Turboslank: Dorte tabte på få måneder 11,6 kilo fedt, slap for smerter og medicin.

Dorte fra Hinnerup har smidt sin badevægt ud!

Det var ikke en handling, som hun lige havde set komme, da hun i sin tid kontaktede Fortius Fitness for at få en personlig træner og sad og tænkte over prisen og alle de ting hun allerede havde prøvet for at tabe sig og komme smerterne til livs…

Og da slet ikke på få måneder…

turboslank

Dorte havde i mange år været flittig med konditionstræningen. Der blev bl.a. løbet regelmæssigt og hun var oppe på 1 times træning på alle hverdage enten på kondicyklen eller med løb, så hun var pænt træt af, at kiloene nægtede at slippe.

Hun havde deltaget flere kostforløb, fået akupunktur og sågar hypnose, men intet virkede.

Nu stod hun her 55 år gammel og + 10 kg for meget og overvejede Fortius Fitness.

Hun var skeptisk – også over for prisen.

”Jeg tænkte over det og kom frem til, at man jo som sådan investerer i sig selv på en fantastisk måde, og kan jeg holde dette vedlige, er det alle pengene værd at kunne være stærk og smidig, når man rammer den tredje alderdom. Velvære i form af den følelse, det er, at kunne tage et par bukser på, som var lagt væk for en del år siden, er fantastisk.”

Og faktisk fik Dorthe slået 2 fluer med et smæk – på kun en måned gik hun fra 8 smertestillende piller til INGEN!

”Jeg har siden 2009 døjet med en hofte, der har været slidt, og derfor har gjort ’mega’ ondt. Det er væk! Jeg er fri for at spise smertestillende, som jeg har gjort i mange år og endda temmelig meget på det sidste. Jeg skulle have ny hofte her i foråret, det var den eneste måde lægerne kunne hjælpe mig. Det er nu udsat og jeg skal først til kontrol igen om 2 år. Jeg føler mig i meget bedre form og har smidt badevægten ud!”

Så Dorte er begejstret.

Og det kan du også blive, for uanset din alder og næsten uanset, hvilket problem du slås med, kan vi også hjælpe dig.

Det er en befrielse at opleve, hvordan det er at blive fri for det, der tynger dig fysisk og psykisk for krop og sind påvirker hinanden.

Måske ønsker du at blive turboslank, men sidder lige nu med forbehold ligesom Dorte

Det virker det måske ikke for mig?

Hvis du følger vores anvisninger til punkt og prikke, så skal du nok få resultater.

Og Fortius Fitness giver garanti for resultater eller pengene tilbage, så du har intet at tabe ud over kilo… og muligvis kæben, når du ser, hvad du kan opnå med kun 2-3 gange træning om ugen i max. 1 time og nogle lette kostprincipper. For mange føles det som turboslank.

Det koster penge!

Vær opmærksom på, at du ikke pr. automatik, som hos mange andre personlige trænere, skal ud i lange forløb med vores koncept. Det kommer helt an på, hvad dit behov er, og mange kommer i gang alene på en Kick Start + evt. en enkelt time eller to oveni, men det afhænger bl.a. om der er skader eller andre forhold, der skal tages hensyn til.

Og så har du i øvrigt mulighed for at dele beløbet op i op til 6 afdrag a mindst. 1.500 kr. Det er eksempelvis sådan mange af vores klienter der er studerende, på barsel, på orlov, mellem job eller på pension vælger at gøre.

Og som Dorte skriver, så er der tale om en investering. Du investerer i dig selv, din krop og dit helbred.

  • Hvordan vil det føles at smyge sig ned i tøj, du måske ikke har kunnet passe i årevis?
  • Hvordan vil det føles at gå gennem livet uden smerter og gener der kan trænes væk?
  • Hvordan vil din dagligdag se ud, hvis du pludselig fik tonsvis af energi og overskud i løbet af få uger?

Så hvad nu?

Du kan vælge at gøre en ud af to ting nu:

  1. A) Sætte dig ned og tænke over grunden til, at du kontaktede os. Dit liv og dit spejlbillede forbliver det samme.
  2. B) Tage kontakt til os og få en gratis samtale med en træner om, hvordan du får den krop, du ønsker eller har brug for.

Vælger du B, skriver du blot til os via kontaktformularen på fortiusfitness.dk, så sørger vi for, at du bliver kontaktet af enten din foretrukne træner eller den træner der matcher dig bedst alt efter dit ønske.

Træneren vil fortælle dig mere om dine muligheder og invitere dig til en gratis og uforpligtende samtale, når det passer dig, så du kan se om Fortius Fitness er den rigtige vej for dig.

Mange hilsner

Kasper og Joan
Fortius Fitness

PS: Du kan i øvrigt læse hele Dortes historie på vores hjemmeside.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: