneders forløb allerede nu med yderligere 3 måneder.

Jeg kan se min egen langsigtede positive udvikling, i samarbejdet med Finn Erik, og jeg vil gerne løfte barren højere og nå i mål med super teknik, god styrke og funktion af hele kroppen – også til gavn på cyklen.

Træningen giver energi, glæde og fokus på udvikling i en virkelighed, hvor der også er set backs.

Min dagligdag har ændret sig. Større velvære, bedre nattesøvn og jeg begynder at se forandringerne på min krop. Jeg træner 3 gange om ugen med stor fornøjelse.

Mit højre knæ fungerer uden smerter, og min venstre skulder bliver stærkere allerede nu og arbejder sammen med højre side. Hele mit skulder/nakkeparti styrkes og min holdning er allerede forbedret markant.

Finn Erik er en personlig træner med altid godt humør.

Han tager afsæt i din dagsform og forstår at presse dig på en positiv måde til at yde det bedste. Ser på kroppen som en helhed og er konstant opmærksom på justeringer og optimeringer. Finder den bedste arbejdsform for dig til at nå dine mål. Støttende, fokuseret og opmærksom i hver eneste øvelse.

Jeg vil anbefale ham som personlig træner, uanset om du er skadesramt, nybegynder eller blot skal have boostet din form – han får det bedste frem i dig.”

Gerd Leikersfeldt – 59 år, Overlæge, Herlev

Susanne øgede sin styrke og fik genbygget sin krop

“For mit vedkommende begyndte jeg at mærke en ændring til det absolut bedre allerede efter tre træningsgange Efter femte træningsgang var der markante forskelle at mærke og se, både mht. mine mål og min vægt”*

Susanne Nørgaard

“Som følge af et langvarigt sygdomsforløb havde jeg “glemt” og misligholdt min krop. Jeg havde virkelig brug for at få genopbygget mig selv og få min fysiske styrke tilbage og valgte at starte et forløb i Fortius, fordi mit ønske om styrketræning her kunne kombineres med en personlig træner.

Selve træningen i Fortius foregår i behagelige omgivelser uden en masse andre der træner samtidig. Der er ro til koncentration, og plads og rum til at være nybegynder med alt, hvad dette kan indebære. Den personlige træner har fuldkommen fokus på dig, din træning, dine behov og ønsker og alt foregår på en professionel måde.

For mit vedkommende begyndte jeg at mærke en ændring til det absolut bedre allerede efter tre træningsgange Efter femte træningsgang var der markante forskelle at mærke og se, både mht. mine mål og min vægt.

Jeg er nu færdig med forløbet med min personlige træner og jeg er helt klar til, og fuldt ud instrueret til at fortsætte min træning i Fortius på egne ben.”

Susanne Nørgaard – 57 år, Lærer og afdelingsleder på en folkeskole, Vanløse

Peter øgede sin styrke og forbedrede sine sportsresultater

“Træningen med Fortius Fitness har åbnet mine øjne for, at godt nok var jeg i fin form, men der var og er stadig masser af potentiale til at blive meget stærkere. Allerede nogle få måneder inde i træningen, kunne jeg direkte mærke og måle fremgang”*

Fitness

Peter Jakobsen

“Jeg er ultracyklist og har et mål om at cykle langt – rigtigt langt, sådan ca. 10.000 km som en lang enkeltstart. Det kræver, udover en masse træning på cyklen, en stærk krop der er i stand til at klare den belastning som en så krævende fysisk udfoldelse vil medføre.

Derfor har jeg søgt hjælp hos flere forskellige personlige trænere med forskellige resultater. Fælles for dem alle var dog, at ingen af disse rigtig formåede at sætte sig ind i mit projekt, mit behov og meget vigtigt, at få mig til at føle deres commitment – og deraf blev resultaterne i den sidste ende heller ikke helt tilfredsstillende.

Jeg sad ofte tilbage med følelsen af, at træningen og træningsplanlægningen var for overfladisk og for tilfældigt – og jeg havde svært ved at få sikkerhed for, at jeg var på rette vej. Jeg savnede målsætninger og snak om resultater – jeg var usikker.

Min kontakt til Fortius Fitness var således endnu et forsøg på at finde en personlig træner der dels var i stand til at planlægge min træning ud fra mit projekt – dels overfor mig formåede at vise og udstråle at vedkommende faktisk interesserede sig for, at vi sammen kom i mål.

Derudover var det et meget vigtigt punkt for mig, at vi sammen kontinuerligt skulle kunne både konstatere og vurdere resultaterne, drøfte resultaterne og deraf sikre at vi hele tiden er på rette vej.

Jeg tog kontakt til Fortius Fitness. Og det var et rigtigt godt valg!

Fra dag 1 har der været fuldstændig styr på træningsplanlægningen. Og fra dag 1 er alle resultater blevet skrevet ned. Træneren har konstant fokus på, at vi når præcis det, vi skal og at træningen styrker de områder der vigtige i forhold til mit projekt.

Uheldigvis er jeg meget disponeret for småskader. Også disse er han rigtig dygtig til at tage hensyn til og finde alternative veje. Han siger bestemt “nej” når en træningsøvelse, grundet en skade, ikke må gennemføres – men samtidig har han så altid et alternativt.

Jeg har tidligere selv formået at skabe et dengang nødvendigt vægttab på 25 kg – og således er min vægt ikke et problem. Ligeledes har jeg egentlig følt at min krop har haft det godt, og at jeg var forholdsvis stærk.

Træningen med Fortius Fitness har åbnet mine øjne for, at godt nok var jeg i fin form, men der var og er stadig masser af potentiale til at blive meget stærkere. Allerede nogle få måneder inde i træningen, kunne jeg direkte mærke og måle fremgang.

En deltagelse i et hårdt og særdeles kuperet cykelløb gav mig beviset for at træningen allerede havde skabt resultater.

Jeg gennemførte det samme løb året før – men denne gang kunne jeg mærke at jeg var meget stærkere, de mange og særdeles stejle bakker blev passeret med en helt anden styrke end året før – og den endelige placering viste også en markant forbedring.

Den dag blev beviset leveret og resultaterne dokumenteret. At kroppens forandring så også lige så stille kan ses – det er blot et tilfredsstillende plus.

Jeg vil til enhver tid give Fortius Fitness min bedste og stærkeste anbefaling.

Endelig har jeg fundet en personlig træner som viser interesse og engagement – og endelig har jeg fået en personlig træner der holder et skarpt øje på, at vi når de resultater vi skal.

Samtidig føler jeg mig meget tryg, da jeg dels kan mærke at træningen er planlagt nøje, men også det at træneren formår at skifte kurs og finde en alternativ vej, når eksempelvis en skade eller overbelastning driller.

At træne hos Fortius Fitness har indtil videre på alle områder oversteget mine forventninger – og jeg håber (og planlægger efter) at bruge træneren i rigtig lang tid fremover.

Søger du en personlig træner – så er du hos Fortius Fitness i trygge hænder!”

Peter Jakobsen – 52 år, Selvstændig (ejer af WastePartner Management), Ultracyklist, Birkerød

Helle tabte 28,5cm og 8kg på 2 måneder og har fået nemmere ved at klare sit job

“Jeg har på 2 måneder tabt mig 8 kilo og 28,5 cm på kroppen, hovedsagelig overkrop og mave. Er blevet meget smidigere og meget stærkere. Hvilket har bevirket, at jeg har nemmere ved at klare mit job og løfte korrekt. Har fået mere energi og lyst til at bevæge mig”*

“Jeg valgte Fortius for at blive stærkere, så jeg kan blive i mit job, som kun bliver tungere.
Havde problemer med at containerne var tunge, samt at løfte korrekt. For 3 år siden fik jeg en lille diskusprolaps, som jeg heldigvis kun mærker lidt til.

Min dag gik med at arbejde, gerne mange timer (9-10 timer) og derefter hjem på sofaen og en belønning chokolade. Dog fik jeg altid gået over 10.000 skridt/dagen.
Alt i alt blev jeg bare mere og mere overvægtig. Pga. overgangsalder satte de ekstra kilo sig hovedsagligt på maven. Jeg gjorde intet for at ændre livsstil før forløbet hos Fortius Fitness.

For 5 år siden prøvede jeg et fitnesscenter med 1 times vejledning før start. Jeg følte bare ikke, at jeg vidste nok om hvad og hvordan jeg skulle gøre, samtidig følte jeg mig usikker blandt alle de mennesker, der også var der.

Da jeg så startede forløbet hos Fortius Fitness og fandt ud af at kostvejledning også var med, var det kun et ekstra plus.

Jeg har på 2 måneder tabt mig 8 kilo og 28,5 cm på kroppen, hovedsagelig overkrop og mave. Er blevet meget smidigere og meget stærkere. Hvilket har bevirket, at jeg har nemmere ved at klare mit job og løfte korrekt. Har fået mere energi og lyst til at bevæge mig.

Jeg er blevet vild med at træne med vægte, så det vil jeg blive ved med. Har købt mine egne vægte.

Jeg kan i den grad anbefale Tina til andre. Det har været rigtig godt for mig at blive motiveret og presset til at yde noget mere af Tina. Det har været et helt fantastisk forløb for mig og det helt rigtige at gøre.”

Helle Krebs – 51 år, Post Danmark, Randers

Kim blev strammet op og fik øget sin styrke

“En af mine målsætninger var at nå dertil, hvor det jeg var mere motiveret til at træne selv. Det er jeg meget tættere på her efter forløbet, end da jeg startede. Jeg skal muligvis have et par opfølgende timer om et stykke tid, men jeg er meget bedre klædt på til at træne selv nu”*

personlig træner kastrup

Kim Andreasen

“Jeg besluttede at prøve en personlig træner, fordi jeg havde trænet af mange omgange, men altid lidt ufokuseret og uden nogen særlig effekt.

Jeg havde ikke så stor fokus på kostomlægning, men ville gerne opleve effekten af en træning, hvor jeg blev holdt til ilden hele tiden.

Mine målsætninger var at blive strammet en smule op. Jeg havde egentlig ikke behov for at tabe mig, men mere på at få mere kropsstyrke.

Jeg har haft fornøjelsen af Thomas Rafn som træner.

Det har været hårdt, lærerigt, spændende, sjovt og utrolig givende.

Jeg kan klart mærke en forskel fra starten til slutningen af forløbet.

Thomas er kontant og dygtig. Der er ingen kære mor til træningen, men sådan skal det være.

Thomas er motiverende og støttende og træningen er afvekslende og han var god til at tilpasse den til mine mange småskavanker.

Og så har vi haft det supersjovt!

En af mine målsætninger var at nå dertil, hvor det jeg var mere motiveret til at træne selv.

Det er jeg meget tættere på her efter forløbet, end da jeg startede. Jeg skal muligvis have et par opfølgende timer om et stykke tid, men jeg er meget bedre klædt på til at træne selv nu.

Det er jo lidt en investering at booke et forløb på 10 træninger, men jeg vil klart anbefale det.

For mig har det været alle pengene værd.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Fortius Fitness og til Thomas Rafn.”

Kim Andreasen – 44 år, Digital direktør, Kbh Ø

Lonnie blev stærkere og tabte sig

“Jeg har tabt mig flere centimeter mange steder og flere kilo også. Det er meget simpelt at følge kostprincipperne og endnu federe, at det så rent faktisk virker :-). Det har været meget motiverende at kunne se fremskridt, selvom jeg kun har trænet 1-2 gange pr uge, har drukket vin, spist slik mv”*

Lonni Ruth Winsløw Henriksen

“Jeg valgte Fortius Fitness af flere årsager. En af årsagerne var fx, at det var dem med flest positive historier fra tidligere kunder. Det lød nærmest for godt til at være sandt.

Derudover lå det tæt på mit hjem, men vigtigst af alt viste det sig, at det var muligt at få tilpasset øvelser og træning til det genoptræningsstadie jeg var på.

Jeg havde brug for hjælp til at opnå en stærkere fysik, og hjælp til at sikre at jeg lavede øvelser korrekt. Det var måske endnu vigtigere, fordi jeg aldrig havde prøvet styrketræning før.

Mit overordnede mål var at blive fysisk stærkere, så jeg bedre kunne lege med mine børn på 3 og 4 år.

Det var fedt at blive instrueret af træneren, bl.a. fordi han kunne svare på spørgsmål både dem som vedrørte de tekniske i selve styrketræningen, men også det der vedrørte det fysiske fx i forhold til min diskusprolaps.

Qua han også har læst Idræt på KU, er han enorm troværdig i forhold alle de idrætsrelaterede spørgsmål og emner, vi har drøftet.

Jeg styrketræner selv hjemme en-to gange pr. uge nu.

Jeg har tidligere haft personlig træner til at opnå andre mål fx i forhold til at kunne løbe en vis distance hurtigt. Men det var noget helt andet, og jeg havde ikke på samme måde behov for at tage hensyn til min ryg, som jeg har haft i denne omgang.

Jeg har tabt mig flere centimeter mange steder og flere kilo også. Det er meget simpelt at følge kostprincipperne og endnu federe, at det så rent faktisk virker:-). Det har været meget motiverende at kunne se fremskridt, selvom jeg kun har trænet 1-2 gange pr uge, har drukket vin, spist slik mv.

Det har været en rigtig god oplevelse hos træneren, som virkelig er sød, forstående og professionel fx i arbejdet med at finde mit rette niveau og stadig være i stand til at presse mig til at opnå større styrke.

Jeg vil anbefale andre at overveje et sådant forløb, også selvom man måske ikke er hel intakt fysisk :-).”

