Progression i træningen = nøglen til succes

Nøglen til succes…

… for en succesfuld kropstransformation er progression i din træning.

Måske ved du allerede, hvad det betyder, måske ikke.

Den rigtige progression, eller rettere mangel på samme, afgør om du når dit mål, og om du kan vedligeholde det.

Og den korrekte progression er en af nøglerne til Fortius Fitness succes.

Kroppen skal hele tiden udfordres for at kunne rykke sig, og progressiv styrketræning betyder i al sin enkelthed, at mængden af vægt øges løbende, men det er ikke ligegyldigt, hvordan det sker.

Forkert progression betyder, at du ikke får det optimale ud af din træning, og går glip af de mest fantastiske resultater.

LÆS OGSÅ: LAVER DU DENNE ÆRGERLIGE FEJL I DIN TRÆNING?

Men det er heldigvis let at lære, og når først man har fået det ind under huden, sammen med vores andre værktøjer, så sker der ofte noget næsten magisk hos mange af vores klienter – og tit er de mest begejstrede, dem der ikke var helt sikre på, om et forløb hos os var noget for dem.

”Faktisk er jeg blevet helt grebet af at løfte jern, det havde jeg aldrig troet var noget for mig, men det er overskueligt for mig, og det føles så fedt at tage ned i mit nærliggende center nu og vide præcis, hvad jeg skal der, jeg går ikke rundt og kigger på maskinerne og prøver mig lidt frem her og der, men ved præcis hvilke øvelser jeg skal lave, hvilke vægte der skal på.

Det er fedt og jeg tør også selvom de store pumpede muskelmænd træner lige ved siden af mig- det er helt ok, det har min Fortius Fitness træner lært mig”

Citatet er fra vores klient Heidi Nielsen.

træningsprogression

Og det er blot et ud af mange, som du kan se på vores referenceside på websitet.

Vi udvalgte Heidis citat til denne mail, fordi hun forklarer det så fint med et enkelt ord:

Overskueligt.

Alt fra kost, øvelser og teknik og naturligvis progression er blevet overskueligt og let at have med at gøre i hverdagen for hende og de andre klienter.

Men hvad er den korrekte progression så?

Det fortæller vi ikke her.

For fælles for de mange begejstrede kvinder og mænd på referencesiden er, at de alle har investeret i et af vores forløb, for at nå frem til den følelse og indsigt som Heidi fik.

Men vi kan afsløre, at den korrekte progression er en af grundene til, at vores trænere ofte har helt op til en måneds ventetid.

Så kontakt os i så god tid som muligt, hvis du ønsker at gå i forløb.

Det kan du gøre lige her.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: