Dødløft – Kongen af alle styrketræningsøvelser

7 GRUNDE TIL HVORFOR DØDLØFT ER DEN ULTIMATIVE ØVELSE

Findes der en træningsøvelse der trumfer alle andre.

En øvelse der kan transformere din fysik, så du bliver den flotteste og stærkeste udgave af dig selv?

En øvelse der samtidig styrker dine knogler og led og forhindrer smerter i knæ, hofter og ryg?

JA!

Øvelsen hedder dødløft og er kongen over alle styrketræningsøvelser.

Mange tror, at cardiotræning som cykling og løb er det mest effektive våben mod uønskede kilo og heldbredsgener.

Men hvis du virkelig vil have gang i fedtforbrændingen, ændre kroppens udseende og gøre kroppen modstandsdygtig over for smerter, så er styrketræning det eneste rigtige.

Og især dødløft!

Senere giver vi dig vores mest effektive træningsprogram, hvor dødløft selvfølgelig indgår.

Men først gennemgår vi de 7 bedste grunde til, hvorfor dødløft ER KONGEN af alle træningsøvelser.

Vidste du, at du faktisk dødløfter mange gange om dagen?

Når du løfter dine børn op af barnevognen, dagligvarer ud af bilen, bagage i lufthavnen, potteplanter rundt i haven, eller hvis du hjælper en bekendt med at flytte en sofa, er der rent faktisk tale om dødløft.

Og det er i situationer som disse at mange kan mærke ryggen bagefter

Men dødløfter du som en del af din træning, bliver alt det daglige slid og slæb meget nemmere, efterhånden som din ryg bliver stærkere.

dødløft

Og som en bonus er dødløft også den øvelse, der hurtigst strammer kroppen op og giver dig en effektiv fedtforbrænding.

Dødløft er mange mænd og kvinders favorit, uanset om de er nybegyndere, øvede, sportsatleter eller professionelle personlige trænere, simpelthen fordi den er en af de mest effektive, men simple og nemmeste øvelser at udføre og mestre.

Den styrke og udholdenhed du får fra dødløft, kommer dig hurtigt til gavn i hverdagens gøremål, uanset dit køn eller arbejde, eftersom dødløft i al sin enkelthed går ud på at løfte en vægt fra gulvet, og sætte den ned igen.

Hvis udført korrekt vil dødløft give en fantastisk stimulering af hele kroppen og transformere din fysik hurtigere end nogen anden øvelse.

7  grunde til at dødløft er kongen af styrketræningsøvelser

Der er mange grunde til at gøre dødløft til en del af din træning, men her får du de 7 største.

Grund #1: Øget muskelmasse og dermed øget fedtforbrænding

Det fantastiske ved dødløft er, at du let kan regulere, hvor meget muskelmasse du ønsker at opbygge.

Men uanset om du ønsker at blive muskuløs eller blive slankere og få bagdel, lår og arme strammet op, så er der ingen vej uden om dødløft.

Den er med andre ord kongeøvelsen, når det gælder om at forme kroppen via muskelopbygning og vejen til den slanke, tonede krop.

Især når det gælder vægttab, er dødløft uundværlig, for øget muskelmasse betyder øget fedtforbrænding, og dermed effektivt fedttab.

Grund #2: Øget styrke i hele kroppen – også din core

“Core” eller maverigionen er den del af kroppen, der integrerer den øvre og nedre del af kroppen.

Sagt lidt forsimplet, så overfører din core simpelthen energi oppefra og ned, og nedefra og op.

Mange benytter sig af er mavebøjninger i håb om, at deres core vil blive styrket på den måde.

Desværre bliver coren ikke meget stærkere på den måde, og resultatet bliver kun en forbedret evne til at lave flere mavebøjninger.

Dødløft rammer derimod coren lige på og hårdt, og er mavebøjninger og andre maveøvelser langt overlegen til opbygning af styrke i coren.

En god kropsstyrke begynder altid med en stærk core, da den er forudsætningen for mange andre gode øvelser såsom squat, bænkpres, kropshævninger, push-ups osv.

Dødløft aktiverer coren ved at overføre energi fra benene til den øvre del af kroppen, og styrker samtidig resten af kroppen.

Det skyldes at dødløft aktiverer mange forskellige muskler på en gang, hvilket også forklarer, hvorfor du i dødløft kan løfte meget mere, set i forhold til andre øvelser, hvor du bruger færre muskelgrupper.

Den stærkere krop og bevægelsen i dødløft vil også kunne mærkes i dagligdagens gøremål og aktiviteter – leg, indkøb, rengøring, sport osv. vil blive lettere og du vil have mere styrke til alt det sjove.

Grund #3: Øget knogledensitet

Ligesom muskler bliver større og stærkere, øges knoglers densitet også, når de belastes med træning.

Stærke knogler er vigtigt livet igennem for både kvinder og mænd, fordi stærke knogler eksempelvis ikke brækker så let.

Også her er dødløft et fantastisk redskab, da øvelsen tillader dig at løfte mere vægt end alle andre øvelser og vil derved gøre knoglerne bomstærke.

Grund #4: En flot krop

Dødløft har dog også en mere æstetisk egenskab, ud over at øge stofskifte, muskelmasse, kondition og styrke – øvelsen får dig simpelthen også til at se bedre ud.

Derfor er dødløft også en fast del af mange træningsprogrammer, der benyttes af mennesker som hurtigt skal opnå en flot fysisk form, der gerne vil blive sommerklare, eller filmstjernen, der skal trænes op til en stor rolle.

Et godt eksempel på netop det er Hollywood skuespillerne Hugh Jackman og Cameron Diaz, der i flere roller blev nødt til at øge deres muskelmasse markant – og hurtigt – for at se godt ud på det hvide lærred.

Det opnåede de ikke ved hjælp af magiske Hollywood tricks, men i stedet ved noget så simpelt som at fokusere på dødløft, som en del af træningsrutinen.

Mange andre filmstjerner følger samme taktik.

dødløft er den bedste øvelse

Udfordringen er som regel, at der ikke er meget tid at gøre godt med, når kroppen skal passe til en bestemt rolle.

Derfor skal der benyttes en fremgangsmetode, der virker hurtigt, og her viser dødløft sig at give den største effekt relativt til det arbejde der lægges i det.

Heldigvis behøver du ikke være en filmstjerne for at forvandle kroppen ved hjælp af dødløft.

Mange af os har heller ikke oceaner af tid i en hverdag med børn, arbejde osv. og med dødløft kan du forvandle kroppen lige så effektivt, som de stjerner, der pryder plakaterne i biografen.

Uanset om målsætningen er at gå fra en spinkel kropsbygning til en mere muskuløs, få strammet de bløde kurver op eller opnå store vægttab, så er dødløft en sikker løsning.

Hver gang!

Grund #5: Et middel mod smerter

Dødløft kan forebygge og afhjælpe gener og smerter.

Start dog altid med en lægefaglig vurdering, hvis du har smerter, så du sikrer at du er klar til at træne, og alliér dig med en personlig træner, når du påbegynder styrketræning, så du ikke får gjort skade på dig selv ved bruge forkert teknik.

Når det så er sagt, så skyldes mange gener og smerter i ryggen ikke alvorlige skader som eksempelvis diskusprolapser, men i stedet svaghed forårsaget af manglende aktivitet og træning.

Ofte er dette forværret af dårlig løfteteknik i hjemmet eller på arbejdet.

En elendig madras hjælper naturligvis heller ikke på problemet.

dødløft teknik

Og det gælder ikke kun for rygsmerter, men for mange gener i hele kroppen.

Svaghed, følelsen af udmattelse ved fysisk arbejde i haven eller leg med børnene, forkølelser, søvnløshed, dårligt stofskifte, vægtøgning, insulinresistens, depression – dødløft et vigtigt værktøj til at forebygge og afhjælpe dem.

I de feste tilfælde vil smerter og gener være væk efter et par måneders træning, hvilket mange af vores klienter kan nikke genkendende til.

Grund #6: Dødløft træner hele kroppen

Dødløft er uden tvivl en af de mest givende øvelser du overhovedet kan udføre, og den træner stort set alle muskelgrupper i kroppen.

Alt fra skuldre, øverste, midterste og nederste del af ryggen, baller, haserne, for- og baglår afhængigt af føddernes positionering til mavemuskler, underarme og biceps.

Ingen anden øvelse end dødløft træner så mange muskelgrupper på en gang – og så effektivt.

Grund #7: Hurtige fremskridt

I modsætning til mange andre øvelser kan du relativt hurtigt gøre fremskridt med dødløft, netop fordi så mange muskler er i spil på samme tid.

Selvom du måske ligger ud med en ret beskeden vægt, kan du inden for få uger, ved at udføre øvelsen korrekt, dødløfte betragtelig mere vægt end du startede med.

Netop hurtige fremskridt er selvsagt nøglen til resultater.

Og med resultater følger motivation, inspiration og transformation.

Og dødløft er perfekt til dette.

Læs del 2 her hvor du får et komplet træningsprogram bygget op omkring dødløft.

Er du overrasket over denne revolutionerende information? Så se her… Der er nemlig mere endnu…

Hvis du virkelig vil mestre træning og kost og sætte dig ind i, hvad der skal til for at tabe fedt og opnå en sand kropstransformation og følelsen af succes – uden at flytte ind i et fitnesscenter og uden at skulle på ekstreme slankekure, så se videoen herunder nu.

Lad dine venner få glæde af artiklen – del den her: