Personlig Træner
Thomas Rafn

Træner profil

Thomas Rafn – Certificeret Personlig Træner og Kostvejleder

Thomas er i dag en mand med rigtig mange års erfaring i at træne og vejlede andre, og dermed langt fra det udgangspunkt, der i sin tid blev startskuddet til hans egen kropsforvandling.

Thomas var nemlig klassens overvægtige dreng, og skoletiden var alt andet end en dans på roser de første år.

De andre børn på skolen gav ham tilnavnet TT for Tykke Thomas.

Han var ked af sin krop og hadede, når tøjet sad for stramt, så dellerne ikke kunne skjules.

Han brød sig heller ikke om at skulle klæde om sammen med de andre drenge, for selvtilliden var naturligt nok lig nul.

Heldigvis fik han som 10-årig tilbudt en plads på julemærkehjemmet i Kruså, og Thomas tog imod med kyshånd.

Og det forvandlede hans liv fuldstændigt.

Ikke alene ændrede det hans krop fysisk – der skete også rigtig meget på det mentale plan.

Fra tykke Thomas til personlig træner Thomas

På de 3 måneder han var der, tabte han 12 kg, fik selvtilliden tilbage og blev et helt andet menneske.

Forandringerne gav ham blod på tanden i forhold til at leve et sundere liv med fokus på både motion og kost, og så snart han blev gammel nok til at få et medlemskab af et fitnesscenter, meldte han sig ind.

Han kastede næsten øjeblikkeligt sin kærlighed på styrketræningen, der har fulgt ham lige siden, og det var en naturlig udvikling for ham senere at uddanne sig til personlig træner.

Thomas drømte om at hjælpe andre med at nå deres mål, hvad det end måtte være, for den hjælp han selv fik i sin tid, var for ham uvurderlig.

Thomas har ikke glemt rejsen, og de udfordringer den bød på.

For ham er det at ændre sin krop nemlig ikke kun en fysisk omvæltning – det er også en opdagelsesrejse gennem sindet.

Thomas kender turen, og er derfor alletiders guide at have med på vejen.

For han har været i sine klienters ”sko” og ved, hvad det kræver for at bryde med gamle vaner, og hvordan man får alle de negative tanker vendt til noget positivt.

Og han kender vigtigheden af, at der skal være plads til et glas vin eller et stykke chokolade i ny og næ, når man arbejder med en ny livsstil.

Thomas har i sin karriere arbejdet som personlig træner flere steder i landet samt arbejdet med fysisk træning 7 år i Forsvaret, hvor han bl.a. stod for den fysiske del både herhjemme og på missioner i udlandet, men Thomas er på ingen måde en militant type.

Såvel hans lille hund Chili, der er hans et og alt, og hans klienter nyder godt af hans tålmodige og rare natur, og han gør sig umage for at ingen skal gå hjem fra træningen med ubesvarede spørgsmål.

træning i kastrup

I dag hviler Thomas i sin krop, og har endda stillet op i flere fitnesskonkurrencer gennem tiden, og han havde aldrig i sin vildeste fantasi som barn forestillet sig, at han frivilligt skulle stå i shorts og vise sin mave frem på en scene og have det helt ok med det.

Thomas klienter tæller alt fra studerende til pensionister, og fra absolut nybegyndere til træningsvante med stor erfaring.

Uanset alder og niveau får de overskud og velvære med hjem, sammen med den stolthed, der også følger med, når man pludselig gør noget, som man ikke troede, at man kunne – hvad enten det er at stille sig op på en scene i bar overkrop, løfte sine børn uden smerter, løbe op ad trapper uden at blive forpustet eller at skrue sig ned i en 10 år gammel kjole.

Og han elsker at høre deres historier og at dele deres begejstring, uanset om det gælder deres mål i hverdagen eller i træningscentret, for Thomas ved af egen erfaring, hvor stor glæden er, når man oplever, hvordan man rykker sig både mentalt og fysisk.

Han vil gøre alt for, at du også når dit mål og lærer den glæde at kende.

Hvad siger klienterne

Christian tabte 19 kg og 55 cm på 3 måneder

“Jeg kan nu nyde at tage lange gåture og gå op og ned af trapper uden at blive forpustet og er selvsikker nok til at kunne fortsætte træningen på egen hånd. Det er en del penge at skulle lægge ud, men for mig har det været de bedste penge jeg har brugt på mig selv”*

“Jeg var overvægtig og havde problemer med at løbe grundet vægten og problemer med mine ben, så jeg søgte en personlig træner, både for at kunne komme rigtig i gang med min træning, men også som motivation til at fortsætte, når det blev hårdt.

Mit mål var at komme ned på en normal vægt inden sommeren begyndte hvilket betød at jeg skulle tabe mig 25 kilo på 8 måneder.

Jeg fik glæden af at have Thomas som min træner.

Jeg havde sessioner med Thomas ca. 3 gange om ugen i 3 måneder, 30 sessioner i alt. Thomas var utrolig god til at motivere, instruere, og vide hvor meget jeg kunne presse min krop.

Han var også klar på at svare på alle de spørgsmål jeg havde omkring kostplanen og jeg så resultater med det samme.

Jeg nåede mit mål på de 3 måneder jeg havde med Thomas.

Det var hårdt, men sjovt og har helt sikkert ikke ville kunne klare det uden Thomas’ støtte.

Jeg kan nu nyde at tage lange gåture og gå op og ned af trapper uden at blive forpustet og er selvsikker nok til at kunne fortsætte træningen på egen hånd.

Det er en del penge at skulle lægge ud, men for mig har det været de bedste penge jeg har brugt på mig selv.

Jeg vil 100% kunne anbefale Fortius Fitness og Thomas Rafn.”

Christian Simson – 30 år, IT Consultant, Hellerup

Malene tabte 8,5 kg og 32 centimeter og fik en flad mave

“Ud over at jeg har tabt mig, gået ned i fedtprocent og blevet stærkere, så har jeg formået at holde mit vægttab fordi jeg har fået den rette forståelse af krop, kost og træning. Det er helt klar den bedste investering jeg nogensinde har lavet!”*

“Så længe jeg kan huske, har jeg ønsket at tabe mig og få en flad mave. Jeg har forsøgt med alt lige fra juicekur til slankepiller, men har aldrig kunne holde mig på sporet i mere end 14 dage ad gangen.

Derfor besluttede jeg at investere i en personlig træner, i håb om at jeg ville få de rette værktøjer til at kunne ændre livsstil og det spark bag i, som jeg havde brug for – Og det er præcis hvad jeg fik + mere til!

For ud over at jeg har tabt mig, gået ned i fedtprocent og blevet stærkere, så har jeg formået at holde mit vægttab fordi jeg har fået den rette forståelse af krop, kost og træning.

Mit forløb hos Thomas og Fortius Fitness har givet mig så mange brugbare værktøjer, som jeg nemt kan tage med mig på min videre rejse.

Inden jeg startede hos Thomas, trænede jeg ikke i fitnesscenter. Jeg kunne ikke overskue hvilke maskiner jeg burde bruge og hvilke øvelser der gav mest udbytte. Jeg følte mig svag og slasket og opgav hurtigt fordi jeg ikke kunne se resultater med det samme.

Men Thomas har lært mig de rigtige teknikker, så jeg nu kan bænkpresse sammen med de store stærke mænd i Fitnesscentrene, og så har jeg lært at være tålmodig og tænke langsigtet.

Gennem hele mit forløb har jeg fulgt Fortius Fitness’ kostpyramide, som til forskel fra mange madplaner jeg tidligere har prøvet, er super simpel og let at følge.

Det hele har foregået på mine præmisser, så der også har været plads til hygge og fødselsdage, hvilket jeg er sikker på, har været med til, at jeg denne gang har kunne holde det.

Jeg kan til hver en tid anbefale Fortius Fitness og især Thomas, der altid formår at få mig til at yde lidt ekstra og som uanset hvor hårdt det er, får mig til at gå glad og tilfreds fra træningslokalet.

Det er helt klar den bedste investering jeg nogensinde har lavet!”

Malene Flinck Christjansen – 27 år, Marketingansvarlig hos Nohrlund ApS, Vanløse

Bjørn og Sara tabte 30 kg og 9 kg med Team Fit

“Tanken om en sundere krop og et sundere liv har været en stor drivkraft, og at man nu kan se resultatet af vores indsats er super dejligt. De mange positive tilkendegivelser fra kollegaer og familie skader heller ikke”*

“Vi havde et overordnet ønske om vægttab, men da der var stor forskel på mængden af overflødige kilo, var opbygning af gode vaner og opstramning ligeledes et ønske.

Vi havde det begge ok med vores kroppe, men var klar over at en ændring af vaner var nødvendig for livskvaliteten på den lange bane.

Vi havde ikke sat os konkrete mål for tab af kilo eller centimeter, men søgte et sundere liv med mere overskud.

Vi har tidligere haft fokus på kost og træningen hver for sig, og vi har ikke tidligere trænet sammen eller delt de tanker og træninger, vi i dag gør.

Vi har begge haft succes med tidligere vægttab, men har ikke kunnet holde det vedlige, og det var første gang vi begge stødte på personlig træning.

Vi kiggede på de forskellige muligheder, og særligt placeringen af træningscentret i Hellerup var afgørende for vores valg, da det skulle passe ind med transport til/fra arbejde for os begge.

Pris spillede en mindre rolle, men det var lokationen, der var afgørende for vores valg.

Vi har tilsammen tabt næsten 40 kg. (Sara 9 kg og Bjørn 30 kg) og har derudover tabt en del centimeter rundt omkring.

Den ene af os har flyttet sig 2 BMI-grupper, og vi har begge reduceret vores fedtprocent betydeligt.

Træningen og kosten har givet os et projekt, vi kan være fælles om, hvilket har skabt stor værdi i vores forhold og hjælper os til at presse/støtte hinanden, når der er behov for det.

Vi har oplevet stor fremgang i træningen både teknisk og vægtmæssigt.

Det var kun en af os der tidligere havde prøvet at styrketræne, og øvelserne og arbejdet med tunge styrkeøvelser har været rigtig godt for os begge.

For os var kosten ikke den store ændring, men vi har strammet op og hjulpet hinanden med at holde fokus.

Tanken om en sundere krop og et sundere liv har været en stor drivkraft, og at man nu kan se resultatet af vores indsats er super dejligt.

De mange positive tilkendegivelser fra kollegaer og familie skader heller ikke.

Det har være overraskende nemt at indføre kostpyramiden og tilpasse hverdagen, således at træning blev en naturlig del af den. Det har hverken krævet de store ofre eller tilpasninger.

Det forhold at vi i forvejen i hverdagen hovedsageligt kun spiste grønt og kød til aftensmad, har helt sikkert hjulpet på overgangen.

De største af vores synder lå ikke i typen af mad, men i de mange fristelser ved sociale arrangementer og på arbejdspladsen.

Den del krævede selvfølgelig tilvænning, men det var kun de første par uger, man tænkte over det.

Vi har været mere end tilfredse med Thomas, ikke kun på grund af hans tilgang til træningen, men også hans mange råd og altid gode humør har hjulpet i de hårde morgentræninger.

Han har tilpasset alle øvelserne til vores evner og pludseligt opståede skader, således at vi altid kunne holde os i gang og få en god hård træning.

Særligt Thomas’ fokus på teknik og udførsel har været super god. Det har givet os de værktøjer, vi kunne ønske og mulighederne for at bygge videre på vores form efter afslutningen hos ham.

Thomas har en dejlig ro og støtte over sig, og man føler sig i gode og trygge rammer, når han er der.

Han er også god til at finde de små ting, der lige kan motivere en til at yde de små ekstra procent der gør forskellen.

Vi er begge rigtig glade for den hjælp Thomas har givet os, og er ikke i tvivl om, at vende tilbage til Thomas, hvis vi får brug for råd eller vejledning senere.

Fra vores første møde med Thomas var vi overbeviste om, at Fortius Fitness og Thomas var det rigtige for os, og fire måneder senere er vi kun blevet bekræftet i det”

Bjørn – 29 år, Jurist, Kbh Ø og Sara – 29 år, Økonom, Kbh Ø

J. Jørgensen har fået mere energi og en lang række værktøjer til at træne på egen hånd fremadrettet

“Mine primære resultater er en bedre fordeling mellem fedt og muskler, forbedret kropsmål, langt større velvære, stærkere krop, positiv indstilling samt større teknisk forståelse for styrketræning”*

“Min motivation for at få en personlig træner var et ønske om at få styrket mine muskler og mobilitet efter mange års skader og mangle genoptræning.

Jeg har tidligere været medlem af forskellige fitness centre uden mærkbare resultater pga. manglende indsigt i metode/teknik samt svigtende motivation.

Jeg valgte FF da det udelukkende var personlig træning samt at deres nyåbnet center i Hellerup lå meget tæt på mit arbejde.

Jeg kom i kontakt med Thomas son guidede mig professionelt gennem FF filosofien, træningsteknikker, kost og motivation. Vi lavede en fælles plan, satte nogle mål og startede træningen. Jeg endte med at træne med Thomas i ca. 6-9 måneder inden han startede FFs nye center i Ørestaden.

Mine primære resultater er en bedre fordeling mellem fedt og muskler, forbedret kropsmål, langt større velvære, stærkere krop, positiv indstilling samt større teknisk forståelse for styrketræning.

Jeg har fået mere energi samt en lang række værktøjer til at træne på egen hånd fremadrettet.

Afslutningsvis vil jeg gerne give Thomas mine varmeste anbefalinger. Thomas har en positiv indstilling, stor indsigt i styrketræning, er god til at motivere og ikke mindst utrolig sjov at træne med. Tak fordi du fik mig på rette vej – det har været en fornøjelse at møde dig!”

J. Jørgensen – 38 år, kontor, Holte

Kim blev strammet op og fik øget sin styrke

“En af mine målsætninger var at nå dertil, hvor det jeg var mere motiveret til at træne selv. Det er jeg meget tættere på her efter forløbet, end da jeg startede. Jeg skal muligvis have et par opfølgende timer om et stykke tid, men jeg er meget bedre klædt på til at træne selv nu”*

personlig træner kastrup

Kim Andreasen

“Jeg besluttede at prøve en personlig træner, fordi jeg havde trænet af mange omgange, men altid lidt ufokuseret og uden nogen særlig effekt.

Jeg havde ikke så stor fokus på kostomlægning, men ville gerne opleve effekten af en træning, hvor jeg blev holdt til ilden hele tiden.

Mine målsætninger var at blive strammet en smule op. Jeg havde egentlig ikke behov for at tabe mig, men mere på at få mere kropsstyrke.

Jeg har haft fornøjelsen af Thomas Rafn som træner.

Det har været hårdt, lærerigt, spændende, sjovt og utrolig givende.

Jeg kan klart mærke en forskel fra starten til slutningen af forløbet.

Thomas er kontant og dygtig. Der er ingen kære mor til træningen, men sådan skal det være.

Thomas er motiverende og støttende og træningen er afvekslende og han var god til at tilpasse den til mine mange småskavanker.

Og så har vi haft det supersjovt!

En af mine målsætninger var at nå dertil, hvor det jeg var mere motiveret til at træne selv.

Det er jeg meget tættere på her efter forløbet, end da jeg startede. Jeg skal muligvis have et par opfølgende timer om et stykke tid, men jeg er meget bedre klædt på til at træne selv nu.

Det er jo lidt en investering at booke et forløb på 10 træninger, men jeg vil klart anbefale det.

For mig har det været alle pengene værd.

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Fortius Fitness og til Thomas Rafn.”

Kim Andreasen – 44 år, Digital direktør, Kbh Ø

Connie tabte 6,3 kg og 24,3 cm

“Jeg er blevet glad for mit resultat. Min krop er blevet stærkere, og man bliver mere glad og tilfreds”*

Connie Riis

“Jeg hedder Connie Riis bor og arbejder i København som sygehjælper og er 61 år.

Jeg skulle rejse 14 dage til Bali med min familie, så jeg ville gerne se lidt fit ud og stramme op – især min mave.

Jeg begyndte at søge på nettet og så fandt jer. Jeg læste jeres hjemmeside, og det var det jeg søgte.

Har trænet for mig selv i mange år, og tænkte at jeg manglede en personlig træner der kunne lære mig noget andet omkring træning og kost.

Thomas har været den helt rigtige for mig. Han har empati for mennesker, og han er positiv og meget dygtig og professionel.

Jeg er blevet glad for mit resultat. Min krop er blevet stærkere, og man bliver mere glad og tilfreds.

Angående kosten har jeg lært meget om, hvordan man skal træne og spise, så jeg vil forsætte i samme spor.

Jeg har aldrig haft en personlig træner før, så det kan jeg kun anbefale Thomas.”

Connie Riis – 61 år, Sygehjælper, København

Karin tabte 8 kilo og blev smertefri

“Mest dejligt er, at mine smerter i ryggen er meget mindre end før og jeg kan træne uden smerter, altså kun de gode”*

Karin Terkelsen

“Jeg valgte at træne hos Fortius Fitness og få en personligtræner, fordi jeg egenligt altid har trænet, men under mine træninger de sidste år har jeg fået mere og mere ondt.

Har to diskusprolaps og disse er ikke nemme at få bugt med. Så ville gerne have hjælp til at træne, så jeg ikke fik så ondt og selvfølgelig også til en smule vægttab. Men ikke som hovedfokus.

I starten var det supersvært med kosten og træning, men er superglad for at Thomas fik inspireret mig til at holde ved så efter 2 ½ måned, har jeg tab 8 kilo og 40 cm.

Hvilket er dejligt men mest dejligt er, at mine smerter i ryggen er meget mindre end før og jeg kan træne uden smerter, altså kun de gode.

Så jeg vil gerne sige til enhver, der ønsker at få en personlig træner, men synes, det er for dyrt, så find pengene. Det er allesammen værd.

De har viden, som man ikke selv har og de sørger for god vejledning. Og nej, det er ikke en slankekur, men en omlægning af resten af dit liv.

Tak Thomas.”

Karin Terkelsen – 40 år, Butikschef, Amager

* Lovpligtig disclaimer: De opnåede resultater vil naturligvis varierer fra person til person i forhold til grundform, fedtprocent og muskelmasseprocent ved programstart.