Lonni Ruth Winsløw Henriksen – 40 år, Proceskonsulent, København

Sascha tabte 8.5 kilo og 55,5 cm og blev smertefri

“Det bedste ved at starte træning hos Randi var ikke centimeterne der røg af eller kiloerne der langsomt gik ned, men at jeg blev stærkere i min krop”*

Sascha Pilemann-Lyberg

“Jeg startede hos Randi i Fortius fitness, fordi jeg gerne ville tabe mig efter 3 børn.

Jeg havde tidligere været overvægtig og tabt mig 30 kg på kostomlægninger, men nu taget 20 kg i min sidste graviditet.

Jeg havde svært ved at finde motivationen for vægttab på de måder jeg havde forsøgt før og var desperate efter noget som kunne motivere mig. Jeg fandt Fortius fitness på nettet og bad om en uforpligtende samtale.

Jeg mødte Randi og følte at det var det rigtige at komme i gang med, da jeg aldrig selv havde formået at komme afsted i fitnesscenter og ikke havde den fjerneste anelse om, hvordan man styrketræner.

Det bedste ved at starte træning hos Randi var ikke centimeterne der røg af eller kiloerne der langsomt gik ned, men at jeg blev stærkere i min krop.

Under min sidste graviditet havde jeg følelsen af at min krop var slidt. Den havde taget skade af min sidste graviditet og kom ikke til hægterne, som den havde gjort før.

Jeg var på grænsen til bækkenløsning og havde ondt hvis jeg gik en tur på mere end 100 m.

Hvis jeg lavede øvelser på stuegulvet, var det som om jeg var en løs sæk knogler der ikke sad sammen.

Ret hurtigt efter få gange træning blev min krop mere stabil, jeg kunne rejse mig fra sofaen uden smerter og uden at kravle op af mig selv og humpe to meter før jeg kunne rette mig ud.

Jeg blev hurtig stærkere så jeg kunne bære mine to store børn, hvilket jeg ikke havde kunne siden jeg blev gravid med mit 3. barn.

Jeg har tidligere forsøgt cardio træning, men holdt hurtigt op fordi det gjorde mig utroligt sulten lige efter træning og i det hele taget.

Efter styrketræning har jeg ikke oplevet at blive sulten eller have ekstra behov for mad, hvilket er en lettelse når man er madglad som mig.

Efter 5 mdr. med regelmæssig styrketræning og kost omlægninger har jeg tabt 8.5 kilo og 55,5 cm.

Jeg er glad for træningen og selv efter en periode med sygdom, hvor der er svært at komme i gang igen, er jeg stadig i gang.
Det passer utrolig godt til mit temperament og har endda fået min mand i gang med styrketræning.

Jeg har været utrolig glad for Randi og træning hos Fortius Fitness og kan varmt anbefale det til andre der har brug for hjælp til at komme i gang.”

Sascha Pilemann-Lyberg – 36 år, Læge, Søborg

Henrik og Tine fik igennem deres fælles forløb forbedret deres styrke og dermed deres præstationsevne i deres løb

“På vores løbeture kan vi virkelig mærke den styrke vi har fået på den korte tid, vi indtil nu har trænet. Vi kan løbe mere kontrolleret uden at synke sammen i kroppen og i længere tid. Det er en skøn følelse”*

“Jeg gav min kæreste og mig selv den gave at træne i Fortius Fitness med Pia og vi er været meget glade for det.

Vi har begge døjet lidt med ondt i ryggen og ondt hist og her.

Vi er begge løbere og vores mål var at opnå større styrke – primært så vi kunne løbe bedre på de længere distancer og til trail- og crossløb, som kræver mere råstyrke pga. udfordrende terræn.

Ingen af os har nogen erfaring med tung vægttræning og vi glædede os til at prøve noget nyt.

Generelt er vi ret glade for at træne.

Men oplever også, at det kan være svært at komme ud af døren, når vi selv skal tage initiativet.

Måske mest fordi at det kan være svært selv at tage ansvar for, hvad der skal trænes og hvordan.

Men det er jo bare så dejligt her hos Pia.

Vi skal bare møde op og så har hun helt styr på det hele.

Det er en kæmpe luksus.

Vi har været meget glade for hele forløbet.

På vores løbeture kan vi virkelig mærke den styrke vi har fået på den korte tid, vi indtil nu har trænet.

Vi kan løbe mere kontrolleret uden at synke sammen i kroppen og i længere tid.

Det er en skøn følelse.

Vi vil helt sikkert fortsætte træningen og så indimellem komme tilbage til et træningstjek hos Pia.

Også for at holde motivationen.

Vi kan helt klart anbefale konceptet og Pia.”

Henrik Larsen – 57 år, Østerbro
Tine Broksø – 47 år, Østerbro

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.