Personlig Træner
Thomas Rafn

Træner profil

Thomas Rafn – Certificeret Personlig Træner

Thomas Rafn var klassens overvægtige dreng, så skoletiden var alt andet end en dans på roser de første år.

Som barn var mobning desværre en del af dagligdagen, og de andre børn på skolen gav ham tilnavnet TT for Tykke Thomas.

Han var ked af sin krop og hadede, når tøjet sad for stramt, så dellerne ikke kunne skjules.

Han brød sig heller ikke om at skulle klæde om sammen med de andre drenge, for selvtilliden var naturligt nok lig nul.

Heldigvis fik han som 10-årig tilbudt en plads på julemærkehjemmet i Kruså, og Thomas tog imod med kyshånd.

Og det forvandlede hans liv fuldstændigt.

Ikke alene ændrede det hans krop fysisk – der skete også rigtig meget på det mentale plan.

Fra tykke Thomas til personlig træner Thomas

På de 3 måneder han var der, tabte han 12 kg, fik selvtilliden tilbage og blev et helt andet menneske.

Forandringerne gav ham blod på tanden i forhold til at leve et sundere liv med fokus på både motion og kost, og så snart han blev gammel nok til at få et medlemskab af et fitnesscenter, meldte han sig ind.

Han kastede næsten øjeblikkeligt sin kærlighed på styrketræningen, der har fulgt ham lige siden, og det var en naturlig udvikling for ham senere at uddanne sig til personlig træner.

Thomas drømte om at hjælpe andre med at nå deres mål, hvad det end måtte være, for den hjælp han selv fik i sin tid, var for ham uvurderlig.

Selvom det er længe siden nu, har Thomas ikke glemt rejsen, og de udfordringer den bød på.

At ændre sin krop er nemlig ofte ikke kun en fysisk omvæltning – det er også opdagelsesrejse gennem sindet.

Thomas kender turen, og er derfor en god guide at have med på vejen.

Han har været i sine klienters ”sko” og ved, hvad det kræver for at bryde med gamle vaner, og hvordan man får alle de negative tanker vendt til noget positivt.

Og han kender vigtigheden af, at der skal være plads til et glas vin eller et stykke chokolade i ny og næ, når man arbejder med en ny livsstil.

Thomas er en erfaren herre og har i sin karriere arbejdet med fysisk træning 7 år i Forsvaret, hvor han bl.a. stod for den fysiske del både herhjemme og på missioner i udlandet.

Efterfølgende har han arbejdet som personlig træner flere steder i landet.

I dag hviler Thomas i sin krop og har endda stillet op i flere fitnesskonkurrencer gennem tiden, og han havde aldrig i sin vildeste fantasi som barn forestillet sig, at han frivilligt skulle stå i shorts og vise sin mave frem på en scene og have det godt med det.

Han elsker at hjælpe mennesker med at blive stærkere i diverse øvelser og se deres glæde ved, at de rykker sig både mentalt og fysisk, og han nørder gerne lidt med de af klienterne, der er til det.

Han vil gøre alt for, at du også når dit mål og lærer den glæde at kende.

Hvad siger klienterne

Christian tabte 19 kg og 55 cm på 3 måneder

“Jeg kan nu nyde at tage lange gåture og gå op og ned af trapper uden at blive forpustet og er selvsikker nok til at kunne fortsætte træningen på egen hånd. Det er en del penge at skulle lægge ud, men for mig har det været de bedste penge jeg har brugt på mig selv”*

“Jeg var overvægtig og havde problemer med at løbe grundet vægten og problemer med mine ben, så jeg søgte en personlig træner, både for at kunne komme rigtig i gang med min træning, men også som motivation til at fortsætte, når det blev hårdt.

Mit mål var at komme ned på en normal vægt inden sommeren begyndte hvilket betød at jeg skulle tabe mig 25 kilo på 8 måneder.

Jeg fik glæden af at have Thomas som min træner.

Jeg havde sessioner med Thomas ca. 3 gange om ugen i 3 måneder, 30 sessioner i alt. Thomas var utrolig god til at motivere, instruere, og vide hvor meget jeg kunne presse min krop.

Han var også klar på at svare på alle de spørgsmål jeg havde omkring kostplanen og jeg så resultater med det samme.

Jeg nåede mit mål på de 3 måneder jeg havde med Thomas.

Det var hårdt, men sjovt og har helt sikkert ikke ville kunne klare det uden Thomas’ støtte.

Jeg kan nu nyde at tage lange gåture og gå op og ned af trapper uden at blive forpustet og er selvsikker nok til at kunne fortsætte træningen på egen hånd.

Det er en del penge at skulle lægge ud, men for mig har det været de bedste penge jeg har brugt på mig selv.

Jeg vil 100% kunne anbefale Fortius Fitness og Thomas Rafn.”

Christian Simson – 30 år, IT Consultant, Hellerup

Bjørn og Sara tabte 30 kg og 9 kg med Team Fit

“Tanken om en sundere krop og et sundere liv har været en stor drivkraft, og at man nu kan se resultatet af vores indsats er super dejligt. De mange positive tilkendegivelser fra kollegaer og familie skader heller ikke”*

“Vi havde et overordnet ønske om vægttab, men da der var stor forskel på mængden af overflødige kilo, var opbygning af gode vaner og opstramning ligeledes et ønske.

Vi havde det begge ok med vores kroppe, men var klar over at en ændring af vaner var nødvendig for livskvaliteten på den lange bane.

Vi havde ikke sat os konkrete mål for tab af kilo eller centimeter, men søgte et sundere liv med mere overskud.

Vi har tidligere haft fokus på kost og træningen hver for sig, og vi har ikke tidligere trænet sammen eller delt de tanker og
træninger, vi i dag gør.

Vi har begge haft succes med tidligere vægttab, men har ikke kunnet holde det vedlige, og det var første gang vi begge stødte på personlig træning.

Vi kiggede på de forskellige muligheder, og særligt placeringen af træningscentret i Hellerup var afgørende for vores valg, da det skulle passe ind med transport til/fra arbejde for os begge.

Pris spillede en mindre rolle, men det var lokationen, der var afgørende for vores valg.

Vi har tilsammen tabt næsten 40 kg. (Sara 9 kg og Bjørn 30 kg) og har derudover tabt en del centimeter rundt omkring.

Den ene af os har flyttet sig 2 BMI-grupper, og vi har begge reduceret vores fedtprocent betydeligt.

Træningen og kosten har givet os et projekt, vi kan være fælles om, hvilket har skabt stor værdi i vores forhold og hjælper os til at presse/støtte hinanden, når der er behov for det.

Vi har oplevet stor fremgang i træningen både teknisk og vægtmæssigt.

Det var kun en af os der tidligere havde prøvet at styrketræne, og øvelserne og arbejdet med tunge styrkeøvelser har været rigtig godt for os begge.

For os var kosten ikke den store ændring, men vi har strammet op og hjulpet hinanden med at holde fokus.

Tanken om en sundere krop og et sundere liv har været en stor drivkraft, og at man nu kan se resultatet af vores indsats er super dejligt.

De mange positive tilkendegivelser fra kollegaer og familie skader heller ikke.

Det har være overraskende nemt at indføre kostpyramiden og tilpasse hverdagen, således at træning blev en naturlig del af den. Det har hverken krævet de store ofre eller tilpasninger.

Det forhold at vi i forvejen i hverdagen hovedsageligt kun spiste grønt og kød til aftensmad, har helt sikkert hjulpet på overgangen.

De største af vores synder lå ikke i typen af mad, men i de mange fristelser ved sociale arrangementer og på arbejdspladsen.

Den del krævede selvfølgelig tilvænning, men det var kun de første par uger, man tænkte over det.

Vi har været mere end tilfredse med Thomas, ikke kun på grund af hans tilgang til træningen, men også hans mange råd og altid gode humør har hjulpet i de hårde morgentræninger.

Han har tilpasset alle øvelserne til vores evner og pludseligt opståede skader, således at vi altid kunne holde os i gang og få en god hård træning.

Særligt Thomas’ fokus på teknik og udførsel har været super god. Det har givet os de værktøjer, vi kunne ønske og mulighederne for at bygge videre på vores form efter afslutningen hos ham.

Thomas har en dejlig ro og støtte over sig, og man føler sig i gode og trygge rammer, når han er der.

Han er også god til at finde de små ting, der lige kan motivere en til at yde de små ekstra procent der gør forskellen.

Vi er begge rigtig glade for den hjælp Thomas har givet os, og er ikke i tvivl om, at vende tilbage til Thomas, hvis vi får brug for råd eller vejledning senere.

Fra vores første møde med Thomas var vi overbeviste om, at Fortius Fitness og Thomas var det rigtige for os, og fire måneder senere er vi kun blevet bekræftet i det”

Bjørn – 29 år, Advokat, Kbh Ø og Sara – 29 år, Kbh Ø

Kim blev strammet op og fik øget sin styrke

“En af mine målsætninger var at nå dertil, hvor det jeg var mere motiveret til at træne selv. Det er jeg meget tættere på her efter forløbet, end da jeg startede. Jeg skal muligvis have et par opfølgende timer om et stykke tid, men jeg er meget bedre klædt på til at træne selv nu”*

personlig træner kastrup

Kim Andreasen

“Jeg besluttede at prøve en personlig træner, fordi jeg havde trænet af mange omgange, men altid lidt ufokuseret og uden nogen særlig effekt.

Jeg havde ikke så stor fokus på kostomlægning, men ville gerne opleve effekten af en træning, hvor jeg blev holdt til ilden hele tiden.

Mine målsætninger var at blive strammet en smule op. Jeg havde egentlig ikke behov for at tabe mig, men mere på at få mere kropsstyrke.

Jeg har haft fornøjelsen af Thomas Rafn som træner.

Det har været hårdt, lærerigt, spændende, sjovt og utrolig givende.

Jeg kan klart mærke en forskel fra starten til slutningen af forløbet.

Thomas er kontant og dygtig. Der er ingen kære mor til træningen, men sådan skal det være.

Thomas er motiverende og støttende og træningen er afvekslende og han var god til at tilpasse den til mine mange småskavanker.

Og så har vi haft det supersjovt!

En af mine målsætninger var at nå dertil, hvor det jeg var mere motiveret til at træne selv.

Det er jeg meget tættere på her efter forløbet, end da jeg startede. Jeg skal muligvis have et par opfølgende timer om et stykke tid, men jeg er meget bedre klædt på til at træne selv nu.

Det er jo lidt en investering at booke et forløb på 10 træninger, men jeg vil klart anbefale det.

For mig har det været alle pengene værd.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Fortius Fitness og til Thomas Rafn.”

Kim Andreasen – 44 år, Digital direktør, Kbh Ø

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.