Hvordan får man sixpack som kvinde?

SÅDAN FÅR DU EN MARKERET MAVE UDEN ENDELØSE MAVEBØJNINGER OG KEDELIG CARDIO

Når de fleste kvinder sætter sig for at få markerede mavemuskler, giver de sig ofte i kast med et træningsprogram bestående af en masse maveøvelser.

Blandt dem er den mest populære øvelse blandt kvinder, der håber på at få enten en sixpack, eller blot tonede, markerede mavemuskler, mavebøjninger, mavebøjninger og atter mavebøjninger.

markeret mave

Ønsker du en markeret mave og en drømmekrop som denne? Så har vi opskriften!

Faktisk indebærer stort set alle maskiner i enten reklamer eller TV Shop programmer, der lover at give markerede mavemuskler, en eller anden form for bevægelse, der til forveksling ligner mavebøjninger, skarpt efterfulgt af twists og sidebøjninger.

Spørgsmålet er så, om dét overhovedet virker.

Fjern mavebøjninger fra listen over øvelser hvis du ønsker en sixpack

Uanset, hvor mange mavebøjninger du laver, giver de dig IKKE de markerede mavemuskler, du går og drømmer om, og de skræller heller ikke fedtet væk omkring mave og hofte.

Det næste du bør gøre, hvis du som kvinde ønsker at få markerede mavemuskler, er at smide sidebøjningerne over skulderen – de er nyttesløse.

Det eneste, de gør, er at strække musklerne på siden af hoften, og det får altså ikke fedtet på sidebenene til at forsvinde.

Mavebøjninger med vægt i specielle maskiner giver heller ikke noget som helst, da de er ”core” øvelser, og ikke fedtforbrændingsøvelser.

Og det er fedtet der skal væk for at få en synlig sixpack!

Fokusér på de bedste fedtforbrændingsøvelser

Når du forbrænder fedtet, kommer mavemusklerne til syne.

Mere kompliceret er det ikke.

Den smarte maskine på TV, som hende fitnessmodellen rokker frem og tilbage og spænder mavemusklerne på, forbrænder ikke fedt.

Selv om de gør alt for at overbevise dig om at det er tilfældet.

hvordan får man sixpack

I sidste ende handler det om at forbrænde fedt, og her nytter det ikke bare at rokke frem og tilbage.

Du har måske bemærket, at i alle reklamerne har de smukke modeller, der benytter maskinerne, pudsigt nok også fantastiske, tonede arme, ben og skuldre.

Men hvis maskinerne rent faktisk virker, hvorfor ser man så ikke kvinder med markerede mavemuskler og bløde, buttede arme og ben?

Svaret er ligetil:

Markerede mavemuskler er resultatet af 1) fedtforbrænding på hele kroppen som primært handler om den RIGTIGE koststrategi og 2) styrkeøvelser og et træningsprogram der rammer HELE kroppen.

Markerede mavemuskler kommer ikke af at lave isolerede maveøvelser, stå i timevis og kede sig på cardio maskiner eller ved at danse på diverse hold.

De små håndvægte og stænger hjælper heller ikke på problemet.

Opskriften på at få en markeret mave består af 3 ting

1: Start med det program, der ifølge videnskaben er det mest effektive, når det kommer til at forbrænde fedt og opbygge styrke.

2: Supplér programmet med specifikke maveøvelser, der udvikler og opstrammer rectus abdominus og de skrå mavemuskler.

3: Forbrænd fedtet der dækker mavemusklerne med en solid koststrategi.

De bedste øvelser til at forbrænde fedtet, der ligger mellem huden på maven og dine mavemuskler, og fedtet på resten af kroppen for den sags skyld, er dødløft, squats med vægt, lunges med vægt, chin-ups, armbøjninger og skulderpres.

Og jo, piger – I kan sagtens!

En kombination af hårde maveøvelser såsom roll-outs, planken og Russian twists samt styrketræning med øvelser der træner hele kroppen, vil styrke mavemusklerne så meget, at når først fedtet er væk, vil de markerede mavemuskler meget nemt komme til syne.

Og når alt dette spiller sammen med en koststrategi, der er designet omkring fedttab og ydeevne…

…så kan det ikke gå galt.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: