Lider du af ”ka’ sæl, ve’ sæl” træningssyndrom?

Det er en meget udbredt lidelse – især blandt mænd – men den rammer ofte også kvinder.

For…

Hvor svært kan det være…?

Det er jo ikke raketvidenskab dét der med kost og træning…

Der er jo så meget gratis, billig og let tilgængelig information derude…

Og det koster penge at få hjælp…

Det er pinligt, at jeg ikke selv formår det her…

Måske du kan nikke genkendende til nogle af udsagnene, men er du i tvivl, så se her:

LÆS OGSÅ: FORVIRRET OVER KOST OG TRÆNING – SÅ LÆS HER..

Har du forgæves prøvet at tabe dig, tage muskelmasse på eller at slippe af med skader, skavanker og ømhed gennem længere tid?

Har du flere gange forsøgt dig på egen hånd uden det store held?

Så kan du meget vel være en af dem, der lider af ”ka’ sæl, ve’ sæl”- syndrom.

Og det koster tid, ærgrelse og ofte også en hel del penge i form af udstyr der ender som tørrestativ, på bunden af garderoben eller i garagen/ kælderen/loftet og medlemskaber af fitnesscentre der ender med at være en månedlig provokation for din samvittighed og bankkonto.

Langt de fleste af vores klienter har prøvet det i en eller anden udstrækning, som du kan se blandt de mange udtalelser på hjemmesiden.

Uanset, hvor gode intentionerne er i starten og uanset, hvilke metoder der benyttes, ender det i status quo.

Altså tilbage ved udgangspunktet eller endnu værre, hvis målet er vægttab, at kiloene ikke alene vender tilbage, men at de ”tager venner med.

Jo, flere fejlslagende forsøg, jo flere ”venner” følger med, og i de værste tilfælde, kan det ende med en helbredstruende overvægt, hvor det hele til at starte med blot handlede om ”5 irriterende kg.”

For et af de store problemer med ”ka’ sæl, ve’ sæl”-syndrom er, at der ofte går MEGET lang tid, før man indser, at man faktisk er havnet i en ond spiral.

Nogle hænger endda fast i det hele livet.

Kan det kureres?

Ja, det kan, heldigvis!

Men for mange er det svært at nå til den erkendelse, at man har forsøgt alt, og at man nu kører i ring og har brug for hjælp.

Og selv om man når den, kan det stadig være noget af en udfordring at rent faktisk opsøge hjælpen eller at tage imod den.

For mange kræver det mod og styrke at bede om hjælp, og ved at se det på den måde, i stedet for som et tegn på svaghed eller en decideret falliterklæring, åbner du muligheden for at rent faktisk komme i gang med at få den krop du ønsker i stedet for blot at drømme om den, mens dage, uger og år passerer.

Tænk hvis din krop var et køkken…

… og du ville skifte det ud med et spritnyt, men du manglede en skruemaskine for at føre drømmen ud i livet, ville du styrte ned i det lokale byggemarked.

Du ville ikke først prøve at flække projektet sammen ved hjælp af en elpisker, du havde lånt af naboen og derefter købe en bold og så en malerkost og forsøge med den.

kan selv træningssyndrom

Og en meget stor del af befolkningen vælger at alliere sig med en fagmand på området, for at undgå dyre fejltagelser, forkerte opmålinger, byggesjusk og spildtid.

For dit køkken er jo en for vigtig del af din hverdag til at du vil leve på en byggeplads på ubestemt tid, ikke sandt!

Har du mistanke om, at du har været offer for ”ka’ sæl, ve’ sæl”- syndrom, kan du med fordel følge dette link og få en gratis og uforpligtende samtale med en af vores trænere om, hvordan du forvandler syndrom til succes.

Og får brudt den onde spiral en gang for alle!

(Hvis du kender nogle, der muligvis lider af ”ka’ sæl, ve’ sæl”- syndrom, så videresend lige denne artikel til dem.)

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: