Sådan får du større arme – og hvorfor dine arme vokser af at slappe af

Hvis du er forvirret over, hvordan du får større arme, så er du bestemt ikke alene – mange er i samme båd. Mange går til stålet netop for at få smidt lidt muskel på armene, og det føles godt. Man får et godt ’pump’, og det brænder efter hvert sæt. Og med den følelse er mange sikre på, at de er godt på vej til vokse.

større arme

Søger du svar på, hvordan man får armene til at vokse? Så læs med og find ud af, hvordan hvile forvandler dine tynde, blævrende arme til arme af stål.

Men søreme så, om det ikke bare var en forestilling om, hvordan man får større arme!

Problemet er, at mange løfter vægte sæt efter sæt, uden at deres arme vokser bare en lille smule. Deres triceps og biceps forbliver flade. Det frister mange til at tro, at de bare ikke træner nok, og at de bare skal give den en ekstra skalle. Det betyder, at der kommer flere sæt på, og at intensiteten øges, så man VIRKELIG kan mærke, at det brænder, og man mærker det famøse ’pump’.

Mange tror, det kræver det mest nådesløs og brutal træning

Mange er derfor overbeviste om, at hypertrofi er lig med ikke at kunne løfte vandflasken på vej hjem fra træning, fordi musklerne er så gennembankede. Ja, er man ikke øm dagen efter, så har man simpelthen ikke prøvet nok.

Mantraet ”no pain, no gain” kører i hovedet på dem, og de er endda villige til at ødelægge senerne i albuerne med endeløse biceps curls og triceps extensions, for det er jo sådan, man får de store, stærke og mandlige arme.

Hemmeligheden er ”no pain!”

Men i stedet for flere års galskab med det ene vanvittige sæt efter det andet og følelsen af at have fået bank efter træningen, er sandheden om, hvordan man får større arme faktisk ret ligetil, og det er forklaringen på, hvorfor mange mænds arme forbliver små, selvom de bruger tonsvis af timer på træning af armene.

Der er nemlig flere store faldgruber, når det kommer til at øge muskelmassen…

Og en af dem er overtræning

Overtræning er lidt ligesom at være afhængig af noget, for man har ingen anelse om, at man rent faktisk overtræner – også selvom det forhindrer en i at nå sine mål. Man ender med at træne mere og mere for at få sit fix, men i sidste ende får man intet ud af det, ud over kronisk ømhed i armene.

Det første skridt til at få større arme, er derfor at indse, at for meget træning hæmmer muskelvæksten fuldstændigt.

Du har muligvis læst om en bodybuilders træningsrutine, der varer over 2 timer, og har gjort ham stor som et hus. Historien om, at han er et genetisk vidunder på steroider, er bekvæmmeligt nok udeladt – men det er forklaringen på, hvordan han restituere hurtigt fra vanvittige workouts, hvor hele kroppen bliver mørbanket.

Det er ikke noget, menig mand kan hamle op med, medmindre man er dum nok til at stikke sig og tage steroider. Hos os går vi ad naturens vej, hele vejen, med fokus på, hvordan du får større arme på den sunde måde – og ikke hvordan du bliver en hulemand pumpet fuld af ulovlige stoffer.

Og dette er netop måden, du vedligeholder dine resultater på, fordi de er bygget på et solidt fundament, og ikke kviksand.

Hvis du vil have større arme på den naturlige, sikre og albue-venlige måde, så stop med at overtræne og giv dine udmattede muskler tid til at hvile, og ikke mindst, VOKSE – for det er kun under hvile, at muskelfibre vokser, og IKKE, når der hamres løs på dem i træningscentret.

Overtræning er en af de fejl, du let kan udbedre, når de handler om at få armene til at vokse, og dermed forvandle dem fra tynde og bævrende til arme af stål.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: